تو اروپا بله...تو جهان يونايتد اول هست...
Printable View
تو اروپا بله...تو جهان يونايتد اول هست...
به سبک جناب کوتی
الله اکبر الله اکبر بارسلونا گل خورد
اونم از هرکولس تو نیوکمپ
N.H. Valdez گل زده فکر کنم همونیه که تو دورتموند بود عجب پولی خرج کرده این تیم !!!!!!!!
ترزگه فیکسه ؟
درنته هم وینگ بازی میکنه :دی
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
خدا رحم کنه بهشون :دی نیمه دوم 5 تا میخورن :دی
جالب درصد مالکیت توپ هست
78 به 22
:31:
ولی خوب نتیجه گرفتن
البته بویان یه موقعیت100 درصد رو گل نکرده
باورنکردنیه!! گل دوم رو بارسا خورد!!:18:
دو تاشو والدز زده :دی
کد:http://www.goal.com/en/match/48596/barcelona-vs-hercules/play-by-play
نیمه دوم
ژاوی جای ماسچرانو
پدرو جای کرکیچ
آلوز جای آدریانو
-----------------------
سندوا جای درنته
روفت جای نلسون والدز (زننده هر دو گل)
من که فکر نکنم با این دفاعی که اینا میکنن(11نفر رفتن تو دفاع) بتونیم برنده بشیم!
مساوی رو بگیریم کار بزرگی کردیم
البته به نظرم ترکیب تیم رو از همون اول اشتباه ریخته بود
جالبه که در بازی همزمان در دسته ی پایینتر تو لیگ اسپانیا هم تیم بارسلونای b هم 4 تا از حریفش عقبه:18:(تا دقیقه 75)
ظاهرا همگی اعضای باشگاه اعم از بازیکنان و پرسنل و کادر مربیگری همگی دیشب دیسکو بودن:27:
خاک تو سر این کیکو کنن ! موقعیتاشو گل میکرد الان 5 تایی زده بودن ! البته بارسا هم حمله میکنه !!! خیلی قشنگه بازی !!
جالبه بارسلونای بی هم چهار هیچ عقبه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید چرا پست منو سریع تر گفتی!:31::46:نقل قول:
نقل قول:
جالبه بارسلونای بی هم چهار هیچ عقبه!!
از .livescore دنبال میکنید:31:نقل قول:
جالبه که در بازی همزمان در دسته ی پایینتر تو لیگ اسپانیا هم تیم بارسلونای b هم 4 تا از حریفش عقبه
شما هم دنبال می کنی؟!:31:نقل قول:
از .livescore دنبال میکنید:31:
راستی ایول! بارسا یه گل زد! بارسای بی رو میگم!:31:
بارسا بی یه گل زد و اینا هنوز هیچی!!!:31:
اره:31: + goal :31:نقل قول:
شما هم دنبال می کنی؟!
پیکه هم زخمی شده!!!
تموم شد. بارسا باخت:31:
دوستان با منطق و بدور از تعصب بارسایی به مانند گذشته از الان شروع کنن به توجیه کردن:46:
موقعیت های زیادی هدر رفت. والدز با سیوهاش نشون داد شرایط خوب فصل قبل رو داره. پیکه مثل جام جهانی به خاک و خون کشیده شد.
با بردن سویا و بازی اول دیگه داشتم شک می کردم قراره یک فصل ناامید کننده داشته باشیم. مثل اینکه رویا در پیشه.نقل قول:
نتیجه نهایی:18::[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این نتیجه های امروز (منچستر و بارسا) مربوط به 11 سپتامبر! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب اساسونا رو ميكوبيم ميريم بالاتر از بارسلونا:31:
طرفدارهاي اتيشي بارسا هر وقت تيمشون ببره ميان؟؟؟؟:31:
كجان پس؟؟؟!!!!
بيان يه كم توجيح كنن حوصلمون سر رفت
قبول دارم..نقل قول:
آمار رئالو ندارم ولی جواد دست از سر تیم حاوی مسی بر نمیداره. انصاف نیست.
جام جهانی دیونمون کرد سر ارژانتین!: دی
+
شاخ درووردم وقتی فهمیدم بارسا باخته!! هنوز باورم نمیشه!
اما کلا بارسا رایکارد هم تو اوج بود که یهو خورد زمین!
شاید اینم اینطوری شه!
البته کلا خیـــلی زوده برا پیش بینی...
+
این هیگواین تا دیوانه نکنه ما رو، ول کن نیست!
بجا زدن یه ضربه نرم و فنی، توپ رو الکی برد گوشه و خرابش کرد!
بقول این گزارش گر انگلیسی، رئال چندتا موقعیت داشت که بهترینش(هاش؟!) رو هیگواین خراب کرد!
ایشالله نیمه دوم...
(ایکاش میشد همین اول فصلی، دوستان بیان و مشخص کنن که طرفدار کدوم تیم هستن! حداقل این 1 فصل طرفدار کدوم تیم هستن!! اینطوری خیلی چیزا مشخص میشد!)
زیاد خوب بازی نکرد رئال ! اوزیل بی شک بهترین بود ! هیگواین هم خوب نبود اصلا ! نمیدونم چش شده !
خب شاید گواردیولا هرکولس رو زیادی دست پایین گرفته بود،ولی در هر صورت مهم نیس...امیدوارم شک به تیم وارد شده باشه...
عشق است بارسا...:40:
تیم زیاد خوب نبود ولی مهم نیس ... مهم 3 امتیاز بود حاصل شد :40:
ریکاردو هم واقعا چیکار میــــکنه !!! : دی
من جدا برام سواله که عادل چه مشکلی با کریس داره؟!
کریس حرکت تکنیکی میکرد، عادل میگفت یه حرکت خوب یا نهایتا میگفت قسنگ!
در صورتیکه بدون شک اگه مثلا رونالدینهو این حرکت رو میکرد، میگفت یه حرکت کامپیوتری!
یه توپ خراب کرد، کلی ایراد گرفت ازش!
مهم نیست! یه عادل که بیشتر نداریم!
+
این ریکاردو شده بود ترکیب 3 دروازه بان برتر دنیا!!
حالا همه ضربات رو بگیم بد زدن مهاجم ها، اون ضربه هیگواین رو که روی پاس اوزیل زده شد رو واقعا گرفتنش خیــلی سخت بود!
+
اوزیل نشون داد که چه توانایی داره اگه بعد اومدنش به رئال میگفتن که نمیخواستیمش، فقط برا این بوده که نمیتونستن بخرنش! وگرنه تواناییش واقعا بالاس...
هنوز زوده اما با آقای خاص، به جاهای بهتری میرسیم!
بخصوص اگه آدامس خوب براش تهیه کنن!: دی
با جاودانی زیاد نشست و برخواست کرده!:31: (عادل رو میگم)نقل قول:
یه مطلب رو بگم به نظرم خوب شد بارسا باخت دو فصل پیش هم اونا بازی اول رو مساوی کردن و بازی دوم رو باختن اما بعد تیم بی نظیر شد به نظرم بارسا یکم مغرور بود این باخت لازم بود
دوستان اول تبریک می گم این برد رو ایشالله تا آخر فصل همه ی بازی ها رو می بریم:20:
همشون با کریس مشکل دارن.فکر می کنن چون پول خوبی گرفته باید تو هر بازی سه تا گل بزنه.:13:نقل قول:
دقیقا امشب واقعا عالی بازی کرد ! منو امیدوار کرد اصلا در نبود کاکا به مشکل بر نخوریم ! هماهنگیش با خدیرا هم جالب بود !نقل قول:
اوزیل نشون داد که چه توانایی داره اگه بعد اومدنش به رئال میگفتن که نمیخواستیمش، فقط برا این بوده که نمیتونستن بخرنش! وگرنه تواناییش واقعا بالاس...
از باخت بارسا واقعا شوکه شدم! البته نمیدونم با کدوم ترکیب رفت. ولی خوب بارسا و رئال، اگه ال کلاسیکو رو بذاریم کنار، معمولا بیشتر از 3 باخت نمیدن!
رئال هم در پاره ای از مواقع خوب بود. کاملا معلومه که تیم نیاز داره از حاشیه دور بشه و هماهنگ بشن.
واقعا واقعا مسعوت اوزیل عالی بود!!! باور نکردنی بود. تقریبا تمام توپ ها رو درست پاس داد.
نمیدونم چرا دی ماریا رو دیر به زمین آورد.
رونالدو اصلا خوب نبود. اگه اسم رونالدو روش نبود، یه چیزی در حد پابلو لئون بود. با بالا تنش بهتر دریبل میکرد تا پاهاش.
در کل بازی بدی نبود، فقط حیف که هیگواین اون 2 موقعیت رو گل نکرد که فردا نگن مورینیو 1-0 هاش رو شروع کرد...
یعنی اینقدر تاثیر داشته؟!: دینقل قول:
با جاودانی زیاد نشست و برخواست کرده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (عادل رو میگم)
واقعا عالی بود..نقل قول:
دقیقا امشب واقعا عالی بازی کرد ! منو امیدوار کرد اصلا در نبود کاکا به مشکل بر نخوریم ! هماهنگیش با خدیرا هم جالب بود !
با کریس یخورده بیشتر هماهنگ بودن ها! نه؟!
(الان که فک میکنم، میگم آخه هیگواین هویج!! چطور این همه توپ خراب کردی؟! هی باید حرص بدی مارو؟!: دی)
" شكست، نقطه ي روبروي كاميابي نيست، بلكه جزيي از كاميابي است. شما به شكست نياز داريد تا درسي بگيريد و دوباره روي هدف خود براي كاميابي تمركز كنيد. "
پاول فریزر
باختیم...مثل بازی اسپانیا با سوئیس...امیدوارم نتیجه نهایی هم مثل همون شه...با شناختی که از بارسا دارم مطمئنم که همون نتیجه تکرار میشه...اگه باور ندارید بازی سه شنبه رو از دست ندید...
آره !نقل قول:
واقعا عالی بود..
با کریس یخورده بیشتر هماهنگ بودن ها! نه؟!
هیگواین با اینکه خیلی دوسش دارم اما هویج بود واقعا ! بنزما میرفت نوک لئون جا هیگی میومد بهتر بود ! البته دوازه بان خری هم داشتن خدا وکیلی ! : دی
معلوم نیس چشه این پسر...نقل قول:
هیگواین با اینکه خیلی دوسش دارم اما هویج بود واقعا ! بنزما میرفت نوک لئون جا هیگی میومد بهتر بود ! البته دوازه بان خری هم داشتن خدا وکیلی ! : دی
اعتماد به نفسش انگار مشکل داره!
خیلی توپ (موقعیت) خراب میکنه...
این بازی ریکاردو عالی بود...بقیه بازیها هم توپ خیلی خراب میکنه هیگواین...
اصلا نمیشه تویه بازیهای حساس روش حساب کرد چون وحشتناک بگیر نگیر داره!
+
کلا مسئله تعویض ها تویه این بازی؛ جای کلی سوال گذاشت!
اما اعتماد به خوزه، بهترین کاره...
همین بردهای کوچیک ابتدا فصل، خیلی مهم هستن...
زمان میخواد تیم تا شکل درست خودش رو بگیره...
دوست من باخت توجيه نداره اما دليل كه دارهنقل قول:
محكمترين دليلش غروره كه توليد كننده مشكلات و دلايل بعدي ميشه
اولين مشكل ناشي از غرور دست كم گرفتن حريفه
وقتي بازيكن ها تيم مقابل رو دست كم بگيرن از نظر رواني تقريبا 40 درصد انرژي و انگيزشون گرفته ميشه
همين باعث ميشه كه 90 درصد تيمهايي كه تيم مقابل رو دست كم ميگيرن دچار شك ميشن يعني يا گل ميخورن يا بازي رو از دست ميدن و چند حمله خطرناك روي دروازشون ميشه
خب حالا منطق ميگه كه اين بازيكنا بعد از يك گل يا دو سه تا خطر بايد به خودشون بيان
اما روانشناسي ميگه برگشت اين بازيكنا به حالت اول تقريبا غير ممكنه
چون فرد به خاطر قضاوت غلط دچار نوعي تنبيه دروني و سرخوردگي مقطعي ميشه كه نتيجش عصبي شدن لحظه به لحظه بازيكناس
كه هم ممكنه باعث اخراج بشه هم مصدوميت و در مراحل شديدتر درگيري با بازيكناي خودي كه دليل اصليش فرافكني و به دنبال مقصر گشتنه
دليل دومش عدم شناخت از تيم هركولس بود كه باز هم به خاطر غرور و احساس عدم نياز به شناخت از تيم مقابله
به همين خاطره كه بارسايي كه حريفاي بزرگي مثل رئال و چلسي و اينتر براي كم گل خوردن و متوقف كردنش در نيوكمپ برنامه ريزي ميكنن جلوي حريف تازه به لاليگا راه پيدا كرده شكست ميخوره
با اينكه دنيا حرفه اي فوتبال ادعاي به حداقل رسوندن احساسات و تمركز بر روي منطق فوتبال رو داره
اما حقيقت اينه كه مسائل روحي هنوز بيشترين سهم رو در شكست يا پيروزي يك تيم دارن
ولي مثلا تيم آماده نبود يا فلان بازيكن مصدوم بود يا زمين خيس بود و جمله هايي از اين دست صد درصد توجيه
يك باخت آشكاركننده بهتر از يك برد پنهان كنندس
توي جام جهاني فرق اسپانيا با آرژانتين اين بود كه اسپانيا يك باخت داشت كه مشكلاتشون رو آشكار كرد
اما آرژانتين چند برد داشت كه مشكلاتشون رو پنهان كرد
اميدوارم اين باخت بارسا از نوع آشكار كننده باشه
با این برد و باخت ؛ نه رئال قهرمان میشه نه بارسا نایب قهرمان
هنوز کلی بازی مونده + سرنوشت قطعی قهرمان رو الکلاسیکو مشخص میکنه
اون که بازیه اول بود نه دوم...........نقل قول:
باختیم...مثل بازی اسپانیا با سوئیس...امیدوارم نتیجه نهایی هم مثل همون شه...با شناختی که از بارسا دارم مطمئنم که همون نتیجه تکرار میشه...اگه باور ندارید بازی سه شنبه رو از دست ندید...
برای شکست چه دلایلی که نمیارین...
تیم ملی با باشگاهی از نظر هماهنگی خیلی فرق داره چون چندتا بازیکن از باشگاهای مختلف هستند
نه تیمی که دو فصله بازیکناش فرقی نکردن به جز یکی دو بازیکن.......
گواردیولا به راحتی واقعیت را قبول میکند و میگوید حریف از ما بهتر بود.
شاید عجیب ترین نتیجه ای که شب گذشته در رقابتهای لا لیگا رقم خورد شکست دو بر صفر بارسا در برابر حریف نه چندان نامدارش یعنی هرکولس باش. قهرمان فصل گذشته لالیگا در این مسابقه اصلاً در حد و اندازه های یک قهرمان ظاهر نشد. پپ گواردیولا سرمربی جوان بارسا معتقد است خستگی شرکت در مسابقات ملی یا نا آشنا بودن به زمین مسابقه هیچ یک نمی تواند بهانه ای برای توجیه این شکست باشد.
" خستگی یا شرایط زمین مسابقه همه بهانه است . آنها به مراتب بهتر از ما بازی کردند و مستحق این پیروزی بودند. باید این را بخاطر داشته باشیم که هیچ چیز به آسانی بدست نمی آید. یادآوری این موضوع می تواند به ما در بهتر شدن کمک کند. من بازیکنانی در بالاترین سطح فوتبال در اختیار دارم و به آنها اجازه نمی دهم که حتی یک لحظه از این فرم خارج شوند."
گواردیولا می افزاید:" این شکست چندان من را نگران نکرده است. این فقط یک اتفاق بود.ما بازیهای سخت و فشرده ای را پیش رو داریم. باید هرچه سریعتر خود را از لحاظ روحی و فیزیکی برای سایر مسابقات آماده کنیم. امروز ما انسجام لازم را نداشتیم. آنها بخوبی بازی را بسته بودند و حمله کردن به تیمی که با این شرایط بازی می کند خیلی دشوار است."
کد:http://www.khabaronline.ir/news-91729.aspx