سلام این تندر های سایانا از کی میاد تو بازار؟
قیمتش چنده؟
Printable View
قیمتش چنده؟
سلام
با تشکر از جوابتون
ولی در این مورد :
2((- خیر. در تمامی e1 و e2 ها، سپر همرنگ بدنه هست. فقط در e0 ها ( e0 و e0 a/c ) سپر غیر همرنگ هست.))
منظور من ضربه گیر سپر بود نه خود سپر- که البته دوستمون گفتند که رنگ می کنند
تفاوت ظاهریه e2 با e2lp چیه ؟ که بشه با نگاه فهمید.
میدونم نوع رینگشون فرق می کنه ولی نمیدونم کدوم کدومه ! اگه میشه یه عکس از جفتش بدین
شايد قبل از اين نوند بياد بيرون . نميدونم كجا شنيدم گفتن نزديك به 18 - 19 تومنه !!! ( البته شنيدم ها )نقل قول:
قیمتش چنده؟
سوالمرو يه بار ديگه تكرار ميكنم
آيا همه مدلهاي تندر مه شكن عقب داره
اگه نه كدوماش داره
و ديگه اينكه آيا بعداز عيد تندر به بازار اومده يعني مدل فروردين 88 ؟؟؟
در مورد سوال اول همشون دارن چون قانون ایران هست یعنی باید داشته باشننقل قول:
درمورد سوال دوم احتمالا آره
سلام و ممنوننقل قول:
از كجا ميشه مطمئن شد ؟
و ديگه اينكه آيا فروش فوري براش اعلام شده ؟
چراغاهای عقبو با یک نگاه میشه فهمید اونی که سفید هست مال دنده عقب هست اونی که قرمز هست مال مه شکننقل قول:
این مه شکن نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکیش مه شکن داره یکی دنده عقب
و
و
اينا رو كه ميدونمنقل قول:
سوال دوم رو گفتم :31:
بله همشون داره ! حتی e0 ! ( مه شکن )
والا فقط اینو پیدا کردم
کد:http://www.ikco.com/sale/SaleProduct/SaleDetail.aspx?CarGroup=9
سلام
حدود قیمت مدل های e2 و e2/lp چنده؟؟
امیر جان مدلهایی که وارد ایران میشه مابه همدلهایی هستش که برای اروپا میزنن! قانون اروپا هم میگه حتما باید چراغ مه شکن عقب داشته باشه! این قضیه تو مورانو هم صدق میکنه!نقل قول:
اولا جلیل جون نه امیر جون :10::31:نقل قول:
بچه ها امروز برای 2 ساعت توی جاده برای اولین بار پشت یه l90 نشستم
از نظر فنی من هیچ ایرادی نمیتونم بذارم روش
روی دست انداز ها به نظرم نرم بود
سر پیچ ها تعادل خوبی داشت
شتابش خیلی آدم رو راضی میکرد
فقط بعضی از چیز ها توی ذوق میزد
مثلا جنس داشبورد به نظرم خیلی بد بود
یا کنسول طراحیش یه طوری بود
ولی خیلی جادار بود
ترمز گیریش هم خوب بود در حالی که به دلیل نقص فنی ماشین مورد نظر abs اش خاموش بود
ولی حتی چند بار هم با ترمز های تند ماشین از مسیر خودش منحرف نشد و چرخ ها قفل نکردند
بنظرم بهترین گزینه برای خرید خودرو صفر کیلومتر تا سقف 14 تومن همین l90 هست
مگه اینکه کسی با طراحی خارجیش کنار نیاد که اونم قابل حل هست
امير جان منم پشت ماشين شوهر خالم نشستم . خيلي نرمه . ولي من نميدونم چرا با سمند راحت ترم !!!
يه طوري قلمبه بود ماشين !!!ولي خوب از سمند نرم تر بود !!!
سلام
چند روزه که l90 e0 ac گرفتم اما هنوز پلاک و کارت گارانتی نیومده برام و مشکلم اینه که ضبط و چراغ سقفی ماشین کار نمیکنه
جعبه فیوز رو هم چک کردم سالم بود حتی فیوز رو هم عوض کردم و جعبه فیوز کنار باطری ماشین رو هم دیدم سالم بودند فیوز هاش چون نمیتونم تا اومدن گارانتی و پلاک ببرمش نمایندگی اگر راهی بلدید بگید شاید درست بشه
درضمن ضبط دیگه ای دارم که میخوام ببندم روش اگر فکر میکنید از ضبطش هست و عوضش کنم بگید اما چراغ وسط چی ؟
يه فيوز هست مربوط به لوازو صوتی و... اګه اونو وصل کنید حتما درست میشه. فکر نکنم دلیل دیګه ای داشته باشه.
ممنوننقل قول:
اما من اون فیوز رو اول از همه چک کردم بر اساس نقشه روی درب جعبه فیوز که 10 آمپر بود و همه فیوز ها هم سالم بودند و در اوردم و مجدد جا زدم اما فایده ای نداشت
من الان رفتم و جعبه فیوز رو دوباره نگاه کردم دیدم که گوشه چپ بالای جعبه فیوز یک پل خالی بود که روش فیوز نصب نشده بود و روی نقشه اش هم عکس لامپ کشیده و از اونجایی که من فقط فیوزهای موجود رو چک کرده بودم متوجه اون نشده بودم و یه فیوز 10 آمپر گذاشتم روش و ظبطم با چراغ راه افتاد باید از ایران خودرویی ها تشکر کنم که با نگذاشتن یه فیوز 50 تومنی این همه اعصاب منو خورد کردند.
حالا سوال دارم که این فیوز 10 آمپر مناسب هست برای اون یا کمترش کنم
میخواستم ضبط خودم رو ببندم هر چی گشتم نفهمیدم از کجا باید ضبط رو باز کرد پنلش پیچ نداره (باید کل داشبورد بیاد پایین؟) میشه راهنمایی کنید
ضبط رو عوض کردم
بابا این که خوراک دزدهاست !!!
دو سوته بازش میکنن
آنتن رادیو رو وصل نکردم چون سوکت آر دی اس بود حیفم اومد ببرمش راه حلی داره راهنمایی کنید
الو ؟
تاپیک تعطیله ؟
بنزین معمولی برای موتور آسیبی نداره ؟
سوپر باید بزنم ؟
آسیب که ندارهنقل قول:
ولی کثیف تره به نظرم
کثیف شدن انژکتور ها و صافی بنزین و ...... رو بعد از مدتی به همراه داره و اینکه خوب سوپر بهتر میسوزه
به نظرم سوپر خیلی بهتر و به صرفه تر از بنزین معمولی هست
اونی که آلومینیوم هست LP هست.نقل قول:
بازارش رو نمیدونم. خودشون هم دقیق و درست نمیگن. ولی قیمت نمونه فول و کاملش 8 تومن با E2 LP اختلاف داره. البته اگه اشتباه نکنم. که فکر کنم میشه 22 تومن.نقل قول:
سوال اولت رو که جواب دادن.نقل قول:
در مورد سوال دوم هم بله. اومده. حتی اونایی که از 15 اسفند 87 به بعد تولید و تحویل و ... شده مدل رو 88 زدن.
