آخرین ورژن رو نصب دارین؟نقل قول:
Printable View
آخرین ورژن رو نصب دارین؟نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال ؟
وقتی که من نرم افزار mx player رو می ریزم
نصب نمیشه ؟؟؟
چیکار کنم ؟؟؟؟
گوشی ام گلگسی پاکت هستش روت هم نشده !
سلام.ایا نرم افزارهایی که برای گوش های اندروییدی طراحی شدن مثل (واتس آپ) میشه از اینا رو تبلت های اندروییدی هم نصب کرد؟
بله مشکلی ندارن رو دستگاه های اندرویدی نصب میشننقل قول:
سلام من گوشی سونی اس پی دارم من از اینترنت برنامه وبازی دانلود کردم وحالا گوشی میگه ظرفیت شما 75درصد پر شده وباید خالی کنید ویک رو16 خریدم ولی ماندم چگونه برنامه وبازی را چگونه تو رم حافظه پیس کنم می گن با برنامه کلن مسترمیشه ولی سر در نمی می اورم ممنون می شوم کمک کنید
سلام
مدل گوشی من huawei Y300D هست و یه مشکل عجیب برای گوشیم پیش اومده
دیروز 8 صبح ک گوشیمو برداشتم دیدم قسمت بالای صفحه تاچش قطع شده ولی تا 11 خود به خود درست شد تا 12 شب هم خوب کار کرد ولی امروز صبح بازم اونجوری شد بدتر از دیروز یعنی وقتی قفلشو باز میکردم خودکار میرفت تو تنظیمات یا آیکنای دستکتاپ و جلو چشام جابجا می کرد :n04: ولی بعد از چند ساعت درست شد .درضمن گوشیمو ریست کامل هم کردم ولی درست نشد
ممنون می شم کمکم کنید .
سلام دوستان
مدل گوشی من G'PHONE مدل G550
سوالی که داشتم اینکه چطوری میشه از پیغام not responding Would yuo like to close it? برنامه های نصب شده رو گوشی خلاص شد
چون بعداز نصب برنامه ها این پیام مدام رو گوشی میاد و سرعت گوشی رو خیلی پایین آورده
متشکرم
سلام دوستان
مدل گوشی من G'PHONE مدل G550
سوالی که داشتم اینکه چطوری میشه از پیغام not responding Would yuo like to close it? برنامه های نصب شده رو گوشی خلاص شد
چون بعداز نصب برنامه ها این پیام مدام رو گوشی میاد و سرعت گوشی رو خیلی پایین آورده
متشکرم
سلام من قبلا واتس آپ نصب کردم بعد پاک شد.
الان ک دوباره نصب مبکنم تو مرحله آخر که باید اسمووارد کنی میگه دسترسی میسر نیست لطفا بعدا امتحان کنید
ولی الان تو نوار بالای گوشیم پیغام میده که 675 تا پیام نخونده دارم
متن پیامامم بهم نشون نمیده
حالا چه جوری نصبشو کامل کنم؟که پیامای نخوندمم پاک نشه؟
مدل گوشیم S2 هست.
سلام
من تبلت asus fonpad cg372 رو دارم . که روش از طرف خود کمپانی آپدیت شد و اندرویدش ۴.۴.۲ هستش
من از موقع اپدیت با بنامه ebookdroid مشکل پیدا کردم.
هر متنی رو باز میکنم یه دفعه گوشی رست میشه!
واقعا نمیدونم مشکلش چیه و خیلی زیاد هم به این برنامه نیاز دارم .
لطفا کمک کنید ممنون
با سلام
دوستان من یه سوآل داشتم
میخوام بدونم ایا برنامه ای (ویدیو پلیر) هست که بتونه موقع اتصال گوشی به HDMI تلویزیون زیرنویس رو به خوبی نشون بده؟
چون من چند تا برنامه از جمله MX PLAYER و چند تای دیگه رو امتحان کردم که یا زیرنویس رو نشون نمیدند و یا به صورت به هم ریخته نشون میدند.
ممنون میشم کمک کنید.
با تشکر
فرستاده شده از GT-I9105ِ من با Tapatalk
شما یعنی زیرنویس رو با گوشی باز میکنین درست هست یا توی گوشی هم ایراد داره؟نقل قول:
زیرنویس در خود گوشی مشکلی ندارد ولی در تلویزیون اصلا نمایش داده نمیشود
لطفا یکی به ما کمک کنه
یعنی فقط من این مشکل رو دارم؟
سلام.مدل گوشی من huawei y511هستش.هیچکدوم از برنامه های جی پی اس روش اجرا نمیشه.برنامه سایجیک رو نصب کردم اما اجرا نمیشه.برنامه نویتل رو هم نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم گوشی هنگ میکنه و هیچکدوم از دکمه ها کار نمیکنه.مشکل چیه؟اگه راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم
سلام دوستان
تبلتم رو ریست کردم و وایبر و لاین رو از دوباره نصب کردم لاین کد فعالسازیشو فرستاد ولی وایبر نمیفرسته نمیدونم چرا؟
آخرین ورژنش رو هم نصب کردم
چکار کنم
شمارم ایرانسله در ضمن بدون صفر هم شمارمو وارد میکنم
این هم از اسکرین شاتها:
[IMG]\ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
چطوری باید آیدی ک تو نرم افزار جیمیل تو گوشیم وارد کردم از نرم افزار حذف کنم؟
این مسیر توی اندروید 4.3 گوشی S3 هست نمیدونم گوشی شما چی هست ممکنه یه مقدار از نظر ظاهری با ماله من متفاوت باشه ولی باید از این مسیر اکانت گوگل رو دی اکتیو کنیننقل قول:
Menu ---> Setting --> Accounts --> Google
وارد اکانت گوگلتون بشین و از اونجا پاک کنین اکانتون رو
گوشیم Xperia sl
اندروید4.1.2
نتونستم پیدا کنم اون مسیرو
یکم بیشتر راهنمایی میکنین
سلام میشه گوشی نوت 3 رو با خود گوشی به کیت کت اپدیت کرد؟
توی مسیر
setting.....general.....about device.....upadte
فایلی به حجم389 مگابایت هست ایا این همون کیت کته؟
اگه سامسونگ آپدیت جدید مخصوص گوشیتون رو ارائه بده میتونین به صورت آنلاین در صورت داشتن اینترنت با سرعت خوب آپدیت رو انجام بدین و لذت ببرین ورژن اندروید هم بالا میره و بازم میگم اگه کیت کت برا مدل گوشیتون اومده باشه بله اندرویدتون کیت کت میشهنقل قول:
آنلاین عملا گوشیتون رو فرمت نمیکنه ولی ممکنه وایبر و واتس اپ و برنامه های از این دست دی اکتویو بشن و لازم به اکتیو شدن دوباره داشته باشن ولی گوشیتون بدون دست خوردگی میمونه برا اینکه خیالتونم راحت باشه یه بک آپ قبل از آپدیت بگیرین
مدل دقیق گوشیتون چی هست؟
موفق باشید
دوست عزیز متاسفانه نمیدونم محیط اندروید گوشی شما چجوریهنقل قول:
یه آموزش براتون میفرستم امیدوارم اون کمکتون کنه
سلام به تمام دوستان
من تازه دارم از نرم افزار tapatalk برای گوشیم استفاده میکنم
دقیقا کارش چی هست؟
ممنونم از تمام دوستان
همینطوری که سوال کردین....نقل قول:
میتونید سوالاتونو تو فروم ها و انجمن های مختلف بپرسید
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا متوجه نشدم دقیقا چی فرمودید؟؟:n26:
سلام...نقل قول:
به جای اینکه با مرورگر وارد یه سایت و انجمنش شید تا سوالاتونو بپرسین و جوابتونو بگیرین
با این نرم افزار انجمن های مختلف رو ذخیره میکنید و راحت تر بهشون دسترسی دارید..
بعد برای عضویت همون یک اکانت از جی میل بدم درسته؟؟؟نقل قول:
:n13:
دقیقا یادم نیست موقع عضویت چی خواستنقل قول:
ولی فکر کنم همینطور بود..
بعدش هم که وارد شدید انجمن سایتای مختلف رو که لازم دارید اد میکنید و واردش میشید که باید هنگام ورود عضو اون انجمن هم بشید تا سوالاتونو بپرسید یا جواب پستی رو بدید..
ممنون ازتوننقل قول:
برم امتحان کنم اگه سوالی بود با خدمت میرسم
:n16:
سلام
من این برنامه tapatalk رو رفتم و امتحان کردم و آخرین موضوعی که میاره مال دو روز پیش هست و هر چی رفرش میدم مطلب جدید اضافه نمیشه؟؟؟
چظوری باید خودم از اونجا اقدام برای سوال پرسیدن کنم تو صفحه پی سی وورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
سمت چپ گوشی یه منو داره که باید بازش کنی بکشش سمت راست
اونجا پایین نوشتهnew topicاونو بزن و به ترتیب انتخاب کن که کدوم قسمت میخوای سوالتو بپرسی
راحته امتحان کن...
سلام
یک سوال!!!
تمام تاپیک هایی که تو این سایت تو تمام بخش ها هست رو میشه تو tapatalk دید؟؟
یا نه اون مطالبش جدا از این هست؟؟؟؟؟؟؟؟
بله میشه......نقل قول:
سلام بچه ها من این گوشی رو 2 ماه پیش خریدم گوشی عالی هست ولی هر جا می برمش برای روت کردن یا این که خودم میخوام روت کنم میگن نمیشه یا امنیت گوشی اجازه نمیده تو را خدا یکی کمک کنه ی راهی که خودتون امتحان کردین رو بگید تو را خدا ..................
شما همه جا پست دادیننقل قول:
شما با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به راحتی متونین روت کنین گوشیتونو
تیک اشکال زدایی یو اس بی رو فعال کردی که؟؟؟نقل قول:
همون usb debug???
من این گوشی که دستم هست زبان فارسیاش مشکل داره و برای مثال پیامکهای فارسی را بصورت جدا جدا نشان میده!
و اکثر برنامههای فارسی اندروید را به همین صورت نشان میده ولی چند تا برنامه فارسی هم نصب کردم که درست نشان میده! تو اون برنامه چه کاری انجام دادند که حتی اگر گوشی مشکل نشان دادن کلمات فارسی داشته باشه باز هم درست نشان میده؟
دوستان من یک گوشی lg به تازگی گرفتم
فایل برنامه apk که از اینترنت pc گرفتم چطور میتونم روی گوشی نصب کنم؟ فایل رو روی مموری کارت ریختم ولی وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.
با سلام من گوشیم galaxy ace 3 هست و اندروید ان 4.2.2 هست...
من یه بازی به اسم edge of tomorrow دانلود کردم ولی در لودینگ اول بازیم بیرون میپره لطفا کمکم کنید که چیکار باید بکنم...:n21:
سلام
تو تنظیمات گوشی قسمت app ، حجم اپلیکیشن تانگو رو 217 مگابایت زده که بیشترش مربوط میشه به دیتا این برنامه .
حالا اگه گزینه clear data رو بزنم چه چیزهایی رو پاک میکنه ؟ کانتکت ها پاک میشه ؟