دوستان یه مدل ریش تراش خوب معرفی کنید
حدود 100 تومن میخوام بدم ولی اگه ارزش داشته باشه بیشتر هم میدم
یه چیزی باشه که از ته بزنه و حساسیت هم نیاره
با تشکر
Printable View
دوستان یه مدل ریش تراش خوب معرفی کنید
حدود 100 تومن میخوام بدم ولی اگه ارزش داشته باشه بیشتر هم میدم
یه چیزی باشه که از ته بزنه و حساسیت هم نیاره
با تشکر
این دستگاه قیمت خوبی داره:نقل قول:
ماشین اصلاح بخرین میتونید اینطوری ته ریش بذارید
فقط سوالم اینه که تو پرانتز زده قابل استفاده برای بدن.. مگه میشه؟ یعنی برای بدن هم هست؟کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=42827
و اینکه باتری ای ها چند دقیقه میشه ازشون استفاده کرد تا باتری تموم شه؟
--
نگفتید تو مشخصات برخی ریش تراش ها منظور از توری با تیغه شناور چیه؟
100 تومن چیزی پیدا نمیکنید.نقل قول:
یه مدل خوب زیر 200 تومان که پوستو اذیت نکنه. یعنی یه چیزی تو مایه LA92 که بشه خریدش معرفی می کنین.
مثلا مدل ES8253 خوبه ولی یه کم گرونه. دور موتورش 13 هزاره، 4 تیغه اس، قابل شستشو - ضد ابه.
ببین پایه شست و شو مهم نیست. فقط یه عمر بشه اطش استفاده کرد. از ته بزنه. اذیت نکنه. یه چیزی مثل LA92 بدون سوسول بازیاش.
خوب چقدر باید هزینه کنم چند مدل خوب با قیمتش و البته اگه براتون مقدور هست با کارایش بگید سقف قیمت رو بیخیال بشد فقط خوب باشن البته خیلی هم گرون نباشن مثلا حدود 200 چیز خوب گیر میاد؟نقل قول:
به نظرم ریشتراش پاناسونیک و براون که من داشتم بدرد ریش این کره ای ها و ژاپنی های خودشون میخوره که ریش نرم و لطیف دارن خوشکل هم زده میشه نه ریش ما که با اهن بر هم نمیشه زدش جهت رویش مو هم که کلا نداره هر روز از یه طرف در میاد یه روز بالا یه روز پایین :31:
فلیپس رو نمیدونم چون نداشتم حتما اونم مثل همینا دیگه زنده باد mach3 و فیوژن
زیر 200 تومن اونم مدل LA92؟ مگه این قیمت گیر میاد؟ من یه LA93 دارم که به قیمت 315 تومن میفروشم.بدردتون نمیخوره؟بهترین ریش تراشه.نقل قول:
اگه براون سری5 گیر بیارید خوبه.نمیدونم هنوز تو ایران پیدا میشه یا نه.نقل قول:
اگه براتون مهم نیست که پایه شستشو داشته باشه از فیلیپس میتونین مدل 1180،1160 بخرین.در کل من خودم از فیلیپس اصلاً خوشم نمیاد چون قبلاً داشتم اینو میگم
والا من که فیلیپس دارم و میدونم به هیچ درد نمیخوره.با براون زدم خیلی خوبه. پاناسونیک هم دارم که عالیهنقل قول:
سلام دوستان
من آلمان هستم و یه سه سال از Braun Activator Seri-5 استفاده میکردم. ولی 2 سال پیش صورتم رو اذیت کرد و حتی با تعویض فویل و تیغ که از فروشگاه براون خریدم هم از خر شیطون پائین نیومد و دلم رو زد :13:. تو این دوسال از ژیلت Fusion استفاده کردم و حالا دوباره هوس کردم برم سراغ ماشین.:5:
البته متاسفانه پوست کلف نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همین الآن هم کف ریش و افترشیو رو sensitive میگیرم.
اینجور که فهمیدیم پاناسونیک بهتر عمل کرده. البته تو مدتی که Braun داشتم و واقعا عالی میزد بهش تعصب داشتم و اگه مطمئن شم که مدلای جدیدش به پاناسونیک سره ، از همینجا و از نمایندگی خودش میگیرم.
چند تا سوال داشتم:
1- مدل های جدید بروان بهتره یا پاناسونیک؟
2- در عمل 5 تیغه های پاناسونیک (ES-LV61 و ES-LV81) خیلی بهتر از چهار تیغه هاش (ES8249 و ES-LF71 و ES-RF31) عمل میکنن؟ یا فقط بازار گرم کنه؟
3- ممنون میشم اگه قیمت محصولات زیر رو در ایران داشته باشم تا ببینم از همینجا بگیرم یا چند وقت دیگه که دارم میام تهران؟
1- ES-LV61
2- ES-LV81
3- ES8249
4- ES-LF71
4- تو مدل هایی که ضد آب هستن و راحت میشه شستشو کردشون ، لازمه پایه رو هم بگیریم یا نه؟
ممنون . . .
نقل قول:
سلام
1- بنظر من مدلهای جدید پاناسونیک خیلی بهتر هستند مخصوصاً برای پوستهای حساس.
2-والا مدلهای ES-LV61 و ES-LV81 به تازگی وارد بازار شدند و فک کنکنم کسی هزشون استفاده کرده باشه ولی به جز اینکه 5 تیغ هستند بعید میدونم فرق دیگه ای با مدل ES-LA63 و ES-LA93 داشته باشن.قیمت دو مدل اول خیلی بالاست و نیازی نیست اینقد پول بابت یه ریش تراش داده بشه چون مدلهای 4 تیغ هم بسیار خوب هستند.
3-قیمت ES8249 حدود 320 تومنه.
باقیشونو نمیدونم
4- ربطی ندارن به هم شما میتونی زیر آب ریشتون رو اصلاح کنید ولی پایه شستشو ریش تراشو تمیز میکنه
نقل قول:
1- ممنون ، این قیمت با پایهء تمیزکننده هستش؟
الآن سایت آمازون بدون پایه رو زده 161 یورو که حدودا میشه 284 تومن. البته در مدتی که براون رو داشتم هفته ای یک بار با پایه تمیز میکردم و واقعاً تاثیرش رو احساس میکردم. و فکر میکنم هیچ وقت آب نمیتونه به اون تمیزی کنه. مخصوصا بعد از 5-6 ماه.
2- الآن نماینده پاناسونیک تو ایران کیه که برم تو سایتش و بتونم قیمت ها رو ببینم؟
پایه شستشو جوری بین تیغها رو تمیز کنه که شما بوسیله آب نمیتونی تمیزش کنی و همین موجب میشه دفعه بعد که خوسایت صورتتون رو اصلاح کنید ریش تراش بهتر عمل کنه.نقل قول:
نماینده پاناسونیک تو ایران شرکت آژندسرویس هستش که خودش سایت داره.
کد:http://www.azhandservice.com/index.html
من فویل سری 7 خودم رو با فویل جدید عوض کردم دستگاه از این رو به اون رو شد! الان واقعا عالی میزنه هم از ته میزنه هم نیاز نیست چند بار بکشم رو پوست هم زمان اصلاح کاهش پیدا کرده. التهاب بعد از اصلاح هم به شدت کاهش پیدا کرده. ولی خودم در کل تا اینجا 285 تومن پیاده شدم!!! به همه توصیه میکنم فویل قدیمی و آشغال رو دور بندازن (اگه دارن) به حرف فروشنده های احمق هم توجه نکنید.
فویل قدیمی روش نوشته pulsonic و فویل جدید روش نوشته series 7.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزنقل قول:
سمت راستي كه تازه گرفتين و روش نوشته سري 7 بهش توري زنبوري ميگن ، سمت چپي كه قبلا استفاده ميكردين بهش ميگن اسمارت فويل (شبيه نون پنجره اي:31:) .
سلام دوستان ، من یه براون 1013 دارم (قدیمیه) کلاً از اول عمرم میونم با ریش تراش خوب نبوده الانم هر از چند گاهی ازش استفاده می کنم ، وقتی هم استفاده می کنم صورتم قرمز می شه و انگار دارم آتیش می گیرم ! بلااستثنا هم زیر گردنم رو هیچ وقت نمی تونه درست اصلاح کنه مجبور می شم تیع بزنم! حالا می خوام ببینم کلاً همه ی ریش تراش ها این جورین یا مال من این جوریه چی کار کنم بهتر اصلاح کنه؟
اگه قرار باشه این جوری باشه اصلاً به قیمتش نمی ارزه!
ممنون دوستان:11:
نقل قول:
عمر این ریش تراش تموم شده بنظر من عوضش کنید خیلی بهتره
سلام
ميخوام مدل 1250 فيليپس بگيرم اگه كسي اين مدلو داره لطفا درموردش توضيح بده ؟
همه جاي صورتو خوب ميزنه ؟
واسه كسي كه تا به حال از ريشتراش استفاده نكرده خويه ؟
من مدل RQ1280cc رو دارم خیلی راضی هستم ولی پاناسونیک یک مدل 5 تیغه زده که توی سایت خودش زده 500 خیلی دوست دارم اونو بگیرم چون زیاد ازش تعریف کردند.....
خواستی من این مدل رو میفروشم شاید در کل 5 یا 6 بار اصلاح کرده باشم
بنظر من فیلیپس نخرید بهترهنقل قول:
نگفتین چقد میخواید بفروشید؟نقل قول:
من 15 سال از تیغ های مختلف ژیلت استفاده کردم و انواع مختلف خمیر ریش فوم و ژل اصلاح و 3 سال اخیر از فیوژن و ژل نیوا اما دیگه از تیغ خسته شده بودم که با مطالعه در اینترنت براون سری هفت 790 سی سی خریدم ار جمهوری 290 تومن و به این نتیجه رسیدم که ای کاش از 10 سال پیش ماشین می زدم واقعا راحته و هر روز هم که میزنم هیچ مشکلی ندارم در صورتیکه با فیوژن و ژل نیوا هر هفته یه بار بیشتر اصلاح نمی کردم چون اذیت می کرد. با اینکه خود فروشنده ها می گفتن یه ماه اول صورت قرمز میشه و زیر گردنو نمی تونی بزنی همون اولین بار اصلاح کامل بدون سوزش و قرمزیو جا گذاشتن ریش داشتم. سیستم شستشو هم خیلی خوبه فقط کارتریجش تو سمنان پیدا نمیشه و البته گرون هم هست اما می ارزه و فروشنده ها هم یه سریشون پاناسونیک رو توصیه میکردن و البته قیمتش تو جمهوری از 290 تا 330 نوسان داشت. فقط اینی که یه عده میگن 2 دقیقه ای میشه اصلاح کرد یکم عجیبه چون خیلی بیشتر طول میکشه حالا یا من وسواسی اصلاح میکنم یا اونایی که 2 دقیقه ای اصلاح میکنن دستشون خیلی سریعه
بادی گروم فیلیپس که میشه تو حمام هم ازش استفاده کرد و بسیار هم عالیه من تمام موهای زائدمو باش میزنم نه جوش میزنه نه می بره نه سوزش ایجاد میکنه زیر بغل سینه و بین پاها همه جارو مثل کف دست صاف میکنه مدل tt2020 ساده ترینشه که 39 تومن خریدمنقل قول:
ولي من برعكس شما به اين نتيجه رسيدم كه ماشين به درد من يكي حداقل نمي خوره چون من خودم دير ريش مي زنم و ماشين هم معمولاً به درد كسايي مي خوره كه هر روز اصلاح مي كنن ، در كل چند وقت تيغ چند وقت ماشين چند وقت موزر مناسبه ولي اين كه دائم به يه روش عمل بشه به نظرم مناسب نيست.نقل قول:
دوستان گرامی :
طبق بند 19 فعالیتهای ممنوعه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
لطفا از ارسال چنین پستهایی که به صورت تبلیغات فروش ماشینهای ریش تراش یا سایر موارد هست جدا خودداری نمایید /نقل قول:
فعالیت های ممنوعه :
.....
19- هرگونه فعالیت بصورت خرید و فروش یا به اشتراک گذاری کالاهای فیزیکی بر خلاف قوانین میباشد .
برای این منظور میتونید از سایتهای مربوط به نیازمندیها و ... استفاده کنید ،
فضای عمومی تاپیکها هیچگونه جایی برای آگهی و خرید و فروش نداره و دوستانی که به این رویه ادامه بدن بدون رودربایستی باهاشون برخورد میشه /
ممنون از توجه شما .
نقل قول:
ولی بنظر من تیغ برای پوست صورت بسیار ضرر داره و شما که دیر به دیر صورتتون رو اصلاح میکنید بهتره باز با همون ماشین ریش تراش صورتتون رو اصلاح کنید.
بله حرف شما كاملاً متينه دوست من ، اكثراً سعي مي كنم با موزر اصلاح كنم و تيغ هم اگه بزنم فقط به سمت پايين مي كشم ، اصلاً سه تيغ نمي زنم.نقل قول:
من دو ماهه از این ماشین برای زیر بغل سینه و زیر شکم استفاده میکنم داخل حمام با کف صابون همه این مناطقو بدون درد سوزش و جوش و قرمزی مثل کف دست سفید میکنه و چون نباید گذاشت مو بلند شه باعث استفاده هفتگی و نظافت بیشتر میشه چون قبلا از رو تنبلی شاید هر 3 هفته یه بار از تیغ واسه این مناطق استفاده میکردم اما الان هفته ای یه بار و بسیار تمیز. و واقعا راضیم از اینکه از ماشین واسه تمیز کردن بدن استفاده میکنم. کاملا ضد آب هست و میشه همه جتشو کامل شست و باطری بسیار قوی ای هم داره و یه شارژش واسه 4 بار استفاده کافیه فقط نباید بذارید موها بلند بشننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم وسایل من اون موزر مال وقتی بود که با فیوژن هر هفته یه بار اصلاح میکردم و قبلش با موزر ریشمو می زدم که اصلاح راحت تر بشه و الان کاربردی نداره
من هفته ی پیش GََA20 پاناسونیک رو خریدم.صورتو مثل تیغ کاملا از ته میزنه و هیچ مشکلی نداره ولی برای گردن خیلی وقت گرفت.2 دقیقه طول نکشید که صورتمو زدم ولی 15 دقیقه داشتم به گردن ور میرفتم!
سلام يه ماشين ريش تراش خوب ميخوام با بررسي هايي كه كردم ظاهرا پاناسونيك بهتره
فقط ميخوام بدونم بين مدلهاي la92 و 8259 يا 8253 اينقدر اختلاف تو كيفيت اصلاح هست كه آدم بخواد حدود 400 هزينه كنه؟ مدل 8253 فكر كنم 260 هستش
سلام دوستان
از دوستان کسی قیمت Panasonic ES-LA81 رو داره؟ ممکن اگه کسی گذرش افتاد واسم بپرسه؟
با توجه به reviiew های خوبی که تو سایت Amazon و سایت های دیگه ازش دیدم میخوام بگیرمش. اینجا 270 یورو (حدود 460 تومن) میتونم بگیرم.
البته خوبیه اینجا اینه که مهلت تست 4 هفته ای داره و پاناسونیک میگه حداقل دو هفته باهاش کار کنید که پوست عادت کنه و قلقش بیاد دستتون. اگه خوب نبود عودت بدین. (البته Braun هم همین کار رو روی سری 7 خودش کرده و مهلت تست داره)
خیلی ممنون میشیم قیمتش رو تو ایران از دوستان داشته باشم.:11:
مدلش ES-LA81 نیست دوست عزیز جدیدترین مدل ریش تراشی که توسط پاناسونیک به بازار عرضه شده LV81 میباشد که با پایه شستشو هست و مدل بدون پایه شستشو LV61 هست.نقل قول:
من تا بحال ندیدم جایی بفروشن ولی مطئن باشید تو بازار ایران کمتر از 800 نمیفرشون این مدلو.این 460 تومن که میگین تو آلمان میفروشن قیمت مدل قبلی یعنی la92 هست تو بازار ایران.
این حرفتون صحت داره که ریش تراشهای پاناسونیک و براون مهلت تست 4 روزه دارن؟؟؟؟:18:
ممنون ، حرف شما درسته LV81، حواسم نبود. البته قیمت 271 یورو که میگم واسه سایت آمازون هست. قیمت سایت خود پاناسونیک 340 یورو (حدود 600 تومنه).نقل قول:
دقیقاً؛ هم براون و هم پاناسونیک مهلت تست 4 هفته ای (یک ماهه) دارن. در فروم ها هم خیلی ها نوشتن که به راحتی محصولات رو پس دادن. البته این فقط برای محصولات جدیدشونه که قیمت به نسبت بالاتری دارن و مردم خریدشون رو ریسک میدونن. بگذریم که یه بنده خدای بی جنبه ای هم هردوتا رو با هم سفارش داده بود و یک ماه با هر دو کار کرده و روز 25 ام یکی رو پس داده بود!!!!نقل قول:
عکس زیر از سایت آمازونه که قصد خرید ازش رو دارم.
همونطور که میبینید ، بعضی از فروشنده های آنلاین که از خود نمایندهء پاناسونیک در هامبورگ کالا رو میگیرن ، مثل خود پاناسونیک 4 هفته مهلت تست رو دارن (البته فقط اگر تا قبل از 15 ژانویه خرید انجام بشه) که البته با پست اکسپرس ارسال میکنن که یک روزه کالا برسه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک:ترجمه:کد:http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B005FQKREI/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1318930564&sr=8-1&condition=new
With 4 weeks money back guarantee by Panasonic to purchase up to 15.01.2012, ships within 1 business day, and with an invoice including tax
کلا آلمان حق رو خیلی به مشتری میده. طبق قوانینِ خرید آنلاینِ آلمان ، هر زمان خریدی بصورت آنلاین انجام بشه ، فروشنده موظفه تا ظرف 14 روز اون رو بدون چون و چرا پس بگیره. حالا اگه کالا زیر 40 یورو باشه هزینهء پست برای پس دادن با مشتریه و اگه بیش از 40 یورو باشه با فروشنده!! البته به شرطی که کالا استفاده نشه.
ولی دیگه بعضی شرکت ها مثل پاناسونیک و براون برای جلب اطمینان این روال رو انجام میدن که البته خیلی دور از ذهنه!!
واسه همینه که میخواستم قیمتش رو تو ایران بدونم که اگه بالا باشه (که میگید هست) از همین جا بخرم و تو همین یکی دو هفته که اینجام تستش هم کنم.
سلام
من میخواستم یه ماشین اصلاح یا ریش تراش بخرم
که مو ها رو از ته نزنه
که 3تا ویژ یگی داشته باشه
1-زیر 120هزار تومان
2-با دوام باشه (عمر طولانی)
3-زیر گلو رو هم بتونه بزنه
ممنون میشم کمک کنید:11:
سلام
من می خواستم یه ماشین اصلاح زیر 100هزار بگیرم و اینکه بادوام باشه:31:
دستان شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید:11:
سلام ودرود
مدتی بود دنبال یه ریشتراش بودم که فروشنده ای فلیپس بهم ریش تراش پاناسونیک رو معرفی کرد ؟با قیمت 125000 تمون میخوام نظرتون رو بدونم....
چه جوریه این مارک....من ریشم پر پشته آیا زیر گلو رو خوب میزنه............؟
دوستان بنده با la92 پاناسونیک . بروان سری7 کار کردم.
LA92 خیلی خوب و از ته میزنه ولی خیلی زود داغ میکنه. جوری که سوزش رو روی صورت احساس میکنید. اگه با کف استفاده کنید دیگه مشکلی پیش نمیاد.
ولی بروان سری7 (790 CC) از هر نظر عالی هستش. تا به الان به دوتا از دوستان پیشنهاد دادم که خریداری کردن هر دو راضی هستن یکشون ریش ضخیم (انگار کابل فشار قوی هستش:دی) و یکشون ریش معمولی. هر دو واقعآ راضی هستن.
خیلی جالبه براون سری 3 مدل 380s از جمهوری واسه خواهرزادم خریدم 138 تومن همینو امروز تو سمنان تو یه مغازه دیدم 114 تومن. تو این خیابون جمهوری چه خبره؟
سلام
من یه ریش تراش میخواستم که بتونه از ته ته بزنه
پوست من حساس نازک و چرب و پوست ضخیمی دارم
تا سقف 125 تومن میخوام کنار بذارم
خودم چندتا مدل از پاناسونیک مد نظرم هست مثل ریش تراش ES6016 و ریش تراش ES-RT30 ولی نمیدونم اینا با پوست من سازگار هستن یا نه؟
دوستان اگه مدل بهتری رو مد نظر دارن که با پوست من سازگار باشه و تا 125 تومن قیمت داشته باشه به من ایمیل کنن
آقای schumi_268 منتظر ایمیل شما هم هستم ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه ریش تراش میخواستم که بتونه از ته ته بزنه
پوست من حساس نازک و چرب و ریشهام ضخیمه در ضمن صورتمم استخونیه
تا سقف 125 تومن میخوام کنار بذارم
خودم چندتا مدل از پاناسونیک مد نظرم هست مثل ریش تراش ES6016 و ریش تراش ES-RT30 و ریش تراش ES-GA20 ولی نمیدونم اینا با پوست من سازگار هستن یا نه؟ واسم خیلی مهمه که بتونه خیلی تمیز بگیره
دوستان اگه مدل بهتری رو مد نظر دارن که با پوست من سازگار باشه و تا 125 تومن قیمت داشته باشه به من ایمیل کنن
آقای schumi_268 منتظر ایمیل شما هم هستم ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ريشتراش سري 7 براون 720 بهتره يا 1250 فيليپس ؟؟
با كدوم يكي كمتر جوش ميزني ؟
كدوم اصلاحش دقيقتره و از ته ته ميزنه ؟
schumi_268نقل قول:
پس جواب ما چی شد؟