بنظر من عطر ماندگاریش بیشتر و جذابتره اسانس های زنونه و مردونه که باسرنگ داخل ظرف مخصوص عطر مریزندو میفروشند هم به صرفه تر ه هم خوشبوتر البته اگه تقلبی نباشه .
Printable View
بنظر من عطر ماندگاریش بیشتر و جذابتره اسانس های زنونه و مردونه که باسرنگ داخل ظرف مخصوص عطر مریزندو میفروشند هم به صرفه تر ه هم خوشبوتر البته اگه تقلبی نباشه .
[QUOTE=hossein6599;6082635]میدونم دیور اسم برندش هست .. اسم مدلش رو نمیدونم.. عرض کردم که اصلا نمیخواستم خرید کنم و فقط از تو قفسه برداشتم تست کردم و وقتی رسیدم خونه فهمیدم چه بوی محشری داره.. حالا خریدم میام اینجا عکسش رو میذارم:11:نقل قول:
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
من به نظرم این اسانس ها کیفیتشون پایینه .. سردرد میارن بعضی هاشون .. کلا که به نظرم هرچی پول بدی آش میخورینقل قول:
بچه ها کسی از والاسان یا عطر افشان خرید کرده؟عطراشون اصله؟آخه من قم هستم و اینجا عطرفروشی مطمئن نداره
راستی نگفتید در مورد Smith & Wesson چیزی نمیدونید ؟کسی نداشتدش؟:20:
تفنگهاش که خوب بنظر میان! :31:نقل قول:
شوخی می کنید ؟:18: چون اونا از بوی بدشون سر آدمو گیج می کنن :31:...نقل قول:
نه دوست منن، برند دیور مدل دیور هوم یا مدل دیور هوم اسپرتنقل قول:
من اولیه رو داشتم که خیلی خوشبو بود ....
راستی بچه ها کسی الان جیو نداره ببینه کد زیر شیشه برچسبه یا حک شده برا من که برچسبه دوسال پیش 100 میلش رو خریدم چهلو خورده ای اصلا موندگاری و پخش شوندگی و همچین بوی خوبی هم نداره خیلی احتمال میدم تقلبی باشه نظر شما چیه؟:41:
در ضمن شاید یکی دو روز دیگه بیام تهران از کجا بخرم که صد در صد اصل باشه وخیالم راحت باشه لطف کنید چون بچه تهران نیستم آدرس دقیقش رو بگید یا همینجا یا پیغام خصوصی
ممنون:20:
البته حتما جایی باشه که اجازه تست هم بدن وتستر داشته باشن این خیلی برام مهمه چون میخوام آگاهانه انتخاب کنم
راستی به نظر شما ادکلنهایی که جدید میان در اوائلش احتمال تقلبی بودن خیلی کم نیست؟مثلا blu de chanel نسبت به آلور هوم اسپرت مثلا
جیو اصلی 50 میلش حدود 40 تومنه و 100 میلش 70 تومنه.نقل قول:
بوش خیلی خوبه.تا حالا ندیدم کسی رو که بگه خوشبو نیست.
من ندارمش.:31:
رو جدید بودن نمیشه حساب کرد.یک برندی که رو بورس باشه و شناخته شده باشه محصولاتش ممکنه تقلبیش زودتر بیاد تو بازار.:41:(خودم دیدم که میگم)
كريستين ديور، هميشه وراي مد
كريستين ديور (كه معمولا به نام ديور شناخته مي شود) شركتي فرانسوي است كه علاوه بر در اختيار داشتن برترين توليدكنندگان مد دنيا و بهترين خياطان زنانه دوز، 42 درصد سهام لويي ويتان (LVMH) را كه بزرگ ترين توليدكننده كالاهاي لوكس است در دست دارد. هر دو شركت ديور و LVMH توسط تاجري به نام برنارد آرنالت كنترل و مديريت مي شود.
نام ديور از نام طراح معروف كريستين ديور گرفته شده است كه امپراتوري طراحي لباس بانوان را در سال 1946 پايه ريزي كرد. خياطي زنانه دوزي كريستين ديور تنها بخشي از خانه بزرگ ديور است كه لوازم مختلفي شامل لباس زنانه، وسايل لوكس، لباس هاي مردانه و جواهرات را توليد مي نمايد. امروزه ديور 160 بوتيك در سراسر دنيا را اداره مي نمايد و يكي از اهدافش افزايش اين تعداد است.
رقباي زيادي براي اين شركت وجود دارند شامل: شانل، لويي ويتان، گوچي، ورساچه و افراد معروف زيادي در لباس هاي با طراحي ديور ديده شده اند.
خانه ديور در 16 دسامبر 1946 در يك خانه شخصي در پاريس تاسيس شد. اگرچه، سال 1947 كه سال گشايش آن بوده است به عنوان تاريخ تاسيس به حساب مي آيد. ديور توسط تاجر ثروتمندي به نام مارسل بوساك حمايت مالي مي شد. خياطي جديد بخشي از فعاليت تجاري يكپارچه منسوجات شد كه توسط بوساك اداره مي شد. سرمايه اوليه آن مبلغ 6 ميليون فرانك فرانسه بود و 80 نفر كارمند داشت. اين شركت براي بوساك تنها جنبه سرگرمي داشت و همين مساله به آقاي ديور اين امكان را داد تا بتواند از توانايي خود در طراحي استفاده نمايد و حقوق دريافتي خود را افزايش دهد.
اولين شوي لباس با نام نگاه جديد (new look) ديور در سال 1947 براي فصول بهار و تابستان با 90 مدل و 6 مانكن در سالن دفتر مركزي برگزار شد. براي رد محدوديت استفاده از پارچه، ديور 20 يارد پارچه را به صورت افراطي در نوآوري هاي خود به كار برد. اين طراحي شامل شانه هاي گرد، كمربندي كه محكم بسته مي شد و دامن هاي حجيم و پف دار بود. با گذشت زمان «نگاه جديد» جدا به محبوبيت رسيد و به اندازه سال ها از مد و از ديگر رقبا جلو افتاد. اشخاص معروف هاليوود و اروپايي هاي ثروتمند مشتري هاي دائمي اين لباس ها شدند و پاريسي كه بعد از جنگ جهاني دوم جايگاه خود را در مد و طراحي از دست داده بود با «نگاه جديد» ديور توانست به جايگاه خود بازگردد.
به گفته سازمان ديور، سال 1947 سالي بود كه كريستين ديور اولين عطر خود را با نام Miss Dior ارائه نمود. ديور صنعت عطرسازي را با عطر Miss Dior كه به ياد خواهرش كاترين ديور نام گذاري شده بود با يك حركت انقلابي روبه رو كرد. شركت با مسووليت محدود كريستين ديور داراي 25 درصد از سهام، عطريات كاتي 35 درصد از سهام و بوساك 40 درصد از سهام تجارت عطر را در دست داشتند. از سال 1947 تا سال 1950 پير كاردين مديريت اين شركت را به عهده داشت.
توسعه به خارج از فرانسه از سال 1949 با افتتاح بوتيك عطر كريستين ديور در نيويورك آغاز شد. ديور 75درصد از صادرات مد از فرانسه را به همراه 5 درصد از درآمد صادراتي كشور در دست داشت. در سال 1950 يكي از مديران، تحت ليسانس قراردادن كالاهاي لوكس را با حك كردن نام كريستين ديور روي آنها به صورت قابل مشاهده طراحي نمود. اين طرح اولين بار روي كراوات ها اجرا شد و به سرعت روي جوراب ، كلاه ، دستكش، كيف دستي، جواهرات و روسري انجام گرفت و از اينجا بود كه تحت ليسانس قراردادن محصولات پوشاك مورد توجه قرار گرفت و سپس توسط ساير خياطان پيروي شد.
در سال 1957 ديور پس از سومين حمله قلبي در گذشت و شركت از خلاقيت هاي بي نظير او بي نصيب ماند. با مرگ او بخش طراحي دچار بي نظمي شد و «جيكوس روئيت» كه مديرعامل بود تصميم گرفت كه فعاليت در سراسر دنيا را متوقف نمايد. اما اين مساله از طرف هيچكس قابل قبول نبود و وجود «ميسون ديور» كه يكي از دلايل ثبات مالي شركت بود اجازه اين كار را نداد. براي اينكه روئيت بتواند نام ديور را به جايگاه خود بازگرداند، در همان سال جوان 21 ساله اي به نام «سنت لورن» را براي مديريت هنري پيشنهاد كرد. او توانست با استفاده از پارچه و با توجه به چيزهايي كه ديور طراحي كرده بود لباس هاي جديدي كه پوشيدن آنها ساده تر بود و جنس آنها لطيف تر بود را طراحي نمايد و با اين كار او به يك قهرمان براي ديور تبديل شد.
ديور اولين دفتر خود را در ميلان در سال 2002 افتتاح كرد و 130 جايگاه با فعاليت كامل را اداره كرد. دومين دفتر ديور، آن سوي آب ها در توكيو گشايش يافت.
در پايان سال مالي 2008 ديور 38/42 درصد از سهام LVMH و 32/59 درصد آراي آن را دارا بود. در پايان سال مالي 2009 درآمد شركت 75/17 ميليارد يورو، درآمد عملياتي 164/3 ميليارد يورو، سود 695 ميليون يورو، دارايي كل 25/36 ميليارد يورو، حقوق صاحبان سهام 12/16 ميليارد يورو بوده است و تعداد 73150 كارمند در اين سازمان مشغول به كار بوده اند.
امشب میبینم بهت خبر میدم... من یه مدل جیو دارم که بوش خیلی خوبه ولی تا جایی که یادم هست کلا هیچ برچسبی هیچ جای شیشه و جعبش استفاده نشده بود.. حالا چاپ بود یا حک شده روش نمیدونم اما برچسب ندارهنقل قول:
يه سوال؟شما اگه يه ادلكن از Rio يا Ajmal ببينيد و خوشتون بياد ميخريد يا ترجيح ميدهيد كه دو برابر اون پولو براي يه ادكلن معروف بديد؟ من ميخوام ادكلن بخرم 2 تا از كاراي Ajmal رو به نامهاي Chemystery و Vision خوشم اومده اما در عين حال از Ferrary Yellow هم خوشم مياد.به نظر شما من چي كار كنم؟كاراي Ajmal رو بگيرم كه ساخت امارات هستند يا همون Ferary yellow رو؟ ميدونيد قضيه اينه كه من با 50 تومن 2 تا ادكلن امارتي بخرم بهتره يا اون پولو بدم يه ادكلن معروف بخرم؟؟
لطفا راهنمايي كنيد.
خیلی لطف میکنی دوست من برا من ته شیشش یک برچسب کوچکی هست که یک سری چیزهایی نوشته و یک کد چند رقمی هم هست که این کد با کد -- شده روی جعبه یکی هست راستی مگه جرجیو آرمانی ایتالیایی نیست؟پس چرا مال من رو زده made in paris ؟نقل قول:
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
بابا رفق دمتون گرم یک تهرانی بامرام نیست به ما آدرس یک فروشگاه خیلی معتبر همراه با تست رو بده ؟
پاساژ گلستان همکف همه عطرهاش تست و قیمت داره. بزرگه و میشه توش راحت گشت زد. هایلند م ارژانتین هم میگن خوبه.نقل قول:
مغازه غنچه گیشا هم 30 ساله تو کار عطره. هر 2 هفته عطر جدید مییاره که یک پوستر بزرگ هم در ویترین میزنه.
با تشکر هایلند جمعه هم بازه؟کسی شماره تلفنی ازش نداره؟نقل قول:
اره بازه. شماره ندارم.نقل قول:
راستی میدونستید عطر کیت میدلتون تو مراسم عروسیش چی بود؟
Illuminum White Gardenia Petals
100 میلش 190 دلاره.کد:http://www.luckyscent.com/shop/section/1/item/54100/brand/Illuminum/White_Gardenia_Petals.html
این 2 تا کار ajmal رو میشه یه کم توصیف کنید؟نقل قول:
کربنش رو من دارم خیلی عالیه.
دوست عزیز منم جیو دارم 40 تومن گرفته بودم 100میلشونقل قول:
تو تهه شیشه یه برچسب داره
اما اینو بگم متاسفانه تقلبی هس اصلان موندگاری نداره
کار chemystry یکی از سنگین ترین عطرایی هست که دیدم...خیلی غلیظ و شیرینه.اما کار Vision بر عکس شباهت بسیار زیادی به فارنهایت دیور داره...من خودم این vision رو خیلی دوست داشتم.آخه واقعا کیفیتش خوبه...ولی باز خب کار امارات هستن دیگه..نقل قول:
عجب عجیبی:31: پس همونطوریه که فکر میکردم همیشه باخودم میگفتم اگه جیو اینه.....بر سلیقه مردم. بگذریم بچه ها یکی به شدت وصف ناشدنی از دلچه گابانا د وان جنتلمن تعریف میکرد یعنی خیلی تعریف میکرد خیلی ها من هم برا خریدش خیلی وسوسه شدم نظر رفقا چیه؟همینطور تعریف دیور هوم intense و همینطور La nuit de L Home کسی نظری نداره؟:46:نقل قول:
من بابای برام عطر می یاره............پلی بوی رو دوس داشتم...اینا هم فعلا استفاده می کنم ولی توی شیراز نه اون پلی بوی که خودم دارم رو پیدا کردم نه اسم عطر اولیه.xcel وv-max
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
اگه بخوام دخترونه بزنم نانسی .بو لیدی .بلو هات.رومانس .شیفون.اینا رو می زنم......
به نظر من فقط aqua gio
ناکس بوش ادمو گیج می کنه.من یه دونه 50ml شو داییم از سوئد اورد هنوز بوش تو دماغمه!رو یه پیرهن زده بودم یادمه بعد از شستن هم هنوز بوی عطر میداد!اتفاقا ته شیشه برچسب داره وبزرگ نوشته ux290 که احتمالا سریالشه.زیرشم با فونت ریزتر نوشته Dist usa giorgio armani perfumes و اخرشم نوشته made in france
الان تو بازار بری 100ml ش فکر کنم حدود 80 تومن باشه.40تومن یه کم مشکوک می زنه خب!هر چند ممکنه یکی همون رو بده 65-70- تومن.به هر حال ایرانه دیگه.صاحب نداره که!
چمیستری رو من داشتم.بوش وقتی میمونه خوشبو میشه.ولی اولش حاله آدمو بهم میزنه.نقل قول:
ویژن هم داشتم.اصلا شباهتی با فارنهایت نداره.میشه گفت ته بویه چوب داره.ولی خب من مفتی دوتاشون رو
بخشیدم:31:
از شاتست همین 3 روز پیش شمارشو انداختم دور از بس که این مدیریتش ( ابوالقاسمی ) آدم نفهم و بی شعوری تشریف داره!! حالا جدای از این صحبت ها هایلند حدود 4-7 تومن بالای قیمت هست .. من خودم از اونجا زیاد خرید میکنم ( میکردم) آخرین بار هم دو هفته پیش اونجا بودم.. بهتره اونجا انتخاب کنی و از جای دیگه بخری!! البته من خودم هر دفعه همونجا میخرم ولی کار اشتباهی هستنقل قول:
خوب كاري كردي..منم كم كم واقعا دارم به اين نتيجه ميرسم كه ببخشمشون...واقعا آدم وقتي ار ادكلناي معروف استفاده كنه اينا پيش چشمم به حساب نميان.منم اشتباه كردم ويژن رو گرفتم...چون ديدم بوش به اون خوبي كه اول بو كردم نيست و ميمونه خيلي بد ميشه.نقل قول:
منم حدود 1 ماه پیش ادکلن چمیستری رو به اصرار یکی از دوستان خریدم از کوچه مروی به قیمت 15000 تومان و 1 روز ازش استفاده کردم و از بوش بدم اومد و فروختم به همون دوستم که اصرار داشت این ادکلن رو بخرم به قیمت 14000 تومان
به نظر من همه ادکلنهای شرکت اجمل فوق العاده مزخرف هستند و کیفیت عطر بیک از این ادکلنا بهتره
بچه ها دیویدف کول واتر 1988 چطوره بنظرتون ..
کد:http://www.amazon.com/Water-Davidoff-Toilette-Ounces-TESTER/dp/B00212U17W
اگه بوی خنک دوست داری ازش حتما خوشت می یاد،بوی خوبی داره ،موندگاریش اگه نگم کم زیاد هم نیست و اینو بگم بسیار معروف شده تو خانواده بوهای خنک و مسلما دیگه اصلا خاص نیست:20:نقل قول:
من خیلی بوشو دوست دارم.پخش کنندگی خوبی داره ولی خب ماندگاری افتضاح.مگر اینکه خیلی اسپری بکنی.نقل قول:
بچه ها کسی از فروشگاه های تیبا به ویژه شعبه مرکزیش که تو هایپر استاره ادکلن خریده؟به نظرم قیمتاش خوب و استاندارد هستش.به عنوان نمونه ادکلن دانهیل براون رو یه فروشگاه متفرقه 75 میل رو میداد 75 تومن اما من از هایپر استار گرفتم 50 تومن...به نظرم که خیلی خوب خریدم.
--------------------------------------
یه سوال.نظرتون راجع به ادکلنای بربری چیه؟نظر من که خیلی نسبت بهشون مثبته..به ویژه بربری بریت و بربری د بیت...برای استفاده روزانه و سر کار د بیت رو پیشنهاد میدم...یه بوی ملایم خوشایند و شیرین که انگار تنش های روحی آدمو برطرف میکنه و سر کار باعث میشه تمرکزت زیاد بشه...به ویژه من که کارم به شدت ذهنی هستش و هر روز که میرم سر کار باید کلی سلول خاکستری ذخیره داشته باشم که تا عصری بسوزونم.من اینو میزنم میرم سر کار انگار یکی داره پشتمو مشت و مال میده.از شنیدن بوش خستگیم در میره.
دوست عزیز اینجا رو نگاه کننقل قول:
ماندگاری هم بین 6 تا 10 ساعت گفته شدهکد:http://www.fragrancenet.com/cool-water-cologne/davidoff/mens-fragrances/mf/en_US/00582
دوستان نظرتون درباره Giorgio Armani Attitude Extreme چیه؟
من بوهای گرم و تلخ رو دوست دارم.
75 میل 75 تومن خیلی بالاست. من 50 میل رو 44 خریدم که بنظرم باز هم گران خریدم. 2تا سایت فروش انلایننقل قول:
100 را 41 میدهند که با توجه به قیمت 43 دلاری امازون خیلی خوبه. چاره هم 50 میل رو 35 میده
کد:http://www.amazon.com/Dunhill-Brown-3-4-Toilette-Spray/dp/B001GBH0QO
من که خوشم نیامد.مهم نظره من و یا دوستان نیست.اگه خوشت اومده بگیر ولی به نظرم به این قیمت هم نمیارزه!نقل قول:
دقیقا مساله همیجانست.نقل قول:
اینجا خیلی Allure Homme Sport رو پیشنهاد دادن که من نمونه تستش رو داشتم ولی متاسفانه اصلا از بوش خوشم نمیومد ردش کردم رفت ؟؟!!
مثلا اینجا بوی Encre Noire رو خیلی سنگین میگن و بعضا بد میدونن ولی من از بوی چوبی که میده خیلی خوشم میاد.
از polo سبز خیلی خوشم میاد که اونم بوی چوب داره و احتمالا با سلیقه اینجا اصلا سازگار نیست.
حالا توی این مایه سلیقه ما چیز دیگه ای سراغ ندارید؟
اتفاقا منم از بوی شنل آلور اسپرت زیاد خوشم نمیاد.از بوی معمولیش خیلی خوشم میاد.نقل قول:
بوی چوب خوشتون میاد هامر دقیقا بوی چوب میده!
ادوکلن he wood ، من اینو یه سال پیش 56 تومن برای پدرم خریدم ، اگه بوی اون سبکی دوست داری فکر کنم خیلی خوبه براتنقل قول:
سلام دوست عزیز Roovigital من هم از الور اسپرت خوشم نیومد اینقدر تعریفش رو میکردن واقعا آدم تا یک رایحه ای رو خودش بو نکنه نمیتونه بخره
راستی تو که قمی از کدوم مغازه مطمئن هستی که ادکلن هاش اصلی باشن ؟ جایی رو میشناسی که اجازه تست هم بدن؟
سلام دوستان
این عطر Jacsaf چطوری هست؟؟
تو خیلی از سایت ها اینو دیدم
نمی دونم چطوری ها هست
دفعه اوله اسمش رو می شنوم
و اینکه برا روز مادر خوب هست از این استفاده کنیم یا نه؟؟؟؟
کدوم رنگش از همه بهتره؟؟
این توضیحاتش هست:
قیمتش هم 12500نقل قول:
عطر بانو ویژه روز زن و مادر
با بسته بندی شیک
زیبا ترین و به یاد ماندنی ترین هدایا ویژه روز مادر و روز زن
عطر Jacsaf ویژه روز مادر
این عطر با ۵ رایحه مختلف و ماندگاری دراز مدت ( حداقل ۴۸ ساعت ) یکی از بهترین گزینه ها برای هدیه روز مادر و روز زن است .
عطرها همیشه جزو محبوبترین هدیههایی هستند که میان افراد رد وبدل میشوند زیرا در صورت ماندگاری و دلنشین بودن بوی عطر هرگاه کسی عطر هدیه شمارا استفاده میکند احساس دلنشین ناشی از بوی مطبوع عطر را با یاد شما همراه میکند.
از شرکت معتبر jacSaf
ساخت KFZ
پرفروش ترین عطرهای سال ۲۰۱۱
همه آنچه از یک عطر می خواهید در این مجموعه گردآوری شده است
با خط بوی جادویی
بهترین و شیک ترین هدیه برای آنکه دوستش دارید
زیباترین گلهای جهان را در عصاره ای ماندگار به مادر خود هدیه کنید
هدیه ویژه روز مادر و روز زن
عطر بانو ویژه روز زن و مادر
با بسته بندی شیک
مادرم روزت مبارک
همسر عزیزم روزت مبارک
در ۵ رایحه متفاوت
آبی (blueLife)
صورتی(darkWave)
قرمز(FF )
مشکی(blackPearl )
سفید(mademolselle )
نظرتون در مورد این عطر چی هست؟؟
سلامنقل قول:
فروشگاه رایحه و افشان توی خیابون صفائیه.
فروشگاه رایحه قیمتاش منطقی تره ولی بازم گرون میدن.
مثلا همین Encre Noire میگه 50.
اجازه تست نمیدن.
Jacsaf ظاهرا شرکتی فرانسویه که رایحه عطرهاش رو بر اساس ادکلنهای مارک دار میزنه من خودم انصافا مدلی که رایحه آکوا دی جیو رو داشت رو تست کردم و خریدم(البته اون مدلی رو خریدم که شیشه عطر لوله ای شکل هست) واقعا خیلی خیلی شبیه اصلی بود موندگاریش هم خوبه واقعا اگه بقیه رایحه هاش هم اینقدر شبیه باشه توصیه میکنم بخرید که ضرر نمیکنید البته قیمتش هم 4500 برا 22 میل هست که واقعا می ارزه و ظاهرا از کارهای ریو خیلی بهتره من لالیک ریو رو دارم میخوام لالیک این رو هم بخرم ببینم کدوم به رایحه اصلی شبیه تره اگه کسی بره یک مدل از جکساف رو که خودش اصلیه اون رو داره بخره وبیاد تفاوتش رو بگه کیفیت این شرکت بیشتر مشخص میشهنقل قول:
حتی اگه دوستان قائل به این باشن که هیچی ادکلن اصلی نمیشه(که به نظر من اصلا این حرف اینطور عمومیت نداره) چون جکساف خیلی شبیه میزنه میتونه با توجه به قیمت پایینش راهی کم خرج برا تست ادکلنهای گرون قیمت باشه اگه خوشتون اوومد و دیدید همونیه که میخواید میرید اصلیش رو با خیال راحت میخرید راستی نفهمیدم این made in kfz یعنی چی؟
این رو هم بگم که این شرکت مثل اینکه همه رایحه های شرکتهای دیگه رو نداره ولی من یک کار کپی از یه شرکت دیگه دیدم که اکثر رایحه ها رو داره و از جکساف هم بهتر میزنه گرونتر هم هست 7500 برا 25 میل ولی واقعا شبیه و با موندگاری خوب فقط نمیدونم ساخت کجاست و اسمش چیه
والا به خدا من که هر دفعه اومدم سر قضیه ارزون بودن پول برای چیزای غیر اصل مثل آدیداس و ریو و اسمارت و ادکلن تقلبی و ازین اسانسا دادم آخرش جز پشیمانی هیچ چیز برام نموند.خودمم پشت دستمو داغ کردم که دیگه هیچ چیز غیر از ادکلن اصل نخرم چون واقعا ارزششو نداره و اصلا هیچ چیز به اندازه ادکلن اصل راضیم نمیکنه.هم شیشه و بسته بندیش به آدم حال میده هم اینکه واقعا بوی اصله و دیگه جای هیچ حرف و حدیث دیگه ای وجود نداره و خیال آدم راحته..هرکسی هم پرسید چی میزنی؟ مثل مرد سرتو بالا میگیری و میگی که کار اصلی فلان شرکت فرانسوی یا آمریکایی رو میزنی..تنها کارای ارزونی که واقعا ارزش داره آدم بگیره کارای کشور ترکیه مثل ادکلنای Caldion، Rebul و Jagler هستند که کیفیت عالی و مطمئن و اصل خود برند ترکیه رو بهت میدن و فقط تنها ضعفش موندگاریشونه اما کیفیت رایحه و مطبوع بودنش کاملا برابر با یه ادکلن 60 هزار تومنیه.مطمئنم هیچ کس اینجا کارای ترکیه ای رو امتحان نکرده..چون اگه کسی امتحان کرده بود حتما در حد ادکلنای کول واتر اینجا درباره اش بحث میشد. .این نظر و تجربه شخصی خودمه..حالا بدم نمیاد نظر شما رو هم در این باره بدونمنقل قول: