دوستان اینجا رو با چت رووم اشتباه نگرفنتید؟
Printable View
دوستان اینجا رو با چت رووم اشتباه نگرفنتید؟
احساس میکنم از بحث اصلی تاپیک منحرف شدید و شده کلکل سامسونگ و سونی.
لطفن این بحثو همینجا تمومش کنید.
خب به سلامتی و میمنت گوشی وارد بازار شده انگار!
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc-3619.php
به به به به به به:31:
گوشی نگو بلا بگو خوشگل خوشگلا بگو:31:
بالاخره تشریفشونو اوردن :20:
تو ایران که پاشو بزاره موندم چند نفر خاطرخواش میشنو میرن خواستگاریش:31:
من که از الان تو صفم که نفر اول باشم بگیرمش:40:
از الان استرس دارم این گوشی با چه قیمته نجومی میاد ایران؟ این بازار ایران درو پیکر نداره که:13:
اول تاجرا روش میخورن بعد اونایی که پخش میکنن بعد نوبتی هم باشه نوبت مغازه دارهای عزیزمونه که حسابی بکشن روش و یه سود قلمبه بکنن اخرش هم که میرسه به مشتری بیچاره قیمت میشه دو برابر :13:تازه به مغازه دارها که میگی گرون میدی کل خاندانشونو قسم میخورن که نه ما با قیمت دلار وارد میکنیم:18: اووووورجیناله! اوووورجیناله!:31:
خلاصه سرتونو درد نیارم امیدوارم این گوشی عاقبت به خیر بشه
موفق باشید:11:
مال جاپنی ها اینجوریه!! برا بقیه مردم دنیا،همون 512 هستش فکنم یا بزرگتر!نقل قول:
هستش الان میگن 320 مگابایت حافظه قابل دسترسی داره عجیبه اگه اینطور باشه خیلی کمه حتما باید حافظه جانبی داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم این جاپنیه هم acro هستش!!!
فعلا که قیمتی که درج شده 799 دلاره
دوستان گرون نیست 799 من خیال کردم خودشو بکشه شاید برسه به 650 تومن
ای بابا هر دفعه میبینم اینجا پست جدید خورده با شوق و ذوق باز میکنم میبینم اینجا شده چت روم یا اینکه فرهوده داره چرت و پرت میگه
یکی هم بخواد گزارش تخلف بزنه باید تمام پست ها رو گزارش کنه ...
بابا یکی دو تا خبری چیزی بزارید بعد بیاین یکی دو تا اسپم حداقل در موردش بدید ...
/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اینا دو تا بزرگ بود فقط لینک میزارم
کد:http://www.m5zn.com/uploads/2011/3/30/photo/033011070312yewr5t6tcwafu.jpg
کد:http://www.m5zn.com/uploads/2011/3/30/photo/033011070312l71afw6pzsp35a.jpg
گوشی میگن وارد ایران شده قیمتش 810 هزار تومن ......
تو یکی از یوزر کامنتها توی gsmarena ذکر شده که گوشی توی امارات عرضه شده، اگه اینطور باشه بعید نیست وارد ایران هم شده باشه.
قیمت جهانیش 658 دلاره که میشه 690 تومن ما 110 هم هزینه تا ورود میشه 810 :
اونی که جاهای دیگه دیدید با مالیاتهکد:http://www.sgbest.com/brands.php
تو هم هر دفعه میای گیر بده به این بچه ها!نقل قول:
میخوای رای جمع کنیم بکنیمت ناظر تاپیک؟ :31:
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------
این میگن منظورت کیاست؟نقل قول:
سایتی، منبعی؟
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
شما اگه از sgbest نقل قول کردی ما هم از خود GSMaria گفتیم دیگه!نقل قول:
تکذیب میشه هنوز وارد نشده .... خبر کذب بود :31:نقل قول:
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------
دوست عزیز اون سایتی که من دادم مال شرق دوره که جنس ماها معمولا از اونجا میاد ایران....نقل قول:
شما اگه از sgbest نقل قول کردی ما هم از خود GSMaria گفتیم دیگه!
این سایت های دیگه معمولا قیمت اروپا مخصوصا انگلیس رو ملاک میکنند که درست نیست چون اونجا شدید مالیات داره رو گوشی ....:46:
نه منظورم اون نبود!
منظورم اینه که اگه ما هم قیمتی دادیم قیمتی بوده که توی سایت معتبر مثل GSMaria درج شده بوده و از خودمون درنیاوردیم!
