درود دوستان عزیز.
آیا مدل های جدید پلاسمای پاناسونیک وارد بازار شده اند؟
Printable View
درود دوستان عزیز.
آیا مدل های جدید پلاسمای پاناسونیک وارد بازار شده اند؟
دوستان یه ال ای دی 40 به بالا با کیفیّت خوب می خام با بودجه ی حداکثر دو میلیون تومان. سه بعدی نباشه بهتره. کیفیّت و ماندگاری خیلی برام مهمه. لطفاً کمکم کنید.
حامد
سلام دوست عزیز Arash51.باید بگم اصلا 42 اینچ نخرید.چون بعد از مدت کوتاهی که چشم عادت کنه واقعا منوجه کوچکی تلویزیون خواهید شد.در ضمن اون مدل رو نمیشناسم اما مدل ME -4716 جدیدترین مدله و فقط یکم گرونتره.47 اینچه و سه بعدیش عالیه. کاملا بدون لرزش و عینک حرفه ای داره.واقعا باریک وسبکه و دکمه های جلوش لمسیه.سرعت جوابدهیش هم خوبه.تنها اشکالش همونایی که تو تایپیک نوشتم.با بعضی فرمت فیلمها اگه سازگار نباشه هنگ میکنه.زیرنویس های فارسی باید Unicode ذخیره بشن تا نشان داده بشن.پول الکی برا تلویزیون سه بعدی گرون نده.چون اگه 3D میخواید باید بدونید که 80 درصد به سازنده فیلم بستگی داره نه به نوع تلویزیون و من الان مجموعه زیادی از انیمیشن ها و فیلم سه بعدی رو دارم و.فقط بعضی از اونا واقعا سه بعدی خوبند مثلا HUGO 3D عالیه و Harry potter 2011 افتضاح.مارشال تلویزیون خوبیه.جنس های جدیدش بازار مشترکه . گفته بودم یا حسابی بهتون حال میده یا اینکه سه سوت خراب میشه. من 1.5 میلیون خریدم.خودش تلویزیون دیجیتال هم هست و کیفیت شبکه های داخلیش هم خوبه.توی تلویزیون های ال ای دی سامسونگ بهترین کیفیت رو داره .سونی فقط مارکه و ال جی همون سامسونگه اما بهش نمیرسه.اما قیمتاشون نسبتا بالاست.پس اگه واقعا ارزون و خوب میخوای مارشال گزینه خوبی به نظر میرسه.موفق باشید
به صورت رسمی خیرنقل قول:
ولی اگر شهر اهواز هستید چند مدل جدید هست = 42ET5 - 50XT50-42E5-42U5
اگه دنبال تلویزیون با قیمت مناسبی مدل 32KD20 xvision حدود 680-670 تومنه . گیرنده دیجیتال داره . قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی داره .نقل قول:
به نظر من نسبت به مشخصاتش قیمت مناسبی داره . 4 تا ورودی HDMI هم داره .
مجهز به پانل LED با درجه کیفی +A
داراي ----T داخلي با كيفيت HD
قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه USB
زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و عمودي)
قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه
روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير
قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني PVR حتي در حالت آماده به كار(استندباي)
مجهز به ماشين زمان
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,JPE,PNG,BMP
قابليت پخش صدا با فرمت: MP3,WMA,AAC
قابليت پخش تصوير با فرمت :DIVX,MPG,MPEG,MP4,MOV,MKV
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من منتظر جوابت بودم.
من هرچه توی اینترنت گشتم جایی که حد اقل مشخصات مارشال ME -4716 یا ME - 4225 بتونم ببینم پیدا نکردم.
شما یا دوست دیگه ای اگه سراغ دارین لینک بدین.
انتخاب یه تی وی سه بعدی خیلی خوب خیلی مشکله.
من امروز رفتم بازار و با اینکه توی بروجرد هستم وشهر کوچکیه ولی خوشبختانه چون مردم بروجرد خوش گذران هستند و کمی بروزند فروشگاه زیاد هست و امکان مانور هم خوبه.
من خوش انصاف ترین فروشگاه را پیدا کردم و سامسونگ 6960 و الجی 66100 به ترتیب دو انتخاب من بود.
سام 6960 = 40=بدون پلیر 1990 دیگه آخرش
الجی 66100 =42= بدون پلیر 2100 دیگه آخرش
ازدوستان خوب انجمن خواهش دارم بدون تعصب بهترین راهنمایی را اریه بدن.
من حقوق بگیرم و دعا گوی شما.
فردا میرم بخرم پس منتظر هستم.
ممنون.........
با 1500 میتونی led شارپ بخری . قیمت مدلهای کواترونش بالاتره .نقل قول:
با 1350 تومن میتونی مدل 40le430x sharp که جدیده رو بخری . مشخصات خوبی داره .
dvbt داخلی ،Full HD ، پنل ژاپنی ، پخش فیلم از usb و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،نقل قول:
با این قیمت شارپ بهتره یا ال جی؟
سلام
تهران 6960 سری D قیمتش 1.880.000 هست یعنی تقریبا 110 هزار تومان ارزان تره و بین دو تا تی وی که گفتید انتخاب بهتری اگر 6960 شما هم سری D چیز بدی نیست اما اگر سری ES یه کم مشکل داره .
من ازبازارتهران خبرندارم ولی توی سایت سامسونگ سنتر قیمت بدون پلیرنزدیک 2 میلیونه.نقل قول:
بله سری D هست.
من دیگه انقد نظرات ونکات دوستان گرامی را خوندم که میدونم.
1-تصویرsd توی6960 بهتره ولی سه بعدی الجی خیلی راحت تره.
2-ظاهر الجی البته 66100 و67100 کمی بهترشده.
من امروز تونستم از عینک هردو استفاده کنم ودموی سه بعدی ببینم.
عینک الجی خیلی راحت تر بود و تصویر هم نرم تراز سام بود.
یه لرزش کمی توی سه بعدی 6960 حس کردم .
جالب بود که توی نمایندگی الجی سه مدل باهم روشن بود 66100 و 5700 و65100 .
تصویر 66100 خیلی شفاف تربود.
البته هیچ کدام حاضر نشدند تصویر شبکه های داخلی را پخش کنن و من نتونستم ببینم که توی خونه چه کیفیتی دریافت میکنم.
ممنون میشم......
منتظر نظر اساتید هستم
راستی اختلاف قیمت 66100 با تهران چطوره؟نقل قول:
ممنون....
سلام
تا 2تومان ، بهترین led یا lcd که الان میشه خرید چیه ؟
حدود 40-42 اینچ .
ممنون
سلام دوست عزیز.ببینید انتخاب شما برای سامسونگ عالیه.راجع به مارشال باید بگم از هیچ محصول که بازار مشترکه هیچ اسمی توی اینترنت وجود نداره.تلویزیون که میخوای بخری حتما حواستون به مصرف برق باشه.ببین چند واته؟ چون بعضی ها اندازه یک یخچال برق میخورند.در ضمن اگه سه بعدی میخوای بخری حتما حواست باشه لرزش نداشته باشه! به هیچ عنوان تلویزیون با عینک شاتر نخری! از این عینک های شارژی.اگه تلویزیون یه ذره لرزش داشته باشه فاتحه چشم ها خوندست.اگه یادتون باشه گفته بودم که مارشال ME-4714 تکنولوژی Flikker free IPS داره.یعنی بدون لرزش.اگه میخوای سامسونگ بخری حتما قبلش یه سرچ تو گوگل بزن ببین این تکنولوژی رو داشته باشه.این تکنولوژی جدید جهانیه و مخصوصا سینما سه بعدی الجی خوبشو داره.حتما خروجی صدای معمولی داشته باشه.L/R رو میگم.همینا برای سه بعدی کفایت میکنه.نقل قول:
موفق باشید
سلام رفقا .
منم یه راهنمایی میخواستم ازتون .
من میخوام یه تی.وی بگیرم . با توجه به نورگیر بودن اطاق و البته پولی که میخوام خرج کنم بهترین گزینه LCD هست برام .
تا حول و حوش ۵۰۰ تومن چه موردی رو میتونید پیشنهاد کنید ؟
------------------------
در حین جستجوهام به این مورد برخوردم :
مانیتور+تی.وی هست با قیمت حدودا ۵۵۰ تومن . بنظرتون چطور هست ؟
------------------------
ممنون :11:.
سلام
ما آخرش
الجي 66100 -42= بدون پلير 2100 خریدیم.
اگه کسی سوالی داره در خدمتیم.
البته اگه از اصطلاحات فنی استفاده می کنید توضیح بفرمایید.
ممنون..
وضوح تصویرش توی دیجیتال عالیه وحتی توی آنالوگ هم قابل قبوله.
چون برادرم 66100 داره من انتظاز این تفاوت را نداشتم.
پزیرایی ما 4 در 7 متره که حد متوسط فاصله از تصویر بین 4 تا 6 متره.
خونه از 2طرف شمال و غرب نور می خوره.
تصویر انگار یه کم توی روز شفاف تره.
یه موردی که عجیب بود اینکه خروجی HDMI دو مدل گیرنده مارشال 885 و آِی کلاس 9191 را جواب نداد ولی HDMI دی وی دی مارشال را جواب داد اون هم فقط وقتی که خروجی دی وی دی را روی 576 فرار میدادم.
رفتم نمایندگی مطرح کردم.
گفت اونا استاندارد نیستند .
دنبال led lg 42 هستم می خوام سه بعدی باشه ولی اسمارت نباشه .مدل 3500 فکر کنم بود که قدیمی شده مدل دیگه ای هست ؟ مدل lw62000 رو هم دیدیم کیفییتش خیلی خوبه البته اسمارت هست . شاید همینو بخرم . قیمتش دقیقا 1840 از نمایندگی . بین 1.5 تا 2 چیز دیگه ای هست؟ lg رو بیشتر به خاطر ساحت تر بودن سه بعدیش می خوام .
LM58000 هست که سه بعدی هست ولی اسمارت نیست.نقل قول:
ممنون از پاسخ سریعتون دارم مشخصاتش رو چک می کنم . از کیفیتش و یا مقایسه با مدل های دیگه هم بگین ممنون میشم . الان دیدم قیمتش 1740 هست . فکر کنم مشخصاتش با 65000 یکی باشه درسته ؟ ارزش داره 100 بیشتره بدم ؟ 65000 چیز بهتری داره؟ از کیفیتش نسبت به بقیه که راضی بودم تو نمایندگی واقعا تصویر خوبی دیدم.
دوستان سلام
خواهش میکنم سریع راهنماییم کنید ال جی 67100 بخرم یا E6960سامسونگ کدوم در مجموع بهتره ؟ تو رو خدا فقط زود بهم بگید بدون تعصب به مدل.
اگه مثل من آینده سه بعدی واست مهمه الحی سری LM بخر ولی اگه تصویر SD وشبکه های معمولی را میخوای سمسونگ 6960D.نقل قول:
هنوز سری ES توی ابهامه.
مشخصات 58000 همون مشخصات 62000 هست فقط اسمارت نیست. به نظرم اگر 62000 کنترل جادویی داشته باشه و تفاوتش فقط 100 تومانه ارزش داره 62000 رو بخرید.نقل قول:
اگر خیلی مصرف فیلم سه بعدیت بالاست همون 67100 رو بگیر. ES6960 خوبیش اینه که پنلش 100 هزتز واقعی با قابلیت انطباق 500 هرتز هست ولی 67100 پنلش 100 هرتز هست با قابلیت انطباق 400 هرتز که یکی از سایت ها نوشته بود اون 100 هرتز هم واقعی نیست و در واقع 60 هرتز هست که ممکنه توی تصاویر سریع جاموندگی داشته باشه. ولی از نزدیک قبلش تست کن ببین چجوری هستن. ضمن اینکه اگر می خوای سامسونگ بگیری 6950 به صرفه تره.نقل قول:
خب شارپ یک برند ژاپنی هست و کیفیت و مرغوبیت پنلش روی کیفیت تصویرش تاثیر گذاشته .نقل قول:
با سلام به اساتید
من این چند مدل پایین رو دیدم و بینشون گیر کردم. دوستان اگه لطف کنند و نظرشونو بگن متشکر میشم. درضمن دبی زندگی میکنم.
HX855 قیمت 13900 درهم امارات
NX720 قیمت 11000درهم امارات
ES7500 قیمت 12000درهم امارات (به همراه بک عدد گلکسی 3 اشانتیون ! , 4تا عینک سه بعدی)
ES8000 قیمت 13000 درهم امارات (به همراه یک عدد home theater مدلHTE5550K به قیمت حدود 2700 درهم)
با سپاس
رو کاغذ بخوایم حساب کنیم ES8000 بهترینه چون هم امکانات جانبیش با سونی قابل مقایسه نیست و هم اینکه جزو Highly Recommended های flatpanelshd هست و هدیه هم که داره. اگرم خواستی سونی بگیری HX855 ازش زیاد تعریف میشه.نقل قول:
تو این مدل هایی که گفتین کیفیت تصویر HX855 از بقیه بالاتره .نقل قول:
از لحاظ کیفیت به ترتیب اول HX855 دوم NX720 سوم ES8000 و آخر ES7000
از لحاظ امکانات جانبی اول ES8000 دوم ES7000 سوم HX855 و آخر NX720
از لحاظ زیبایی مدل های امسال LG و Samsung به عنوان زیباترین مدل ها انتخاب شدند .
و در نهایت اگه گیرتون بیاد Sony HX925 از همه اینها کیفیت تصویر بهتری داره به شرطی که از 13000 درهم کمتر باشه که ارزش خرید پیدا کنه .
اگر هم دنبال نهایت کیفیت تصویر جهان هستید یک پلاسمای VT50 پاناسونیک تهیه کنید .
من کیفیت مدل HX925 sony و NX720 sony رو از نزدیک دیدم . هر دوشون کیفیت تصویر خوب و پنل مرغوبی دارن . البته ظاهر تلویزیون hx925 sony قشنگتر هست . من اینها رو بهت پیشنهاد میکنم .
دو تا سوال داشتم در مورد 42LM6200 lg اول اینکه تصویر در تصویر داره ؟ دوم اینکه میشه از طریق وای فای گوشی به اینترنت وصل شد ؟ یا مودم usb ؟ شد سه تا
خسته نباشید
نظرتون در مورد تلویزیون LED سامسونگ (Samsung)مدل : UA46ES7770 چیه؟ قیمتش حدوده 4 تومنه با همین قیمت از این بهترش چی پیشنهاد میکنین؟
ممنون
7770 با هدیه اش 4 تومانه که بدون هدیش میشه 3600. با این قیمت می تونید 8880 بگیرید که بدون هدیه اش همون 4 تومان در میاد و انطباق تصویر، مایکرودایمینگ و ظاهر بهتری داره.نقل قول:
با سلام ..اگر میشه هر چه سریعتر جواب بدین ممنون میشم:
1-سری 8 سامسونگ مثل ES8000 در مجموع تی وی بهتریه یا LM86000 ال جی؟
2-آیا سری LM96000 ال جی به این زودیا به بازار میاد؟
در نهایت در یک کلام سامسونگ رو بخرم یا ال جی رو.....در ضمن دو مورد بالارو با VT50 پاناسونیک هم در نظر بگیرید و یک نظر نهائی بدین؟
با سپاس فراوان
از نظر کیفیت، مسلما ES8880 طبق نقدهایی که توی سایت های خارجی شده از LM96000 سرتره و دیگه 86000 که جای خود دارد. از نظر سه بعدی به علت پسیو بودن ال جی، مزیتی هست که سامسونگ نداره. امکانات جانبی دو تلویزیون خوبه ولی سامسونگ یه سری قابلیت های جالب و فانتزی جدید داره مثل کنترل صوتی و کنترل حرکتی و دوربین و میکروفون و ... که ممکنه برای هر کسی مفید نباشه و فقط قیمت رو اضافه کنه. شما باید ببینی اولویت هات برای خرید تلویزیون چیه سپس انتخاب کنی سراغ کدوم برند بری. چون هر برند برای خودش مزیت های رقابتی درست کرده که بقیه چنین مزیتی ندارند.نقل قول:
VT50 که هنوز نیامده است.
با تشکر از دوست حرفه ای و مطلعم..نقل قول:
پس از مطالعه زیاد،میتونم بگم فقط با اتکا به نظر شما از بین دو مدل ال جی و سامسونگ:سامسونگ رو یک ساعت پیش خریدم....
اگر میشه بیشتر از کیفیت و فرق تصویر این مدل با ال جی LM96000 بگید...
با تشکر از دوست حرفه ای و مطلعم..نقل قول:
پس از مطالعه زیاد،میتونم بگم فقط با اتکا به نظر شما از بین دو مدل ال جی و سامسونگ:سامسونگ رو یک ساعت پیش خریدم....
اگر میشه بیشتر از کیفیت و فرق تصویر این مدل با ال جی LM96000 بگید...
مبارکتون باشه. از لینک های زیر می تونید نقد کامل این دو مدل رو بخونید:نقل قول:
اینم مقایسه ای هست که از CNET استخراج کردم:
اطلاعاتتون فوق العاده بود
ظاهرا تو لینکهائی که گذاشته بودین سامسونگ یکی از ال ای دی های توصیه شده وبرتر بود...
در صورتیکه در مقایسه تئوری اطلاعاتی که خود کارخونه های سازنده میدن:مثلا انطباق تصویر ال جی 1000 وسامسونگ 800 ... رو نوشتن..
سوال دیگرم این بود که آیا با این عینک های اکتیو نمیشه یه تصویر درست وحسابی سه بعدی بدون پرش وبا کیفیت رو دید؟
چون تبلیغات ال جی تمرکز کرده رو معایبی از این دست از عینکهای اکتیو!..
عینک های اکتیو Panasonic و گاهاً Sony با وزن نسبتاً کمشون تصاویر کم پرش و با عمق مناسبی رو ارائه میدن .
ولی خب هنوزم عینک های Passive و پانل های بزرگتر (بیشتر از 50 اینچ) انتخاب بهتری برای تماشای 3D هستند .
هرچند که همین تکنولوژی Passive در پانل ها باعث افت کیفیت تصاویر دو بعدی میشه (مثال پانل های 2011 و 2012 کمپانی LG)
سلام
میخام یه lcd tv بگیرم بیشتر واسه کنسول بازی البته خب تلویزیون هم استفاده میشه ولی کمتر
نظرم روی برند سامسونگ هست چون فکر کنم از سونی یا شارپ ارزونتر در میاد
به هر حال:
نظر شما در مورد یک lcd tv چهل اینچ که قیمتش هر چه کمتر بهتر :) اولویت یک برای بازی یعنی پاسخ زمانی کم چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و یه مدل معرفی کنید
در کل هیچ برندی 100 درصد تکمیل نیست. یعنی اگر سامسونگ از سه بعدی پسیو استفاده می کرد می شد با تقریب خیلی خوبی گفت بهترین LED سه بعدیه. اون 1000 و 800 هم یه سری عدده و من شخصا اعتقادی کاملی به اون اعداد ندارم مخصوصا اینکه ال جی توی مدل های 2012 فکر می کنم زیاد پیازداغ فرکانساشو زیاد کرده.نقل قول:
از نظر کیفیت سه بعدی اکتیو و پسیو فرق زیادی ندارند فقط توی دفترچه عینک های اکتیو نوشته بعضی ها ممکنه بعد از استفاده طولانی مدت دچار سردرد و سرگیجه بشن که مثلا روی من این مورد اتفادق نیفتاده ولی یه کم چشمو خسته می کنه. مشکلات سایه و پرش تصاویر هم توی مدل ها جدید کمتر شده ولی به نظر من آدم فوقش ماهی یکی دوتا فیلم سه بعدی بخواد بینه که دیگه اونم انقدر ها مهم نیست ولی دائم باهاش باید تصاویر معمولی تماشا کرد که از این رو کیفیت تصاویر دو بعدی مهم تره.