با هیچ کس تعارف نکنید اگر طرف جانتان را نجات داده و درخواست غیرمعقول داره بهش راحت بگوید نه!
Printable View
با هیچ کس تعارف نکنید اگر طرف جانتان را نجات داده و درخواست غیرمعقول داره بهش راحت بگوید نه!
نقل قول:
من اولشو گفتم شما دیگه اخرشم حساب کنید اگه اصلا بهش ندین دلتون هم نمی جوشه که چی شد چکارش کرد مدرکم نمیخواد
------------------------------------------------------------------------------------------------
اعتماد کردن برای گفتن راز به دیگری خطاست حتی نزدیکترین آدم تو زندگیت خودم صد بار ازش خوردم ولی.....
داشتن رفیق صمیمی خیلی خوبه...
اما...
صمیمیت بیش از حد... نه!!!
هشدار به خانومها:
اگر برایِ خریدِ لباس قصدِ پرو کردنش رو دارین , وقتی واردِ اتاق پرو میشین اول مطمئن بشین که دوربین مخفی وجود نداره در اتاقِ پرو چون بعضیها وجدان ندارند و این کار رو میکنند و حتی فیلمها رو هم میفروشند
برای مطمئن شدن :
1 - ناخنِ انگشتِ اشاره رو بذارین رویِ آینه ی اتاق پرو بطوری که انگشتتون عمود بر آینه باشه . باید حد اقل 3 یا 4 میلیمتر بینِ ناخنتون و تصویر ناخنتون فاصله باشه .
اگر تصویر ناخنتون چسبیده باشه به ناخنتون معنیش اینه که اون شیشه آینه نیست بلکه یک لایه ی منعکس کننده روش پاشیده شده تا مثلِ آینه به نظر بیاد اما پشتش یا یک اتاق هست یا اینکه دوربین پستش هست ,
(در خانه این آزمایش رو انجام بدین تا خوب متوجه بشین که آینه ی حقیقی چطوری هست ) .
اگر این موضوع رو فهمیدین مبادا به صاحب مغازه خبر بدین . اصلاً برویِ خودتون نیارین . از اتاق و مغازه خارج بشین و به پلیس خبر بدین .
اگر قبل از رسیدنِ پلیس به صاحب مغازه خبر بدین شک نیست که همه ی مدارکِ جرم رو جمع میکنه
2 - بعد که مطمئن شدین که آینه درسته , با دقتِ تمام همه جا رو چک کنین اگر روزنه ای دیدین احتمالاً پستش دوربینه حتی اگر به اندازه ی یک دانه ی ماش باشه .
هر بی سروپایی شایسته محبت ما نیست.......
اتفاقا همه شایسته محبت ما هستن !!!! اگه این حس رو داشته باشیم که به همه محبت کنیم وضعیت مملکت ما کلا عوض میشه !!!!نقل قول:
وقتی به کسی محبت میکنید انتظار زیادی به جبران محبتتون از اون فرد نکنید! شما فقط کار خودتون رو کنید مطمعن باشید ضرر نمیکنید و از محبت کردن خودتون به سایرین احساس شادمانی و خرسندی درونی بهتون دست میده ! همین برای من که کافی بوده
عشق هم به همین معناست! به معنای مهر ورزی بی بدیل بدون هیچ انتظاری
موفق باشید
تاپیک خیلی مفیدیه، مشترک شدیم.
یادگرفتم:
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد
اون موقع که اینو گفتم اعصابم خورد بود...اما هنوز سر حرفم هستم...نقل قول:
وقتی جواب محبتو با بدی بدن چی؟
درسته...شاید منظورمو از محبت درست نرسوندم...نقل قول:
جوابتون یه جورایی تو اینه:
نقل قول:
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
اگه بخوایم به اینده نزدیک نگاهکنیم و تنها بحث مون خودمون باشه کاملا حرفتون درست هست اما اگه کمی به فکر اصلاح فرهنگ و جامعه مون باشیم می بینیم چفدر تاثیر گذار خواهد بود اگه همه تو ذهنشون این باشه که به بقیه محبت کنننقل قول:
اگه وقتی ما از خونه می ریم بیرون از همسایه و عابر تو کوچه تا مدیر و کارمند همه به هم لبخند بزنیم و به هم محبت کنیم کلی تو روحیه و وضعیت مون تاثیر میذاره کلا تاثیر زیادی می ذاره تو کل ساختار فرهنگی اجتماعی سیاسی اقتصادی:31:
پس همین ادم هایی که اینجا داریم این چیزارو می خونیم سعی کنیم با ادما مهربان باشیم و به اونها هم یاد بدیم که مهربان باشن و به دیگران محبت کنن
نقل قول:
یک روش دیگه :
فیلم های عکاسی ( همونایی که میدین واستون عکسو چاپ کنن ) رو بگیرین جلو فلش موبایل - چراغها رو خاموش کنین با همون فلاش موبایل و فیلم عکاسی کل اتاقو چک کنید .
