مگه چیز دیگه ای از داستان مونده که ابن دوست عزیزمون نگفته باشه؟
Printable View
مگه چیز دیگه ای از داستان مونده که ابن دوست عزیزمون نگفته باشه؟
نه با همین کرک رفتم از اول تا اخرشنقل قول:
دو سه باری پرید بیرون تویه چپتر فکر کنم 8 بود همونجا که سیگار میفروشید با دوستتون جو
که اصلا ربطی به کرک نداشت
شما این کرک رو بریز تویه پوشه نصب بازی+پوشه نصب بازی قسمت پی سی
اینطوری
یه بار
E:\MAFIA II
یه بار
E:\MAFIA II\pc
در ضمن نصب داریکت ایکس و فیکس رو فراموش نکن
اون دوستی که گفت بزارش تویه اسپویلر از اسپویلر گزشت چون پست نقل قول شد.
اینم راهنمای کامل نصب کرک
که دوست خوبمون اقا میلاد
از انجمن is gamers زحمتشو کشیدن:کد:http://isgamers.com/forum/showpost.php?p=38058&postcount=1
آقا بازی مالتی پلیر داره یا نه؟
دکمه Eنقل قول:
اگه از نسخه غیر استیم استفاده می کنید نمی تونید با این کرک کنید . و از این کرک استفاده کنید :نقل قول:
کد:http://aks98.com/download.php?file=ju8i60nfs8457x0blqce.rar
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
داخل story می تونید دخل شهر رانندگی کنید ولی بخش جدایی واسه این کار در نظر گرفته نشده .نقل قول:
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
من نمی تونم با fraps هم حتی عکس بگیرم . رنگا به هم میریزه .نقل قول:
دوستانی که ازفروشگاه زیر خریداری کردند
بگید بازی مشکلی داشت یا نه؟کد:www.persiastore.com/
بابا خیلی سریع جلو میرینا . هر 1 دقیقه یه پست میاد . جای فروم کتاب خونده بودم الان انیشتین می شدم :10:
اخه من تا چپتر 7 بازی کردم....مشکلی نداشت...یدفعه اینجوری شدنقل قول:
دوستان یه چیزی دیدم تو بازی که عمرا تو بازیهای دیگه باشه . بعد بگید زنده نیست .
من رفتم تو لباس فروشی و از اون طرف هم یکی از این پلیسای سمج اومد و باهاش درگیر شدم . بعد از کشتن پلیس از اون محل دور شدم و بعد از 2-3 دقیقه برگشتم . دیدم دو تا پلیس دارن از فروشنده سوال می پرسن در مورد من . همون لحظه فروشنده منو دید و سریع داد زد همونه و پلیسا ریختن سرم . در ضمن اگه می خواین لباس بخرین و پولشو ندین فروشنده رو هل بدید و بترسونید . بعد هرچی خواستین بردارین . فقط هر چیزی که بردارین دیگه تو کمدتون نمیره که بخواید بعد هم ازش استفاده کنید .
بازی رو تو 2 دیویدی خریدم .. تو بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی میکنم..
فعلا فقط میتونم بگم داستانش عالیه و منو یاد مافیا 1 انداخته و همون حس رو دوباره بهم منتقل کرده .. کاش میشد بازی رو زیرنویس کرد اینجوری خودم کمک میکردم تو ترجمش ...
اما یه چیزی ناراحتم کرده چرا انقدر چهره ها بد ساخته شده ؟ مخصوصا حرف و دهان با هم جور در نمیان .. در کل فعلا بازی خیلی خوبی بوده برام .. چپتر 3 هستم
دوستان طبق گفته 2k یک بسته الحاقی قابل دانلود برای بازی مافیا دو قرار بود بیاد
اینم متن خبر از dbazi
2K تایيد كرد:
عرضهی محتوای قابلدانلود برای مافيا2
مسوولان شرکت 2K Games با اعلام عرضهی اولين بسته الحاقی قابل دانلود برای قسمت دوم از مجموعه بازیهای مافيا شايعاتی را كه هفته پيش در اينترنت پخش شده بود را رسما تاييد كرند.
اولين بستهی الحاقی قابلدانلود مافیا2 كه از روز اول انتشار این عنوان، در اختیار بازیکنندهها قرار خواهد گرفت "خيانت جيمی" نام دارد.
اين محتوای قابل دانلود برای بازیکنندههایی كه از نسخهی پلياستيشن3 مافيا2 استفاده میكنند كاملا رايگان خواهد بود و آنها میتوانند با استفاده كد فعالسازی که در بستهی بازی موجود است، از این محتوا استفاده كنند. دارندگان سایر پلتفرمها نيز میتوانند با پرداخت 10 دلار اين محتوای قابل دانلود را تهيه كنند.
دومين محتوای قابل دانلود مافيا2 به نام "انتقام جيمی"، مدتی پس از عرضهی بازی در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت و حالات و قابليتهای جديدی را به بازی اضافه خواهد كرد. اطلاعات بيشتر از اين بستهی الحاقی قابلدانلود و همچنين قيمت آن بعدا اعلام خواهد شد.
مافيا2، دنبالهی يكي از موفقترین بازیهای سندباكس اين دهه، در تاريخ بیستوچهارم آگوست سال جاری ميلادی (دوم شهريور 1389) برای سه پلتفرم رايانههای شخصی، ايكسباكس360 و پلیاستيشن3 عرضه خواهد شد.
اینم لینک خبر:حالا این بسته کجاست؟کد:http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&siteid=1&siteid=1&siteid=1&siteid=1&siteid=1&siteid=1&siteid=1&siteid=1&pageid=141&newsview=1517
سلام.
بازی به طرز عجیبی به دستم رسید
دو تا دی وی دی هست برای من. رایتی هم هست.
منتهی تو ویستا برای من اتوران اینستالش کار نکرد. و تو ایکس پی کار کرد.
مشکل از کجاست. تو ویستا هم میخوام، نصبش کنم.
کمک کنید.
خواهشا یکی از دوستان کمک کنه آپلود کردن 18 مگ توی رپیدشر کار سختی نیست
نقل قول:
دوستان فهمیدم اشکال از کجاست لطفا یکی از عزیزانی که از چاپتر 8 رد شده و درست بوده براشس این فایل رو برام آپلود کنه حجمش 18 مگ بیشتر نیست خواهشا توی رپید شر آپلودش کنید southport.sds
فایل ها توی این پوشه اند
K:\Mafia 2\pc\sds\city
ممنون
یه سوال از کسانی به پرشیا استور سفارش دادن
میدونم بی ربط شاید باشه ولی خوب خیلی ها اینجا را معرفی کردن!
من هنوز نکرفتم ولی امروز پرسیدم میگفتن بازی 3dvd یه رایتی هم هست
عمل + عکس العمل = سرعت بیشتر درعملکرد بهترنقل قول:
به چند دلیل:
1=فعال بودن آنتی ویروس غیرفعالش کن
2=ویندوز ویستا از این دست مشکلات زیاد داشت واسه همین مایکروسافت دیگه اسمی ازش نمی بره
راه حل :
1=اگه دوسیستم عامل ویستا و اکس پی رو سیستم نصب هست بازی رو بر روی اکس پی نصب کن کرک رو نریزید سپس ویستارا اجراکرده و به همان مسیر نصب بازی که دراکس پی ریختیدبروید و کرک رو قراربدید و بقیه محتویات دیسکت رو نصب کنید دایرت ایکس نصبش مهمه
2=ارتقاویستا به سیستم عامل هفت
3=یک برنامه هست که شبیه قایقه نه خیلی توی یک کادر سیاه نوک مدادی قرار داره اگه توجه کردید موقع نصب برنامه ها یابازیهاتو سمت چپ تصویرشکلشو می بینی اسمشو خاطرم نیست دوستان میدونند بگید اسمشو بعلاوه لینک دانلود آخرین ورژنش تا کار دوست عزیزمون راه بیفته .
دوستان جون هرکی دوست دارید بگید از کجا این بازی رو بخرم که هم کامل باشه و هم سانسور نشده باشه و هم کرک سالم داشته باشه؟
توی تهران(سایت برای خرید هم بگید خوبه)
برای ایمکه تبلیغ نشه یا توی Spoiler بزارید یا برام پیغام خصوصی کنید
آخه قربونت برم بازی دوروزه اومده سانسور کیلو چنده .. الان هر نسخه ای میبینی طرف اومده از نت دانلود کردهنقل قول:
چه وقت سفارش دادی درضمن اینجا ایرانه بقول خودمون دیرو زود داره سوخت و سوز ندارهنقل قول:
به هر حال من یکبار ازیک فروشگاه که درحدود 200دی وی دی ازش خریداری کرده بودم چندتا گیم سفارش دادم تا دو هفته دستم نرسید صبر کردم شد 2هفته و 4روز بعد دوباره سفارش دادم همونارو سر5روز رسید دستم وقتی رفتم سفارش قبلی هم باهاش اومده بود بعدها فهمیدم تو پست استان چند روز معطلش می کنند درصورتی که گفته شده 3ساعته برسه دست مشتری شهرستانها یک زنگ بزن دفتر پست منطقه یا اداره مرکزی استعلام کن اونجا دارند باهم پاستور بازی می کنند به فکر ما نیستند
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
مشکل از کرکه درخواست بدید یک خوبشو بزارندنقل قول:
نقل قول:
بچه ها که خیلی گفتن ولی خوب باز من میگم:
محتوای مخفی:
خب من بازی رو گرفتم 3 تا دی وی دی
رایتی هست
ولی مرحله اول رو که رد میکنی
بازی یه کم قرمز میشه و صدای ضربان قلب میاد
اون بالا مینویسه authentication field
ولی بازی ادامه داره
فیزیک هم قطع کردم همینه
آقا این بازی پروفایل نداره؟ یعنی نمی شه 2 نفر همزمان پشت یه پی سی این بازی رو انجام بدند با سیوهای خودشون؟
مال من که فرق میکرد:41:نقل قول:
اول که خریدم 2 DVD بود ( نصب میشد ولی مشکل داشت خوده مغازه دارم تایید کرد )
الان 3 DVD شو گرفتم که مشکل نداره راحتم نصب مشه :31:
نه داداش پروفایلی نیس ولی می تونید هر کدوم سیو خودش رو هر وقت که خواست از روی بک آپی که قبلا گرفته بزاره و بازی کنه .نقل قول:
دوستان اون نسخه 7 گیگ بازی (دو دی وی دی) که نقصی نداره؟
Fake که نیس؟
مطمئنه؟>
آقا خواهشا یکی کمک کنه والله ثواب داره مارو از این گرفتاری نجات بدید 7 گیگ دانلود کردم الان یه فایلش خرابه خواهشا این فایل رو برام آپلود کنید والله 18 مگ چیزی نیست یه جوونمرد پیدا نمیشه جواب مارو بده
ننقل قول:
دوستان فهمیدم اشکال از کجاست لطفا یکی از عزیزانی که از چاپتر 8 رد شده و درست بوده براش این فایل رو برام آپلود کنه حجمش 18 مگ بیشتر نیست خواهشا توی رپید شر آپلودش کنید southport.sds
فایل ها توی این پوشه اند
K:\Mafia 2\pc\sds\city
ممنون
دوستان 2 تا مورد جالب تو بازی دیدم که مطمئنا شما هم متوجه شدین.میگم که اونایی که توجه نکردن یا هنوز بازی رو نریختن هم بدونن.
از یخچال خونه جو اگر به طور مثال 6 تا بطری دلستر:31: و 3 تا بطری نوشابه و 2 کیک باشه هر بار که از هر کدوم استفاده کنید از مقدارشون کم میشه و اگر زیاد دلستر بخورید سرتون گیج میره یکم و صفحه تار میشه .و در نهایت اگه همه رو بخورین یخچال خالی میشه.
2 اگر تصادف شدید کنید و موتور ماشینتون خاموش و خراب شه میتونید از ماشین پیاده شین و برین موتور ماشینتون رو درست کنید.:27:
دوستان مشهدی میتونن برن از سروش تو سعدی بگیرن. 2DVD. همین یه ساعت پیش آورد. من تازه شروع کردن به بازی :31:
عزیزان یه سول لطفا جواب بدین:
این صفحه رو ببینید»
من میخوام اون لینکی رو دانلود کنم که زده دانلود از سرور سایت و 23 تا پارت 200 مگی هست+کرک اسکیدرووکد:http://www.1.30madvd.com/1389/06/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%A7-%DB%B2-mafia-ii/#more-737
ایا مطمئن هست.
مطمئن باشم و دانلود کنم؟
ببخشید با فونت بزرگ نوشتم،خواستم سریع جواب بگیرم.
نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم خواهشا یکی لطف کنه جواب بده ایا با کرکهای skidrow درست میشه اون که dlc هم داره
بله دوست عزیز با کرک اسکیدرو نسخه فیکسش درست میشهنقل قول:
این لینک کرک اسکیدرو :شما اگه لطف کنی و برای بنده فایل southport.sds رو از مسیر زیر آپلود کنی ممنون میشم Mafia 2\pc\sds\cityکد:http://rapidshare.com/files/414998184/Mafia_2_CRACKFIX_SKIDROW.rar
چند تا شات از بازی بگذارن اونا که بازی رو دارن!!
لطفا!:46:
نقل قول:
این فایلی که شما می خواستی :
کد:http://rapidshare.com/files/415293399/southport.rar
حذف شود
-----------
من دارم از اونجایی که این تاپیک خیلی زوذ میره جلو الان میرم میگیرم میذارم...نقل قول:
چند تا شات از بازی بگذارن اونا که بازی رو دارن!!
5 مین دیگه..:46:
لطفا یکی جواب ما رو بدهنقل قول:
ممنون
اینم لینک مستقیمشنقل قول:
کد:http://www.-----------.ir/southport.zip
از این جا هم میتونی دانلود کنینقل قول:
کد:http://www.p30day.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-mafia-ii-4842.html
مطمئنه؟نقل قول:
کسی از این جاهایی که میگید خریده ببینه کار میکنه؟
ممنون
راستی منظورتون پاساژ رضا نیست؟!
برای بار هزارم :
کسی جایی میشناسه تو مشهد که بازی رو برای خریدن داشته باشن بهتره نزدیک های رضاشهر باشه
این پست پنجمم هست که این رو می پرسم :grrr::grrr::sad::sad::42::42::4::4::27::27:
نه پاساژ رضا نیست میدونه ولیعصر رو که یه زره بیاین پایین (حدود 100 متر) دست چپتون این پاساژستنقل قول:
من تا حالا چند بار رفتم این پاساژه ولی نیاورده بود تا دیروز که نیاورده بود.
اینم شماره یکی از مغازه دارای اون جا
09124840372 و 09329072400
مکس گیم
به نظر من برو توپ خونه- پاساژ لباف - زیرزمین
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟
همه فقط فکر خودشونن؟
خب اینم جواب بدین:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5325226&postcount=571
2K تایيد كرد:
عرضهی محتوای قابلدانلود برای مافيا2
مسوولان شرکت 2K Games با اعلام عرضهی اولين بسته الحاقی قابل دانلود برای قسمت دوم از مجموعه بازیهای مافيا شايعاتی را كه هفته پيش در اينترنت پخش شده بود را رسما تاييد كرند.
اولين بستهی الحاقی قابلدانلود مافیا2 كه از روز اول انتشار این عنوان، در اختیار بازیکنندهها قرار خواهد گرفت "خيانت جيمی" نام دارد.
اين محتوای قابل دانلود برای بازیکنندههایی كه از نسخهی پلياستيشن3 مافيا2 استفاده میكنند كاملا رايگان خواهد بود و آنها میتوانند با استفاده كد فعالسازی که در بستهی بازی موجود است، از این محتوا استفاده كنند. دارندگان سایر پلتفرمها نيز میتوانند با پرداخت 10 دلار اين محتوای قابل دانلود را تهيه كنند.
دومين محتوای قابل دانلود مافيا2 به نام "انتقام جيمی"، مدتی پس از عرضهی بازی در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت و حالات و قابليتهای جديدی را به بازی اضافه خواهد كرد. اطلاعات بيشتر از اين بستهی الحاقی قابلدانلود و همچنين قيمت آن بعدا اعلام خواهد شد.
مافيا2، دنبالهی يكي از موفقترین بازیهای سندباكس اين دهه، در تاريخ بیستوچهارم آگوست سال جاری ميلادی (دوم شهريور 1389) برای سه پلتفرم رايانههای شخصی، ايكسباكس360 و پلیاستيشن3 عرضه خواهد شد.
اینم لینک اصلی خبر:http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&siteid=1&siteid=1&siteid=1&sit eid=1&siteid=1&siteid=1&siteid=1&siteid=1&pageid=1 41&newsview=1517