بعد از من کی رو صندلی قراره بشینه ؟؟؟؟
یکی اعلام کنه دیگه
راستی از همه کسانی که سئوال پرسیدن و اونایی نپرسیدن و تماشا کردن متشکرم . نقطه سر خط
Printable View
بعد از من کی رو صندلی قراره بشینه ؟؟؟؟
یکی اعلام کنه دیگه
راستی از همه کسانی که سئوال پرسیدن و اونایی نپرسیدن و تماشا کردن متشکرم . نقطه سر خط
من یه پیشنهاد دارم. از اونجا صاحب اصلی این تاپیک فعلا در اعتصاب به سر می بره و معلوم نیست که کی قراره امروز اینجا بشینه و برای اینکه اینجا بیشتر از این آشفته نشه وقت شما رو به مدت یه هفته تمدید کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تا سه شنبه ی دیگه هم آقا سعید همین جا تشریف داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ جون تاپیک رو گرفتم دربست مال من شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا خودت نمی شینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می ترسی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سعید قراره بقیه بپرسن شما جواب بدید نه شما بپرسید بقیه جواب بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن فقط یه پیشنهاد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد نیست تو pm با اون یکی آقا سعید هماهنگ کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم خوب چيزي پرسيدي .نقل قول:
نوشته شده توسط bb
با اين پستم يه دشمن به دشمنام اظافه شد(منيكا) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هستم من هستم
بحث رو وارد حاشه نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط shahabmusic
قرار نیست چون صاحبه تاپیک تو اعتصابه اینجا به هم بریزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد ... من وقت نكردم 58 صفحه را بخونم .
ميشه يك نمونه از جواب هاي مافيا را بگيد كجاست ؟!
جريان چيه ؟
بچه ها نظرتون چیه که من رو صندلی بشینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم هستم بپرسید!!!!!!!!!!!!!
خب این یعنی اینکه درسته که آقا سعید اینجا پست نمی دن اما حواسشون هست که تو این تاپیک چه خبره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
پس دوستان لطف کنید جو اینجا رو از اینی که هست آشفته تر نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MerC & BYe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا اینجوریه .نقل قول:
موضوع جدي شده مثل اينكه !!! :blush: :blush: :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
آره؟؟؟
خیلی خوب حالا برای اینکه تایک به روال عادی بر گرده من چنتا سئال از bb می پرسم تا از بیکاری در بیاد
1اولین بار چند ساله بودی که سرت شکست
2 دیشب مسواک زدی
3 آخرین باری که رو خودت جیش کردی کی بود(این سوال سووت بود که از مافیا پرسیده بود اما مافیا جواب نداده بود)
4 اگه بخوای نام کاربری تو عوض کنی چی میذاری
5 به نظر تو یک راننده حرفه ای و پر سرعت خوبه یا یه راننده که قوانین رو رعایت می کنه
6 رنگ مورد علاقه ات
7 تو اولین نفری هستی که دو دوره پشت سر هم رو صندلی میشینه ایا نظر خاصی داری
8 نظرت در مورد عکس اواتورم چیه
9 تا حالا بچه کوچیک بغل کردی
10 دماغ چیه
1- من بچگی ها خیلی سرم شکسته ( چون همیشه دعوا میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad ashena
2- نه ( چون داشتم فوتبال نگاه میکردم بعدش خوابم برد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3- یه 20 سال پیش بود
4- یه تاپیک می زنم که همه نظر بدن من چی بذارم ولی دیگه به بی بی عادت کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- من همیشه قانون رو رعایت کردم و آدم قانونمند رو دوست دارم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- قبلا جواب دادم
7- به قول یه نفر این هم می گذرد ). دو روز دور دور ماست بعدش مال یکی دیگه
8- خیلی با حاله فکر کنم شبیه خودت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- خیلی ( الان بچه ببینم گازش میگرم . خیلی بچه کوچولوی تپل مپل دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
10- همون دماغ خود رو میگی من که دماغ ندارم از گوشام بجاش استفاده می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام .
وقت بي بي عزيز تمام شده و از امروز تا 3 شنبه اينده دوستمان mohammad ashena رووي صندلي است .
لطفا فقط از ايشاننن سوال كنيد .
با اجازه سعيد رونالدو .
اولين سوال از ايشان
تا حالاااا به مسافرت طولاني تنهايي رفتي؟
ببین منظورم این بود:
در اصطلاح پزشکی دماغ یه جاییه طرفهای مغز ادم یعنی تو کله ادم هاست اما در زبان عامیانه دماغ همون بینی خودمونه
حالا میخواستم ببینم تو اینارو میدونی یا نه :biggrin:
راستش من به سن قانونی نرسیدم و به همین خاطر نمیتونم تنهایی برم سفر :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
ايا به برد مقابل انگولا اميدواري؟
تساوی شاید اما برد نه :laughing: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
آقا منم میخوام رو صندلی داغ بشینم .ببینیم حسش چه جوریه.کی نوبت ما هم میشه؟
محمد جان چند سالته و خونت كجاي مشهده؟
من متولد 70/11/11 هستم و خونموننقل قول:
نوشته شده توسط rammstein
در بولوار معلم هست
آخرين كتابي كه خوندي چي بود؟
به جه رشته اي علاقه داري (در دبيرستان)؟
1 غیر از کتاب های درسی پارسال نصف کتاب نفرین زمین (اثر جلال ال احمد) رو خوندمنقل قول:
نوشته شده توسط hegor
2 ریاضی فیزیک چون میخوام کامپیوتر بخونم
راستي نگفتي امسال تابستان مسافرت ميري ؟
نظرت درباره برانكو ايوانكويچ چيه؟
mohammad ashena جون
حالا دور ، دور ماست که حالت رو بگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- به چه آهنگی علاقه داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اگه یه روز مدیر شی چیکار میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- دوست دختر داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- خرین بار که رو خودت جیش کردی کی بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- روزه میگیری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- آخرین فیلم ترسناکی که دیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی بود ؟ و چه جوری شب رو خوابیدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- درست چه طوره ؟
8- آخرین بار که رفتی مشهد کی بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- دوست داری چیکاره بشی؟
10- نظرت راجع به آواتارم چیه؟
11- نظرت راجع به پایین چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قدیم گفتن : هر چه کنی بخود کنی
گر همه نیک و بد کنی
""""""""""""""""""""""""""""""""
نقل قول:
سلام سعید جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1پسر خوبیه اما همه ادمها یه عیبی دارند (منظورم همه ادمهاست حتی خودم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 همین پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 مدیرا ها هم همه سعی خودشون رو می کنن تا این فروم رو سرپا نگه دارند اما انسان جایز الخطاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 به همشون پیغام خصوصی میزدم که پست بی ربط ندیدن مگرنه میدم بنتون کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 مافیا هم خوب یه یکی از مدیر های و باید با هاش کنار اومد دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 بهروز هم اقاست هم حواسش جمه کلا ادم خوبی بنظز میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 ساویس ساویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 یکی دیگه عین همین میزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 ادم خاصی به نظرم نمیاد اما شاید خودم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 ااااااااا نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11 فکر کنم تا وقتی که پی سی ورلد وجود داره این تاپیک هم وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12 :puke:
13 خب اره
14 پرتغال!! :blink:
15 معلومه فقط صندلی داغ(چون تو تاپیک سوتی ها مسائل حاشیه ای زیاد شده)
16 از بس پرو ام دوباره عضو میشم
17 ناراحت میشم
18 نفرین زمین
19 :wub:
15.5 . 20
اختیار داری شما هر کار دوست داری بکن گردن من از مو باریک تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط bb
1 اهنگ های بی کلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 اول تورو بن میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 هرگز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 فکر کنم ده سال پیش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5اره اگه بتونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6موهبت بود بعد از فیلم رفتم یه لیوان اب قند خوردم و دیگه هر جوری بود خوابیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 خوبه سلام میرسونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 حدود ده سال پیش بود شما اون زمونه ها رو یادتون نمیاد اون موقع ها با یه الاق از کناره های مشهد رد شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 مهندس کامپیوتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 از خود راضی به نظر میاد ولی خوب قشنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11 جمله فلسفی [img]http://qsmile.com/qsimages/73.gif[/img]
1 فکر نکنمنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
2 ترسو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر یه روز واقعا ایمان بیاری که اسلام غلطه چیکار میکنی؟
گفتي كه از ههنگهاي بي كلام خوشت مياد
من هم همينطور
اگه ورزشي بدون كلام جديد داري به من هم بده .
راستي كمي درباره خودت بگو
كلاس چندي؟
از اينكه روي صندلي داغي خوشحالي؟
كدوم مدرسه ميري؟
با كدوم منطقه ي مشهد از همه بيشتر حال مي كني؟
گفتي مجردي مسافرت نرفتي.حتي همين بغلا هم نرفتي مثلا طرقبه,زشك و...؟
اسلام غلط نیست ما غلط فکر می کنیمنقل قول:
نوشته شده توسط sina818
1 راهنمایی ازادفر می رفتم امسال میرم دبیرستان قائم مقام فراهانینقل قول:
نوشته شده توسط RAMMSTEIN
با هیچکدوم(به طور کلی هرجا کوهی دشتی دمنی تپه ای چیزی باشه خوشم میاد)
نه نرفتم :sad:
ورزشی ندارم ببخشید :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
1 من یک موجودم که دو پا دارم یک دهان و دو گوش به همراه یک بینی حالا بگویید من چه موجودی هستم :blink:
2 امسال میرم اول دبیرستان
3 خیلی (من از وقتی که این تاپیک درست شده هروز میومدم و پست های جدید رو می خوندم و در خواست هم داده بودم الان هم که رو صندلی نشستم!!) :laughing:
سلام صندلي نشين جديد
1- رنگ مورد علاقه ات چيه؟
2- تاپيك هاي مورد علاقه ات كدو.ماست؟
3- از نظر علمي ورود به پي سي برات ثمري داشته؟