با توجه به شکسته شدن بوت لودر X10 و اینکه احتمالا رو X8 هم جواب بده ، ظاهرا cpu ی X8 رو دارن اورکلاک میکنن ...
خبر خوبیه ...
خوشحال و شادمان باشید ...
Printable View
با توجه به شکسته شدن بوت لودر X10 و اینکه احتمالا رو X8 هم جواب بده ، ظاهرا cpu ی X8 رو دارن اورکلاک میکنن ...
خبر خوبیه ...
خوشحال و شادمان باشید ...
سلام.نقل قول:
بله این از طریق backup and restor نصب نمیشه باید از install custom نصب کنید.
من این مشکل رو داشتم تو نصب بعضی رام ها . ببین از خود ریکاوری factory reset بزن بعد نصب کن.
بالاخره نصب شد فقط ميتونم بگم عالي شده گوشي از اين رو به اونرو شده :31:. دست همه دوستان مخصوصا جناب پانيشر درد نكنه . فقط 2 تا سوال : برا من تو مرورگر فونتهاي فارسيو جدا از هم و بر عكس نشون ميده راهي براي فيكس كردنش هست ؟بعد من هر موقع كليد بك رو ميزنم كلا برميگرده به دسكتاپ موبايل اين رو چيكار كنم . ممنون
سلام...نقل قول:
باید مرورگر فارسی رو خوب ساپورت کنه بعضی عا ساپورت میکنند بعضی ها نمیکنند..
از UC استفاده کن علاوه بر سرعت بالا فارسی رو هم ساپورت میکنه در ضمن ف ی ل ت ر ش ک ن هم خودش داره هر سایتی خواستی باز کن. سرعت دانلودش خیلی بالاست خودش دانلود منجر داره..
در مور BACK والا ما که فرقی نمیبینیم...مثل همون 2.1 هست. داخل فایل منجر که بودم داخل چند تا پوشه که می رفتم یک BACK میزدم بر میگشت به پوشه قبلی ولی داخل برنامه ها دکمه BACK خوب همون خروج عمل میکنه.. در کل مثل 2.1 هست:40:
فایل مربوط به فیلم برداری رو نصب کردین؟ الان فیلم برداریتون کار میکنه؟
در ضمن همگی دوستان توجه کنند
به بخش بازی های اندورید مراجعه کنید بازی های خیلی خفن رو دارم روی X8 تست میکنم و اوجا قرار میدم دانلود کنید.
پانیشر عزیز بنظرم اگه لینک بازی ها رو در 1 تاپیک به نام بازی های قابل اجرا روی x8 می ذاشتید بهتر بود و اینطوری لازم نیست برای هر چیزی کلی بگردی
سلام پانیشر جان به نظر من دوستمون راست میگن ما تو بخش بازیها یعنی:نمیدونیم تو چه بازی بریم تا بفهمیم مال x8 هستش لطفا یه تاپیک جدا بزنیدکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=375
راستی بازی brothers in arms 2 هم که جدید اومده ظاهرا رو x8 کار میکنه (ویدئوشم تو یوتیوب هست که با یه سرچ ساده پیدا میکنی) اگگه ممکنه خودتم تست کن نتیجشو بگو. بازی Spider Man Total Mayhem هم هست که اینیکیو مطمئن نیستم کار کنه ولی احتمال داره
راستی آسفالت 6 که میگی اجرا کردی بدون فایل های دیتا بود؟؟؟!!!!
تو رام 2.2 قبلی که گذاشته بودین (همون که فیلمبرداری و رادیو نداشت) چجوری و از کجا باید app2sd گیر بیاریم و نصب کنیم ( واسه اینکه برنامه ها بره تو مموری)
لطفا راهنمایی کن
سلام دوستان
کسی قیمت روز x8 بدون گارانتی رو داره ؟
آخرین قیمتی که داشتم 214 بود. کسی اگه جدیدا گرفته یا قیمت داره بگه لطفا
مرسی :11:
سلام...نقل قول:
باشه.. شما تاپیک بزنید استارتشو بزنید من در حال تست هستم...
این بازی رو اتفاقا دانلود کردم .. بودن فایل sd که کار کرد sd هم دانلود کردم ولیمن کلا با بازی ها gameloft مشکل دارم فایل sd هم وارد میکنم بازم میخواد دانلود کنه با wi-f!!!!
اسفالت داخل 2.3.3 نصب میشد و بدون sd تست کردم.
