با دانلود منیجر آی دی ام چجوریه؟؟!!نقل قول:
Printable View
با دانلود منیجر آی دی ام چجوریه؟؟!!نقل قول:
امروز زنگ زدم به 723000 یا همون 2828.
یه ۱۵ دقیقه ایی با مسئولشون که مال همون امور پشتیبانی بود صحبت کردم.اسمش آقای منشی زاده یا منشی زادگان بود فکر کنم.
هیچی از پرسیدم یه دلیل قانع کننده برای اینکه چرا سرعت و پهنای باند 40٪ کاهش پیداکرده بهم بده.اسپید دانلود بوده ۳۷۰ -الان شده زیر ۱۰۰
ایشون هم گفتند که اولا ما فقط امور پشتیبانی هستیم و...
بعدش گفت کلا یه ماهی میشه که به دلیل حجم زیاد کاربران و نبود پهنای باند قابل ارائه به همه سرعت افت کرده.قرار هم بوده که فلان جا بره پهنای باند بخره ولی هنوز اقدامی صورت نگرفته. (( پول ها رو رفتند شمال خرج کردند بعد حالا پول خرید پهنای باند ر و ندارند :دی ))
خلاصه اینکه خیلی تحت فشارش قرار دادم و ....
یکی نیست بگه پول های مردم رو میگیرد و بعد همونو واسه خودشون خرج نمیکنید ؟
ولی به نظرم اگه ما با تعداد بیشتری و دفعات بیشتری همین کار رو انجام بدیم ( زنگ بزنیم و داد و قال کنیم ) حتی به ۱۳۵.(( هرچی زنگ زدم به این ۱۳۵ همش مشغول بود و یه لحظه هم آزاد نشد خطشون ))
در حر هر دوستان این وضعیت رو اگر خودمون با پیگیری خودمون درست نکنیم اونا هم درست نمیکنند.
کاری که اونا انجام میدند میدونید چیه؟اینکه هر روز ساعت ۸ صبح بیان سر کار و ۸ ساعت توی اداره شون تلپ بشند و بعد خداحافط.مشتری کجاست.حق مشتری چیه.وظیفه ما چیست و....
از ما گفتن بود.
برای یک از آشنا ها 50 هستنقل قول:
سلام
از مرکز تلفن انقلاب 512 نامحدود دارم یک سال و نیمه که دارم ... همیشه سرعت 64 ثابت بود ولی تقریبا یه ماهی هست سرعت از بعد از غروب افتاب تا 5 یا 6 صبح داغون شده مال همه همین طور شده؟شرکت های ذیگه نامحدود میدن؟اونا بهتر نیست؟
از شرکتهای دیگه با همین سرعت و نامحدود با قیمت خوب کدوم ها هستن؟
من البته طرح بعثت ندارم ولی با دانلود منیجر آی دی ام بیشتر وقت ها روی 300 هستش؟!!!!!!نقل قول:
چطور نداری ولی میدونی چقدر هستش؟!!!
اون مال قدیم بود برلی جلب مشتری ولی الان بزور به 59 میرسه البته طرح128 و ساعتهای 4الی5 هم سرعت میشه 80
1 -سلام مرکز مخابراتی منطقه سجاد اسمش چیه؟
2 -و آیا کابل مسی در منطقه هست یا نه؟
من خودم همون طرفا هستم فقط میدونم کنار سالن شهید بهشتی هست کنارش هست یا یک کم اینور تر پرومانقل قول:
منطقه صابری وحید کسی 512 نامحدود مخابرات داره پینگش چنده از 4.2.2.4 ؟
و ایکه کابل مسی هست یا نوری؟
سلام برو بچ من 1 سال شاتل داشتم 70 گیگ مصرف کردم راضی هم بودم ولی فقط یه مشکل داره اونم این که تو دانلود شبانه که رایگانه اگه از 25 گیگ بیشتر دانلود کنی سرعتت میاد پایین تا حدی که هر شب اگه از 1 شب تا 8 بزاری 400 مگ بیشتر دانلود نمیشه به غیر از این مشکلی نداره سرعت روزم حتی به 550 هم میرسید ولی معمولا همون 450 تا 500 بود الانم می خوام یه سال مخابرات بگیرم ببینم چجوریه میکن سرعت شبش که رایگان خیلی بیشتر از شاتله...
شاتل نامحدود 2 مگ داره ولی یه ماهش یه چیزایی حدود 400 تومن در میاد به نظرم
سلام
دوستان آیا کسی میدونه دلیل این نوسانات زیاد در زمان دانلود چی هست ؟
در هر لحظه از 5 تا 40 نوسان میکنه
کسی تو این منطقه ای دی اس ال نداره؟نقل قول:
چه طوری میشه رمز کانکشن مخابرات رو عوض کرد؟ این سرویس های پشتیبانی اصلا پاسخگو نیستند
سلام...من قبلا از طرح های نامحدود مخابرات استفاده میکردم اما دیگه این طرح ها لغو شدن به جاش طرح های حجمی اومدن...من قبلا طرح حجمی داشتم و مقدار زیادی شارژم در عرض یک هفته که مسافرت بودم پریده بود...در حالی که سیستم خاموش بود و کسی ازش استفاده نمی کرد.دقیقا بعد از فعال کردن رمز سامانه .که اون رمز رو فقط من میدونستم و اپراتور مخابرات!
حالا که طرح های نامحدود برداشته شده میخوام بدونم راهی هست که رمز کانکشن ADSL رو بدون درخواست از اپراتور ها عوض کرد؟اصلا راهی هست امکان استفاده از اینترنت فقط روی همین خط باشه و کسی دیگه حتی با داشتن یوزر و پس نتونه سو استفاده کنه؟
ممنون
این سرویس های پشتیبانی اصلا پاسخگو نیستند[
سلام منم یه سوال داشتم رمز ورود به سامانه سرویس دهی مشترکین رو عوض کردم حالا یادم رفته چیکار کنم؟
میری سایت 2030gold.netنقل قول:
سایت 2030gold.net
اگر منظورتون سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست باید بگم بعد از لاگین کردن فقط 3تا کار میشه توی اون صفحه کاربریش انجام داد :شارژ و تمدید-ریز اتصالات-ریز کارکردنقل قول:
گزینه یا منویی برای تغییر رمز نداره
امروز من هر کار کردم نتونستم سرویسمو تمدید کنم
خبر بد برای عزیزانی که نامحدود دارن
من 512 نامحدود دارم دیروز رفتم پنل اینترنتی شارژ کنم دیدم گزینه تمدید رو برداشتن (روش کلیلک کنید امکان تمدید نیست)
امروز رفتم مخابرات پرسیدم گفتند به دلیل اینکه میزان کاربرای که میخواستیم رو جمع کردیم دیگه امکان شارژ اکانت های نامحدود نیست (یعنی خداحافظ نامحدود) آخر هم چند تا طرع مسخره مثل بعثت و نمیدونم چی گفت ماهانه حداکثر 8-9 گیگ :n02: (من روزی 6 گیگ دانلود داشتم :D ) درهرصورت کسی سرویس نامحدود از شرکت دیگه ای میشناسه پیشنهاد بده بریم ببینیم
من هم 256 نامحدود دارم که باید 10 روز دیگر تمدید بکنمنقل قول:
بسیار شوکه شدم:n04:
حالا چطوری فیلم سریال دانلود بکنم؟؟؟؟:n28:
روزهای خوش هم پایان یافت!!!
شما دوست عزیز کافومسی باشی هرشرکتی بروی می توانی باماهی 15 هزار نامحدود را بگیری
اما من که کافوی نوری هستم باید از مخابرات بگیرم و اونم فقط طرح بعثت است که می تواند نیازمن را براورده بکند
باتشکر
یعنی الان هیچ راهی نداره که من 512 نامحدود رو تمدید کنم :n14:
هزینه هر گیگ طرح بعثت چقدره؟
سرعت دانلود رایگان شبانش چقدره؟
پرسیدم گفت هرگیگ 3500 تقریبانقل قول:
چه خبره مسخره ها مخابرات اصفهان داره گیگی 2600 میده تازه تهران و قزوینم من آمار گرفتم اونجا هنوز نامحدود ارائه میشهنقل قول:
خداوندا , باری تعالی , پروردگارا داد ما را از ستمگران بستان.
بچه ها من منطقه امامم و فیبر نوری هستم. تا الان سرویس نامحدود مخابرات داشتم ولی الان که وارد پروفایلم میشم نوشته که طبق مصوبه جدید شرکت مخابرات استان خراسان رضوی، از تاریخ 21 آذر ماه 1391 هیچ سرویس نامحدودی ثبت نام و یا تمدید نخواهد شد.حالا میخواستم ببینم که من الان میتونم از شاتل سرویس بگیرم یا فقط از خود مخابرات باید سرویس بگیرم.
از سرویس هایی که در حال حاضر میشه گرفت کدوم برام بهتره؟
دیگه واقعا شورش رو در اوردند . توی روزنامه دیروز نوشته بود ایران دیگه مصرف کننده نیست و اینترنت عرضه میکنه به کشورهای ...
احمق های بی خاصیت شورش رو در اوردند ، رفتم برای تمدید اعتبار 512 نامحدود میگند سرویس نامحدود دیگه جمع شده باید یکی از طرح ها رو بگیرید شماره تون رو بدید تا اون رو کامل حذف کنم . گفتم شما جوش باقی مونده رو نزنید هنوز یک ماهی وقت دارم لازم نکرده زحمت بکشید فاتحه همین یک ماه رو هم بخونید .
دوستان شرکتی نیست که نامحدود ارائه بده ؟
کسی راهکاری نداره ؟ یعنی واقعا باید مثل .... فقط بگیم چشم !!!
حالا که اینها مشتریشون رو دارند میخوان سرویس های نامحدود رو جمع کنند و مطمئن باشید بعد از یک مدتی همین سرویس حجمی هم سرعتش رو به افتضاح میکشونند تا به دایل آپ راضی بشید اون هم با خدا تومن ....
بدبختی اینکه یک انجمنی هم نیست که لااقل اکثریت کاربرای اینترنت مشهد عضو باشند و بتونیم یک حرکتی در راستای تحریم این عوضی ها داشته باشیم تا هر غلطی دلشون میخواد نکنند .
میشه با هماهنگی و همکاری همدیگه در آن واحد بریم به شرکت های دیگه تا دستشون بیاد که نمیتونند سیاستهای خودشون رو به زور به خورد ما بدن ...
لطفا هر کس شرکتی رو پیدا کرد که مناسب بود اینجا معرفی کنه تا بقیه هم آشنا بشند و همگی لطفا نظراتشون رو بیان کنند تا باقی دوستان که میان استفاده کنند و مسیر درست رو انتخاب کنند با این روش به مرور زمان مخابرات مشتریهاش رو از دست میده و به غلط کردن می افته . فقط یادتون باشه این در بلند مدت جواب میده
من هم موافقم باید به این شرکت مخابراط احمق فهموند که چی به چیه
منم موافقم. اگه بشه یه قراری بزاریم همه با هم بریم با مدیرشون صحبت کنیم خوبه , تا گوشی دستشون بیاد.
این مخابرات فکر کرده هنر کرده همه جا رو فیبر نوری کشیده تا ملت جز مخابرات نتونن از جایی سرویس بگیرن بعد مردم از مجبوری میرن اینترنت دره پیتشو میگیرن فکر میکنه چون سرویساش با کیفیته همه ازش اینترنت میگیرن(نه بد بخت مردم مجبورن).
کار مخابرات اینه که یک سرور میزاره و سروری که حد اکثر 100 کاربرو جواب میده به 2000 کاربر میفرشه بعد یکم فکر میکنه میگه اینا که مجبورن از من سرویس بگیرن پس سرعتشونم کم کنم به جایی بر نمیخوره بعد سرعت رو از 350 کیلو بایت میکنه 100 کیلو بایت.(حتی قیمتم افزایش میده:n08:)
حالا سرعت هیچی پینگ که با سرعت لود شدن صفحه و بازی آنلاین رابطه مستقیم داره از 120 میلی ثانیه میرسه به 270 میلی ثانیه (ping 4.2.2.4) و روز به روز هم بد تر میشه چون کاربرا افزایش پیدا میکنه ولی حجم سرور...!!!!
آرزو بر ایرانیان عیب نیست:چی میشد پینگ ما زیره 50 بود که راحت فیفا آنلاین بازی کنیم-چی میشد سرعت ما 10 مگ بود و نا محدود:n27:
تا اینجا 3 تا یوزر موافقت کردند و همراه شدند که با خودم میشیم 4 تا یوزر . همچنان ادامه بدید این تاپیک رو تا تعداد یوزرهای موافق بیشتر بشه . بعد یک حرکت هایی میکنیم . به دوستانتون هم اطلاع رسانی کنید تا در این تاپیک شرکت کنند و به ما بپیوندند .
ممنون بچه ها :n12:
آقایون عزیز تا حالا کجا بودید ؟تازه از خواب بیدار شدید؟
یه نگاه به پیج های قبلی بندارید.ببیند چقدر همین بحث شما رو من گفتم.
تا حالا هم صد بار زنگ زدم به پشتیبانی 2828 و با مدیرشون که آقای منشی زاده است صحبت کردم.بنده خدا میگه ما پشتیانی هستیم.دست ما نیست.وقتی خود مخابرات کاری نمیکنه ما چاره نداریم.
135 هم بارها زنگ زدم و درخواست دادم یه شکایت بنویسند و به هر ..... که اونجا هست بدن.
آقا این مخابرات ..................................... و دزد میاد پول منو وشما رو میگره و به......... هم نمگیره که لااقل یه مقدار کیفیت کار رو بالا ببره.
ببیند من خودم به شخصه این موضوع رو امتحان کردم.تا صبح بیدارم و باز روز میخوابم.بعضی روزا.
دقیقا از ساعت 2:30 به بعد که مردم دیگه همه لالا میکنند سرعت و پینگ عالی میشه.حنی با وی پی ** که بهتر و تا حدودا ساعت 9 صبح هم همینجوریه.به بعدش سرعت نصف هم کمتر,پینگ افتضاج و پر از تایم اوت.
میدونم میدونید که این موضوع با خرید یه پهنای باند به شدت رفع میشه.ولی همون جوری که دوستان هم اشاره کردند میان و سرویسی که ظریفیتش فوقش 4 نفر هستش رو بین 20 نفر شیر میکنند.
به خدا ما فکر میکنیم دزدی فقط از دیوار بالا رفتنه در صورتی توی کشور ما باید فروش اینترنت رو هم بهش اضافه کرد.
آقایون ادعای مسلمانی هم میکنند.
ولی من خوشحال میشم بشه یه کاری بکنیم.چاره اش هم فقط خود مخابراته که بریم اونجا.
یه چیز دیگه که نشون میده ما از همه خاک بر سر تر هستیم.
قضیه مربوط به فروش همین طرح های کمپین در پیتی هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایت اصلی مخابرات سرویس زده از 128 تا 2 مگ با قیمت های مختلف.
مشهد داره فقط 128 رو ارائه میده ولی اصفهان همه رو میده.
بهشون زنگ میزنم میگم شما چرا فقط دارید 128 میدید ؟پس 1 مگ و 2 مگ چی شد؟
بعد فکر میکنند ینده از پشت کوه اومدم.بهم میگه :128 تا دو مگ شیر میشه.
یکی نیست بگه از قرار باشه128 تا2مگ شیر بشه پس این 2 مگ خودش اینجا چکاره است ؟
اره امید جان متاسفانه مامشهدی ها کمترین اتحاد رو داریم دقیقا ازسرهمون قضیه بعثت که سرعت رو از350اوردن به 100وهیچ کس صداش درنیامد اما ببینید بچه های کرمانشاه بعد که نامحدود رو برداشتن اینقدرزنگ زدن که بعد سه روزهمه رو دوباره گذاشتن
کلا مخابرات بی دروپیکرترین شرکت رائه دهنده اینترنته یک استان مثل مازندران شبانه تا20گیگ هم می گیرن
یک استان مثل اصفهان حتی شبانه هم نداره یکی مثل اینجا که نهایت تا 100می ره می تونی شبی دوگیگ نهایت بگیری
بعد اینکه نامحدود رو برداشتن خیلی ها می یان بعثت یک ماه دیگه اینم ازدایل اپ بدترمی شه
خوب دوستان ببینید الان تقریبا 4 الی 5 نفر شدیم . مطمئنم خیلی های دیگه فقط اومدن و مطلب رو خوندن و منتظر هستند ببیند ما چکار میکنیم ، اما بخدا منتظر موندن دردی دوا نمیکنه بیاید یک پست بزنید و اعلام آمادگی کنید تا تعداد بالا بره بعد برنامه ریزی میکنیم که باید چکار کنیم .
لطفا مشهدی های عزیز که مخالف سیاستهای مخابرات در مورد تعرفه ها و کیفیت سروسی دهی اینترنت مخابرات هستند اعلام آمادگی کنند در همین تاپیک .
مطمئن باشید از سکوت چیزی که بدست نمیارید هیچ اوضاع بدتر هم میشه . حتما میگید چطور بدتر میشه ؟ آمار افر ادی که اینترنت نامحدود دارند کم نیست و با این روند به جرگه دوستان در طرح بعثت میپیوندند و اونجاست که میگید واااااااااااااااااااای چرا سرعت اینقدر افتضاح شده و یاد این تاپیک می افتید . پس تا خاطرات بد درست نشده بیاید همکاری کنیم .
فعلا اعلام امادگی
همشهری های عزیز اگه لطف کنین همه عضو گروه "مشهدی های گل و گلاب بیان تو " بشین و از همونجا با هم متحد بشین نه تو این مورد که توی همه موارد موفق میشین من دارم سعی میکنم این گروه رو که بیشتر از دو ساله سوت و کوره سر و سامون بدم پس لطفا" با عضو شدن و اطلاع دادن به همشهری های دیگه تو این کار سهیم بشین تا مشهدی ها هم خودی نشون بدن و شاید حقشونو بگیرن
سلام با مراجعه حضوری به مرکزتوننقل قول: