N53SV یکی از بهترین لپ تاب های موجود در بازار می باشد ترکیبات مناسب و با کیفیت که از ASUS بغیر از این هم انتظار نمی رفت . از خرید آن لذت خواهید برد .
Printable View
N53SV یکی از بهترین لپ تاب های موجود در بازار می باشد ترکیبات مناسب و با کیفیت که از ASUS بغیر از این هم انتظار نمی رفت . از خرید آن لذت خواهید برد .
من تو دفترچه راهنما دیدم یه جای انتن پهلوی پورت شبکه هست.ولی روی لپ تاپ خودم جاش هست ولی بسته شده.
حالا باید خودم بشکونمش یا اصلا نداره؟کارش چیه؟
دوست عزيز tv tuner و كارش مثل انتنه و ميشه باهاش تلويزيون ديد تو بعضي مدل ها داره اگه مال شما بسته هست يعني مثل مال من نداره و نميشه تي وي ديد. نشكونيش:31:نقل قول:
سلام دوستان من امروز k53sv رو با این کانفیگ گرفتم 1130
ببینید خوب گرفتم؟
i5
4gb
640gb
2gb vga
[QUOTE=ofogh;6426244]N53SV یکی از بهترین لپ تاب های موجود در بازار می باشد ترکیبات مناسب و با کیفیت که از ASUS بغیر از این هم انتظار نمی رفت . از خرید آن لذت خواهید برد .[/QUOT
دوست عزیزمیشه مشخصات کاملشووقیمتشواعلام کنید؟واگه لطف میکنیدوامکان داره ایه عکس ازش بذارید.
amir2im شما لپ تاپتو گفتی سریالو چک کردی مشکلی وجود داشت ؟؟
چی شد حل شد مشکل؟
بعد مشکل حرارت n53sv که داری جدی یه یا مشکلی نیست چون من میخوام بخرم این روزا
میشه توضیح بدی
دوست عزيز در مورد سريال من با كشور ايران خواستم ريجستر كنم پيغام داد همچين سريالي نداره اما با كشور ديگه مثل امارت فكر كنم حله البته من بيخيالش شدم مهم نيست.نقل قول:
در مورد گرما فقط با بازيstar craft2 دما خيلي بالا ميره تا 90 وگرنه كاراي ديگه بغير بازي و نرم افزارهاي سنگين دما نهايت تا 54 مي اد بدون كول پد .تو بازي هم كول پد لازم ميشم فيفا11 تا 69 مي اد كلا برا بازي كول پد لازمه اما كاراي ديگه نه و واقعا خنكه و هيچ مشكلي نيست.:10:
مرسی
من بین k53sv و n53sv شک دارم
کدوم واسه game بهتره؟
دوست عزيز گرافيك k53sv دو گيگه n53sv يك گيگه تو بازي هم مقدار حافظه گرافيك هيچ تاثيري نداره بلكه فاكتورهاي ديگه مهمه كه چون هر دو لپ تاپ گرافيكشون 540 هست مثل هم اند و يك گيگ 540 تا 2.7 از رم شير ميكنه به نظر من n53sv خيلي بهتره از همه لحاظنقل قول:
ولی k53sv مثکه خنکتره کیبردش بهتره باتریشم بیشتر میمونه ولی صدا و تصویرش ضعیفتره و usb3 نداره
درست میگم یا مورد دیگه ای هست؟
usb3 واسه من مهم نباشه دیگه چه برتری هایی داره n53sv
اگه میشه کامل توضیح بده 3-2 روز دیگه میخوام برم ولیعصر بخرم
كاملا درسته با فناوري ice cool در سري k كيبورد خنك تره اما سري k سري همه كاره و سري n سري مولتي مديا هست جدا از بحث ظاهر و زيبايي سري n (البته سليقه ايه شايد شما از سري k خوشت بياد) سري n از كيفيت ساخت بهتري بهره برده و تو دراز مدت تاثير گذاره در مورد صدا و تصوير هم سري n واقعا از سري k بهتره .تو سري n دو فناوري مربوط به صدا و تصوير وجود داره.صدا: sonic master تصوير:video magic اولي صدا لپ تاپ طبيعي تره ميكنه و واقعا تاثير داره دومي هم با چند مد مختلف تصوير شما رو بهينه ميكنه البته اين فناوري تو تصاوير hd بيشتر به چشم مي اد و كلا كارايي سري n بالاتره. يه چيز ديگه هم در مورد ارتقا رم كه سري k حداكثرتا8 گيگ ساپورت مي كنن اما سري n تا 16 گيگ زياد مهم نيست چون فعلا 4 گيگ كافيه. در كل انتخاب بين اين دو سري كاملا سليقه ايه اما كيفيت و كاركرد سري n بهتره.نقل قول:
منظورت کیفیت سخت افزاره یا بدنه و lcd و اینا
چون سخت افزارش یکیه فقط سری k گرافیکش 2 هست
راستشو بخوای من سری k رو بیشتر میپسندم چون usb3 va full hd
برام زیاد مهم نیست
ولی خنکی و کیبرد مهمه
فقط کیفیت تصویر مهمه که تو سایت notebookcheck
به k نمره بهتری داده بود
حد اقلش اینه که کیفیت تصویرشون زیاد فرق نداره نه؟
شما مگه سری k رو داشتی یا امتحان کردی؟
با سلام
آیا خرید blueray امروزه و یا برای 2 یا 3 سال دیگه ارزش داره ؟
مزیت های اون نسبت به dvdwriter چیه ؟
توضیحاتی رو در مورد blueray میدید ؟
یه مسئله دیگه !
من رشته مکانیک می خونم (مهندسی :27:) روی لپ تاپ دوستانم که ویندوز اورجینال داشتن نصب بعضی برنامه های مهندسی مثل آدامز با دردسر خیلی زیاد بوده تا جایی که روی بعضی نصب نمی شدن ولی روی بعضی از لپ تاپ های دیگه که ویندوز نداشتن و روی اونا نصب کردن خودشون ، خیلی راحت نصب می کردن !
به نظرتون به خاطر اورجینال بودنه یا اتفاقی بوده و ربطی نداره ؟
یه توضیح کاملی درباره این مسائل و سایر مسائل مهم لپ تاپ n53sv به من بدید که تا چند روز دیگه می خوام بخرم و عجله دلرم ؟
در مورد خنكي كيبورد n53svهم با كاراي عادي خنكه مگر اينكه بازي يا نرم افزار سنگين اجرا كني كه كمي گرم ميشه در مورد سري جديد k با اين فناوري تا حالا كار نكردم تا ببينم موقع بازي هم كيبورد خنك هست يا نه چون موقع كاراي سنگيم گرما مهم ميشه و بايد ديد اون موقع هم كيبورد خنك هست يا نه؟در مورد كيفيت تصوير سري k هم واقعا خوبه (تجربه شخصي كار با k52jr) اما كيفيت ساخت و بدنه خيلي اختلاف داره و مسلما سري n بهتره . در مورد گرافيك هم دوباره مي گم 1 با 2 تو پردازش گرافيكي هيچ فرقي نداره چون فاكتورهاي ديگه مهم هستن اگرچه 1 تا 2.7 شير ميكنه ميشه همون 2.اما بازم ميگم سليقه ايه...:31:نقل قول:
سلام
من تو cd درایور n53sv درایور وایمکس پیدا کردم میخواستم ببینم واقعا این مدل وایمکس داره یا سر کاریم؟
راستی این در پوش وب کم مال من خیلی شول وله مثلا وقتی در لپ تاپمو میبندم و باز میکنه میبینم جابه جا شده شما هم که n53sv دارید همین جوریه؟
دوستان بالاخره با خوندن نظرات شما بین asus k53 و dell inspiron 5110 ، ایسوز رو خریدم
با کانفیگ
core i5
ram 4
vga 2
bluray
os 7
گارانتی ویستا
قیمت 1090
از لحاظ خنک بودن ازش خیلی راضی هستم
فقط موقع بازی قوی گرم میشه که خوب سیستم خونه با اینکه در همین حده بیشتر داغ میکنه و تازه بازی رو خوب اجرا نمیکنه ولی این راحت اجراش می کنه
فقط به نظر من مشکلش کیفیت صداشه که زیاد جالب نیست
راه حلی نداره بشه کیفیت صداش رو بهتر کرد؟
کیبوردش برای من که لپ تاپ قبلیم فارسی نداشت خوبه اما فکر می کنم خوش دست نیست
من برای مدت طولانی می خواستم روشن باشه که فعلا جوابگو بوده.
راستی بهترین نرم افزار که بشه شارژ شدن یا نشدن باطری رو بدون در آوردنش تنظیم کرد چیه؟
سلام
کسی نمی خواد جواب ما رو بده ؟! :19:
من میخوام تو همین چند روزه بخرم ، لطفا راهنمایی کنید
؟؟؟
نقل قول:
بزار برات یه چیزی رو واضح بگم دیسک فقط خام بلوری 7 هزار تومان هست و این دیسک ها برای فیلم با کیفیت فوق العاده بالا (در حد فضا:18: ) یا بازی استفاده میشه و به درد کاربرای معمولی نمیخوره و مزیت خاصی نداره جز اینکه بلوری رو میخونه و رایت میکنه و این هم جز قابلیت هاش هست برای توضیحات بیشتر در مورد بلوری میتونید به لینک زیر برید و یه چیز دیگه که باید در نظر بگیری اینه که داشتن بلوری را از انتخاب های اصلی برای خرید نذار.
[HTML]http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9_%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%DB%8C[/HTML]
ویندوزهایی که روی لپ تاپ بصورت اورجینال نصب هستن 64 بیتن. معمولا هم نرم افزارهای مهندسی در هر دو ویرایش 32 و 64 بیت ارائه میشن. احتمالا دلیل اینکه اون نرم افزار رو سیستم اورجینال نصب نمیشده این بوده که 32 بیت رو میخواستن رو 64 بیت نصب کنن که ارور میداده .نقل قول:
سلام ASUS N53SN با هارد 750 بهتره يا 640 چون توي سايت خود ايسوس زده كه هارد ها يكه 750 است سرعتش 7200 است وانهايي كه حجمش 640 است سرعتش 5400 است واين در حالي كه در بازار ايران هردو لپ تاپ با حجم 640 وهم 750 با دور 5400 است اين نكته نشون نميده كه لپ تاپهاي كه با هارد 750 و سرعت 5400 هستند تقلبي اند
منم ASUS N53SN با هارد 750 خریدم و توی سایت ASUS سریالشو چک کردم ودرست بود .
دوستان عزيزم جان هرکي دوس دارين بي تعصب جواب بدين:10:
من ميخام يه لپ تاپ بخرم(يعني اولين لپ تاپم رو)،تا حالا هزار برند و ليست قيمت و کفت و زهر ماري رو چک کردم
و هنوزم مطمئن نيستم که جه مارکي رو بگيرم هرجا ميري يه چيز ميگن از اپل و اچ پي و دل و هرکه يه چيز ميگه صدتا خوب صدتا بد:2:
اما اين مدل ASUS N53 SN رو به خاطر کانفيگ بالاش چشمم رو گرفته:11:
ولي:
1-اين ASUS مارک معتبري هس .2-چرا با اين گانفيگ قيمتش تقريبا(نسبت با همين کانفيک تو ساير برند ها)پايينتره؟.3-جاييش نميلنگه؟:13:
يه لپ تاپ ميخاسم که کند نباشه پردازش بالايي داشته باشه-هارد بالا داشته باشه(حداقل تا چن سال اينده بشه روش حساب باز کرد)
اين گرافيگ 2GIG که روش هس واقعا دو گيگ هس.داغ نميکنه بشه مثل کوره؟. کلا تا حالا لپ تاپش خرابي نداشته؟
بدجوري دودل هستم!!!! کمکم کنين دوستان!!!:41:
ويژگياش از قرار ذيل هس مثل اينکه:
CORE I 7----RAM 8GIG---HARD 640 GIG---VGA 2 GIG---BLUE RAY---- USB3---WINDOWS 7---
قيمتش يه ميليون و470 تومن تو شيراز!!!
نهايتا تا 29 شهريور ميخاسم بخرمش!!!
خواهش ميکنم کمک کنين خريد بهتري داشته باشم.
دوستان عزيزم جان هرکي دوس دارين بي تعصب جواب بديننقل قول:
من ميخام يه لپ تاپ بخرم(يعني اولين لپ تاپم رو)،تا حالا هزار برند و ليست قيمت و کفت و زهر ماري رو چک کردم
و هنوزم مطمئن نيستم که جه مارکي رو بگيرم هرجا ميري يه چيز ميگن از اپل و اچ پي و دل و هرکه يه چيز ميگه صدتا خوب صدتا بد
اما اين مدل ASUS N53 SN رو به خاطر کانفيگ بالاش چشمم رو گرفته
ولي:
1-اين ASUS مارک معتبري هس .2-چرا با اين گانفيگ قيمتش تقريبا(نسبت با همين کانفيک تو ساير برند ها)پايينتره؟.3-جاييش نميلنگه؟
يه لپ تاپ ميخاسم که کند نباشه پردازش بالايي داشته باشه-هارد بالا داشته باشه(حداقل تا چن سال اينده بشه روش حساب باز کرد)
اين گرافيگ 2GIG که روش هس واقعا دو گيگ هس.داغ نميکنه بشه مثل کوره؟. کلا تا حالا لپ تاپش خرابي نداشته؟
بدجوري دودل هستم!!!! کمکم کنين دوستان!!!
ويژگياش از قرار ذيل هس مثل اينکه:
CORE I 7----RAM 8GIG---HARD 640 GIG---VGA 2 GIG---BLUE RAY---- USB3---WINDOWS 7---
قيمتش يه ميليون و470 تومن تو شيراز!!!
نهايتا تا 29 شهريور ميخاسم بخرمش!!!
خواهش ميکنم کمک کنين خريد بهتري داشته باشم.
سیستم ای که انتخاب کردین به نظر خیلی خوبه من خودم از اسوس خریدم به نظر شخصی خودم که از نظر کیفیت به نسبت پولش خیلی خوبه فقط موقع خرید دقت کنین از جاهای معتبر با گارانتی اصلی و معتبر خرید کنید مثل سازگار ارقام , مادایران , ویستا , ...نقل قول:
دوست عزیز حتما با بر چسب /new Revision بگیری
اگه NEW REVISION نداشته باشه چه جوریه مگه
کجاش میتونم این برچسب رو ببینم ، شایدم پیدا کنم و تقلبی باشه چی کار کنم:41:
[HTML]
منم ASUS N53SN با هارد 750 خریدم و توی سایت ASUS سریالشو چک کردم ودرست بود .
[/HTML]
مباركه
bluray هم داشت ؟ كجا خريدي ؟ كي خريدي ? چند خريدي 'گارانتيش چيه؟مشكلي باهاش نداري ازش راضي هستي؟:11:
رو جعبش زده منم میخواستم بخرم اول باهاش شرط کردم اگه این برچسب رو داشته باشه میخرم اونم برچسبشو نشونم داد بعد چسب پلمپ asus رو باز کردنقل قول:
من یه ماه پیش با bluray خریدم 1530 با گارانتی مادیران.نقل قول:
هیچ مشکلی نداشته.visual studio رو مثل اب خوردن اجرا میکنه.
داغم نمیکنه.
تاریخ تولیدش نوشته ماه 6 میلادی. یعنی new rivision هست?
دوستان خبر از قيمت بروزش ندارين؟
نسخه اصلاح یافتش (NEW REVISION) بعضی ها گفتن usb3 نداره.درسته ؟
من یه N53SN دارم.میتونم یه روزی روش SSD بزارم؟
سلام دوستان
من اگه با dvd writer بگیرم بعدا میشه با blue ray disk عوض کرد
راستی وقتی میخری کیف هم روش هست یا باید جدا بخری
مث اینکه دوستان با جواب دادن زیاد میونه خوبی ندارن!!!!:19:
اگه با dvdwriter بگیری بهتره چون این بلوری ها 4x هست و فایده نداره.نقل قول:
یه کیف تو جعبه هست ولی بعضیها یه کیف هم بهت میدن؟
سلام
چطور میشه تو این لپتاپ گرافیک را سوئیچ کرد؟اخه مال یکی از دوستام همش رو گرافیک اینتله و نه کلید سخت افزاری و برنامه نرم افزاری برای تغییر این کار من ندیدم.البته ممکنه گرافیکش نصب نباشه.
برای اپدیت و یا نصب گرافیک این مدل به چه سایتی باید مراجعه کنم؟
مرسی
دوستان ، من چند جا رفتم برای خرید N53sv و وقتی از فروشنده پرسیدم که بر چسب new revision داره یا نه؟ گفتن که سری های قدیمی داشته و جدیدا نداره، چون مشکل بر طرف شده !
ولی راضی بود که توی سایت اسوس چک کنم که سالم باشه .
حالا موضوع چیه؟ با برچسب باید باشه حتما یا نه؟
یا فقط چک کردن سریال کافیه ؟
در ضمن من مشهدهم .
ممنون
برچسب داشته باشه خیالت راحت ترهنقل قول:
اقا من دیگه امروز این لپ تاپN53SN رو خریدم----با بلوری 1520 تومن یه کیف درپیت هم گذاشتن روش که خیلی مسخرس
راستی برای کیفیت تصویرش همچین چنگی به دل نمیزنه----فیلم hd رو که تو pc خونه میبینم با گرافیک 512 قشنگ تر از دوگیگ این لپ تاپه باید چیکار کنم؟؟؟
تنضیماتی چیزی نداره که ما انجام بدیم لذتش رو ببریم.
دوستان ممنون میشم سریع تر جواب بدبن:46: