منم یک کیت تمیز کننده خریدم تا امروز شده 15 روز نرسیده هر دفعه هم یک مشت چرت و پرت تحویل میدن.
Printable View
منم یک کیت تمیز کننده خریدم تا امروز شده 15 روز نرسیده هر دفعه هم یک مشت چرت و پرت تحویل میدن.
با سلام خدمت عزیزان
من چند سال هست که از دیجی کالا خرید می کنم واقعا می تونم بگم خوب دارن کار می کنن و در مجموعه من تا اوایل سال 94 راضی بودم, ولی از اواسط سال 94 که دیجی کالا تبلیغاتش زیاد شد و تبلیغاتش هم تو صدا وسیما پخش می شد وخریدارهاش زیاد شد. به جرات می تونم بگم ارائه خدمات به مشتریش خیلی کم شد. به عنوان مثال میگم من یه سری خرید کردم با 8 روز تاخیر به دستم رسید و بعد از هر بار زنگ زدن فقط می گفتن پیگیری می کنیم و زنگ میزنبم که اصلا زنگی در کار نبود! یه بار دیگه یه سری ظروف سرامیکی پدرینی به اسم ایتالیا به ما دادن که بعد از 2 ماه کاملا سرامیکشون از بین رفت و موقعی که هم زنگ زدیم گفتن باید تا 7 روز اول می گفتی اطلاع میدادی که من گفتم اصلا شما جنستون بدل بوده ولی حرفی نداشتن و می کفتن نه مشکلی نداشتن در صورتی که توی نظرات اون محصول هم به این نکته اشاره کردن ولی کسی پاسخ گو نیست(یعنی نظرات مشتری مهم نیست) یا بازم اینکه برای ما که شهرستان هستیم هزینه حمل خیلی مهم هست به صورتی که قبلا هم هزینه ارسال رو کالا درج میشد و هم اگر هزینه ارسال زیاد میشد بهت برگشت میدادن(هر چند بیشتر اوقات تا یک نیم ماه هم طول میکشید) ولی الان اومدن هزینه ارسال رو زیاد می گیرن و از اونطرف هم اومدن قیمت پستی که رو بسته می خورد رو اومدن حذف کردن که مشتری ندون قیمت ارسال چقدر شده که اعتراض نکنه و این واقعا نوبره دیگه!! موارد دیگه هست که بگم ولی فعلا به همین موارد اکتفا می کنم!
خلاصه از روزی که دی جی کالا مشتریهاش زیاد شده دیگه اون طوری که باید به مشتریش احترام بزاره احترام نمیزاره (تازه مشتری مثل من که تقریبا 5 ساله دارم ازش خرید می کنم )و متاسفانه این شده یه روال تازه برا دی جی کالا و مطمئنم اگه بخواد اینکارها رو ادامه بدم مشتری هاش رو از دست میده.
و در اخر باید بگم این یه امر عادی شده تو مملکت ما و هر کی که اسم و رسمی برا خوش دست پا می کنه حقوق مردم براش مهم نیست و علت هم عدم نظارت و پیگیری دولت در رابطه با اینگونه رفتارهاست.
حتما حتما قبل از خرید از دیجی کالا، جنسی که میخواید بخرید رو بیرون قیمت کنین و گول تخفیفاتی که میذاره رو نخورید.
به شخصه یه فلش مموری توی دیجی کالا دیدم که 9 تومن تخفیف خورده بود اما بیرون همون فلش رو 3 تومن هم از قیمت تخفیف خوردۀ دیجی کالا ارزونتر خریدم!!!
سلام
من یه لبتاپ acer E5-511 به همراه یه گیرنده دیجیتال خرید کردم از دیجی کالا .
لبتاپ رو تو بازار قیمت گرفتم حدود 250 تومان گرونتر از دیجی کالا بود .
برای ارسال هم با بسته بندی خوب و در اولین فرصت فرستاده شد .
کلا از خریدم راضی هستم به دوستانی هم که قصد خرید دارن توصیه میکنم بدون هیچ نگرانی خریدشونو انجام بدن
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
من تا حالا 3 بار ازشون خریدم
1 - یه مودم ازشون خریدم که تو شهر خودمون این مدل اصلا گیرم نیومد !
2 - یه تبلت ازشون خریدم که تو شهر خودمون حدود 50 تومن گرون تر بود !