اختیار دارید قربان ما همچین جسارتی نکردیم :11: متوجه بودم عزیز
خوب یه مقاله هم درباره ی آرک دیدم که فکر کردم جالبه که شما هم بخونیدش!
منبعش هم phonearenaست.
البته شرمنده اگه ترجمه ی من از این مطلب چنگی به دل نمیزنه!
بسیاری از خریداران در هنگام انتخاب گوشیهای همواره نیم نگاهی به دوربین اونها دارند و مشکل اینه که اغلب اونها تنها به شماره ی درج شده به عنوان تعداد مگاپیکسل توجه میکنند! اما نکته ای که بیشترین اهمیت را در این دوربینها دارده کیفیت تصاویر گرفته شده توسط اونهاست.سونی پس از تحقیقات بسیاری که انجام داده فناوری جدید Exmor رو جایگزین سنسورهای قدیمی کرده!
این فناوری با بالا بردن توان جذب نور در شرایط تاریک و کم نور به تمرکز دوربین در از بین بردن تیرگی کمک میکند.
در حال حاضر دیافراگم f/2.4 در زمانی که شما برای گرفتن عکس ضربه میزنید اجازه ی ورود نور بیشتری رو به سنسور میده!
آرک همچنین با امکانات جدیدش به کاربر اجازه ی انتخاب در میان انواع مختلفی از عکسها رو داده و برای ضبط ویدیوی اچ دی کنترل بیشتری رو امکانپذیر کرده!
پس در حالی که دیگران دارند روی تعداد مگاپیکسلهای گوشیهای خودشون مانور میدند شما میتونید با تماشای عکسهای گرفته شده با دوربین این گوشی لحظات لذت بخشی رو برای خودتون به ارمغان بیارید!
اولین ریویو، از سایت اندگجت
امتیاز کل:کد:http://www.engadget.com/2011/03/30/sony-ericsson-xperia-arc-review/
7/10
نقاط مثبت:
دوربین بسیار خوب، ضخامت کم،سبک و زیبا، آندروئید 2.3 با رابط کاربری جذاب
نقاط منفی:
ارگونومی نامناسب،کیفیت ناامید کننده ویدیو، برخی باگهای نرم افزاری
نقل قول:
داشتن نقاط منفی زیاد نظیر ارگونومی نامناسب، یا همان قوز
فرهوده ، می گیرم یه دونه از اون قوزا رو خودتم ایجاد می کنما :دی الان مثلا خودت که قوز نداری ، کجا رو گرفتی؟؟؟ :دی
داشتم اسپمای فرهوده رو یه مروری می کردم ، اینو دیدم که گفته نکنه باتریشم قوز داره :دی
حالا جدی نکنه باتریشم قوز داره؟؟؟ چی کار کردن باتریشو :دی ؟؟؟
گوشی خیلی خوبیه... ولی نه در حد 699 دلار... بین 500 تا 600 می بایست قیمت این گوشی باشه... البته خوب اوایل ورودشه به بازار...
یه دوربین دیجیتال 12 مپاپیکسلی نایکون رو قیمت میگیری،طرف بهت میگه 800 تومن!! بعد میری نمایندگی سونی میگی اقا دوربین 12 مگاپیکسلی(با مشخصات و امکانات برابر با دوربین نایکون!) چند؟! میگه 1200! از اینجاست که میفهمیم که سونی،یکی از گران فروش ترین کمپانی های دنیاست!!حتی از کوکا کولا که نوشابه هاش مفت نمی ارزه هم گرون تره!!نقل قول:
گوشی خیلی خوبیه... ولی نه در حد 699 دلار... بین 500 تا 600 می بایست قیمت این گوشی باشه... البته خوب اوایل ورودشه به بازار...
این سنسور اگزمور که رو این استفاده میشه،سنسوریه که سونی روی دوربین های حرفه ای!! خودش کار میکنه که اکثرا قیمتشون 1 به بالا هستش و رودست ندارن لامصب ها!!
این یکی هم اینجوریه!!!
اساسا مقایسه ی عکس های اینها خیلی خنده دار انجام میشه و من قبولش ندارم!!!
2 تا عکس 100%از ارک و یه گوشی 8 مگاپیکسلی دیگه تو کم نور و پر نور و ...باعث میشه که بفهمیم که کی بهتر عکس میگیره به همین سادگی!!
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
همه میدونن که انگجت طرفدار اپله و هیچ وسیله ای که از طرف اپل نیومده باشه رو قبول نداره!!!نقل قول:
اولین ریویو، از سایت اندگجت
الکی داره به تیپ این گوشی و امکانات دیگه اش گیر میده!!
در مورد دستگاه های اندروید،من زیاد به رویو های این سایت توجه نمی کنم!!
عکس های با دوربین در حالت بدون فلش،با فلش و red eye فلش!! در محیط روشن و تاریک!!
همه چیز مشخصه!
دوریبن فیلم برداری،در تاریکی!!
دوربین ایفون 4 در همون صحنه!کد:http://www.youtube.com/watch?v=Dm0BzA6gprk&feature=player_embedded
هر دو ویدیو با کیفیت اچ دی برداشته شده و تفاوت ها اشکار!کد:http://www.youtube.com/watch?v=KCnFGXgPN4M&feature=player_embedded
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
رویو سی نت:
کد:http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/sony-ericsson-xperia-arc-review-50002090/
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
صفحه نمایش از نزدیک!
اینم از یه فول رویو ی دیگه از سایت ام پاکت!
و یه ویدیو سمپل اچ دی 15 مگابایتی از بیرون!!(اب،قایق غایغ؟! گل و بوته و گاو و گوسفند سگ و گربه!)کد:http://m.pocket-lint.com/reviews/review_summary.phtml/5341
کد:http://www.youtube.com/watch?v=36wlMWSZnpM&feature=player_embedded
ویدیو رو حتمی ببینید!! این واقعا زیباست که دوریبن به لطف اگزمور اینجوری فیلم میگیره!ایفون 4 اینجا راحت شکست میخوره!!از ایفون که دیگه قوی تر نداریم! داریم؟!
این دوربین خوب منظورت عکاسیه دیگه نه؟نقل قول:
چون پایینتر نوشتی ویدیوش ناامیدکننده است!
من یک نگاه کلی بهش انداختم، خیلی از کیفیت عکسها توش تعریف کرده، و گفته به خاطر اون براویا انجین هست. بعد افسوس خورده که علیرغم وجود سنسور خیلی قوی، ولی کیفیت فیلمبرداریش خیلی ناامید کننده است!نقل قول:
یه ایراد دیگه هم که یادم مونده اینه چیزی هست که خودمون هم زیاد بهش گیر میدادیم: این که سخت افزار خوبی براش در نظر گرفته نشده، هر چند نرم افزار های روش خیلی عالیه.
نتیجه گیری کلی: اگه دنبال یه موبایل خیلی قشنگ هستین که در طول زندگی روزانه تون باهاش میخواین عکاس کنید و فیلم تماشا کنید، این موبایل، انتخاب ایده آل شماست.
اما اگر دنبال کارکرد بی نقص جینجربرد و همینطور کیفیت عالی صفحه نمایش هستین، بهتره سراغ نکسوس S برید.
نکسوس اس؟
شوخی میکنی؟
بابا اون که اصلا گوشی حساب نمیشه که!
البته نه اونقدر که من بد توصیفش کردم ولی انصافا من توصیش نمیکنم!
حیف آرک نیست!
والا من بی تقصیرم.:31:نقل قول:
ولی به نظر منم دیگه خیلی کم لطفی کرده! ما هر چی عکس مقایسه ای ازش دیدیم، کیفیت صفحه نمایشش چیزی از گوشیهای دیگه کم نداشت.
خوب این که سوپر امولد در صفحات نمایش قوف العادست دلیل نمیشه که هر گوشی که این صفحه ی نمایش در اون به کار رفته بهترین باشه!
درسته که صفحات نمایش یکی از بزرگترین نقاط مورد اهمیت در گوشیها هستند ولی مگه همه چیز صفحه ی نمایشه؟
نکسوس اس سامی به نظر من یه شکست تلقی میشه!
همین!
فرهوده بابا جان مگه مجبوری حروف چرت ببافی واس اسپم :دی بااااو 10 تا نقطه بزار بفرست بره :دی
انگلیس خر کی باشه بابا :دی
خیییلییییی خوشگله... ولی اصلا این قیمت دیگه واسش نیس... خیلی تفاوت زیادی با X10 نداره... الان آپتیمس 2ایکس تقریبا هم قیمت اینه... به خوشگلی این نیس ، ولی اینو درسته قوووووووورت میده... سی پی یو دوال کور 1 گیگا و تگرا 2 آرکو قورت می ده...
همه چی تو حرف اینجوریه!!!نقل قول:
سی پی یو دوال کور 1 گیگا و تگرا 2 آرکو قورت می ده...
فوقش لازم باشه با جفتشون انگری برد رو اجرا کنیم....
اوه!! ببخشید،ارک انگری برد اچ دی رو 2 ثانیه دیر تر لود کرد...فکر کنم باری این دوثانیه که از وقتم تلف شد،بهتر بود که 300 دلار بیشتر پول میدادم:2:
چی میگی داداش؟از کی تاحالا 2.3 شده eclair?نقل قول:
ایفون کی باشه.گالکسی اس و ان8 که از آیفون سرتره.آیفون نون اسمش میخورهنقل قول:
اما خداییش arc گوشی نیس که،هواپیماست.سوپر جته.اومده فقط فک رقبا رو بزنه و بره.والسلام
سلام بچه ها
در مورد ارک باید بگم اگه گوشی میخواید که خوشدست زیبا و شیک باشه که هر جا میری همه فکشون بیوفته زمین ارک واقعا انتخاب خوبیه چون تو گوشیهای حال حاضر که من دیدم ارک از نظر زیبایی و خوشدست بودن واقعا تکه تکه:31:
ولی در مورد سخت افزار درسته گوشی بروزیه ولی با اومدن گوشیهای دو هسته ای در اینده ممکنه کم بیاره چون همیشه تکنولوژی به سمت سخت افزارهای جدیدتر میره و این کاملا طبیعیه:20:
من دارم بدون طرفداری از ارک یا هر گوشی دیگه ای اینو میگم چون اهل اینکه بیام طرفداری دو جانبه بکنم نیستم
این چیزی که اون بالا توضیح دادم نه در مورد گوشیها بلکه کامپیوترها-لوازم صوتی تصویری و خیلی چیزای دیگه هم هست که اساتید خودشون بهتر میدونن:46:
در کل به نظر من اگه سخت افزار گوشی براتون زیاد مهم نیست ارک گوشی خیلی خوبیه و برای کسایی هست که زیبایی و راحتی گوشی براشون مهمتره:5:
برای کسانی که دنبال سخت افزار قوی هستن و دوست دارن همیشه بروز باشن فکر نکنم ارک گزینه مناسبی براشون باشه چون گوشیهای قویتر از ارک هم اون بیرون هست:31:
در کل انتخاب ارک به عنوان یک گوشی بستگی کامل به طرف داره که از گوشی چه انتظاراتی داشته باشه و ببینه که ارک میتونه این انتظاراتو برطرف کنه یا نه و ربطی به بد بودن و یا خوب بودن این گوشی نداره
بسته به سلیقه طرف و نوع انتظاراتش از گوشی مسلما نیازهاش هم نسبت به یک شخص دیگه فرق میکنه و نباید این چیزها رو با هم مقایسه کرد:31:
موفق باشید :11:
سیناپس مساله سرعت نیس ، آرک تا یک سال دیگه راحت جواب می ده...
ولی ، تا یه سال دیگه این سی پی یو و این جی پی یو ساپورت خوبی نداره... اون موقع دیگه بازیای خفن این گوشیو خوب ساپورت نمی کنن...
گوشی خوشگلیه ، ولی با خوشدستیش مخالفم... به خاطر اون خمیدگی پشتش (نگفتم قوز که تفاوت خودمو با این جاندار دو پای بلاتکلیف فرهوده به رخ بکشم :دی) خیلی خوب تو دست نمی شینه... ولی خوب فک می کنم از آیفون 4 بهتر تو دس بشینه :دی
شما بخرین اینجا ریوو بدین
آرك و نئو باهم وارد بازار ميشن؟نقل قول:
چون به نظر من خريد نئو با صرفه تره
فرهوده جان :40: پست 1000 رو اينجا بده :11:آخر فروم باز شدنت رو پيشاپيش تبريك ميگم :10:
ریویوو ج س م آرنا ! فقط نمیدونم به چه زبونیه : )) !!!!کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc-review-583.php
واللا پست 1000 که نه ، اسپم هزار :دینقل قول:
کسی عکسی از باتری این گوشی نداره؟؟؟
نقل قول:
قربون مرام داداش
ای کاش همه مثل تو لوطی بودن:11:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
قربون مرام داداشنقل قول:
ای کاش همه مثل تو لوطی بودن:11:
فرهووده قسم جون مادرتو دادم گفتم ول كن اين تاپيكو... هي صفحه ها ميره جلو همش به خاطر چرتو پرتاي تو...
نذار ديگه بيشتر بچه ها عصباني بشن