ببخشید اینا بچه هاشن؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
Printable View
ببخشید اینا بچه هاشن؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
بابا این سیستم کع خیلی تخیلیه...وسط زمین کلا از دست پرسپولیس خارج میشه...!نقل قول:
حقیقی
شکوری شیث نصرتی محمد
مازیار
نوری کریمی
اولادی رضایی انصاری فرد
3-2-1-4
به نظر من که حقیقی بهتر از میثاق هستش...تازه داره پیشرفت می کنه...به زودی میتونه یچی در حد رحمتی بشه !
...
چه بهتر بود قبل از نقل قول وسيع يك كم دقت ميفرموديد ... بله ... در تيتر عكسها هم ذكر شدنقل قول:
حسین کاظمی بیاد پرسپولیس خیلی عالی میشه یه بازیکن خلاق و خوش فکر و شوت زن که خیلی به کارمون میاد
راجب حاشیه اش هم اونقدر که دوستان میگن فکر نکنم باشه حاشیه یعنی شیث رضایی.دی:31:
انصاری فرد هم اگر نره اروپا اشتباه خیلی از بازیکنان قبل از خودش رو تکرار کرده....
مگه جنگ درون وسطی که وسط خالی بشه.توجه کنید که سه هافبک که گفتم توانایی و تجربه زیادی دارند.با تراکم و قدرت حمله کمتر فرصت داده میشه به حریف تو این سیستم مدافعان کناری هم جلوتر میاننقل قول:
سكوت دروازهبان پرسپوليس در ماجراي اختلاف با معمارزاده
خبرگزاري فارس: سرمربي پرسپوليس درباره شايعه خداحافظي حقيقي در تمرين امروز با بازيكنان و كادرفني عنوان كرد: چنين شايعهاي صحت ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا حقيقي، دروازهبان تيم پرسپوليس كه به دليل عقد قرارداد قرمزپوشان با معمارزاده بابت اين تصميم ناراحت است و فكر ميكند حضورش در دروازه تيم ملي و پرسپوليس به خطر ميافتد،
پس از بازگشت از تيم ملي اتريش روز گذشته به باشگاه پرسپوليس رفت و صبح امروز نيز با حضور در تمرين پرسپوليس جلسهاي خصوصي با استيلي برگزار كرد.
استيلي در اين باره به فارس گفت: مشكل خاصي نيست و به زودي اين مورد حل خواهد شد. حقيقي درخواستهايي دارد كه بايد بررسي شود.
سرمربي پرسپوليس درباره شايعه خداحافظي حقيقي در تمرين امروز با بازيكنان و كادر فني اين تيم عنوان كرد: چنين شايعهاي صحت ندارد و در تمرين امروز هيچ خداحافظي در كار نبود.
خبرنگار فارس براي شنيدن اظهارات دروازهبان پرسپوليس نيز با حقيقي تماس گرفت، اما وي عنوان كرد كه در اين شرايط تمايلي به صحبت كردن ندارد و به زودي حرف هاي خود را بيان خواهد كرد.
خبر ديگر از پرسپوليس اينكه كادر فني اين تيم براي آماده سازي بهتر سرخ پوشان در دوران آماده سازي تصميم گرفتند كه در روز پنجشنبه با تيم "ب " پرسپوليس ديدار دوستانهاي را برگزار كنند.
در اين ديدار دوستانه پرسپوليس بازيكنان ملي پوش خود را در اختيار نخواهد داشت.
انتهاي پيام/
مصطفی شكري در گفتوگو با فارس: حضور تيم ديگري با نام پرسپوليس در ليگ برتر فقط يك خيال است
خبرگزاري فارس: مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: حضور تيم ديگري با نام پرسپوليس در ليگ برتر فقط يك خيال است.
مصطفي شكري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره اينكه گفته ميشود اسماعيل وفايي يكي از خريداران تيم فوتبال راهآهن است و قصد دارد اين تيم را با نام پرسپوليس در ليگ برتر شركت دهد، اظهار داشت: ما با اسماعيل وفايي يك بحث حقوقي داريم به همين دليل داد خواست خود را عليه شركت ايشان اعلام كردهايم كه چرا سوءاستفادههاي نابجا ميكنند.
وي افزود: پرسپوليس متعلق به آحاد مردم است و قابل مصادره نيست. در مقطعي آمدند و شركت پرسپوليس تاسيس كردند. 49 درصد اين شركت متعلق به سازمان تربيت بدني بوده و بعد از چند سال در شرايط غير قانوني اين 49 درصد به اشخاص مختلف واگذار شده كه در حال پيگيري آن هستيم.
مدير حقوقي پرسپوليس تاكيد كرد: حضور تيم ديگري با نام پرسپوليس در ليگ برتر فقط ميتواند يك آرزو و خيال باشد تا واقعيت. ما اين موضوع را به جديت پيگيري خواهيم كرد و دست افرادي كه در فرآينده غيرقانوني، سهامهاي اين باشگاه را به اشخاص فروختهاند رو خواهيم كرد تا با آنها برخورد جدي شود.
