دلت بسوزه من 8 ماهه که اینو دارم:8::21::10:
خب جدای از شوخی
تقریبا تمامی حرفهات رو قبول دارم
اسپیکرش مارک jbl هست که یکی از معروف ترینهاست
جالبه مال من اتصال سمت چپی مانیتور با بدنه شکسته .دادم گارانتی (واسه من سه ساله طلایی هستش)اونا هم گفتن که باید به سازگار بگیم اونا هم از امارات سفارش بدن قیمتش بین 50 تا 200 هزار میشه که از این مقدار 70 درصد بر عهده شرکت و 30 درصد بر عهده منه .که چون دیدم طول کشید گفتم فعلا سفارش ندید بعدا خودم میگیرم
برای حل مشکل بلوتوث و دیگر سخت افزار یه راه میزارم پیش پات تا عمرت منو دعا میکنی
برو نرم افزار Driver Genius Professional Edition رو بگیر بعد درایور هایی که خودش رو میگه دانلود کن(حدود 500 مگ میشه)که شامل تمام درایور هایی میشه که رو سیستمت نصب نیست یا اگه هست نسخه قدیمی تره .
من هم با بلوتوث همین مشکل داشتم ولی بعد از این کار الان مث خر داره برام کار میده
اره دکمه های لمسی یه چیز چرته البته به جر دکمه باطری و مد نمایش که واقعا مفیده
حتما حتما از بک اپش رو دی وی دی داشته باش یه نسخه در ضمن خیلی دردسر داره اگه ویندوزت بالا نیومد
میشه بیشتر در مورد اون مشکل اتصال بدنه و مانیتور صحبت کنی؟
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
سلام شما کی و از کجا گرفتید که گارانتیش تموم شده مگه دو ساله نبوده؟
ببین خود سازگار هم همه اجزا رو از امارات سفارش میده بنابراین اگه بتونی شماره امارات رو پیدا کنی و یکی که عربی بلده میتونی بردشو حداقل به نصف قیمت سازگار بدست بیاره
کلا من برام تجربه شده تو این مملکت گارانتی ها قیمتشون دوبل نسبت به جاهای دیگه هست
برای بدست اوردن شماره هم که از سایت خود لینوو میتونی کمک بگیری