یکی میگفت دیروز بعد از ظهر با شبانه کانکت بوده راسته؟
کسی خبر داره ؟
Printable View
یکی میگفت دیروز بعد از ظهر با شبانه کانکت بوده راسته؟
کسی خبر داره ؟
با اکانت اصلی تست نکنید :31: کم میشه
الان میگی که دل مارو بسوزونی؟ :19:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز فكر كنم ساعت سرور مشكل داشته آخه اكانت شبانه دبروز ظهر ساعت 3 فعال شده بود
من خودم ديروز كانكت بودم هميشه 6.45 قطع مي كردم تا 7.45 ايندفعه 6.45 كه قطع كردم ديگه وصل نشد تازه كلا شبانه صبانت هر يك ساعت قطع مي شهنقل قول:
یعنی چی؟!
چون اونا اشتباه کردن و ساعت 3 بعد از ظهر میشده با اکانت شبانه وصل شد حالا به جاش الان رو غیر فعال کردن؟
غلط کردن
صبانت ! هر روز ... از دیروز
نقل قول:
آره دوست عزيز درسته
من هميشه عادت كردم قبل از اتصال به اينترنت اول كانكشن شبانه رو تست ميكنم چه روز چه شب
امروز ساعت 3.5 ظهر اومدم سيستم رو روشن كردم طبق عادت هميشگي اول كانكشن شبانه رو چك كردم ( آخه هميشم ميگفتم خدا رو چه ديدي شايد يه روز هم شبانه اين موقع كانكت شد ) بعد كه به اينترنت وصل شد درست دقت نكردم اما بعد از چند ثانيه تازه متوجه شدم چي شده دوباره كانكشن رو چك كردم ديدم كانكشن شبانه است يك بار dc كردم دوباره كانكت شده ديدم نه انگار درسته خلاصه تا حدود ساعت 8 و خورده وصل بود با سرعت 230 k
ور در آخر 3 گيگ دانلود داشتم
ولي الان حال گيري شد شبانه وصل نميشه فكر كنم ساعت am و pm سرور قاطي كرده و اون موقع ساعت 3 وصل شده
به نظرم اونا غير فعال نكردن احتمالا الان ساعت سرور روي pm هست و ما نميتونيم وصل بشيمنقل قول:
پس شبانه امشب پريد . من كه رفتم بخوابم . دانلودام موند واسه فردا .:hmm:
آره واسه منم وصل نشدنقل قول:
بعد من بیدار شدم سعت 05:30 که همون 6:30 بشه پی سی رو IDM خاموش کرذه بود روشن کردم زدم کانکت وصل نشد.اگر 2 تا 6 شده باشه نباید حالا قطع بشه!این یعنی چی؟
ببخشید دوباره پست میدم خوش به حال اونی که عصر دانلود کرده از اکانت شبانه چون کسی اونوقت دانلود نمیکنه و اونوفت میشه با 128 اینو تجربه کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک شب من اشتباها(از طرف سرور بود این اشتباه خوش یمن) تا ساعت 6:45 کانکت بودم.همه kick شده بودن و من توی این مدت 400 مگ دانلود کردم.جاتون خالی
دوستان
من الان شبانه اصلا وصل نمیشه یعنی امروز اصلا وصل نشد و شبانه امشب هیچی نریخت .
Eror 691 میاد . مال بقیه هم همین طوره یا نه ؟
چرا دیشب اصلا کانکت نشد؟:41:
دیروز مثل اینکه ساعت 3 ظهر یکی از دوستان می گفت شبانه وصل شد . حالا برعکس شده . یعنی 3-7 ظهر کردن تا 3-7 شب !!نقل قول:
پس امروز ظهر وصل میشه.
ای بابا منم دیشب هیچی دانلود نکردم
این سومین دفعه تو این چند روز است که فایل گذاشتم برق مصرف شده دانلود هیچی نشده
یعنی اگه امروز ظهر ساعت 3 با شبانه وصل شد بذاریم دانلود؟
یک وقت از محدودیت روزانه مون کم نشه!
نه دیگه. اگه به فرض محال وصل شد مشکلی نداره. و حدس میزنم سرعتشم خیلی خوب باشه!نقل قول:
من دیشب زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل اکانتینگ داریم (این که گفت یعنی چه؟:31:) به گیرندتون دست نزنید یوزر و پس شبانه هم عوض نشده ساعتم همینطور. حالا یا یه چیزی گفت ما بریم بخوابیم یا واقعا یه چیزی تغییر کرده.
نقل قول:
من خودم ديروز ظهر 3 گيگ دانلود كردم مشكلي نداشت اگر امروز ظهر وصل شد كه فكر نكنم اينطور بشه با خيال راحت دانلود كن
من که بعد از دو هفته اومدم از شبانه استفاده کنم که اصلا کانکت نشد:2:
زنگیدم نمایندگی گفت به خاطر تغییر ساعت امشب شبانه تعطیله
منظورت دیشبه یا امشب؟نقل قول:
سلام من تا حالا چند تا پست زدم فقط يكي قرار گرفته ميشه بگيد مشكل پست من چيه كه حذف ميشه ؟
نقل قول:
لطفا از این به بعد دوستانی که از این اتفاقات نادر صبانت :18: با خبر هستن بقیه رو هم در جریان بزارن تا همه بتونن از این فرصت ها استفاده کنن.
شرکتی که مهندسهاش فرق am و pm را تشخیص ندن وضعش بهتر از این نمیشه
ولی من از این اقدام که در 6 ماهه دوم سال به جای am در ساعت 3 pm وصل بشه استقبال میکنم :31:
بچه ها وصل شد!
حملهههههههههههههههههههههه
اینجا سوال کننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=165140&page=204
خوش به حال شما که شهرستان هستید.در تهران که روز با اکانت شب وصل شدن هیچ فایده ای نداره.الان چند فایل همزمان از سرور اختصاصی گذاشتم برای دانلود سرعت بالای 2 نمیاد :41:
آقا یکی مسولیتش رو بر عهده بگیره تا با خیال راحت دانلود کنیم
:31:
اینترنت ندیده :13:نقل قول:
این که سرعتش از 4 کیلو بیت بالاتر نمیره نخواستیم همون am کنند
دوباره امشب فکر کنم قطع باشه
سرعت اینترنت شبانه الان تو تهران بالاتر از 4 نمیره
صبانت نخواستیم ، بخوره تو سرت ، همون شبانه رو بده
برا منم از 7 بالاتر نمیره ولی یه روش خسته کننده هست ولی بدرد میخوره شما تا دیدی سرعت زیر 110 شد دیسکانکت کن دوباره کانکت کن مثل من با 110دانلود کن حالش رو ببر:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز 110 دیگه چیه؟
من تا زد شروع کنه سرعت متوسط 2 هست... تا 3 و 4 هم میره بالا دوباره میاد پایین
نقل قول:
باز مشهد اوضاش بهتره.اگه لینک مستقیم پرسرعت داشته باشی تا 20 کیلوبایت بر ثانیه هم میشه دانلود کرد.الان دقیقه ای 1 مگ داریم دانلود میکنیم.
برا منم همین طوره ولی با این روش که گفتم به 110 میرسی ولی برا 30تا40 ثانیه و دوباره باید دیسکانکت کنی و...
بالاخره از 2 و7بهتره:20:
اینم تست سرعنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من از dataup.to دو فایل همزمان رو ثابت بالای 50 دارم. فقط حسب فوق وسواسی بودنم امیدوارم ترفند برا گرفتن ترافیک نباشه
بچه ها به نظرم اینکار صبانت یک زنگ خطره
یعنی اینکه احتمال داره سرعت شبانه من بعد بشه سرعت قرار داد
یعنی شما سرعتتون اصلا افت نمیکنه؟نقل قول:
:18:
منم از ساعت 3 بعد از ظهر به شبانه تونستم وصل بشم...
ولی سرعت 2 ثانیه اول 120 ـه بعدش میشه 7.........
در حالت عادی شبانه من سرعتش از 120 پایین نمیاد (نمیزارم که بیاد)......
منم الان با شبانه وصل شدم.
از مشهد.
سرعت دانلودم از 2 - 3 كيلوبايت بالاتر نيمره. چرا؟ چون همه فهميدن دارن دانلود مي كنن؟ پس چرا اكانت روزانه الان سرعتش خوبه؟ آخه شبهاي قبل وقتي سرعت اكانت شبانه كم مي شد سرعت اكانت روزانه هم همزمان پايين مي اومد و اندازه ي اون مي شد.
با سلامنقل قول:
اينكه ميدونن دانلود ميكنن شبها رو كه خيلي وقته ميدونن
اين مشكل دو حالت داره: اول اينكه سرعت رو تا حدودي حتما آوردن پايين و محدودش كردن
و حالت دوم هم با توجه به حالت اول هست چون يوزرهاي استفاده كننده زياد شدن و طبيعيه كه ترافيك شبكه بره بالا و سرعت به شدت واسه همه افت كنه
موفق باشيد.
پس چرا همين الان سرعت اكانت هاي روزانه بالاست؟نقل قول:
منظورم اينه كه نكنه صبانت عمدا سرعت اكانت هاي شبانه رو محدود كرده؟