تلاش یونایتد برای خرید لاس
مرجع خبري رئال مادريد : منچستر یونایتد علاقه زیادی به لاسانا دیارا ، بازیکن فرانسوی رئال مادرید پیدا کرده است . به گزارش کالچیو نیوز 24 ، شیاطین سرخ که اکنون برای تور پیش فصل خود در ایالات متحده بسر می برند ، در فکر خرید بازیکن رئال مادرید برای تقویت خط هافبک خود می باشند که البته در این راه باید با تاتنهام و یوونتوس رقابت کنند .
لاس دیارا این روزها در کنار دیگر بازیکنان مازاد رئال در والدبباس تمرین می کند و در انتظار تعیین سرنوشتش است . او نمی خواهد در رئال بماند و می خواهد که در تیمی باشد که فرصت بیشتری بازی کند .
حالا منچستر یونایتد یکی از جدی ترین مشتریان برای اوست . آنها حالا که در راه خرید اشنایدر به مشکل خورده اند ، می خواهند بازیکن فرانسوی رئال مادرید را به خدمت بگیرند .
آدان :" گرفتن جای ایکر مشکل است ، اما غیرممکن نیست "
مرجع خبري رئال مادريد : آنتونیو آدان که پس از درخششی که در فصل قبل داشت توانست جایگاهش را به عنوان دروازه بان دوم رئال تثبیت کند ، پاسخگوی خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتی در لس آنجلس بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال گلر دوم هستی . چطور می توانی خودت را به سطح ایکر برسانی ؟
از جایگاهم مطلع هستم . پشت بهترین دروازه بان جهان هستم . خوشحالم که در این جا بسر می برم . افراد زیادی هستند که دوست دارند جای من باشند . هنوز خیلی جوان هستم و جای زیادی برای پیشرفت دارم . آکادمی همیشه دروازه بان های بزرگی را به وجود آورده است . هر چهار دروازه بان فعلی ما محصول آکادمی هستند . یک روز خواهم توانست که از دروازه این باشگاه دفاع کنم ، چرا که نه ؟
گرفتن جای ایکر غیرممکن است ؟
نمی توان گفت غیرممکن . چرا که اگر این طور فکر می کردم که دلیلی نداشت در این جا کار کنم . با این امید این جا کار می کنم که روزی بتوانم شرایط را تغییر دهم . می دانم که خیلی مشکل است ...
اگر قرار نباشد که شرایط عوض شود ، تا چه زمانی صبر می کنی ؟
در حال حاضر هیچ برنامه ای برای سنجیدن طاقتم ندارم . اکنون به عنوان دروازه بان ذخیره ایکر در تیم هستم . خوشحالم که به این تیم تعلق دارم و بیشترین تلاشم را انجام می دهم . می خواهم که به گروه کمک کنم و امیدوارم که امکانش باشد .
سیلوینو چه تفاوتی با مربیان دیگر دارد ؟
آنها بهترین کادر فنی ممکن برای رئال مادرید را شکل داده اند . او بیشترین را از هر دروازه بان استخراج می کند چرا که همیشه با بهترین دروازه بان های جهان کار کرده است . خوب کار می کند و بهترین عملکرد هر کسی را استخراج می نماید .
چه چیز مورینیو خاص است ؟
نتایجش این را مشخص می کنند . روحیه بردن را به تیم منتقل می کند .
منتفی شدن خرید کولیبالی با پیوستنش به تاتنهام
مرجع خبري رئال مادريد : تاتنهام هاتسپر در راه خرید سلیمان کولیبالی ، مهاجم اهل ساحل عاج از رئال مادرید پیش افتاد . به گزارش وبسایت باشگاه انگلیسی ، بازیکن 16 ساله اهل قاره آفریقا که پدیده جام جهانی زیر 17 سال بوده است ، یکی از آینده دار ترین بازیکنان حال حاضر فوتبال جهان به شمار می رود .
گفتنی است که رئال مادرید این بازیکن را مدت ها بود که مد نظر داشت اما در نهایت این باشگاه انگلیسی بود که در صدد خرید این بازیکن بر آمد .
کولیبالی در چهار بازی در جام جهانی زیر 17 سال توانسته بود که 9 گل به ثمر برساند و برابر تیمی همچون برزیل هت تریک کند .
.................................................. .................................................
نیازی هم به این نداشتیم.
فرگوسن :" رئال مادرید برای قهرمانی چمپیونزلیگ هر کاری می کند "
مرجع خبري رئال مادريد :الکس فرگوسن ، مربی منچستر یونایتد اذعان داشت که رئال مادرید یکی از مدعیان اصلی قهرمانی چمپیونزلیگ در فصل بعدی است. به گزارش لارازون ، مربی اسکاتلندی ، بارسلونا و میلان را هم مدعی دانست .
مربی شیاطین سرخ گفت :" تردیدی ندارم که رئال مادرید برای قهرمانی چمپیونزلیگ دست به هر کاری می زند . "
فرگوسن همچنین به تمجید از میلان و بارسلونا پرداخت و گفت که هدف اصلی یونایتد حضور در مونیخ در فصل آینده است .
نه بازیکن چند پسته مورینیو
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو علاقه زیادی به بازیکنان چند پسته دارد که از قضا در تیمش از این دست بازیکنان هم کم ندارد .
آلتین توپ
بازیکن ترکیه ای بایرن ، یکی از بازیکنان چند پسته ترکیب مورینیوست . هم می تواند در پست دفاع راست بازی کند و هم در پست هافبک کناری ، چه چپ و چه راست .
