نمیدونم. شما همین آدرس را در مرورگرت داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی وقتی mail.google.com را تایپ میکنی، اون آدرسی که نوشتم میاد؟ یا اینکه با آیکون جیمیل در کروم میری؟
Printable View
نمیدونم. شما همین آدرس را در مرورگرت داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی وقتی mail.google.com را تایپ میکنی، اون آدرسی که نوشتم میاد؟ یا اینکه با آیکون جیمیل در کروم میری؟
سلامنقل قول:
از راهی که شما گفتید رفتم اما گزینه هایی که شما گفتید رو پیدا نکردم ، ممنون میشم مفصل تر توضیح بدید
اول این رو بگم این کارهایی که میگم در حالت New look جیمیل هست. در حالت کلاسیک نمی دونم همچین امکانی وجود داره یا نهنقل قول:
طبق عکس های زیر عمل کن. دیگه از این واضخ تر نمی تونم توضیح بدم :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام/.
من یه اکانت جمیل دارم که خودم 3-4 ماه پیش نمی دونم اشتباهی پاک کردم و دقیقا اون اکانتم - اکانت اورجینالمه ! الان هر کاری می کنم راهی پیدا نمی کنم برش گردونم تو یاهو هم یه بار این اتفاق افتد بعد 3-4 ماه رفتم دوباره با همون آیدی یکی ساختم و اوکی شد
الان من چطوری می تونم اکانت جمیلم رو بر گردونم
خیلی حیایته برام
نقل قول:
جواب این سوال رو احتمالا کسایی که حذف اکانت کرده باشن بهتر می دونن (که معمولا کسی اینکار رو نمی کنه:46:
شما کامل حذف کردی اکانت رو؟؟ الان باهاش می خوای وارد بشی، چه پیغامی میده؟؟
از طریق ایمیل ریکاوری سعی کن ببین می شه مجددا فعالش کرد. یعنی مسیری رو برو که وقتی پسوورد رو فراموش می کنی باید بری
یه نکته ای ته ذهنم هست که مطمئن نیستم. اینکه وقتی اکانت جیمیل حذف کنی، تا 6 ماه اسم اون اکانت رو نمی شه مجددا ثبت کرد. مطمئن نیستم، ولی احساس می کنم قبلا همچین مطلبی رو جایی خوندم. شاید هم اشتباه باشه
اینکارو کردم ولی بازم نمیشه !نقل قول:
اگه دوستان راه دیگه ای رو سراغ دارن حتما بگن خیلی حیاتیه واسه من /.
من لینکی که شما دادین رو میتونم باز کنم ولی وقتی رو gmail کلیک میکنم همون نوشته میاد!!!
با S؟ https:نقل قول:
کسی جوابی نداره ؟نقل قول:
دوستان آیا ما تو ایران میتونیم با جیمیل چت تصویری داشته داشته باشیم؟
گمون کنم بله. من پلاگین اش را دارم. ولی نصب نکردم که امتحان کنم. پلاگینش را باید از سایت ایرانی بگیری؛ چون خودش نمیده به ما.
چطوری چندتا عکس رو که توی ایمیل برام فرستادن و تعداشون زیاد هست و گزینه Download attachment رو نداره و فقط گزینه View داره رو یه جا دانلود کنم ؟
سلام
یکجا بلد نیستم. بعضی ایمیلهای اینچنینی لینک دانلود یکجا دارند. ولی شما اگر نرم افزار Videocacheviewرا داشته باشید، هرچیز را که میبینید میتونید ذخیره کنید.
یعنی نیازی به دانلود دوباره نیست.
چون یکبار دیده اید و رفته توی کش Cash، از همونجا ذخیره میکنید.
اخه باید روش کلیک کنم تا سایزش بزرگ بشه مشکلم اینجاست !
عزیز، سایز که فرق نمیکنه. شما با یک فرمت میبینی. مثلاً flv، با همون هم ذخیره میکنی. بعد میتونی با نرم افزار فرمتش را تغییر بدی.
اون که شما سایز پنجره را بزرگ میکنی، کیفیتش تغییر نمیکنه.
البته ببخشید شما عکس را گفتید. فرمتش jpeg است و فرق نمیکنه،مگه اینکه thumbnail باشه. خوب هرجور نگاه میکنی، همونجور میره تو cache
دوستان آیا ما تو ایران میتونیم با جیمیل چت تصویری داشته داشته باشیم؟
سلام.
دوستان راهي هست كه بفهمم ايميلي كه فرستادم خوانده شده يا نه ؟ مثلا به ياهوو فرستاده باشم. ؟؟؟
سلام
یه مدته وقتی وارد Gmail میشم با این پیغام روبرو میشم
ممنون میشم بگید مربوط به چیه
سلام
آنتی ویروس تون چیه؟ فکر کنم به https جیمیل گیر میده. گمون کنم باید تو تنظیمات اینترنت سکیوریتی تون بگذاریدش توی trusted.
سلام
یک سری از افراد در لیست چت من هستند که من نمیخوام متوجه بشن که ایا من انلاین هستم یا نه. در عین حال هم نمیخوام اونها رو اسپم کنم که بعدا نتونم ازشون ایمیل بگیرم. چکار باید انجام بدم؟
آنتی ویروس NIS هستشنقل قول:
خوب من باید میپرسیدم اینترنت سکیوریتی تون چیه. حالا فرقی نمیکنه. توی تنظیمات فایروال بگذاریدش توی trustedها.
سلام چند وقتی هستش میخوام برم جی میلم رو چک کنم برام پیامک میفرسته که شامل کد میشه اوائل خیلی خوب بودش اما الان خستم کرده چه طوری لغوش کنم؟:45:
اسم و فامیل پیش فرضو چه شکلی تغییر بدیم
سلامنقل قول:
خوب این را خودت ست کردی. میتونی لغوش کنی. برو تو جیمیل، زیر اسمت کلیک کن؛ تو منو برو تو اکانت account؛
در صفحه ای که باز میشه برو تو security ؛ بعد 2 step verification را از on به off تغییر بده.
منظورت که نام کاربری نیست؟ چون اون را نمیشه تغییر داد. ولی فکر کنم نام و فامیل را میشه. برو تو اکانت و ادیت کن.نقل قول:
سلام
من یه چند وقتی هست اکانت جیمیل ساختم.
و برای وریفی اون هم ایمیل یاهو رو دادم.
اما وریفی نکردم!
تا یه مدت خوب کار میکرد ولی
حالا چند هفته هست که میخوام وارد شم میگه اکانتتون disable شده.
حتی رفتم از طریق اون ایمیلی که به یاهوم فرستاد وریفی کنم ولی فایده نداشت.
مرسی اگه کمک کنین.
باید ببینی برای چی disable شده. شما اگه زبان بلد باشی، مرحله به مرحله پیش بری، مشکل حل میشه.
اگه گیر داری، متن نوشته را بگذار.
اين كل متنش:
Account has been disabled
If you've been redirected to this page from the sign-in page, it means that access to your Google Account has been disabled.
In most cases, accounts are disabled if we believe you have violated either the Google Terms of Service ,product-specific Terms of Service (available on the product page), or product-specific policies. Your account has not been deleted,your data is still intact, and it might be possible to regain access to your account.
Why Google disables accounts
Google wants to ensure that everyone has a chance to safely and securely connect and communicate. To help preserve this environment, Google reserves the right to:
Suspend a Google Account from using a particular product or the entire Google Accounts system if there is a violation of the Google Terms of Service ,product-specific Terms of Service (available on the product page), or product-specific policies. Terminate your account at any time, for any reason, with or without notice.
Next steps for disabled accounts
Please start by reviewing the relevant Terms of Service. Then, if you think your account should not have been disabled, please contact us.
ارسال شده از گلکسى ايس من
سلام
خوب این خلاصه اش میشه اینکه شما قوانین و مقررات را نقض کردید و اکانتتون غیرفعال شده (حذف نشده) و امکان دسترسی به اطلاعات وجود داره.
بعد دلیل غیرفعال کردن را توضیح داده. آخرش هم میگه دوباره مقررات را مرور کنید و اگرفکر میکنید نباید غیرفعال میشد (یعنی اگر واقعاً کاری نکردید)، با ما تماس بگیرید.
حالا يعني بايد باهاشون تماس!!!! بگيرم؟
امكان برگشت هست؟
مرسي
ارسال شده از گلکسى ايس من
خوب، من نمیدونم منظورشون از تماس چیه. شماره تلفن داده اند یا ایمیل یا راه دیگه.
و نمیدونم که قضیه چی بوده. اگه واقعاً به اطلاعاتی که آنجا داشتید، نیاز دارید و کار چندان خلافی هم نکرده اید و میتونید تماس بگیرید، بله؛ راه برگشت هست.
سلام
چگونه میشه پیغامی را کاملا بلوک کرد که دیگه وارد جمیل نشه
من از چند سایت تبلیغاتی پیغامهای زیادی دریافت میکنم تنها کاری که کردم تونستم پیغامها را spam کنم. روشی هست که کاملا بلوک بشن و وارد جمیل من نشن؟
سپاسگذارم
سلامنقل قول:
بستگی به نوع ایمیل داره. اگه مال سایتیه که خودتان یه زمانی ثبت نام کرده اید و حالا دیگه نمیخواهید ایمیلهاشون را دریافت کنید، که بیشتر اینها در پایین ایمیل لینک ابطال ثبت نام دارند:Unsubscribe
ولی اگه مال سایتهاییه که همنیجوری روباتیک به همه ایمیل میفرستند، تنها کاری که میتونید بکنید، بی محلی کردنه. هرگونه کلیک روی لینکهای این ایمیلها شما را به صورت هدفی برای اسپم درمیاره.
مثلاً من ایمیل یاهو داشتم و کلی اسپم دریافت میکردم که تعدادیش بخاطر ثبت نام و تعدادی فقط بخاطر بازدید از سایت و یا کلیک بر وری لینکهای تبلیغی بود.
ناخواسته آدرس را عوض کردم و همه انها قطع شد.
مثلا
سلام
برای وب میل جیمیل باید کجا رفت؟ این رایگان رو نمیگم . مثل یاهو که پولی هست و دامین میخری و یک ایمیل به نام دامین و خودت برات درست میشه و یک میل باکس بهت میدند./
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این طوری منظورمه.
سلام...میخواستم بدونم چطوری میتونم جیمیلمو حذف کنم...خواهشا جواب بدید...هرکار کردم نشد
سلام
من هر وقت می خوام وارد جیمیل بشم کد می خواد ،متاسفانه خطی که شماره تلفنم و داده بودم قطع شده الان چیجوری میتونم شماره جدید بدم یا کلا کاری کنم دیگه کد نخواد ، چند روزه نمی تونم وارد جیمیلم بشم
سلام. خوب من هم کد میزدم؛ خسته شدم، کنسلش کردم. یعنی الآن یادم نیست که چه گزینه هایی برای وارد شدن بدون کد در آن بود. اگه اشتباه نکنم، فقط میتونید با بخش support تماس بگیرید.نقل قول:
راه دیگه ای نیست ؟نقل قول:
من فکر نکنم اسپم مشکلی باشه. شما همین که گفتم انجام بدید، اصلاً تو اینباکستون چیزی نمیاد. هفته ای یکبار هم اسپمهاتون را پاک کنید. یکی دو کلیکه دیگه.نقل قول: