با سلام
من یه 6960 دارم و از طریق توضیحات سایت وارد منوی مخفی اون شدم
الان احساس می کنم کمی کیفیت تصویر افت کرده ممکنه مربوط به منوی مخفی باشه
البته تا جایی که یادم هست هیچ تغییری توی این منو ندادم !!
Printable View
با سلام
من یه 6960 دارم و از طریق توضیحات سایت وارد منوی مخفی اون شدم
الان احساس می کنم کمی کیفیت تصویر افت کرده ممکنه مربوط به منوی مخفی باشه
البته تا جایی که یادم هست هیچ تغییری توی این منو ندادم !!
-معمولا وقتي وارد منوي مخفي ميشين وخارج ميشين تنظيمات ديفالت ميشه و بايد دوباره مثل قديم ستينگ ها رو تنظيم كنيدنقل قول:
ولي كيفيت پايين نمياد فقط تغيير ميكنه
با سپاس فراواننقل قول:
-معمولا وقتي وارد منوي مخفي ميشين وخارج ميشين تنظيمات ديفالت ميشه و بايد دوباره مثل قديم ستينگ ها رو تنظيم كنيد
ولي كيفيت پايين نمياد فقط تغيير ميكنه
فکر کنم حق با شما بود تنظیمات تلوزیون رو برگردوندم درست شد.
فقط یه سوال برای من پیش آمده
گزینه front color داخل منوی مخفی دقیقا برای چه چیزی هست و مواردش در چه موردی هست ؟
-معمولا مدل هاي مختلف سامي TOC (رنگ بندي پنل )هاي مختلفي دارند كه اين گزينه مربوط به همين مورد هستنقل قول:
دوستان تلویزیون eu40c7700 ما رو یادتون هست نمی تونستیم کانالهای دیجیتالشو پیدا کنیم و کلی با منوی مخفیش ور رفتیم ودرست نشد . حالا جالبه بدونید با یه سرچ روی گزینه AIR تمام کانالهای دیجیتال رو پیدا کرد قابلیت ضبط هم با کانال دیجیتال فعال شد.به همین سادگی و خوشمزگی .حالا مونده که ----- داخلیشو فعال کنم .اگه تجربه ای درارین ممنون میشم .
-خوب خدا رو شكر من هم بهتون گفتم سري هاي اروپايي اين قابليت رو دارندنقل قول:
ركورد و pvr هم تنها روي ديجيتال فعال هست
-تنها راهش هم تست كردن خودتون هست كه اين مدل رو دارين عزيز
با سلامنقل قول:
دوست عزیز برای حل این مشکل ابتدا وارد منو مخفی شوید و پس از فعال کردن hotel mod در قسمت sub option گزینه ttx group را به farsian تغییر دهید فقط نکته مهم اینکه قسمتهای دیگر را دستکاری نکنید
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه لطف کنی از منو مخفیع عکسهایی تو سایت قرار بدی ممنون میشم مرسی
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از راهنماییتون مشکل تله تکست حل شد الان منو انگلیسی است و تله تکست فارسی
خداییش فروم خوبی دارید ودوستانی با اطلاعات زیاد. من همین مشکل راازنوابغ !! نمایندگی سامسونگ پرسیدم می گفت مشکل از آنتنه گفتم اگه مشکل از آنتنه چرا منو را که فارسی میکنی مشکل حل میشه؟جوابش سکوت بود! در هر صورت خداقوت
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
تلویزیون من UA46C7000 ساخت مالزی هست می خواستم ببینم میشه منوشو فارسی کرد ؟
درضمن نرم افزاری از سایت مالزی گرفتم اما درست که نشد هیچ دیگه اصلا تلتکس نمیاد و مینویسه not avilable
خواهش می کنم اگر وقتشو داری بصورت کامل راهنمایی کنید
-علي جان طبق صفحه اول همين تاپيك برين وhotel mode رو روشن كنيد وبعد وارد منوي مخفي بشين وlocal set رو بر روي ايران قرار بديننقل قول:
-با اينكار زبان فارسي به منوهاتوناضافه ميشه
سلام
میخواستم بدونم چطور میتونم زمان کارکرد تلویزیون 6960 رو صفر کنم؟
سلام اینکارو کردم اما گزینه هایی که غیر فعال بود فعال نشد :41:نقل قول:
منم ترسیدم که مشکلی پیش بیاد HOTEL MODE غیر فعال کردم
-علي جان امكان نداره اخه توي تمام مدل ها با همين روش گزينه ها فعال ميشهنقل قول:
-شما كاملا مراحل پست 4 رو انجام دادين:؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5750331&postcount=4
بله انجام دادم اما نشد !!!!!!!!!!! ترسیدم بیشتر باهاش ور بیام اخه می گن ممکنه پنل دیگه بالا نیاد
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
بنظر شما تلفن بزنم نمایندگی سام سرویس کمکم بکنن
آیا میشه اینکارو کرد؟نقل قول:
فلش مموری نزدم ایا برای این بوده ؟؟؟؟؟نقل قول:
-حالا يكبار فلش رو هم بزنيد ولي نيازي نيست تا جايي كه من اطلاع دارمنقل قول:
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
-والا من راهي به نظرم نميرسه عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط alimalang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلش مموری نزدم ایا برای این بوده ؟؟؟؟؟
علی آقا فکر کنم مشکت با فلش مموری حل بشه من برا خودم ویه پنل دیگه امتحان کردم بدون فلش مموری انجام نشد
دوست عزیز نی شه بگی گزینه air کجاست؟ چجوری می شه روی اون سرچ کرد؟نقل قول:
-عزيز مدل ايشون اروپايي هست نه اسيايي و يك سري امكانات جانبي بيشتري دارهنقل قول:
بچه ها خواهشا کمک کنید تا بتونم تایمر 6960 رو ریست کنم میخوام بفرستم گارانتی،اگر قبل از 3 روز باشه فروشنده تی وی رو تعویض میکنه و اگر زیر 10 روز باشه سام سرویس تعویض میکنه خواهشا کمک کنید؟
-متاسفانه من اطلاعي ندارم در صورتيكه پنل باز بشه از روي مادر بورد شايد گزينه هايي وجود داشته باشهنقل قول:
كه گارانتي هم بهم ميخوره قطعا
ولي به صورت نرم افزاري نميدونم
من آخر نفهمیدم ...مگه تی وی خاموش بوده تو این مرحله......نقل قول:
مثلا" اونجا که گفته TV رو خاموش کنید و به منوی سرویس برید....آخه وقفی خاموشه چطور باید این کارو کرد....!!!!!!!!!!!!!!!!!
-براي ورود به hotel mode بايد hdtv روشن باشه وبا زدن كليد هاي مربوطه وارد ميشيننقل قول:
براي ورود به منوي مخفي هم بله Hdtv خاموش هست وبعد زدن كليد هاي مربوطه روشن ميشه ووارد منوي مخفي ميشه
سلام خدمت دوستان
تو صفحات قبل توضیحات مختصری در مورد la,le ,ua گفته شده اگه اطلاعات کاملتری هست- بخصوص برای راهنمایی دوستانی که قصد خرید دارند -لطفا ارایه بدید
-اين پيشوند ها مربوط به نوع پنل وريجن ها ومناطق مختلفي هست كه توليد ميشننقل قول:
-حرف اول مربوط به نوع تكنولوژي پنل هست
L ال سي دي
U ال اي دي ها
PS پلاسماها
-حرف بعدي هم مربوط به ريجن و منطقه اي هست كه محصول ارائه ميشه
A اسيا
E اروپا
N امريكا
معمولا در قار ه هاي مختلف ورژن هاي متفاوتي توليد ميشن (بيشتر از نظر امكانات جانبي )وبعضا حتي متفاوت در طراحي
ابی جان ممنوننقل قول:
با توجه به اینکه میگن ورژن آسیایی گیرنده دیجیتال نداره ظاهرا این پنل ما دیجیتالش فقط نرم افزاری فعال شده وباید بی خیالش بشیم؟(UA 40C6900) متاسفانه تو منطقه ما فعلا پوشش دیجیتال نداره ونمیتونم تست کنم
-نه عزيز توي مدل هاي سري 6 تيونر ديجيتال موجود هست چه اسيايي وچه اروپايينقل قول:
نگان نباشين
با سلام
دوستان عزیز کسی نتونست راهی جهت دریافت کانالهای دیجیتال تو c7000 پیدا کنه آخه سرچ دیجیتال رو انجام میده وتو فرکانس کانالهای ایران حدود 30 ثانیه مکث می کنه که نشان دهنده وجود تیونر دیجیتال هست ولی سیو نمی کنه لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه دریغ نکنه با تشکر
خوب hotel mode رو فهمیدم دوست عزیز حالا اگه میشه کلیدهای مربوط به منوی مخفی رو بگین..نقل قول:
lLED c7770 دیجیتال تی وی داره؟
ممنون
-زمانيكه تلويزيون شما خاموش هست كليد هاي زير رو پشت سر هم بزنيد :نقل قول:
متاسفانه گويا c7000 تيونر ديجيتال ندارهکد:info > menu > mute > power
برای تلوزيون های قديمی مدل aa68-00971a کدی وجود داره که باهاش ميشه اندازه تصوير رو تغيير داد ، کسی اين کد رو ميدونه ؟
مدل ماله من c7770 هست.یعنی فرقی با 7000 نداره؟؟؟؟یا منظورتون اینه که کلا" سری 7 این رو نداره؟؟نقل قول:
اما تو این صفحه این دوستمون گفتن واسه c7770 راهش انداختن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=474982
دوستان من داشتم با منوی مخفی ور میرفتم که بعد از خاموش و روشن کردن تی وی کلیدهای اعداد و P و پاور کنترل( با کلید پاور روشن میشود ولی خاموش نمی شود اگه چند ثانیه کلید رو نگهدارم خاموش میشه ) کار نمی کنند به نظر یه جوری قفل میان کسی اطلاعی در مورد این مشکل داره ؟
-عزيز c7770 همون c7000 هست اسم گذاري مسخره سام سرويسهنقل قول:
-سري هاي 7 اسيايي گويا اين قابليت رو ندارند
-ايشون هم مدل eu دارند كه مربوط به ريجن اروپايي ميشه
یعنی من که از نمایندگی خریدم 100% از سری eu نیست دیگه؟؟نقل قول:
واقعا" هیچ امیدی نیست؟
تو منوش digital tv داره که غیره فعاله
-نه عزيز سري ua هست وتيونر ديجيتالش هم تا امروز غير قابل استفاده هست حتي در صورت فعال كردن و موجود بودننقل قول:
دوستان من داشتم با منوی مخفی ور میرفتم که در حالی که hotel option روشن بود ریست فکتوری زدم بعد از خاموش و روشن کردن تی وی کلیدهای اعداد و P و پاور کنترل( با کلید پاور روشن میشود ولی خاموش نمی شود اگه چند ثانیه کلید رو نگهدارم خاموش میشه ) کار نمی کنند به نظر یه جوری قفل میان کسی اطلاعی در مورد این مشکل داره ؟
-يعني چطور رست كردين ؟نقل قول:
-اين منوي مخفي چيزي نداره به خدا اينقدر من هشدار ميدم نكنيد كسي گوش نميده :41:
-الان رست فكتوري ميشه دوباره ؟