جایی که دوربین باشه مثله یه لیزر قرمز یا بنفش دیده میشه .
یادتون نره : چراغها خاموش باشه
سلام .
سعی کنین هرگز کسی رو جلو دیگران نصیحت نکنین .
خیلیها با اینکار احساس می کنند که تحقیر شده اند و از نصیحت کننده و نصیحتش متنفر میشند .
مثال:
به یک نفر زنگ زدند از مدرسه و گفتند پسرت اصلاً درس نمیخونه و تکالیفش رو انجام نمیده .
ظهر سر سفره درحالیکه ده تا مهمون نشسته بودند به پسرش گفت که زنگ زدند و تو چرا درس نمیخونی و خلاصه بچه ی بدبخت اونقدر احساسِ حقارت کرد که نهار نخورده با چشمِ گریان بلند شد رفت ,
:41:
=====================
بعضیها از فرزندانشون توقع دارند که همیشه خوب باشند و رفتارشون خوب باشه اما خودشون سعی نمی کنند یاد بگیرند پدر و مادرِ بهتری باشند !!!!!
====================
قبل از اینکه کسی رو نصیحت کنین اول ببینین تنها هست یا نه . اگر میشه صبر کرد تا تنها با خودش صحبت کنین , صبر کنین .
وقتی در تنهایی باهاش صحبت کنین تاثیر نصیحتتون چند برابر میشه .
============================
هرگز کسی رو وقتی که عصبانی و خشمگین هست نصیحت نکنین . انسانِ خشمگین عقلش دچار اختلال میشه . بعضیاشون ممکنه حتی دست به قتل و آدمکشی بزنه و چند دقیقه بعد هم پشیمون بشه و بزنه تو سر خودش .
===================-==========
خودتون هم هرگز در لحظه ی خشم و عصبانیت تصمیم نگیرید . اگر تونستید اینکار رو بکنید اراده ای قوی دارید و اگر بتونید جلوی خشم و عصبانیتتون رو بگیرین , ارادتون خیلی خیلی قوی تر هست .
گفته میشه در لحظه ی عصبانیت اول ده تا صلوات بفرستین (مسلمانها) یا آرام از یک تا ده بشمارید تو دلتون یا هر ذکری که دوست دارین . خواهید دید که چقدر تاثیر داره .
===========================
کسی که آدم خلافکار و بدی هست و کسی هم دور و برش نمونده که نصیحتش کنه دیگه کارش تمومه چون مردم دیگه از نصیحتش نا امید شده اند و دست از نصیحتش برداشته اند یعنی این که خدا دیگه اون رو به حالِ خودش رها کرده تا حسابی غرق بشه .
آدمِ خلافکاری که به این مرحله برسه دیگه کارش تمومه .
ایشان، به موردی پیرامون استفاده از تلفن همراه اشاره کردن، یاد مورد جالبی دیگهای از کاربرد دوربین موبایلها که شاید به نظر برخی بیخودی هستند افتادم که البته از دیگران یاد گرفتم ولی خودم هم تجربه کردم!نقل قول:
موقعی در مورد درست یا خراب بودن چشمی فروسرخ "کنترل از راه دور/دورمهار" مشکوک هستید کافیه چشمی رو روبروی دوربین (در حال فیلمبرداری) موبایل گرفته چندبار دکمهای بزنید، اگر چشمی درست باشه میبایست نور چشمکزن قرمزرنگی رودر نمایشگر همراهتان ببینید که نشانه درست بودن چشمی هستش.
نمیدونم این مورد کاربردی توی این قضیهای که دوستان بهش پرداختن داره یا نه؟
قصد بی احترامی ندارم ولی توجه کنین که تاپیک در مورد تجربیات هست ، نه توصیه های ایمنی:11:
موافقمنقل قول:
چند دفعه خواستم بگم گفتم بیخیال...
آخه کی میاد تو اتاق پرو دوربین نصب کنه؟!
اونم تو این دوره زمونه چند سال پیش یه چیزی.تازه حالا فیلم که میگیره هیچی ظبطم کنه بفروشه!کی میاد بخره؟:دی کی میاد ببینه:دی
چند سال پیش یکی تو شهر ما اینکارو کرد اعدامش کردند...:8: حقشه...
اما احتیاط کردن در این مورد خیلی مسخرس...
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
چه سریعنقل قول:
من دیدم:دی
سلام
مراقب باشین مبتلا به وسواس نشین .
وسواس میتونه شروعِ بیماریِ روانی باشه
وقتی آدمِ روانی رو میبرند بیمارستانِ روانیها , دکتر از همراهانش میپرسه که آیا سابقه ی وسواس داره .
