پیست دقیقا کجاشه ؟ بعد از اونجایی بسته هست ؟نقل قول:
Printable View
پیست دقیقا کجاشه ؟ بعد از اونجایی بسته هست ؟نقل قول:
آقا یه حرکتی
1. این اثر انگشت رو الکی میزنن؟ آخه طرف انگشتت رو که میزنه تو استامپ فقط جوهر آبیه که رو کاغذ میشینه. خبری از خطوط دست زیاد نیست. واسه سرگرمیه؟
2. اصلا میشه از روی اون اثر انگشت استامپی کار تشخیصی چیزی انجام داد؟
3. دروازه غار دقیقا کجاست؟
یه محله بین میدون شوش تا مترو شوش (خیلی کیف قاپ داره)نقل قول:
نقل قول:
تا قبل از اونجایی که بسته هست که به درد نمیخوره.چون خیلی شلوغه.بعد از اونجایی که بسته هست میری بالا .اخرین نقطه ی ماشین رو پیست هست.اونجا از نظر ارتفاع خیلی جالبه.ولی ماشین های جیپ و... هم خیلی رفت و امد میکنند.نمیدونم کجا میروند
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
اثر انگشت رو اگر واقعا بخوان ازش استفاده کنند با دستگاه های مخصوص شناسایی میکنند.ولی اینکه اثر انگشت خیلی جاها میگیرند واسه محکم کاریه .وگرنه عملا خیلی ازش استفاده نمیکنند.نقل قول:
دروازه غار بین شوش و مولویه.تا پارسال که پرنده فروشی ها رو جمع کرده بودند برده بودند اونجا.ولی امسال بردن جای دیگه.من 1 بار رفتم کیف قاپی ندیدم ولی به هر حال ملحه قدیمیه دیگه
آقا یه حرکت دیگه.
این نمره و واحد چه ربطی بهم دارن؟
مثلا من معدلم شده 11.88
درسم هم دو واحدیه.
چه طور بفهمم که چند نمره میخوام تا معدلم برسه به 12.
کلا نمره درس و واحد رو یه توضیح بدین ممنون
هر چقدر درس شما مهمتر باشه واحدش بیشترهنقل قول:
برا محاسبه ی معدل اینطوری کار میکنن:یه درس دو واحدی شدی 16 و یه درس یک واحدی شدی 11 و یه درس سه واحدی شدی 10 معدل شما میشه16*2+11*1+10*3حاصل رو تقسیم بر تعداد واحدها(اینجا 6) میکنی میشه معدلت.
یک ویلون آموزشی چه مدل و مارکی خوبه ؟ برای شروع ، مثلا برای گیتار C70 خوب هست
قیمتش حدود چقدر میشه ؟ در خریدش باید به چه نکاتی دقت کرد ؟
سپاس
سلام /
با توجه به بازگشایی انجمن موسیقی ، از تاپیک :نقل قول:
یک ویلون آموزشی چه مدل و مارکی خوبه ؟ برای شروع ، مثلا برای گیتار C70 خوب هست
قیمتش حدود چقدر میشه ؟ در خریدش باید به چه نکاتی دقت کرد ؟
سپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کنید /
موفق باشید.
برای ازدواج دختر بعد از هجده سالگی نیازی به تایید پدر هست؟
بله دختر برای ازدواج نیاز با اجازه ی پدر داره این به سن هم ربطی ندارهنقل قول:
فقط در صورتی نیاز به اذن پدر نداره که مطلقه باشه یا به هیچ کدوم از اقوامش که میتونن به عنوان سرپرستش باشن دسترسی نباشهنقل قول:
حالا یا همه شون مرده باشن یا جای دیگه ای زندگی کنن(الان عصر ارتباطاته اونور دنیا هم باشن با چت ازش اجازه میگیرن)
اگر کسی شغلش باشه,:technology executive یعنی مدیر اجرایی تکنولوژی یعنی چیکارست؟ چی خونده؟ سمتش چیه؟
نقل قول:
دوستان کسی جواب این سوال رو میدونه؟
سلامنقل قول:
کد:http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%AC%D8%AF%D8%A7+%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86+%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA+%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%87+%D9%85%D8%B1%D8%BA+%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86&btnG=Google+Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=
:11:کد:http://par3ajoon1.blogfa.com/post-52.aspx
فردا نهار دعوتیم ؟
:31:
====================================
میزبان به مهمانِ سنگِ پا!!! :
واسه نهار میمونین یا تشریف میبرید ؟
مهمان :
نه , با اجازتون بعد از نهار میریم و قبل از شام برمی گردیم !!!
:31:
سلام
یه سوال در مورد آماری که تو یه مسابقه فوتبال میدن
تو مسابقات فوتبال مثلا میگن این بازیکن 10 کیلومتر خوردی دویده !!!
خوب حالا این دویدن بازیکن به صورت دقیق چه جوری حساب میشه
چون انگار باید یه دوربین تمام 22 تا بازیکن رو در به صورت مجزا در نظر بگیره که این غیر طبیعی هست
و اگر از طریق کامپیوتر هم باشه بازم باید تمام بازیکنا در نظر گرفته بشن یعنی با دوربین در تمام طول مسابقه تک تک بازیکنا زیر نظر باشن
برام سوال هست که دقیقا چه جوری این آمار حساب میشه ؟!
سلام،نقل قول:
برای این کار نیازی به 22 دوربین نیست؛
شکل کار این طوریه که یک دوربین از ارتفاع بالا کل زمین بازی رو پوشش میده؛ (helicopter view)
تصویری که این دوربین میگیره به کامپیوتر داده میشه و تحت نرم افزار خاصی، تمام تحرکات 22 بازیکن داخل زمین در طول 90 دقیقه ثبت میشه؛ (مثلا موقعیت بازیکن x با خط هایی مشخص میشه)
با محاسبه طول این خط (که بیانگر تحرک بازیکنه) و در نظر گرفتن مقیاس، میزان حرکت بازیکن به دست میاد؛
طبیعتا وقتی عنوان میشه که یک بازیکن مثلا 12 کیلومتر دویده، این 12 کیلومتر شامل دویدن، راه رفتن، نرم دویدن و کلا هر نوع حرکتی از اون بازیکنه...
خیلی سخت بود توضیح دادنش؛ امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم...
پ.ن. البته همچین سوالی هم تو yahoo answers شده بود که جواب اون سوال روش کمپانی castrol بود که از اینجا میتونی بخونیش:
کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080611104021AAJV6L3
این یه سایت در مورد آشپزی هستنقل قول:احتمالا اشپزهای اونها این کارو کردن و واردن.کد:http://www.mizeghaza.com/
سلام علیک!
یه سوال زدم توی موسقی پاکش کردن!!
حالا میخوام اینجا بپرسم.امیدوارم کسی پاکش نکنه!
گروه اوانسنس منحل شده یا هنوز فعالیت میکنه؟؟
نه فعالیت نداره تا اونجایی که من میدونم الآن چند سالی میشه
اگه یه ماشین رو قول نامه ای بخریم تا بعد که طرف بیاد سند بزنه مشکلی پیش نمیاد؟
قبل از تنظيم قولنامه مطمعن بشين كه مشكلي پيش نمياد . سند رو مشاهده كنين و كارت شناسايي صاحب ماشين رو با اسم صاحاب ماشين توي سند مقايسه كنين .نقل قول:
قولنامه رو طوري تنظيم كنين كه مقدار كمي از پول رو فقط پرداخت كنين و طرف مجبور باشه نهايتا تا چند روز بعد از تحويل پول سند رو ثبت كنه .
اينطوري اگه مشكلي هم پيش بياد شما خيلي راحت در كمتر از چند دقيقه ميتونين شكايت كنين
یکی ازم پرسیده :
بهترین کشورا واسه ویزای شینگن کدومان ؟ 5 تا کشور خوب تو این زمینه کدومان
چی بش بگم ؟
سلام ببخشید چند تا سوال ساده :
1 - چجور رشد و نمو یک گیاه را فیلمبرداری می کنند(آیا اسلوموشن)؟
2 - در برنامه های راز بقا دایناسورها رو چگونه شبیه سازی می کنند که اینقدر واقعی و غیر قابل تصور است؟
3 - دلیل صدای امواج موبایل ر روی اسپیکر؟
ممنونم :11:
سلام
1.رشد و نمو گیاهان رو اینجوری فیلمبرداری میکنن
که یه دوربین به صورت طولانی مدت حالا بسته به رشد گیاه
یه جا قرار میدن و مداوم مثلا 20 روز فیلم میگیره در اخر هم این فیلم رو به حالت تند در میارن و اونجوری که شما میبینی میشه
2.همه ی اون دایناسورا رو به وسیله ی برنامه های سه بعدی مثل مکس و مایا میسازن
3.این یکی رو دقیق نمیدونم ولی حدس میزنم مربوط به بلنگوی داخل اسپیکر باشه که خاصیت مغناطیسی داره و امواج رو
دریافت میکنه
من دوربین رو فکر میکنم روزی 10 ثانیه از یه گل فیلم میگرن و بعدش با هم الحاق میکنن و میزنن دور تند.
کسی نمی دونه technology executive چیکارست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نه اسلوموشن نیست.
فریم فریم میگیرند منتها با فواصل زیاد.
فریم هم که میدونی چیه؟ تصویر های ثابت که وقتی پشت سر هم نمایش داده میشن تصویر متحرک دست میشه.
معمولا اگه رشد یه گیاهی چیزی باشه در ساعات خاصی از روز یک فریم از گیاه عکس میگیرند.
بعد در طول مثلا یک ماه عکس ها رو کنار هم میذارن و تصویر رشد گیاه در چند ثانیه نمایش داده میشه!
دلیل اش امواجی هست که بین BTS و گوشی رد و بدل میشه جهت تماس.نقل قول:
3 - دلیل صدای امواج موبایل ر روی اسپیکر؟
هر چقدر موج GSM گوشی قوی تر باشه صدای نویز قوی تری داریم.
BTS هم همون گیرنده ها و آنتن های شرکت ارتباطی هست که تو سطح شهر پخشه!
سلام رفیقان و عزیزان خودم
من یک مشکلی همیشه داشتم
ما خونوادمون متوسط و معمولی هستیم (از لحاظ پول)
اما دو سه تا از فامیلامون وحشتناک پولدارند ، ما هر وقت میریم خونه ی اونا من اصلا نمیتونم راحت باشم مخصوصا با دخترهاشون///
باید چیکار کنم
همیشه جلوی اونا احساس بد و حقیرانه ای دارم :41:
تازه غیر از این مساله یک مشکل دیگه هم دارم
استفاده از وسایل و ...
مثلا توالت فرنگی
یا مثلا هرچیز دیگه ای که تا حالا تو خونمون نداشتیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی ازم پرسیده :
بهترین کشورا واسه ویزای شینگن کدومان ؟ 5 تا کشور خوب تو این زمینه کدومان
چی بش بگم ؟
------------------------------
انتهای قسمت گیاهان مستند بی بی سی ( که همین فروشگاه پی سی هم اونو عرضه میکنه ) نشون میده که تماما در محیط آزمایشگاهی گرفته شده چنین تصاویری نه در محیط طبیعی ، بلکه شبیه سازی شده در آزمایشگاه /نقل قول:
1 - چجور رشد و نمو یک گیاه را فیلمبرداری می کنند(آیا اسلوموشن)؟
دوست عزیز چشم و هم چشمی رو بزار کنار!!!!نقل قول:
اینجور که شما گفتید اونا از لحاظ مالی از شما قویترن
البته من نمیگم برید باهاشون رقابت کنید
ولی اگر قصد رو کم کنی داری ببین تو چه زمینه هایی تو ازشون سرتری یا تخصص داریاز اونجا وارد شو!!
و از منابعی که داری به نحو احسن استفاده کن
مثلا اگر یه سیستم معمولی کامپیوتر داری سعی کن تا جایی که میتونی ازش استفاده مفید کنی
اطلاعات عمومیت رو زیادتر کن
و....
ولی در کل اینجور کارا توصیه نمیشه چون باعث تشویش خاطر و اضطراب میشه!!
================================================== ==========
یه سوال:
این پلیسها یه جور باتوم هایی دارن که تقریبا شبیه L هست (اما نه خیلی زیاد)
اسمشون دقیقا چیه؟؟
برای تمدید گواهینامه کارت پایان خدمت نیازه
برای اضافه کردن نام فرزند جدید برای دریافت یارانه باید چیکار کرد؟
ممنون:10:
نقل قول:
این تاپیک برای چی بوجود امده؟برای اینکه سوالاتی رو که نمیتونیم جای دیگه بپرسیم اینجا بپرسیم
سوال من این بود.کسی تا حالا به اساتید پیام نور رشوه داده؟حداقل مبلغش چقدره و...
به نظر شما این سوالی هست که هر جایی از هر کسی میشه پرسید؟ بعد وقتی پاکش میکنید دلیلش رو میزنید بی ربطی به تاپیک؟ لطفا کسی که پست منو پاک کرده به من پیغام خصوصی بده.جواب این سوال خیلی خیلی (در حد زندگی)برام مهم بود.چرا پاکش کرد.من کجا این سوالم رو بپرسم
نقل قول:
این تاپیک برای چی بوجود امده؟برای اینکه سوالاتی رو که نمیتونیم جای دیگه بپرسیم اینجا بپرسیم
سوال من این بود.کسی تا حالا به اساتید پیام نور رشوه داده؟حداقل مبلغش چقدره و...
به نظر شما این سوالی هست که هر جایی از هر کسی میشه پرسید؟ بعد وقتی پاکش میکنید دلیلش رو میزنید بی ربطی به تاپیک؟ لطفا کسی که پست منو پاک کرده به من پیغام خصوصی بده.جواب این سوال خیلی خیلی (در حد زندگی)برام مهم بود.چرا پاکش کرد.من کجا این سوالم رو بپرسم
اگه براش شناسنامه صادر شده باشه يارانه ش خودبخود از ماه بعد به حسابتون اضافه ميشه.ثبت احوال اينكارو ميكنه نيازي به اقدام والدين نيست.نقل قول:
برای اضافه کردن نام فرزند جدید برای دریافت یارانه باید چیکار کرد؟
ممنون
رنگي كه توي خالكوبي استفاده ميشه با تتو فرق ميكنه؟
نشد بپرسم:ایا میشه یه نفر یارانشو از خانوادش جدا کنه؟ منظورم اینه خودش تنها یارانشو بگیره
يارانه به حساب سرپرست خانواده ريخته ميشه و در صورتي ميشه اونو جدا كرد كه فرد ازدواج بكنه.نقل قول:
نشد بپرسم:ایا میشه یه نفر یارانشو از خانوادش جدا کنه؟ منظورم اینه خودش تنها یارانشو بگیره
سلامنقل قول:
اگر به این موضوع علاقمندین , با حوصله بخونین :
اگر با سرعتِ 24 عکس در ثانیه از چیزی فیلم بگیریم و با سرعتِ 24 عکس در ثانیه هم نمایش بدیم , سرعت کاملاً طبیعی خواهد .
اگر با سرعتِ کمتر از 24 عکس در ثانیه فیلمبرداری کنیم و بعد با سرعت 24 فرِیم (عکس) در ثانیه نمایش بدیم سرعت تندتر از سرعتِ طبیعی میشه مثل فیلمهای چارلی چاپلین .
چون در اون زمان فیلمها حساسیتش کم بود و اگر با سرعت 24 فریم (کادر) فیلمبرداری میکردند , فیلم نمیتونست تصویر رو واضح ضبط کنه .
از طرفِ دیگه اگر در موقع پخش هم سرعت رو کم کنیم دیگه فیلم نمیشه و احساس میکنید دارید اسلاید تماشا میکنید .
برای همین در فیلمهای قدیمی حرکتها سریع هست .
اگر با سرعت بیشتر از 24 عکس در ثانیه فیلمبرداری کنیم و بعد با سرعتِ طبیعی (24عکس) نمایش بدیم , سرعت کند تر از سرعتِ طبیعی میشه .
مثال:
اگر با سرعت 5000 عکس (کادر یا فریم ) در ثانیه از بال ردنِ مرغ مگس خوار که مثل زنبور بال میزنه فیلم بگیریم بعد با سرعت معمولی نمایش بدیم , میتونیم تمام جزئیاتِ بال زدنش رو ببینیم .
اما اگر با سرعتِ 5000 عکس در ثانیه برای مدتِ دو ثانیه فیلم بگیرید بعدش باید 7 دقیقه بشینین تا این فیلم رو کامل ببینین !!!! چون ده هزار عکس گرفتین در دو ثانیه اما با سرعتِ 24 عکس در ثانیه نمایش میدین پس حدودِ 7 دقیقه طول میکشه .
:20:
==============================
برای فیلمبرداری از رشدِ گیاهان , اگر بخوایم همه ی جزئیاتِ رشد رو ببینیم باید سرعت فیلمبرداری در ثانیه زیاد باشه اما عیبش اینه که موقع تماشا کردن هم فیلم طولانی تر میشه .
بهترین مثال:
با سرعت 24 عکس در ثانیه اگر از گیاه فیلم بگیرین , اگر دو روز ازش اینجوری فیلم بگیرین , برای تماشای فیلم هم باید 2 روز بشینین تماشا تا تموم بشه
حالا اگر با سرعتِ یک عکس در ثانیه برای مدتِ 24 ساعت از گیاه فیلم بگیرین و بعد با سرعتِ معمولی نمایش بدین , فقط یک ساعت طول میکشه تا فیلم تموم بشه .
اگر با سرعت 1 عکس در هر ده ثانیه فیلم بگیرید برای مدتِ 24ساعت , فقط 6 دقیقه طول میکشه که فیلم تموم بشه اما جزئیات کمتری رو میبینید .
============================ ==
حالا اینجا یک سوال پیش میاد:
چرا سرعتِ طبیعیِ فیلمبرداری و نمایش 24 عکس در ثانیه هست ؟؟؟؟
جواب :
علتش سرعتِ عکس العمل سلولهای شبکیه ی چشم هست .
اگر سرعت نمایس از 24 عکس در ثانیه بیشتر بشه , سلولهای شبکیه قادر به ضبط همه ی عکسها نیست و اختلال پیش میاد و فیلم وضوحش رو از دست میده .
و اگر کمتر از 24 عکس در ثانیه بشه , احساس نمیکنید که دارین حرکتِ طبیعی میبینین . احساس میکنین که دارین عکس تماشا میکنین .
====================================
برای دوستانِ علاقمند به موضوع ماوراء الطبیعه هم یک موضوع مهم شایسته ی ذکر هست :
اگر یک نفر سرعتِ همه اعضایِ بدنش ( حرکت ماهیچه ها و سرعت پبامهای عصبی در بدن و غیره ) صد ملیون بار بیشتر از بقیه ی مردم بشه , اونوقت میتونه خیلی راحت گلوله ای رو که داره به سمتِ بدنِ یک نفر میره رو با دست بگیره یا مسیرش رو منحرف کنه تا به هدف نخوره .
این یکی از توانائی های فرشتگان خداوند هست .
سرعتِ حرکت و عمس العمل اونها خیلی خیلی سریعتر از ما و همه چیز در دنیایِ ما هست . به همین دلیل هرگز دیر نمیکنند در انجام ماموریتهایی که ازشون خواسته میشه چون همیشه از زمان سریعتر حرکت میکنند .
خوب شاید یه پدر شیاد بود یارانه فرزندش رو بهش نداد اونوقت چیکار باید کردنقل قول:
يارانه به حساب سرپرست خانواده ريخته ميشه و در صورتي ميشه اونو جدا كرد كه فرد ازدواج بكنه.