سلام. من یه گوشی سونی اکسپریا اس ال دارم.
هر فلش مموری که با کابل usb on the go بهش وصل میکنم، خالی نشون می ده. باید چکار کنم؟
آیا ممکنه از نوع فرمت فلش باشه؟
مثلا فت 32 یا ان تی اف اس؟
ممنون.
Printable View
سلام. من یه گوشی سونی اکسپریا اس ال دارم.
هر فلش مموری که با کابل usb on the go بهش وصل میکنم، خالی نشون می ده. باید چکار کنم؟
آیا ممکنه از نوع فرمت فلش باشه؟
مثلا فت 32 یا ان تی اف اس؟
ممنون.
با سلام و تشکرنقل قول:
این bazaar که گفتی چی هست یک فروشگاه انلاینه ؟
با تشکر
بلهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تا حالا نداشتییید!!"
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نقل قول:
با سلام و تشکر
توی این سایت باید ثبت نام کرد و از طریق گوشی وارد شد و نرم افزار دریافت کرد یا با pc هم میشه دانلود کرد و بعد نصب کرد
چی رو نداشتم منظورتون رو متوجه نشدم
من با گوشی نمی تونم به شبکه بی سیم وصل بشم البته چند بار وصل شده ولی الان وصل نمیشه . شبکه رو میشناسه و میزنه کانکت اما یک قفل روی اسم شبکه هست و اینترنت ندارم در حالی که رمز شبکه رو هم درست میزنم
راستی چرا سیستم عامل این گوشی به نسخه 4 ابگریت نمیشه من الان روی نت سرچ کردم نوشته
Android OS, v2.3 (Gingerbread), upgradable to v4.0 (Ice Cream Sandwich)
با تشکر
سلام.
گوشيم sony Ericsson Xperia e15i هستش.ورژن آندرويد قبليش 2.1.1 بود که چند روز پيش خودم اونو با کاستوم رام delneshin 2.3.7 اپ زدم و خوب کار ميکرد.اما ديشب خواستم که اونو به 4.0.4ارتقا بدم.
برا همين فايل رام رو دانلود کردم.(Xperia_ice_Cream_Pureness_build_11.00)
اما کوشي الان بالا نمي ياد.فقط لوگوي متني مياد و همونجا گير ميکنه.
مموري رو هم که در آوردم جواب نميده.
لطفا راهنمايي کنيد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوست عزيز. اين نرم افزار رايگانه ميتونيد آخرين نسخه شو از همون سايتي كه دوستمون معرفي كردن دانلود كنيد.نقل قول:
در مورد شبكه وايرلس بگم كه اگه شما مطمئني كه پسورد رو درست ميزني ، يك بار پسورد مودم رو عوض كن به احتمال زياد درست ميشه
شما اگه ميخواي به آخرين ورژن سيستم عامل آپديت كني ، بايد همون آخرين ورژن رو دانلود كني و با نرم افزار Odin فلش بزني .
سوالي بود در خدمتم !
با سلام و تشکر
اخرین ورژن رو از کجا دانلود کنم ؟ و همچنین نرم افزار odin رانقل قول:
شما اگه ميخواي به آخرين ورژن سيستم عامل آپديت كني ، بايد همون آخرين ورژن رو دانلود كني و با نرم افزار Odin فلش بزني .
و بعد چطور با این نرم افزار فلش بزنم در واقع روش کارش چطور است چون خیلی تازه کار هستم
با تشکر
شما مدل دقيق گوشيت رو بگو -درضمن اگه تازه كار هستي ممكنه كار دست خودت بدي - بهتره بدي بيرون واست آپديت كنن !نقل قول:
سلام .نقل قول:
دوست عزیز شما از نرم افزار Odin نمیتونید استفاده کنید (با توجه به اینکه شما در پست اولتون بالای صفحه قبل فرمودید گوشیتون اکسپریا سولا هست) نرم افزار اودین مخصوص گوشیهای سامسونگ هست.شما باید از نرم افزار فلاش تولز استفاده بفرمائید.آموزش نحوه استفاده ش توی انجمن هست .(پیداش میکنم لینکش رو براتون میزارم).:11:
پ ن:
در ضمن با احترام نسبت به دوست عزیزمون A.N.A.Pکه فرمودن اگه بار اولتون هست بدید بیرون انجام بدن، کاملا مخالف این قضیه هستم چون شما تا زمانی که انجام ندید همیشه بار اولتون خواهد بود.به نظر بنده خودتون انجام بدید که دفعه بعد بار اولتون نباشه.:n02:
فقطکافیه طبق آموزش پیش برید و نکات رو به دقت انجام بدید.:11:
نقل قول:
سلام.
لینک آموزش کار با فلش تولز:
ممنون دوست عزيز از تذكري كه داديد. من اصلا حواسم به اين نبود كه ايشون گوشي شون غير سامسونگي هست ! :n02:نقل قول:
حرف دوم شما هم درست !
سلام دوستان
یه سوال که البته ربطی به آندروید نداره! تو گوشی HTC Desire X چجوری میشه موقع تایپ کردن sms اون ویبره که بعد از زدن هر حرف زیر انگشت حس میشه رو قطع کرد! رو اعصابمه! هرچی تو setting ها هم گشتم چیزی پیدا نکردم!
سلام دوست عزيز من يه راهنمايي كلي ميكنمت چون گوشي شما رو نديدم :دينقل قول:
اون رو بايد از تو Setting و تو قسمت صدا ها بايد غير فعال كنيد. (منظور از Setting , Setting اصلي گوشي هست)
ممنون از راهنماییت ولی تو setting صداها ویبره soft key ها یا همون سه کلید پایین رو فقط قطع میکنه! تو Setting اس ام اس ها هم چیزی نبود! تایپ کردن یه مسیج مخ رو میترکونه با این فید بک ویبره :n03:نقل قول:
شما از همين قسمت صداها ،تيك Haptic feedback رو بردار ببين درست ميشه.نقل قول:
نداره همچین گزینه ای :n03: فقط یه گزینه feedback داشت که اونم غیرفعال کردمنقل قول:
.........
ویرایش : همین الان پیداش کردم تو setting قسمت language & keyboard .. اونجا در تنظیمات keyboard گزینه feedback رو داره که میشه فعالش کرد ...
خب جواب داد ؟نقل قول:
دوست عزيز راستش من گوشيم فعلا دستم نيست ، مشكلي واسش پيش اومده دادم تعمير كنن كه پس فردا ميرسه دستم.واسه همين دقيق نميتونم كمكت كنم !
منظورم اينه كه اگه موفق نشدي ، دوستان ديگه ايشالله كمك ميكنن !
تو گوگل هم سرچ كردم همه همين رو ميگفتن يعني بايد تيك Haptic Feedback رو برداري !
آره جواب داد دوست من. تو همون قسمت کیبرد ویبره کلیدها هم فعال و غیر فعال میشهنقل قول:
ممنون که پیگیری کردی باعث شد یه گیر اساسی به setting بدم و بالاخره پیداش کنم :n16:
اتفاقا تو همین صفحه ای هم که زحمت کشیدی گذاشتی همین موضوع رو گفته:نقل قول:
Go to settings/language & keyboard/touch input/text input & un tick vibrate when typing.
:n16:
سلام دوستان
مشکل بسیار بزرگی برام پیش اومده.
ویندوز 8 ریختم و مشکل اینجاست که وقتی گوشیمو (LG Optimus Black P970) رو به سیستمم وصل میکنم روی حالت مس استورج هیچ کدوم از فولدر های مموری کارتمو نشون نمیده.اما اگه موقع وصل و اتو پلی بزنی اینپورت عکس و ویدئو، عکس ها و ویدئو هام میاد.
گفتم شاید برنامه ال جی سویت رو دانلود کنم درست شه که نشد.lg pc suit 3 رو دانلود کردم و اون کلا میگه هیچ گوشی ای متصل نیست.
مشکل از کجاعه؟ دوستان حیاتیه لطفا هر چیزی به ذهنتون میرسه بفرمایید. ممنون
سیستم عامل pc ویندوز 8 / سیستم عامل گوشیم اندروید 4
شما درايور مخصوص گوشي رو نصبيدي ؟نقل قول:
والا قبل از نصب ویندوز 8 نه در سیستم من و نه هیچ سیستم دیگه ای نیازی به نصب درایور نبود. در ضمن من گفتم که گوشیمو نشون میده و فولدر مس استورج هم باز میشه اما فولدر های داخل مموری کارت رو نشون نمیده.نقل قول:
با تشکر
سلام.
گاهی اوقات ویروسها باعث این مشکل میشن.شما توی ویندوز تیک Hide رو بردارید ببینید فولدرها رو نشون میده یا نه. اینکارو بکنید ببینیم چی میشه اگه نشد یه راه دیگه خدمتتون عرض کنم.:11:
ممنوننقل قول:
اما وقتی کلیک راست>> پراپرتیس رو میزنم در هیچ سربرگری اون تیکه نیست :(
توی مترو
سرچ بزنید Folder Option
سلام
به چه طریق میشه گوشی اندروید را تنظیم کرد که اگر کسی تماس گرفت ریجکت کنه ولی براش یک اس ام اس بفرسته قبلا تو نوکیا سیستم اندورید نبودند راحت اینکار را انجام میدادم ولی تو اندورید نمیدونم چه جوریه ؟
دوست عزيز به نظر من اون حالتي كه شما وصل ميكنيد حالت Media بايد باشه. وقتي گوشي رو وصل ميكنيد اسم گوشي شما رو مينويسه يا مينويسه Removable Disk ؟نقل قول:
سلام قفل گوشی من پترنیه توخونه بچه ها برداشتن چند بار اشتباه کشیدن تا قفلش باز شه باز که نشه هیچ الان کد پین میخواد کسی میدونه کد پینش چیه ممنون
زمانی که قفل پترنی درست کردین یه کد دادین برای همجین موقعی
با همون کد باز میشه
ممنون از راهنماییتون
من XPERIA P دارم.
به علت بعضی اشکالات نرم افزاری که برا گوشیم پیش اومده ، میخوام ریست فکتوریش کنم. میخواستم ببینم با ریست فکتوری چی حذف میشه؟
رام جدیدی که نصب کردمه؟
عکسها و فیلمهام؟
نرم افزارهام؟
نرم افزار - مسيج - كانتكت هاي تو گوشي و چند چيز جرئي ديگه. بهتره اونايي رو كه لازم داريد قبلش يه بكاپ بگيريد !نقل قول:
دوستان کمک فوری
من LG L7 دارم . اندرویدم 4.0.3 هست. ولی اینطوری که متوجه شدم .4.1.2 هم واسه این گوشی اومده شایدم 4.0.3 هم اومده باشه.
مشکل اینه که گوشی من واسه آپدیت آلارم نمیده. یه شیلتر فکن هم فعال کردم وگذاشتم چک کردم یه ربع لود میکنه بعد عرور میده
میخواستم ببینم راهی واسه آپدیت دستی وجود داره؟ یادردسر داره؟؟
چون اینطوری که ریویوو ها رو خوندم خسته جدید روونترو بهتر شده.
الان مهمترین مشکلی که دارم خیلی از برنامه ها الکی تو Runnig باز هستن. حتی مثلا موزیک پلیر که باز میکنم آهنگ گوش میدم هنوز تو اون بخش داره پروسس میکنه!!
-
سلام.نقل قول:
بله بصورت دستی میتونید آپدیت کنید.آموزشش هم فکر میکنم توی همین انجمن هست میگردم اگه پیدا کردم لینک میدم خدمتتون.:11:
اگر گوشی گارانتی نداره با فلش تولز فلش بزنید و راحت به صورت آفلاین آپ کنیدنقل قول:
واسه برنامه هايي كه اجرا ميشن بايد يه برنامه مديريت استارت آپ بگيريد.نقل قول:
از برنامه Advanced task killer استفاده كنيد كه باعث ميشه برنامه هاي اصافي بسته بشن.
همچنين اگه گوشيتون روت هست از برنامه Startup manager استفاده كنيد كه خيلي تاثير داره.اما اگه روت نيست از Startup Auditor استفاده كنيد.اين دو برنامه خيلي تاثير گذارن.
ويرايش : واسه گوشي هايي كه روت نيستند هم ميشه از Startup Manager استفاده كرد ولي طبق گفته خودشون ، اگه روت باشه بهتره !
بچه ها من یه گوشی Galaxy S 2 دارم
روی گوشی من یه مموری 16 گیگ هستش . من یه مموری 2 گیگ(میکرو اس دی) از قبلاً داشتم که خواستم ببینم سالم هست یا نه . گوشی رو خاموش کردم و مموری 2 گیگ رو تست کردم و بعد هم دوباره همون مموری 16 گیگ رو گذاشتم
مشکلی که دارم اینه الان گوشی رو که روشن میکنم تا حدود 1 دقیقه آنتن فول هست اما بعدش شروع میکنه به کم شدن . خطم ام سی آی هست
سیم کارت رو روی گوشی دیگه امتحان کردم مشکلی نداره. روی گوشی خودم هم ایرانسل گذاشتم مشکلی نداشت . الان به نظر میرسه گوشیم با خط ام سی آی مشکل پیدا کرده
الان وقتی با گوشی تماس میگیرم میگه در حال حاضر تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد
سلام
من گالکسی اس دارم گوشیم بالا نمیاد همنوجای که S نشون میده میمونه .باید چی کار کنم؟
گوشیم رام رسمی 2.3.6 نصبه روت شده هم هست دسترسی به ریکاوری هم دارم فقط مشکلم اینکه از وقتی ویندوز عوض کردم (8) گوشی وصل نکرده بودم وقتی سالم بود.الانم نمیشناسه که باodin رام بریزم دوباره.درایوارم نصب نمیشه.وایپم کردم
هر دو دوسن قبلی مشکلتون با تعویض رام حل میشه.
اولین دوستمون.این مشکل احتمالا به خاطر بد افزار است
دوست عزیز دومی. سامسونگ usb driver و کیز مصب کنید
سلام دوستان
من یک گلکسی پاکت خریدم روش آندروید 4.0.2 نصب بود
ولی دیشب دوستم یک گلکسی یانگ خرید روش آندروید 2.3 نصب است
آیا گلکسی بانگ قابلیت ارتقا دارد؟