انتهاي پيام/
سایت گل خبری داده که احتمال پیوستن پژمان نوری به پرسپولیسُ دوباره زنده می کنه؛ (مثل اینکه هنوز با الامارات قرارداد رسمی نبسته...)کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/07/12/2571379/%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%DA%98%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%86%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3
+
اگه بشه که پژمان هم بیاد دیگه خیلی خوب میشه...
نمي دونم چرا حقيقي از رقابت ميترسه دو سال پيش هم كه ذخيره معمارزاده بود حاشيه درست مي كرد
امدن پژمان نوري مي تونه خبر بسيار خوبي براي پرسپوليس باشه به اميد موفقيت پرسپوليس امسال
راستی انصاریفرد بیاد جز سهمیه لیگ برتری حساب نمیشه؟ چون سنش 21 ؟؟ یعنی بجز کریم ( اگه بیاد ) 2تا لیگ برتری دیگه هم میشه گرفت؟
ناكامي استقلال و پرسپوليس براي جذب مهاجم مليپوش
انصاريفرد با امضاي قراردادي 2 ساله در سايپا ماندني شد
خبرگزاري فارس: مهاجم مليپوش تيم فوتبال ايران امروز قراردادي 2 ساله با باشگاه سايپا امضاء كرد
به گزارش خبرگزاري فارس، كريم انصاريفرد امروز با حضور در باشگاه سايپا قراردادي 2 ساله با اين باشگاه امضاء كرد تا همچنان در اين تيم به فعاليت ورزشياش ادامه دهد.
انصاريفرد پيش از اين نيز عضو تيم سايپا بود اما قراردادش به پايان رسيده بود و مذاكراتي با مسئولان 2 باشگاه استقلال و پرسپوليس انجام داد.
مسئولان پرسپوليس و استقلال معتقد بودند انصاريفرد فصل آينده در تيم آنها حضور خواهند داشت، اما در نهايت انصاريفرد قراردادي 2 ساله با تيم سابق خـود امضاء كرد.
انتهای پیام/
+
ممنون آقای کاشانی!!:weird:
این انصاریفرد چرا تمدید کرد با سایپا به نظر شما اونم دو سال ؟
این همه تیم خوب بهش پیشنهاد دادن......
من که بهش شک کردم.......
دلیلی نداشت تمدید کنه.....
انصاریفر که موند تو سایپا به مدت دو سال.مطمئن هستم یه قضیه ای بوده که نیومده پرسپولیس.خودش که همیشه می گفت پرسپولیسیه درسته با استقلال هم مذاکره داشته اما چرا نیامد پرسپولیس و تو سایپا موند بوداره
نقل قول:من فکر کنم بیشتر به خاطر شرایط ترانسفز باشه که شاید سایپا باهاش راه اومدهنقل قول:
به نظرم چون جز سهمیه لیگ برتر نبود پرسسپولیس هم میتونست باهاش راه بیاد فوقش چند هفته بازی میکرد .پرسپولیس چیزی از دست نمی داد.البته باید در جریان امور بود و قضاوت کرد
برای هافبک دفاعی هم که انگار پژمان نرفته امارات .به همین خاطر فکر کنم پرسپولیس نمی دونه کاظمی رو بگیره یا نوری رو؟؟!!!و گرنه کاظمی خیلی به پرسپولیس نزدیک شده بود
ولی الان که دایی رفته راه اهن ممکنه کاظمی بره اونجا
2 تا سهمیه دیگه مونده و بازیکن درست حسابی نمونده برای خرید.ولی یه دفاع راست و یه دفاع چپ و یه مهاجم شش دانگ سر زن در کنار اولادی شدیدا نیازه.
الان مهاجم ما اولادی و رضایی و نوروزی رو داریم.فقط بدیشون اینه که همه تقریبا در یک کلاس بازی میکنن.من که از نوروزی خوشم میاد. واقعا بازیکن زحمت کش و دونده ای است و از جون دل مایه میزاره و اگه بازیکن خوبی نبود کیروش دعوتش نمی کرد تیم ملی
من خودم هم داشتم به این فکر میکردم که با اضافه شدن انصاریفرد چقدر خط حمله شلوغ میشه و این جوری استعدادهایی مثل نوروزی و علیعسگر سوخت میشن ... یا مجبورن نیمکت بشینن یا اینکه در پست غیرتخصصی بازی کنن ...
الان ترکیب خوبی داریم تو خط هافبک و حمله ... فقط من نگرانیم از هافبک چپ و دو دفاع کناریه ... هم ترکیب اصلی، هم ذخیره ...
اگه پژمان برگرده پرسپولیس امسال از سالای قبل یه سر و گردن بالاتر خواهد بود ... به شرط اینکه تو نیمفصل خط دفاع رو تقویت کنیم، چون با یه مصدومیت، مجبوریم مازیار زارع رو بفرستیم دفاع !!
سوال:
دروازبانِ سوم کیه؟
مربیِ دروازبانا کیه؟
+
به نظر من بیعرضهگیِ کاشانی باعث شد که نتونیم انصاریفرد رو بگیریم/:29:
دروازه بان سوم احتمالاً از جوانان و امید میارن
مربی دروازه بانها هم سعید عزیزیان هست ...
انصاری فر اگرم تیم عوض می کرد استقلال محتمل تر بود.نقل قول:
به نظر من بیعرضهگیِ کاشانی باعث شد که نتونیم انصاریفرد رو بگیریم/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماله گل دیروزه. مایلی کهن هم نمیتونست واسه جذبش کاری کنه.
انصاريفر پرسپوليسي نميشود چون...
نويسنده : صالحمحمد رحيمي
محمد مايليكهن را به عنوان يك پرسپوليسي اصيل ميشناسيم و به همين خاطر حفظ احترام او را بر خود واجب ميدانيم. شايد اين هافبك سالهاي دور سرخها خيلي زودتر از امروز ميتوانست با حضور در خانه خود(پرسپوليس) به اين تيم خدمت كند اما مسايلي كه ديگر نيازي به ذكر مجدد آنها نيست، اجازه نداد حاجي مايلي در تيم محبوب خود عهدهدار مسووليت شود اما حالا كه ايشان تشريف آوردهاند، گويا قصد دارند به جبران سالهاي دور از خانه(پرسپوليس) بودن، كارهاي بزرگي در جهت خدمت به پرسپوليس انجام بدهد.
يكي از اين كارهاي بزرگ، بر عهده گرفتن پروژه پرسپوليسي كردن كريم انصاريفر است. متوجه باشيد كه كريم سال قبل قصد داشت به تيم محبوبش يعني پرسپوليس برود اما همين جناب مايليكهن يكتنه اين انتقال را عقيم گذاشت. پس آيا او هنوز هم روي اين بازيكن و تصميماتش تاثيرگذار است؟ به طور حتم نه جناب مايليكهن فراموش نكرده كه فصل گذشته با قرار دادن سد 500ميليون توماني بر سر راه باشگاه پرسپوليس براي سرخپوش شدن اين بازيكن مانع از اين شد كه انصاريفر دوباره عنوان شاگردي علي دايي را به دست آورد.
بهطور يقين سرمربي فصل گذشته سايپا از ياد نبرده كه در سه هفته ابتدايي ليگ دهم بنابر اتخاذ تصميمي عجيب، كريم انصاريفر را به روي سكوها فرستاد و حتي نام وي را در ليست 18نفره سايپا قرار نداد.
بيشك مدير فني فعلي پرسپوليس به ياد دارد كه پس از بازگشت كريم انصاريفر به تركيب سايپا، در چند بازي او را در پست نامانوس باتخصصش و در پست هافبك راست نارنجيپوشان قرار داد. حتي يكبار بر سر يك مساله اين بازيكن را تهديد به اخراج از سايپا كرد. در كل شرايط ميان اين دو در فصل گذشته به گونهاي بود كه اگر حضور مديري مثل آرش كوشا نبود، كريم انصاريفر فصل گذشته شايد بارها اين تيم را ترك ميكرد. حالا با توجه به سابقه اين جريانات، محمد مايليكهن چگونه مدعي شده كه ميتواند كريم انصاريفر را سرخپوش كند؟! اي كاش در باشگاه پرسپوليس بودند افرادي كه به جاي اين خوشباوريها، پرونده ماجراهاي فصل گذشته محمد مايليكهن و كريم انصاريفر در سايپا را مورد بررسي قرار ميدادند تا دلخوش به وعده مدير فني خود نمانند تا در انتهاي مسير براي هواداران پرسپوليس حرفي براي گفتن داشته باشند.
من شنیدم انصاریفرد به خاطر سربازی مجبور شده با سایپا که 3پاه داره میخردتش قرارداد ببنده.وگرنه مگه دیونهست؟4 تیم آسیایی،تیم علی دایی،تیمهای خارجی رو ول کنه بره سایپا؟؟!!
البته شایعاتی هم هست که کریم انصاری فرد رو به راه اهن می بره !
می گن در صورت پرداخت مبلغی از سایپا جدا می شه و به راه اهن دایی می ره
کد:http://www.khabaronline.ir/news-162670.aspx
من كه گفتم بعيد بود با رفتن دايي از پرسپوليس او به پرسپوليس بيايد حالا مگه چيكار كرده كه اين همه سر و دست براش مي شكنن همين رضا نوروزي فولاد خيلي بهتر از او هست و اگه اينهه تلاشي كه براي جذب انصاري فر كردند براي نوروزي مي كردند بهتر بود
انگار پیش بینی ها درست از کار در اومد و کاظمی رفت راه اهن.
اگه نتونن نوری رو بگیرن خیلی بد میشه
انصاريفرد براي ثبت قرارداد با سايپا به هيئت فوتبال كرج نرفت
www.farsnews.com
مجتبي علي مرداني مدير روابط عمومي هيئت فوتبال كرج در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: شب گذشته مسئولان باشگاه سايپا اصرار داشتند كه شبانه به هيئت فوتبال كرج مراجعه و قرارداد كريم انصاري فرد را به طور رسمي ثبت كنند اما محمودي رئيس هيئت فوتبال كرج قرار را براي امروز ظهر ساعت 13:30 هماهنگ كرد.
وي ادامه داد: اين خبر را با پيامك به اطلاع دوستان خبرنگار رسانديم و امروز از ساعت 13:30 تا 14 محمودي رئيس هيئت فوتبال و جمعي از خبرنگاران و عكاسان به محل هيئت مراجعه كردند اما كريم انصاري فرد و هيچ مسئولي از باشگاه سايپا به هيئت فوتبال مراجعه نكرد.
مدير روابط عمومي هيئت فوتبال كرج در مورد اين كه علت غيبت انصاريفرد چه بود، گفت: برخي از مسئولان باشگاه تلفن همراه خود را خاموش كرده بودند و پاسخي به ما ندادند. با پيگيريهايي كه انجام داديم در نهايت به ما گفته شد كريم انصاري فرد به دليل آنكه اجازه خروج از اردوي تيم ملي را پيدا نكرده به هيئت فوتبال نيامده است و در اولين فرصت قرارداد او با سايپا ثبت خواهد شد اما مسئولان باشگاه زمان دقيقي براي ثبت قرارداد رسمي كريم انصاري فرد به ما اعلام نكردند.
-------------
داستان داره جالب میشه!!!
البته بعید میدونم بیاد پرسپولیس .حالا که دایی تیم دار شده فکر کنم بره تیم دایی.در شرایط برابر فرقی بین سایپا و راه آهن فرقی نباید برای انصاری فرد داشته باشه.
دیگه کمتر از یک هفته تا پایان نقل و انتقالات مونده و هر کاری که میخوان بکنن باید زود تر انجام بدن
برای بازکن خارجی عجله ای نیست چون هر وقت بخرن با تاخیر چند روزه میتونن بازی کنه.
ولی تا الان نسبت به پارسال خیلی تیم بهتر شده و امید زیادی میشه بهش داشت
گزینه مربیگری پرسپولیس به تهران آمد/ توافق سرخپوشان با "سومدیک"
www.mehrnews.com
"رالف سومدیک"، گزینه حضور در کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس برای مذاکره با مسئولان این باشگاه وارد تهران شد.
به گزارش خبرنگار مهر، پس از آنکه مسئولان باشگاه پرسپولیس از عقد قرارداد با "میشائیل هنکه" بازماندند، گفتگو با رالف سومدیک، مربی پیشین تیم فوتبال دورتموند در دستور کار آنها قرار گرفت.
سومدیک برای مذاکره با مسئولان باشگاه پرسپولیس روز گذشته به تهران آمد که ظاهرا این گفتگوها و مذاکرات منجر به توافق نهایی با سرخپوشان شده است.
قرار است این مربی آلمانی به عنوان مشاور فنی مدیرعامل کادر فنی سرخپوشان را همراهی کند.
اولادی: کریمی ناآماده هم از کرار بهتر است
مرجع خبری پرسپولیس : مهرداد اولادی در آخرین بخش مصاحبه از نقش جادوگر در بازگشت دوباره اش به پرسپولیس می گوید. بخش سوم و پایانی مصاحبه با مهرداد اولادی را می خوانید:
* یک نکته! تو که انقدر نگران تکنیکت هستی، از کجا معلوم حمید استیلی از تو نخواهد دریبل نزنی و در خدمت تیم باشی؟
_ نه مطمئن هستم استیلی از این کارها نمی کند. اگر اینطور باشد باید به علی کریمی هم بگوید دریبل نزند. فوتبال همین است، مردم این چیزها را دوست دارند.
شما مطمئن باشید اگر لیونل مسی هم برود آلمان هرگز موفق نمی شود. بازی اشتوتگارت و بارسلونا را یادتان هست؟ مسی در آن بازی هیچ کاری نکرد. البته استثنا هم وجود دارد مثل مسعود اوزیل یا روبن اما معمولا بازیکن در آلمان باید قد بلندی داشته باشد و در زمین بجنگد. راستش را بخواهید من آرزو داشتم بروم اروپا اما دو دو تا کردم و دیدن فوتبال آلمان به دردم نمی خورد. حالا هم یکسال در خدمت پرسپولیس هستم و نمی دانم سال بعد چه اتفاقی خواهد افتاد.
* تو هستی، علی کریمی هم هست، محمد نوری و غلامرضا رضایی هم هستند، همین طور علی عسگری و فشنگچی! باید منتظر یک پرسپولیس طوفانی باشیم؟
_ آنطور که من شنیدم دو بازیکن خارجی خیلی خوب هم برای دفاع می گیرند و آن وقت تیم تکمیل است. به نظرم تیم خیلی خوبی داریم و برای قهرمانی می جنگیم.
* با تفکر قهرمانی آمدی؟
_ بله صد در صد، اگر اینطور نبود که نمی آمدم. به نظرم این تیم پتانسیل قهرمانی را دارد.
* اولین باری که با استیلی حرف زدی او به تو چه گفت؟
_ در هتل المپیک بودیم و قرار بود برویم اتریش. او با من تماس گرفت و من گفتم اگر اروپا نروم حتما به پرسپولیس می آیم. استیلی هم گفت منتظرت هستم و واقعا هم پای من ایستاد.
* کریم انصاری فرد با سایپا تمدید کرد، اگر در این گیر و دار با او به توافق می رسیدند چکار می کردی؟
_ اگر اصرار نمی کردند و تصور می کردم من را نمی خواهند هرگز به پرسپولیس نمی آمدم. بازیکنی نیستم که خودم را به تیمی تحمیلی کنم.
* دوست داشتی در پرسپولیس امسال چه کس دیگری کنارت بازی می کرد؟
_ به نظرم پژمان نوری به درد پرسپولیس می خورد. مهدوی کیا هم همینطور. چند بازیکن خلاق دیگر هم هستند اما برای من فرقی نمی کند. بازیکنی نیستم که بگویم اگر اینها نباشند از بازده من کم می شود یا بازی نمی کنم. در این شرایط آمده ام و از آینده هم خبر ندارم، با این قانون عجیب سقف قرارداد هم معلوم نیست آینده چطور می شود.
* پرسپولیس فصل قبل تماشاگران کمی را به استادیوم کشید...
_ به نظرم امسال بهتر می شود چون بازیکنان بزرگی گرفتیم. به نظرم اگر خوب بازی کنیم و کنار آن نتیجه خوب هم بگیریم برای هر بازی بیشتر از 80 هزار نفر به ورزشگاه می آیند. من فکر می کنم می توانیم قهرمان شویم و این تنها با حمایت هواداران محقق می شود.
* جالب است در هفته اول با ملوان بازی دارید، اگر کل زدی منتظر پشتک باشیم؟
_ نمی دانم شاید پشتک زدم شاید هم نزدم!
* به پرسپولیس آمدی تا فیکس باشی؟
_ بزرگترین ستاره های دنیا هم نمی توانند بگویند حتما فیکس می شوند. نیستلروی در رئال فیکس نشد اما اتوئو در همه بازی های بارسا بود. من هم همه ی تلاشم را می کنم تا نظر کادرفنی را جلب کنم. به نظرم بازیکنی که خوب باشد حتما فیکس می شود.
* یک سوال مهم، کریمی بهتر است یا کرار؟
_ صد در صد کریمی.
* اما فتح الله زاده خیلی در این مورد برای شما کری خوانده بود؟
_ یک چیزی را مطمئن باشید، کریمی ناآماده هم از کرار بهتر است.
* علی کریمی در پرسپولیسی شدن تو چقدر نقش داشت؟
_ او خیلی با من حرف زد، گفت مهرداد دیدی در آلمان برایم چه اتفاقی افتاد؟ اصلا به من بازی نرسید... واقعا دو دل شده بودم. دور امارات و قطر را که خط کشیده بودم اما باور کنید پیشنهادات خیلی خوبی دادند. به هیچ بازیکنی اندازه من پول نمی دادند. الامارات حاضر بود یک و نیم میلیارد بدهد تا به این تیم بروم. تیم های دیگر هم 300-400 میلیون بیشتر از پرسپولیس می دادند اما باور کنید دیگر به این چیزها فکر نمی کنم چون با قلبم تصمیم گرفتم.
* نگفتی علی کریمی چند درصد در پرسپولیسی شدنت نقش داشت؟
_ راستش را بخواهید مانده بودم بروم اروپا یا برگردم پرسپولیس...
* کریمی این دودلی را از بین برد؟
_ خب نه! شاید اگر 30 سالم شد بنشینم و حسرت بخورم که این موقعیت را از دست دادم و به فلان تیم نرفتم اما الان خوشحالم چون انگیزه دارم. من برای آلمان انگیزه نداشتم چون بازیکنی نیستم که خط صاف را بگیرم و بروم و برگردم. فوتبال آلمان به نظر من اینطور است، شک ندارم اگر می رفتم موفق نمی شدم!
* کریمی دقیقا به تو چه گفت؟
_ گفت تیم خوبی داریم، کاشانی دارد زحمت می کشد و استیلی هم مربی خوبی است. گفت می توانیم در کنار هم با پرسپولیس موفق باشیم. روز آخر اردو متقاعد شدم که برگردم و در پرسپولیس بازی کنم.
* محمد نوری گفته بود اگر کسی بالاتر از سقف قرارداد ببندد، او و غلامرضا رضایی در پرسپولیس نمی مانند!
_ به نظر من هر بازیکنی که بهتر باشد باید پول بیشتری هم بگیرد. این موضوع هم در طول فصل مشخص خواهد شد. من یک بازیکن هستم و اگر ببینم بازیکنی بهتر از من بازی می کند اصلا مخالف پول گرفتنش نیستم. بازیکن خوب باید 5 میلیارد هم بگیرد و من اصلا بخیل نیستم. خودم در امارات سال اول 350 میلیون تومان گرفتم و در سال دوم یک میلیارد. این نشان می دهد اگر بازیکنی خوب باشد باشگاه حتما به او پول بیشتری می دهد. در این صورت من بازیکن حرفه ای هستم و ترجیح می دهم در این مورد حرف نزنم.
* البته نوری انصافا فصل قبل بهترین بازیکن پرسپولیس بود.
_ بله درست است؛ امیدوارم امسال هم همینطور باشد چون ما با هم دوست هستیم.
* حالا تو چقدر می ارزی؟
_ نمی دانم! عادت ندارم روی خودم قیمت بگذارم.
* راستی چرا شماره 33 را انتخاب کردی؟
_ اتفاقا یک خبرنگاری از من پرسید شما شماره 10 را می خواهید؟ اما باور کنید من اصلا به این چیزها فکر نمی کردم. من در هر تیمی که بازی کنم دنبال این چیزها نیستم، به ملوان هم که رفتم بدون اینکه از من سوال کنند شماره 12 را به من دادند. در پرسپولیس هم چون قبلا 33 را می پوشیدم این شماره را انتخاب کردم و دوستش دارم.
* خاطره خوبی از این شماره داری یا دلیل دیگری داشت؟
_ نه فقط این شماره را دوست دارم همین. شماره که فوتبال بازی نمی کند، بازیکن باید در زمین تلاش کند و برای تیمش مفید باشد.
* تعداد گل هایت به 33 می رسد؟
_سخت است اما همه تلاشم را می کنم.
* گفته بودی رکورد رضا نوروزی را تکان می دهی؟
_ قول نمی دهم اما همه تلاشم را می کنم...
حالا ما هیچ کاری به هیچ کس نداریم باسه خودشون شدن لات کوچه خلوت!!!
جالبی داستان اینه که دارن به ما پز برد با داوری رو میدن.
فکر کنم بدجوری سر نصرتی و حسینی .....ای بابا.
ببخشید تو تاپیک پرسپولیس جواب میدما.نقل قول:
فکر کنم بدجوری سر نصرتی و حسینی .....ای بابا.
ولی ما سر قضیه نصرتی بسیــــــــــار شادروان شدیم. بازیکنی که حاضر بودیم پول بدیم رفع زحمت کنه نصف قراردادش به ما رسید.
حسینی هم که ارتباطی به پرسپولیس نداشت.
به گزارش خبرگزاري فارس كريم انصاريفرد صبح امروز (شنبه) در هيئت فوتبال استان البرز حضور يافت و قراردادش را با [COLOR="rgb(255, 140, 0)"]سايپا[/COLOR] به ثبت رسمي رساند.
قرارداد انصاريفرد با سايپا دو ساله است.
انتهاي پيام/ا
ببخشید کدوم نوری رو میگین؟!نقل قول:
اگه نتونن نوری رو بگیرن خیلی بد میشه
همون بهتر که کاظمی رفت راه آهن...بازیکنی نبود که به درد پرسپولیس بخوره
فصل قبل دیدیم که چه کیفیتی داشت
البته دور از جون شما شادروان اصطلاحی است که جاهای دیگه استفاده میشه.نقل قول:
ولی ما سر قضیه نصرتی بسیــــــــــار شادروان شدیم. بازیکنی که حاضر بودیم پول بدیم رفع زحمت کنه نصف قراردادش به ما رسید.
ولی مطمئن باش اگه برای مدیرعاملتون خیلی سنگین بود تحمل این غم.حالا میخواد توپ جمع کن باشه چه....
من جای کاشانی بودم کل مبلغ رو هم میدادم ولی دوای درد شما نیست
ما هم ادعایی نکردیم که حسینی کار ما بوده:31:
يه جورايي نصرتيو پيچوندن.جواب تلفناشم نميدادن.حاجي هم بي تفاوت بهش رفت ژاپننقل قول:
بايد اعتراف كرد استقلال كار قشنگيو نكرد....البته اول مد نظر مظلومي بود ولي هوادارايه استقلال وحشتناك عكس العمل نشون دادن تو سايتا و مهمترينش كه به گوشه مسوولانه باشگاه رسيد نظرسنجيه خبر انلاين بود
انصاری فرد بعد از تمدید قراردادش گفت: «پرسپولیس برای من جای خالی نداشت!»
شب دراز است و قلندر بیدار....نقل قول:
نصرتي و پرسپوليس منتظر راي كميته انضباطي
حكايت محمد نصرتي و قرارداد داخلياش با استقلال هنوز در جريان است و خود او در انتظار حكمي كه قرار است تعيين كننده باشد. بحث اين بود كه چون قراردادهاي داخلي صاحب اعتبار شدهاند، محمد نصرتي كه قبل از پرسپوليس، با استقلال داخلي بسته بود بايد 50 درصد از قراردادش را به عنوان جريمه بدهد به آبيها.
در اين باره البته باشگاه پرسپوليس مداركي را به كميته انضباطي فدراسيون ارائه كرده و منتظر راي اين كميته است كه قرار شده هفته آينده صادر شود و تكليف را روشن كند.
-----------------------------------
تقلب حاجی آبی ها از دست پرسپولیس
هنکه مشاور فنی مدیرعامل استقلال شد!
مرجع خبری پرسپولیس : پس از آنکه باشگاه پرسپولیس رالف زوم دیک را به عنوان مشاور فنی کادرفنی و حبیب کاشانی معرفی کرد، علی فتح الله زاده در حکمی جدید میشائیل هنکه آلمانی را به عنوان مشاور فنی مدیرعامل استقلال منصوب کرد!
پس از آنکه علی فتح الله زاده با میشائیل هنکه مربی آلمانی مورد نظر سرخ ها وارد مذاکره شد و به توافق رسید ، این مربی آلمانی به عنوان دستیار مظلومی به کادرفنی استقلال اضافه شد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از این اتفاق به درخواست حمید استیلی با رالف زوم دیک مربی سابق تیم های بوخوم و هامبورگ آلمان برای همکاری با این تیم به توافق رسیدند. این مربی آلمانی روز گذشته به عنوان مشاور فنی کادرفنی و حبیب کاشانی همکاری خود را با باشگاه پرسپولیس آغاز کرده.
خبر جالب در این خصوص اینکه علی فتح الله زاده پس از این اقدام باشگاه پرسپولیس؛ دقایقی پیش در کنفرانس خبری میشائیل هنکه اعلام کرد این مربی آلمانی علاوه بر مسئولیت خود در کادرفنی استقلال در حکمی جدید به عنوان مشاورفنی مدیرعامل این باشگاه هم فعالیت خواهد کرد!
-----------------------------------------------------------------------
اگه درست باشه تقصیر کی هست؟!:2:نقل قول:
انصاری فرد بعد از تمدید قراردادش گفت: «پرسپولیس برای من جای خالی نداشت!»
+
ای کاش منبعش هــــــم میذاشتی/;)
من فكر كنم اين دو مورد هيچ شباهتي به هم ندارن:31:شايد من اشتباه ميكنم:31:نقل قول:
آخه اونقدر خوشحال شدیم که انگار به بهشت برین پا گذاشتیم.:31:نقل قول:
البته دور از جون شما شادروان اصطلاحی است که جاهای دیگه استفاده میشه.
ولی مطمئن باش اگه برای مدیرعاملتون خیلی سنگین بود تحمل این غم.حالا میخواد توپ جمع کن باشه چه....
جداَ دیگه حوصله تحمل یه کیانوش رحمتیه دیگه رو نداشتم.
فتل اگه میخواست نگهش داره به راحتی این کارو انجام میداد. کسی که رحمتی وتیموریانو جذب میکنه که دیگه نصرتی واسش بچ9 بازیه.
احتمالا خبر رو درست نخوندید!!!:27:نقل قول:
بگو چرا این فتح االه زاده برای جذب هنکه دست و پا میزد!!!میخواد یه چماق بالا سر مظلومی داشته باشه و گرنه کدوم کمک مربی[/B] در یک تیم به دنبال اهداف بزرگه!!! تازه با رد کردن پیشنهادات اروپایی!!!:18:
احتمالا قول و قراری گذاشته شده:21:
دوستان گرامی :
ممنون میشیم در باره ی استقلال در تاپیک خودش بحث بشه نه در تاپیک پرسپولیس /
پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری شما .
مرجع خبری پرسپولیس.البته چون توی خبرگذاری ها معتبر نیومده شاید بیشتر جز شنیده ها باشه تا خبرنقل قول:
ولی فکر میکنم اگه عاملی بوده فکر کنم به خاطر حضور زیاد مهاجم بوده.شاید دوست داشته بیشتر بازی کنه و بیشتر دیده بشه.ممکن بود توی پرسپولیس زیاد بازی بهش نمیرسید!!!البته اگه کسی قصد پیشرفت داره باید اهل مبارزه و رقابت باشه.
الونگ بايد خودش را ثابت كند
استيلي: در جلسه با كيروش به هدفم رسيدم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در جلسه با كارلوس كيروش حرفهاي خيلي خوبي زديم و من به هدفم رسيدم.
