لینک عکس:دوست عزیز فکر کنم شما معمولی گرفتی...کد:http://www.nyazco.com/myfiles/image/modem%20dlink%20nyazco%20edge1.jpg
چون 3G قیمتش بالای 90
با 65-70 تومان مودم D-link h,kl 3 G بعید میدونم!
Printable View
لینک عکس:دوست عزیز فکر کنم شما معمولی گرفتی...کد:http://www.nyazco.com/myfiles/image/modem%20dlink%20nyazco%20edge1.jpg
چون 3G قیمتش بالای 90
با 65-70 تومان مودم D-link h,kl 3 G بعید میدونم!
نه منم دیدم تو بازار طالقانی اصفهان دو هفته پیش یکیشو دیدم دور بر 65 تومن بود همین بود 3G
شایدم من اشتباه میکنم خدا رو چه دیدی
کد:http://www.istgah.com/fireview/kid_130/776597.html
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
کد:http://www.istgah.com/fireview/kid_130/793513.html
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
این 2 تا لینک ببنید 1 3g nhvi 1 نداره....
d-link داره prolinkنداره چرا؟
چون 3g پهنای باندش نزدیک 4 گیگ
ولی اشاره نشده.........
تازه تو سایت شبکه هوشمند در بازار رضا قیمت این مودم زده 85
واجب شد برم ببینم چی بوده من دیدم چون اگه اون باشه که مفته!!!!
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
ولی اونیکه من دیدم سفیدش بود قیافشم یه کمی فرق میکرد
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
منظورم همون D-LINK هستش
لینک سایت D-link با خود مشخصات کلی :
با گارانتی 3 ساله ایزیکد:http://www.dlink.com.my/products/?idproduct=474&idCategory=199
کد:http://www.eforosh.com/mobile/165/159436/1291621/1
بله این مودم هایی که 3G ساپورت میکنند بالای 90 تومان قیمت دارند و این دوستمون هم گرون نگرفته و قیمتش همین هست
ولی حتما شما سرعت دانلودت رو امتحان کن بگو چنده:46:
کد:http://www.tabpcmarket.ir/index.php?action=produce&id=244&basename=produce_244
دوستان خواهشا اینقد نیاید بگید اینو ساپورت میکنه اونو ساپورت میکنه
تست سرعت و مقدار دانلودتون بعد از یه ساعت رو بزارید
اون ملاکه نه چیزای دیگه:31:
نقل قول:
بله درسته من هم خیلی دوست دارم بدونم این مودم هایی که 3G ساپورت هستند سرعت دانلودشون چه قدر هست و با این معممولی ها چه قدر تفاوت دارند
نقل قول:فقط همراه اول!:18:نقل قول:
چرا؟ :
1- از ایرانسل با ثبات تره. مثلا با ایرانسل وقتی دانلود میکردم سرعت برا یه ثانیه تا 40 میرف بعد میومد 20 بعد 10 ثانیه زیر 10 بود و دوباره تکرار میشد. اما با همراه اول وقتی دانلود میکنی سرعت بین 25 تا 30 میمونه. شاید تو یه دقیقه یه بار تغییر کنه.
2- سرعت لود کردن سایت ها بیشتر از ایرانسله. کاملا هم مطمئنم.
ولی یه مشکلی که هست اینه که تنها یه نقطه کوچیک از اتاقم محدوده EDGE طوریکه اگه مودم رو یه میلیمتر تکون بدم شبکه به GPRS تغییر میکنه.
در کل اگه بخوام دوباره اینترنت داشته باشم حتما همراه اول میگیرم.:27:
برادر دانلود تو یه ساعتو بگو
اون نوسان مربوط به چیزای دیگس تو همه سرویس ها هم هست معمولا
سرعته متوسط رو میشه تو یه ساعت تشخیص داد به راحتی
من الان 128 دارم سرعت تو دانلود ممکنه تا 73 هم بره ولی آخره یه ساعت 53 مگ بیشتر نمیگیرم
یعنی چی؟
یعنی نه سرعتم 73 بوده نه چیزه دیگه ای همون 16 هست
سلام!
