بله متاسفانه.قبل از پست های مفیدتون خریدم:41:نقل قول:
Printable View
بله متاسفانه.قبل از پست های مفیدتون خریدم:41:نقل قول:
از برو بچ کسی دانشگاه آزاد تهران مرکزی میخونه ؟
اگه میخونه رشته های فنی و مهندسیش چطوره ؟
بله امسالم همینطورهنقل قول:
یعنی شما میخواید به خاطر محل آزمون شهر رشته ی انتخابیتون رو عوض کنین؟!!
دوستان سلام
خوب آرهنقل قول:
بله امسالم همینطوره
یعنی شما میخواید به خاطر محل آزمون شهر رشته ی انتخابیتون رو عوض کنین؟!!
آخه چیز دیگه ای هم هست
آزاد توی همین جاش خرجش زیاده چه برسه شهر دیگه تازه اونم جایی مثل تهران
خوب همون پول رو خرج میکنم میرم هند و مالزی درس میخونم
بهتر هم هست
سلام
كسي سوالات ارشد 88 رشته كامپيوتر رو داره؟
ممنون اگه قرار بدين .
سلام
منابع و ضرایب ارشد هماتولوژی (تربیت مدرس و وزارت بهداشت) عوض شده؟
زیست سلولی مولکولی به هر 2 اضافه شده؟ با چه ضریبی؟
ضریب زبان چقدر کم شده؟
جواب لطفا . . .نقل قول:
دوست عزیز اصلا معلوم نیست که شما باید چند درصد بزنین چون همیشه سوالا در حال تغییر هست و کلی شرکت کننده با معلومات مختلفنقل قول:
شما باید سعی کنین بیشترین درصدها مال شما باشه
من تهران مرکزم رشته های برق کامپیوتر مکانیکش عالیه فقط 8 9 تادانشگاه دولتی بهتر از اینجاس
سلام اگر مقدوره نمونه سوالات کنکور ارشد مکاترونیک رو برام بنویسید!
دوستان مهلت ثبت نام آزاد تا کی هست؟؟؟
7 اسفند:10:نقل قول:
دوستان یکی جدول ترزا ازاد رو گذاشته بود سایت
pdf بود
از 54 که به 86 جلو می ائیم
تراز های پائین تری میخواد
یعنی چطوری حساب کرده
منظورم این هست از 54 به 57 هر سال راحت تر میشه
یا سخت تر
جریانش نمیدونم میشه توضیح بدید
بله من بودم گذاشتم.نقل قول:
54!؟ :18::18::18:
فکر میکنم منظورتون 84 باشه! :31:
مسلما راحت تر. (ولی باید توجه داشت که هنوز تو بعضی رشته ها رقابت بالاست مثل قدیم مثل حقوق تهران)
این قضیه چند تا دلیل داره که عمده ی دلیلش اینهاست:
1- افزایش ظرفیتهای دانشگاهها (منظور هم دانشگاه دولتی است و هم آزاد)
2- ترویج فرهنگ دانشگاه پیام نور و رشد افزایش دانشجویان فراگیر
3- کم شدن نسبی داوطلبان
4- کمتر شدن رقابت در پی 2 دلیل قبلی
4- ......
و این را هم باید مدنظر داشت که این یه ضعف بزرگ است (یعنی میتونست با مدیریت دقیق شدت ضعف را کم کرد) برای نظام آموزشی ، البته این دوره ی نقاهت است بعد از حذف کنکور شاهد رشد دوباره خواهیم بود (البته این بحث ملان ، وقت و مطلب زیادی را میطلبد که اینجا مجالش نیست)
دوستان کسی درصدهای مربوط به قبول شدگان دانشگاه آزاد رو نداره؟؟ اگر چند مورد مثال هم بزنید کافیه مثلا برای حقوق ارومیه پارسال در صدهای کسیایی فبول شدن چند بوده؟
من پارسال شرکت کردم و با حدود 60 تا تراز کم آوردن تهران قبول نشدم.نقل قول:
و امسال شرکت کردم بدون اینکه چیزی بخونم (چرا دروغ نگم صبح کنکور 2 ساعت خوندم:31:) و باز هم قبول نشدم. (من که از رو نرفتم واسه سال دیگه هم ثبت نام کردم انشاءالله ....) . امسال کارنامه را ثبت کردم و الآن عکسشو براتون گذاشتم انشاءالله مفید واقع شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من ریاضی ام نمیدونم چه رشته ای انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا نمیدونم که مهندسی صنایع زیر شاخه هاش چه فرقی با هم دارن و ...
پارسال که سوم بودم تراز آزادم 5400 شد حالا نمیدونم چه حدودی میشم
شما پیشنهادی چیزی ندارین؟
بین مهندسی صنایع و it و نرم افزار و مکانیک...
خیلی ممنون
سلیقه ایه دیگه من خودم بین رشته ایی که گفتی نرم افزارو دوس دارم.....نقل قول:
اقا تو این pdf
تراز کیفی جریانش چیه
؟
مثلا تو سه سال تراز تو رنج 4 هزار بود و کیفیش 5 شده
جریان چیه
چه کنیم
بر چه اساس مقایسه کنیم؟
سلام
کسی سوالات کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر امسال(88) رو نداره؟
معلوم دیگه :مکانیکنقل قول:
دوستان ریاضی که می خوان کنکور بدن توجه کنن که هر چی از ازاد به دست اوردین از عمومی ها و فیزیک وشیمی به دست اوردین.
چون وقت گذاشتن برای ریاضی ازاد حداکثر تا 30 در صد به شما کمک می کنه در بهترین حالت.
من با 27 در صد ریاضی سال 86 که کنکور دادم ترازم شد 7200...سال سوم با 20 در صد ریاضی ترازم شد 5800
هر کی عمومی ها وفیزیک شیمی رو ترکوند هر چی بخواد قبول می شه. شرط!!!:10:
برای ازاد انصافا ادبیات وعربی و معارفش برای کسی که باسه سراسری خودش رو اماده کرده باشه تو این درس ها اصلا هیچی نیست.
زبان ازاد هم فقط گاهی متن هاش سخت می شه چون هر دم بیله ولغات خارج از کتاب توش زیاد هست.
ریاضی فوق العاده سخت ... فیزیک وشیمی بسیار اسون.
من که طبق عادت همیشگی از فیزیک شروع می کردم تو هر ازمونی ...تو ازاد هم فیزیک وشیمیش رو راحت جواب دادم.
بعدش تو اون وقتی که اخرسرمونده بود نشستم سر ریاضی ها کلا نسبت به سال سوممم تونستم 7 درصد به ریاضی اضافه کنم ولی 5800 کجا ....7200 کجا:20:
کلا ریاضی رو غیر تک درس یعنی به شکل مخلوط با بقیه یادمه خوب امتحان نمی دادم برای همین با بقیه درس ها جبرانش می کردم. برای اینکه ریاضی رو هم خوب می زدم باید یک سال می شستم دوباره می خوندم که ارزشش رو نداشت ونتیجه لازم با بقیه درس ها به دست اومده بود.
دو تا سوال دارم: 1-منظور از معدل كتبي آخرين وضعيت تحصيلي معدل سال سومه يا پيش دانشگاهي(من فارغ التحصيلم) 2-حوزه امتحاني رو بايد شهر خودم انتخاب كنم يا شهري كه تو انتخاب اولم زدم.چون انتخاب اولم تهرانه.
تراز کیفی را بیخیال. شما باید به چند چیز که از اهمیت خیلی بالایی برخورداه توجه کنی :نقل قول:
1- اول تراز آخرین سال که موجود باشد
2- تعداد ظرفیتی که دانشگاه در اون رشته میگیره
3- ستاره دار است یا نه ؟!
4- رشته ی مورد نظرتان را چگونه رتبه بندی میکنید و در لیست انتخابیتون میگذارید (این یه نکته ی مکهم داره که من باور دارم بهش ولی خیلیها قبول نکردند تا اینکه تجربه ی ناکامانه بهشون ثابت کرد و اون اینکه : انتخابهایتان با بعدیش باید کم کم 1000 تا اختلاف تراز داشته باشه و این مطلق نیست کمی هم باید با ظرفیت حساب کتاب کنید.
1- دقیقش میشه این: معدل کتبی به دست آمده از امتحانات نهایی سال سوم دبیرستان (این در مورد رشته های نظری است درم مورد رشته های ککار دانش و فنی و حرفه ای را نمیدانم) اگر فارغ التحصیلید باید ببینید که چه سالی فارغالتحصیل شدید در نظام جدید یا قدیم . با شماره های پشت دفترچه تماس بگیرید و سوالتون را بپرسید.نقل قول:
2- شما صفحه ی 15 دفترچه بند 32 را مشاهده کنید کامل توضیح داده.
طبق تعریف اینجا شما باید کد شهر تهران را بنویسید
سوالات کارشناسی ارشد سال 1388 رشته کامپیوتر::::::::::::::::::::::::نقل قول:
کد:http://uisoftware.persiangig.ir/document/arshad88/
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1388 شماره 1:::::::::::::::::::::
کد:http://www6.sanjesh.org/Arshad/1387/kelid/fani/871130_1277-1.php
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1388 شماره 2:::::::::::::::::::::::::::
سوالات کنکور ک.ارشد مهندسی کامپیوتر سال 87:::::::::::::::::::کد:http://www6.sanjesh.org/Arshad/1387/kelid/fani/871130_1277-2.php
کد:http://h1.ripway.com/students/arshad_com_87.pdf
سوالات آزمون های کارشناسی ارشد سالهای گذشته به شکل تفکیک شده :::::::::::::
کد:http://sharif.edu/~ghodsi/grad-exams/index.html
موفق باشی دوست عزیز.
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی که میکنی
راستش داشتم میرفتم برای انتخاب رشته
من از بالا به پائین میایم
یعنی هر جا تراز بیشتر ی داره اول میزنم همین طوری میام به تراز پائین
طریفت ها همه 50 تا زن و مرد هست
یعنی شهری نداریم که زیاد تر باشه
شیراز که دارم میزنم ستاره دار هست که انتخاب اول میزنم درسته؟
ستاره دار یعنی چه؟ باید اول بزنیم همین؟
4- رو متوجه نشدم
خوب مثلا تانتخاب اول با دوم 1000 تا اختلاف نداره
یعنی نمیشه هر چی نگاه میکنم
دوستان علامت مثلث(توی دفترچه) که جلوی درس های تهران است چیست؟
دوستان خبری نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کسی میدونه این سهمیه ی بسیج توی ازاد چطوریه؟ خیلی تاثیر داره؟
سلام ،
سوالات کنکور کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات (IT) سال 1388 به همراه کلید سازمان سنجش.:10:
مجموعه مهندسی کامپیوتر 1388
مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات 1388کد:http://rapidshare.com/files/200030807/Computer1388.rar.html
Password : danielکد:http://rapidshare.com/files/200032294/IT_1388.rar.html
ممنون بابت سوالات it :::::::::
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=299510
نقل قول:
ادبیات رو چطور درصدهاتون اینطوری بالاست؟! کتاب خاصی میخوندین؟؟ عربی چطور؟ من عربیم صفره صفره!
دوست عزیز در صفحه ی 11 ماده ی 48 این مثلث را کامل توضیح داده.نقل قول:
منظور کلی اینه که اگر اکثریت یکی از واحدهای شهر تهران (برای مثال) انتخاب کردند و دیگر واحدها ظرفیت خالی داره بین واحدها مبادله میشوند و با تبادل دانشجو به توازن میرسند (که خب موارد نادری اینطور پیش میاد اون هم در مورد شهر تهران) حالا به هر حال متن کامل و صریحش را اشاره کردم بخوانید بد نیست.
این کنکور همانطور که گفتم برای بار دوم است و به نظر خودم خیلی خوب نزدم ولی ادبیات را چون علاقه داشتم و با دقت زدم بالا بود.نقل قول:
به طور کلی یه چیزی میگم روش تحقیق کنید حتما به نتیجه میرسید ولی روش حساب نکنید من به شما مدیون بشم ها.
ببینید اگر رشته ای که انتخاب کردید (با توجه به محل رشته) خیلی تاپ نیست و شما هم برای کنکور سراسری میخونید و تلاش میکنید برای ازاد به نظر من خوندن تستهای سالهای پیش کمک خیلی بزرگیه .
برای اینکه بیشتر توضیح بدم نمیتونم اینجا بگم (چون ممکنه دوستان تعمیم بدند و من مدیون بشم) با پیغام خصوصوی و یاهو مسنجر در خدمتم.
دوستان سلام
***میخواستم بدونم کسی ترازهای دانشگاه آزاد سال 1387 رو داره که بتونمیم انتخاب رشته کنیم؟
آخه هفتم اسفند ماه وقت ثبت نام تموم میشه. حالا میخوام بدونم کسایی که انتخاب رشته دانشگاه آزاد کردند تراز ها رو هم داشتند؟ ممنون میشم کمکم کنید.:20:
خیلی ممنون
لطف کردی
خدا یک در دنیا صد در اخرت بهت بده فرشید جان
راستی سوالهای تخصصی رو نداری(روز دوم رو میگم)
من که انتخاب رشته کردم ، ولی نمیدونم تراز چیه :دی
شما باید از تاریخ فعال شدن کارت بسیجتون 2سال گذشته باشه.نقل قول:
تأثیر خفنی داره. ولی از من میشنوی الآن استفاده نکن بگذار سر فوق لیسانس استفاده کن (چون فقط در یک آزمون میشه ازش استفاده کرد)
چون این دانشگاه آزاد را با کمی تلاش میشه موفق شد توش !
سلام بچه ها به نظرتون من it تهران جنوبو بزنم ؟ با توجه به اینکه بومی تهران حساب میشم و ترازم در حال حاضر که هنوز درست حسابیم نخوندم تو سنجش 7700 میشه .خیلی شک دارم آخه ظرفیتش 50 نفره. بزنم؟
قهبل توجه کسایی که همین جوری از اسم it خوششون میاد: تو رو خدا الکی انتخابش نکنید چون ظرفیت دانشگاه فقط 50 تاس و واقعا هم کسایی باید برن که دوسش دارن مث من پس اگه علاقه ندارید نزنیـــــــــــــــــد