حميد استيلي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره آخرين شرايط پرسپوليس اظهار داشت: هر روز كه ميگذرد تيم بهتر و آمادهتر ميشود تا انشاءالله عملكرد قابل قبولي را در 3 جام داشته باشيم. كار سختي داريم و بايد خودمان را صددرصد آماده حضور در مسابقات كنيم.
وي افزود: نبود مليپوشان ميتواند براي ما ناراحتكننده باشد اما بايد به نظرات سرمربي تيم ملي احترام بگذاريم. روز جمعه سر تمرينات تيم ملي حاضر شدم و آخرين وضعيت بازيكنانم را مورد ارزيابي قرار دادم. روز شنبه هم در جلسهاي با كيروش درباره بازيكنانم حرف زدم و از او درباره نحوه استفاده از بازيكنان پرسپوليس در تيم ملي سؤال پرسيدم. اين جلسه بسيار خوب و منطقي بود.
استيلي در جواب اين سؤال كه جلسه با كيروش چه فوايدي داشت گفت: حرفهاي خيلي خوبي زديم و من به هدفم رسيدم. من بايد اطلاعاتي از مليپوشانمان كه در كنارمان نيستند از كيروش ميگرفتم كه اين اتفاق افتاد. اميدوارم بچههاي ما از اردوي تيم ملي سرحال، شاداب و پر انرژي به ما ملحق شوند.
اين مربي درباره اردوي تركيه گفت: در اين اردو بيشتر به دنبال اين هستيم تا تاكتيكيهاي تيمي خود را كامل كنيم. در اين سفر 3 بازي تداركاتي انجام خواهيم داد تا بچهها محك جدي بخورند. اسم تيمها هنوز مشخص نيست اما خواستهايم با 3 تيم بسيار خوب و ترجيحاً ليگ برتري تركيه بازي كنيم.
استيلي درباره همكاري سومديك با پرسپوليس به فارس گفت: پس از رايزنيهاي انجام شده با سومديك به توافق رسيديم تا در خدمت ايشان باشيم. اين مربي يكي از مربياني است كه كارنامه بسيار خوبي دارد. اگر پرونده او را بررسي كنيد متوجه خواهيد شد او مربي تيم ملي غنا، دورتموند، بوخوم و هامبورگ بوده و در همين اواخر در ليگ برتر تركيه سرمربي بوده پس ميتواند به ما كمك كند. شرح وظايف سومديك كاملا مشخص است و پس از جلساتي كه در تركيه با وي برگزار خواهيم كرد، شرايط ايشان بيشتر مشخص خواهد شد.
وي درباره عدم حضور انصاريفرد در پرسپوليس گفت: ما تلاش خودمان را كرديم اما ايشان صلاح دانست در تيم خودش ماندگار شود و ما به تصميم انصاري فرد احترام ميگذاريم.
استيلي درباره دليل حضور الونگ در تمرين پرسپوليس با توجه به اينكه قبلا به وي جواب منفي داده شده بود، به فارس گفت: با توجه به شرايطي كه داشتيم از الونگ خواستيم با فرصتي مجدد در تمرينات ما شركت كند. او بايد خودش را با حضور در تمرينات بيشتر به ما ثابت كند تا تكليفش را مشخص كنيم. در روز اول بسيار باانگيزه و خوب عمل كرد اما هنوز نظر نهايي را درباره ايشان ندادهايم. اگر شرايط ما را داشته باشد با وي پاي ميز مذاكره خواهيم نشست.
استيلي در پاسخ به اين سؤال كه آيا باز هم بازيكن خواهيد گرفت، تاكيد كرد: بله، با چند گزينه خارجي صحبتهايي شده كه در تركيه از نزديك با اين افراد آشنا خواهيم شد. اگر در چارچوب تيمي ما باشند و فاكتورهاي لازم را داشته باشند آنها را جذب خواهيم كرد.
وي افزود: فعلا گزينه ايراني در برنامههايمان براي جذب مهيا نيست اما اگر شرايط فراهم شود و گزينهاي خوب ايراني پيدا كنيم براي جذب او اقدام ميكنيم. ما در فصل نقل و انتقالات همراه با كاشاني تمام تلاش خودمان را انجام داديم و خوشحالم كه 5 بازيكن خوب فوتبال كشورمان را جذب كرديم.
سرمربي پرسپوليس درباره انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي راهآهن گفت: براي دايي آرزوي موفقيت ميكنم و انشاءالله موفق باشد.
وي در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: هواداران اين را بدانند كه همه ما مديون آنها هستيم. من به دنبال اين هستم تا با كمك بچهها و لطف خداي بزرگ تيمي بسازيم كه بازي خوبي را انجام دهد و در كنارش به امتيازهاي دلخواه برسيم. تمام هدف من و بازيكنان بايد جذب رضايت هواداراني باشد كه هميشه بدون چشمداشت يار و ياور پرسپوليس بودهاند. انشاءالله با دوستي، رفاقت و همدلي بتوانيم فصل خوبي داشته باشيم.
انتهاي پيام/