من دیروز یه DEGE گرفتم 65 تومن از این یک ماهه های نا محدود همراه اول هم شارژ کردم..
به درد جرز دیوار هم نمی خوره فقط گاهی میشه باهاش مسنجرو باز کرد
هیچ سایتی رو باز نمی کنه
شایدم من بلد نیستم چی کارش کنم!!!
اگه یکی میتونه کمک کنه!
سلام
من یه gsm modem مال شرکت Cruise گرفتم با گارانتی الماس
1.ویندوزم ویستا 64 بیت هست ،میگن EDGE رو ساپورت نمی کنه(آیا درسته؟؟؟؟؟؟) و سرعت دانلودم در حد 2-3 هستش!
حالا چی کار کنم؟؟؟؟
(ویندوز ویستام اورجیناله)
2.اگه از این دی لینک DWM-156 3.75G HSUPA USB Adapter بگیرم مشکلم حل میشه؟
شما كدوم شهر هستين؟نقل قول:
سلام!
من دیروز یه DEGE گرفتم 65 تومن از این یک ماهه های نا محدود همراه اول هم شارژ کردم..
به درد جرز دیوار هم نمی خوره فقط گاهی میشه باهاش مسنجرو باز کرد
هیچ سایتی رو باز نمی کنه
شایدم من بلد نیستم چی کارش کنم!!!
اگه یکی میتونه کمک کنه!
...........................,ویرایش
مگه فرقی می کنه؟!نقل قول:
لطف کنین بیشتر توضیح بدین!
ممکنه با سیم کارت ایرانسل کار کنه؟
:18:نقل قول:
جدی ؟؟؟
خوب با این وضع که فایده نداره بخریم:13:
**دوستان شما پیشنهاد میکنید برای دانلود نامحدود این مودم رو بخریم یا اینترنت 128 نامحدود بگیریم؟
بله ربط داره بعضي شهرا هنوز تكنولوژي e فعال نيستنقل قول:
چطور مگه؟!
ربط داره بهش؟
لطف کنین توضیح بدین!
EGPRS نسل بعدی GPRS هست که تو ایران کماکان خیلی جاها ساپورت نمیشه بستگی به دکل هاتون داره که جدید باشن یا قدیمینقل قول:
در مورد دانلود نامحدود همراه اول دوستان بیشتر از ساعتی 60 مگ دانلود نمیتونن بکنن
adsl 128 هم نهایت ساعتی 53 مگابایت میگیره
البته این مودم ها خیلی 24 ساعته نمیتونن روشن بمونن میپکن ولی روتر adsl مشکلی نداره برای من 2 ساله 24 ساعته روشنه
ایرنسل هم که کلا نامحودود نداره دیگه
ولی اول تحقیق کنید ببینید چه شرکت هایی بهتون سرویس adsl میدن و چه قیمتی و چه کیفیت و محدودیتی
بعد تصمیم بگیرید
نقل قول:
آقا ممنون لطف کردی:40:نقل قول:
تو شهر ما 128 نامحدود 28000 تومن در ماهه , به نظر خوب باشه
به قول شما هم که زیاد فرقی نداره اون 60 مگ میگیره اون 53 مگ , ولی اینطور که دوستان میگن
مودم usb تو باز کردن صفحات زیاد جالب نیست , ولی باز هم نظرات دوستان رو میخونم ببینم کدوم بهتره
میشه بگید تو کدوم شهرها فعال نیست؟؟ما تو اصفهانیمنقل قول:
من یه بار با موبایل وصل شدم اما هر کاری کردم هیچ سایتی رو باز نمیکرد میخواستم امتحان کنم ببینم اکه سرعتش خوبه برم یک دونه از این مودم ها بگیرم اما اگه اینطوری باشه فایده نداره
به نظر شما مشکل از کجاش بود سایتا رو باز نمیکرد؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز اگه شما برای گرفتن adsl مشکلی ندارید توی گرفتن adsl شک نکن خیلی بهتر از این مودم ها هست :46:
خوب اون موضوعه صفحه باز کردن بر میگرده به pingنقل قول:
در کل اگه 28 تومن هست و واقعا نامحدوده به نظرم میصرفه adsl بگیرید
adsl قطعی کمتری داره، پینگشون عموما کمتره، پشتیبانی بهتری داره و از همه مهمتر آب و هوا و شرایط جغرافیایی روش زیاد تاثیری نداره و سرعت آپلودشون هم بالاس که به درده تورنت میخوره و ...
