نقل قول:
دوست عزيز كاري كه گفتيد انجام دادم اون عدد 1876988 هست و تقسيم بر 20000 ميكنم ولي 20 در نمياد و اتفاقي نميفته مشكل كجاست حتي بر 2000 و 200 و 20 هم كردم بازم نشد لطفا يكي كمك كنه
Printable View
نقل قول:
دوست عزيز كاري كه گفتيد انجام دادم اون عدد 1876988 هست و تقسيم بر 20000 ميكنم ولي 20 در نمياد و اتفاقي نميفته مشكل كجاست حتي بر 2000 و 200 و 20 هم كردم بازم نشد لطفا يكي كمك كنه
شما نقشه رو استفاده کردید و با استفاده از مختصات خونه رو پیدا کردین؟ چون اول باید اون کار رو بکنید...
بعدشم زیر نویس رو آن کنید ، خودش می نویسه که چه عددی رو بزنی...
حواست هم باشه که دستگیره رو بکشی ....
تازه این بازی رو شروع کردم
یعنی چهره پردازی اینجوری تو عمرم ندیده بودم واقعا ! :o
خیلی جوش قشنگه
عاشقش شدم
بچه ها
بازی فکریه؟؟
با توجه به داستان نیازمند مسلط بودن به زبان انگلیسه؟؟
آره زبانت باید خوب باشهنقل قول:
بچه ها
بازی فکریه؟؟
با توجه به داستان نیازمند مسلط بودن به زبان انگلیسه؟؟
اصلا تمام لذتش به اینه که خودت پرونده ها رو حل کنی
معلومه بازیه شاخیه.راک استار عالیه
بازیش فکری هم هست نیاز به انگلیسی هم داره... ولی این چیزیه که همه می گن... درصورتی که هیچ کدوم نیاز نداره...نقل قول:
جاهای فکریش اگه یکم دیر جواب بدی خودش حل می کنه... دیالوگ ها هم اگه درست یا دروغ بودنشو اشتباه بزنی بالاخره بازی ادامه پیدا می کنه... مثلا اگه خوب سوال جواب و کنی و بر انگلیسی مسلط باشی همون جا مکان مورد نظرتو پیدا می کنی... اگه ملسط نباشی و اشتباه بزنی ، می گیری تعقیبش می کنی و به اون جا می رسی... یعنی کسی که IQ 70 داشته باشه و انگلیسیش هم 0 باشه می تونه بازیو انجام بده!!!
بچه ها راستش من اصلا نفهمیدم تو این بازی باید چی کار کرد .
همون اول بازی گیر کردم ، یعنی زیاد کلنجار نرفتم ، تا گیر کردم از خیر بازی گذشتم .
همون نیم ساعت اول بازی اونجا که یه جسد کنار مغازه کفش فروشی افتاده , بعد از اینکه جسد رو بررسی کردیم و با زن فروشنده هم صحبت کردیم باید چی کار کرد ؟
پس یه چیزی بگم همیشه بعد از جستجویی که انجام دادی یه موزیک با تن اروم میزنه ....حالا چطوری الان تو همون جسدی که جلوی مغازه هستش رو بررسی میکنی همه داخل مغازه رو هم بررسی میکنینقل قول:
راهنماییت میکنم...:
داخل مغازه چیز به درد بخوری نیست اما میبینی که روی چند مورد از جمله دفترچه و کفش که میری دسته ویبره میزنه با این که چیزی نیست که به عنوان مدرک ازش استفاده کنی برا همین ممکنه در برخی از مراحل خیلی ایتمها مونده اما هر موقع که اون صدای رینگ مانند رو شنیدی بدون که موارد مهم قابل دونستن رو جستجو کرده و داریشون و نیازی به جستجو نیست
یه چیزی هم که به ذهنم میرسه ممکنه نرفته باشی سراغ سطل اشغال ..؟ چون داخل اون سطله یه اسلحه هستش در کل اون موزیک بسیار مهم هستش. رهنمایی دقیق هست
محتوای مخفی: بعد از بررسی جسد
میخواد بازی کنه ! نه اینکه بازی رو تموم کنه !نقل قول:
بازیش فکری هم هست نیاز به انگلیسی هم داره... ولی این چیزیه که همه می گن... درصورتی که هیچ کدوم نیاز نداره...
جاهای فکریش اگه یکم دیر جواب بدی خودش حل می کنه... دیالوگ ها هم اگه درست یا دروغ بودنشو اشتباه بزنی بالاخره بازی ادامه پیدا می کنه... مثلا اگه خوب سوال جواب و کنی و بر انگلیسی مسلط باشی همون جا مکان مورد نظرتو پیدا می کنی... اگه ملسط نباشی و اشتباه بزنی ، می گیری تعقیبش می کنی و به اون جا می رسی... یعنی کسی که IQ 70 داشته باشه و انگلیسیش هم 0 باشه می تونه بازیو انجام بده!!!
اگه کسی بازی رو فقط میخواد تموم کنه این بازی که هیچی هر بازی faq هاش ریخته !
برای اینکه ازین بازی لذت ببرید باید انگلیسیتون خوب باشه وگرنه اصلا نمیفهمید چی به چیه و قاتل چرا فلانی شد . فقط میفهمید یه نفر باید دستگیر شه و بعد از یه مدت سری براتون یکنواخت میشه .
وگرنه لیست تمام سوال و جوابای بازجویی هست تو اینترنت اگه زبانتون خوب نیست برید همه رو ازونجا جواب بدید
خب اون که جدا هست مسئلش... اون طوری خب alan wake هم میشه بدون انگلیسی دونستن بازی کرد. ولی خب ندونستن داستان اصلا اون کیف و حال اصلی رو نداره...
بیشتر بازی هارو میشه بازی کرد... ولی فهمیدن داستان یک معقوله جداست..
کسی که داستان بازی رو نمیدونه و نمیفهمه هدف بازی چیه بازی نمیکنه ... وقتشو تلف میکنهنقل قول:
خب اون که جدا هست مسئلش... اون طوری خب alan wake هم میشه بدون انگلیسی دونستن بازی کرد. ولی خب ندونستن داستان اصلا اون کیف و حال اصلی رو نداره...
بیشتر بازی هارو میشه بازی کرد... ولی فهمیدن داستان یک معقوله جداست..
وگرنه تمام بازی های دنیا رو میشه بدون دونستن ذره ای زبان تموم کرد
این بازی خیلی عالی بود بازی که فکر آدم رو در قالب یک افسر به کار می انداخت
سلام دوباره به دوستان(فکر کنم آخرین پستم مال 1 سال پیشه.)
می بخشید سئوالی داشتم:
ایا روش کلی برای بازجویی وجود داره؟
بازجویی بازی رو برام عذاب آور کرده!
نمی دونم چرا با وجود این که معنی حرف هاشون رو می فهمم و می دونم چه سرنخ هایی دارم، کدوم یک از اون سه تا رو انتخاب کنم. خیلی مردد می شم.
شرمنده سئوالم نابود بود. (به بزرگی خودتون ببخشید.)
دوست عزیز اینجا جم شدیم که مشکلات هم رسیدگی کنیم چرا این همه شرمندگی.:46:نقل قول:
خب شما که خوب میفهمدی چی میگن مشکلی نباید داشته باشی...یا از کسی که بازجویی میکنی میترسی:31:یا می خوای کلا همه موارد رو درست تیک بزنی اول که دل و بزن به دریا دوم محیط جرم رو خوب بگرد اگه درست بگردی و دقت کنی حتما موقع بازجویی و سوال کردن هم بدون هیچ تردیدی انتخابتو خواهی کرد.
مثلا یکی میگه نه من قصد نداشتم برم سینما در صورتی که تو بلیظ سینما رو داری و میدونی خریده بود زود بکوب رو سرش ...یا یکی میگه من نمیدونم مورفین چیه و از کجا پیدا شده زود صندوق پره مورفینشو بکوب رو سرش ..کمی فقط ترس میاره اونو خودم هم داشتم
منظورتون از روش کلی چیه؟ موقع بازجویی باید کاملا تمرکز داشته باشید... البته فکر نکنید که شما نمی تونید همه ی سوال هارو جواب بدید... دیگه قوی ترین افراد همچند سوال رو اشتباه جواب میدن...
خب نقل و قول های فوق و بحثشون زیاد جالب نیستن ادامه پیدا نمیکنن.
مرسی
بازی خیلی قشنگیه ! :دي
چند وقت بازی نکردم حدود 2 هفته فک کنم شد...( اخه کلا زیاد بازی نمی کنم )
امروز بالاخره دیوی دی 2 ش رو تموم کردم. ...
اقا شما با کودوم ماشین اون سرعتی که توی اچیومنتاس رفتین ؟ اگه بگین ممنون می شم ...
من با یکی از secret های بازی رفتم...البته خودم بیشترین رکورد سرعتم با ماشین پلیسی که تو Vice بهت میدن هستش....یه بزرگراه پیدا کن و برو....اونقدر هم زیاد نیست سرعتش...نقل قول:
+
پس از وصل شدن به لایو بعد از 1 ماه تاخیر و اومدن Lt 1.9:دی،سریعا رفتم Rockstar pass رو خریدم...800 پوینت،حدود 16 دلار....2 تا از پرونده هایی که منتشر شده free میشه (یکی واسه Traffic ،اون یکی هم Vice)...حجماشون هم 240-400 مگ بود به ترتیب....و 2 تا dlc یا پرونده ای که بعدا عرضه میشه هم Free شد...+ همه لباس های بازی....
واقعا پیشنهاد میکنم این DLC ها رو از دست ندید...خیلی زیباست این 2 تا پرونده...البته Rockstar معمولا DLC ها رو روی Disk هم عرضه میکرد....
با ماشین پلیس هم میشه... LS رو فشار بده ، بعدش برو توی یکی از بزرگراه ها ، راحت اچیومنت رو می گیری.... من فکر کنم 30 ثانیه هم با این سرعت بودم...نقل قول:
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
امیر یعنی تو اینو خریدی دیگه تا آخر هرچی دی ال سی بیاد مفت؟
البته مدت زمان 10 ثانیه هم کافیه
محتوای مخفی: تقریبا نابود شدم...
vaghean alie
هي ميگم چهره ي اين كاراگاهه شبيه كي هستا ... نگو شبيه Robert Duvall تو فيلم پدرخوانده هستش :
محتوای مخفی: عكس
متاسفانه عكسش با كلاه قيلتر بود ... اما با كلاهش تو اين فليم انگار خود خود كاراگاهس ...خودتون يه سرچي كنيد با كلاهش رو ببينيد.
منظورتون coleـه ؟نقل قول:
دوستان یه سئوال در مورد داستان بازی هم داشتم:
محتوای مخفی: مرحله ی بوکسور
ممنون.:8:
من چون كنكور دارم نرفتم سراغش ... اما تريلراش رو ديدم چند بار ... نميدونم اسم شخصيت اصلي بازي چيه ... منظورم همونه.نقل قول:
منظورتون coleـه ؟
منم دقيقا از 11 تير بازي رو شروع ميكنم ... بعد كنكور : دي
دوستان بهتره به این عکس یه نگاه بندازید:نقل قول:
این فرد کل می باشد.کد:http://www.imdb.com/media/rm2444985856/nm1837590
گفتم فقط شاید براتون جالب باشه بدونید دقیقا چه کسیه؟:5:
اینو که می دونستیم بابا...
خب اون بوکسور وقتی برنده شد یدفعه ای بدو بدو در رفت... برای همین رفتیم دنبالش دیگه... با پول مردم داشت در میرفت....
بدبخت آرون چند سال بخاطر این بازی هیچ فیلمی بازی نکرده...
واقعا؟ چرا؟نقل قول:
چون این یک تجربه ی جدید بود... بازیگر ها توی ویدئو گیم ها ظاهر میشدند قدیم ، ولی به عنوان صداگذار یا ضبط یک گسچر .
ولی خب کاملا توی این ویدئو گیم طرف باید بازی می کرد.... مثل یک فیلم...
دوستان راهنمای قدم به قدم این بازی در این لینک
بازی سنتر هستکد:http://www.----------.com/ps3/action-adventure/L_A_Noire/articles/157/page/1?pt=item
البته فک کنم بهشون یه سری وسایل هم وصل کردن که این قدر دقیقه حرکاتشون !نقل قول:
که این کار سخت تر می شه براشون از فیلم بازی کردن ....
راستی من می خوام سریال Mad Men رو شروع کنم به دین که همین آرون هم توشه ! فقط به خاطر همین آرون .. :دي
این بازی هم برای PC برای پاییز امسال تایید شد .
از 3D پشتیبانی میکنه و همچنین گرافیک بازی نسبت به نسخه کنسولی بهتر شده ...
منبع :
کد:http://www.computerandvideogames.com/308825/news/la-noire-confirmed-for-pc-with-3d-support/
ای کاش به جاش، RDR رو پورت می کرد.
RDR تجربه ی لذت بخش تریه.
علت اینکه چرا اینو پورت کردن اونو پورت نکردن نا مشخصه..........میشه احتمال داد چون این بازی سبک خاصی داره و فروشش در حد و اندازه های RDR نبود واسه همین برای جبران کسری سود واسه pc پورت کردن..... .نقل قول:
البته یه مساله دیگه هم هس اونم اینکه فکر کنم صاحب ip این بازی خود سازنده بازی یعنی "تیم باندری" باشه که خوب حتما اینجوری صلاح دونسته.......... .
ولی جدا از این مسایل تبریک میگم تایید شدن این بازی رو واسه pc دوستان.....جدا از اینکه بازی در چه سطحیه ...جزو معدود بازیهایی هستش که همه باید تجربه کنن و چه بهتر که دوستان بیشتری تجربش کنن:11:
.
.
.
نقل قول:
مشکل منم دقیقا همینه
لطفا کمکم کنید !!! :41:
سختی کار اینجاست که حرکات صورت جداگانه ضبط شده،بدون تحرک بدن باید حالت صورت رو حفظ کنن.نقل قول:
نقش پررنگی در سریال نداره.
RDR بازی بزرگی هست کار اوریجینال راک استاره،اوجش در تجربه کنسولیش هست.نقل قول:
این بازی اصلا سبکش با PC خوب جور میشه،مخصوصا اگه اشاره کلیک بشه!!نقل قول:
من چند بار خواستم بازی کنم بقدری روالش کسل کننده هست تا دیسک دوم بیشتر پیش نرفتم.
این بازیها موس میخواد و محیط ثابت که پکسل پیکسل بگردی ایتم پیدا کنی.
CSI خیلی نسبت به این سر بود.
"اوجش" چی هست حالا ؟ که اگه بیاد رو pc ، از این "اوج" به زیر کشیده میشه!نقل قول:
RDR بازی بزرگی هست کار اوریجینال راک استاره،اوجش در تجربه کنسولیش هست.
گرافیک بالاتر؟ امکان عکس و فیلم گرفتن؟ moding ؟ هدف گیری دقیق تر ؟ فریم بالاتر ؟ مولتی پلیر پرتعدادتر؟
اوجش اینکه به خاطره این بازی فروش کنسول ها سر به فلک کشید...نقل قول:
"اوجش" چی هست حالا ؟ که اگه بیاد رو pc ، از این "اوج" به زیر کشیده میشه!
گرافیک بالاتر؟ امکان عکس و فیلم گرفتن؟ moding ؟ هدف گیری دقیق تر ؟ فریم بالاتر ؟ مولتی پلیر پرتعدادتر؟
فن سرسخت کنسول نیستم هر پلتفرمی یه سری قابلیت ها داره.نقل قول:
خیلی از بهترین بازی های که بازی کردم با pc بوده است،بازی های استراتژیک ماجراجویی بازیهای کوچک فلش که ساعت ها سرگرم میشه آدم.
همونجوری که وقتی یه استراتژیک روی کنسول میاد استقبال نمیکنم،یه بازی فایتینگ هم رو pc ترجیح نمیدم.
پاتاپان 90% جذابیتش مربوط به متناسب بودن با سخت افزاره مربوطه ش PSPـه.
بازی های بزرگی مثل RDR مخصوص کنسول ساخته شده اکثر مواقع اگر هم واسه pc عرضه بشه چیزی بیش از یه پورت بی کیفیت نیست.
قضیه خیلی ساده و قابل فهم هست. :11:
اجازه بدید اول عرضه بشه، بعد در مورد بی کیفیت بودن یا نبودن پورتش نظر بدیم.نقل قول:
بازی های بزرگی مثل RDR مخصوص کنسول ساخته شده اکثر مواقع اگر هم واسه pc عرضه بشه چیزی بیش از یه پورت بی کیفیت نیست.
این آمار من دراوردی هم که قابل بحث نیست. چون من دراوردیه!!
نتیجه گیری: RDR مخصوص کنسوله. چون بازی بزرگیه. اون قدر بزرگ که تو PC جا نمی شه!
با پوزش از اینکه بحث تایپیک رو این وقت شب منحرف کردم!