مثال :
کسی که هر چی دستاش رو میشوره باز فکر میکنه کثیفه و دوباره میره دستاش رو میشوره
یا کسی که هر چی اتاقش رو تمیز میکنه و جارو میزنه باز هم آروم نمی گیره
یا ظرفی رو بارها و بارها میشوره
یا به همه میگه کفشهاتون رو دم در به شکلی که میگم بذارین و هی میره نگاه میکنه ببینه کفشها درسته یا نه و اگر نبود ناراحت میشه یا داد و بیداد راه میندازه
مراقبِ رفتار خودتون و اطرافیانتون باشین و اگر احساس میکنین داره کم کم مبتلا به وسواس میشه , فقط این مطلب رو بهش بگین که وسواس میتونه علائم اولیه ی بیماریِ روانی باشه .
===========================
اگر معدتون ضعیف شده یا زخم معده دارین بدونین که به احتمال زیاد علتش اینه که آرامشِ فکری ندارین .
آرامش فکری از آرامش قلبی هست .
تلاش کنین برایِ رسیدن به آرامش قلبی بعدش یبینین چطور به آرامشِ فکری میرسین و معدتون به طرز معجزه آسائی خوب میشه .
:20:
===============================
اگر سردردتون دائمی نیست , وقتی سردرد میگیرین بدونین که به احتمالِ زیاد یه موضوعی خیلی ذهنتون رو مشغول کرده و خیلی بهش فکر میکنین .
============================
قابل توجهِ کسانی که بعضی وقتها دوست ندارند که کسی بفهمه خونه هستند :
اگر در آپارتمان زندگی میکنید و چشمیِ روی درب ورودی روبرویِ پنجره هست , وقتی که میاین تا از چشمی نگاه کنین بیینین کی پشتِ دره , اون طرف خیلی راحت متوجه میشه که یه نفر داره از چشمی نگاهش میکنه چون نور پنجره ی درونِ آپارتمان براحتی قابل مشاهده هست از بیرون و با ایستادنِ شما جلویِ چشمی اون نور کم میشه و طرف میفهمه شما پشتِ در هستین
یه بار با یه نفر کار داشتم تو خونه قایم شده بود و وانمود میکرد خونه نیست . من میدیدمش که هی میاد پشتِ چشمی نگاه میکنه و میره .
نمیخواستم چیزی بگم که همسایه ها بفهمند جریان چیه .
رویِ یک تکه کاغذ نوشتم لطفا درب رو باز کن کار مهمی باهات دارم در موردِ فلانی
وقتی نوشته رو دید درب رو باز کرد .
بعدها پرسید چطوری فهمیدی من خونه ام ؟
گفتم میدونستم که اون موقع خونه هستی
راستی :
همیشه یک خودکار و چند تکه کاغذ کوچیک تو جیبتون یا کیفتون داشته باشین . بدرد میخوره .
با توجه به ایرادهایی که دوستان از تاپیک گرفتن من فقط در جواب یک پاراگراف میگمو بس :
چیزهایی که واسه خوده آدم تجربس وقتی واسه بقیه تعریف بشه میشه تذکر و یه چیزایی مثل همون توصیه های ایمنی که گفتین . و حتما تجربه نباید به سره خود آدم بیاد . گاهی اوقات از یه نفر دیگه میشنوی ...
:31:تجربه به روز عید:31:
الان اصلا با ماشین بیرون نرین پیاده خیلی به نفعتونه انگار خیابون ها تبدیل به پارکینگ شده از زور ترافیک
اینم یه نوع تجربست دیگه
سلام
قابلِ توجه دوستانی که به معنویات علاقه دارند و اهمیت میدند :
هرگز رضایِ خدا رو فدایِ رضایِ دیگران نکنید پشیمون میشید .
یعنی اولویّتِ شماره ی یکِ زندگیتون »باید« رضایِ خدا باشه .
مثال:
در مسیر زندگیتون موقعیتهایی براتون پیش میاد که یه نفر که براتون عزیز هست , ازتون میخواد کاری انجام بدین تا ازتون خوشش بیاد یا ازتون راضی باشه و دوستتون داشته باشه .
اگر خواسته اش رضایِ خدا رو در بر نداره اجراش نکنین و حتماً علتش رو هم بهش بگین . اگر بعد از اینکه علت رو فهمید به حرفتون خندید یا ناراحت شد ازتون , بیشتر مطمئن بشید که نباید به حرفش گوش بدین .
===================================
با تمامِ قدرت در مقابلِ ظالم وایسا و هرگز برایِ رسیدن به هدفش کمکش نکن .
هرگز تو سینه ی خدا واینسا و به کارش اعتراض نکن . نه به این خاطر که زورت بهش نمیرسه , به این خاطر که خدا ظالم نیست .
========================== ===
اگر به مرحله ای رسیدی که حتی در سخت ترین شرایط هرگز به کار خدا اعتراض نکردی یعنی هرگر نگی خدایا چرا اینطور شد ؟ چرا اونطور نشد ؟ چرا من چنینم ؟ چرا فلانی چنانه ؟ , بدان که معنویاتت نسبتاً قوی هست اما مبادا مغرور بشی وگرنه معنیش اینه که داری پَسرفت میکنی .
هیچ وقت خرافاتی نباشید.
سلام
خیلی چیزها خواستم تو این تاپیک بنویسم اما وقتی تاپیک رو از اول خوندم دیدم بعضیاش رو قبلاً دوستانِ دیگه لطف کردند و نوشتند .
تشکر از همه ی اونها
:11:
در ضمن کلی هم چیزایِ مفید و بدرد بخور یاد گرفتم .
قبل از مطلب نوشتن , تاپیک رو با حوصله بخونین . امکان نداره ضرر کنین .
=============================
همه ی مردم وقتی که می میرند دیگه پرونده ی کارهایِ خیرشون بسته میشه جز سه نفر .
یکی از این سه نفر کسی هست که علم و دانش و اطلاعاتِ سودمندی رو در بین مردم منتشر میکنه . تا وقتی که اون اطلاعاتِ مفید در بینِ مردم رد و بدل میشه و مردم ازش استفاده میکنند , پاداشش برایِ او ثبت میشه حتی اگر هزاران سال از مرگش گذشته باشه .
اطلاعاتِ مفیدتون رو از دیگران دریغ نکنید.
از دانشتون هرگز چیزی کم نمیشه اگر به دیگران هم یاد بدین .
و کسی که با خدا معامله میکنه هرگز ضرر نمیکنه .
==============================
اطلاعات و دانشِ شَر و مضر رو به کسی یاد ندین حداقل بخاطر در امان بودنِ خودتون از خشم و عذابِ خدایِ سریع الحسابِ شدیدُ العِقاب .
سلام من چند روز نبودم پدرم یه تصادف داشتند یه کم پی گیر کارای مربوطه بودم
تجربه ای که توی این چند روز به دست آوردم رو میگم بهتون:
1) توی بیمارستان دولتی مریضتون رو بدون همراه نگذارید و گرنه احتمال اینکه خیلی کم بهش برسن خیلی زیاده
================================================== ====================
2) اگر توی ارگانی جایی کاری بود که باید به واسطه اش منتظر کسی یا اتفاقی می موندید کار رو چند دقیقه یه بار پیگیری کنید
مثلا منتظر دکتر فلانی هستی که گفتن 3 ساعت دیگه میاد چمی دونم از دو - سه نفر بپرس واقعا همون موقع میاد یا نه؟؟
برو با نگهبان یه سلام علیکی بکن ببین اون بیشتر خبر داره یا نه
3) وقتی چیزی رو می خوای برای شخص مهمی توضیح بدی که وقت نداره داستان نباف.....
خیلی شفاف کلیت شروع قضیه رو شمرده شمرده بگو و به اون جایی که به اون مربوط میشه برسون
سعی کن راه حلی ازش بگیری که بتونی بنویسیش یعنی واقعا بفهمی اقدام بعدی ات چیه و باید چی کار بکنی
4) اگر مریض شدید روحیه تون رو تا جایی که می تونید عالی نشون بدید خیلی به روبراه شدم وضع اطرافیانتون کمک میکنه
آه و ناله اصلا کار جالبی نیست
5) اگر مشکلی پیش اومد اولا هول نکنید ثانیا الکی خوش باشید و چرت و پرت بگید بخندید خیلی تو شارژ شدن و کوچیک دیدن مسئله کمکتون میکنه
برای تمامی دوستان سال پربرکتی و سلامتی رو آرزو دارم
حالا که بحث تصادفات شد یک تجربه درباره تصادف دارم :
اگر عابر پیاده بودید و تصادف کردید ولی زخمی نشدید به هیچ وجه با راننده توافق نکنید و نگوئید چون فکر میکنید طوریتان نشده طرف بره پی کارش!
1. پلیس در صحنه حاضر شود و کروکی تصادف جرحی کشیده شود
2. ماشین به پارکینگ برده شود
3. شما به بیمارستان بروید و معاینه شوید و آزمایشات لازم نوشته شود و بعد از اطمینان 100٪ درباره سالم بودن و بعد از پرداخت هزینه این معاینات و آزمایشات توسط راننده مزبور رضایت بدهید تا ماشیناش از پارکینگ خارج شود
اگر مصدومی را دیدید و توان امداد و رساندن او به مرکز درمانی داشتید بهش کمک کنید (در صورت نبود اورژانس و یا کمبود فرصت...)، اگر (خدای نخواسته!) در بیمارستان فوت کرد در بدترین حالت مسئولیت حادثه رو میاندازند به گردن شما! و دست بالاش، زندان و دیه! ولی اگر کمکش نکنید از کنار جان انسانی که میتونستید نجات بدید گذشتید! توجه کنید ممکنه این وضعیت (خدای نکرده!) یه روز برای شما پیش بیاد! تصمیم با خودتون، نجات جان مصدوم و یا شانه خالی کردن از وظیفه انسانی..!
بهتره هنگام شارژ باتری تلفن همراهتان، آن را خاموش کنید- براساس تجربه و دانستههایم چند حسن و خوبی این کار دارد:
۱- بهتر و سریعتر باتری شارژ میشه.
۲- در مصرف برق صرفهجویی میشه.
۳- اگر به دلایلی تلفن همراه در حالت روشن، کامل باتری رو پر نمیکنه در حالت خاموش اندازه پرکردن بیشتره!
نکته ایمنی:
بهتره هنگام شارژ باتری با تلفن همراهتان صحبت و هرگونه استفاده دیگه نکنید، چرا که امواج زیانبار در حالت شارژ خیلی بیشتر پخش میشه! همچنین گزارشهایی از ترکیدن/پوکیدن گوشی در این هنگام شده! برخی کارها اصلاً ارزش ریسک نداره!
توصیه:
اگر دم به ساعت از تلفن استفاده میکنید بهتره با هزینهای اندک یه باتری اضافه و شارژره مستقل تهیه و بکارببرید.
همیشه بزرگ تر دست دراز میکنه بعد کوچیکتر بهش دست میده...(اگه بزرگتر افتخار داد)
حالا یه سوال:بزرگتر که دست دراز کرد.حالا باید بازم بزرگتر بیاد جلو برای دیدوبوسی؟
سلام
عیدتون مبارک و صد سال به از این سالها
=========== ==================
اگه میخواین سرتون کلاه نره باید یاد بگیرین که کلاهبردارها و دزدها و جیب برها و کیف قاپها و غیره چطوری سر مردم کلاه میذارند و چطوری دزدی میکنند .
انتی ویروسِ کامپیوتر شما فقط در صورتی میتونه از کامپیوترتون محافظت کنه که لیستِ ویروسها و تروجانها و کرمها و غیره رو داشته باشه وگرنه کاری ازش بر نمیاد . واسه همینه که باید دائم آپدیت بشه .
برای دفاع از خودتون در مقابلِ خطرها باید قبل از روبرو شدن با اون خطر یاد بگیریم که چطور از وقوعش جلوگیری کنیم و اگر پیش اومد چکار کنیم .
برای این کار هر وقت یه روزنامه دیدین حتماً صفحه ی حوادثش رو بخونین .
توصیه هایِ پلیس رو حتماً با دقت گوش کنید
اگر کسی از دوستان و آشناهاتون سرش کلاه رفته یا موردِ سرقت قرار گرفته , حتماً بپرسین چه اتفاقی براش افتاده .
اگر سوار تاکسی یا اتوبوس شدین یا جایی شنیدین که یکی داره در موردِ ماجرای دزدی یا کلاهبرداری حرف میزنه , با دقت گوش بدین به حرفش .
سایتهای حوادث در نت فراوونه . برید بخونید هم سرگرم کننده هست هم از تجربه هایی که دیگران براش قیمتِ گزافی پرداخت کردند , شما تقریباً مجانی استفاده میکنید .
=============================
هر وقت احساس کردین که خطری تهدیدتون »نمیکنه« همان وقت از همیشه بیشتر در خطرید چون انسان همیشه در لحظه ی غفلت آسیب پذیرتر میشه .
این اطلاعات رو به تدریج به فرزندانتون حتماً یاد بدین .
این گفته تکمیل حرف دوستمونه.نقل قول:
(اگر هم) کسی پا پیش گذاشت و دست دوستی و احترام صادقانهای بسویمان دراز کرد- حتی ناشیانه- شایسته است (دست) او را پسنزنیم و با گرمی آن دست (دوستی راستین) را بفشاریم! :20:
آداب اجماع ادبهای منفرد نیست؟!
سلام
اگه بچه مدرسه ای دارین و با »سرویس« میره مدرسه , حدالامکان سعی کنین راننده زن باشه حتی اگر پسر هست .ا
گر نفر آخری هست که راننده اون رو میرسونه خیلی بیشتر در خطر هست(اگر راننده فاسد و منحرف باشه ) . سعی کنین که نفر آخر نباشه تا با راننده تنها نشه .
حتماً بهش بگین که هرگز جلو نشینه .هرگز با راننده دوست نشه .هرگز با راننده حرف نزنه جز در مواقعِ ضروری .راننده حقِ شوخی کردن با بچه ها رو نداره .
از بچه تون یا خواهر برادرتون دائماً سوال کنین رفتارِ راننده چطوری هست . آیا آهنگ میذاره و شوخی می کنه و با بچه ها گرم می گیره ؟ آیا گهگاهی اونها رو لمس میکنه یا نازشون میکنه ؟ آیا اصرار داره نفر آخر بره جلو بشینه ؟ آیا خیلی به بچه ها یا یکیشون نگاه میکنه ؟ آیا همیشه اصرار داره یک بچه ی معینی کنار دستش بشینه ؟
هر موردِ مشکوکی مشاهده کرد سریع باید به شما بگه و شما هم باید به مدرسه خبر بدین . اما اگر به مدرسه خبر دادین حتماً فوراً سرویسِ بچتون یا خواهر برادرتون رو عوض کنین تا دیگه با اون راننده نره .
======================+=========================== ==========
اگر در خانه بچه مدرسه ای دارین خصوصاً دختر , وقتی میره خونه ی دوستش برایِ درس خوندن یا دیدنِ دوستش یا همسایه , هزار بار زنگِ خطر بزنین .
خانه از خیابون خیلی خیلی خطرناک تره .افرادِ فاسد و منحرف میرند تو خیابون دنبالِ قربانی میگردند تا ببرنش خونه یا یک جای خلوت حالا حساب کنین که اگر قربانی با پایِ خودش بره خونه ش چی میشه !!!!
شما چه می دونین تو خونه ی دوستش چه خبره ؟؟؟؟؟؟ شاید برادر دوستش فاسد باشه یا پدرش یا حتی مادرش یا حتی خودِ دوستش !!!!! یا یک مهمونِ فاسد بیاد خونشون .
حتماً از بچتون یا خواهر برادرتون بپرسین کی بود تو خونه ی دوستش و چکار کردند و آیا کسی اومد خونشون با نه ؟ بهترین راه اینه که تا میتونین بچتون رو خونه ی کسی نفرستین تنها . بگین دوستش بیاد خونه ی شما یا خودتون هم باهاش برین . خلاصه مثلِ عقاب مراقبِ بچتون یا خواهر برادرتون باشید . سعی کنین خودتون برید خونه شون ببینین چجور آدمهایی هستند .
90% بچه هایی که موردِ آزار یا تجاوز جن سی قرار میگیرند از ترس به کسی چیزی نمیگن مگر اینکه درست و اصولی ازشون سوال بشه .هرگز نگین رفته با دختر عموش یا دختر عمه اش درس بخونه . هیچ کس رو استثنا نکنین .سوءِ استفاده ی جنسی در بینِ آشناها واقوام و دوستان خیلی بیشتر از غریبه هاست .
================================================== =====================================
لباسهایِ تنگ و چسبان و تحریک کننده و نیمه عر یا ن برای فرزندانتون نخرید . خصوصاً اگر میره تو کوچه با دوستاش بازی کنه .
بهش یاد بدین اگر غریبه ای ازش چیزی پرسید فقط بگه نمیدونم و سریع برگرده خونه تا اون غریبه بره . اگر تو کوچه و خیابون یا حتی در خانه ی کسی , اگر غریبه ای ازش اسمش رو پرسید اصلا جواب نده و ازش دور بشه یا یک اسم الکی بگه و فورا ازش دور بشه .
اگر کسی ازش آدرس پرسید هرگز جواب نده یا فقط یک کلمه (نمیدونم) و فورا ازش دور بشه .
================================================== =====================================
همیشه مخفیانه وسایل بچتون یا خواهر برادر کوچیکتون رو بگردین ببینین تو جیباش چی هست . تو کیفش چی داره . تو کتاباش و دفتراش چی مینویسه . اگر چیزهای غیر طبیعی دیدین زنگ خطر بزنین .
به هیچکس اعتماد نکنین وگرنه ممکنه بچتون قربانیِ سادگی و غفلت و معذرت میخوام حماقتِ شما بشه .
هرگز نگین با دائیش رفته بیرون یا با عموش یا هر کس دیگه .تعدادِ کسانی که قربانیِ سوء استفاده هایِ جن سیِ خانوادگی میشن کم نیست .
اگر ثروتمند هستین و راننده و مستخدم دارین حتماً مراقبشون باشین و بهتره برای مراقبتشون دوربینهای مخفی وصل کنین در خانه .
حد الامکان سعی کن هیچکس جز خودت خبردار نشه که در خانه دوربینهای مخفی هست .
خیلی حرفهایِ دیگه در این مورد هست . شاید وقتی دیگر !
مراقبِ بچه ها باشین حتی اگر دبیرستانی هستند حتی اگر دانشجو هستند .
هیچکس از هیچ خطری در امان نیست تا آخرِ عمرش .این اطلاعات رو به دیگران هم یاد بدین .
نقل قول:
بابا جون من بی خیال !!
اولا شما اگه یه راننده درست و حسابی برات سرویس بچت پیدا کنی ، هیچ نیازی به این همه کنترل بچت نیست
بعدشم ، راننده بچه رو ناز میکنه چی چیه !!! ممکنه راننده بچه هارو دوست داشته باشه و باهاشون شوخی کنه ... بچه ها هم لذت ببرن از این که راننده ی شوخ طبعی دارن ... چرا انقدر گیر هستی بالام جان !
دوما ، شما مطمئن باش روزی اگه بچه دار بشی و هر روز ازش بپرسی راننده سرویس نازت کرد ؟ بهت دست زد ؟ فلانت کرد ؟ مطمئن باش دفعه ی بعد باهات خوب برخورد نمیکنه !
عزیز من ، شما اول مرد خانواده ی همسایه رو میشناسین ، باهاش نشست و برخواست میکنین ... بعد بچتون رو میفرستین پیشش !
خوب نیست انقدر بدبین باشی !
خوشت میاد بری مشهد ، بعد گم بشی اونجا ، از یکی بپرسی حرم کدوم وره ؟ بگه نمیدونم بعد پشت کنه بهت بره در صورتی که میدونه کجاس ؟
اگه همه این افکار رو داشته باشن که جامعه بهم میریزه !
واقعا ، واقعا ، واقعا ، متنفر هستم از اینکه که ببینم بابام یا مامانم داره جیب ها و کیف منو میگیرده !!
و اگر روزی هم ببینم که دارن این کار رو میکنن ، کاری میکنم که از این کارشون پشیمون بشن
من خودم استقلال دارم ، قدرت تعقل دارم ، نیازی هم ندارم که مامان بابام یا داداشام بیان به وسایل خصوصی من دست بزنن
پس حریم شخصی چی میشه ؟
برادر ، جون من بی خیال بشو !
ما خودمون توی فامیل یه همینجوری مورد داشتیم ! پسر داییم میخواست با دوستاش از طرف مدرسه بره اردو
پدره میگفت من خودم با ماشین میبرمت اردو ، همونجا پیشت میمونم ، با هم برمیگردیم
آخه این میشه اردو ؟ همه دوستاش با اتوبوس برن بعد این با ماشین پدرش ؟ و همه جا هم پدرش باشه ؟
این همه محدودیت برای چی ؟
جز این هست که کشور ما الان با این همه محدودیت ، گند تر از قبل شده ؟
50 سال پیش ، ایران یه پوشش فساد داشت اما مردماش سالم بودن ، اما الان فقط پوشش اسلام داره ، داخل ایران فساد کامله ...
بعدشم ، این رو بدون ، دختری اگه بخواد بره دنبال دوست پسر ، کل وسایلش رو هم بگردی و کتکش هم بزنی ، باز هم اون کار رو میکنه ، چه بسا که کار بیخ پیدا کنه ...
دختری هم که نخواد بره دنبال این مسائل ، نمیره ...
انقدر محدودیت ... چرا ؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
عكس العملِ شما در مقابلِ حوادثِ روزمره ی زندگی و آنچه که می بینید میخوانید و میشنوید , فقط به این بستگی دارد که چگونه انسانی باشید .
عزیز دل یک داستان برات میگم و بسنقل قول:
روزی جوونی از دیاری نا آشنا میره توی شهری که بهلول هست ، میره پیش بهلول و به بهلول میگه : مردم شهر شما چیجور آدمایی هستن ؟
بهلول میگه : مردم شهر شما چیجوری هستن ؟
جوونه میگه : همشون دزد و عوضی و قاتلن
بهلول هم میگه : مردمای اینجا هم همه دزد و عوضی و قاتلن
چند روز بعد ، یه جوونه دیگه از یه دیاری دیگه میره پیش بهلول ، به بهلول میگه : مردم شما چیجور آدمایی هستن ؟
بهلول میگه : مردم شهر شما چیجوری هستن ؟
جوونه میگه : همشون آدمای خوب ، عادل و دوست داشتنی هستن
بهلول میگه : مردمای اینجا هم همه خوب و عادل و دوست داشتنی هستن ...
محمد آسمانی عزیز ، شما هستی که به مردم یاد میدی چیجوری باهات رفتار کنن ...
وقتی به هیچکس اعتماد نداری ، طبیعی هست که همینجور چیزاهای بد برات اتفاق بیوفته ...
اما اگه به همه چیز به دیده ی زیبا بنگری ، میبینی منفور ترین آدم توی ذهنت هم میاد میشه دست راستت ... ( تجربش رو دارم )
موفق باشی !
نقل قول:
عزیز دل یک داستان برات میگم و بس :
در دادگاه قاضی به دزد گفت : خجالت نمیکشی سر این همه آدم که بهت اعتماد داشتند کلاه گذاشتی ؟
دزد گفت :
خب چکار کنم ؟ آخه سر آدمهایی که بهم اعتماد ندارند که نمیتونم کلاه بذارم !!!!
=================================================
خیانت از اعتماد شروع میشه
عزیز دل ، آدم به دزد اعتماد میکنه ؟!
حرفا میزنی ها ... !! اون کسی که خونش رو دزد میزنه ، به خاطر بی احتیاطی اش هست ، نه اینکه به آقا دزده اعتماد کنه که آقا دزده خونه ی این رو خالی نمیکنه ... !!
سلام
پایانِ کسی که رو میاره به جادو جمبل و دعا نویسی برای بر طرف کردنِ مشکلش یا رسیدن به آرزوهاش هرگز خوش نیست
روانی شدن - افسردگیِ شدید - نا امیدی از همه چیز و همه کس - خودکشی - فقر - آوارگی - بی آبروئی - بدنامی - جدایی - فرار - زندان - قتل - کشته شدن فقط بعضی از این سرانجامهایِ شوم هست .
کسی که به این چیزها رو میاره , راه رو گم کرده . شاید برایِ مدتِ کوتاهی احساس کنه که به هدفش رسیده اما مانند کسی هست که کسی رو به نا حق میکشه و خوشحال میشه که به هدفش رسیده اما سرانجام با چوبه ی دار روبرو میشه .
اگر کسی رو دیدین که این کارها رو انجام میده , مراقب باشین چون انسانِ خطرناکی هست و ممکنه شما هم قربانیِ شَرش بشین .
ازش دوری کنین .
دعا نویسی چه ربطی به کشتن افراد داره ؟نقل قول:
مانند کسی هست که کسی رو به نا حق میکشه و خوشحال میشه که به هدفش رسیده
البته بر پایه تعریفی که در لغتنامه دهخدا آمده، تجربه یعنی آزمودن/آزمایش/امتحان است ولی در کاربردها، دانستن و آگاهی یافتن نیز آمده. اگر ما درباره و پیرامون موضوعی تحقیق و پویشی کنیم و به نتایج عملی برسیم هم به نوعی تجربه دست یافتیم! مثل تفکیک اخلاقی-انسانی بیکار بهنجار و بیکار ناهنجار یعنی اینکه نباید به صورت کلی، بیکاران را به چشم گناهکار نگریست و در دل و دیده و زبان و کردار به آنها بیاحترامی کرد و البته توقع پاداش دادن به بیکار بهنجار نیست ولی لایق بیاحترامی نیز نیست! خوب خودم، شکر، دستم به دهنم میرسد و به اندازه کافی مشغله دارم!نقل قول:
در ضمن بیان تجربه برای پند، عبرت و درس گرفتن دیگران است و احتمال دارد در این تعریف (بازشناسی) لحن گوینده/نویسنده اندرزگونه باشد و نباید این را به حساب نصحیتکردن خشک و خالی گذاشت!
صرفاً جهت یادآوری، تجربه در لغتنامه دهخدا:
تجربه. [ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (از ع ، اِمص ، اِ) آزمایش و امتحان . (ناظم الاطباء). آزمایش. و با لفظ گرفتن و کردن مستعمل است. (غیاث اللغات...
تجربه کار. [ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (نف مرکب ) ج ، تجربه کاران. شخص آزموده و دانا. (فرهنگ نظام). مردم کارافتاده و کارآزموده. (آنندراج ). عا...
صاحب تجربه. [ ح ِ ت َ رِ ب َ / ب ِ ] (ص مرکب) مجرب . کارآزموده. خبیر. بینا: او مرد صاحب تجربه است باید که بدین جانب شتابد. (حبیب السیر جزء...
تجربه کاری. [ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (حامص مرکب) آزمایش و عمل و مشق. (ناظم الاطباء).
اصحاب تجربه. [ اَ ب ِ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (ترکیب اضافی ، اِ مرکب) صاحبان تجربه و آزمایش. آنانکه در دانش بجای نظر تنها از تجارب و آزمایش...
تجربة. [ ت َ رِ ب َ ](ع مص ) آزمودن کسی را. (منتهی الارب ) (ناظم الاطباء).تجریب. آگاهی یافتن و آزمودن کسی را. (از اقرب الموارد) (از قطر الم...
نقل قول:نقل قول:با عرض معذرت شدید از محضر یکا یک مشترکان و ناظران این تاپیک باید عرض کنم بنده قبلا ها یه دوستی داشتم (مذکر) که دقیقا همون مرجع ضمیر فرمایشات محمد آسمانی بودش و الان هم هستش ...نقل قول:
عرض کنم ایشون (اون دوست بنده که الان بهم زدیم) مشکل روانی (یا بهتر و واضحتر بگم انحرافات اخلاقی ) دارن
وقتی باهم میرفتیم بیرون چارچشمی افراد رو میپایید و دقیقا معلوم بود که قصدش چشم چرونی دخترا نبود
بهم همیشه میگفتش که مردم خیلی راحت بچه هاشونو به امون خدا رها میکنن
اتفاقا این لحن نوشته های محمد جا داره که اینطوری باشه.جدی بگیرید لطفا.اقلا بنده که درجریان هرچه نزدیک تر این موضوع هستم
ایشون(همون دوست بنده) مهمترین حسنش این بود که اکیدا اقدام به این کار نمیکرد اما دوست داشت معاشرت داشته باشه
منظورم که معلومه؟
پس ایشون نباشه حتما بدون شک کس دیگری کاره نکردشو انجام خواهد داد یا اصلا مشغول به انجام همچین چیزایی هستش
موارد بسیار زیادی دیدم
انصافا قربانی (یا بهتر بگم صید) خیلی زیاده .واقعا زیاده.و این زیاد بودن همون بر میگرده به بی توجهی والدین.چرا پسرتو که خطر تهدیدش میکنه آرایش میکنی (لبایس/کلاه/شلوار/کفشو...)!
جدی بگیریم
یعنی خیلی خیلی جدی بگیریم
من که نفهمیدم شما چی گفتی؟!نقل قول:
ایشالا یه بار تجربه کنی عین آب خوردن میفهمی