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
سلام مججدد..نقل قول:
حقیقتا من خودم این کارو نکردم یکم باهاش ور رفتم نتونستم مشکل پیدا کردم بعد رم 4 گیگ خریدم دیگه دنبالش نرفتم خود 200mb حافظه داخلی داره. کافیه:31:
برای نصب با انجمن اندروید فارسی مراجعه کن
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
سلانونقل قول:
قیمت بین همین 210 تا 230 هست..
منتظر ارزونتر شدن نباش دیگه ارزونتر نمیشه.
یه والپیپیر جالب دیدم تو اینترنت برای صفحه های HVGA هست ، آوردم براتون :
محتوای مخفی: Android
سلام به همگی...
یک خبر خوب..
فکر میکنم میتونید x8 رو با سی پی یو 800mhz داشته باشین..
داخل سایت xda بودم اموزش رو قرار داده بودن هرچی با گوگل ترجمه کردم متوجه نشدم تازه تازه قرار داده بودن صبر کنید به زودی براتون قرار میدم...
منتظر باشد.
این فکر میکنم مربوط به اورکلاک کردنه سی پی یو هستشنقل قول:
و فکر میکنم ناشی از اینه که SE اجازه -- کردن رام هاشو تو سری اکسپریا داده!!!
بله درسته..نقل قول:
اون برای سری جدید اکسپریا هست فکر نکنم شامل اینا بشه...
اخه چند وقت پیش bootloader x10mini رو شکسته بودن واسه همین پیشبینی میشه مال x8 هم بشه احتمال 99% شده...
حالا به زودی جزئیات بیشتر رو در اختیارتون میزارم
سلام..
چند تا bchmark از cpu اورکلاک شده x8 که اورکلاک شده براتون قرار میدم... به زودی اموزش رو قرار میدم.. فرکانس ها بین 748 تا تا 768 هست هنوز کسی 800 نکرده..
منتظر باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مقایسه قبل و بعد از اورکلاک :
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان امروز قیمت گرفتم مشکی 240 سفید 230 یه جا بود سفیدشو 200 میگفت ولی تو ویترین بود به نظرتون ارزش داره بخرمش
گویا آپدیتر جدیدی برای X8 از طرف SE ارائه شد
Update_Service_Setup-2.11.4.11
[HTML]http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax8?cc=ae&lc=en[/HTML]
سلام داداشنقل قول:
من یه آموزش تو XDA پیدا کردم.فک کنم منظورت همونیه که با نرم افزار انجام میشه.
من خوندم چیز خاصی نداشت.میگه ما نمیتونیم کرنل های خودمون رو واسه X8 بسازیم ولی چون X10 میشه پس امیدواریم که بزودی X8 هم بشه.و یه سری چیز میز دیگه.بعدشم نحوه ی کار با نرم افزار که خیلی هم ساده هست رو میذاره!
اگه میشه لینکشو بده یه نگاهی بندازم.
با تشکر...
سلام دوستان در رام 2.2 وقتي كليد وسط رو ميزنيم 2 تا گزينه مياد من زدم luncher pro براي هميشه حالا راهي هست بشه adw luncher رو بياريم
سلام..نقل قول:
خیلی واضح هست که...
هر کدوم رو که میخوای تیکشو رو بزند بعد پایین یک گزینه هست که تیک اونم بزنی به صورت پیش فرض و همیشگی قرار میگیره.
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
سلام...نقل قول:
یعنی ورژن جدید داده؟
نقل قول:کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020313
ببخشید دوستان من وقتی میخوام بازی های حجم زیاد بریزم مشکل کمبود جا دارم....چطوری میتونم بازیارو تو مموری نصب کنم؟رمم 2گیگه...به چه ابزاری نیازه
قیمتش الان چنده ؟؟
خب من هم تيك پيش فرض و هميشگيو زدم الان نميدونم چجور بايد برش دارمنقل قول:
سلام..
خیلی واضح هست که...
هر کدوم رو که میخوای تیکشو رو بزند بعد پایین یک گزینه هست که تیک اونم بزنی به صورت پیش فرض و همیشگی قرار میگیره.
سلام علیکمنقل قول:
من انجام ندادم
اما ورژن جدید رام نیست ،آپدیتی از 2.1 هستش
آپدیت کلی فکر میکنم واسه نرم افزاراست و یه بهبود کلی
امیدواریم یکی از دوستان DL کنه ونتایج بدست اومده رو بگه
رام 2.1 هرچی نرم افزار و گیم باشه رو رو رم داخلی گوشی نصب میکنهنقل قول:
مستلزم نصب بازی روی رم خارجی ارتقا رام به 2.2 و بالاتره
برای اینکارم به امضا پانیشر عزیز مراجعه کن
حوالی 210-220نقل قول:
بسته به رنگ
قاب یدک در بعضی موارد موجود
قیمت بالاستنقل قول:
دوستان 214 قیمت داشتند
اندکی صبوری کن
ابتدای سال همونطور که یکی از دوستان گفت
گمرک بسته بوده و گوشی تا حدودی کم میشه
صبر کنید 1-2 هفته ارزانتر میشه!!!
سلامنقل قول:
settings>application>manage applications>all
حالا روی luchncher که پیش فرض کردی برو بعد بیا پاییم claer defults ...
به همین راحتی.:40::40:
سلام..نقل قول:
روی 2.1 هم میشه.. ولی فایل ها رو کامل انتقال نمیده یک مقدارش میمونه..
ولی پیشنهاد میکنم به 2.2 برین اخه هیچ مشکلی نداره... تازه بازدهی سخت افزارتون خیلی بیشتر هم میشه..
برای انتقال از اموزش زیر استفاده کن
:
بازم پیشنهاد میکنم رام 2.2 نصب کنی یک سری به امضام بزن.کد:http://---------.ir/Forum/thread4766-13.html#post103464
راستی AMIRHJ جان از اون لینکی که در مورد اورکلاک بود چیزی سر در اوردی؟ اخه خودشون ظاهرا اورکلاک کردند.
خودت الان از کدوم رام استفاده میکنی؟
لینک دانلود رامforyo فی......ره لینک جدید هست بزارید استفاده کنیم؟
ببخشید یه سوال بعضی جاها نوشته از طریقxrecovery یه چیزی شبیه این باید نصب کرد این نرم افزاره؟
راستی مثل اینکه باید رم 4گیگ بخرم فرقی نداره که چه مارکی بخرم؟
سلام...نقل قول:
لینک های من نیست...
هر کاری هم که یک جایی دیگه اپلود کنم نمیشه.. با اینکه اینترنت --- دارم ولی بازم به دلیل حجم زیادش اپلود نیمیشه..
واسه من که هیچ سایتی ف ی ل ت ر نیست:31:
سوالی دوم رو متوجه نشدم...
من خودم رم 4 گیگ جدیدا خریدم . سعی کن مارک های معروف بخری... یعنی اشغال نخر.
2.2 Foryo تو سایت اندروید فارسی هست با حجم 112 مگابایت لینکشم سالمه.......میخواستم ببینم همینه تا دانلود کنم؟
طبق این لینک [HTML]http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a7227&c=qualcomm_msm7227[/HTML]
توی قسمت special features حداکثر فرکانسی که پردازنده x8 میتونه داشته باشه انگاری که 800 مگاهرتز هست
و با توجه به این که پردازنده گوشی samsung galaxy pro و samsung galaxy ace و چند تا گوشی دیگه از سامسونگ هم از همین نوع هست و فرکانسشون 800 مگاهرتز هست
گمونم بتونیم امید داشته باشیم تا این مقدار رو بدون خطر اور کنیم
سلام...نقل قول:
در حال حاظر تا 768mb اورکلاک کردن.
ولی هنوز دارن تست میکنند فعلا کسی اورکلاک نکنه
به زودی خبرشو قرار میدم.
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
سلام.نقل قول:
لینک من هم از همونجاست...
شما احتمالا folyo رفتین و foryo...
من اور کردم به 710 اما انگار زیاد تو این فرکانس پایدار نیست
اما اموزش اور کردن که از فوروم xda-developers هست اصلش
1- اینکه گوشی تون باید روت شده باشه.
2-مسیر system/ رو از r/o به r/w تبدیل کنید(با استفاده از 1فایل منیجر مثل روت اکسپلورر).
3-فایلی رو که لینکش رو میدم دانلود و آنزیپ کنید و فایلی رو که داخلش هست رو توی مسیر زیر کپی کنید
مسیر:/system/lib/modules
4-به این مسیر:/system/etc/ برید و فایل hw_config.sh رو پیدا کنید و اون رو به این صورتی که میگم ویرایش کنید
این فایل رو در text editor باز کنید به اول این فایل این نوشته ها رو با رعایت کامل فاصله ها وارد کنید و فایل رو save
کنید گوشی رو ریبوت کنید و حالا گوشیتون اور شده.
4-به جای AB باید این اعدادی رو که مینویسم و هر کدوم برای 1 فرکانس خاص هست بنویسیدکد:
# x8 overclock
insmod /system/lib/modules/x8oc.ko
sleep 2
echo xAB > /proc/x8oc
20 برای 614 مگاهرتز
21 برای 634 مگاهرتز
22 برای 653 مگاهرتز
23 برای 672 مگاهرتز
24 برای 691 مگاهرتز
25 برای 710 مگاهرتز
26 برای 730 مگاهرتز
27 برای 749 مگاهرتز
بنده برای بار اول 710 مگاهرتز ر وامتحان کردم که گوشی به شدت ناپایدار شد و حالا در گیر restore کردن رام گوشی هستم و به دوستانی که میخوان اور کنن پیشنهاد میکنم پله پله برن بالا تا دچار مشکل بنده (ناپایداری شدید گوشی )
نشن.
لینک فایل برای دانلود
[HTML]http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=561928&d=1302076516[/HTML]
سلام میشه بگین چه جوری میتونم سیستم عامل x8 رو ارتقا بدم اگه میشه کاملا در حد ابتدایی توضیح بدین
1 توضیح راجبه این عددهایی که به جای AB وارد میکنیم هم بدم
این عدد ها در مبنای16 هستند و وقتی اونها رو به مبنای 10 ببریم و ضرب در 19.2 کنیم.(که گمون کنم ضریب فرکانس ورودی به پردازنده هست) فرکانس پردازنده بدست می اد
مثلا
24 مساوی هست با36 در مبتای 10 که ضرب در 19.2 میشه 691.2 که این فرکانس پردازنده میشه
سلام
دوستان چطوري ميشه بفهمي ورژن گوشي چنده ؟ اخرين ورژن اومده برا اين گوشي چيه ؟
باید به این قسمت بریدنقل قول:
setting>about
تمام مشخصات گوشی اینجا هست
برای جدید ترین ورژن رسمی به این ادرس که دوستمون amirhj دادن مراجعه کنید
[HTML]http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax8?cc=ae&lc=en[/HTML]
رام غیر رسمی هم که الا ماشاا.. فراوون هست که بهترین رام غیر رسمی موجود (از رسمی ها هم بهتره) میتونید توی
امضای دوستمون punisher-2008 تو چند تا پست بالاتر ببینید
سلام
من گوشی رو به 634 اور کردم گوشی پایداره اما به نظرم حتی کند تر هم شده البته شاید از رامی که استفاده میکنم هم باشه
(CM Floyo v0.15 2.2.1) دوستان اگه میتونید تست کنید و نتیجه رو با اسم رام مورد استفادتون بگید
فقط قبل از اور کردن مطمئن بشید که فایل های رامتون رو داید و اگه ندارید با xrecovery بک آپ بگیرید
از فایل hw_config.sh هم 1 نسخه نگه دارید تا در صورتی که خواستید اور رو به حالت اول برگردونید این فایل رو توی مسیرش کپی کنید
سلام
بچه ها تو نصب بازیهای با گرافیک بالا مشکل دارم
فوتبال رو که هم.apk و هم data file داره دانلود کردم
دقیقا مسیری که باید فایلها کپی شه کجان تا بازی اجرا شه؟؟؟
ممنون
پانیشر عزیز این رامی که تو امضاتون هست بعد از نصبش تو بخش اولیه و روی مارک سیانوژن هنگ میمونه.
چکار کنیم؟
سلام دوستان
یه مدت نبودم
ولی دست پر اومدم یعنی بلاخره x8 گرفتم
علاالدین طبقه 5 گرفتم 211 ازاین کمتر هیچ جا قیمت نمیدادن!
ولی ردیفه ردیفه همه چیش خوب کارمیکنه
اندروید2.1 کاملا فارسی هستش
واسه نصب نرم افزار و اینچیزا هم تا حالا که هیچ مشکلی نداشته
اینترنتشم هم وایرلس هم ایرانسل لامشکله
فقط در پشتش قیژ قیژ میکنه!!!:46:
مگه سایت youTube ف ی ل ترنیست پس چجوریه که این نرم افزار رو گوشی راحت همشو باز و پخش میکنه؟؟ !!!