سلام برم پس بدم بگم گفتید اصل این اصلی نیستش به فروشنده
Printable View
سلام برم پس بدم بگم گفتید اصل این اصلی نیستش به فروشنده
نظر خودتونه ( من ساعت اصل کاسیو بدون آرم خودش روی فیس ساعت ندیدم چندتا کاتالوگ که داشتم را بازم نگاه کردم.)نقل قول:
قیمت این ساعت چند تومنه؟
Esprit Chronograph Watch EW07997
عکسش هم در صفحه قبل گذاشتم
خواهشاً یکی جواب بدهنقل قول:
با تشکر
به جهت اطمینان از اصل بودن ساعت حتما هولوگرام ساعت باید آبی رنگ و چهار گوش باشه. روی اینترنت هم سرچ کنی اکثر ساعت های اصلی اونور واسه کاسیو این هولوگرام رو داره.. مثل عکس زیر :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه سوال
من تا حالا ساعت اتوماتیک نداشتم
الان یه ساعت واسم کادو آوردن که اتوماتیکه
میخواستم ببینم چه تفاوتی داره با ساعتای دیگه؟
کدوما بهترن آیا؟
منظورم از نظر نگهداری و کارکردشه
متشکرم
امروز رفتم یه casio edifice 545d رنگ مشکلی گرفتم. واقعا خیلی ناز و شیکه... ازنمایندگی اصلی دایا نرسیده به تجریش ..
جهت اطلاع دوستان قیمت : 420 هزار تومان
کسی منو راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
مبـــــــــارکه دوست عـــــــــــــــزیز! :n16:ساعت خیلی شیکیه قیمتش هم مناسب خریدی! :n09:نقل قول:
نقل قول:ســــــــــــــــــــلام!نقل قول:
دوست خوبم من تا حالا فقط یه ساعت اتوماتیک داشتم که 3-4 سال ازس استفاده کردم بدون کوچکترین اذیت که آخر سر هم گم شد وگرنه خیلی عالی و بی دردسر کار میکرد
دلیل گرون بودن ای ساعتها هم همینه
شاید تنها عیبی که بشه نسبت داد این باشه که اگه چند روز دستت نکنی میخوابه که چون ساعت مچی هرروز استفاده میشه نگران کننده نیس
فک نمیکنم شرایط نگهداری خاصی داشته باشه!
نقل قول:ســـــــــــــــــــــلامنقل قول:
دوست عزیز شما این مدل رو کجا یا کدوم فروشگاه دیدی؟؟؟ :n13:
من با چند تا فروشگاه که اسپریت میفروختن تماس گرفتم این مدل رو نداشتن اصلا! :n27:
خودمم فقط تو اینترنت دیدم اینو!
منم تو اینترنت دیدم. فکر کنم تو بازار بزرگ بتونی گیر بیاری!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان esprit بهتره یا RHYTHM؟؟
RHYTHM ندیدم چطوره ولی فک کنم اسپریت بهتر باشه!چرا کاسیو نمیگیری؟نسبت به قیمتشون خیلی عالی هستن!نقل قول:
بعید میدونم کاسیو از اسپریت بهتر باشه؟نقل قول:
شکــــــــ نکـــــــــن!نقل قول:
کاســـــــــــــیو :n09:
اسپریت جزو ساعتهای ارزون قیمته! کاسیو رسما ساعته!
متشکرم دوست عزیز.آخه یه ساعت کاسیو دارم. میخوا مارک دیگه ای بگیرم.نقل قول:
یه ساعت خوب تا حدود 350 تومان و صفحشم تقریباً بزرگ باشه(نه خیلی بزرگ اندازه سینی!!!!!!) لطفاً معرفی کنید.
با تشکر
اگه کورنوگراف براتون مهمه میتونید رو مدل های:نقل قول:
SWATCH SVCK4039G
SWATCH SVGK403
یا اگه ساده میخواین
ORIENT UG1R003W
سری G-Shock کاسیو هم جالبن!
این مدل هم فک کنم به دردت بخوره:نقل قول:
SMALTO ANDERIA ST1G007CBBB CHRONOGRAPH
4,100,000ریال
البته اینی که مدلشو گفتم همین عکسه فقط قسمت های طلاییش نقره ایه
متشکرم دوست خوب مننقل قول:
خیلی لطف کردی
Amirrezaajalli عزیز خیلی متشکرم. خوب راهنمایی میکنی. یه ساعت حدود 350 تومان صفحه تقریباً بزرگ و بند استیل ( نه چرمی) مارک تقریباً معتبر .
با تشکر فراوان.
نقل قول:
مرسی دوست عزیزم :n16: :n06:
چه مدل ساعتی مد نظرتونه؟ ساده؟کورنوگراف دار؟...؟نقل قول:
فرقی نمیکنه ولی ترجیهاً کرنوگراف ولی ساده هم شد اگر قشنگ باشه بد نیست.نقل قول:
با تشکر فراوان
سلام وقت بخیر
ممنون میشم قیمت casio مدل PROTREK -PRG500
رو ذکر کنن.با گارانتی
سلام
یه ساعت میخوام که تاریخ داشته باشه و تقریبا ظاهر ساده ای داشته باشه و به سن 25 تا 30 بخوره
هر چی ارزون تر بهتر!:n02:
لطفا راهنمایی کنید
ســـــــــــــــلام! دوست خوبم محدوده قیمتی که میخواین هزینه کنید رو مشخص کنید لطفا! :n09:نقل قول:
ســــــــــــــــــلام بر شما!نقل قول:
اگه محصول مورد نظر اینه:
PRG-500Y-1D NEW
قیمت تقریبی
13,000,000ریال
این مدل هارو نیگا کن:نقل قول:
PL12889JS-04M NEW
PL12745JS-02M NEW
SHN-5009D-1A NEW
BEM-506CD-1A NEW این نزدیک 400 تومنه ولی خوشگله
این مدل مد نظرم هست،ممنون میشم قیمت رو ذکر کنید.
بچه ها من یه ساعت Tissot اصل دارم از اینا که ارتفاع سنج و نمی دونم قطب نما داره و صفحه لمسیه و بند چرمی.خودم سال پیش گرفتم 2 تومن.الان میدونید چند شده؟
می خوام برای عید برای پدرم بگیرم یه دونه از اون بند فلزی ها ممنون میشم یه قیمتی بدید که ببینم اصلا می تونم برم بخرم یا نه؟
می خواستم عکس هم بزارم که بفهمید دقیقا چه مدلی رو می گم ولی پیدا نکردم.
Amirrezaajalli عزیز متشکرم.ساعت آخری کاسیو BEM-506CD-1A NEW خیلی قشنگه و بین خرید این ساعت و ساعتی که عکسشو میذارم (اسپریت) موندم نظر شماچیه؟
کلاً کاسیو معتبر تره یا اسپریت؟(آخه کاسیو انقدر زیاد شده که به قول معروف خز شده!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 200 تومن چیزی پیدا میشه؟نقل قول:
کمتر هم بود بهتر ها!:n02:
ســــــــــــــــــــــلا منقل قول:
Tissot T-Touch Expert اگه پارسال خریده باشید 2تومن گرون خریدید چون من اسفند پارسال تیتانیمشو خریدم 1880 او موقع بند روبرش 1550 بود مگه اینکه بعد عید خریده باشید
الان قیمت تیتانیومش حدودا 3.200.000 هستش بند روبر هم 2950 تا 3050 هستش!
والا من تا حالا کاسیو نداشتم ولی هرکدوم از دوستام که خریدن طی چند سال کسی پسیمون نشدهنقل قول:
اسپریت هم یه مارک همه گیره که دست خیلی ها مستونس ببینی و خوبم کار داده تا الان!
ولی به نظرم از نظر اعتبار کاسیو برند بالاتری داره و سالیان سال داره ساعت تولید میکنه........!
اگه بتونی بیشتر هزینه کنی میشه انتخاب ها و مارک هارو گسترده تر کرد!
تشکر .بله من اوایل خرداد ماه گرفتم درست گفتید.نقل قول:
روبر نوع جنس بند ساعت هست دیگه می شه یکم بیشتر راجع بهش توضیح بدید موقع خرید فروشنده به من گفت که کائوچویی هست؟
با سلام
ذوستان به نظرتون کدوم یک از ساعت های زیر قشنگتره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ساعت های کاسیو هم خیلی شیک هست و من دیدم کیفیت بدنه و بند هم به نظر خیلی خوب بود ولی اون حسی که تیسوت یا سواچ داره رو نمی ده ولی قابل قبوله.
من یه مدلی که دیدم صفحه قبل عکسش هست قیمتش بود امروز 1.25 البته مثل اینکه چینی و اینا هم داره حدودای 390 تا 440 که این مغازه نداشت.
کلا بچه ها سلیق هاتون خیلی خوبه و البته گرون:n06:
راستی من از پلیس هم خوشم اومد ولی فهمیدم تقلبیه چون 2 مورد مشابه با تفاوت قیمتی 200 تومن تو یه راسته پیدا کردم.ولی خیلی شیکه و یه سری مدل کلاسیک سفید رنگ(شیری بگم بهتره)داره که اصلا حرف نداره و فوق العاده هست فقط ای کاش میشد مطمئن شد که واقعا اصله:n18:
ولی کاسیو دیگه مشکل تقلبی نداره حداقل.البته چینی و اینا هست ولی معلومه .
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکس و مدل ساعت ها که به این قشنگی اینجا آپ می کنید رو سایتش رو بگید که منم بتونم مدل بزارم و عکس.الان پست هام خیلی بی سوادی به نظر میاد و خجالت زده ام.تو سایت اصلی هر برند که میرید مدلایی که داره کلا تو ایران نیست.
شغلتون چیه؟نقل قول:
من به نظرم راستیه خیلی رسمی و شیکه و چپی یه مقدار اسپرت تر.راستی تسلط رو می رسونه و چپیه جوونی.راستیه اگه بند چرمیش باشه من خیلی ازش خوشم میاد واقعا چیزه تکی میشه.