این بازی رو نمیشه لن بازی کرد؟
اگه میشه لینک دانلود اخرین نسخه رو میخوام؟
Printable View
این بازی رو نمیشه لن بازی کرد؟
اگه میشه لینک دانلود اخرین نسخه رو میخوام؟
دوستان جدیدا پینگم تو بازی وحشتناکه یعنی اصلا نمیشه بازی کرد بیشتر از 300
چه کار باید بکنم ؟
نقل قول:
فقط از طریق اینترنت میتونید بازی کنید
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ منم بعد از 13 داغون شده بود ولی دوباره درست شدنقل قول:
مودمت رو چند بارخاموش روشن کن هر دفعه تست پینگ بگیر شاید پینگت بهتر شد
اگر درست نشد مشکل از ISP و معمولا" قابل رفع نیست
سلام
میخواستم بپرسم ازکجا میشه runes خرید.میرم تو صفحه runes هیچی برای خرید نشون نمیده.
پیدا کردم باید میرفتم فروشگاه :)
سلام
یک سری توصیه برای Runes می کنم.
اول اینکه ببینید چی می خواید وردارید بعد برید ببینید چی خوب هست.
دوم اینکه سعی کنید Tier هم سطح خودتون Runes بخرید از lvl 10 به بعد tier 2 و از lvl 20 به بعد tier 3 باز هست شاید قیمت هاش خیلی فرق بکنن ولی ارزشش رو دارن.
سوم اینکه سعی کنید برای هم نوع Rune مخصوص به خودش رو ببندید مثلا برای قرمز اتک ببندید برای آبی AP برای زرد هلت...
البته بنفش یا همون quintesses همشون محسوب میشه و فرقی نمی کنه چی میزارید..
اگه خواستید درباره Runes با من صحبت کنید PM فراموش نشه!
موفق باشید!
حاج احمدرضا
کسی تونسته بازیش رو اپدیت کنه ؟
اپدیت امروز حجمش چقدره ؟
برای من 160 مگ دان کرد سرعت شده 5 K کنسلش کردم ولی وقتی دوباره اجراش کردم نوشته200 مگ دیگه باید اپ کنه !:41: در صورتی که قبل از کنسل نوشته بود 26 مگ مونده
اعصاب منو خورد کرده این عوضی
لعنتی صدمین اکانته ساختم
این آخری رو تا 9 رفتم و 3 تا هیرو باز کردم
باز بستنش مسخره ها
این بازی رو ول میکنم گورباباش
به این سادگیا که بن نمیکنن.....اگه acc ت لو لول باشه......تا لیو بدی بن میکنن...یکی دوتا........بنش هم از 1 روز بیشتر نیست مگه که خیلی بن بشی......خوب بازیه دیگه...چرا لیو میدی؟؟:)))))
کسایی که EU West بازی می کنن شما هم Login Queue های عجیب غریب میگیرید این روزا؟ از پچ Hecarim اینجوری شده واسه من. امروز اومدم کانکت شم زده بیشتر از 20000 توی صف :31: Time هم زده بود 30 دقیقه. بیخیال شدم رفتم East. بعد جالبه اصلا East تاحالا Queue نداشتم.
سلام بچه ها کسی لول گارنا رو هم بازی میکنه !!!!؟؟؟
اون این مشکلاتو نداره که بن شی همش اپدیت کنی !!!
یعنی چی بن شی همش آپدیت کنی؟!نقل قول:
یکم توضیح بده....هیچ معنی نمیده...
من هیچ مشکلی ندارم هر چی مشکل دارین از اینترنت خودتونه...
فکر کنم منظورشون اینه که این بازی اپدیت هاش خیلی حجیمند و با این نت نفتی که داریم ضد حال عظیمی میزنه
همین پچ جدید واسه من 360 مگ دانلود کرد و چون سرعت دانلودش کم بود برای من حدود 12 ساعت طول کشید تا اپدیت شد :41:
جاتون خالی امروز هم 90 مگ دیگه اپدیت کرد !
کسی میدونه چرا حجم اپدیت ها این قدر زیاده ؟
در مورد بن هم اگر به محض اینکه DC میشید end game بزنید و دوباره reconnect بشید هرگز بن نمیشید
سلام
برای هیرو ashe چی ببندم منظورم Runse ?!
هااااااا مرسی بن نشدم :دی!
گارن و تریندا رو باز کردم :40:
به نظر من armor pen برای mark و quin بهترین گزینست چون بعدا برای جنگجوها و تانک های هجومی هم از این رون میتونی استفاده کنینقل قول:
و با این نوع رون 31 magic pen داری که اول بازی تمام ضربات فیزیکیت مثل true dmg میشن و اخر بازی هم میتونی dmg بیشتری بزنی
در مورد بقیه رونها magic res per lvl و armor per lvl برای اواخر بازی میتونه مفید باشه چون carry ها از لحاظ دفاعی خیلی ضعفین و برای تانک هم میتونی از این رون ها استفاده کنی
بهتره دوستانی که با تجربه هستن هم نظر بدن
گارن رو اگر تانک کنی ملت شروع میکنن به QQنقل قول:
تریندا هم فقط critical chance ببند اگر فول ایتم باشی پنتا کیل هم میشه گرفت !
ممنون توضیحاتون خوب بود فعلا همین میرم الان من بخش Mas رو اتک دمج و اتک سپید تنظیم کردم خیلی عالی شده و اخر بازی یک تنه خفه میکنه هیرو :31: چندی بار دول کیل کردم هیرونقل قول:
به نظر من armor pen برای mark و quin بهترین گزینست چون بعدا برای جنگجوها و تانک های هجومی هم از این رون میتونی استفاده کنی
و با این نوع رون 31 magic pen داری که اول بازی تمام ضربات فیزیکیت مثل true dmg میشن و اخر بازی هم میتونی dmg بیشتری بزنی
در مورد بقیه رونها magic res per lvl و armor per lvl برای اواخر بازی میتونه مفید باشه چون carry ها از لحاظ دفاعی خیلی ضعفین و برای تانک هم میتونی از این رون ها استفاده کنی
ولی الان چیزی که خیلی کم میارم مانا ؟! :41:
دوستان دیگه بیان بحث کسی مثل اینکه دیگه بازی نمیکنه ؟!
پ.ن : راستی این Boost چی به چه دردی مخوره چرا محدودیت زمانی داره ؟!
برای ashe و بطور کل Carry ها واسه Ranked که carry پایین میره.......در اکثر مواقع armor.lvl یا armor.flat خیلی کارسازه....هم اوایل بازی کارت رو راحت میکنه چون عمده دمیج دشمن لاین پایین فیزیک هست....اما من خودم دمیج رو ترجیح میدم.....چون یه Carry موقعی میتونه واقعا معنی carry بده که بتونه مقدار بسیار دمیجی رو منتقل کنه.......مخصوصا ashe که یه اسلو خیلی خوب هم داره....عمدتا AD carry ها اگه لاینشون عادی پیش بره.....سریع راش میکنن به Infinity....که خوب خیلی کمک میکنه اگه دیمج Runes داشته باشی...ولی خوب مثلا واسه KOgmaw اتک اسپید بیشتر جوابه.....اگه Ranked بازی نمیکنی دمیج بهتره...ولی اگه Ranked بازی میکنی کاملا بستگی به حریف هات داره....که بسته به اونا runs ت رو تغییر بدی....
سلام
توضیحاتون عخوبی بود تقریبا گرفتم
این من براساس پروفایل یک نفر چیدم که شدیدا اتک پاور بالایی میداد خیلی عجیب بود حدود 400 میداد .... !!
مشکلی که هست اصلا داخل بازی هیکدوم تغییرات نمی بینم کاری خاصی باید کرد ؟!
سلام
توضیحاتون عخوبی بود تقریبا گرفتم
این من براساس پروفایل یک نفر چیدم که شدیدا اتک پاور بالایی میداد خیلی عجیب بود حدود 400 میداد .... !!
مشکلی که هست اصلا داخل بازی هیکدوم تغییرات نمی بینم کاری خاصی باید کرد ؟!
آقایون من اینو دیشب دانلود کردم
الان ارور میده Unble To connect PVP.net
قضیه چیه؟!
مشکل از نت خودته...!نقل قول:
Just Keep Loging In!
1.Login Again
2.Login Again
3.Take a Nap
4.Login Again
5.Watch a Movie
6.Login Again
7.Call Us again
it's about one hundred times:D
مشکل حل شد؟نقل قول:
اگه نشد اطلاعات بده کمک کنم...
تازه واردی تو این سبک؟ یا دوتا(Fail Game) باز بودی؟
دوتا توی وار بازی میکردم
هنوز همون مشکل
میزنه Unble To Conect PVP servers.net
چجوری میشه این RUNE ها رو چید ؟ :11:
Runes کاملا به خودت بستگی داره که چه هیرویی بازی می کنی...نقل قول:
سه درجه Runes وجود داره Tier 1 Tier 2 Tier 3
وقتی با lvl 10 برسید Tier 2 و وقتی که به لول 20 Tier 3 باز میشه...
Tier بالاتر علاوه بر قیمت بیشتر قدرت بیشتری هم داره.
Runes چهار نوع هست که هر کدوم می تونن تقریبا همه نوع Runes داشته باشن ولی هر کدوم هم نوع مخصوص دارن که قوی تره.
قرمز (Mark) : این نوع Runes برای حمله قوی تره برای مثال Rune اتک Attack Damge واسه این نوع Rune قوی و Rune مجیک Ability Power برای این نوع Runes ضعیف محصوب میشه.
Runes های قوی برای Mark :
Attack Damge , Critical Chance , Magic Peneration , Armor peneration , Critical Damge , Attack Speed , Attack Damge per lvl , Armor Peneration/Magic Peneration
در پست های بعدی Runes های بعدی رو هم توضیح می دم فعلا تا همین جاش رو داشته باشید!
در ضمن اگه هیرو خاصی رو می خواین Rune ببندین PM بدین سریع کارتون رو راه می اندازم.
زرد (Seal) : این نوع Runes برای دفاع استفاده می شه و بقیه Rune ها قدرت متوسطی براش دارن (بعدا بیشتر توضیح می دم) مثلا جون Health برای این Rune قوی و اتک Attack Damage متوسط محسوب میشن.
Runes های قوی برای Seal :
Armor , Health , Health per lvl , Armor per lvl , Health % , Mana regen , Mana regen per lvl , Energy regen , Energy regen per lvl , Gold per 10
هر Rune یک سری Runes های مخصوص به خودش داره (Primary) و هم چنین یک سری Runes های دیگه داره (Secondery) که شما اگه Rune های Primary رو برای Rune مخصوص به خودش به کار ببرین خیلی قدرت بیشتری داره نسبت به اینکه تو Runes دیگه بزارید.
بهترین rune برای قسمت mark یه supporrt tank مثل blitz crank چی میتونه باشه ؟
البته چند جا گفته بودن که armor pen تا بتونه dmg بیشتری با power fist بزنه
Mark چیزی واسه تانک بودن نداره که بهتره همون Armor peneration رو بگیرید...نقل قول:
برای این هیرو Armor Pene خیلی بهتر از Attack Damge per lvl هست چون معمولا افراد Manamune می گیرن که Damage زیادی میده و باعث میشه Armor peneration قابلیت بیشتری پیدا کنه...
به هر حال اگه کسی نخواد تانک ببنده شاید Crit Chance هم کمکش کنه یا Magic Peneration مثلا Armor Pene/Magic Pene چون Blitz هر دو نوع Damge رو می زنه...
من Armor Peneration/Magic Peneration رو بیشتر توصیه می کنم.
آبی (Glyph) : این Rune برای Mage ها استفاده ی زیادی داره و Mark براش ضعیف و Seal متوسط حساب میشه.
Runes های قوی برای Glyph :
Energy , Mana , Mana per lvl , Ablity power , Ability power per lvl , Cooldown , Cooldown per lvl
یکی از چیزهایی که باید مورد توجه باشه اینه که Magic Peneration توی Mark هست نه Glyph هم چنین Mana Regen هم توی Seal هست نه Glyph.
بنفش (Quintessence) : این نوع Runes همه فن حریف محسوب میشه یعنی اینکه همه Runes ها براش Primary هستند.
همچنین این نوع Rune یک سری Rune های جدید داره که توی هیچ کدوم از Mark Seal Glyph پیدا نمی شه.
Runes های مخصوص Quintessence :
Experience gained , Life steal , Spell vamp , Movement speed , Time dead
توصیه های من برای این Rune :
Ad Carry : Life Steal Or Armor Peneration
Ap Mid : Spell Vamp Or Health Or Magic Peneration
Support : Time Dead Or Experience gained Or Movement Speed Or Mana Regen Or Gold
Tank : Percent % Health Or Movement Speed
دوستان می تونید هیرو بگید تا بهترین پیشنهادم رو درباره ی Runes بگم! با دلیل! :31:
خوب من به ترتیب حروف الفبا شروع می کنم :
Ahri :
این هیرو Mage با Range نسبتا خوبی محسوب میشه و به راحتی می تونه فرار کنه و یکی از بهترین هیرو ها واسه گنک کردن هست...
Q : این اسپل یه گوله با Range خوب پرت می کنه که در راه رفت Magic Damge و در راه برگشت True Damge میزنه.
W : این اسپل سه تا گوی مانند دور Ahri ایجاد می کنه این سه تا به نزدیک ترین نفر نه الزاما هیرو می خوره و اگه Target فقط یکی باشد به جای Double Damge Triple Damage میزنه یعنی اگه هر گوی 80 تا Damage بزنه و سه گوی به یه نفر بخوره Damge ای که میزنه 160 تا است.
E : این اسپل یه taunt محسوب میشه و البته Damage میزنه Range زیادی هم داره کسی که Taunt بشه سرعتش کم میشه و به طرف Ahri میاد ولی Attack نمی ده.
R : این اسپل برای Gank کردن و همچنین فرار خیلی مناسبه. بعد از اولین باری که این اسپل زده میشه تا 2 بار دیگه می تونید این اسپل رو بزنید البته تو زمان محدود. هر بار که اسپل رو بزنید Ahri به جایی که Mouse اتون هست Dash می کنه و به سه نفر نزدیک به خودش Damage میزنه.
Passive : هر دفعه که یکی از اسپل های Ahri به یه نفر Damage بزنه Ahri یک Stack برای Passive می گیره در Stack 9 ام اسپل بعدی Ahri دارای Spell Vamp میشه. هر اسپل می تونه حداکثر سه تا Stack بده.
Runes پیشنهادی بنده :
Mark : Magic Peneration
Seal : Health per lvl
Glyph : Mana Regen
Quintessence : Magic Peneration
Summoner Spells پیشنهادی بنده :
Ignite & Flash
Mastries پیشنهادی بنده :
من روی runes کلیک میکنم هیچی نمیشه چرا ؟ :(
تو قسمت خرید یا خود یوزر؟نقل قول:
فکر کنم یه 1 دقیقه صبر کنید اگه هیچ چیز نیومد دوباره سعی کنید احتمالا بیاد.
این لیست تمام ایرانی هایی است که من پیدا کردم :
Hunters Hunter
Soly021
Alireza8580
Gheshi
Kooroshiii
KraZZZy
Noob4Win
2012Masoud2012
Alireza3
Arab Shah
ArashDante
Arian13
ArianMaXx
Chosed Soldier
Dirtyworm111
E KINHG
Eyesforeyes
Hosein
Kv4u
Newevilr
Persian Wizard
PeRsiaNHawK
Rezaviz
Roshakan
Sakshen
Saman2003
Shahriar
ShoAa
T3nQ
XfarhadX
Mohammad Javad
nini52
Wintersunner
اینها همه توی EUNE هستند! گفتم که یه وقت تو این سرور تنها نباشید!
GusTmagiQQ هم به لیستتون اضافه کنید .
البته با این که lvl 30 هستم و همه رانه ها و اکثر hero ها رو دارم الان خیلی کم LoL بازی می کنم.:18:
این سیستم بن رفته رو عصاب خوب من چی کار کنم که قطع میشه اینترنت یک هفته بنده بن کردن
با اینکه زدم رو ریکانکت من نبودن اون راند باخته بود تیموم ... پس چرا بن کردن ؟! :31:
راهی نیست برگدونیم ؟!:41:
Dota 2 نمیاد راحت بشیم از این سیستم :5:
عزیز اون سیستم که بدتره!نقل قول:
شاید خبر نداشته باشی...
اگه 10%( فکر کنم بود...) از بازی هات رو به هر دلیلی Leave بدی Ban For Lifetime میشی!
یکی از بدی هاش اینه که حواست نیست که چقدر Leave دادی...
به زودی یه تاپیک درست و حسابی از League Of legends می زنم نگران نباشید...نقل قول:
GusTmagiQQ هم به لیستتون اضافه کنید .
این تاپیک خیلی نقص داره.
شما بتا رفتی واقعا - فاجعهس که ؟!نقل قول:
عزیز اون سیستم که بدتره!
شاید خبر نداشته باشی...
اگه 10%( فکر کنم بود...) از بازی هات رو به هر دلیلی Leave بدی Ban For Lifetime میشی!
یکی از بدی هاش اینه که حواست نیست که چقدر Leave دادی...
بلاخره اینترنت قطع میشه خیلی سخت گیری :41:
ولی دوتا2 بلاخره سرور پایدار تری داره ؟!