یه سوال:شما این بازیکنا رو از کجا می یابی؟
Printable View
یه سوال:شما این بازیکنا رو از کجا می یابی؟
از دنیای واقعی فوتبال بازیکنان با استعداد رو مدنظر میگیرم و تجربه نشون داده توی بازیهای مدیریت قوتبال هم وقعا با استعداد هستن
Transfer Update داره ؟
من الآن بازیو نصبیدم.تیمو اینا رم انتخاب کردم ولی اصلا برا ترنسفر بودجه ندارم.هیچ کیو نمیتونم بخرم.میگه پول نداری.چه کنم؟
ویرایش:خودم فهمیدم درست شد.
حالا من چه کنم؟بازیکن بخرم؟
چطوری تو line up تیم مشخص کنم کدوم بازیکن کدوم بازیکن حریفو بگیره؟
درضمن salary من منفیه چرا؟هیچ بازیکنیم نخریدم!(فصل خرید و فروش هم تموم:41:)
مشکل بزرگ:اولین بازی لیگ افتاده با آرسنال:41: نصف تیمم خستن!چیکارشون کنم نمیشه بدون اونا برم تو زمین.از جرارد بگیر تا kuyt و ... .نتایج بازی های دوستانم: اولی صفر صفر دومی 3 صفر بردم سومی 2 صفر بردم چهارمی با Watfurd 3 صفر بردم آخریم با lusuna چنین چیزی 3 صفر بردم.نصف گلامو کلا Kuyt که خستس زد.یه یا یک هفته تا بازی با آرسنال مونده.بینشم هیچ بازی ندارم.
من مشکلی خستگی رو اینجوری حل میکنم که هر روز که بازی دارم به کل تیم Recovery light میدم .نقل قول:
چطوری؟چی هست؟
میتونی بری توی قسمت Training،اونوقت به تیمت ریکاوری بدی.من اون موقع که وضع تیمم خرابه 90 درصد ریکاوری میدم 3روزه بازیکنام سرحال میان
این recover چطوریه؟منظورتون اینه درصدو کم کنم؟10 درصد رو کجا بدم؟
نقل قول:
چطوری تو line up تیم مشخص کنم کدوم بازیکن کدوم بازیکن حریفو بگیره؟
تو اصلا خودتو درگیر درصد نکن..توی training از منوی سمت راست..توی لیست تمرینات، recovery light رو وقتی بازیکنات از بازیهای ملی برمیگردن یا توی یه هفته دو تا بازی داری بزار. زمان مناسب هم براش اول هفته یا بعد از انجام بازی وسط هفتست.
برای یارگیری هم توی first team یه قسمتی به اسم tactic داره که توی اونم یه گزینه ای هست که بازیکنای خودت و حریفو توی زمین نشون میده..بازیکنی که میخوایو از تیم خودت بگیرو به اصطلاح drag and drop کن روی بازیکن حریف..بازیکنای گرفته شده هم با شماره هایی که کنارشون مینویسه مشخص میشن. پیشنهاد خود من اینه که مهاجم نوک یا بازیساز حریفتو بگیری..این که همشونو مارک کنی کیفیت دفاعیتو پایین میاره.
سلام! فیفا منیجر 12 کی میاد؟؟ به تقویم ما میشه کی؟ تاپیکش زده نشده؟؟
واقعا واسه پچ 3 هیچکس کرکی سراغ نداره ؟
تاریخ انتشار نسخه بعدی، 21 اکتبر برابر با 29 مهر اعلام شده..
بچه ها كسي همچين ركوردي داره؟؟:31:
اين قسمت از عكس منظورمه:
CURRENT STREAKS
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/91cdj8rwbwpcprj8r1rf.jpg
اون seasen so far و اون یکی چی هست؟؟؟
من 50 تا رفته بودم یه زمانی..نقل قول:
دوستان من این بازی رو امروز اینترنتی رسیده دستم
الان تو این مثل قبلی یهو مارو میندازه از تیم بیرون یا نه؟
این آپدیت ها برا چی هست و چیکار میکنه؟
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
آهان راستی بعضی موقع ها یه دقعه چند روز میره جلو
چطوری میشه کاریش کرد که همیشه یک روز بیشتر نره
آقا برا ریکاوری و فینینس خیلی مهمه ؟
شما اگه فقط مدیر تیم رو انتخاب کنبد،بله با نتایج ضعیف اخراج میشید ولی اگه گزینه مالکیت باشگاه رو بزنید،نهنقل قول:
آپدیت ها رو نمیدونم،چون از همون اول با آپدیت 2 بازی کردم ولی حتما یه سری ضعف های جزئی رو برطرف کردن و نقل انتقالات رو آپدیت
درباره جلو رفتن خودکار روزها باید برم بازی رو یه نگاهی بندازم که کجا میشه تنظیمش کرد ولی 1روز 1 روز خیلی اعصاب خورد کنه!! من خودم اگه تو اون روزهای وسط کاری داشته باشم،علامت ظربدر که کنسل میکنه رو میزنم
خوب فیتنس برای بدن سازی تیمه و باعث میشه بازیکن ها هم کمتر مصدوم شن و هم تو بازی ها دیرتر خسته شن. ریکاوری هم بعضی وقتا باید انجام شه تا تیم از خستگی در بیاد. مخصوصا زمان هایی که تعداد بازی های تیم زیاد میشه و همه بازیکنا خسته ان
نقل قول:
خوب من تو نسخه سال ۲۰۱۰ که بازی میکردم یک سال که تو بارسا بودم و نتایج هم عالی
تیم در حدی بود که به رعال ۶ تا گل زدم و همه جامها رو درو کردم و اصلا نه مساوی و نه باخت ولی اخر انداحتم بیرون
حتی باشگاه رو خریدم {آلبته رمز پول رو زدم}:31:
ولی بازم انداخت بیرون
حالا تازه امشب میخوام شروع کنم بازی رو
اومیدوارم نندازه بیرون
راستی شماها تا حالا شده ۴ تا از بچه هاتون بیان تو تیم ملی اسپانیا بازی کنن :31:{همزمان}
یا شده از کمپ هایی که تو شهرهای دیگه میسازین{مثلا ایرانش} بازیکنن ایرانی بیاری و تیم ملی شو بسازی{ هر ۱۱ تا بازیکن اصلی رو خودت ساخته باشی}
البته اینا با یک سال حاصل نمیشه
باید حدود ۱۰ سال از بازی جلو رفته باشید:27:
ببین خیلی این بازی رو دوست دارم
فکر کنم از ۲۰۰۷ تا الان همه سریها رو بازی کردم
خیلی حال میده
فقط مشکلم همین روزش هست و این که نندازه بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
خوب پس همون اول كه ميري تو بازي،گزينه مالكيت باشگاه رو انتخاب كن كه اين مشكلات رو نداشته باشينقل قول:
قبلا با text mode در حالت normal چند دور با تيم هاي مختلف بازي ميكردم،تازه چند وقته شروع كردم بازي 3D و در حالت world class
من با رم تو حالت world class اين مقام ها رو گرفتم:
سال اول: قهرماني جام حذفي و يورو ليگ
سال دوم: قهرماني ليگ
سال سوم: قهرماني ليگ
سال چهارم:قهرماني ليگ
سال پنجم: قهرماني ليگ و جام باشگاه ها
سوپر جام هم چند بار بردم
اين فصل سعيم اينه كه همه جام ها رو ببرم:31:
بيايد بازيكن هايي كه برامون عالي كار ميكنن رو معرفي كنيم.يادتون باشه اينا رو هروقت تونستيد بخريد چون هميشه و تو همه دوره هايي كه بازي كردم اينا عالي بودن:
Andrew Carrol - Edison Cavani - Diego
من با اينا همه تيما رو بيچاره كردم:31:
خوب من ترکیب پارسالم این بود
پتر چک
گرت بیل پیکه ویدیچ الوز
جرارد
ژاوی فابرگاس
مسی . رونالدو
رونی
دوستان نظرتون درباره اين عكس چيه؟:21:
چه ميكنه اين تيم:31:کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/0cggzzonq81ynznzala.jpg
ديگه چي ميخواي كاسياس و مي گذاشتي دروازه بان :31:نقل قول:
به نظر من تمام کیف منیجر اینه که شما یه تیم خودت بسازی و از رده های پایین بیاریش بالا و به جای اینکه بری هرچی بازیکن تاپ هست جمع کنی جک جوون های بااستعداد رو با قیمت پایین بیاری و پرورششون بدی.
================
کی قراره تاپیک مربوط به منیجر 12 رو بزنید.مگه قرار نیست اخر این ماه بیاد؟؟
هر كسي يجوري حال ميكنه ولي مطمئنا آدم وقتي يه تيم رو پيشرفت ميده خيلي لذت بخشه. حالا ممكنه يكي يه تيم رو از دسته 2 بياره دسته 1 و جرو مدعي ها كنه و كيف كنه و يكي هم مثل من يه تيم سطح 2-3 اروپا مثل آ.اس.رم رو بگيره و تبديلش كنه به بهترين تيم جهاننقل قول:
اگه كسي ميخواست تاپيكشو بزنه تا حالا زده بود. هر كي اخبار ازش داره تاپيكشو بزنه ما هم خوشحال ميشيم
آره اگه تیم بسازی و خودت زحمت بکشی واسه تیم شاید جذاب تر باشه ولی آدم تا بیاد تیمشو برسونه دسته 1 نسخه ی بعدیه بازی میاد:31:نقل قول:
======
در مورد اون عکس که دوستمون گذاشته انصافا فیفا منیجر خیلی از فوتبال منیجر ساده تره من که تا حالا نتونستم توی فوتبال منیجر اینجوری نتیجه بگیرم ولی توی فیفا تا دلتون بخواد از این نتیجه ها گرفتم حتی یکبار 17 بازی اول به هیچ تیمی زیر 7 تا نزدم بعدش هم سریع بازیو پاک کردم:18:
من خودم همیشه یه تیم توی لیگ برتر انگلیس میسازم! و سال اول هم چندتا بازیکن اینده دار میارم و ستارشون میکنم! و کم کم توی فصول اینده تیمو پیشرفت میدم.ممکنه سال اول رتبم 10 بشه ولی توی 2 سال بعدش حتما توی مدعیان هستم:31:نقل قول:
آره اگه تیم بسازی و خودت زحمت بکشی واسه تیم شاید جذاب تر باشه ولی آدم تا بیاد تیمشو برسونه دسته 1 نسخه ی بعدیه بازی میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سال اول مدعي هستم
ولي وقتي مياي از دسته 5 يا 6 به يك بعد 6 سال اجازه نميده بازيكن هاي بزرگ رو بخري كه ادم خيلي دلسرد ميشه
بابا یکی تاپیک منیجر 12 رو بزنه دیگهههههههههههه:19:
میخواین یه رمز پول بهتون بدم کف کنید
هر کی خواست بگه {البته هیچ برناهمه ای نیاز نداره}
من هم این جوری نیست که جوون پرورش ندم
الان یه دربازبان ایرانی دارم که توپه
حتما عکسشو میذارم ببینید حالشو ببرید
منظورت اون خونه هست house -12000000نقل قول:
میخواین یه رمز پول بهتون بدم کف کنید
هر کی خواست بگه {البته هیچ برناهمه ای نیاز نداره}
من هم این جوری نیست که جوون پرورش ندم
حتما عکسشو میذارم ببینید حالشو ببرید
اگه ميتوني اينو پيدا كننقل قول:
الان یه دربازبان ایرانی دارم که توپه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5660789&postcount=253
اینجوری که عشق و حال بازی میپره!! اینکه آدم خودش برنامه ریزی کنه و پول جمع کنه قشنگهنقل قول:
کم کم باید آماده شیم برای گرفتن Fifa manager 12 :31:
29ام مهر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا تاپیک manager 12 رو بزنید دیگه :19:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=520422&highlight=FIFA+Manager[/HTML]