بده راهنماییتون کردن ؟؟:13:نقل قول:
Printable View
بده راهنماییتون کردن ؟؟:13:نقل قول:
آدم باهوش پست 2 تا پایین این بود.نقل قول:
این منظورش با من بود.اشتباه کرد بیچاره.اکانتم داره.
به نظرتون با اسب یا فیل اسبش رو بزنم بهتره چون باعث میشه سربازش دوبل بشه و قلعه کوچیک نره
یا فیلم رو بزارم جلوی فیل سیاهش بعد از اینکه زد با اسب بهش کیش بدم و سرباز جلوی اسبش رو بگیرم
کد:http://www.chess.com/echess/game.html?id=40813746
به نظر من فیلتو بزار جلوی فیل سیاه وقتی زدش میتونی با اسب کیش بدی اینجوری کلا از قلعه گرفتن محروم میشهنقل قول:
به نظرتون با اسب یا فیل اسبش رو بزنم بهتره چون باعث میشه سربازش دوبل بشه و قلعه کوچیک نره
یا فیلم رو بزارم جلوی فیل سیاهش بعد از اینکه زد با اسب بهش کیش بدم و سرباز جلوی اسبش رو بگیرم
واقعا که خیلی ضایست این همه تایم اوت شدن.
همینطوری الکی 30% بازیا انجام شد
حرکتی رو بکن که حرکت پیش از دست دادیBd6 از قلعه می افته بررسی کن.نقل قول:
البته اسب در پیاده هم خوبه.حرکت خودتم خوبه.
بچه ها resign كردن با باختن معمولي از هر نظر در كليه زمينه ها و بازي ها فرقي داره يا نه؟
اگه حرکت قبل این کار رو میکردم ممکنه بود فیلش فرار کنهنقل قول:
همون حرکت Bd6 رو انجام میدم
الانم ممکنه فرار کنه ولی فیل کارش اینه که قلعه نره حریف.نقل قول:
قرعه کشی دور سوم چی شد پس؟؟؟
تنها فرقش تو دیسکانکت شدن و تایم اوت شدنه.تو لایئ که کم پیش میاد دیسکانکت شن.نقل قول:
بچه ها resign كردن با باختن معمولي از هر نظر در كليه زمينه ها و بازي ها فرقي داره يا نه؟
اما تو آنلاین هیچوقت ریساین نکنید . شاید طرف تایم اوت شد
آره من گیر یه پست بودم!!!نقل قول:
نگرفتم این تیکه رونقل قول:
بردمکد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=45550679
بابت اینکه این چند روزه نبودم معذرت اینترنتم قطع بود
ببینید الان حریف سون 31% بازیاشو تایم اوت شده.
حریف چس مستر هم 6%
حریف پرنس پرشیا 0%
حریف منم 0%
این آمار از 90 روز پیش تا الانه.
و 31% خیلیه.پس نتیچه میگیریم ریزاین کردن کار درستی نیست
آره دیگه.اصلا چون میخوای تعداد پستات به من برسه اسپم میدی:دینقل قول:
آره من گیر یه پست بودم!!!
تیکه چیه بابا؟ فکر کنم میخواست با من کل کل کنه .بعد پستتو با پست من اشتباه گرفت.البته میبینقل قول:
نگرفتم این تیکه رو
اصلا این پستتم اسپم محض بود.
شما لنگ این 2 پست بودی:دی
الان یکی از دوستان بازی کرد مجبور شدم تغییر بدم.! الان می زارم به آدم خبر نمی دن اگه تو chess.com نباشم که دیگه هیچ....
جالب اینه که می خواستم حذف کنمش الان برده.یعنی من باید بیام ببینم دو نفر تو لایوم بیام بپرسم چرا هر دو آنین بازی نمی کنین بعد اونا بگن بازی کردیم!....:41:
الان می زارم.
داداش من موقعي كه شما فهميدي ما دو تا لايويم يا اواخر بازيمون بوده يا هم حداكثر يه دقيقه از بازيمون مي گذشته مي بيني كه لينكشم گذاشتيم
من خودم دو سه روزه دارم چشم ميكشم ببينم حريفم كي آن ميشه الانم كه ديدم آنلاينه سعي كردم هر چه سريعتر بازي كنيم
ضمنا من اگه نخوام بازي كنم فكر كنم حقم باشه چون دور دوم امروز صبح تموم شد گرچه من همين بازي كه انجام شد رو قبول دارم
می دونم داداش تقصیر شما نیست.ولی یهو که نشد.12 آخرش بود....حالا بگذریم....نقل قول:
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
نتیجه دور دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرعه کشی دور سوم
مسابقات در 5 دور به روش سوئیسی انجام میشه.
مدت بازی 15 دقیقه هر حرکت 5 ثانیه.به رنگ مهره دقت کنید سمت چپ سفیده.
با حریفتون هماهنگ کنید که حداکثر تا 3 روز دیگه بازی کنید وبرنده نتیجه رو همینجا
اعلام کنه اگه هم مساوی شدین خودتون هماهنگ کنید یکی اینجا نتیجه رو اعلام کنه.
دوستان دیگه آشنا شدن خواهشا بازیهاشون رو دقیقه 90 نذارن همین الان پیغام بدن به حریف که تا 3 روز دیگه هماهنگ شه و بازی کنن.
اگه حریفتون نیومد بگید که باخت بزنم
تمام کسانی که بعد از این پست می خوان بازی کنن باید واسن و از دور چهارم وارد تورنمنت شن وگرنه باید تا تورنمنت بعد واسن.
اگر بازیکنی دیسکانت شود پوزیسیون مورد بررسی داور قرار میگیره....
ممنون واسه قرعه کشی،
راستی ستون SNo چی رو نشون میده؟
شماره بازیکنه.برای من 13 هست.نقل قول:
ممنون واسه قرعه کشی،
راستی ستون SNo چی رو نشون میده؟
یه سوال سمت چپ ما یا سمت چپ شما؟:دی :10:نقل قول:
مدت بازی 15 دقیقه هر حرکت 5 ثانیه.به رنگ مهره دقت کنید سمت چپ سفیده.
فكر كنم شماره و يا رديف هر كدوم از بازيكنا رو نشون ميده مثل همون كه در مسابقات دو روي سينه ورزشكار هستنقل قول:
ا دير شد جوابم:31:
خب اونو که خودشون انتخاب میکنن، شاید این یه چیز دیگه س.نقل قول:
مثل همون كه در مسابقات دو روي سينه ورزشكار هست
=====
راستی آی دی milad8m اینجا چیه؟
مرسی:11:
شماره بازیکنه.برای من از اولش تا الان 13 بوده.نقل قول:
خب اونو که خودشون انتخاب میکنن، شاید این یه چیز دیگه س.
اصلا No که نامبر هست.
s هم لابد استیودنته
همون milad8mنقل قول:
راستی آی دی milad8m اینجا چیه؟
آقا ؟ آقاااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
boromir ديگه كيه ؟؟؟؟؟؟؟
آمريكاييه كه !!! :18:
من چجوري با اين هماهنگ كنم ؟؟؟ :37:
بفرمانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=245923
یه بار گفتم بازم میگمنقل قول:
با حریفتون هماهنگ کنید که حداکثر تا 3 روز دیگه بازی کنید وبرنده نتیجه رو همینجا
اعلام کنه اگه هم مساوی شدین خودتون هماهنگ کنید یکی اینجا نتیجه رو اعلام کنه.
آخه تا سه روز یعنی چی؟
تاریخ بگید.بعد تاریخشو یکم تمدید کنید.مثلا از الان سه روز
این امار را از کجا اوردی؟نقل قول:
خیلی مهم.حتما شرکت کنید
کد:http://www.chess.com/groups/team_match.html?id=43443
برو تونقل قول:
این امار را از کجا اوردی؟
پروفایل شخص مورد نظر==> مای آنلاین
سمت راست نوشته
نقل قول:
من به این نتایج اعتراض دارم چرا من بازنده اعلام شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر روز از ساعت 6 بعد از ظهر تا 8 شب کانکت بودم و به javadx89 هم گفتم ولی زمان ایشون همخوانی نداشت حالا چرا من بازنده اعلام شدم
شما که ساعت مشخصی تعیین نکردید و به توافق طرفین بستگی داره و گویا ساعت های ما با هم همخوانی نداشت حالا چرا ایشون برنده شدن من به این قضیه اعتراض دارم
اگه اینجوری که همینجوری شانسی یکی را برنده اعلام کنید پس فایده این مسابقات چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راست میگه خوب!نقل قول:
یک هماهنگی بکنید حریفارو عوض کنید!
میشد لااقل بازی رو مساوی اعلام کنندنقل قول:
من به این نتایج اعتراض دارم چرا من بازنده اعلام شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر روز از ساعت 6 بعد از ظهر تا 8 شب کانکت بودم و به javadx89 هم گفتم ولی زمان ایشون همخوانی نداشت حالا چرا من بازنده اعلام شدم
شما که ساعت مشخصی تعیین نکردید و به توافق طرفین بستگی داره و گویا ساعت های ما با هم همخوانی نداشت حالا چرا ایشون برنده شدن من به این قضیه اعتراض دارم
اگه اینجوری که همینجوری شانسی یکی را برنده اعلام کنید پس فایده این مسابقات چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من و همبازی دور قبلی هم کلی دردسر برا هماهنگی داشتیم
مثلا یه ساعتی ایشون میگفتن و من نمیتونستم بیام و یک ساعتی هم من که ...
یه پیشنهاد ؛
کسایی که به همچین مشکلی برا هماهنگی بر میخورن یک روز قبل از اتمام زمان اصلی هر دوره از بازی بیان بگن تا داور 2 زمان براشون مشخص کنه که یا در زمان اول همدیگرو حتما ببینن یا در زمان دوم و بعد از هماهنگی بین خودشون زمان نهایی رو به داور بگن(از بین 2 زمانی که داور بهشون داده) و در اون زمان مشخص هر کی نیومد بازنده هست :46:
ما قرار شد 25 august ساعت 6 تا 8 با هم بازی کنیم ..من بعدش بهتون گفتم که مسابقات تا فردا بیشتر وقت نداره شما گفتید که فقط میتونید 6 تا 8 به اینترنت دسترسی داشته باشید ..پس قرار گذاشتیم که همون روز و همون ساعت بازی کنیم ولی فرداش که من به این تاپیک سر زدم دیدم که منو برنده اعلام کرده
پست شماره 534
این هماهنگی رو میتونید از داخل یادداشت های profile ها هم ببینید
خودتون یه نگاه به پروفایل بندازین ببینین من از 4 روز پیش به ایشون پیغام دادم
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
ولی اگه لازمه حاضرم با هم یه مسابقه بدیم
نقل قول:
منظور من شخص شما نيستيد و خيلي ها به نتائج اعتراض دارن و كلا
شانسى يك طرف را برنده اعلام كردن البته براي همين نتائج دور دوم بايد كلا لغو بشه و قرعه كشى دوباره انجام بشه و افرادى كه زمانشون هماهنگ نميشه مساوئ اعلام بشه و يا كسي كه نتائج را اعلام كرده با دليل بگه چرا يكى از دو طرف برنده شده نه همين جور دلبخواهي
ببخشید اگر مشکلی پیش اومده همینجور الکی کسی رو برنده اعلام نمیکنیم آمار اشتباه دادن
همینجور دلبخواهی که اصلا نیست اعتراضو اینجور بیان نکنید
ما هم از دست شما گله داریم 3 روز وقت هنوز بازی نکردید
ولی بازم خوب شد گفتی درستش میکنیم:46:
اقا برای من یه مشکلی پیش اومده چون امسال میخوام برم سوم باید بعضی درس ها رو مرور کنم اینه که از این تورنومنت انصراف میدم...البته ربطی به بازی با gog2000 جان نداره خودم از چند روز پیش این تصمیمو گرفته بودم..انشاالله تورنومنت بعدی با آمادگی فوق العاده ای شرکت میکنم:46:
آقا میز 4 بازی انجام شد : برنده سیاه : v_civil
لینک بازی :
فعلا تا 3 روز دیگه و دور چهارمکد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=45769180
میز دو برنده سیاه (Se7en77)
من این تاپیک رو زدم و تا 12 فرصت دادم .اعتراض کنین.نقل قول:
ما هماهنگی کنیم یعنی باید بیام به تک تک شما ها سر بزنیم.!نقل قول:
کسی شانسی برنده نشده این همه مدت شما اومدی یه پیغام به من بدی که من با حریفم نمی تونم هماهنگ کنم یا من باید حتما به تک تک شما سر بزنم.نقل قول:
وحریف شما اومدن اینجا پست دادن که از حریفم خبری نیست.شما پست ها رو خوندی که بیای اعتراض کنی.
ما که پستی از شما ندیدیم وقتی حریف شما هستند و پست می دند این شمایین که پیگیر کار خودتون نیستین.خط آخر بخونین قرمز اعتراض الان وقتشه.؟!
نخیر .!نقل قول:
فکر خوبیه.نقل قول:
خط آخر شما خوندی آقا همین پستی که لینگ دادی من گقتم تا 12 وقت دارین اگه بازی می خواد انجام شه بگین.نقل قول:
هر کس اعتراض داره بگین بیاد من جواب بدم شما که می گی شانسی.نقل قول:
خودت چه قدر پیگیر بازیت بودی بازم میگم یعنی من باید تک تک سر بزنیم شما که نمی تونستین هماهنگ کنین یک پیغام میدادین که نمیتونیم من که کف دستمو نباس بو کنم باس بکنم؟!
شما یه بار اینجا پست دادی حتی که بگی نمتونیم هماهنگ کنیم.ولی حریفتون اینکارو کرد وگفت خبری از شما نداره من باید حریفتون رو ببینم یا شما رو که هیچی نگفتی.
نتیج قرعه کشی لغو نمیشه.شما این چهار روز کجا بودی.ما اعلام کردین اگه حریفتون حاضر نشد بگین که باخت بزنیم.و حریف شما تا اون لحظه خبری از شما نداشت.
حالا شما جوابت رو گرفتی چه جوری یک طرف رو برنده اعلام می کنیم.
و ظاهرا هنگامی که من اون پست رو دادم ایشون باهاتون هماهنگ کردن ولی گویا خط آخر پست رو نخوندن.
خوب gog2ooo میتونه جای شما بازی کنه.اگر شما انصراف دادین.gog2000 جانم به حریف ایشون خبر بده که حریفشه و اگه نتونست هماهنگ کنه بگه.!تا فکری کنیم.نقل قول:
دوستان فک می کنن ما باید به تک تکشون سر بزنیم خودتون باید پیگیر کارتون باشین و اگه مشکلی هست به داور بگین حل کنه.درست می گم یا نه.!
ما که علم غیب نداریم
ظاهرا ایشون بازی کرده یا حریفشون انصراف داده.نقل قول:
و حقشون برده.مگر اینکه gog2000 از دور چهار دوباره بیاد
یا اگر se7en77 مایل باشه با شما بازی کنی.اینجا اعلام کنه.
ازشم می خوام تو رودر واسی گیر نکنه.
gog2000 نمیخوام کسی دلگیر باشه .اما امیدوارم دلایلی که گفتم راضیت کرده باشه که ما شانسی کسی رو برنده اعلام نکردیم.
و این شمایین در صورت هرکونه مشکل باید ما رو خبر کنین.