وحید حسودی نکن :دینقل قول:
خودم دو درصد میدم بهت صداشو درنیار :دی
Printable View
وحید حسودی نکن :دینقل قول:
خودم دو درصد میدم بهت صداشو درنیار :دی
سلام میگن یک قسمتهایی از بازی تو ایرانه راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
بتفیلد کجاش به کرایسز میرسه اخه ... حالا حالا ها باید لنگ بندازه جلوش
دوستان چه زود قضاوت میکنن !!
کال اف از بتفیلد داستانش بهتر بوده اصلا شکی نیست اما در مورد گرافیکش و انجین هنوز نظری ندارم
اصلا روند بازی کال اف انگار فیلم هست . این به عینه تو بلک اوپس مشخص بود..همش صحنه های اکشن و فیلم و زاویه دوربین اصلا قابل مقایسه با بد کمپانی 2 نبود
بد کمپانی واسه من سخت تر بود..قبول دارم اینو
بر منکرش لعنت! :)نقل قول:
BATTLEFIELD 3 Defeated
پیشاپیش COD:MW3:winner
از کی شنیدی؟:18:نقل قول:
mw3 یه بازی حماسی هستش و کاری به این کارا نداره.:8:
به نظر من نباید حساس بود مراحل تو کدوم کشور هست حالا مثلا بازی های قبلی که بازی ها تو روسیه یا کشورای دیگه بوده مردم اون کشور خیلی بهشون بر خورده؟ بابا اینا همش بازیه!
ای بابا مردیم از انتظار !!!!!!!
پس کی میاد این بازی :19::19::19::19::19::19::19:
بد جور تو کفم
دیشب داشتم بتل بازی می کردم ! از اون چیزی که توی دموها نشون دادن کمتر بود (یعنی منو ارضا نکرد!! بیشتر از اینها انتظار داشتم !)
ولی کالاف چیز زیادی نشون نداده که بشه قضاوت کرد :40: امید وارد این یکی انتظارات رو برآورده کنه (گرافیکش امید وارم معرکه باشه ! تا این همه غوغای بتل رو بخوابونه)
بازی دو روزه لیک شدهنقل قول:
مدیریت لطف کنید منتقل کنید به تالار اصلی
كاور اين بازي(مخصوص پرينت)
كاور اول:
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
كاور اين بازي(مخصوص پرينت)
كاور اول:
کد:http://up5.--------.com/images/zacxncxjg2hvibxaviq6.jpg
كاور دوم:
کد:http://up5.--------.com/images/kkjlrh83bnaz30g8s44x.jpg
به نظرم این همه جنجال و هیاهویی که به پا شد باز هم به نفع مادرن وارفیر به پایان می رسه نه بتلفیلد.
دوستان من خودم فن Cod هستم ولی باید بگم امسال هیچ امیدی بش ندارم و فاتحش امسال خوندس با اون بازی که من دیدم این کال خیلی گل کنه از رده خارج نشه شانس اورده من که به بازی Bf3 از 10 نمره 10 رو میدم واقعا کامل بود و هیچ مشکلی نداشت من هیچ باگی در بازی مشاهده نکردم.راستی پیشا پیش باخت رو تسلیت میگم:31:
پیش فروشش که یه چیز دیگرو میگه :46:بعد از انتشار رسمی هم چندین و چند ماه حتی شاید یک سال :31: تو 10 پر فروش هفته باید ببینیدش و لذت ببرید :20::31:نقل قول:
این فقط یک نظره دوستان خواهشا جبهه نگیرید :11:
به نظرم mw3 نمیتونه نسبت به bf3 برتری داشته باشه
مگر از نظر داستان ...
سلام
اين هم نسخه نهايي و كامل بازي Call of Duty Modern Warfare 3 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم بازي : 13.8 گيگابايت
بازي رو در 36 پارت قرار داده و هر پارت 400 مگابايت است.
من قبلا بازي BattleField3 رو از سايت بالا گرفته بودم،بازي بدون هيچ مشكلي اجرا شده بود و براي بازي كرك و فايل آپديت و ...... گذاشته شده بود.
ديروز هم بازي Modern Warfare 3 رو از سايت بالا دانلود كردم و منتظر كرك نهايي هستم.
نسخه اي كه در سايت بالا است نسخه نهايي است و بازي كه قراره 7 روز ديگه اكران جهاني بشه دقيقا همين نسخه است و كرك نهايي Skidrow هم فقط براي همين نسخه اي مياد كه لينك دانلوش رو به شما دادم.
بايد براي دانلودش به تاپيكش بريد،الان بازي روي صفحه اصلي سايتش قرار گرفته.
شما هم اگر ميخواهيد بازي رو دانلود كنيد معطل نكنيد و به سايت بالا بريد و بازي رو دانلود كنيد و مطمئن باشيد نسخه بازي كه گذاشته كامل و نهايي است.
به 5 پست اول تاپيك بازي Modern Warfare 3 دقت كنيد همه چي اونجا توضيح داده شده است.
آخه چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است!:31:
از قديم گفتن دود از كنده بلند ميشه!:46:
=============================================
مهمترين عامل برتري يك بازي به ديگر بازيها القاي حس واقع گرايانه بودنه!:10::11:
================================================== =
منتظر بازي استوديوي respawn باشيد%مطمئنا" اگه در اين سبك باشه همه رو از ميدان به در خواهد كرد!:27:
محتوای مخفی: respawn
و موارد جزیی دیگه مثل گیم پلی و جذابیت کلینقل قول:
مگر از نظر داستان ...
+
به نظر من سینگل cod میلیارد ها سال از بتلفیلد جلوتره
بدون شک برای کسی (مثل خودم) که فقط تکنفره ـشونو بازی می کنه ، cod بی نهایت زیباتر و لذت بخش تره
مگه حتما باید باگ داشته باشه !!!!!!!!! :31::31::31:نقل قول:
خیر سرمون داریم در مورد دو تا از بهترین بازی های شوتر بحث می کنیم هااا ! باگ کجا بود !
سطح کار باید خیلی بالاتر از این حرف ها باشه !
من خودم BF3 رو 2 بار تموم کردم . خیلی هم باهاش حال کردم !!!
ولی واقعا گیم پلی بازی اصلا به COD نمی رسه !!! تازه در جاهایی که سعی در اسکی رفتن از روی COD را داشت ،ضعف گیم پلی خود را بیشتر نشون می داد !!! :31::31::31:
COD مطمئنا فاتح این میدان است !!!!:46::46::46::46::46:
کاملا مشخصه شما فن کال هستید.:31::31::31:اما درمورد اینکه کال خیلی شانس بیاره از رده خارج نشه:خیلی خندیدیم :31::31:و در آخر باخت کال راهم تسلیت گفتید:باز هم خیلی خندیدیم:31::31:نقل قول:
نتیجه: شما خیلی فن کال هستید:31:
ببخشید دوستان آهنگساز این سری کیه ؟ دیگه هانس زیمر نیست ؟
من مخالف این حرفمنقل قول:
مگر از نظر داستان ...
این که همون steam هستش:29:نقل قول:
سه روز پیش ما دان کردیم
بالاش زده با کرک کامل:18:
یکم میری پایین تر زده یه هفته دیگه کرک میاد
میتونم بپرسم چرا؟نقل قول:
من مخالف این حرفم
یعنی به نظر شما mw2 گرافیکی بیش از bf3 داره...
البته من به این سری هم علاقه ی خیلی زیادی دارم مخصوصا اهنگهای متن فوق العده ای که داره و ادمو
بیش از بازی به خودش جذب میکنه...
البته باید بازی بیاد تا بشه در موردش قضاوت کرد :46:
کال تو هر نسخه fps سال بوده امسالم روش مطمئن باشید
Activision has released the second dev diary of Call of Duty: Modern Warfare 3 that shows the 2 new multiplayer modes: Kill Confirmed and Team Defender.
محتوای مخفی: ويديو لينك:
محتوای مخفی: ويديو شات:
نه نیست. آهنگساز این سری Brian Tyler هست.:46:نقل قول:
دوستان چرا بحث رو به مقايسه كشونديد؟
اين بحث تمومي داره؟ مطمئنا نداره.
بي خيال قضيه بشيد.
در مورد بازي و اخبار بازي نظر بديم مفيدتره.
حالا كسي هم نظر شخصياش رو بگه خوبه، اما بحث روش نتيجه اي نداره.
به نظر من هم كه كد بسيار بهتره از هر نظر و BF3 در حد mw2 هم نبوده ...
بچه ها بس کنید
اولش که زدید پدر بتلفیلدو در آوردید :31: بنده خداها حالا یه کمی زیاد تبلیغ کرده بودن واگرنه از اولشم گفتیم و گفتند که بتلفیلد CoD نمیشه :5:
درسته بتلفیلد اونی نبود که باید باشه و MW باز هم برنده این میدان شد اما خواهشا دیگه نسخه های کالاف رو با هم مقایسه نکنید و کلا کالاف رو نابود نکنید ای بابا :31:
+
یه نکته مهم هم بگیم الان یه نسخه Retail Steam اومده
کسی اینو دانلود نکنه احتمالا کرک براش خیلی دیر میاد و شایدم نیاد
تا چند روز آینده نسخه پروپر عرضه میشه که Non-Steam همونو دانلود کنید
از ما گفتن بود
شما کلا خسته نباشی :دینقل قول:
برادر اینهمه زحمت می کشی تایپ می کنی یکمی رو بازی فوکوس کنی نتیجه بهتری میگیریا کمی هم روی جمله بندی تمرکز بیشتر داشته باش :دی
نایف کردن تو کاد خودش باگه از پایه مورد داره ! :31::31::31:
این فن بوی نبودنت که به صورت زیر پوستی میباشد تو حلق دشمنان ، اصلا فن کاد نیستیا ، یعنی فکر کنی 1% هستی ناراحت شدم ازت :دی
ولیکن جفت بازیها قشنگن ، از هر کدوم خاطره ی خوبی دارم جفتش باهم مکمل میشن منفجر می کنن :دی
اينم لينكهاي Region free . البته براي كسايي كه اكانت رپيد دارن.
کد:http://www.oneddl.com/games/call-of-duty-modern-warfare-3-xgd3-0800-region-free-p2p/
دوستان من دانلود کردم نصب هم کردم
یه فولدر هست که اسمش اینه INSTALL FOLDER HERE
بعد توش هیچ برنامه نصبی نیست !!!!
یا فایل .exe نیست که اجرا کنم
کمک کنید ممنون :20:
ترجیحا عکس بذارید ، قاعدتا چون بازی تحت استیم هست باید کمی متفاوت اجرا بشهنقل قول:
هنوز توی سایت ABGX ثبت نشده ، چطوری لینکای بازی اومده ؟ :31:نقل قول:
طبیعیه.....ممکنه الان لینک های بازی بیاد ولی فردا تو abgx ثبت بشه.مثلا اسکایریم دیروز لیک شده ولی هنوز توی abgx ثبت نشده.نقل قول:
هنوز توی سایت ABGX ثبت نشده ، چطوری لینکای بازی اومده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(مطمئن نیستم ولی فکر کنم ریلیز های p2p که توسط گروه خاصی لیک نمیشن توی abgx ثبت نمیشن)
هر کدوم از بازی ها برای خودشون محترم هستن و طرفدارانی هم دارن
در حاشیه موضوع این تاپیک ادامه بدید..
مرسی
فروش نسخه ایکس باکس شروع شد.قیمت3000تومن.
نقل قول:
مگه برای Xbox بازی اومد؟:18:
من امشب ساعت 10 بازی رو گرفتم برای XBOX 360 :31: مثل همیشه از این جایی که من میگیرم بهنرین کیفیت دیسک رو داره و زودتر از هرجایی توی ایران میاره.
من حدود 45 دقیقه از گیم پلای رو رفتم جلو ، گرافیک پیشرفت داشته، تکستچر ها پر تر شده و کیفیت اش بیشتر شده و همینطور گیم پلای سنگین تر شده هرکی بگه گرافیک فرقی نکرده دروغ گقته :46:
یک مورد که خیلی توی بازی جلوه میکنه اینه که بازی به شدت سخت تر شده دیگه نباید منتظر اون COD ی باشید که بکشید و برید جلو ... عوض شده ، من روی آخرین درجه یعنی Veteran بازی میکنم و واقعاً بازی سخت شده. دیگه اصلاً نمیشه فقط برید جلو و آدم بکشید چون بلافاصه کشته میشید :31: قبل از اینکه به هر پیچی برسید باید کاملاً با احتیاط برید جلو در غیر اینطوری 90% کشته میشید و نمیشه سریع برید دوباره توی کاور :31: در واقع من توی این بازی فایده ی واقعی Flash و کور کردن موقتی چشم دشمن رو فهمیدم، اگه Flash نباشه خیلی سخت میشه.
فقط چنتا قسمت اولیه داستان بازی رو بگم که بازی با اون شروع میشه ، فکر نمیکنم لازم باشه توی اسپویلر بزارم چون همون اول بازی خواهید فهمید:
بازی از اینجا شروع میشه که Price و Nicolai دارن کاپیتان عزیز و جیگر من Soap رو میرسونن به دکتر چون اگه یادتون باشه توی MW2 قسمت آخرش Soap مصدوم شد در درگیری با اون فرد خائن آمریکایی که اسمش یادم نیست و در همین حین بازی کات میخوره به یک جای دیگه توی New York آمریکا و جنگ در برابر روسیه که در این قسمت در نقش Frost بازی خواهیم کرد.
ادامه ی بازی رو خودتون تجربه بکنید بهتره. من تا اینجا از بازی لذت بردم :8:
بدرود :11:
Timeline video catches you up on events leading to Modern Warfare 3
محتوای مخفی: لينك ويديو:
:45:
كاشكي اين استوديو بهتر از اين سري رو براي 2013 بسازه شايد هم 2014 اصلا"...اَ~~~ه
================================================== =================نقل قول:
اگه شما از نسخهي XBOX اينقد ذوق زده شدي!:8::10:
پس خوش به حال ما pc بازها :27: چه شود~
اون رئيس اسلج همر اسمش چي بود! در يكي از مصاحبه هاش ميگفت ما بيشتر رو بازي كار ميكنيم تا يه محصول باكيفيت تحويل مردم بديم جاي دمو بيرون دادن و (از اين حرفا...:27:)
پس نگو راست ميگفت بعضي از دوستان فك ميكردن activision امسال قيد بازيو زده اصلا":38: