من قصد دارم 6050 بگیرم با فروشنده 1100 را طی کردم . خوبه ؟
برای ریفر بودن شما چه کار کردین ،آیا چیز خاصی را چک کردین ؟
Printable View
من قصد دارم 6050 بگیرم با فروشنده 1100 را طی کردم . خوبه ؟
برای ریفر بودن شما چه کار کردین ،آیا چیز خاصی را چک کردین ؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6135078#post6135078
با چه گارانتی میگیرید؟نقل قول:
قیمت 6050
میتونی مشخصات فروشنده هارو هم ببینی و بهشون تماس بگیری.(100% اینکارو بکن چون بعضیاشون خالی بندی قیمت میزنن)
کد:http://digionline.ir/Product.aspx?p=15061
سلام به همه
از همه دوستانی که جوابمو دادن ممنونم:11:
جنابmrmazmamfi عزیز شما خودتون با همین روشی که تو لینک گفته شد تونستید کانکت بشید
یا از نرم افزارIVT-Bluesoli استفاده کردید
ببخشید که این سوال رو پرسیدم شاید اینجا جاش نباشه ولی چون پرنسس در موردش صحبت کردند منم پرسیدم
بازم از همگی ممنونم
البته اینجا تاپیک ۶۰۹۰ نه کلا HP ،یه تاپیک ویژه HP هست اونجا سر بزنید بهتره:46:نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254227
سلام عزیزمنقل قول:
بله من از نرم افزار IVT-Bluesoli تو ویندوز 7 استفاده کردم و خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر میکردم به اینترنت وصل شدم.
نرم افزار خیلی مفیدیه . مهم تر از اون دیگه به کابل نیازی ندارید.
اگر سوالی در این رابطه داشتید پیام خصوصی بدید که بحث تاپیک منحرف نشه.
مرسی دوست عزیز:10:نقل قول:
با گارانتی خود همون شرکت . البته من مشهدم و قیمتها از تهران گرونترهنقل قول:
طرف بدون گارانتی 1090 میده و برای گارانتی 60 تومن روش میکشه که میشه 1150 ولی با چونه طی کردم 1100 .
البته یکی از دوستام برای دو نفر دیگه هم ازش خرید کردن و راضی بودن
آقاای کدفعالسازیOffice2010که رولپ تاپ نصبه چیه؟لطفاراهنماییم کنید.....
به نظر من داره گرون میده (عجب آدم نامردیه بهترین گارانتی تو ایران 60 تومن نمیارزه این داره میگه 60 تومن گارانتیه !:18:)نقل قول:
این لینکو نگاه کن.
جای خط تیره اینو بزن d i g i k a l a . comکد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-HP-Pavilion-DV6-6050
ممنون که پاسخگو هستیننقل قول:
متاسفانه مشهد از بقیه جاها قیمت کامپیوتر گرونتر هست .
بنظر شما دلیل اختلاف قیمت 200 تومن با 5110 چی هست ؟ آیا میرزه این اختلاف قیمت را بدم و 6050 بگیرم یا همون 5110 را بخرم :10:
البته اینم بگم که اهل بازی نیستم ولی از طراحی اچ پی خوشم اومده
تو لینکهای زیر میتونید یه مقایسه بین این 2 تا لپ تاپ داشته باشید.نقل قول:
وکد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-HP-Pavilion-DV6-6050&Type=Specifications#Tab
تشریح:کد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-5110-B&Type=Specifications#Tab
حافظه کش 5060 شش (6) مگابایته و لی 5110 سه (3) مگابایته
هارد 7200 در مقابل هارد 5110 از نوع 5400
گرافیک بسیار قدرتمند تر از 5110 (تازه از نوع DDR5 هستش)
صفحه نمایش به مراتب بهتر نسبت به دل
دیگه طراحی بسیار زیباتر نسبت به دل و . . . .
سلام يه ريويوي جالب ديدم در مورد كارت گرافيك 6770 وبازي هايي كه انجام شده صحنه هايي از بازي اجرايي رو تو اين سايت ميبينيم به نظرم كه نسبتا عملكرد خوبي داره :
کد:http://heavenrooms.com/?p=173
البته اين كارت گرافيك رو اگه معادلش رو با پي سي در نظرداشته باشيم در حد 5770 هست منتها كمي قويتره:
و در حال حاضر 10 تاي اول گرافيك تو دنيا اينا هستن:کد:http://www.hwcompare.com/5704/radeon-hd-5770-vs-radeon-hd-6770-1gb/
#1 GeForce GTX 580
#2 GeForce GTX 570
#3 GeForce GTX 480
#4 WinFast GTX 470
#5 GeForce GTX 590
#6 Radeon HD 6990
#7 Radeon HD 6970
#8 Radeon HD 6950
#9 GeForce GTX 470
#10 GeForce GTX 560 Ti
عملکرد ۶۶۹۰ در مورد بازیهای سنگین مثل crysis2 , pes2011..... در چه حدیه؟ یعنی عالیه خوبه یا متوسط؟؟
نقل قول:
دوست عزیز شما میتونی از یه مودم اکسترنال استفاده کنی قیمتش هم حدود 15000 تومن میشه:10:
8 گیگ رم داره و تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه:20:نقل قول:
دوستان قبلا هم توضیح دادننقل قول:
cpu 2630 qm 2nd generation corei7
2.0 ghz up to 2.9ghz
سی پی یو این لپ تاپ 4 هسته واقعی به اضافه 4 هسته مجازی یعنی 8 هسته ای هستش
با تکنو لوژی توربو بوست 2 هم فرکانس 2 گیگا هرتزی سی پی یو رو به 2.9 گیگا هرتز میرسونه
امیدوارم به دردتون بخوره
دوست خوبم اگه منظورتون 6090 باشه بايد بگم اين مدل 8 گيگ رم داره و 8 گيگ بيشترم ساپورت نميكنه ولي اگه منظورتون مدل 6108tx باشه درسته 8 گيگ رم داره و تا 16 گيگ هم ساپورت ميكنهنقل قول:
:46::46::46::46::46:
:2:یه چند روزی باطریم رو فرم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یعنی قوی ترین کارت گرافیک حاضر gtx590 از 580و570و480و470 ضعیفتر هست؟؟؟:18:نقل قول:
جریان چیه ؟ من تو این مدت خیلی ها رو دیدم که گیر دادن به این موضوع که رم این لپ تاپ ها تا 16 ساپورت میکنه یا نه؟ بعضی ها که اصلا ساپورت 8 گیگ رو ایراد دونستن. البته نظر لطفشونه.
ساپورت 16 گیگ رم معیار مناسبی برای انتخاب و امتیاز دهی به لپ تاپ نیست.
قبل از هر چیز باید بدونیم که وظیفه رم واقعا چی هست؟ به طور ساده بگم. نرم افزار مجموعه ای از داده ها هستند که روی دیسک یا هارد ذخیره شده اند. این داده ها از روی دیسک میرن توی cpu تا پردازش بشن. حالا... سرعت دسترسی به داده های ذخیره شده روی هارد دیسک بسیار کند هست پس نرم افزار ها داده هایی رو که در زمان کار زیاد باهاشون سر و کار دارن و قرار هست که بارها به اونا مراجعه بشه رو یک بار از روی هارد میخونن و روی رم ذخیره میکنن که رم سرعت دسترسیش از هارد خیلی بالاتر هست. به این ترتیب طی کار با نرم افزار نیاز به عمل I/O با هارد به حداقل میرسه. حجم داده هایی که در صف پردازش قرار میگیرند باید متناسب با توانایی cpu در پردازش مقدار داده در واحد زمان(از نظر بزرگی و پیچیدگی) باشد نه بزرگتر از آن. در نتیجه ظرفی که قرار است این صف منتظر پردازش داده ها را در خود قرار بده هم لازم است که به اندازه و بزرگیه این داده ها باشه و فضای بیشتر عملا بلا استفاده است . این ظرف همان رم هست. پس مقدار رم و بزرگیه داده ها و نیاز نرم افزار به رم متناسب با توانایی cpu رشد میکند. در حال حاضر توانایی cpu ها متناسب با همین 8 گیگ هست به خصوص لپ تاپ که نه cpu شش هسته داره نه لپ تاپ های موجود در بازار قابلیت ارتقا به شش هسته را دارند. مطمئن باشید زمانی برسه که نرم افزار های موجود در بازار از 16 گیگ فضای رم استفاده کنند اون زمان cpu شما قادر به پردازش نیست و عمر لپ تاپ شما به پایان رسیده و تو همین وب لاگ ها دارین آمار یک لپ تاپ جدید میگیرد.
موفق باشید.
cpu رو کمی زیر نظر بگیر ببین زیاد درگیر یا نه. تو یک مدت زمان مثلا 5 دقیقه ای که نرم افزاری بالا نیست ببین cpu usage چقدره. شاید ویروس گرفتی و usage رو برده بالا و باطری میخوره.نقل قول:
نقل قول:
بله ولي اين دليل نميشه كه هرچي شماره ها بيشتر بشن كارايي هم بالاتر بره.... شما وقتي بخواين 6770 رو با 5870 مقايسه كنيد تو نگاه اول راي به 6770 ميديد ولي واقعا 5870 خيلي قويتره... من هم مدتها پيش همين اشتباه رو ميكردم و با خودم ميگفتم كه هر چي شماره بالاتر بره بهتره... ولي اصلا به اين موضوع ربطي نداره مخصوصا واسه كارتهاي گرافيكي ATI.... من اون رنكينگ رو از اين سايت نقل قول كردم:
اين سايت خيلي معتبري هستش در حد نوت بوك چك ولي به نظرم بازهم بهتر از اونه چون عملكرد واقعي كاربرا رو با نرم افزار خودش كه كاربرا با اون نرم افزار قابليت سيستم خودشون رو اپلود ميكنن و بعد هم نتيجه گيري ميكنه كه كدوم سيستم بهتر جواب ميده....توئ تئوري معمولا ورژنهاي بالاتر بايد قوي باشن اما تو عمل و كارايي هميشه اينطوري نيستکد:http://www.videocardbenchmark.net/
نقل قول:
دوستمون Persian_1984 هم به نكته خوبي اشاره كردن اما اگه يه بار تا 7% باتريتونو برسونيد و بعد از 7% به شارژ بزنيد تا 100% فول بشه ايشالا مشكل wear level هم حل ميشه
آقااین کدفعالسازیOffice2010که رولپ تاپ نصبه چیه؟لطفاراهنماییم کنید.....
بچه هایی که ویندوز عوض کردن پارتیشن بندی کردن ریکاور کردن و ... لطفا جواب سئوال منو بدید و واقعا لنگم باید زودتر ویندوز عوض کنم و پارتیشن ها رو مشخص کنم.
یک مسئله دیگه هم هست. این office به چه صورته. فایل های نصبیش موجود نیست؟ من چیزی واسه office و norton پیدا نکردم.
