دل پیه رو برنده جایزه "پاطلایی" شد
الساندرو دل پیه رو به دلیل سلسله موفقیت هایی که به عنوان یک بازیکن در تیم یوونتوس به دسـت آورد جایزه "پا طلایی" سال 2007 را به خود اختصاص داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازسایت گل، جایزه "پاطلایی" هر ساله از سوی "باشگاه جهانی قهرمانان" واقع در موناکو فرانسه به بازیکنان بالای 29 سالی اهدا می شود که آمیزه ای از موفقیت های شخصی و تیمی را به دست آورند.
دل پیه رو در سال 2007 به علت تلاش برای بازگرداندن یوونتوس به سری آ رقابت های ایتالیا به این عنوان نائل شد. روبرتو کارلوس به دلیل کمک به رئال مادرید برای کسب عنوان قهرمانی لالیگا به عنوان نفر دوم برگزیده شد و دیوید بکهام هم به دلیل مشابه درجای سوم ایستاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برپایه این گزارش، پائولو مالدینی چهارم شد و بالاتر از لوییز فیگو و تیه ری آنری قرار گرفت. فابیو کاناوارو، مارکوس کافو، رایان گیگز و رائول گونزالس هم نفرات هفتم تا دهم این فهرست هستند.
امسال برای پنجمین بار است که این جایزه به بازیکنی اهدا می شود. در 4 دوره گذشته روبرتو باجو، پاول ندود، آندری شوچنکو و رونالدو برنده جایزه "پاطلایی" شده اند.
تکرار فینال، هفته آینده / تصویب جریمه دومنک از سوی کمیته انضباطی یوفا
جریمه دومنک به تصویب کمیته انضباطی یوفا درآمد.
به گزارش رویترز، ریموند دومنک، سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه بدلیل اظهارات جنجالیاش درمورد ایتالیا، باید بازی مقابل این تیم را از سکوها تماشا کند. بر طبق رأی کمیته انضباطی یوفا، او به پرداخت 10 هزار فرانک سوئیس (معادل 7.6 تقریبا میلیون تومان) نیز محکوم شده است. او معتقد بود که تیم ملی زیر 21 ساله ایتالیاییها در بازی مقابل فرانسه از مرحله مقدماتی المپیک 2000، با داور دیدار تبانی کرده است. در آن زمان، خود او مربی جوانان (زیر 21 سالههای) فرانسه بود.
سرمربی فرانسه در این رابطه اظهارداشت: «من میخواهم بدانم حرف من چه کاری با آنها دارد؟ آنها درمورد مجازات من زیادهروی کردهاند. چه دلیلی دارد که من نتوانم به رختکن بروم؟»
دومنک معتقد بود که ممکن است این تبانی در دیدار روز شنبه که به میزبانی ایتالیا است نیز تکرار شود: «من داستان داوری در ایتالیا را ننوشته ام!»
پس از باخت در فینال جام جهانی و نایب قهرمانی فرانسه، این دو تیم در دور رفت بازیهای مقدماتی یورو 2008 در پاریس به دیدار هم رفتند که نتیجه آن پیروزی 3 بر 1 فرانسهی بدون زیدان بود. با این پیروزی قطعا شاگردان دونادونی در بازی برگشت کار سختی خواهند داشت. دیدار برگشت شبنه هفته آینده (17 شهریور) و در شهر میلان ایتالیا برگزار خواهد شد. دو تیم از ساعت 18:50 بوقت تهران به مصاف هم خواهند رفت.
ترجمه از خودم.
;)
☻☻ تحليل و مقايسه ليگ هاي مختلف اروپايي ☻☻
سلام
دوستان بياييد در اين تاپيك ليگ هاي مختلف اروپايي رو با هم مقايسه كنيم
به نظر شما كدام ليگ اروپايي در حال حاظر بهترينه و دليلتون براي اين حرف چيه ؟
بهروز
₪₪₪ بـــــیـــــوگـــــرافی فـــــوتبالیست ها ₪₪₪
دونادوني: فرانسه را قاطعانه شكست ميدهم
سرمربي تيم ملي ايتاليا سكوت را شكست
سرمربي تيم ملي ايتاليا اطمينان دارد كه بازيكنانش با قاطعيت وصفناپذيري تيم ملي فرانسه را شكست خواهند داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وبسايت فوتبال جهان، روبرتو دونادوني خطاب به خبرنگاران ايتاليايي و فرانسوي گفت: بازي با فرانسه براي ما بسيار باارزش و مهم است. مطمئن هستم كه شاگردانم فرانسه را به راحتي و قاطع شكست خواهند داد.
وي ادامه داد: انديشههاي همتاي خود را ميدانم و براي تك تك تاكتيكهاي احتمالي او ضد تاكتيكي ويرانگر دارم. سطح فوتبال ايتاليا بسيار بالاتر از سطح فوتبال فرانسه است.
دونادوني افزود: مربي تيم ملي هستم و مشكلات برخي تيمهاي باشگاهي به من ارتباطي ندارد. اگر قبلا با من همكاري ميكردند، اين مشكلات بوجود نميآمد. مهم براي من و مطمئنا براي همه مردم ايتاليا تيم ملي است و كليه بازيكنان موظف هستند در خدمت تيم باشند.
ایـتــالـیــا - فـــرانـسـه ؛ مقدماتی یورو 2008 ؛ شنبه 17 شهریور ؛ 18:50
سلام. دوستان.
به نظر شما کدام تیم برنده سومین تکرار فینال جام جهانی خواهد شد؟ ایـتــالـیــا که قهرمان شده یا فـــرانـسـه که بازی رفت رو با اختلاف دو گل برده؟
لطفا از نظر دادن راجع به حرفهای یکدیگر و ایجاد تنش خودداری نمایید.
موفق و پیروز باشید. :46: