دوست عزیز من نسخه بادا رو دانلود کردم خیلی خوبه فقط یه چیزی وقتی می خوام یه عکسی رو یه رزولوشنش 3011x1119 رو سیو کنم این رزولوشن رو سیو نمیکنه پایینتر سیو میکنه چیکار کنم تا رزولوشن اصلی رو سیو کنه...
Printable View
دوست عزیز من نسخه بادا رو دانلود کردم خیلی خوبه فقط یه چیزی وقتی می خوام یه عکسی رو یه رزولوشنش 3011x1119 رو سیو کنم این رزولوشن رو سیو نمیکنه پایینتر سیو میکنه چیکار کنم تا رزولوشن اصلی رو سیو کنه...
من تا حالا باهاش همچین کاری انجام ندادم :10:نقل قول:
و عکسی به این سایز رو دانلود نکردم ولی با جاواش چون قدیم ها بود همیچین کاری رو کردم
فقط یادمه که رو عکس نگه می داشتم که حاله View تو خط ها می اومد اون رو می زدم و بعد می زدم orginal size یا همچین چیزی بعد تازه عکس رو با اندازه ی اصلی باز می کرد و من سیو می کردم حالا
اگه یانجوری که من گفتم نیست خوب باید بکشفی :31::31::31:
دوست عزیز مثلا wallpaper ها رو تو سایز 400 و خورده ای سیو میکنه بالاتر نمیره...
چشمنقل قول:
نگاه کن با خود نرم افزار گوشی نمی تونی همچین کاری بکنی
چون پولی بید و تعطیله دیگه
مگه کارت و از این چیزا داشته باشی بخری و نقشه براش دانلود کنی
خوب این رفت کنار
دو تا نرم افزار هست که می تونی باهاشون کار بکنی یکی به نام navitel که برای خود بادا بید ولی باید کرکش کنی که توضیح می دم
و یک نرم افزار دیگه بید به نام tarkbady که این نرم افزار جاوا بید
من خودم از دو نرم افزار استفاده کردم ولی خوب مال بادا بهتره
خوب برنامه ی navitel تو خود سامسونگ اون رو دانلود کن البته فکر کنم سرچ کنی دو تا پیدا کنه فکر کنما چون قدیما دوتا پیدا می کرد و شما آبدیت جدید رو دانلود کنین
برای اطلاعات دقیق و اینکه من خودم هم یکم تنبل بیدم و واقعا ببخشید می تونید برید اینجا و با توضیحاتی بهتر از من بنید :31:
برای tark badi که جاوا بید و من اصلا پیشنهاد نمی کنم برای ویو 2
[HTML]http://forum.badaos.net/thread108.html[/HTML]برای navitel که نرم افزار برای خود بادا بید
[HTML]http://forum.badaos.net/thread240.html[/HTML]اگه سوالی بود و اونجا درست نفهمیدید بگید که خودم بگم
امیدوارم لذت ببرید از گوشی :10:
راستی اگه اسپوف رو از این کارا نمی کنی از خود سامسونگ اپز بگیر بعدش هم نرم افزار رو باید روی رم خارجی که داری باید نصب بشه تا بتونی کرکش کنی
خوب اینا نکته ها ی مهمه که یادم رفت
راستی اسم اکانتت چیه من بلد نیستم بخونم ولی آواتارت خوشمله :46:
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
خوب تو روی عکس کلیک می کنی و می گی سیو کنهنقل قول:
من می گم اونجا یکی دیگه هست مثل VIEW یادم حالا نیست تو همین مایه ها اون رو می زنی بعدش می زنی ORGINAL SIZE بعدش اون خودش باز م یکنه واستا الان یک باری تست کنم البته بزار ببنم چه قدر شارژ دارم :31:
کشفیدم رفیق فرق داره با نسخه ی جاوا نگاه کن
روی عکس انگشتت رو نگه می داری بعدش اونجا یک جایی نوشته ZOOM IMAGE اون رو می زنی یکی صفحه باز می شه اونجا بزن Original بعد اندازه واقعی عکس باز م یشه :10:
البته اگه تو خود گوگل سرچ کنی و بیاد الان که من سرچ کنم نمی تونی این گوزینه رو انتخاب کنی باید بری تو خود سایته و بعد رویه عکس کلیک کنی تا این بیاد البته اگه تو گوگل موبایل باشی
اگه بکنی کلاسیکیکش همونجا م یتونی همین کار رو بکنی رو عکس دلخواهت کلیک کنی این کارا رو بکنی
امیدوارم کمکت کرده باشم :10:
ممنون مشکلم حل شد فقط یه مشکل دیگه دارم و اینکه سرعت دانلودم خیلی پلیینه در حد 0.70K!!!
در حالیکه من ADSL دارم و مودمم WIFI داره و با WIFI وصل میشم ولی سرعتم پایینه.
نمیشه سرعتش بالاتر بره؟
من چون خودم از این جور ارتباط ها ندارمنقل قول:
ولی تاحالا انجام دادم می تونم تنها چیزی که بگم اینه که سرعتت نباید این باشه باید بیشتر باشه
منظورت در حد 7k بید واقعا این سرعت کمه من با ایرانسل وصل می شوم اینترنت دیگه کمه کمش 15 یا 16 سرعت دانلودم بید
با وای فای هم که تست زیاد کردم سرعتم اینجوری کم نیست بالا بید
و نهایت باند مصرفی رو م یگیرم خوب ببین کسی به جز گوشید از اینترنت استفاده نیم کنه که سرعت کم بشه
یا یک چیزی نیست که بگه مقدار مصرف سرعتت رو نشون بده
من زیاد در این کارا خبره نیستم چون خودم ندارم ایشالا که گرفتم کمک می کنم ولی دوستان کسی با وای فای بلده یکی کمک کنه
الوو کمک رفیقمون کمک می خواد
خوب امیدوارم این مشکلت هم حل بشه
سلام
بچه ها کسی از بادا 2 خبر نداره مگه قرار نبود اواسط تابستون بیاد...!!!!!!!!!
دوستدار شما یاشار
نقل قول:
اومدنش که اومده ولی نسخه ی فاینال نیست
و هنوز باگ هایی داره
خوب همونشو از کجا میتونم بگیرم...؟
کسی تا به حال فلش کرده ؟
دوستدار شما یاشار
خوب همونشو از کجا میتونم بگیرم...؟
کسی تا به حال فلش کرده ؟
دوستدار شما یاشار
[QUOTE=leon scott kendy;6315935]چشم
نگاه کن با خود نرم افزار گوشی نمی تونی همچین کاری بکنی
چون پولی بید و تعطیله دیگه
مگه کارت و از این چیزا داشته باشی بخری و نقشه براش دانلود کنی
خوب این رفت کنار
دو تا نرم افزار هست که می تونی باهاشون کار بکنی یکی به نام navitel که برای خود بادا بید ولی باید کرکش کنی که توضیح می دم
و یک نرم افزار دیگه بید به نام tarkbady که این نرم افزار جاوا بید
من خودم از دو نرم افزار استفاده کردم ولی خوب مال بادا بهتره
خوب برنامه ی navitel تو خود سامسونگ اون رو دانلود کن البته فکر کنم سرچ کنی دو تا پیدا کنه فکر کنما چون قدیما دوتا پیدا می کرد و شما آبدیت جدید رو دانلود کنین
برای اطلاعات دقیق و اینکه من خودم هم یکم تنبل بیدم و واقعا ببخشید می تونید برید اینجا و با توضیحاتی بهتر از من بنید :31:
برای tark badi که جاوا بید و من اصلا پیشنهاد نمی کنم برای ویو 2
[HTML]http://forum.badaos.net/thread108.html[/HTML]برای navitel که نرم افزار برای خود بادا بید
[HTML]http://forum.badaos.net/thread240.html[/HTML]اگه سوالی بود و اونجا درست نفهمیدید بگید که خودم بگم
امیدوارم لذت ببرید از گوشی :10:
راستی اگه اسپوف رو از این کارا نمی کنی از خود سامسونگ اپز بگیر بعدش هم نرم افزار رو باید روی رم خارجی که داری باید نصب بشه تا بتونی کرکش کنی
خوب اینا نکته ها ی مهمه که یادم رفت
راستی اسم اکانتت چیه من بلد نیستم بخونم ولی آواتارت خوشمله :46:
سلام. مرسی از جوابت دیگه داشتم نا امید میشدم. اسم که توراک پوریا ست اون عکسم قابل نداره میتونم بدم یه دور باهاش بزنی :31:.
یه سوال در مورد کایز من وقتی با پی سی میخام برم تو سایت سامسونگ واسه دانلود میگه اول آپ دیت کن گفتم باشه گذاشتم واسه آپ دیت ولی نزدیک به 300 مگ دان کرد ولی تموم نشد که نشد حالا چی کار کنم؟
شرمنده ها من همون اولش گیر کردم اونجایی که میگه از اپس دان کنید که مال من نمیکنه و گوشی رو در حالت mass بذارید متوجه نمیشم
خوب اره اون کایز چرت می گه می گه مثلا 150 مگ باید دانلود کنم ولی یکدفعه 300 مگ میره دانلود می کنهنقل قول:
بعد لودش زده 150 مگ می دونم من هم از این اتفاقات برام افتاد
خوب ببین
همونجوری که با کیز برنامه دانلود می کنی از سامسونگ اپز همونجوری این رو دانلود کن
اگه زیاد دردستر داری و برنامه ی کیزت داغونه با خود گوشی دانلود کن این نرم افزار رو فقط یادت باشه که روی مموری کارتت نصب کنی بعد از اینکه نصب کردی برو اینجاها
اون فایل کرک رو که گذاشتن رو دانلود کن و بریز توی اونجا که گفته شده
خوب موفق باشی اگه با کیز مشکل داری چه مشکلی داری :10:
1- معایب و مزایای ویو 2؟
2- برنامه به اندازه ی کافی براش وجود داره؟ (رایگان) دیکشنری، برنامه های پی دی اف،ورد و ...
3-اون مشکلی که هنگام استفاده اگه صفحش سیاه بشه کانکشن اینترنت قطع میشه هنوز هست؟
مزایا معایبش رو هر جا بری بخونی می فهمینقل قول:
الان نمی تونم بگم بعدا اومدم می گم
برنامه هست براش
نترس تو ایران فقط رایگاناش رو می تونی دانلود کنی
بعدش پی دی اف ورد اینا رو خودش به صورت دیفالت باز م یکنه
من همچین مشکلی نداشتم تاحالا و تا حالا هم نشنیدم
سلام دوستان.
من می خوام این گوشی رو بخرم امید وارم انتظارات منو بر آورده کنه.
انتظارات من:
1-صفحه حساس به لمس که خیلی برام مهمه
2-گوشی سرعت خوبی داشته باشه و هنگ نکنه
خوب صفحه ی لمسش که خیلی عالیه و هیچ مشکلی ازش نیم شه گرفتنقل قول:
البته گوشی الان با سیستم عامل بادا 1.2 در بعضی جا ها مشکل داره ولی با بادا 2 که اومده تمام اون مکلات حل شده و با هیچ نرم افزار خاصی مشکل نداره
البته بادا هنوز نسخه ی کاملش عرضه نشده و هنوز می شه یکجورایی گفت بتا بید
:10:
دوست عزیز چرا با گوشی نمیشه از اینترنت ویدئو دید؟اصلا پخش نمیکنه؟؟
منظورت یوتویب بیدنقل قول:
خوب معلومه نمی شه چون فیلترهههههههه
خوب از سایت های عادی می شه دید مشکلی نداره :10:
نه سایت های عادی هم پخش نمیکنه...
بید بید خوب بید...
خوب من با این مشکل بر نخوردمنقل قول:
تو سایت ها این فیلم های تبلیغاتی رو می خواد پلی کنه که من می زنم و نمی زنم پخش کنه
به خاطره حجم دیگ
و حالا نمی دونم
شاید داری از نرم افزاری دیگه ای استفاده می کنی که این قابلیت رو نداره مثل همون uc یا opera
البته خبر ندارم که این قایلیت رو دارن یا ندارن :31:
دوستان من بین این گوشی و Gio موندم ، این از همه لحاظ سره ، تنها مشکلم سیستم عاملشه ، آیا بازی و نرم افزار جالب براش هست ؟؟؟ یا حتی میشه تو آینده امیدوار بود بش ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست مننقل قول:
من این گوشی که گفتی رو نمی شناسم و چیزی در موردش نمی دونم
ولی اگه این گوشی رو سر تر می بینی
اگه اون یکی یکم ضعیف تر باشه باسه ی بازی و این ها کم میاره
خوب همین الانش هم نرم افزار های زیادی برای بادا هست اگه بازی های گرافیک بالای خیلی زیادی می خواهید الان بیشتر پولی بید مگر اینکه گوشی رو کرک کنید
خوب در آینده برای این گوشی چیز خوبی هست چون هر روز که جلو تر می ریم
سیتم عاملش کامل تر و بهتر و البته بازی های زیادی و نرم افزار های زیادی هم براش می آید
خوب دوستان اگه این یکی گوشی رو می شناسن کمک کنن
سوالی بود بازم در خدمتیم
مرسی دوست عزیز، مدل اون گوشی Samsung Galaxy Gio S5660 هستش ، مزیتش فقط اندروید بودنشه و الا از هر لحاظ پایین تر از Wave هست، بعد این کرک کردنش آسونه ؟؟؟ خودم می تونم انجام بدم یا نه ؟؟؟؟ ممنون میشم اینم بگیدنقل قول:
یک جورایی می شه گفت کرک کردنش هستنقل قول:
دو تا فریمور مختلف رو ترکیب می کنن و اون وقت با یک برنامه نرم افزار ها رو اسپوف می کنن
من خودم این کار رو انجام ندادم و از بازی های رایگانش استفاده می کنم
خوب اگه اندروید قوی نباشه بدرد نمی خوره ولی اگه قوی باشه خوبه
البته بادا دو که کاملش بیاد می شه گفت یک جورایی برنامه ها خیلی زیاد می شه و بدرد خور م یشن
خوب خودت اره می تونی بکنی
آموزشش هم هست
ولی من شخصا این کار رو نکردم
و همیشه دوست داشتم فارسی هم داشته باشم و برای همین نشد
خوب الانم دیگه تا بادا 2 کامل نیاد عو نمی کنم
گوشی اندرویدی که سخت افزارش پایین باشه به هیچ درد نمیخوره فقط اسمش اینه که اندرویده هیچ بازی یا برنامه سنگینی رو نمی تونه اجرا کنه...100 درصد ویو 2 بگیر الانم قیمتش فوق العادست...:10:
ه ک کردنشم کاری نداره...اموزشش هست.
دوستدار شما یاشار
مرسی از کمک هاتون حتما ویو می گیرم ، یادمه چند روز پیش 300 به بالا بود برا همین تو گزینه هام نبود ، الان چند شده ؟؟؟؟ تاپیک قیمت زدم کسی جواب نداده
280-90 میتونی تو طبقات بالای علاالدین پیدا کنی .نقل قول:
موفق باشید وپیشاپیش مبارکه:11:
سلام.
ببخشید دوستان ایا با اومدن Bada 2 اپدیتش واسه این گوشی میاد تا به Bada 2 اپگرید بشه؟
سلام به همه دوستان
همونطور كه احتمالا معلومه من تازه واردم و همين امشب اينجا عضو شدم
يك هفته اي هست كه wave II رو خريدم اما هنوز نتونستم با پارلينگو يا آيكون فيس بوك چت كنم.
اگه كسي از دوستان كمكم كنن ممنون ميشم.
خوب بادا اومده اما بتاش و همین بتاش هم باسه ویو 2 اومده و ویو 1نقل قول:
اره خیالت راحت باشه کاملش هم میاد
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
خوب مبارک باشه امیدوارم ازش لذت کامل رو ببرینقل قول:
خوب برنامه ی پارلینگو کار می کنه ولی باسه ی من یکی در میون
خوب فیس بوک هم کار می کنه ولی فقط عکس ها رو باز نمی کنه نوشته ها رو باز می کنه
شاید اگه این نرم افزار ها کار نمی کنه مشکل از اینترنت شما باشه
شاید خوب
سلام دوستان قصد تعويض گوشي خودم samsung jet رو با wave2 رو دارم دوستان
1- آيا واسه اين گوشي نرم افزارهاي خوبي اومده؟
2- اين تعويض رو صلاح ميدونين؟
3- ساپورت نرم افزاريش چطوره؟
4- آيا ميشه تو اين گوشي تم نصب كرد؟
5- مشكلي كه من با جت دارم ذخيره كردن پيامهاس يعني يه تعداد مشخص ميشه ذخيره كرد و بيشتر نميشه آيا ويو2 هم مثل اونه؟
ببخشيد سئوالام بيشتر شد لطفا پاسخ بدين.
خوب سلام دوست مننقل قول:
1-خوب نرم افزار های اصلی رو که اگه بخواهی منظورم پلیر با زیر نویس و جی پی اسش هستش رایگانن و بدون مشکل می تونی استفاده کنی
و الان هم خیلی نرم افزار داره و تازه اگه مثلا چیزی جاوا هم خواستی بریزی روش جاواش هم قوی بید و مشکلی نداره
و اگه بخواهی بازی های خفن بکنی نه دیگه اون ها پلی بیدن که با کرک می تونی اون ها هم بازی کنی و مشکلی پیش نیاد
2- خوب ویو 2 الان هم قیمتش خوب بید و هم از لحاظ قطعات گوشی قوی بید ( اگه دوسش می داری بگیر و اگه از چیز دیگه ای خوشت میاد مقایسه کن و اگه اون بهتر بود اون رو بگیر و اگه این بهتر بود این رو بگیر می گم هرجور دوست داری بکن )
3-خوب فقط مال بادا و جاوا رو ساپورت می کنه و همونطوری که گفتم جاواش قوی بید
4- اره می تونی تم روش بریزی و اگه خواستی م یتونی یک نرم افزار دانلود کنی و تمت رو خودت درست کنی
5 این مشکل را الان با بادا 1.2 هست که 1300 تا بیشتر اس ام اس جا نمی شه و وقتی پر شد شما باید یک بکاب بگیری همه ی اینها رو توی مموری کارتت و اونجا بازش کتی و بخونی
البته تو بادا 2 انگار این ظرفیت بیشتر شده ( اطلاع ندارم که بیشتر شده یا کلا این کار رو حذف کردن )
چیز دیگه ای هم خواستی بگو بهت می گم :10:
سلام
من بین ویو 1 و ویو 2 گیر کردم کدومشو بگیرم به نظر شما ؟
بازیای پولی کرک شدن ؟
ویو 2 فارسی ساپورت هست ؟
ویو 1 با آندروید مشکلی نداره ؟
به نظر شما آندروید روی ویو 2 هم میاد ؟
می ارزه ویو 2 بگیرم صبر کنم تا -- بشه ؟
نقل قول:
خوب نظر من اینه که هر کدوم رو دوست داری بگیری
الان فرقی نداره
بازی های پولیش کرک شده و مشکلی نیست
اره هم ویو یک هم ویو دو فارسی ساپورت می کنن
هر دو تا گوشی ها مشکلی ندارن ولی چون این اندورید به صورت غیر مستقیم باسه ی این گوشی ها زده شده کنده یک جورایی
اصلا نمی تونم فکر کنم که با اون کندی کار کنی
نمی خواد بگی بی ارزه ویو دو هم همین الان می تونی روش نرم افزار های کرک بریزی :31:
رو هر دو ویو یک و دو
باید باسه ی اینکه بازی های کرک رو بریزی فارسی رو بی خیال شی
نمی دونم جدیدا شنیدم که می شه یک کاری کرد فارسی هم داشته باشی ولی قبلا اینجوری بود
من بهت اینجوری می گم هر کدوم رو دوست داری بگیر اگه به گوشی دیگه ای دل نبستی
خوب این دو تا گوشی رو که می خواهی کاری بکنی که کرک بریزی روش باید
فریمور ها یا همون سیستمش رو تغیر بدی به مال کشور های دیگه یا ترکیبی بزنی
سلام دوستان. میدونین رم این گوشی چنده؟
دوست عزیز تشکر از پاسختون بازم سئوال:
1- این گوشی ساپورت فارسیش چطوره؟
2- الان بستر نرم افزاری بادا که روش هست کدوم ورزنشه ورزن 2 رو میشه روش نصبید؟
3- صدای گوشی در قیاس با جت چطوریاس؟
4- مقایسه صفحه نمایشش با جت؟
اطلاع ندارم ولی قکر کنم مثل گلکسی اس بیدنقل قول:
خوب ساپورت وارسیش عالی بید من که خودم حال می کنم حتی t9 هم فارسی حالیش بیدنقل قول:
الان بخری آخرین پکش که 1.2 بید فارسی روش نصب بید
2 هنوز کامل نیامده و بتا بید
3- این گوشی از نظر سخت افزاری و صفحه از جت خیلی قوی تره بهترین lcd روش قرار داره که بعدش دیگه می شه LED بعد اونوقت می خواهی من با جت مقایسه کنم Super clear lcd بیدا
از نظر لمس مشکلی نداره
صداش هم خوبه البته من نمی تونم صدا رو درست بهتون بگم چون خودت باید تست کنی
اگه توی تهران بیدی بهت حتمی می گم برو پاساژ علایدین و اونجا گوشی رو گذاشتن برای دیدن برو ببین این چیز هایی که مثل صدا و صفحه هست خوشت میاد
ولی اگه اونجا صفحه اش رو دیدی یکم دیدی تفکیک رنگش خوب نیست مال گوشی اونجا بید پکیده
البته آخرین باری که من رفتم
صداش هم همونجا که شلوقه ببن
اگه تی آزمایشات می خواهی من تو سایت های دیگه خواندم ویو 2 صداش کمتره از ویو 1 بید
ولی برای من صداش کافی بید
و موزیکم با هنزفریش گوش می دم و مشکلی نبید