نقل قول:
نقل قول:
نگو تو رو خدا یه ریستارت کردم متغیر از ۰ تا ۳۰
اتفاقا این دفعه از ۹% شروع کردم معمولاً من اینکارو میکنم چون از استاد شیمی شنیدم که واسه عمر باطری خوبهنقل قول:
راستی قضیه wear level چی؟
wear level رو ميشه گفت سطح پوشانندهاي كه نميذاره باتريتون به خوبي انرژي الكتريسته رو جذب كنه يه جورايي مثل مانع ميمونه كه به مرور زمان هر چقدر درصد استفاده از باتري بيشتر باشه به همون اندازهقدرت شارژ باتري هم كمتر ميشه من مشخصات باتريتونو ديدم به 0% مشكوكم حالا اگه براي شما 0 هستش از دوحالت خارج نيست:
يا باتريتون خيلي عاليه كه پرت انرژي نداريد يا اينكه واقعا مشكلي واسش پيش اومده چون خودم هر چي باتري رو ديدم بالاي 2% بوده من خودم باتريم 2.5% هستش ولي حالا تا 7% شارژ باتريتونو برسونيد بعدش به برق وصل كنيد تا شارژ كامل بشه هر چي اين كار رو انجام بديد و تو شارژاي پايين به برق باتريتونو بزنيد عمر باتريتون بيشتر ميشه چون وقتي خالي هستش شارژ راحتتر انجام ميشه
اينم آدرس يه فروم كه ور لول لپتاپش39.1% هستش:
در ضمن يادم رفت بهت تبريك بگم قهرماني BARCELONA مبارك چه عكس قشنگي واسه امضات گذاشتي:20:کد:http://forum.notebookreview.com/alienware-m15x/578920-batterys-wear-level.html
راستي يه سر برو تو تسك منيجر تو تب پراسس برو روي CPU يا RAM كليك كن ببين كدوم برنامه رم يا سي پي يو از همه بيشتر ميبره
کسی نیست؟؟؟؟نقل قول:
6690 من تا حالا همچين كارت گرافيكي نديدم اما منظورتون به 6770 هستش بله شما با رزولوشن 1376*766 ميتونيد براحتي بازي هاي بالا رو با فرم دست كم 40 با ديتيل خيلي خوب بازيها رو اجرا كنيد خودم كرايسس رو تا حالا بازي نكردم اما فيفا 2011 رو با ديتل بالا با فرم حدودا 130 فرم بازي كردم ولي اينطور كه بعضي از دوستان گفتن دست كم و در بدترين حالت كرايسس رو با فرم 40 بازي كردن .....ايشالا موفق باشيدنقل قول:
نقل قول:
مرسی عزیزم جدا راهنمایی شما نبود که من دیگه به این تاپیک سر نمیزدم هم اطلأعتون خوبه هم با صبر به مشکلات بچها جواب میدین ، بازم تشکر:40:
اون لینک که گذشتین دیدم ۲ تا از کاربر گفت بودن که مال اونا هم ۰% که باعث تعجب بقیه شده بود
Originally Posted by denogun
I've been using my M15x for 1 year and 2 months now, wear level 0%. Is that normal?
I do unplug and use about 3 times every month.
Edit: For all of you pics or it didn't happen people, here's proof:
Wow, unbelievable :|
I get all 5 lights on my battery when I click the little button, just fyi
Is HwInfo32 getting a wrong reading?
امروز برای خرید 6050 رفته بودم که مشاهده کردم کارتهای گرافیک 6550 و 6650 و 6770 بروی آن نصب شده است .
سوالم این است که مگه بروی سری 6 اچ پی کارت گرافیک 6770 دی دی ار 5 نصب نشده ؟
این کارتهای گرافیک دیگه از کجا اومده :41:
:18::18::18:نقل قول:
6050 هم روش گرافيك 6770 دي دي آر 5 داره . يعني همه لپ تاپ هاي سري 6000 اچ پي گرافيكشون 6770 است
مطمئني اشتباه نميكني ؟؟
از فروشنده يه سوالي ميكردي
بله دوجا 6770نقل قول:
سه جا 6550
یکجا هم 6650
خودم هم تعجب کردم . 6550 و 6650 تقریبا در یک رده هستن ولی خیلی اختلاف با 6770 دارند
این موضوع عجیب نیست ؟؟:19:
finger print داره؟
بله . سری 6 همشون دارن
من امروز یه 6090 خریدم.حالا میخام بدونم اگه درایو :c رو چند پارتیشن کنم مشکل دار میشه؟ دوم اینکه دی وی دی رو چطور باید باهاش بخونم.چون اصلا درست تو درایوش قرار نمیگیره .سوراخ دی وی دی کوچیکتره.نکنه بلوری دی وی دی رو نمیخونه.
من فكر كنم اونايي كه 6770 ندارن دستكاري شده است .نقل قول:
سايت اچ پي رو ببين .
[همه مدلهاي سري 6000 روشون 6770 دارن .