این موارد رو دوستمون RAMI_HEMI خوب بلده بهش پیغام خصوصی بده تا کامل راهنماییتون کنهنقل قول:
Printable View
این موارد رو دوستمون RAMI_HEMI خوب بلده بهش پیغام خصوصی بده تا کامل راهنماییتون کنهنقل قول:
دوستان یه مگان 2000 هست در راننده تعویض شده.به نظر شما چند می ارزه.
سلام
خوبی خوبم
سراتو 2008 خیلی تمیز چنده ؟
آیا به غیر از سراتو تو این رنج انتخاب بهتری هست ؟
نقل قول:
دوست من مدل و کارکرد ماشین رو بگین.
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
نقل قول:
سراتو مدل 2008 قیمت 27000000 تومان
به غیر از سراتو تو این رنج قیما ماکسیما مدل 85
رنو مگان
تویوتا یاریس
زانتیا
دوستان با 15-16 تومن میشه زانتیا تروتمیز گیر آورد اگه آره مدل چه سالی؟با این قیمت پیشنهاد شما چیه؟
نه نمیشه زیاد تر و تمیز پیدا کرد کارکردش هم بالا بره استهلاکش هم بالا میرهنقل قول:
85 فکر میکنم بشه پیدا کرد ولی نه زیاد تمیز .
صفر بخوای تندر و 206 sd یا سمند lx
کار کرده مزدا 323 مدل 83 تمیزش پیدا میشه هیوندای ورنا پژو پارس فیات سیینا
بازم چیزی یادم رفته باشه محمد و دوستان دیگه کمک کنن
سلام
لطف کنید قیمت ال نود مدل فروردین 88
68 هزار کارکرد
لاستیک نو
بیمه 6 ماه
پارس خودرو چقدر هست؟
بازم اگه دوستان پیشنهاد و نظری دارید خوشحال میشم بدونمنقل قول:
سلام
پراید 131 مسی رنگ تمیز مدل آخر 85 بیمه تا بهمن چه قیمت است کارکرد :61000
نقل قول:
تندر 90 E1 مدل 88 قیمت 12400000 تومان
تندر 90 E2 LP مدل 88 قیمت 13500000 تومان
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
دوست من پراید 131 هنوز یکسال نیست اومدهنقل قول:
شما منظورت همون پراید صندوقدار صبا هست.
پراید مدل 85 قیمت 5500000 تومان
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
نقل قول:
بهترین گزینه ها به ترتیب:
تندر 90 E2 LP صفر کیلومتر عالی و با اطمینان خاطر
پژو 206 SD V8
سمند LX EF7
موفق باشید
سلام بچه ها
یه پراید 89 هست یه گانه فرمون دستی(هیدرولیک نیست) یه ماهه بیمه کرده صاحابش باش زده پشت یه ماشین دیگه.ماشین تصادفی شده دیگه.حالا اینو گذاشته جلو بندی و بدنه رو یکی درست کنه می خوام اینو ازش بردارم خودم رنگ کنم رنگشم واسم 400 خرج بر می داره موتورم سالمه.یعنی ماشین موتور سالم جلو بندی و بدنم طرف داره به تضمین این می ده که سالمش کنه اذیتم نکنه(می دونم مثه روز اول نمی شه)حالا
1-به نظرتون این ماشین چند می ارزه؟
2-باهاش صحبت کردم شرایط بردارم:500 بدم 6ماهم 1تومان بهش بدم.نظرتون چیه؟
نقل قول:
پراید 89 با شرایط که شما گفتین حدود 5500000 تومان
آقا محمد بله ببخشید پراید صبا هست اما 5500 قیمت پایینی نیست با این کارکرد کم فکر می کنید بالاترین قیمت چند هست بعد آقا محمد یک سوال دیگه ال 90 فول سفید رنگ صفر تازه از نمایندگی گرفته چند بخرم خوبه خودش میگه 15900
متشکرم
مگه نمیگید تصادفیه خوب همینه دیگه اگر تصادفی نبود بالاتر بود.نقل قول:
تندر 90 رو هم تو بازار حدود 15500000 تومان میتونید صفر گیر بیارید.
[QUOTE=mohamad skystar;6428389]دوست من مدل و کارکرد ماشین رو بگین.
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
مدل 88 کارکردشو نمیدونم.
دوستان 405 مدل بهمن 84 با رنگ خوردگی اندازه کف دست رو در عقب با همون امکانات کارخونه ای چقدر می ارزه ؟
سلام
پراید 141 نقره ای مدل 86 بدون رنگ کارکرد 80000 یکسال بیمه ثالث فنی سالم چند می ارزه ؟
[QUOTE=mess10;6430985]مگان 2000 مدل 88 قیمت 29000000 توماننقل قول:
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
نقل قول:
پژو 405 مدل 84 قیمت 8800000 تومان
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
نقل قول:
پراید 141 مدل 86 قیمت 6200000 تومان
لطفا قیمت 206 sd v1 مدل 88 و v8 sd مدل 86 و تفاوت این دو مدل -یا با 14 میلیون میشه sd خوب پیدا کرد؟؟
سلام
پراید دوگانه سوز141 - نقره ایی رنگ - مدل 86 - بیمه تا برج 9 - و موتوری سالم . و تر تمیز . رینگ کارخونه ایی
می خواستم بدونم حدود قیمتش چند هستش ؟
خرید لیفان 520 چطوریاست؟؟ فروشش چطور؟؟ اصلا ارزش داره؟
میگن ماشین خوبی هستش ولی من تجربه شخصی نداشتم تا حالا
کیفیت قطعات داخلیش بد نیست شنیدم ولی بازار دست دوم خوبی نداره تا حالا کسی مشکل خاصی ازش نگفته
دوستان قیمت تویوتا کمری GL و کرولا GLi ترو تمیز چنده؟!:10:
نقل قول:
دوست من مدل ماشین رو نگفتین اما من یه مدل برات میگم
تویوتا کمری GL مدل 2007 قیمت 35500000 تومان
تویوتا کورولا GLI مدل 2008 قیمت 34000000 تومان
پژو ٤٠٥ مدل ٨٤ چپ شده و آتيش گرفته كامل سوخته ، رنگ شده خاكستري قطعات و داشبورد و موتور هم از يه ماشين چپي ديگه كه شاسيش كنده شده جمع شده چقدر ميارزه ؟
با سلام جیپ صحرا 76 الی 78 ترو تمیز چند قیمت میخوره؟
دوستان خبر رسیده بود امروز تو روزنامه ها زده بودن که قیمت خودرو 1 میلیون رفت بالا و تفاوت قیمت کارخونه با نمایشگاه داران به 1 میلیون میرسه، خواستم بدونم صحت داره ؟
نقل قول:
در مورد خودروهای خارجی بله
اما در مورد داخلی نه فعلا صحت نداره چون من دارم سمند EF7 بت نام میکنم واسه خودم قیمت شرکت اصلا گرون نشده
اما بازار کمی گرون شده که دارن برخورد میکنن حتی شنیدم بعضی از نمایندگی ها هم گرون تر فروختن.
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
ارزش خرید نداره شاید 4 میلیون تومان.نقل قول:
نقل قول:
ماشین خوب و کم مصرفی هست
تنها مشکلش کمبود قطعاتش هست
یکی از دوستان چراغ عقبش شکست نمایندگی اون هم نداشت.البته تهران نبود ....
ممنون محمد جان ، منم دقیقا همینقدر قیمت زدم . ارزش ماشین مهم بود .نقل قول:
دوستان با 10-11 تومن میشه فولکس گل تر و تمیز گیر آورد ؟از لحاظ کیفی ماشین خوبی هست؟
فکر نمیکنم اونقدر تمیزش رو بشه پیدا کرد ولی کیفیتش خوب بود و هست
تنها مشکلش توان کم نسبت به حجم موتور (موتورش تقریبا تکنولوژی قدیمی داره) و کمیاب بودن قطعات هستش
یکی از دوستان مدل 86 این خودرو رو 12 تومن گرفته خیلی ام راضیه این دوستم قبل از گل 206 تیپ 5 داشته و به گفته خودش گل رو به 206 ترجیح میدهنقل قول:
من فکر کنم با 11 بشه مدل 85 رو گیر آورد.میخواستم بدونم نظر دوستم در مورد گل صرفا یه نظر شخصیه یا واقعا همینطور هست و ارزش خریدن رو داره:question:
گل در کل یه ماشین متفاوت توی بازار بود
حیف شد تولید نشد ماشین با دوامی هستش خوب هم هست در کل با 206 تیپ 5 مقایسه میشه و خیلی ها هم راضی هستن ولی فکر نمیکنم نظر شخصی دوستتون هم اینقدر اشتباه باشه اگه امکانش رو دارین یک بار همون ماشین دوستتون رو تست کنید .
به نظر من تمیزش رو گیر بیارید واقعا میارزه ... خیلی خیلی ماشین عالی هستشنقل قول:
باید بگردی - من یک گل تمیز دیدم مدل 84 که 10 تومان میداد با سیستم و رینگ اسپورت و فلان و سوارش هم شدم چون رفیقم بود و دیدم واقعا ماشینش تمیز بود .نقل قول:
ولی کلا تو این قیمت باید بگردی تا تمیزش رو پیدا کنی ولی همون طور که یکی از دوستان گفت پیدا کردن قطعات مشکل هست.
من 206 تیپ 5 رو ترجیح میدم به گل .{نظر شخصیم هست }
سلام ببخشید پراید با 4.5یا 4.7 چه مدلی میشه خرید؟؟:20:
ممنون میشم یه کم توضیح بدید:20:
از تمامی دوستان که نظر دادید بسیار متشکرم.اتفاقا صبح یه دوری با گل زدم وتصمیم قطعی گرفتم که یه تمیزش دو گیر بیارم و بخرم واقعا خوب بود .من با 206 هم رانندگی کرده بودم و انتخاب بین این دو واسم سخت بود ولی امروز مصمم شدم از 206 صرف نظر کنم.استهلاک 206 نسبت به گل بالا تره قطعاتش گرونتره و این ها منو از خریدن 206 منصرف کرده.
نقل قول:
دوست من توجه داشته باشید قطعات 206 شاید گرون تر باشه اما موجو هست
اما قطعات فولکس گل به راحتی گیر نمیاد.
در کل خودرویی مناسبی هست.
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
پراید مدل 83 قیمت 4700000 توماننقل قول:
سلام
پراید مدل 87 بی رنگ فنی سالم چقدر قیمت داره
ممنوم میشم جواب بدید