کوئنت رائو
او یک بازیکن چند منظوره به تمام معناست و این را در اولین بازی تابستانی رئال مادرید هم نشان داد . می تواند در هر دو جناح دفاع کناری بازی کند ، همچنین در پست هافبک وسط یا بال چپ و راست هم متخصص است .
آلبیول
پست اصلیش دفاع وسط است اما مورینیو او را در پست دفاع راست هم مورد استفاده قرار داده است ، همچون بازی لالیگا برابر والنسیا در برنابئو .
کریستیانو
او ستاره بی بدیل تیم در پست بال چپ است اما مورینیو بارها او را به عنوان مهاجم هدف یا حتی هافبک راست مورد استفاده قرار داده است .
مارسلو
فصل گذشته خود را به عنوان یکی از بهترین دفاع چپ های لالیگا مطرح کرد اما در خط هافبک هم بازی کرده است (برابر اتلتیکو در کوپا و برابر تاتنهام) .
په په
او یک بازیکن مستحکم در خط دفاع است اما فصل گذشته در رالی الکلاسیکو ها نشان داد که هافبک دفاعی قابلی است . چهار بازی را در خط هافبک حضور داشته است .
کایخون
فصل خوبی که در اسپانیول داشت نگاه مورینیو را به خود جلب کرد . با بازگشت به رئال مادرید می تواند در پست های بال راست و مهاجم نوک ایفای نقش کند .
آربلوا
فصل گذشته ذخیره اصلی راموس و مارسلو بود . 25 بازی را در پست دفاع راست بازی کرد و 12 تا را در پست دفاع چپ . در لیورپول در پست دفاع وسط هم بازی کرد .
راموس
می تواند در پست های دفاع راست و دفاع وسط بازی کند. این بازیکن در مجموع 141 بازی را در پست دفاع راست انجام داده و 108 تا را دفاع وسط . در 11 بازی هم در فصل 06-05 در خط هافبک بازی کرد .
آس مدعی شد : پیش قرارداد رئال با نیمار / اگر به باشگاه دیگری برود ، باید غرامت بدهد
مرجع خبري رئال مادريد : شرایط مشخص است : نیمار رئال مادرید را می خواهد و خود بازیکن نیز می خواهد برود (البته فکر می کند در ژانویه بهتر است) و سانتوس نیز می خواهد بفروشد اما نه الان . اگر انتقال در همین تابستان رخ دهد ، قیمت این بازیکن 45 میلیون یوروست و اگر تا ژانویه با سانتوس بماند کمتر هم می شود . ستاره جوان دیروز در خانه اش در سائوپائولو خواهد بود و جمعه باید در تمرینات سانتوس در کنار دیگر هم تیمی هایش حاضر باشد .
چلسی چندین بار با وکلای این بازیکن در این تابستان و حتی قبل از آن ( آنها در فوریه با آبراموویچ در لندن دیدار داشتند) اما باشگاه انگلیسی شانس خریدنش را اندک می داند چرا که از پیش قرارداد میان رئال مادرید و خود بازیکن مطرح شده است . منابع آگاه در چلسی گزارش داده اند که پیش قرارداد "فسخ ناپذیر " میان این دو طرف وجود دارد ، چرا که ارقام بالایی برای غرامت در این قرارداد در صورتی که هر کدام از طرفین زیر قولش بزند ، گنجانده شده است . چیزی مشابه شرایط قرارداد مخصوص فیگو . هر چند که مسئولان باشگاه رئال مادرید هر گونه پیش قرارداد یا غرامتی را رد می کنند .
به هر حال مذاکرات ادامه دارد . مورینیو در حال حاضر کم کم برنامه های هماهنگ شدن ستاره جوان را طراحی می کند . تردیدهای زیادی در مورد هماهنگ شدن نیماری که تنها 19 سال دارد وجود دارد و بررسی ها در حال انجام است تا بدون هیچ مشکلی ملی پوش جوان بتواند در رختکن رئال مادرید جای خود را پیدا کند .
اما مورینیو می تواند حرف بزرگان رئال مادرید را درک کند . می داند که نیمار می تواند ویژگی ها متفاوتی را به تیم بیفزاید . یکی از پیشکسوتان تیم می گوید :" او یکی از بازیکنانی است که می تواند تفاوت ایجاد کند . چنین بازیکنانی هیچ گاه تمام نمی شوند . "
مربی پرتغالی اعتقاد دارد که نیمار پس از کوپا آمه ریکا حداقل به یک ماه زمان برای بازیابی خودش نیاز دارد و حداقل تا مهر نمی تواند که جایگاهی برای خودش در میان هم تیمی ها پیدا کند . چرا که باید از نظر بدنی با لیگی که به مراتب قوی تر از لیگ برزیل است هماهنگ شود . از طرفی باید سعی کند که بهترین پست ممکن را برای این بازیکن پیدا کند . به همین علت بعید است که نیمار حداقل تا آبان بتواند که بازی واقعی خود را ارائه دهد . به همین علت است که کادر فنی راضی است که این بازیکن در ژانویه به تیم ملحق شود و بازیکنی نظیر آدبایور با قیمت کمتری در تابستان به گروه اضافه شود .
