مشکل فعلا استخدام نیست مشکل اینه میخوام اینکار رو کنم هنگ میکنه و از بازی میاد بیرون این رو چکار کنم :41: :19::13:نقل قول:
Printable View
مشکل فعلا استخدام نیست مشکل اینه میخوام اینکار رو کنم هنگ میکنه و از بازی میاد بیرون این رو چکار کنم :41: :19::13:نقل قول:
یا خدا چه مشکل های عجیب غریبی به سراغ شما ها میاد تا الان این یکی رو دیگه ندیده بودیمنقل قول:
فکر نمیکنم بشه کاری براش کرد جز اینکه یک کرکی چیزی براش پیدا کنی که تکمیل کننده بازیت باشه؟
متاسفانه تا به حال این مشکل برام پیش نیومده خب راننده رو به شهری انتقال بدبد که تو اون شهر گاراژ خریدید شاید حل بشه.:20:نقل قول:
مشکل اینه میخوام اینکار رو کنم هنگ میکنه و از بازی میاد بیرون این رو چکار کنم
آره خدایی بدبختی رو میبینینقل قول:
این همه رفتیم جلو حالا اینطوری بشه خیلی سخته
خوب بهترین کرک کدومه که این مشکل توش دیده نشده باشه؟
نقل قول:
راننده رو چطوری انتقال بدم ؟
تو لیست راننده ها که میاد من دو نفر هسند اولی رو انتخاب میکنم و مراحل رو طی میکنم میخوام بزنم که بیاد به گاراژ هنگ میکنه بازی
منظورم از انتقال اینه که وقتی میخوایید راننده رو استخدام کنید بفرستینش یه شهری که توش گاراژ خریدید.نقل قول:
راننده رو چطوری انتقال بدم ؟
تو لیست راننده ها که میاد من دو نفر هسند اولی رو انتخاب میکنم و مراحل رو طی میکنم میخوام بزنم که بیاد به گاراژ هنگ میکنه بازی
ولی فکر نکنم استخدام راننده زیاد مهم باشه فقط بهتون پول میده اون هم الاش خیلی کم .
نمیدونم ما حدود یه ماه دنبال کرکش گشتیم سالم پیدا نشد همشون یه اشکالی داشتن.:13:نقل قول:
خوب بهترین کرک کدومه که این مشکل توش دیده نشده باشه؟
حالا سفر کردم به یک شهر دیگه انشالله مشکل تو این شهر برطرف شده باشه
تست میکنم نتیجه رو میگم
من هی اینجا جلز ولز میکنم میگم آقایون خانم ها برید بازی رو بخرید به خاطر این هست که
اولا با خیال راحت و بدون دردسر و بازی به دستتون میرسه با جلد و تشکیلاتش
ثانیا دیگه هی مجبور نیستید برید ریسک کنید و از سایت های مختلف بازی رو دانلود کنید آخرش هم مشکل داشته باشه
ثالثا از این نوع اشکالات عجیب و غریب هم برای کسی پیش نمیاد
باور کنید خرید این نوع بازی ها بهترین و مطمئن ترین راه برای بازی کردن بدون دردسر بازی هست
موفق باشید:11:
حالا برای خریدش باید چکار کرد؟
قیمتش چنده؟ بصورت اورجیناله یا کپی رایت ایرانی ها هستش؟
سریال و فعال سازی قانونی داره یا اونم توسط کرک فعال میشه؟
من الآن تست کردم رفتم یک گاراژ تو شهر هانوفر خریدم و مشکلی وجود نداشت
انگار شهر نورنبرگ فقط مشکل داره که شاید در آینده خود به خود برطرف بشه
فعلا عشق کامیون زده به کلمون که بریم یک کلاس A بخریم
یه MAN دیدم 176900 میخوام بخرم :31:
نقل قول:
خب خدا رو شکر که فعلا مشکلت حل شد:46:
اون کامیون هم که میگی واقعا عالی هست حتما بخرش
برای خرید بازی هم این فروشگاه اینترنتی maniyasoft میفروشه به قیمت 2600 فکر کنم
حالا میتونی خودت بری ببینی
من بازی Euro truck simulator 2 رو که بیاد مطمئنا از این فروشگاه میخرم که با خیال راحت بازی کنم:8:
موفق باشی:11:
داداش بنز به این شاخی میخوای بری مان بخری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فعلا عشق کامیون زده به کلمون که بریم یک کلاس A بخریم
یه MAN دیدم 176900 میخوام بخرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوای همون روز بیارن برات میشه4500تومننقل قول:
برای خرید بازی هم این فروشگاه اینترنتی maniyasoft میفروشه به قیمت 2600 فکر کنم
حالا میتونی خودت بری ببینی
اگه پست معمولی فکر کنم3600 تومان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بصورت اورجیناله یا کپی رایت ایرانی ها هستش؟
سریال و فعال سازی قانونی داره یا اونم توسط کرک فعال میشه؟
خودش کرک شده فقط داخل دی وی دی یه setup هست
این بنزه رو اومدم دانلود کنم نمیشه یعنی میاد وسط دانلود گیر میده و قطع میشه سرعت 0 میشه چند بار هم امتحان کردم همینطوری شد
لینک از جایی دیگه ای نیست ازش؟
حالا اینم ما گرفتیم چطوری اضافه کنیم به بازی؟
قدرت؟سرعت؟مشخصات؟هندلینگ؟ همه چیش میزونه؟
---
من الان نزدیک 200000 پول دارم اومدم نمایشگاه ماشین هایی داره کدوم رو انتخاب کنیم (البته این بنزه خیلی شیکه جدا از این بین گزینه های زیر کدوم بهتره؟)
---
1- MAN
2- VALIANT
3- SWIFT
4- MAJESTIC
----
قیمت MAN و MAJESTIC = زده 176900
قیمت VALIANT = زده 182900
قیمت SWIFT = زده 170900
سایر مشخصات هم تو عکس ها معلومه
---
جالبه 180 هزار پول میدی و همون لحظه میخوای بفروشی 60 هزار میخره :31:
و جالبتر وقتی میخری کیلومترش 0 هست و خشک بحساب میاد : دی
خب مد این بنز رو بریز اونو بخر:31:
این بنز کلاسb:
کلا a هم اون بالا گذاششتم.
اگه خواستید لینکشو بدم:31:
من دقت نکردم پست اول گویای همه چیز هست تو این زمینه
این بنزه خیلی خوشگله ما رو وسوسه کردی این رو بگیریم
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
اگه لینک درست و حسابی از هر دو کلاس داری برام بزاری ممنون میشمنقل قول:
ماشین های معروف دیگه هم اگر داشتید بزارید
ممنون :11:
--
اضافه شد:
من به سایتی که صفحه اول معرفی کردید رفتم و این مرسدس بنز رو دانلود کردم ولی انگار تو مشخصاتش تو اون سایت زده ورژن 1.02 ولی واسه ما فکر کنم ورژن 1.32 باشه اگه اشتباه نکرده باشم چون کشور اتریش رو هم داره
چند تا MOD دانلود کردم که همگ ایرادهایی داشتند تو نحوه طراحی خودرو و ویژگی های اون تو بازی:
Scania R500 Tuning
مشکلش اینه که راننده دیگه ثابته و فرمون رو میچرخونی اون عکس العملی نداره و همچنین چراغ های ماشین رو روشن میکنی چراغ ها روشن نمیشه و فقط نور چراغ ها روشن میشه اما از کجا نور میاد بازم معلوم نیست
MBA 1840 XC
وقتی میبری تو تعمیرگاه میخوای رنگ بزنی بهش فقط رینگ و قیمت داخل جلو پنجره رو رنگ میزنه
MAN Standart tgx 6x4 tuning
تغییر خاصی با MAN خود بازی نداره و فقط یک محور بیشتر داره و کمی گرافیک پایین تر
Scania Topline R620
یک بدختر چه پشت فرمون نشسته :31: و مشکل چراغ ها
Volvo-fh16-Darkfire-8x4
این هم وقتی کپی میکردی تو فولدر MOD بازی رو میخواستی LOAD کنی از آخرین نقطه ای که SAVE کردی گیر میکرد و بازی هنگ میکرد
من یک سوال دارم در مورد گاراژ
من الان ک گاراژ خریدم و دونفر راننده هم گرفتم ولی نمیدونم چطوری باید براشون ماشین تهیه کنم
نحوه کارکرد این گاراژ چطوریه هر دفعه باید سر بزنم به اون شهری که گاراژ خریدم توش یا اینکه از طریق نوت بوک موجود میتونم به کاراش رسیدگی کنم؟
در این مورد راهنمایی میکنید
ممنون
عادیه همینطور بیشترش خرابهنقل قول:
چند تا MOD دانلود کردم که همگ ایرادهایی داشتند تو نحوه طراحی خودرو و ویژگی های اون تو بازی:
Scania R500 Tuning
مشکلش اینه که راننده دیگه ثابته و فرمون رو میچرخونی اون عکس العملی نداره و همچنین چراغ های ماشین رو روشن میکنی چراغ ها روشن نمیشه و فقط نور چراغ ها روشن میشه اما از کجا نور میاد بازم معلوم نیست
MBA 1840 XC
وقتی میبری تو تعمیرگاه میخوای رنگ بزنی بهش فقط رینگ و قیمت داخل جلو پنجره رو رنگ میزنه
MAN Standart tgx 6x4 tuning
تغییر خاصی با MAN خود بازی نداره و فقط یک محور بیشتر داره و کمی گرافیک پایین تر
Scania Topline R620
یک بدختر چه پشت فرمون نشسته و مشکل چراغ ها
Volvo-fh16-Darkfire-8x4
این هم وقتی کپی میکردی تو فولدر MOD بازی رو میخواستی LOAD کنی از آخرین نقطه ای که SAVE کردی گیر میکرد و بازی هنگ میکرد
من یه بار 20 تا دانلود کردم 1 دونش فقط سالم بود:31:
لازم نیست کاری کنید و ماشین براش بخرید خودش مثل یه بچه خوب کار میکنه و براتون پول میفرسته.نقل قول:
من یک سوال دارم در مورد گاراژ
من الان ک گاراژ خریدم و دونفر راننده هم گرفتم ولی نمیدونم چطوری باید براشون ماشین تهیه کنم
لازم نیست بهش سر بزنید فقط مواقعی که میخوایید ماشی عوض کنید یا راننده استخدام کنید و اینجور کارا:31:نقل قول:
نحوه کارکرد این گاراژ چطوریه هر دفعه باید سر بزنم به اون شهری که گاراژ خریدم توش یا اینکه از طریق نوت بوک موجود میتونم به کاراش رسیدگی کنم؟
هر سه کلاس بنز سالم سالم:31:نقل قول:
اگه لینک درست و حسابی از هر دو کلاس داری برام بزاری ممنون میشم
ماشین های معروف دیگه هم اگر داشتید بزارید
:40::10:کد:http://letitbit.net/download/7152.a7da411432b943a776a692d27/MBA.1840.XC_ABC_by.ols.for.GTS.1.02.rar.html
یعنی راننده رو استخدام میکنی خودش میره سراغ کار؟ پس ماشینش رو کی تهیه میکنه؟نقل قول:
گفتید مواقعی که میخواهید ماشین رو عوض کنید به گاراژ سر میزنید, پس اگر ما ماشین براشون نخریم چه نیازی به تعویض ماشین های اون ها هست؟
یکم گتگ شده برام این قضیه که این گاراژ چطوری پیش میبره کار رو , یعنی همین راننده رو استخدام میکنی دیگه کار تمومه خود بهخود میرن کار میکنن پول میفرست برا ما؟
این خرید COMPANY TRUCKS چیه جریانش؟
سوال هاتون سخت شد خودم شک کردم که داستان چه جور آخه تا به حال دقت نکرده بودم.نقل قول:
یعنی راننده رو استخدام میکنی خودش میره سراغ کار؟ پس ماشینش رو کی تهیه میکنه؟
من از گاراژ برای خرید ماشین و استخدام راننده استفاده میکنم تعمیر ماشین و اینجور چیزا میرم.
ولی فکر کنم هر راننده زیرش یه جایی برا ماشینه که او ماشین واسه همون راننده هستش:31:
یا خدا کجاست این کپانی تراکس؟نقل قول:
این خرید COMPANY TRUCKS چیه جریانش؟
نمیدونم میشه بیشتر توضیح بدین.
بله درسته تو قسمت Managment بخشی وجود داره که راننده ها عکسشون پایین قرار میگیره و خودورها بالا سر اون ها که هر کدوم نشون میده با کدوم خودرو در حال کار کردن هستند ولی این خودرو از کجا میاد که بدیم دست راننده این رو من موندم چون گاراژ خریدم و راننده هم استخدام کردم ولی ماشینی نیست تو اون قسمت که بخوام بدم دست رانندهنقل قول:
اول صفحه 22 فایل PDF همرا بازی رو بخونیدنقل قول:
داخل فولدری هست که تو مسیر Programs FIles ویندوز نصب شده
این رو به سختی دانلود کردم سرور بدفورمی داشت و تو سرعت محدودیت میذاشت و...نقل قول:
به هر حال
این رو که تو فولد MOD قرار دادم رفتم دیدم دقیقا جای ماشین Majestic نشسته و همه مشخصات اون رو داره که به نسبت سایر ماشین های موجود قدرت کمتری داره نمیدونم چرا طراح های این مد قدرت و مشخصات بهتری رو برای این بنز که واقعا جذابیت خاصی داره قرار ندادند
راستی این نحوه خرید اتومبیل برای راننده رو هم کشف کردم بلاخره
وقتی یک گاراژ میخری میری نمایشگاه مثلا ماشین جدید بخری موقعی که روی عبارت Buy میزنی یک پیغام میاد که میگه آیا این ماشین فعلی رو بفروشم که میتونید بزنید نخیر و انتقالش بدید به گاراژ خودتون و بعد برید یک راننده استخدام کنید و اون ماشین توی گاراژ رو لینک بدید به اون راننده که استخدام کردید
مجستیک نیست بنزه چون فقط شرکت مان این بازی رو ساپورت کرده فقط لوگوی واقعیه مان رو زدن وبقیه کامیون ها با یه نام دیگهنقل قول:
Majestic
مثل سویفت که اسکانیا و رانر که رنو داو که داف و.........
قدرت هایی که نوشته الکیه من با بنز که هم با بار 140 رفت هم با مان هیچ فرقی نداره فقط جهت نشون دادن قدرت واقعیه ماشین وگرنه همشون یکی هستن:31:نقل قول:
این رو که تو فولد MOD قرار دادم رفتم دیدم دقیقا جای ماشین Majestic نشسته و همه مشخصات اون رو داره که به نسبت سایر ماشین های موجود قدرت کمتری داره نمیدونم چرا طراح های این مد قدرت و مشخصات بهتری رو برای این بنز که واقعا جذابیت خاصی داره قرار ندادند
نقل قول:
درسته بنزه ولی تو مشخصات اون ماشین جایگزین شده و کاملا تمامی مشخصات ماشین MAJESTIC که حالا اسمش رو کاری ندارم جایگزین شده و تو نمایشگاه شهر هانوفر هم فقط میشه این بنز ها رو پیدا کرد من که تو نمایشگاه برلین رفتم با اینکه MOD رو نصب داشتم اما مرسدس بنز خبری نبود ازش
نامفهموم بود این قسمتنقل قول:
یک بنز اسپورت شده تو لینکی که پست اول این تاپیک از اون سایتی که MOD واسه دانلود داره قرار دادی گذاشتند که رنگ خیلی باحالی دارهنقل قول:
همون آبی رو میگم
نمیدونم ولی من همیشه از تو گاراژ میخرم:8:نقل قول:
و تو نمایشگاه شهر هانوفر هم فقط میشه این بنز ها رو پیدا کرد من که تو نمایشگاه برلین رفتم با اینکه MOD رو نصب داشتم اما مرسدس بنز خبری نبود ازش
یعنی اسم اصلیه سویفت اسکانیا هست و..............نقل قول:
نامفهموم بود این قسمت
اون یه مشکل داره فکر کنم نمیشه رنگشو عوض کرد:31:نقل قول:
یک بنز اسپورت شده تو لینکی که پست اول این تاپیک از اون سایتی که MOD واسه دانلود داره قرار دادی گذاشتند که رنگ خیلی باحالی داره
همون آبی رو میگم
اگه این باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته همینه
واقعا خوشگله
من عاشق این لوگو مرسدس که روی چرخ جلو حک شده هستم
فکر کنم اونی که سه تا کلاس بنز هست هم همینطور باشه:20:نقل قول:
من عاشق این لوگو مرسدس که روی چرخ جلو حک شده هستم
لینک مد تمام کامیون های man رو میخواستم
ممنون:11:
خب لینکاش یه جا نیست که ولی میتونید از سایتهایی که توی صفحه اول گذاشتم دانلود کنین:20:نقل قول:
لینک مد تمام کامیون های man رو میخواستم
ممنون
نقل قول:
این 3 تا یک ویژگی ای هم که داره اینه که روی فرمون هم آرم بنز حک شده
آره خیلی هم خوشگل اند من کلاس b شو بیشتر از کلاس a دوس دارم حتی اون کلاس c هم واسه خودش عالیه:20:نقل قول:
این 3 تا یک ویژگی ای هم که داره اینه که روی فرمون هم آرم بنز حک شده
دوستان من الان چند وقته دیگه این بازی برام جذابیت نداره یه مد ردیف بزارین یه کم رغبت کنیم دیگه خسته شد.:8:
نقل قول:
منم خودم شیرین جان دارم کم کم ازش خسته میشم دیگه مد هم کار ساز نیست باید دیگه منتظر Euro Truck simulator 2 باشیم
اگه خبری که قرار عید بیاد درست باشه هنوز باید یه ماه دیگه بسازیم:27:نقل قول:
منم خودم شیرین جان دارم کم کم ازش خسته میشم دیگه مد هم کار ساز نیست باید دیگه منتظر Euro Truck simulator 2 باشیم
نقل قول:
آره تازه اگه خبر عید صحت داشته باشه اگه تاخیر بیفته که دیگه بدبختیه:41:
اینجا هم بدجور خوابیده اگه یورو 2 بیاد دوباره پا میگیره:31:
یه مدت من سوال پرسیدم و داشتم وارد ماجرا این بازی میشدم تاپیک چندین صفحه اومد جلو انگاری :31:
دیگه راه افتادیم تو بازی و نحوه بازی و گاراژ و خرید و فروش خودرو و .... تقریبا فهمیدیم چطوریاست :31:
نقل قول:
تازه میخواستم بگم که فعلا فقط ship storm هست که داره از این بازی لذت میبره و هی به سوال های متفاوت بر میخوره که شما هم میگی من راه افتادم و تمام فوت و فن های بازی رو یاد گرفتم:31:
ولی واقعا تاپیک خوابیده ها چون هرکی اومد سمت بازی اینقدر دوستان خوب راهنمایی میکردند که همه سر 3 روز نشده تمام فوت و فن بازی رو بلد میشدند گرچه چیزی خاصی بازی نداره ولی همون چند تا چیز هم یاد میگرفتند
دستتون درد نکنه دوستان گل:11:
پس با این حساب برای اینکه دوباره تاپیک راه بیفته باید دعا کنیم که هر چه زود تر بازی فوق العاده Euro Truck Simulator 2 بیاد
سلام دوستان
Euro Truck Simulator 2 نسخه 2 قرار بیاد؟
میشه لطف کنین لینک سایتش بدین
مرسی
سلامنقل قول:
سلام دوستان
Euro Truck Simulator 2 نسخه 2 قرار بیاد؟
میشه لطف کنین لینک سایتش بدین
مرسی
اومدنش که قرار بیاد ولی تاریخ اش معلوم نیست
تنها سایت مخصوص یورو2 هم این بود تا جایی که من دیدیم:
کد:http://eurotrucksimulator2.de
مرسی دوست عزیز الان یه سرچ زدم توی فرم خارجی نوشته بود بهار 2011