با سلام
من می خام تبلت سامسونگ بخرم
با توجه به قیمت سامسونگ را انتخاب کردم
بین 2 مدل P1000 و P1010 موندم
این دو تا چه فرقی با هم دارند؟
چرا قیمتاشون فرق می کنن
جایی هست که این دو تا را بشه با هم مقایسه کرد؟
ممنون از لطفت
با سلام
من می خام تبلت سامسونگ بخرم
با توجه به قیمت سامسونگ را انتخاب کردم
بین 2 مدل P1000 و P1010 موندم
این دو تا چه فرقی با هم دارند؟
چرا قیمتاشون فرق می کنن
جایی هست که این دو تا را بشه با هم مقایسه کرد؟
ممنون از لطفت
نقل قول:
سلام دوست عزیز.p1000 و p1010 یه فرق اساسی با هم دارن که اونم اینه که p1000 سیم کارت میخوره و میشه به عنوان یه تلفن همراه ازش استفاده کرد امّا p1010 سیم کارت نمیخوره و فقط مثل یه وسیله بازی میمونه یا یه کتابخونه...در کل من پیشنهاد میکنم p1000 بگیری .میسرفه با خاطر یه مقدار پول بیشتر دادن یه تبلت داشته باشی که کار موبایل هم برات انجام بده...
آیا نسخه 2.3.6 رسمی با کیبورد فارسی برای p1000 اومده؟نقل قول:
نقل قول:ممنون میشم اگه دوستان یه مقدار توضیح درباره این نسخه آندروید بدننقل قول:
و اینکه واسه نصبش چکار باید کرد
ضمنا امکاناتش هم بد نیست اگه گفته بشه
دوستان بلاخره ا÷دیت جدید برای p1000 نیومد؟؟؟؟؟
دوستان سلام روی تب من رام 2.3.3 هست؟
رام بالاتر فارسی موجود هست؟؟
سلام ببخشید کسی میتونه قیمت اینو بگه اگه 600 تا 700 باشه میخرم حتما لطفا بگین
آخرین رام رسمی فارسی 2.3.3 هست. البته رام overcome 4.1 , فارسی رو حتی بهتر از رام اصلی ساپورت می کنه (نمایش راست به چپ در اکثر برنامه ها درست کار میکنه)،ورژن اندرویدش 2.3.6 هست, گوگل تاک با voice/video داره و از رام اصلی بهتره به نظر من.
سلام دوستان بنده تب p1000 سامسونگ رو دارم
میخواستم بدونم توی قسمت navigation چه طور میتونم این خانم که مسیر میگه فعال کنم؟؟
ممنون
چی شد؟
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟؟
سلام دوستان همونطور که میدونید سامسونگ در بهمن ماه سال گذشته خبر عرضه نسخه 4 اندروید رو برای گلکسی اس و تب p1000 رو داد...
البته هنوز خبری نیست:41:
به گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه اورجینال بستنی حصیری واسه گلکسی تب p1000 موجود هست...
که برای دانلود گذاشته و آموزش های لازم رو هم داده:31:
ولی وقتی که به نظرات و کامنت های پست موجود در این سایت نگاهی میندازیم میبینیم کاربران از نصب این نسخه اصلا راضینیستن....
حالا یکی از دوستان که حسابی از اندروید سر در میاره لطف کنه ببینه چه خبره؟؟!!!
تست کنه اگر مشکلی نیست ما هم استفاده کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سخت افزار p1000 توانایی اجرای نسخه 4 رو داره یعنی !!؟؟؟ :13:
دوست عزیز این نسخه رسمی نیست چون سامسونگ معتقد که این تبلت به دلیل محدودیت حافظه ، قدرت اجرای کامل و بدون مشکل اندروید 4 ندارد..
به هر حال تیم های برنامه نویسی اندروید 4 رو واسه P1000 آماده کردن وگفتن که یک نسخه کامل و بدون عیب عالی هست که ایشالا توی روز های اینده عرضه میشه...:thumbsup:
البته پردازنده Cortex A8 قدرت مقایسه با تبلت های امروزی رو نداره ولی ظاهرا اینقدرا قدرت از خودش نشون داده که بتون اندروید 4 رو به خوبی اجرا و پشتیبانی کنه:31:
موفق باشید
سلام دوستان من گلکسی تب p1000 دارم چند روزی هست که یه خورده کند کار میکنه نمیدونم چشه 16 gig هست فکر کنم بخاطر نصب برنامه های زیاد هست که حافظش پر شده و کند کار میکنه
هنوز 7 گیگ حافظه خالی داره ولی ارور حافظه میده
فکر میکنم حافظه 1 گیگی رام پر شده درسته؟؟
لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم
سلام دوستان بنده سامسونگ گلکسی تب p1000 دارم 16 گیگ هست
هنوز 5 گیگ حافظه خالی دارم ولی چون حافظه رام پر شده ارور حافظه میده
هر کاری هم میکنم نمیشه برنامه ها رو انتقال بدم باید چیکار کنم؟؟
ممنون
شما یاید چک کنی که چه برنامه هایی در بک گراندت بازه و همه رو بابرنامه های تسک کیلر ببندینقل قول:
آقا قیمت نوش رو کسی داره؟
نقل قول:
دیگه تولید نمیشه! فقط میتونی بگردی و از آشنا، کارکرده و تمیزش رو بگیری اونم حداکثر 550 !! :46:
یکی گیرم اومده دست دوم تمیز تا 560 راضی شده ولی من یک کلام 500 هستم:31:
فکر کنم دیگه 500 بیارزه نه؟!
بله، منم دیگه حداکثرش رو گفتم 550 ، وگرنه خودمم نهایتاً و بیشتر از 500 نمیدم.. :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسي هست اين نوع قلم رو داشته باشه؟؟
مخصوصا اونايي که باريک تره
ممنون