E2 رو دقیق نمیدونم. ولی E2 LP رو نمایندگی گفت تحویل 10-12 روزه 14.100 ثبت نام میکنن.نقل قول:
این سوالتون رو توی بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح میکردید تا الان جواب گرفته بودید. ولی در کل راه خوب همون بریدنه اما اگه نمیخوایید ببرید با یه فیش فکر کنم مادگی ار دی اس و یه تیکه سیم و یه فیش دیگه که به پخش بخوره میشه مسئله رو حل کرد.نقل قول:
ایا استفاده از نمد زیر کاپوت صدای موتوره کمتر میکنه
از دوستان تاحالا کسی گذاشته و تجربه اون را داره
نقل قول:
من هم این هفته میرم میخرم
یکی از دوستام گرفته و صدای موتور رو خیلی کمتر کرده
قیمتش هم از نوع نمدی 15000 تومن و فوم 10000 از چراغ برق
دوستان سلام
کسی میتونه تمام مدل های l90 را با عکس برام بزاره و فرق بینشون رو بگه با تشکر
امروز رفتم روکش انداختم که جنسش و طرحش دقیقا عین تودوزی فابریک بود زیرش چرم و گلهای روش هم همون شکلی
و دقیقا سایز خودش بود صندلی عقب هم اندازه اندازه بود از اونجایی که چند بار قبلا پیشش رفته بودم از جای دیگه قیمت نگرفتم و با من 60000 تومن حساب کرد. دوستانی که روکش انداختن و قیمت دارن بگن ببینیم بهم ننداخته باشه !!!
سلام
يه ليستي هستش كه نمايندگيها دارن كه تفاوتهاي انواع مدلها رو نوشته
اگه كسي داره بذاره ممنونم ميشم
البته با كيفيت خوب و خوانا
سلام دوستان ظرفيت باك بنزين ال90رو50ليتر ميدونن ولي من 70ليتر فول بنزين زدم.البته بعد از مصرف 25ليتر يه چراغ خالي كرد.محض اطلاع گفتم
نقل قول:
:18::18:
توی دفترچه نوشته 50 تا
بعضی از پمپ ها نامردی میکنند و هوا هم رد میکنند در زمان بنزین زدن که البته پول هوا رو هم ازت میگیرند
من خودم توی پمپ شریعتی میرداماد به پرایدم 42 لیتر بنزین زدم !!!
بنزین تو صبح غلیظ تره و همچنین بعضی پمپ بنرین ها هم همون جور که دوستمون ګفت یا نامردی میکنن یا شمارنده شون خرابه.نقل قول:
دیدم که سایپا روی پرایدهایی که ایموبلایزر داره یه کارت میده که در صورت نیاز به تهیه سویچ مجدد با اون کارت میشه درستش کرد
من ماشینم رو به صورت کارتکس و از یه کارگزار دلال خریدم اما زمانی که ماشین رو تحویل گرفتم کارتی بهم نداد من هم در اون زمان یادم نبود که کارت رو ازش بپرسم
حالا میخوام بدونم که ماشین های شما هم کارت دارند یا ندارند ؟
ايني كه ميگم بارها وبارها توپمپهاي مختلف امتحان كردمنقل قول:
نشونه ديگشم اينه كه تا 25ليتراول تمام چراغا روشنن وبعداز مصرف 52ليتر هم 2تاچراغ روشن دارم:31:
نقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟؟؟
به احتمال زیاد این کد دست نمایندګی ها هستش. اګه به اون جا مراجعه کنید بهتون میدن و کلید جدید رو میسازن. برای ایمنی و اینها دست مشتری نمیدن فکر کنم.نقل قول:
ولی از یکی هم شنیده بودم که اګه کلید رو ګم کنید کلا باید ایموبلایزر کدش عوض شه که ایمنیش بالاتره.
موفق باشید
نقل قول:
ممنون
نگران بودم که همه لوکان ها داشته باشند و فروشنده به من نداده باشه واسه روز مبادای خودش
پس هیچ کدوم از این ها ندارند
تندر کلا چند مدل هست
چندتا در ایران تولید می شود
تندر که با یک اتاق و موتور و گیربکس توی ایران عرضه میشهنقل قول:
تیپ های مختلفش هم که دوستان بارها و بارها در موردش بحث کردن و همینطور در نظر سنجی بالا هست
نقل قول:
بچه ها بیشترین سرعتی که با تندر رفتید چقدر بوده؟؟؟ تو هر مسیری باشه اشکال نداره حتی تو سر پائینی
فقط می خوام بدونم تو سرعت بالا داخل ماشین چه احساسی بهتون دست داده ؟؟