3 - یه ادکلن که 50 تومن تخفیف خرده بود و همه مغازه ها و سایت ها قیمت اصلی رو میدادن ! کاملا هم اصل بود
در کل راضیم
واقعا دیگه شورشو در آوردن.دفه قبل خرید داشتم یه پک کامل باتری رو یادشون رفته بود بفرستن.
اینبار دیروز صبح خرید کردم ارسال رو هم تیپاکس زدم تا 24 ساعته برسه دستم چون عجله داشتم.بعد یک روز از ثبت سفارش تازه امروز فرستادن اونم با پست پیشتاز .با پشتیبانی تماس میگیرم میگم من ارسال با تیپاکس رو انتخاب کردم هزینه ش هم پرداخت شده و بیشتر از هزینه پست پیشتازه چرا با پست فرستادین؟مرض نداشتم که چشام گزینه پست پیشتاز رو هم دیده بود.هیچی نمیگه فقط گفت ارسال شده دیگه.واقعا خرید ازشون جز اعصاب خوردی دیگه هیچی نداره.این وسط سرمونم کلاه رفت چون هزینه بیشتری واسه تیپاکس واریز کردم ولی عملا با پست فرستادن.یک هفته هم باید منتظر پست لعنتی باشم.آخرین بارمه ازشون خرید میکنم.
بهتره این تاپیک رو به مسیولان دیجی کالا نشون بدین تا کمی بفکر سرو سامان دادن به وضعشون باشن ، نه اینکه بدون حساب و کتاب فقط کارشون رو گسترش بدن
من از دیجی کالا 1 بار 1 دسته کامپیوتر خریدم ارسال هم زدم با پیک موتوری همون بعدظهرش رسید دستم.سالم هم بود .مشکلی نداشت.:n41:
من هندسفری بلوتوث برای هدیه روز پدر میخواستم
سه شنبه سفارش دادم و قرار شد چهارشنبه به دستم برسه
ولی بعد از تاخیر و تماس گفتن که شنبه میرسه!!!
دقیقا هم بعد از خرید من ناموجود شد!! مثل اینکه کلا موجود نداشتن!!!
بعد از اینکه کنسل کردم تو پروفایل نوشت ارسال شده و بعد از تماس گفتن یک ساعته میرسه
ولی هنوز نرسیده و من هم از بیرون تهیه نکردم!!!
واقعا متاسفم که هیچ اهمیتی به خواست مشتری نمیدن و فقط تبلیغات میکنن!!
شما که نمیتونی برای روز پدر به موقع تحویل بدی واسه چی ان تا بنر تبلیغاتی روز پدر میزنی!!!
این چندمین تجربه بد من با دیجی بود!!!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
به نظرم تنها ایرادشون اینه که اصلا به نظرات و خواسته های مشتریان اهمیت نمیدهند ! :n29:
وگرنه جنس ها و کالاهاشون طی خرید هایی که خودم انجام دادم لاقل برای من اصلی بود و هیچ گونه ایرادی نداشت .:n01:
من یک ایفون پلاس گرفتم بعد باز کردن روشن کردن دیدم صدا نداره گوشی کلا اسپیکر تعطیل بود
فرستادم برای تعویض بعد 2000 بار زنگ زدن 15 روز بعد همون گوشیو ریست کردن یا نمیدونم تعمیر کردن فرستادن و گفتن مشکلی نداشته از اول (یعنی ما توهم داشتم برگشت دادیم ) بعد از 2 روز دوباره صدای گوشی کلا قطع شد بردم نمایندگی وقایع گستر اونجا هم رسما جواب ندادن خلاصه بگم من که شکر خورده شدم از خریدم از دیجیکالا و الان فقط بررسی و نقد رو میخونم و قیمت دستم میاد و از جایه دیگه خرید میکنم .
ده روز پیش یه گوشی ( که حق انحصاریش رو فقط دیجیکالا توی کشور داره ) خریدم
لوازم جانبیش به هیچ وجه گیر نمیاد!
به محض خرید بنده و رسیدن دستم
دیدم که کاور اون رو هم به همراهش به عنوان هدیه گذاشته روی کالا
توی قسمت نظرات گفتم که حداقل برای کسانی که همش چندروزه کالا رو تحویل گرفتن هم این کاور رو رایگان ارائه کنین، یا حداقل با قیمت خیلی کمتر برای فروش بذارین
کامنت منو تائید نکردن!!!
و کاور رو به صورت جداگانه 20 هزار تومن گذاشتن واسه فروش که اگه بخوام بخرم باتوجه به اینکه شهرستانم با هزینه ارسال و ... میشه نزدیک 40 تومن که اصلا نمیصرفه!
واقعا دیچی کالا چش شده؟
جالبه که الان سفارش من که ارسال شده بود رو لغو شده کردن! بدون هیچ تماسی!! در حالیکه به من گفتن ارسال شده و حتما میرسه!
فکر میکنم کلا موجود نداشتن از اول!!!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
بعضی از کاربران یا از اعضای تیم سایت های رقیب هستند یا کاسب هایی هستن که دیجی کالا خوب بازارشون رو خراب کرده اینطوری نظر میدن !
تاکید میکنم بعضی از کاربران که از نظرات این تاپیک هم بخونید کاملا متوجه میشید کیا هستن...
"با توجه به گستردگی گروههای کالای ارایه شده در وب سایت دیجیکالا، کلیه محصولاتی که باید از نظر فیزیکی سالم به دست مصرف کننده برسند )مانند کالاهای گروه فرهنگ و هنر، ورزش و سرگرمی، پوشاک و کفش، لوازم خانگی غیربرقی، اسباببازی، عطر و ادوکلن، زیورآلات، لوازم آرایشی و بهداشت و مراقبت، لوازم شخصی برقی و غیربرقی، کالاهای مصرفی مانند کارتریج و جوهر چاپگر و قطعات داخلی کامپیوتر مانند کارت گرافیک، مادربرد، پردازنده و نظایر آن و گروه فرش) دارای گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی هستند و مشمول 7 روز مهلت تست و بازگشت کالا نمیشوند"
digikala[dot]com/Page/Return-Policy
اخیرا این شرکت خیلی به من ضرر زد با بد قولی های بیشمار بارها بهشون انتقاد کردم که اگه قراره فلان روز یا همیشه تاخیر داشته باشه موقع سفارش جلوی ساعت ها بنویسید احتمالا تاخیر دارد ولی عینه خیالشون نبود و تاخیر ها و بدقولی هاشون بسیارررر زیاد شده... منی که چندین ساله مشتری هستم و خریدای خیلی زیادی داشتم و بهم بها ندادن چون هستن کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن و بدقولی رو مهم نمیدونن ولی من تصمیم گرفتم کلا خرید نکنم ازشون چون حتی یه معذرت خواهی هم نکردن
خوده ما هستیم که بی دلیل یه همچین شرکته بی برنامه و بی اخلاقی رو بالا میبریم و همین شرکت دیگه خدا رو بنده نیست.بارها از کرج رفتم تهران برای تحویله جنس ولی نیاوردنش یا مثلا با تاخیر آوردن انتقادم که میکنی میگن بله حق داری ولی دریغ از تغییراته مثبت.
به نظره برای ادب شدنشون هیچ وقت پرداخته آنلاین نکنید و بزنید پرداخت در محل اگه از اون بازه زمانیه تعیین شده خیلی دیرتر آوردن عودتش بدید و بگید نمیخوام تا شاید درست بشن.
ولی اگه این چیزا براتون مهم نیست باید بگم جنسای دیجی به نظره من هیچ مشکلی ندارن و من از خریدای زیادی که داشتم مشکلی ندیدم.
رم 32 گیگ منو نفرستادن و گفتن توی جعبه گذاشته بودیم و وزن جعبه هم مشخصه و ... همراه سفارش هم کلی مقوا و روزنامه باطله ریخته بودن در حالی که هیچ نیازی بهشون نبود عملا وزن جعبه رو درست تنظیم کرده بودن :n31:
کپن تخفیف 20 هزار تومنی آسیاتک رو که همراه مودم داده بودن کار نمیکرد و گفتن به ما ربطی نداره ما فقط فروشنده هستیم کوپن تخفیف رو شرکت آسیاتک به ما داده ما فقط میفروشیمش! حواسش نبود که با این حرف داره خودشون رو دلال تعریف میکنه نه فروشنده !!:n08: آخرش که تهدید به شکایت کردم به جای 20 هزار تومن کوپن، یه بسته نرم افزار اندروید با یه بسته نرم افزار چی چی گردو بهم دادن :n38: اصلا تا الان از توی جعبه درنیاوردمشون توی این دو سال ! تازه منت هم گذاشتن که این بسته ها قیمتشون از کوپن 20 هزار تومنی بیشتر میشه !
تازه من تا اونموقع سه بار لپ تاپ و بیش از ده بار گوشی و تبلت برای خودم و اطرافیانم ازشون خریده بودم. حالا مودم و فلش و شارژر و سایر کالا ها بماند.
پارسال هم که همین موقع ها همسایمون ازشون لپ تاپ گرفت به آدرس من سفارش داد چون خودش خونه نیست. اینا هم زنگ زدن و گفتن واحد چی چی هستیم و این سفارش مشکوکه و هر دو نفر (کسی که پروفایل به اسمشه و کسی که به عنوان تحویل گیرندست) باید احراز هویت بشن. همسایه بنده خدامونم عصبانی شد و گفت پولمو پس بدین اینا هم گفتن فاکتور صادر شده نمیتونیم پس بدیم چون عوارض و مالیاتش رو ازمون خواهند گرفت. کسی نیست بهشون بگه وقتی نمیخوای سفارشی رو بفرستی به چه حقی براش فاکتور صادر میکنی؟ خلاصه با 13 روز تاخیر پول همسایمون رو بهش برگردوندن. اگه این خرید رو انجام نمیداد و اون پول توی حسابش میموند 10 هزار تومن فقط سود بانکیش میشد :n02:
از فروشگاه میرداماد خرید کردم چند وقت پیش ( که اندازه یک صدم دیجی کالا هم شهرت نداره) برای یه خرید 300 تومنی انقدر عزت و احترام نثارم کردن که خداییش دارم دنبال بهونه میگردم دوباره ازشون خرید کنم !
این فروشگاه های اینترنتی مثل رستوران ها هستن، از یه حدی بیشتر اگه بزرگشون کنن و مشهور بشن دیگه ارزش و اهمیت رضایت مشتری رو فراموش میکنن چون میدونن مشتری های جدیدشون به اندازه ای خواهد بود که از دست دادن مشتری های قدیمی تاثیری روشون نداشته باشه.
خوب شاید باور کردنه اینکه بزرگترین فروشگاه اینترنتی کشور تلخ ترین تجربه خرید رو نصیب مشتریاش کنه سخت باشه اما نیست متن زیر رو بخونید و منتظر پست های بعدی باشید
اما دقیقا باید باورتون بشه چرا که این فروشگاه ها با قدرت و اختیاری که از طریق پول و ثروت بدست آوردن حتی در بخش های تصمیم گیری شبکه الکترونیک کشور هم دست هایی دارن و اینجاست که به شما اطمینان میدن وقتی کالایی فیک و تاریخ گذشته یا معیوب رو به شما فروختن شما هرگز نمی تونید حق خودتون رو از این فروشگاه های به اصطلاح بزرگ اما در شرافت و اعتبار کوچک باز پس بگیرید و حداقل یک عذرخواهی هم تحویل شما نمیدن
مستندات این خرید رو تو وبلاگم گذاشتم
digikalafakebarooneh.blogfa.com
لطفا در شبکه های اجتماعی شیر کنید تا همه بدونن دیجی کالا یعنی بدترین تجربه مشتری بدترین و تلخ ترین تجربه برای مشتریا رو رقم میزنه واقعا براشون متاسفم و متاسف خواهم ماند
متاسفانه من تجربه های خیلی بدی از دیجی کالا داشتم شرکتی که بزرگ میشه به قول خودش بزرگترین فروشگاههه بیش از 1000 نفر کارمند داره یک تنه 20 درصد از اشتغال زایی کشور رو به دوش میکشه و منابع خوبی رو هم بدست آورده انتظار میره که به تعهدات خودش عمل کنه.
بیش از 3 4 روز تاخیر در ارسال . مشکل در ارسال یا عدم تطابق محصول خریداری شده با سفارش داده شده. بد اخلاقی اپراتورها و مشکلات دیگه که هر شخصی رو مجبور میکنه که فروشگاه های دیگه رو هم تجربه کنه.
در مورد این موضوعات میشه ساعت ها حرف زد
اما چیزی که شاید کسی متوجه اون نشده باشه اینه که دیجی کالا بعد از اینکه بیشتر سهامش رو به شرکت سرمایه گذاری سراوا فروخت عملا دستی تو کنترل این شرکت نداره و روش مدیریتی این شرکت بعد از این سرمایه گذاری بود که تغییر کرد .
در کل به نظره من کسایی که تهرانن پرداخته آنلاین نکنن..نیم ساعت بیشتر تاخیر کرد خداحافظ نمیخوام...جنسی که سفارش دادید با ارسالیه فرق داشت بازم خداحافظ نمیخوام.:n05:
بلکه هدابت شن :n25:
با سلام
بنده چند روز پیش یک هارد اینترنال وسترن دیجیتال بلک 2 ترابایت را از سایت دیجی کالا خریداری نموده ولی پس از دریافت و وصل کردن به کامپیوتر بدون هیچگونه خطایی از جانب بنده یعنی اشتباه زدن کابل ها یا هیچگونه نوسانی (نوسان رخ نداده است و سایر هاردها و قطعات کامپیوتر من کاملا سالم هستند) مشاهده کرده هارد درون کیس جرقه داده و دود کرده و سوخته است
پس از تماس های مکرر با دیجی کالا و نمایندگی آواژنگ در همان روز تست و مشاهده مشکل کالای مربوطه هیچ خدماتی به من ارائه نشده و میگویند به ما ربطی ندارد بنده یک دانشجو هستم و 500 هزار تومان حق الناس است
این متن شکایت من به سامانه نماد اعتماد الکترونیک هستش که الان فرستادم الان هم میخوام برم به پلیس فتا شکایت کنم فقط امیدوارم ترتیب اثر داده بشه و حداقل حقمو بهم برگردونن در حین تلاش برای شکایت با این انجمن روبرو شدم و گفتم تجربمو با شما هم در میون بذارم لازم به ذکره که من نزدیک به 500 تومن پول دادم و حتی 1 دقیقه هم از این هارد استفاده نکردم و به من میگن بندازش تو سطل آشغال بایدم بگن چون حق و مال از من ضایع شده نه اونا
با سلام بر عاشقان دیجیکالا
چرا باید به این سایت یا کلا به بقیه اعتمادی داشت، بنده ۱ لپتاپ ۲ میلیونی از دیجیکالا خریداری کردم ، لپتاپ و روشن میکنم میبینم ۱ پیکسل ال سی دی سوخته ، فوری تماس میگیرم فکر میکنید جواب چی دادن ؟ جواب : شرمند اگر ۳ پیکسل سوخته باشه اونم شامل گارانتی میشه نه تعویض، بعد از ۱ هفته ۲ تا پیکسل میسوزه باز در جواب میگن از ۳ پیکسل به بالا السیدی عوض میشه این یعنی چی، یعنی اینک خودشون اغراق میکنن ک اجناس ما ضمانتی نیست ک سالم باشه، میشه یکی توضیح بده،بنده ۲ میلیون بدم با اعتماد از این سایت خریداری کنم ،بد جنس استوک و ناقص به من تحویل بدن ؟ شما اگر حضوری جای لپتاپ بخرید ،همونجا روشن میشه تست میشه بد تحویل میگیرید یا اگر جنسی ناقص باشه، با قیمت ارزانتر شما میتونید یون جنسو بخرید،
از ديجي كالا خريد نكنيد همين و بس
درسته که دیجی کالا و یا فروشگاه های انلاین دیگه بعضی مواقع جنس ناقص میدن و گند میزنه تو حالمون و باید جنسو پس بدیم ،اما کلی بخایم بگیم ،اونقدری که بازار و پاساژا کامپیوتری سر مردمو کلاه میزارن و جنس ناقصو قلابی میدن،ادم بهترشه از فروشگاه اینترنتی بخره،حالا من دیجی کالا رو نمیگم چون یکم جنساشو گرون میده ،اگه آمازون بیاد تو ایران،نون خودش که میره تو روغن هیچ،نون دیجی کالا و تمام فروشگاه های اینترنتی رو آجر میکنه،بازاریا هم که باید بشینن خونه یه قل دو قل بازی کنن با ....:n09:
من تا به حال در خرید به مشکل بر نخوردم که جنس تقلبی بفرستند و ... . حتی در یک مورد در تضمین بهترین قیمت ماوتفاوت رو برگردوندند حسابم .
تنها چیزی که میدونم نکته منفی هست اینه که دیجی کالا اصلا و ابدا به نظرات مشتریان اهمیت نمیده ابدا !!!!!
سلام،
والا تو این چند هفته چن بار خرید داشتم از دی جی کالا،انصافا از لحاظ اصالت کالا و قمیت حداقل در مواردی که من خرید داشتم خوب بوده اما موضوعی که اعصابمو بهم ریخته بسته بندی محصولات ارسالی هست!
قبلا تماس گرفتم و باهاشون در خرید های قبلی این مورد رو مطرح کردم ولی همونطور که در پست بالایی هم دوست عزیز بخوبی اشاره کردن کلا نظرات مشتری کشکه!
من یه هارد سفارش دادم،هاردم که میدونید چقدر حساسه،مخصوصا اگر از نوع معمولی باشه!پست گرامی و ماموران زحمتکشش هم که مشخصه وضعیتشون،حالا اگر روی بسته بزنه شکستی شاید بجای شوت کردن با دست بندازنش:n02:اما دی جی کالا برای محصول حساسی مثل این اومده یه دونه کیسه هوا گذاشته داخلش اونم کجا؟!کناره!معمولا فشار و ضربه از بالا و پایین وارد میشه در حمل و نقل!
قدیما یه کائوچویی چیزی میذاشتن!آخه کیسه هوا هم شد محافظ برای وسایل حساس و شکستی!اونم یه دونه!
من موندم اگه شرکت کافر خارجی این بسته بندی استاندارد و خوب رو برای محصولش نداشت الان با بسته بندی دیجی کالا و هنرنمایی پست چی بدست من میرسید:n23:
محتوای مخفی: محافظ!
عمو برو خداروشکر کن همینم گذاشته بودن واست!نقل قول:
پارسال از فروشگاه اینترنتی مقداد کامپیوتر یه هارد 2 ترا وسترن خریدم، به نظرت بسته بندیشون چجوری بود؟!:n13:
فقط یک لایه از این پلاستیکای حباب دار که دور هارد بسته شده بود و بعد دورشو با چسب شیشه ای پهن حسابی چسب مالی کرده بودن، بدون هیچگونه کارتن یا بسته بندی یا هرچیز دیگه ای:n04:
زمانی که پست چی بسته رو تحویل داد گفتم 99 درصد این هارد ضربه خورده و کار نمیکنه بزار بسته رو برگشت بدم ولی اشتباه کردم و تحویل گرفتم و اون یقین شد 100 صددرصد، هارد دیتکت میشد ولی صدایی شبیه شیشه خورده از توش میومد و فرمت نمیشد! منم هاردو براشون پس فرستادم گفتن دوباره میفرستیم که گفتم نمیخوام پولمو بدین، فقط این وسط ده تومن پول پست و بسته بندی رو دیگه بهم ندادن!
سلام
در سایت شون یک دستگاه فشار سنج رو زده 334 هزار تومن.
در سایت های مشابه و بیرون تقریبا کپی همین با همین گرانتی و .. 250 هست تقریبا(حالا یکم کم و زیاد)
بهشون ایمیل زدم میگن به بخش تضمین قیمت ایمیل بزن
به اون ایمیل زدم میگه فاکتور خرید از دیجی کالا رو بفرست تا بریم بررسی کنیم
میگم من نخریدم قصد خرید دارم اما قیمت تون مشکل داره . یک استعلام مجدد بگیرید ، مشخص میشه. چه اشکالی داره
؟
میگه نه این خدمت تضمین کالا مختص خرید بعد ازکالا هست!!
یعنی من کالا رو بخرم 80 تومن گرون تر ، بعد تلاش کنم که ثابت کنم قیمت ش بالا تر هست و پول م رو بخوام پس بگیرم؟
انصافا خودتون این سیتسم خرید می کنید/>؟
به نظرم تا زمانی که دیجی کالا ، رقیب جدی نداشته باشه، وضع همین هست..
دیجی کالا به عنوان یکی از چند فروشگاه اینترنتی بدرد بخور عملکرد قابل قبولی داشته لااقل نمره قبولی میگیره کاربرایی که وبلاگ ضدش درست میکنن یا اونو کلاهبردار معرفی میکنند احتمالا یا پی موبایل فروشهای کلاهبردار به تنشون نخورده یا خودشون از این فروشندگان دانشمند هستند.بزرگترین ایراد دیجی کالا عدم توجه به انتقادات وپیشنهاداته.البته من خودم گوشی خریدم که با بازشدن جعبه با گوشی مواجه شدم که برچسب محافظ صفحه داشت!!! البته بعد از تماس و هماهنگش گوشی رو پس گرفتن و پول رو هم عودت دادن.دیجی کالا هزاران ایراد داره ولی تو این بازار بلبشو میشه گفت جزو جاهایی که ادم لاقل جرات میکنه ازش خرید کنه
ديجيكالا فروشگاه خوبيه اما در بعضي موارد نميشه روش حساب كرد. من يك كابل براي گوشي گرفتم كه برخلاف اينكه ميگه اصل هست ولي كابل اصلي نيست ! شايد طبيعي باشه چون پيدا كردن كابل ١٠٠٪ اصل اپل تو ايران تقريبا غير ممكنه ! اما در كل فروشگاه خوبيه و من باز هم ازش خريد مي كنم.
با سلام
من اولین پستم در این انجمن هست. امیدوارم بقیه دوستان هم در موقع خرید از سایت دیجی کالا دقت کنند.
من 3 روز پیش یعنی 4شنبه 27 مرداد از سایت دیجی کالا یک لپ تاپ خریدم به قیمت 2.200 که قیمتش با بازارهیچ تفاوتی نداشت و تنها دلیل خرید من ضمانت 7 روز بازگشت کالا بود. با این تفاوت که معمولا در بازار به شما 48 ساعت مهلت تعویض می دهند ولی در سایت دیجی کالا عملا 24 ساعت هست که توضیح خواهم داد.
با توجه به اینکه دستگاه سیستم عامل ویندوز نداشت و در موقع روشن کردن فقط صفحه سیاه نشان داده می شد من درزمان تحویل از لحاظ ظاهری و در حد روشن خاموش کردن دستگاه را تست کردم که مشکلی نبود تا اینکه دیروز یعنی 2 روز بعد از خرید فرصت شد تا ویندوز روش نصب کنم. جدا از صدای وحشتناکی که درایو دی وی دی در موقع لود می داد و عملا از حالت نرمال خارج بود(من بیخیال این مشکل شدم چون استفاده ای از درایو ندارم و احتمال دادم مشکل از خود دی وی دی باشه) بعد از نصب ویندوز متوجه چند پیکسل سوخته که یکیش سفید و دیگری به صورت لکه سیاه هست در گوشه صفحه شدم و بلافاصله تماس گرفتم با این شرکت و گفتند چون جمعه هست(29 مرداد) کارکنان مربوطه نیستند و شنبه از ساعت 9 تا 5 تماس بگیرید برای مشکلتون با اینکه ادعا می کنند 24 ساعته پاسخگو هستند. تا اینکه امروز(30 مرداد) تماس گرفتم و با کمال تعجب گفتند که این مشکل فیزیکی هستی و تا 24 ساعت شما مهلت تعویض داشتید و شامل 7 روز گارانتی تعویض که در زمان خرید در سایتشون ادعا کردند نمیشه!
مشکل فیزیکی تا جایی که من می دونم و در عرف مرسوم هست مربوط به ظاهر دستگاه میشه و این مشکل عملا سخت افزاری و داخلی هست و چیزی که در سایتشون نوشته به این صوت هست:
- اشکال و یا ایراد فنی باید حداکثر تا 7 روز پس از دریافت کالا، به دیجیکالا اطلاع داده شود
لازم به ذکر است که من چند روز قبل در یکی از پاساژ های تهران لپ تاپی رو خریدم که در موقع تست همانجا پس از نصب رایگان ویندوز وقتی مشخصات کارت گرافیک با چیزی که گفته بودند مغایرت داشت با عذرخواهی پس گرفتند.
فقط خواستم چند نکته رو در مورد خرید لپ تاپ بگم تا کسی مثل من کلاه سرش نره:
1) حتما لپ تاپ رو حضوری از مغازه بخرید چون هم آنجا براتون رایگان ویندوز می ریزن و اگر مشکلی در ال سی دی یا مشخصات سخت افزاریش باشه همونجا بدون هیچ دردسری تعویض میشه براتون
2) بر خلاف دی جی کالا که عملا 24 ساعت مهلت تست داره اکثر مغازه دارها 48 ساعت مهلت تست میدهند.
3)قیمت مشابه با بازار
4)تنها در صورتی که در شهرستان هستید و دسترسی به مدلی که می خواهید در بازار نزدیک محل سکونت ندارید این ریسک رو بکنید.
البته من بیخیال این موضوع نمیشم و فعلا از طریق انجمن ها و سایت enamad موضوع رو پیگیری می کنم و از طریق مراجع قضایی هم پیگیری خواهم کرد.
دوست عزیز من فکر میکنم این همه ماجرا نیست که تعریف کردید!نقل قول:
چون 10 روز پیش یه سفارش ثبت کردم ، کمی با تاخیر رسید به دستم!
روز بعدش زنگ زدم که چون دیر ارسال کردید، من از بازار تهیه کردم و دیگه نیازی بهش ندارم!
اونا هم با کلی معذرت خواهی پس گرفتن!
تو یک سال گذشته فکر کنم 35~40 خرید داشتم ازشون!
اگه مشکلی داشته یا حتی من نمیخواستم، با کمال احترام پس گرفتن!
کاش دیجیکالا هم بهمراه دیگر فروشندگان اینترنتی یه خدمات پستی ویژه فروشندگان اینترنتی راه اندازی می کردند با تکیه بر هزینه کمتر ارسال کالا، سرعت بیشتر و امنیت کالا.
من برای شهرستان قصد خرید دارم هزینه ارسال از خود کالا بیشتر می شود. این برای من و امثال من که در شهرستان هستیم و دسترسی به خیلی امکانات نداریم واقعا مشکل بزرگیه.
کدوم شهر هستید شما؟نقل قول:
دیجی کالا داره کم کم تو شهر های بزرگ توسط باربری و مامورین خودش خدمات حمل و نقل رو انجام میده!
مثلا من ارومیه هستم و هزینه ارسال تمام سفارشات بصورت ثابت، 8 هزار تومنه.
و معمولا زودتر از 48 ساعت تحویل میدن...
منظور از تمام سفارشات بدون در نظر گرفتن وزن کالاست؟نقل قول:
بله! مثلا 3 روز پیش یک سفارش داشتم که فکر کنم حدود 10 کیلو بود!نقل قول:
و ماه پیش هم یه گوشی خریده بودم که نهایت 700~800 بود!
برای هر 2 هزینه ارسال 8 هزار تومن گرفتن.
من تا حالا دو بار از دیجی کالا خرید داشتم عالیه هم زود میفرستن هم پشتیبانی قوی داره فقط قیمتاش کمی بالاست
4 ساله از دیجی کالا خرید میکنیم 2-3 سال پیش که زیاد آشناهامون اینترنت نداشتن برای اونها هم خرید میکردیم تعداد سفارش هامون توی دیجی کالا باید بالای 200 تا باشه کاملا هم ازشون راضییم ، قدیم برای سفارش نمیشد زمان تعیین کرد و معمولا 2 روزه سفارشو تحویل میدادن الان بعضی اوقات کمتر از یه روز و نهایتا 1 روز سفارشارو تحویل میگیریم و تا به حال به غیر از یک مورد که یکی دو هفته پیش بود مشکلی نداشتیم ، یکی دو هفته پیش 7-8 قلم کالا سفارش دادیم که یکیشون یه مشکل کوچیک داشت قرار گذاشتن فرداش یکی از دیجی کالا اومد و محصولو تحویل گرفت و 1-2 روز بعد تماس گرفتن که شماره حساب بدین بریزیم به حسابتون و زیر 72 ساعت واریز کردن.
در کل خرید توی دیجی کالا تجربه ی خوبیه هرچیزی که قیمت کمتر یا برابر بازار داشته باشه رو قطعا از دیجی کالا بخریدچون پشتیبانی قوی داره و به صورت خیلی سریع سفارشو بدستمون میرسونه
دوستان خبر دارید دیجی کالا نرم افزار موبایلشو فروخته به یک شرکت خارجی؟ 8 میلیون پوند!!!
نمیدونم کدوم شبکه بود فکر کنم برنامه تکنولوژی شبکه یادم نیست ولی ماهواره بود.
یعنی 32 میلیارد تومان دیجی کالا سود خالص کرد در 1 روز!!
نمیدونم چرا اخبارش تو سایتهای داخلی نیست شاید برای اینکه مالیاتشو ندن. ولی تو برنامه game & tech دیدم مجریش گفت.
نوش جونشون دمش گرم باعث شادی و افتخاره که 1 ایرانی تو 1 روز 32 میلیارد تومن پول به دست میاره :n40:
حالا نمیدونم اون شرکت معتبر خارجی با نرم افزار موبایلی دیجی کالا می خواد چیکا رکنه! چه نقشه ای ریخته براش خدا میدونه ولی حتما یه سودی براش داره