احتمال جدی بودن مصدومیت خدیرا و طول کشیدن آن تا چهار ماه
مرجع خبري رئال مادريد : سامی خدیرا در تمرینات صبح روز پنجشنبه از ناحیه انگشت پای راستش دچار مصدومیت شد . تست های اولیه کادر پزشکی رئال مادرید در بعد از ظهر جزئیات بیشتری را از این مصدومیت مشخص کرد .
بازیکن آلمانی بازی بامداد فردا (7:30) برابر چیواس گوادلاخارا را از دست می دهد و احتمال دارد که این مصدومیت بیش از آن چه که کادر فنی رئال مادرید انتظار دارد ، شدید باشد . در میان کادر بازیکنان رئال یک نگرانی بزرگ ایجاد شده است چرا که به طور مثال راکیتیچ که همین مصدومیت را داشت و چهار ماه نتوانست بازی کند . کادر پزشکی رئال مادرید بین 48 تا 72 ساعت آینده نظر قطعی و نهایی را اعلام خواهد کرد .
دیگر بازیکنی که بازی دوستانه فردا را از دست داده ، سرجیو راموس است که از ناحیه کمر مصدوم است ، نوری شاهین هم همچنان به مراحل ریکاوری خود ادامه می دهد .
ردنپ در صدد خرید قرضی آدبایور
مرجع خبري رئال مادريد : هری ردنپ ، مربی تاتنهام هاتسپر گفت که دوست دارد امانوئل آدبایور را در تیمش داشته باشد ، اما فقط به طور قرضی از منچستر سیتی . ردنپ گفت :" او یکی از نامهایی بود که در صحبتی که با دنیل لوی داشتیم بررسی شد اما نمی دانم که سیتی حاضر است او را قرض بدهد یا نه ، اگر بشود خوب خواهد شد . "
مربی انگلیسی گفت که این مهاجم توگویی بازیکن "با کیفیتی " است و می داند که او قصد ماندن تحت نظر روبرتو مانچینی را ندارد .
در واقع خود بازیکن دوست دارد به رئال مادرید برگردد ، جایی که ماه های اخیر را در آن سپری کرده است اما رئال حاضر نیست رقم درخواستی سیتی را برایش بپردازد .
گرانرو :" می خواهم در این تیم نقش مهمی داشته باشم "
مرجع خبري رئال مادريد : استبان گرانرو ، هافبک خلاق و با اخلاق رئال مادرید امیدوار است که فصل آینده فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کند .
گفته بودی که خود را مورد حمایت مورینیو می بینی و حالا فرصت بازی پیدا کردی ..
این پیش فصل است و کل ما باید در آن شرکت داشته باشیم . این فرصت را داریم که نشان دهیم که شایستگی حضور در این تیم را داریم . مثل همیشه ، من هم می خواهم در تیم شرکت داشته باشم و نقش مهمی ایفا کنم و می خواهم سخت تلاش کنم تا در این تیم نقش مهمی داشته باشم .
چند پسته بودن کوئنت رائو را چطور می بینی ؟
خیلی خوب . بازیکنی که می تواند دستور العمل ها را در پست های مختلفی اجرا کند که برای مربی خیلی کارساز است . او بازیکن جنگنده ایست که می تواند کمک های زیادی به تیم کند .
در این بازی بیشتر اذیت شدید ؟
چیواس تیم سرسختی است . در نیمه اول کار را برای ما مشکل کرد اما پس از گل اول ، اوضاع روبراه تر بود .
بنزما :" گلهای کریستیانو برای همه ما خوب است "
مرجع خبري رئال مادريد : کریم بنزما ، در بازی با چیواس چندین و چند موقعیت را از دست داد . خودش خستگی را یکی از عوامل ناکامی اش می داند .
چه حسی نسبت به این بازی داری ؟
این همه تمرین ما را خسته کرده بود . در نیمه اول کمی خسته بودیم اما در نیمه دوم بهتر شدیم . نیمه دوم بازی را بردیم .
در نیمه دوم در مقابل گل بدشانس بودی ؟
بله ، اما بردیم و این برای همه خوب است .
اخیرا زیاد با مورینیو در ارتباط هستی .
بله . همیشه خواسته ام که در خدمت تیم باشم و و امیدوارم بازی بعدی گل بزنم .
نسبت به آمدن مهاجم دیگری نگران هستی ؟
نه ، می خواهم در رئال مادرید موفق شوم .
کریستیانو را چطور دیدی ؟
خیلی خوب . سبک بازیش را دوست داشتم . این برای همه خوب است .
کانالس :" فصل قبل مورینیو به من گفت بمانم و ماندم "
مرجع خبري رئال مادريد : آینده سرجیو کانالس نامطمئن به نظر می رسد . بازیکن کانتابریایی پنیشهادات مختلفی دارد اما هنوز رفتنش قطعی نشده است . اما در مصاحبه با اینترکونومیا گفته که می خواهد در یک تیم اسپانیایی بازی کند .
سرجیو کانالس در مورد فصل گذشته گفت :" سال مشکلی بود . طبیعتا وقتی بازی نکنم نمی توانم خوشحال باشم اما نتایج مثبتی می توان گرفت . "
این هافبک گفت که مورینیو نقش موثری در ماندنش داشت :" همیشه گفته ام می خواهم که در تیمی فیکس باشم چرا که نیمکت نشینی در این سن کم خیلی مشکل است . ماندم چرا که مورینیو به من این را گفت . در ابتدا فیکس بودم اما شرایط این طور پیش نرفت .... ناگهان همه چیز عوض شد . مورینیو چیزی نگفت اما نیازی نبود چیزی بگوید . "
کانالس در مورد آینده اش گفت :" دوست دارم این ماجرا حل شود اما آسان نیست . همیشه گفته ام که می خواهم در اسپانیا بازی کنم . "
در مورد تیم زیر 20 سال اسپانیا که اکنون در کلمبیا بسر می برد نیز گفت :" به آینده نگاه می کنیم و می خواهیم جزء مدعیان باشیم و تمام تلاش خود را انجام می دهیم ."
نیمار به هم تیمی هایش :" می خواهم در رئال بازی کنم "
مرجع خبري رئال مادريد : نیمار در مورد آینده ای که قرار است در رئال مادرید داشته باشد نمی تواند تردیدی داشته باشد . روز یکشنبه تیم ملی برزیل شام وداع با کوپا آمه ریکای 2011 را در لوس کاردالس در محله ای از کامپانا برگزار کرد . ساعاتی پس از حذف در ضربات پنالتی عجیب برابر پاراگوئه ، تیم ملی برزیل پیش از بازگشت به این کشور آخرین میتینگ خود را برگزار کرد . در این گودبای پارتی ، بیش از همیشه نیمار مورد توجه بود .
این بازیکن که چند روز قبلش در اردوی تیم ملی برزیل با ساندرو راسل ، مدیر بارسلونا ، دیدار کرده بود ، در مورد آینده اش بدون هیچ تردیدی اظهار نظر کرد . به گزارش آس ، او به هم تیمی هایش گفته است :" می خواهم در رئال مادرید بازی کنم و در آن جا موفق شوم . " البته دوستان نزدیکش همچون روبینیو و گانسو از قبل از نظرش خبر داشتند چرا که در طول کوپا آمه ریکا با او صحبت کرده بودند اما بیشترین تاثیر را در این زمینه رونالدو نازاریو داشت که پدرخوانده فوتبالی اش شناخته می شود و همچنین با کمپانی خود نقش بسازیی در مشهور شدن نیمار داشته است . فشار رسانه ای ، اخبار در مورد انتقالش و رفتنش روی جلد روزنامه ها ، یکی از مهمترین بحث ها در اردوی تیم ملی برزیل بوده است .
نیمار تا زمانی که سانتوس تصمیم نهایی را نگیرد در مورد آینده اش تصمیم قطعی را نمی گیرد . باشگاه برزیلی اصرار دارد که نیمار تا دسامبر که جام باشگاه های جهان برگزار می شود در این تیم بماند . این بازیکن در طول زمان اقامتش در آرژانتین کتمان نکرده که تمایل زیادی برای رویارویی با "مسی و بارسلونا " در توکیو و افزودن قهرمانی جام باشگاه های جهان به کارنامه اش دارد . جامهای قبلیش ، و قهرمانی پائولیستا (2010 و 2011) ، جام حذفی برزیل (2010) و کوپا لیبرتادورس بوده اند . این ستاره فردا به تمرینات سانتوس پس از سه روز تعطیلات ملحق خواهد شد .
اما پیش از آغاز تعطیلات ، دیداری با لوئیز آلوارو ده اولیویرا ریبریو ، مدیر سانتوس داشته است . مدیر تیم برزیلی می داند که راسل حاضر است پیشنهادی 50 میلیونی برای خرید نیمار در فصل بعد بدهد اما رئال مادرید حاضر نیست صبر کند و از طرفی صاحب پیش قراردادی با نیمار است که اگر قرار باشد به تیم دیگری برود ، باید غرامت سنگینی بدهد . اولیویرا در جلسه خود با نیمار فهمید که هدف این بازیکن بازی کردن در رئال مادرید است .
چهار خرید جدید :" پوشیدن این پیراهن افتخاری است "
مرجع خبري رئال مادريد : کایخون ، کوئنت رائو ، شاهین و واران ، چهره های جدید رئال مادرید در لس آنجلس هستند . آنها بیش از یک هفته است که با تیم اصلی تمرین می کنند و به آینده امیدوار هستند . "قول می دهیم که بیشتر و بیشتر تلاش کنیم . " هر روز تلاش می کنند تا بیشتر به تیم کمک کنند و بتوانند هماهنگ تر شوند ، "مثل یک خانواده " شرایطی که از تیم دیده اند باعث شده که هیچ تردیدی نداشته باشند که "این یک فصل بزگر خواهد بود . "
شاهین ، کوئنت رائو ، واران و کایخون اعتقاد دارند :" می خواهیم در رئال مادرید موفق باشیم " ، عملکرد سه تای آخر در اولین بازی پیش فصل هم این را نشان داد . مدافع پرتغالی بهترین بازیکن بازی شد و تمجید همه را بر انگیخت ، کایخون گل اول بازی را زد و واران هم با وجود سن کمش ، یک جدیت مرموز و غیر قابل باور از خود ارائه داد .
این پروژه در دستان خوزه مورینیوست که به زعم آنها ، "بهترین مربی جهان " است . می دانند که بهترین راه متقاعد کردن بهترین مربی جهان در سال دومش در تیم ، "کار بیشتر و بیشتر " است .
این دهمین روزی است که این چهار بازیکن درون مدافع عنوان قهرمانی کوپا دل ری بوده اند . آنها تیم را "مثل یک خانواده " می دانند . با هم برای قهرمانی تلاش می کنند و اعتقاد دارند که "این فصل ، یک فصل بزگر خواهد بود . "
همه آنها می گویند :" پوشیدن این پیراهن افتخاری است " از میان ای نچهار تا ، تنها شاهین فرصت حضور در تیم اصلی را پیدا نکرده و در حالی ریکاوری از مصدومیت زانوی پای چپش است .
هیگوائین و دی ماریا در اردوی ایالات متحده به تیم اضافه می شوند
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو در اردوی لس آنجلس خود با 25 بازیکن بسر می برد . پس از حذف تیم ملی آرژانتین از مرحله یک چهارم نهایی کوپا آمه ریکا برابر اروگوئه شایعه شده بود که مربی پرتغالی می خواهد که هیگوائین و دی ماریا بلافاصله به جمع تیم در ایالات متحده ملحق شوند اما مربی پرتغالی ترجیح داده که به آنها دو هفته استراحت بدهد . این دو آرژانتینی چند روز دیگر بیشتر تعطیلات خواهند داشت و سپس با اردوی رئال مادرید به چین می روند .
رئال مادرید تور آسیایی خود را از روز 8 مرداد آغاز می کند و تا پانزدهم در آن جا می ماند . رئال مادرید در روز آخر برابر تیانجین تدا بازی خواهد کرد . قبل از آن هم برابر گوانگژو اورگرانده قرار گرفته اند . مورینیو انتظار دارد که هیگوائین و دی ماریا با فرم خوبی به تیمش ملحق شوند .
مورینیو می داند که دی ماریا فصل گذشته از نظر بدنی افت زیادی پیدا کرده و به همین علت به همراه هیگوائین ، پیش از اتمام فصل قبل هم به آنها فرصت استراحت داده بود و پس از بازی با ویارئال مرخصشان کرده بود .
چیواس گوادالاخارا0- رئال مادرید3:بازی دوستانه برای کریس معنایی ندارد
برای کریستیانو رونالدو دیدار دوستانه معنایی ندارد. ستاره پرتغالی رئال در دیدارصبح امروز تیمش مقابل چیواس هر سه گل رئال را به ثمر رساند
سایت گل- رئال مادرید موفق شد تا در دومین دیدار دوستانه اش در اردوی تابستانی اش مقابل تیم چیواس گوادالاخارا به پیروزی برسد. هر سه گل رئال در این دیدار را کریس رونالدو در نیمه دوم بازی و در کمتراز 10 دقیقه به ثمر رساند.
واران، خرید تابستانی رئال در نیمه اول بازی در زمین مسابقه حاضر بودولی نمایش قابل قبول و خوبی را از خود به اجرا گذاشت.
رئال در این بازی دوستانه نشان داد که در سطح بسیار بالایی قرار دارد.کریس رونالدو هم ثابت کرد که بازیکنی استثنایی است
در نیمه اول این بازی آدان درون دروازه رئال بود، آربلوا، کاروالیو، واران، مارسلو ، کونترائو، گرانرو، اوزیل، کاکا، رونالدو و بنزما برای رئال بازی می کردند و با آغاز نیمه دوم آدان جای خود را به کاسیاس داد. ناچو به جای آربلوا وارد زمین شد. آلبیول جای واران را گرفت و کایخون به جای کاکا گام به زمین گذاشت. خوسلو هم در دقیقه 78 به جای کریم بنزما به زمین آمد
گلهای این دیدار در دقایق 73، 76 و 81 توسط کریس رونالدو از راه رسید.
تمجید مورینیو از عملکرد رونالدو در بازی دوستانه مقابل چیواس
سرمربی پرتغالی رئال از عملکرد هموطن خود در دیدار دوستانه مقابل چیواس تمجید کرد، دیداری که در آن رونالدو هر سه گل تیمش را به ثمر رساند
سایت گل - ژوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید بعد از درخشش رونالدو ستاره تیمش در دیدار دوستانه مقابل چیواس که با پیروزی 3 بر صفر کهکشانی ها به پایان رسید از عملکرد هموطنش تمجید کرد.
رونالدو در دومین بازی دوستانه رئال در اردوی پیش فصل امریکا هر سه گل تیمش را مقابل چیواس در 15 دقیقه پایانی بازی به ثمر رساند.
مورینیو بعد از بازی در گفتگو با گل گفت:" رونالدو در همه بازی هایش انگیزه بالایی دارد حالا این بازی در ژاپن باشد یا چین یا آمریکا، فرقی نمی کند. بازی بسیار خوبی بود و ما هم برنامه های خود را در زمین پیاده کردیم."
مورینیو همچنین در مورد کاکا ستاره برزیلی تیم که از بند مصدومیت رها شده و قصد دارد توانایی هایش را در این تیم به اثبات برساند گفت:" همیشه مدانستم کاکا یک اردو آماده سازی پیش فصل مناسب می خواهد.مصدومیت جام جهانی و انتقال سال قبلش در آخرین روز به رئال باعث شد او نتواند یک اردوی پیش فصل مناسب با رئال داشته باشد."
مورینیو در مورد اردوی پیش فصل در امریکا گفت:" من چندین بار با چلسی به آمریکا آمده ام و اکنون با رئال به این کشور سفر کرده ام. تیم هایی که با انها تا به حال روبرو شده ایم تیم های قوی و قابل احترامی هستند. اما تا به حال با چیواس بازی نکرده بودیم."
"حتما نباید با تیم هایی بازی کنیم که 10 بر صفر پیروز شویم. باید با تیم های قدرتمندتر بازی کنیم که اشکالات و نقاط ضعف تیم مشخص شود."
کریس رونالدو: خرید های جدید رئال من را شگفت زده کرده اند
رئالی ها در بازار نقل و انتقالات تابستانی نوری شاهین، فابیو کوئنترائو، خوسه کایخون و همیت آلتینتوپ را به خدمت گرفتند.
سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، خریدهای جدید این باشگاه را مورد ستایش قرار داد و گفت که آنها خیلی خوب با محیط جدید سازگار شده اند.
رئالی ها شب گذشته موفق شدند تیم مکزیکی چیواس را 3-0 شکست دهند، دیداری که رونالدو در آن هت تریک کرد.
رئالی ها در بازار نقل و انتقالات تابستانی نوری شاهین، فابیو کوئنترائو، خوسه کایخون و همیت آلتینتوپ را به خدمت گرفتند.
رونالدو در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" همه بازیکنان جدید من را شگفت زده کرده اند. همه آنها تا به حال خیلی خوب کار کرده اند."
او در ادامه افزود:" تیم در تمرینات پیش فصل بسیار خوب کار کرده و کم کم در حال پیدا کردن شکل تیمی مان برای فصل جدید هستیم. زدن سه گل در 10 دقیقه فوق العاده بود. اما باید برای آغاز فصل جدید همچنان به سختی کار کنیم. این دیدار تمرین خوبی بود و به دلیل پیروزی در آن خوشحالم."
هت تریک کریس رونالدو در آمریکا
سایت گل- دومین دیدار دوستانه رئال در اردوی پیش فصل تابستانی با برد 0-3 کهشکانی ها مقابل چیواس گوادالاخارای مکزیک همراه بود
در جریان این بازی کریس رونالدو هر سه گل تیمش را به ثمر رساند.دراینجا می توانید تصاویر منتخب این دیدار را ملاحظه کنید:
سایت گل- دومین دیدار دوستانه رئال در اردوی پیش فصل تابستانی با برد 0-3 کهشکانی ها مقابل چیواس گوادالاخارای مکزیک همراه بود
در جریان این بازی کریس رونالدو هر سه گل تیمش را به ثمر رساند.دراینجا می توانید تصاویر منتخب این دیدار را ملاحظه کنید:
کونترائو جای ژابی الونسو درمرکز میدان را پرکرده بود. آلونسو در جریان تمرینات گرم کردن برای بازی مصدوم شد
اوزیل و بنزما در طول 90 دقیقه در زمین نبودند ولی هردوی آنها بازی خوبی را به نمایش گذاشتند
از آنجا که ایکر کاسیاس نیمه اول بازی را از روی نیمکت تماشا کرد، باید بازوبند کاپیتان بر بازوی فرد دیگری بسته می شد.مارسلو افتخار آن را داشت که کاپیتان رئال در بخشی از این دیدار باشد
این تیم نیمه اول رئال در دیدار دوستانه مقابل چیوواس بود.آدان، واران،کاکا، گرانرو، بنزما، اوزیل، رونالدو، کاروالیو، کونترائو، آربلوا و مارسلو
واران یکی از خریدهای پرسروصدای رئال به خاطر قیمت بالایش، نمایش خوبی را به اجرا گذاشت
آدان بازی مقابل چیوواس را به عنوان دروازه بان ثابت تیم آغاز کرد و البته در نیمه دوم جایش را به کاسیاس داد
این کتابچه ای که در دستان مورینیو است، رازها و اسرار زیادی از تاکتیکهای مربی پرتغالی را در خود پنهان می بیند
مرد میدان: رونالدو مقابل چیوواس خوش درخشید. او هر سه گل تیمش در این بازی را به ثمر رساند
نگاهی به استراتژی های خاص مورینیو در ضربات آزاد
مرجع خبري رئال مادريد : نگاهی به برخی از استراتژی هایی که مورینیو برای استفاده در ضربات آزاد تیمش مورد استفاده قرار می دهد می اندازیم .
کرنر از سمت راست ، فریب برای تیر دور
در یکی از آخرین صحنه ها روی کرنر ها ، ژابی یا کایخون از سمت راست ضربات کرنر تمرین شده ای ارسال کرده اند . مثل کرنر های عادی ، توپ به سمت نقطه پنالتی ارسال می شود و پس از آن ، توپ به طریقی به کوئنت رائو یا کریستیانو که در تیر دور جایگیری کرده اند می رسد . زدن کرنر از سمت راست توسط بازیکنان راست پایی همچون ژابی و کایخون باعث ایجاد این استراتژی می شود . طبیعتا وقتی اوزیل و کوئنت رائو از آن سمت کرنر بزنند ، سبک ارسال عوض می شود .
خطا در طرفین محوطه جریمه ، برای بازیکنان بلند قامت
اگر ضربه خطا از سمت راست باشد ، ژابی پشت توپ قرار می گیرد و توپ را روی زمین می گذارد اما در واقع این اوزیل است که توپ را در محوطه جریمه ارسال می کند . وقتی توپ در جناح چپ باشد ، بازیکن آلمانی توپ را با دستانش روی زمین می گذارد و بازیکن اهل تولوزا ارسال می کند . پس از آن نوبت آسمان خراش ها و بلند قامت های تیم است که خودی نشان دهند ، بازیکنانی نظیر واران ، کریستیانو ، بنزما ، کاروالیو و کاکا . مارسلو ، گرانرو و آربلوا هم دفاع می کنند . دیگر نفرات درگیر در این قضیه کایخون و کوئنت رائو هستند . اگر در سمت چپ باشد ، کایخون می کارد و بازیکن پرتغالی ارسال می کند و بر عکس . کوئنت رائو نشان داده که با پای چپش می تواند ارسال های خطرناکی داشته باشد .
ضربه آزاد های راه دور ، در انتظار سرعت کریستیانو
این حرکت دو حالت دارد . اگر خطا در هر کدام از دو جناح باشد و خط دفاع حریف جلو کشیده باشد ، اگر در سمت راست باشد ، اوزیل به محوطه جریمه حریف نگاه می کند اما توپ را به ژابی آلونسو که پشت محوطه جریمه و دورتر از خط دفاعی حریف است قرار می گیرد . اما این جا یک حرکت سورپرایز کننده رخ می دهد . پاس عمقی به کریستیانو که مثل خنجر با سرعتش به خط دفاع حریف می زند . اگر خطا در جناح دیگر باشد هم این حرکت تکرار می شود اما این بار ژابی از روی توپ می پرد و اوزیل ارسال می کند . قدرت گلزنی کریستیانو با هر دو پا روی این حرکت موثر است .
تیتر روزنامه های آس و مارکا
نمایان شدن نبوغ بالای زیزو با درخشش واران در رئال
مرجع خبري رئال مادريد : به نظر می رسد که خوزه مورینیو وقتی که از فلورنتینو پرز خواست تا نقش زیدان در رئال مادرید پر رنگ تر شود به هیچ وجه اشتباه نکرده است . در واقع نقش اسطوره فرانسوی از سمت مشاور مدیر عامل به حضور در کنار تیم تغییر یافته است و حتی در دو بازی دوستانه اخیر روی نیمکت نشسته است . یکی از هنرهای بزرگ زیدان در هفته های اخیر ، خرید رافائل واران بود ، بازیکنی که با عملکردی که برابر چیواس از خود ارائه داد نشان داد که خریدش بیهوده نبوده است .
واران در بازی اول پیش فصل هم متانت و ثبات قابل توجهی از خود ارائه داده بود ، هر چند که در بازی با گالکسی زیاد نیازی به واکنش نشان دادن نداشت اما در بازی با چیواس بیشتر درگیر بود و توانایی هایش را نشان داد . جایگیری های خوبی داشت و چندین توپ ربایی خوب را از خود ارائه داد . او با وجود این که بازیکن بلند قدی است اما نشان داد که دارای سرعت بالایی است .
در صورتی که عملکرد مدافع فرانسوی تداوم داشته باشد ، می تواند بالاتر از آلبیول ، ذخیره اصلی در خط دفاعی باشد و با توجه به پر سن و سال بودن کاروالیو ، به مرور جای او را بگیرد . مطمئنا زیدان بیش از هر کسی از این که توانسته نقش مهمی در این پروژه داشته باشد و یک ستاره را به آن اضافه کند خرسند است .
مورینیو و رسیدن به خواسته اش برای اجرای سبک انگلیسی در رئال
مرجع خبري رئال مادريد : از دیروز ، خوزه مورینیو رسما مدیر ورزشی رئال مادرید شده است . مربی پرتغالی به طور پنهان از زمان برکناری خورخه والدانو این سمت را در اختیار داشت اما در نهایت توسط هیئت مدیره این قضیه به طور علنی در وبسایت رئال مادرید اعلام شد .
بدین ترتیب ، مربی پرتغالی سومین مسئول اصلی رئال مادرید خواهد بود چرا که همان طور که خودش ماه ها پیش گفته بود ، فقط به فلورنتینو و خوزه آنخل سانچز گزارش می دهد .
مورینیو از زمانی که در می 2010 به برنابئو آمده بود یکی از بلند پروازی هایش رسیدن به این عنوان بود . این مربی دوست داشت که مدل انگلیسی مربی - مدیر را در رئال مادرید پیاده کند و بارها این را در مصاحبه با خبرنگاران گفت :" ساختار رئال مادرید خیلی بزرگ است و باید در آن قدرت تصمیم گیری داشته باشم . " که در این راه چندین بار با والدانو ، مدیر اجرایی - ورزشی تیم درگیری پیدا کرد . این حساسیت در بحث بر سر خرید مهاجم پس از مصدومیت هیگوائین به اوج خود رسید . این جنجال زمانی به اوج خود رسید که والدانو پس از تساوی نا امید کننده 1-1 برابر یکی از تیمهای لالیگایی گفت :" من یک مهاجم روی نیمکت می بینم (اشاره به بنزما) . مربی پرتغالی از این قضیه به سادگی نگذشت و از آن زمان بود که حتی والدانو را به تمرینات تیمش هم راه نداد . آن جا بود که فلورنتینو به والدانو پس از برکناری اش کنایه زد :" کمبودهایی هست ... با ساختاری شبیه فوتبال انگلیس آن را تصحیح خواهیم کرد . "
استفاده از ساختار انگلیسی و پست جدید مورینیو ، در فوتبال اسپانیا و رئال مادرید بدیع و بی سابقه است . مربی پرتغالی این الگو را از لیگ برتر انگلیس و الگویش سر الکس فرگوسن برداشته است . الگویی که از سال 2007 که از چلسی جدا شد سخت به دنبالش بود. مورینیو انتظار قدرتی همچون همکار اسکاتلندی خود را در چلسی داشت اما به آن نرسید و در نهایت آورام گراند به استمفورد بریج آمد . این یکی از دلایل اصلی جدایی آبراموویچ و مورینیو بود .
خوزه آنخل سانچز ، مدیر اجرایی
یکی دیگر از افرادی که در سازمان رئال مادرید نقش مهمی دارد ، خوزه آنخل سانچز است . مسائل اداری را در اختیار دارد و فقط و فقط فلورنتینو پرز است که نقشش در باشگاه از او مهمتر است . بدین ترتیب باید او را مرد مورد اعتماد مدیر عامل دانست که هم فلورنتینو و هم مورینیو به او اعتماد دارند .
یکی از بهترین مدیران فوتبال جهان به شمار می رود که از دوره اول فلورنتینو تا کنون در باشگاه حضور داشته است .
مانوئل ردوندو ، رئیس اداری
در بیانیه ای که از سوی باشگاه رئال مادرید منتشر شد ، فلورنتینو هم به عنوان مدیر اداری انتخاب شد . نام این پست اخیرا رئیس اجرایی امور مدیریتی بود . ردوندو مسئولیت بخش های بنیاد خیریه و عضو گیری های باشگاه را تحت نظر خواهد داشت .
شماره 10 ، شایسته مسعود اوزیل
مرجع خبري رئال مادريد : بسیاری از افراد هستند که وسواس زیادی دارند تا ببینند که در برنابئو چه کسی با پیراهن شماره 10 رئال مادرید وارد زمین شود . آن وسواسی ها دیگر قرار نیست که یک هافبک فیزیکی ، جنگنده و البته بی نظم را در این پیراهن ببینند ، این پیراهن از این پس بر تن یک چپ پای باهوش است که پاسهای خط کشیده شده ای را نصیب هم تیمی هایش می کند . او کسی نیست به جز مسعود اوزیل که بر طبق کاریزمای فوتبال نسبت به لاس به این پیراهن مستحق تر است ، چرا که بازیکن فرانسوی یک و نیم قدم از رئال مادرید خارج شده است.
بازیکن آلمانی در بازی بامداد پنجشنبه برابر چیواس نشان داد که بهترین مکان برایش پست بازیساز است ، جایی که پشت مهاجم باشد و تمام عناصر تهاجمی دور و برش باشند چرا که می تواند پاس های متفاوتی را رد و بدل کند . نیمه اول در پست هافبک راست بازی کرد که زیاد نتوانست خودش را نشان دهد . در واقع دور شدن از کریستیانو و کاکا باعث شده بود که نتواند راحت باشد اما نیمه دوم متفاوت بود .
مورینیو پس از عملکرد ضعیف کاکا، او را تعویض کرد و کایخون جای اوزیل به سمت راست رفت تا بازیکن آلمانی به پست اصلی خود برگردد . از آن جا بود که پاسهای طلایی اوزیل آغاز شد . دو پاس در عمق عالی برای بنزما فرستاد ، یکی برای کایخون و یکی دیگر برای کریستیانو . در گل اول و سوم آن شب هم نقش مهمی داشت . با این که مورینیو دوست دارد بازیکنانش تحرک زیادی درون زمین داشته باشند و جای خود را در جناحین مداوم تغییر دهند و حتی اوزیل را در بازی فینال کوپا برابر بارسلونا هم در پست هافبک راست مورد استفاده قرار داد ، اما پست واقعی مسعود در آن جا نیست . تکنیک ، دید و دقتش در زمانی که پاس آخر را می دهد باعث می شود که شایسته حضور در پست بازیساز باشد .
اوزیل فصل گذشته تنها پائین تر از مسی ، دومین پاس گل دهنده برتر لالیگا شد . بازیکن آلمانی 17 پاس گل داد ، دو تا کمتر از بازیکن بارسلونا .
مطمئنا فلورنتینو پرز از این که اوزیل را با شماره 10 طلایی که در پشت پیراهنش حک شده بود ، ببیند خرسند می شود . مدیر رئال مادرید همیشه در زمینه اقتصادی به فروش پیراهن اهمیت زیادی می داده است و حالا می تواند که پس از آن که پیراهن های زیادی را با شماره 10 فیگو به شمار رساند ، حالا می تواند با شماره جدید مسعود سود زیادی را به دست آورد چرا که مطمئنا در دو سال اخیر از رسیدن این شماره طلایی به بازیکنی همچون لاس ضرر زیادی کرده است . با این که هنوز این شماره ها به طور قطعی اعلام نشده اند اما به نظر می رسد که مسعود از این پس به جای 23 ، شماره 10 را به تن خواهد کرد .
مسعود در تیم ملی آلمان شماره 8 را به تن می کند چرا که شماره 10 برای پودولسکی است و در وردر هم 11 می پوشید . گفته می شد که رئال مادرید شماره 10 را برای سرجیو آگرو رزرو کرده است اما کش دار شدن ماجرای پیوستن این بازیکن به رئال باعث شد که رویای مسعود به تحقق بپیوندد . به نظر می رسد که هافبک 22 ساله آماده کنار آمدن با این چالش است .
معمولا در رئال مادرید سنت دیرینه این بوده که شماره 10 به هافبک های خلاق می رسیده است . آخرین نمونه ها ، اشنایدر ، روبینیو و فیگو بودند . قبل تر هم بازیکنانی نظیر لائودروپ ، سیدورف و هاگی به آن رسیده بودند . همین طور اسطوره هایی همچون پوشکاش و ولازکز و یک آلمانی به نام گونتر نتزر که به نظر می رسد اوزیل جانشین خلفی برای آنها باشد .