این سایت که هیچ کدوم از گوشی هاش موجود نبود:41:
این سایت که هیچ کدوم از گوشی هاش موجود نبود:41:
دوستان سلام
یه خواهشی دارم
با این گوشی صدا رو در فضای آروم و شلوغ ضبط کید ببنید نویز داره یا نه؟ و آیا ضوح صدا خوب هست؟
علی علی
سلام چه طوری میشه من برنامهع روش نصب کنم الان برنامه ها رو ریختم تو مموری ولی دیگه نمی دونم...
مرسی
نقل قول:
آره عزیز لطف کن بزار
امروز یکی از دوستام که galaxy sII داره یه کلیپ full HD که با گوشیش گرفته بود رو واسم فرستاد ولی گوشیه neo من نتونست اجراش کنه :41:چرا؟
با پلیر VLC و mx player هم امتحان کردم اما صحنه آهسته نشون می دادن.نا امیدم کرد
گوشی های تک هسته ای نمی تونن کلیپ های 1080 یا همون فول اچ دی رو پخش کنن اگر هم پخش بشه بسیار آروم پخش میشهنقل قول:
خوب دوستان، واسه اینکه از فضای مموری داخلی گوشی نهایت استفاده رو ببرید من سه روش پیشنهاد می کنم که خودم از دو تاش استفاده کردم
1. استفاده از نرم افزار فوق العاده titanium backup pro
این نرم افزار بسیار عالی هستش ، هرچی بگم در موردش کم گفتم. نصبش کنید با اون میتونید اکثر برنامه ها که بصورت عادی به مموری کارت منتقل نمیشن رو منتقل کنید و فضای مموری داخلیتون رو بیشتر کنید
2. ارتقا مموری داخلی گوشی نئو از 380 به 420 مگابایت!!!
یک مد هست که فضای داخلی گوشی نئو رو مثل نئو V میکنه!!!
از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چین mediafire بگذارید .
خوب این فایل رو باید از حالت فشرده خارج کنید و بعد با فلش تولز روی گوشی فلش کنید اما
گوشی باید رام 42 یا 62 داشته باشه
قبل از فلش کردن یک nandroid بکاپ از طریق ریکاوری بگیرید چون این فایل اطلاعات رو از بین می بره بعد که فلش کردید دوباره بکاپ رو ریستور کنید
خوب اگه تو بکاپ گرفتن ، نصب ریکاوری ، نحوه فلش کردن با فلش تولز مشکل دارید بگید . من این روش رو انجام دادم و فضای داخلی گوشیم بیشتر شد!!!
3. استفاده از مد جدید AD2SDX on XPERIA NEO
در واقع شما یک پارتیشن ext4 روی مموری کارت میسازین و نرم افزار ها به اونجا منتقل میشن
من خودم این کار رو نکردم چون هنوز تاز اومده و روی همه رام ها جواب نمیده ، وقتی کامل شد و انجام دادم اموزش دقیقشو میذارم
دوست عزیز تنها مشکل این برنامه اینه که به root نیاز داره. تا اونجایی هم که من می دونم, اگه گوشی root شه, نمی شه از خود گوشی سیستم عاملو آپدیت شرکتی کرد و باید نسخه ی غیر اورجینالش رو گیر آورد و دستی آپدیتش کرد. که اونم می گن 1000تا مشکل داره. (باگ داره و ازین حرفا)نقل قول:
اگه ممکنه یه روش بگید که نیاز به root یا فلش کردن گوشیو آپدیت رامو ازین جور کارا نباشه. چون واسه من آپدیت شدن به اندروید 4 خیلی مهمه. یکی از دلایلی که این گوشیو خریدم همین بوده.
اگه نه هم که هیچی.
ممنون بابت زحمتی که کشیدید.
عزیز درسته این نرم افزار نیاز به روت دارهنقل قول:
اما
دو تا نکته هست:
اگه بخوای از طریق اپدیت سرویس سونی اریکسون گوشی رو اپدیت کنی بوت لودر باید لوک یا قفل باشه ، الان روشی هست که بدون بازکردن بوت لودر میشه گوشی رو روت کرد پس برای اپدیت کردن به مشکل بر نمیخوری
نکته دوم : این حرفتون که گفتید اپدیت دستی سخته و هزار مشکل داره ، درست نیست ، بذار خیالت رو راحت کنم ، من خودم همون اولی که گوشی رو گرفتم بوت لودرش رو باز کردم.
اگه رام اصلی جدیدی بیاد براحتی میتونی با فلش تولز رام جدید رو بریزی ، خیلی راحت و بی دردسر ، حتی راحت تر از اپدیت سرویس!!!
بعلاوه با بازکردن بوت لودر به دنیای رام های کاستوم میای که فوق العاده هستند ، من الان خودم سیانوژن fxp105 با کرنل night/elf استفاده می کنم و باید بگم همه چی عالیه!!!!
الان سیانوژن نسخه الفای اندروید 4 رو داده و مرتب داره اپدیتش میکنه ، هنوز قابل استفاده نیست ولی مطمئن هستم تا قبل از ماه مارس که اپدیت اندروید 4 رسمی میاد نسخه خیلی پایداری از سیانوژن موجود هست
اون موقع هم شما خیالت راحت ، رام رسمی که اومد با خیال راحت میتونی به اندروید 4 رسمی اپدیت کنی
دوستان به عنوان کسی که انواع رام ها رو رو گوشیش نصب کرده و بوت لودرش رو باز کرده و روت و هربلایی دیگه هم سرش اورده میگم :
اندروید یعنی کاستومایز کردن و شخصی سازی
اندروید بدون روت نصف قابلیت های خودش رو هم به شما نشون نمیده :41:
اندروید با کاستوم رام هاش یه چیز دیگه است!!!!!
:31:
دوستان، بنده یک سوال دارم. خودم قصد دارم بین Neo و Galaxy S یکی رو انتخاب کنم.
من گیر کردم، چند تا از ملاک های من برای یک گوشی خوب توی S وجود داره و چندتای دیگه هم توی Neo .
من صفحه نمایش پهن و بزرگ برام خیلی بهتر از باریکه که از این جهت S بهتره.
از طرف دیگه دوربین هم برام مهمه و توی این مورد Neo سرتره.
تنها موضوعی که میمونه ، آپدیت شدن نسخه ی آندروید هست که من واقعاً نمیدونم کاربردش چیه ؟! یعنی الان که S به نسخه 4 آپدیت نمیشه دیگه خیلی عقب میوفته ؟
من دلم بیشتر پیش S هست و اگه بدونم که آپدیت نشدن گوشی به نسخه ی 4 مهم و خیلی تاثیر گذاره، همین Neo رو میگیرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
به نظر من S بگیر ، صفحه نمایش نئو تو ذوق میزنه ، من باهاش کار کردم خیلی نا فرمهنقل قول:
همین الانشم میتونی اندروید 4 رو S بریزی
بین Galaxy S و Neo انتخاب خیلی سلیقه ایه صفحه نمایشه نئو هم زیاد جالب نیس ولی امکانات نئو خیلی بیشتر مثل دوربین و USB OTG... اندروید 4نقل قول:
گلکسی اگه براش رسمی نمیاد کاستوم میاد ولی خب رام رسمی یه چیز دیگست....
به نظر من آرک بگیر صفحه نمایشش از اس هم بهتره من خودم اس دارم چند روز چیش واسه داداشم آرک گرفتم صفحه نمایش آرک خیلی خفنه انگار از گوشی زده بیرون قشنگ زیره دستته...
کیفیت صفحه نمایش عادی میشه ، برای من مهم فرم صفحه ی نمایش هست که برای Neo خیلی باریک و درازه ولی S بیشتر به مربع شبیهه .نقل قول:
مرسی از پیشنهادت.
اااا.... من نمیدونستم S یعنی Usb on the go نداره ؟؟؟؟ اینکه خیلی بده !نقل قول:
اگر آرک دوباره به همون قیمت سابقش یعنی 470 برگرده آرک میگیرم حتماً، چون به نظرم هم خیلی زیباتره و هم خوش ساخت تر .
میشه از ضرورت نسخه ی 4 بگی ؟ راستش من در زمینه سیستم عامل هیچی نمیدونم، اگه میشه ضرورت وجود نسخه ی 4 رو برام بگید و اینکه اگه اصلی و رسمی باشه چه مزیت هایی داره.
مرسی :40:
دوست عزیز مطلب زیر رو بخون ، اونوقت خودت انتخاب کن:نقل قول:
منبع : gsm.irنقل قول:
بهترین قابلیت های اندروید 4.0 برای حرفه ای ها
گروه خبری GSM: گوگل در اوایل هفته گذشته رسما نسخه جدید سیستم عامل محبوب اندروید را معرفی کرد. نسخه 4.0 اندروید که به Ice Cream Sandwich معروف است به همراه تلفن هوشمند جدید Galaxy Nexus معرفی گردید. هرچند گوگل در نسخه 4.0 اندروید مصرف کنندگان عادی را هدف قرار داده اما نسخه جدید این سیستم عامل، قابلیت های کاربردی و با ارزشی برای کاربران شرکت ها و مسئولین IT آنها دارد.
به گزارش زوم آی تی از پی سی ورد، سیستم عامل اندروید 4.0 همانند iOS برروی تبلت و تلفن های هوشمند قابل نصب است از این رو انتظار می رود به زودی ابزارهای مختلفی با این سیستم عامل وارد بازار شوند. در نسخه 4.0 قابلیت های با ارزشی به اندروید اضافه شده که کار را برای کارمندان و مسئولین IT شرکت ها ساده تر می کند. در ادامه برخی از این قابلیت ها را بررسی می کنیم:
اندروید 4.0 از سیستم رمزگذاری On-Device Encryption پشتیبانی می کند
نسخه های قبلی اندروید نیز قابلیت اتصال به ایمیل سرور مایکروسافت (Microsoft Exchange Server) را برای دسترسی به ایمیل، تقویم و کانتکت های شرکتی داشتند اما به شرطی که قابلیت امنیتی Device Encryption برروی اکسچنج سرور غیرفعال می بود. ( سیستم عامل موبایل مایکروسافت، Windows Phone 7.5 نیز از قابلیت On-Device Encryption پشتیبانی نمی کند و به همین دلیل برخی آن را مناسب استفاده شرکت ها نمی دانند.)
در نسخه 4.0 اندروید این قابلیت اضافه شده است و کاربران شرکتی می توانند به راحتی به Exchange Server متصل شده و ایمیل، کانتکت و تقویم خود را داشته باشند و از طرفی از امنیت اطلاعات خود مطمئن باشند.
البته گوگل اعلام کرده که نسخه 3.0 سیستم عامل اندروید نیز از قابلیت on-Device Encryption پشتیبانی می کند.
در اندروید 4.0 سیستم تایپ صوتی ارتقاء یافته است
icsvoicerecognition-5227947براساس ادعای گوگل در Ice Cream Sandwich موتور مکالمه اندروید بسیار هوشمندتر شده است. در اندروید 4.0 متون بلافاصله پس از صحبت کردن کاربر برروی صفحه، نمایش داده می شوند. در اندروید 4.0 کاربر تنها کافی است دکمه میکروفن را از روی کی برد لمس کند و سپس به جای استفاده از کی برد از صدا برای تایپ کردن متون، نامه های الکترونیکی و یا SMS استفاده کند. این قابلیت برای کارمندان شرکت ها و کاربران حرفه ای بسیار کارآمد است.
بهبود سیستم Copy و Past در اندروید 4.0
در اندروید 4.0 سیستم کپی کردن اطلاعات تغییر کرده است. براساس گزارش Tech Crunch در اندورید 4.0 کاربر بسیار راحت تر از پیش می تواند محتوای مورد نظر خود را انتخاب، کپی و اضافه کند. به این ترتیب کاربران شرکتی به راحتی می توانند محتوای مورد نظر خود، شامل نامه ها، پیغام ها و غیره را به مکان دیگر منتقل کنند و یا فایل ها و متون خود را کپی یا جابجا کنند.
قابلیت های جدید تقویم در اندروید 4.0
در اندروید 4.0 رابط گرافیکی تقویم تغییرات اساسی کرده است. در تقویم جدید حرکت بین صفحه های مختلف تقویم ساده تر و جذاب تر شده است. قابلیت بزرگنمایی آن نیز امکان بزرگنمایی برروی آیتم های مختلف تقویم را میسر می سازد تا کاربر بخوبی محتوای مورد نظر خود را مشاهده کند.
قابلیت قفل چهره در اندروید 4.0
icsfaceunlock-5227935گوگل هنوز اطلاعات زیادی در مورد قابلیت Face Unlock اعلام نکرده است. اما براساس اطلاعات منتشر شده ما می دانیم که در نسخه Ice Cream Sandwich اندروید، قابلیت جدیدی اضافه شده است که به کاربر امکان باز کردن قفل گوشی زمانی که گوشی در مقابل صورت قرار می گیرد را می دهد.
در واقع این قابلیت چهره صاحب گوشی را به خاطر می سپارد و زمانی که گوشی را در مقابل صورت قرار می دهید آن را با اطلاعاتی که در حافظه دارد مقایسه نموده و در صورت تطبیق دو تصویر، قفل گوشی را باز می کند. هنوز مشخص نیست که امکان قرار گرفتن رمز عبور در کنار این قابلیت وجود داشته باشد ولی به هر حال این قابلیت ممکن است امنیت گوشی را در زمان گم و یا دزدیده شدن بالا برد و از طرفی استفاده از آن را برای صاحب گوشی ساده تر کند.
غیرفعال کردن Appها در اندروید 4.0
در Android: Ice Cream Sandwich کاربر می تواند نرم افزار مورد نظر خودر را بطور کامل غیرفعال کند. این قابلیت در مورد برخی از نرم افزارهای آزاردهنده نصب شده برروی سیستم عامل که میزان قابل ملاحظه ای از منابع سخت افزاری را اشغال و بعضا باتری را نیز مصرف می کنند نیز می شود.
براساس اعلام گوگل، کاربر در اندروید 4.0 می تواند اجرای یک نرم افزار را غیرفعال کند و تا زمانی که خود کاربر نخواهد آن نرم افزار اجرا نخواهد شد.
Android Beam با استفاده از NFC اطلاعات کاربر را به اشتراک می گذارد
icsbeam-5227931در اندروید 4.0 به لطف پشتیبانی از NFC، اشتراک گذاری کانتکت ها، آدرس های اینترنتی، مسیر و نقشه ها بسیار ساده تر شده است. این قابلیت که در اندروید 4.0 با نام Android Beam شناخته می شود کاربران را قادر می سازد تا به راحتی و با فعال کردن NFC، اطلاعات مورد نظر خود را در اختیار دیگران قرار دهند.
یکی از خواص امنیتی NFC این است که تنها در فاصله کم کار می کند و به این ترتیب کاربران شرکتی از امنیت اطلاعات خود مطمئن خواهند بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد NFC به دایرکتوری IT زومیت مراجعه کنید.
اسکرین شات در اندروید 4.0
قابلیت جدید گرفتن عکس از صفحه (Screenshot) در نسخه جدید اندروید به کاربر امکان ذخیره اطلاعات روی صفحه برروی یک فایل تصویری را می دهد.
به عنوان مثال در Galaxy Nexus کاربر می تواند به راحتی و با فشار دادن کلید های پاور و کم کردن صدا، اسکرین شات بگیرد. البته این قابلیت در سیستم عامل اندروید 3.0 که مخصوص تبلت ها می باشد نیز وجود دارد.
قابلیت گرفتن اسکرین شات از صفحه، کاربران حرفه ای را قادر می سازد تا از صفحه های مختلف وب و برنامه های گوناگون اسکرین شات بگیرند.
واقعاً امکانات خوبی داره نسخه ی 4 ، اما آیا نسخه ی چهاری که برای S میاد و حالت رسمی نداره با این نسخه ی رسمی خیلی فرق داره ؟
دوست عزیزنقل قول:
در زمینه خرید گوشی اگه دلتون پیش گالاکسی هستش ، همون رو بگیر
در زمینه تفاوت های رسمی و غیر رسمی اینطور بگم:
رام رسمی طبیعتا پایدار تره اما از نظر امکانات نه ، بالعکس رام های کاستوم امکاناتشون بیشتره !!! اصلا یکی از دلایل اومدن کاستوم رام ها همین اضافه کردن امکانات بیشتره
اگه با نصب رام و این جور کارا مشکلی نداری اصلا نگران نیومدن رام رسمی اندروید چهار نباش
من الان روی نئوی خودم رام کاستوم سیانوژن دارم و باید بگم سرعت و امکانات و حتی پایداریش از رام اصلی بیشتره
بچه مشهد هم هستی ، منم مدتی مشهد بودم .
اگه کمک و راهنمایی بیشتری خواستی در خدمتم ، پیغام بذار شماره ام رو بهت بدم خواستی زنگ بزن
خیلی خیلی تشکر بابت توضیح جامع و کاملی که دادی دوست من :11:نقل قول:
من اصلاً حواسم به USB OTG نبود، حالا که فهمیدم S این امکان رو نداره فکر نمیکنم سمتش برم...OTG خیلی مهم و کاربردیه :20:
فقط منتظرم که قیمت ها به حالت سابق برگرده و امیدوارم که ARC برسه به 500 و یک پله جهش کنم و به جای Neo اون رو بگیرم.
:40:
موقع انتخابات شاید یه یکی دو ماهی گوشی ارزون بشه (کلا همچی ارزون می شه :31:) واسا اون موقع بگیرنقل قول:
خدا کنه :41: اینقدر فکر کنم وضع از دستشون خارج شده که اگه به جای انتخابات، رفراندوم هم بود اوضاع بازار فرقی نمیکرد :31:نقل قول:
سلام به بچه های گل
من یه کمک میخواستم
1-من چند ورژن آدوب فلش نصب کردم حتی نصخه آخرشم نصب کردم ولی بازم نمیتونم ویدیوهای سایتهای مثله یوتوپ اینا بیبینم میشه راهنماییم کنید چیکارکنم این مشکل حل شه؟
2-اگه میشه یه مولتی مدیا خوب بهم معرفی کنید که اکثرفایلها پشتیبانی کنه بالای 10تا نصب کردم که بدرد نمیخورن
مرسی
سلامنقل قول:
من یه چند تایی نصب کردم، اما بعد همه رو به جز این 2 تا پاک کردم:
vitalplayer .1
vplayer. 2
اولی خوبیش اینکه زیرنویس فارسی رو هم میاره.
دومی خوبیش اینکه اکثر فرمت هارو ساپورت می کنه. یه خوبی دیگشم اینه که می تونی بری تنظیماتش و قسمت پخش در پس زمینه رو فعال کنی، اونوقت مثلا اگه آهنگ تصویری داری و می خوای فقط به صوتش گوش بدی، با توجه به این دگمه ی منو رو می زنی، بعدم صفحه رو قفل می کنی. اینجوری باتری کمتری هم مصرف می کنی. یا اینکه اصلا می تونی سمت چپ صفحه رو از بالا به پایین لمس کنی، اینجوری نور صفحه نمایش کم می شه و اگه زیاد این کارو کنی، کامل صفحه مشکی می شه که واسه نگهداشتن شارژ باتری خیلی مفیده.
MX Player از همه پلیر ها سرتره...
دوست عزیز من خودمم زیاد از روت اطلاعات نداشتم، یه مطلبیو خوندم که واسم خیلی جالب بود. گفتم واسه شما هم بذارم، شاید مفید واقع شه. (گرچه خودم با تموم امکاناتی که قراره در پایین گفته شه، حاضر به روت گوشیم حداقل به این زودیا نیستم) :نقل قول:
نقل قول:
10 دلیل برای آنکه باید اندروید خود را روت کنید!
گروه خبری GSM: اگر جزو استفاده کننده های این ربات انسان نما (اندروید) باشید حتما تا حالا موبایل تان را روت کرده اید یا حداقل به این کار فکر کرده اید. اگر جزو دسته دوم هستید، شاید دلایلی که در ادامه مطلب می آید شما را برای این کار متقاعد کند. پس در ادامه با ما باشید.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از گیزموندو، پس از روت (root) کردن اندروید، شما به تمام فایل های سیستم دسترسی خواهید داشت. شما می توانید عکسی که هنگام بوت سیستم می آید را تغییر دهید، یک بکآپ کامل از موبایل تان بگیرید یا یکی از مشتقات لینوکس را روی آن نصب کنید. حتی اگر نمی خواهید آنقدر گیکی رفتار کنید، باز هم دلایل روزافزون و زیادی برای این کار وجود دارد. جا دارد از برنامه نویسانی که روند روت کردن را برای ما به عملی بسیار آسان تبدیل کرده اند، نیز تشکر کرد.
فروم های عالی ای برای این کار وجود دارد که با کمی گشت زنی در آنها اطلاعات مناسبی برای روت کردن بدست می آورید. برای مثال Android Forums و XDA-Developer Forums . البته در میان فروم های فارسی نیز موارد خوبی دیده می شود. برای روت کردن، ابتدا مدل ابزارتان را در این فروم ها پیدا کنید. سپس طبق دستورالعمل ها عمل کنید. البته در صورتی که دستورالعمل به نظرتان ریسکی آمد، حتما قبل از انجام آن مقاله چگونه هنگام روت کردن اندروید، موبایلم را به یک آجر (Brick) تبدیل نکنم را بخوانید.
نقل قول:
آجر شدن در هنگام روت کردن اندروید یا جیل بریک کردن iOS رخ می دهد و سیستم موبایل (یا تبلت) تان برای همیشه نابود می شود. در این حالت، موبایل شما غیر قابل درست شدن بوده و تفاوت چندانی با یک آجر نخواهد داشت. (این فاجعه را تقریبا غیر قابل برگشت بدانید. در این موارد نمایندگی رسمی هم معمولا کمک چندانی نمی کند، زیرا روت کردن موبایل های اندرویدی گارانتی موبایل را باطل می کند.) در تمام راهنماهای روت کردن احتمال بریک شدن وجود دارد، اما در راهنماهای مطمئن این احتمال آنقدر کم است (به اندازه احتمال تصادف هنگام رد شدن از خیابان) که قابل اغماض است. پس باید همیشه به دنبال یک راهنمای مطمئن و مورد تایید افراد مطمئن باشید وگرنه از خیر این کار بگذرید. درضمن موظفم این جمله تکراری را نیز بیاورم: نارنجی هیچ مسئولیتی در قبال مشکلاتی که ممکن است پس از روت کردن پیدا کنید، بر عهده نمی گیرد.
پس از جملات هراس انگیز و اجباری بالا سراغ فواید تا حدی غیر قابل صرف نظر روت کردن می رویم.
بلوت ویر (Bloatware)
بلوت ویر ها که به crapware نیز معروف هستند، به نرم افزارهایی گفته می شوند که در ازای کارایی و سود اندک شان فضا و منابع زیادی را مصرف می کنند. در واقع همچون مواد زایدی در شکم اندروید هستند که انرژی و فایده کمی دارند، اما فضای زیادی اشغال می کنند و موجب نفخ (Bloat) شکم اندرویدتان می شوند. این بلوت ویرها اکنون در اکثر موبایل های اندروید یافت می شوند. برای مثال رابط های کاربری تاچ ویز سامسونگ، سنس اچ تی سی و موتوبلور موتورولا همراه خود امکاناتی اضافی به اندروید اضافه می کنند. گرچه بعضی از این امکانات (یا بلوت ویرها) واقعا مفید هستند، اما کاربران معمولا به همه آنها نیاز ندارند. در صورت نیاز به هر کدام از این بلوت ویرها کاربر می تواند خود نرم افزار یا معادلش را در اندروید مارکت پیدا کند. اما اگر کاربر به آنها نیازی نداشته باشد، این نرم افزارها باعث کاهش سرعت و افزایش مصرف باتری می شوند، بدون آنکه فایده ای عاید صاحب شان بکنند. بدتر اینکه معمولا نمی توانید این بلوت ویرها را پاک کنید، مگر اینکه موبایل تان را روت کنید.
اورکلاک
نقل قول:
پس از روت کردن، شما کنترل بیشتری روی سخت افزارهای موبایل تان خواهید داشت. شما می توانید، آن را اورکلاک یا undervolt کنید. البته اورکلاک کردن یک سی پی یوی اندروید ۱ گیگاهرتزی به ۱.۶ گیگاهرتز (که در عکس می بینید) کار غیر عادی ای است و ما این کار را جهت تست کرده ایم. برای این چنین کارهایی شما نیاز به بعضی نرم افزارها (که فقط روی اندرویدهای روت شده نصب می شوند) نیاز دارید. برای مثال باید SetCPU (با قیمت ۱.۹۹ دلار) و Voltage Control (نسخه رایگان یا نسخه با امکانات بیشتر ۳.۳۶ دلاری) را نصب کنید.
عملکرد بهتر
علاوه بر اورکلاک کردن، می توان عملکرد موبایل های روت شده را بوسیله اپلیکشن های دیگری نیز بهتر کرد، البته تنظیم مناسب آنها نیاز به کمی جستجو دارد و باید بدانید که دارید چه می کنید. برای مثال با استفاده از این اپلیکشن ها (که در این مقاله گفته شده اند یا گفته می شوند) و اورکلاک کردن گوشی Nexus S کارایی آن تا ۲۵۰ درصد افزایش می یابد.
همچنین به گفته Maximum Tech، “بسیاری از گجت های اندرویدی دارای EXT3 filesystem هستند. پس از روت، می توان بسیاری از این گجت ها را مجهز به EXT4 filesystem کرد که در ازای پایداری کمتر، سرعت بیشتر و عملکرد بهتری نسبت به فایل سیستم قبلی دارد. بله درست است، پایداری کمتر EXT4 به معنی این است که احتمال دارد، اپلیکشن هایتان ناگهان کرش کنند یا حتی اطلاعات پاک شوند، هر چند چنین اتفاقی بسیار نادر است.”
اسکرین شات
نقل قول:
بنابه دلایلی گوگل توانایی گرفتن اسکرین شات را به صورت پیش فرض تا اندروید ۴ (ICS) فعال نکرد. هرچند این توانایی در بعضی اندرویدها به عنوان امکان جانبی فعال شد، اما هیچ دلیلی ندارد شما فقط برای گرفتن یک اسکرین شات نسخه ICS را روی موبایل تان نصب کنید. اگر موبایل تان را روت کنید، می توانید با نصب نرم افزارهایی چون Screenshot یا PicMe مشکل را به راحتی حل کنید.
دسترسی به نرم افزارهایی که فقط روی اندرویدهای روت شده، نصب می شوند
زمانی که با موفقیت موبایل تان را روت کردید، به صدها و شاید هزاران اپلیکیشن مفید دسترسی خواهید داشت. در زیر به ده عدد از آنها اشاره می کنیم. اکثر این نرم افزارها مخصوص اندرویدهای روت شده هستند و معمولا در حالت عادی قابل استفاده نیستند.
DroidWall فایروال (رایگان): این برنامه می تواند تمامی برنامه هایی که از وایرلس موبایل استفاده می کنند را نشان دهد و آنها را محدود کند که طبعا شما را در یافتن برنامه های مشکوک و ناخواسته نیز یاری می کند.
Dual Mount SD Widget (قیمت ۰.۹۹ دلار): به شما اجازه می دهد مموری SD تان را همزمان به کامپیوتر و موبایل تان وصل کنید.
Hexamob Recovery Pro (قیمت ۱.۳۹ دلار): برای بازیابی فایل های حذف شده از روی حافظه داخلی موبایل یا مموری اس دی.
نقل قول:
Keyboard Manager (رایگان): می توانید با آن، یک کیبورد برای حالت پورتره موبایل و یک کیبورد متفاوت برای حالت لنداسکیپ (زمانی که گوشی را به حالت افقی به دست گرفته اید) تعیین کنید.
LEDs ---- (رایگان): قابلیت خاموش کردن LED notifications
Root Call Blocker (قیمت ۵.۹۸ دلار): می توانید تعیین کنید تا بعضی شماره ها بلاک شوند و در صورتی که آنها زنگ بزنند، صدایی از موبایل شما در نخواهد آمد.
Samba Filesharing (رایگان): باعث می شود فایل های اندروید را از طریق وای فای با ویندوز به اشتراک بگذارید.
Sixaxis Controller (قیمت ۱.۶۲ دلار): اجازه می دهد یک کنترلر PS3 را به اندرویدتان mount کنید.
نقل قول:
With Theft Aware (قیمت ۱۰ پوند): یک برنامه امنیتی که می تواند محل گوشی تان را پیدا کند، یا تمام اطلاعات گوشی را هنگامی که گم شده پاک کند، بدون اینکه کسی دزد اطلاعی پیدا کند. (در گوشی های روت نشده نیز چنین امکاناتی دارید، مثلا نرم افزارهای آنتی ویروس Avast و Lookout)
Titanium Backup (رایگان و نسخه پولی ۶.۵۸ دلاری): یک ابزار بکآپ عالی با امکانات پولی خوب که به شما اجازه پاک کردن بلوت ویرها را می دهد.
توانایی نصب Custom ROMs
به نظر می رسد، اکثر سازندگان موبایل، رابط های اندرویدشان را با هدف سود بیشتر خودشان می سازند تا با هدف فایده بیشتر برای کاربران. اگر شما تمایل دارید، بهترین استفاده ممکن را از گوشی تان بکنید، باید یک کاستوم رام (custom ROM) که واقعا برای کاربران ساخته شده باشد، نصب کنید.
کلمه کاستوم رام یک غلط مصطلح است. در واقع می توان آن را یک رابط کاربری سفارشی شده (customized UI) برای اندروید نامید. تعداد زیادی کاستوم رام اکنون در دسترس هستند. بعضی از آنها به شما اجازه می دهند تا آخرین نسخه اندروید را روی موبایل تان نصب کنید. زیرا آپدیت رسمی اندروید برای بعضی موبایل ها خیلی دیر و برای بعضی هم هرگز ارائه نمی شود. بعضی از کاستوم رام ها نیز باعث بهبود عملکرد، سرعت یا پایداری گوشی می شوند.
کاستوم رام های فراوانی برای اندروید ارائه شده است، اما طبعا شما می خواهید یکی از آنها را که بهترین است، انتخاب کنید. اگر انتخاب یکی از تعداد نامحدود رام ها برایتان مشکل است، می توانید برنامه Boot Manager (قیمت ۲.۹۹ دلار) را نصب کنید که به شما اجازه می دهد ۵ کاستوم رام داشته باشید و هنگام روشن کردن گوشی از میان آنها یکی را انتخاب کنید.
نقل قول:
یکی از مشهورترین کاستوم رام ها، CyanogenMod است که روی حداکثر کارایی و عملکرد متمرکز شده است. ظاهر جذابی دارد و اجازه می دهد تم (theme) های مختلف انتخاب کنید. اگر روی نسخه اندروید نان زنجبیلی (Gingerbread) نصب شود، امکان فوکوس در دوربین با استفاده از تاچ را اضافه می کند، می توانید gesture را سفارشی کنید یا دسترسی (permission) هایی داشته باشید که در نسخه های رسمی اندروید ندارید.
نقل قول:
MIUI یک رام، ساخته چینی ها است. این رام در ابتدا بر پایه نسخه نان زنجبیلی بود و فقط ۱۶ گجت را پشتیبانی می کرد. اما هر جمعه نسخه آپدیت شده می آید و هر بار موبایل های بیشتری را پشتیبانی می کند. این رام اکنون نسخه آیس کریم سندویج (ICS) را نیز پشتیبانی می کند.
اندرویدتان را طی برنامه ریزی خودتان آپدیت کنید
آیا هنوز آپدیت رسمی نسخه آیس کریم سندویج (ICS) برای موبایل تان نیامده است؟ می توانید به جای صبر کردن همین الان یک نسخه کاملا پایدار و stable روی موبایل تان داشته باشید. کافی است موبایل تان را روت کنید.
کاستوم رام ها به شما اجازه نصب آخرین نسخه اندروید را می دهند، قبل از اینکه شرکت سازنده موبایل شما قدم رنجه کند، دلش بسوزد، با هزار منت و از روی بی میلی آپدیت رسمی آن را ارائه کند. همین الان، آپدیت های ICS کاملا پایداری ارائه شده است که انتظار روت شدن گوشی شما را می کشند و پس از نصب بسیار خوب و بدون کندی کار می کنند. پس منتظر چه هستید دیگر؟!
مصرف باتری کمتر
بسیاری از کاستوم رام ها با هدف کاهش مصرف باتری ارائه می شوند. آنها تنظیمات موبایل، اپلیکیشن ها و اتصال وای فای و شبکه را بهینه سازی می کنند و می توانند بلوت ویرها را حذف کنند. در ضمن، اپلیکیشن های آزمایشی (beta) نیز مانند Superpower (رایگان و نسخه پولی ۴.۲۵ دلار) برای این کار وجود دارند. علاوه بر این، تعداد فراوانی از اپلیکیشن های کاهش مصرف باتری (battery-saver) وجود دارند که بسیاری از آنها فقط روی گوشی های روت شده، قابل نصب هستند. نرم افزار Superpower اختصاصا برای مدیریت اتوماتیک وای فای، بلوتوث، سرعت سی پی یو و سایر اعمال مصرف کننده باتری طراحی شده است. در این نرم افزار نوع مدیریت خود را از میان انتخاب هایی مانند وضعیت نمایش، وضعیت وای فای، وضعیت تیتر کردن، وضعیت اسلیپ (sleep mode)، وضعیت در حال شارژ (charging state) برگزینید. خود نرم افزار به راحتی تنظیمات لازم را انجام خواهد داد. البته سازندگان نرم افزار گفته اند با توجه به اینکه هنوز نسخه بتا هستند، احتمال هر باگی وجود دارد و از آن با مسئولیت خودتان استفاده کنید.
پاک کردن Carrier IQ
نقل قول:
جاسوس افزار کرییر آی کیو که خاطرتان هست؟ آیا هیچ وقت چک کرده اید که اندروید شما به این اسپایور آلوده است؟ برای دریافتن این موضوع به لینک گفته شده مراجعه کنید. Trevor Eckhart کاشف این اسپایور (Spyware) فایلی با پسوند apk در فروم XDA-Developers گذاشته است که با استفاده از آن می توانید بفهمید، آیا به این اسپایور آلوده هستید یا خیر (در لینک بالا نیز ویدیوی برای چگونگی فهمیدن آلودگی آورده شده است). برای حذف این اسپایور نیز باید به مارکت بروید و Logging Test App Pro Key را دانلود کنید و صد البته که برای این کار و نصب چنین برنامه ای نیاز به موبایلی روت شده دارید.
دلیل آخر و ختم کلام: روت می کنیم چون گردن مان کلفت است!
درست مثل زمانی که خودتان به مغازه می روید، اجزای یک کامپیوتر را می خرید، آنها را سر هم می کنید، بعد لینوکس نصب می کنید و از احساس کنترل روی کامپیوترتان خوشنود هستید، شاید دلتان بخواهد احساس کنترل کامل را روی اندرویدتان نیز داشته باشید. از این گذشته بعضی وظیفه خودشان می دانند تا گوشی شان را روت کنند، تا اگر کارخانه های سازنده بعضی امکانات مورد نیاز را در موبایل نگذاشته اند، با روت کردن موبایل و اضافه کردن آن امکانات، حال شرکت های سازنده را بگیرند. گوگل اندروید را بازمتن و رایگان ارائه کرد تا هزاران برنامه نویس روی آن کار کنند و بدون درگیر شدن با محاسبات مالی (چیزی که شرکت های سازنده با آن درگیر هستند و سایر برنامه نویس ها از آن آزاد) برای خدمات بهتر به مشتریان کاستوم رام های خودشان را ارائه کنند. گذشتن از این دریای امکانات، واقعا کار درستی نیست.
منبع:نقل قول:
به خاطر داشته باشید، شما احتمالا اندرویدتان را به یکی از این دلایل خریده اید: ۱. چون می خواستید اسمارت فونی داشته باشید که سیستمی زیبا و راحت داشته باشد. ۲. شما به انعطاف پذیری، آزادی عمل، توانایی سفارشی کردن و تنظیم دلخواه سیستم تان علاقه داشته اید. زیرا هیچ سیستم دیگری چنین امکانات فراوان و آزادانه ای را در اختیار شما قرار نمی دهد. پس، کمی خطر کنید و اگر هیچکدام از دلایل بالا برایتان قانع کننده نبود، اندرویدتان را روت کنید، تا به خودتان ثابت کنید که می توانید. این کار آنقدرها که می گویند مشکل نیست و پر است از نکات جالب.
من هم قبول دارم که روت کردن کمی (خیلی کم) خطرات همراه دارد، اما این خطرات در برابر فواید آن بسیار کم است. ممکن است شما یک عاشق ماشین سواری نباشید، اما لطفا تصور کنید در یک اتوبان بزرگ سوار یک پورشه باکستر هستید و هیچ چیزی به جز یک جاده بی انتها در روبروی تان نیست. آیا واقعا هنوز هم با سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت حرکت می کنید؟ نه، مسلما نه! شما سرعت را به ۳۰۰ می چسبانید، چون می توانید، چون دوست دارید! خطرناک است؟ بله! خیلی هم خطرناک تر از روت کردن یک گوشی است، اما آیا واقعا ارزشش را ندارد؟!
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم
من یه ویجت آب و هوا و ساعت رو نصبیده بودم روزای اول خوب کار میکرد ولی بعد یه هفته ساعتش عقب می افتاد بعد اون چند نوع دیگه هم ازین ویجت ها ریختم که همشون اینطوری میشن :41: مشکل از چیه؟
و سوال دوم اینکه چطور میشه تیک use by default رو برداشت؟مثلا واسه کلید home من این تیک رو زدم الان دیگه نمی تونم لانچر رو عوض کنم
عالی بود این مطلب ، مرسی . اما چرا حاضر نیستی روت کنی ؟ اینکه خیلی خوب بود :20:نقل قول:
خواهش می کنم.نقل قول:
یه جورایی محافظه کارم:31:
خوب خود اون یارو هم گفت که احتمال آجر شدن گوشی هست. 440 تومن آدم پول بده، اونوقت آجرش کنه؟:31:
اون طرفیم که پورشه داره، یقینا همون روز اول 300 تا گاز نمی ده.
یه یک سالی بگذره اونوقت به احتمال زیاد روت می کنم. (تازه همون موقع هم می برم بیرون تا واسم تضمین کنن که روت کردن، بعدش گوشی خاموش نمی شه. والا بی خیالش می شم.)
احتمال بریک شدن در صورت روت به جز یه سری گوشی های انگشت شمار تقریبا 0 ــه... خیالتون راحت باشه...
روت کردن یه کار کاملا سادست که فقط یک فایل به سیستم اضافه میشه... خطرش هم فوق العاده کمه (دوباره میگم جز یه سری از گوشی های خاص ، حداقلش اینه که نئو و نئو وی به سادگی و بدون کوچکترین خطری روت میشن)...
بیرون دادن واسه روت هم واقعا ستمه ، چون واسه چنین کار مسخره ای 20 تومن حداقل میگیرن...
اگه چیزی مثل آنلاک بوت لودر واسه یه سری گوشی ها باشه (بازم واسه نئو نه چون خود سونی خیلی راحت بوت لودر رو باز میکنه) که ریسک داره تا حدی منطقیه...
خلاصه بگم که روت کردن خطرش واسه اکثر گوشی ها تقریبا 0 ــه و اینکه برخلاف تصور مردم ، روت کردن یه جور هـــک اندروید نیست فقط دسترسی به فایل های سیستمی رو اضافه میکنه...
حرف شما کاملا درست اما این کار برای شما ساده به نظر میاد چون کلی وقتتونو رو گوشیا گذاشتین. اما من گوشی قبلیم n93i بود. تو اون گوشی اصلا نیاز به این کارا نبود. من اولین گوشی اندرویدیمه. چندان اطلاعاتی راجب رامو این چیزا ندارم. بعدشم شما یه سایت معتبر معرفی کن که آموزش روت رو توضیح داده باشه، آخرش ننویسه مسئولیتش با خود شماست. هیچکدوم تضمینی نیستن. به نظر من برای بار اول 20 تومن ارزش داره وقتی تضمین کنن. کسی که اطلاعات نداره باید ضرر کنه دیگه. اما در عوضش با این کار می تونه ضررشو به حداقل برسونه.نقل قول:
کاش یه سایتی وجود داشت که آموزش روت کامل تک تک گوشی ها + لینک دانلود تموم برنامه های مورد نیاز + انواع رام های موجود و لینک دانلودشون رو می ذاشت. اونوقت خودم دست به کار می شدم. اما نه اینکه میری یه سایت، آموزشو گذاشته، ولی یا چند تا از لینکای دانلودش کار نمی کنه یا آنروت کردنو توضیح نداده یا ...
خلاصه باید گفت که یه مرجع کامل وجود نداره که افرادی که تازه اندرویدی می شن، بیاد همه چیو واسشون توضیح بده. با این وجود گام به گام رفتن با سایت های فعلی واسه یه تازه کار به نظرم به ریسکش نمی ارزه.
دوست من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما از این روش برو اگه گوشیت آجر شد من ازت میخرم... منتها رام گوشیت باید 58 42 یا پایین تر باشه 62 نباشه.... 62 فعلا روت نمیشه...
اول از همه واسه گوشی های سونی این برنامه لازمه دانلودش کن.. ورژن 0.6.7
این تاپیکه آرک و نئوه توش آموزش زیاد داره تو موبایلستان هم میتونی از اینا پیدا کنی...
اینا واسه کمک بود اگه گیر کردی...
حالا خودم بهت بگم چیکار کن اون برنامه که دانلود کردی رو نصب میکنی...
بعد تو گوشیت میری تو settings>Applications>Development تیک اولی رومیزنی(USB debugging)
اگه برنامه ی سونی اریکسون رو تو کامپیوترت داری از پایین سمت راست ویندوز ازش خارج شو....
اون برنامه رو که نصب کردی رو باز کن گوشی رو بهش وصل کن منتظر شو تا پیغام هاش تموم شه...
حالا اون بالا سمت چپ برنامه عکسه یه قفل هست اونو میزنی و 2 دقیقه صبر میکنی..گوشیت ریست میشه و وقتی اومد بالا روت شده... خلاص
اگه برنامه گوشیت رو نشناخت میری تو اون قسمت که برنامه رو نصب کردی یه پوشه هست به اسم Driver یه برنامه توشه اونو نصب میکنی...
اگه به مشکلی برخوردی بپرس جواب میدیم...
من تا حالا دوتا نئو و یه آرک رو با این روش روت کردم تنها دلیل روت کردنم نصب برنامه برنامه ی تیتانیوم بک آپ و پاک کردن و فریز کردن برنامه های سیستمیه گوشی بود که خود به خود باز میشدن و باعث کندیه گوشی میشدن...
ذره ای احتمال بریک شدن وجود نداره تازه اونم واسه روت کردن:27:
من خودم گلکسی اسمو تاحالا 2 بار بریک کردم هردفعه ام به راحتی به حالت اول برگشته...
ممنون دوست عزیزنقل قول:
فقط 1 سوال دارم، اینکه وقتی روت کنم، نمی تونم آپدیت رسمی کنم، درسته؟ (منظورم آپدیت شرکتی هست به اندروید 4) اونوقت طبق اونچیزی که من متوجه شدم باید خودمون رام دانلود کنیم و روی گوشی نصب کنیم.(مثلا دوستمون فرمودن رام کاستوم سیانوژن، یعنی این رام سیانوژن قابلیت های اندروید 4 رو داره؟) و اینکه بعد اینکه این رامو هم نصب کردیم، چه طوری و از کدوم سایت می شه آپدیتش کرد؟ (چون آپدیت رسمی که نمی شه کرد دیگه)
ببخشید یه سوال بود، منتها چند قسمتی:31:
--------------------------------------------------------------------------
ادیت:
راستی یه سوال دیگه:
بعد روت و نصب رام، شکل ظاهری منو و ... تغییر می کنه؟ (مثل ویندوز 7 که با xp فرق می کنه؟)
یه ویژگی اندروید 4 که خیلی واسم مهمه تایپه صوتیشه. مخصوصا واسه sms خیلی نیاز می شه. رام های موجود فعلی این قابلیت رو دارن؟
-------------------------------------------------------------------------
ادیت:
یه چیز دیگه هم الان یادم اومد.
طبق جستجویی که توی وب کردم، متوجه شدم برای روت باید، کلاس مموری کارت از 6 به بالا باشه. مموری کارتی که همراه این گوشی بود، کلاس 2 بود. یعنی باید یه مموری کارتم تهیه کنم؟ (فکر کنم چون تموم اپلیکیشن ها move to sd می شن، بعد روت، واسه همینه که می گن نباید کلاسش از 6 پایین تر باشه، درسته؟ چون الان خودم حدود 20 تا برنامه رو مموری خارجی ریختم و کامل هنگ در بعضی از جاهای گوشی به چشم می خوره. یقینا این هنگ های کوچیک برمی گرده به مموری چون نمی تونه خوب سی پی یو رو ساپورت کنه (به دلیل پهنای باند کمی که داره))
شما هم این مطالب رو تایید می کنید؟
اتفاقا دوست عزیز بنده تا حالا فقط یک گوشی اندرویدی داشتم ، بقیه کار ها هم با گوشی دیگران کردم که به مراتب اگه پدر گوشی در بیاد خطرناک تره تا گوشی خودم : ))نقل قول:
سایت های forum.xda-developers.com و ---------.ir واقعا اطلاعات عالی در این زمینه ها دارند... فروم اولی انگلیسی و کامل ترین فروم از نظر هر گونه دولوپینگ اندروید ــه و دومی هم فروم فارسی تخصصی اندرویده...
خیر ، روت با آپدیت رسمی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه... کلا در رابطه با گوشی شما ، هیچ مشکلی نیست... اما مثلا گوشی مثل موتورولا اتریکس خیلی از این بامبول ها داره :دی راحت میتونین روت کنین و ریکاوری بریزین و بوتلودر رو آنلاک کنین و بعدش میتونین هر کرنل و رامی که خواستین برای نئو روش نصب کنین ، اگه هم خوشتون نیومد میتونین رام های دیگه رو انتخاب کنین و به راحتی هم میتونین با آپدیت سرویس سونی یا فلش تولز برگردین به رام و کرنل اصلی...نقل قول:
فقط 1 سوال دارم، اینکه وقتی روت کنم، نمی تونم آپدیت رسمی کنم، درسته؟ (منظورم آپدیت شرکتی هست به اندروید 4) اونوقت طبق اونچیزی که من متوجه شدم باید خودمون رام دانلود کنیم و روی گوشی نصب کنیم.(مثلا دوستمون فرمودن رام کاستوم سیانوژن، یعنی این رام سیانوژن قابلیت های اندروید 4 رو داره؟) و اینکه بعد اینکه این رامو هم نصب کردیم، چه طوری و از کدوم سایت می شه آپدیتش کرد؟ (چون آپدیت رسمی که نمی شه کرد دیگه)
ببخشید یه سوال بود، منتها چند قسمتی
دوست عزیز همونطور که گفتم ، روت کردن فقط یه فایل به سیستم اضافه میشه که باعث میشه شخص به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشه و بتونه تغییرشون بده و همینطور یک نرم افزار نصب میشه که با اون فایل ارتباط برقرار میکنه... پس هیچگونه تغییری با روت کردن به وجود نمیاد... اما بعد از اینکه روت کردین ، میتونین خیلی تغییرات رو ایجاد کنین... مورد دوم هم فکر میکنم نرم افزار هایی باشه که اینکارو انجام بدن...نقل قول:
ادیت:
راستی یه سوال دیگه:
بعد روت و نصب رام، شکل ظاهری منو و ... تغییر می کنه؟ (مثل ویندوز 7 که با xp فرق می کنه؟)
یه ویژگی اندروید 4 که خیلی واسم مهمه تایپه صوتیشه. مخصوصا واسه sms خیلی نیاز می شه. رام های موجود فعلی این قابلیت رو دارن؟
در رابطه با سوال سومتون چون راجع به این گوشی شما اطلاعات دقیقی ندارم نمیتونم جوابی بدم ;; )
موفق باشید...
دوستان دوتا سئوال اگه میشه طریقه آنروت کردن رو هم بگید و سئوال دوم اینکه چجوری می تونم از ساکس رو گوشی استفاده کنم؟
سلام دوستان
دوستان من یه رم 16 گیگ گرفتم، خواستم ببینم باید درایوری چیزی روی این رم بریزم؟
مشکل اینجاست که وقتی می خوام از کامپیوتر مستقیم چیزی روی رم بریزم، اخطار محافظت شده می ده(protected)
اگه چیزی از neo باید روی این رم نصب کنم، لطفا بگید از کجا بگیرم؟
در حال حاضر فقط از طریق بلوتوث و وای فای می شه روش چیزی ریخت.
حل شد
سلام
من تازه نئو گرفتم حدود یک سال X10 داشتم . باید بگم که واقعا با X10 قابل مقایسه نیست . مخصوصا از نظر روان بودن و سرعت کارکرد. کیفیت دوربینش هم چه در عکاسی و چه در فیلمبرداری از اون بالاتره . صداش هم خیلی بلندتره. ولی تنها مشکلش نور صفحه نمایش هست که متاسفانه همیشه در حالت تنظیم خودکار قرار داره. امیدوارم تو آپدیت بعدی مشکلش رو بر طرف کنن.
ضمنا چند روز پیش که گوشی رو گرفتم آپدیتش کردم. بعد از آپدیت 2 تا آپشن خیلی خوب بهش اضافه شده. یکی گرفتن اسکرین شات با استفاده از نگه داشتن کلید پاور گوشی و گرفتن عکس پانورامای سه بعدی.
Single-core droids will only be getting cheaper and there's plenty to choose from. But if you want to get the best out of a tight budget, making the right choice can prove to be a challenge. We're looking at two phones that launched at the same time and have very similar specs and price points. The Samsung Galaxy W and the Sony Ericsson Xperia Neo V are middle of the Android pack. There're many above them in the ranks but few are as easy to afford.
The Galaxy W currently costs slightly more, so we'll try and answer whether you get extra value or whether the Xperia Neo V is a real steal instead.
Before we put both phones through our battery of tests, we let them throw a few warm-up punches:
Samsung Galaxy W I8150 over Xperia Neo V
- Thinner (11.5mm vs. 13mm) and 11g lighter
- Faster processor: 1.4GHz over 1GHz
- DNSe sound enhancement technology
- Document editor over doc viewer
Sony Ericsson Xperia Neo V over Samsung Galaxy W
It seems the Xperia Neo V has a couple of advantages that catch the eye, the ICS update and HDMI port being most notable. That's a great start for the cheaper phone.
- Promised update to Android 4 Ice Cream Sandwich
- microHDMI port over no TV-Out
- Slightly higher-res screen: FWVGA (480x854) vs. WVGA (480x800)
- Scratch-resistant glass
- Currently cheaper
However, the Galaxy W hasn't given up trying to justify the extra cost. It's got a faster processor packed in a thinner body and dedicated sound-enhancing technology to boot.
.......
سلام دوستان ...
من اين گوشي رو بالاخره خريدم البته 530(!) خلاصه از ديروز اينقدر باهاش ور رفتم مغزم پوكيده :دي
خواستم بپرسم شما چطور وايرلس رو روش فعال كرديد يا مي كنيد ؟ من تو كافي نتم استفاده مي كنم ازش.. اي پي و ... رو تنظيم كردم اما هر چي مي زنم قبول نمي كنه ... :(
سلام دوست عزیز.نقل قول:
من هم مثل شما دو هفته پیش به قیمت 530 تومن خریدم. من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم و نمیتونستم از وایرلس گوشی استفاده کنم و مرتبا قطع و وصل و خاموش و روشن می شد(وایرلس رو میگم). اول فکر کردم گوشی مشکل سخت افزاری داره. خیلی ناراحت بودم. بعد به ذهنم رسید گوشی رو آپدیت کنم. آپدیت که کردم علاوه بر اینکه مشکل وایرلس گوشی کاملا حل شد بلکه چند امکان دیگه هم به امکانات گوشی اضافه شد. به نظر میرسه اون نسخه فریموری که روی گوشی هست با وایرلس مشکل داشته باشه. توصیه می کنم شما هم آپدیت کنید.
دوستان منم هفته پیش neo v گرفتم با گارانتی کامتل مشهد 525
از کجا میتونم این لایو داک سونی رو گیر بیارم؟
و قیمت اگه هست؟
یه سوال کلی از اندروید داشتم : چندتا دسته بازی بلوتوث میشه به اندروید وصل کرد؟
به همه دوستانی که این گوشی رو دارن پیشنهاد میکنم که اگه تا الان USB OTG رو فعال نکردن، بکنن :31:
شما چطوری فعالش کردی؟نقل قول:
فعال هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه ازش استفاده کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه arc usb otg رو که یه برنامه پولی هست رو از مارکت میخرین و نصب میکنی
یه کابل فلش n8 هم میخری و یه سرش رو به گوشی و سر دیگه اش هم فلش وصل میکنی
من مموری ریدر هم وصل کردم پیداش کرد و دیتاش رو خوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]