ولی همه اینا بستگی به ISP تون داره که چه حدی باشه
معمولا تو شهرهای کوچیک و روستاها دکل ها قدیمی اننقل قول:
اصفهان 100 درصد داره
خوب اطلاعات موبایل و گوشی و نوعه اپراتور رو بدید
نه مشکلی نیست, من خودم چند ماه پیش adsl 512 kb داشتم ولی به دلیل حجم زیاد دانلود جواب نمیدادنقل قول:
برای همین قصد داشتم یک مودم usb بخرم ولی با صحبت شما دوستای گلم میبینم 128 نامحدود برام بهتره
بابت راهنماییتون یه دنیا ممنون
بله درسته , من بعضی اوقات نیاز به آپلود فایل هم دارم که حتما adsl بهتره برای آپ . حرفتون کاملا صحیحهنقل قول:
ممنون که راهنمایی میکنید:11:
نقل قول:
دوست عزیز من هم از همین مودم ها دارم دقیقا هم 65000 تومان گرفتم
البته من سیم ایرانسل توش انداختم و راضی هم هستم چون ایرانسل از همراه اول سرعتش بیشتر هست
البته توی این چند روزه به خاطر چهارشنبه سوری سرعت واقعا کم شده شما هم توی اولین روزی که امتحان کردی این مودم رو توی همچین وضعیتی بوده و سرعت خوبی نداشتید ولی اینجوری هم که شما میگید نیست که هیچ سایتی رو باز نکنه و اینقدر سرعت مزخرفی داشته باشه شما این قضیه سرعت به منطقتون هم بستگی داره:46:
سلام برادرنقل قول:
گمون نکنم این حرفا درست حسابی باشه
1. اگر از نظره سازگاری نرم افزاری مشکلی نداشته باشن باید همون سرعته معمولی بگیره ربطی به ویندوز نداره که، مودم شما میگیره میده به ویندوز! ویندوز اصلا نمیدونه از کجا میاد این! روتر adsl هست وایمکس یا GPS
بهتر بود کلا مودم 64 بیت میگرفتید از اول، ولی اینطور که معلومه این مودم هم مشکلی نداشته. البته من کار نکردم با این مودمی که گفتید
2. توی اون تاپیکی که به دوستان گفتم یه مدل 64 بیت آورده طرفای 65 تومن یا همین حدود
در هر صورت چه اون یا مودم دیگه اول بپرسید و توی manual اش ببینید که چه OS هایی رو ساپورت میکنه رو جعبشون هم باید زده باشه
دوستانی که با این مودم های USB نمی توانند کار کنند......روی جنس عیب نگزارند...اگر این مودم ها بد بود داخل بازار طرفدار نداشت.
در حال حاضر فقط ایرانسل کیفیت مثلا قابل قبولی دارد
در ضمن ایرانسل دائمی و اعتباری فرق زیادی در سرعت دارند...
من که تا بحال مشکلی نداشتم
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی خواهشا راهنمایی کنید :
من قبلا از یه شرکت adsl گرفتم ولی چون سرویس نامحدود نمیداد مجبورم از یک شرکت
دیگه سرویس نامحدود بگیرم. با شرکت جدید تماس گرفتم گفت همون مودم قبلیت خوبه.
اون شرکت قبلی خودشون اومده بودن یوزر و پسورد و همه چیزها رو ok کرده بودند و من فقط مودم رو روشن
میکردم و خودش کانکت میشد, مثل اینکه رو مودم ست شده.
حالا اگه بخوام از شرکت جدید سرویس بگیرم چطوری باید راه بندازم؟ یوزر و پسورد جدید بهم میدن؟ چطوری باید رو مودم ست کنم؟
از همه ی دوستان و مدیران عذر خواهی میکنم که اینجا این بحث رو کردم , راهنمایی بفرمایید
سلام!نقل قول:
من امروز رو ویندوز XP امنحان کردم درست و حسابی کار میکرد!
به هر حال یارو آشنا بود امروز بردم پس دادم!
آها ، اوکی! تاپیک رو پیدا کردم ممنون!:46:
الان مشکلم اینجاست که manual این مودم رو سایت دی لینک نیست:31:
نقل قول:من والا با این ایرانسل چت هم زورکی میکنم چه برسه چیزای دیگشنقل قول:
پینک فوق العاده افتضاحی داره که dealy بین پی ام ها به چند دقیقه هم بعضی ساعات مخصوصا از 9 به بعد شب میرسه
روزهای تعطیل و 5شنبه جمعه ها هم که امیدی بهش نیست کلا:31:
فقط یه مقدار دانلودش خوبه که اونم خیلی خراب میکرد فایل های بالای 100 مگ رو
برادر بهتر بود تو بخش adsl و راه اندازیش این سوال رو میکردید بهتر میتونن راهنماییتون کنننقل قول:
در هر صورت مودم شما کاملا باید ریست بشه و با تنظیمات جدیدی سازگار بشه
پشتیبانی شرکت جدیدتون باید این زحمت رو بکشه و کاملا و مرحله به مرحله از پشته تلفن مراحل رو بهتون بگه
قبل از اینکه سرویس رو بگیرید و خط رو از رانژه خارج کنید حتما از این موضوع مطمئن بشید
چون بعدا دبه میکنن میگن مودم شما پشتیبانی نمیشه و وادار به خریدن مودم خودشون میکنند:10:
موفق باشید
:11: آقا مرسی ممنوننقل قول:
اگه بازم مشکلی بود در همون قسمتی که گفتید مطرح میکنم
لطف کردید
برادر مگه ميشه خودمون هم تو خونه تنظيمات مودم رو انجام بديم و ديگه شركت نبريم؟نقل قول:
پشتیبانی شرکت جدیدتون باید این زحمت رو بکشه و کاملا و مرحله به مرحله از پشته تلفن مراحل رو بهتون بگه
برادر منظور منو خوب نگرفتينقل قول:
بله برادر چرا نشه خوب؟
اینا که شق القمر نمیکنن! اون کارایی که خودشون میکنن رو پشته تلفن میگن شما انجام میدید هم کاره خودشون کمتره هم کاره ما
وگرنه منم باید 15 تومن هزینه نصب میدادم
ببين نصب مودم كه كاري نداره منظور من اينه وقتي كه مودم نو ميگيري بايد ببري شركت تا يه اطلاعات خاصي روش بريزه من اونو ميگم خودمون انجام بديم
سلامنقل قول:
تنها تنظیمی که دوستان پشتیبان انجام می دن توی کنترل پنل مودم آی پی شرکت رو ست می کنند و ..
نکته 1: در صورتی که مودم وای فای و از این سبک باشه البته
مودم معمولی بزن به سیستم و استفاده کن
نکته 2: مودم رو می شه تنظیم کرد که با کانکشن وصل بشه (دستی) یا با روشن شدن (اتوماتیک)
و توی وای فای یه تنظیمات خاص داره که محرمانه بشه (کسی دزدی نکنه ) و از این چیزا
ضمنا نصب مودم شامل همین چیز ها می شه که بهش می گن Install
اونی که شما می گی زدن usb برق و بعدش هم روشن کردن بهش می گن plug
من هر دو خط رو دارم به نظر شما ها که استفاده کردید کدوم خطمو را بندازم و طرح فعال کنم میشه زود جوابمو بدید
بیشتر از نظر سرعت وکمتر اعصاب خوردی بگید
با تشکر
نقل قول:
من که ایرانسل انداخنم و تا الان هم راضی هستم ازش ولی از همراه اول به خاطر سرعت کمش خوشم نیومد:13: