اره سلکت رو بزن نقشه میادنقل قول:
حالا اگه وقتی سلکت رو زدی استارت رو بزنی مزرعه ات رو میتونی ببینی (اگه توی مزرعه بیرونخونه ها باشید)
Printable View
اره سلکت رو بزن نقشه میادنقل قول:
حالا اگه وقتی سلکت رو زدی استارت رو بزنی مزرعه ات رو میتونی ببینی (اگه توی مزرعه بیرونخونه ها باشید)
برای تهیه ی غذلی گاو وگوسفند 2 راه داری
1 . بری از همون جایی که گاو خریدی از پیر مرده بخری
2 . بری سوپر مارکت روی دانه ها (هر فصلی که باشه ) کلیک کنید روی گرس که همون اوولین گزینه هست هر کدام از غذا ها 20g
کلیک کنید و بکارید .. این رو میتوانید بهار بکارید و تا پاییز از ان استفاده کنید وقتی که بزرگ شدند ان ها را با علف چین کوتاه کنید هر کدوم از دانه ها 500g
سوپر مارکت کجاست
نگاه کن
| --------------------------------------------------------------------------------- مزرعه
|
|
|
|
سوپر مارکت
نمی دونم چند تا باید بری پایین ولی اگه بگردی پیدا میکنی فک کنم یه 4 تا خونه بری پایین باشه یعنی پنجمین
وسط مغازه یه میز هست روش دونه هست بعداطراف مغازه هم کمد داره روش سبد و نون و... هست
روبروی در هم مغازه داره هست
یه بار سلکت برزن میاد : داری با پلی استیشن بازی می کنی؟ یا کامپیو تر؟؟
هیچکدوم نینتندو64 عین پلی استیشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستشنقل قول:
کسی لینک داونلود این بازی را نداره؟
اينم نقشه فكنم بدردتون بوخوره
از قرار دادن نقشه روستا تشکر ایمان جان خیلی به درد دوستان می خوره.
سوپر مارکت در قسمت شمال شرق نقشه می باشد.
در ضمن دوستان صفحه اول رو ویرایش کردم اگه کسی ترفندی چیزی داشت بهم بگه تا در همون صفحه اول و با نام خودش بزارم.
موفق باشید.در ضمن سیو هم خیلی بدرد می خوره اگه بزارید.
ببخشید یکی از محلی که پر رو میخرید (خونه)عکس بزاره من که نفهمیدم کجاست
توی نقشه که نوشته super market اونجا بایستی پر رو بخری و زمانی پر رو می تونی اونجا ببینی که قلب حداقل یکی از دخترها رو قرمز کرده باشی.
اینم عکس از خود سوپر مارکت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر شما به اهالی روستا در روزهای تولدشان هدیه بدهید به همشون یکی هم جا ندازید بعد از یک سال الهه شهر می شوید و می توانید وارد همه ی اتاقهایی که locked می زد شوید
راستیتش در نینتدو پسره همونه ولی شهر همون نیست ممکنه از داخلش عکس بزاریدنقل قول:
من هم خونه ام رو تکمیلکردم و هم قلب همه دختر ها رو بدست اوردم
و این هم بگم چطوری اسب بخرم و گاو و جوجه وگوسفند خریدم ولی اسبی ندیدم تا بخرم و گاوم رو چطوری از استبل بیارم بیرون
نقل قول:
یه سیوم پیدا کردم که ده تا گاو طلایی و ده تا مرغ طلایی داره بدرد اکسچنج میخوره
ادرس
این سیو فقط 10 مرغ طلا داره نه بیشتر . من این سیو را درتش کردم 10 گاو طلا و 10 گوسفند طلا و 10 مرغ
طلا داره که برای EPSXE هم هست.
تازه اگه کسی میخواد با این سیو بازی کنه 205610ج پول هم داره . و خانه 100٪ و سگ 10 قلبه که در ماه 6
تابستان سال دوم هستش. و 382 غذا گوسفند و 172 غذا گاو و گلخانه ای پر از آناناس. و در حال گرفتن مزرعه
دوم هست و............... بدون هیچ کد یا ترینری است.
هر کی میخواهید PM بده براش بزارم.
اگه کسی برنامه EPSXE نداره میتونم برنامه ای براش بزارم که سیو را تبدیل به برنامه خودش بکنه.
فقط کافی بگید.
و یه سایت هم ب رای اپلود بزارید. من ندارم.:8::32:
نقل قول:
و این هم بگم چطوری اسب بخرم و گاو و جوجه وگوسفند خریدم ولی اسبی ندیدم تا بخرم و گاوم رو چطوری از استبل بیارم بیرون
اسب را وقتی در اول بازی هستی از پدر بزرگ کسی که گاو میفروش باید بگیری. اگه یه روز در اول صبح به خانه آن بری میبینی که با نوه اش ایستاده و درباره اسب سوال میکنند. بعد از تو میپرسه که اسب را میخوای شما هم جواب میدی.
گاوت را یا با زنگوله که از پدر بزرگ بخری بیاری بیرون یا با هول دادن از در بیاریش بیرون. :10:
کسانی که میخوان غذاهای خوشمزه و جالب درست کنند در روزهای Tue از تلوزیون می تونند ماد و وسایل آنرا
بنویسند وغذای خوشمزه درست کنند.:40:
بچه ها يه فرمول تو غذا پختن هست . من فكنم اين فرمول رو پيداكنيم همه چي حل مي شه .
اين موضوع فكرمو مشغول كرده . در بارس اگه مي شه . چي زي بگين
اين سيو چهجوري كار مي كنه ... :19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Trainer Harvet Moon Back To Nature
ويبلاك خودم : h [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اين سيو چهجوري كار مي كنه ...
این سیو رو اگه epsxe داری کپی میکنی تو mmecard .پوشه ای در جایی که برنامه را نصب کردی.
اما اگه نداری یه تبدیل گر هست که اگه بخوای میزارم.
فقط یه سایت آپلود بزارید.
آقای Harvest Moon _iman هیچ فرمولی برای ساخت غذا وجود نداره.نقل قول:
بچه ها يه فرمول تو غذا پختن هست . من فكنم اين فرمول رو پيداكنيم همه چي حل مي شه .
اين موضوع فكرمو مشغول كرده . در بارس اگه مي شه . چي زي بگين
من تو این چندسال که بازی میکنم هیچ رابطه ای ندیدم.
مگه کسی غذا های زیادی درست کنه بینشون رابطهای است؟؟؟؟؟:10:
شما با دیدن تلوزیون می تونید غذا ها را درست کنید.
اول اين كه من با اين فكر 2 غذاي جديد ساختم .نقل قول:
مي خوام اكس از بزي خودم بزارم
اوليش اينه ::::::
عكس 4 :::::
5 ::::::
6 :::::
7 :::
اينا كار تراينر ساخت خودمه كه مي تونين از اينجا دانلود كنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Trainer Harvet Moon Back To Nature
مهدي:
1 - پستهاي پشت سر هم نفرستين!
2 - توي پستهاتون عكسهاي بزرگ رو به صورت thumbnail يا لينك بذارين تا لود صفحه سخت نشه.
ممنون
من دیگه طاقت ندارم اگه میشه دقیق تر توضیح بدید چه شکلی با این ترینر میشه کار کرد.
خوب بازم عكس بزارم
نقل قول:
خوب آسونه
اول دانلد كن از اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Trainer Harvet Moon Back To Nature
دوم بازي و سيو خودتو بالا بيار
سوم تراينرو اجرا كن
و نكته مهم اينه كه Ein يعني فعال وAus يعني غير فعال ok:11:
اگه سوال داري بپورس
باز عكس بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تراینر تو شبیه ساز بالا میاد epsxe
منزور چيه ؟؟؟:46:نقل قول:
اگه منزورت به اينه گه با بر نامه شبي ساز كار مي كنه مي گم نه
خوب مشکل منم همینه. هیچ تغییری نمیکنه.نقل قول:
این ترنریو که الان دادی با اونی که قبلا داده بودی فرق میکنه؟