منم بعد کلی تحقیق 1 هارد e.x usb 3 وسترن 500گیگ سازگار خریدم 90 ت
Printable View
منم بعد کلی تحقیق 1 هارد e.x usb 3 وسترن 500گیگ سازگار خریدم 90 ت
شما باید با استفاده از نرم افزاری که برای هارد هست اونو خاموش کنینقل قول:
از طریق ویندوز سیف ریمو کنی اون خاموش نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر می شه توضیح بدین ؟نقل قول:
برای همه اینطور هست ؟
من هارد های دیگه رو نمیدونم ولی وسترن خودم به محض اینکه برای اولین بار به سیستم وصل میکنم به صورت اتوماتیک وار یه نرم افزاری نصب میکنه یه میتونی کارهای مختلفی رو انجام بدی یکی از این کارها خاموش کردن هارد هستنقل قول:
به این صورت وقتی میخوام هارد رو خاموش کنم روی آیکن نرم افزار توی system tray راست کلیک میکنم (همونی که عکس کله آدم رو داره) و هارد رو خاموش میکنم و چراغ هارد خاموش میشه
توضیحات تکمیلی هم بدم
معمولا هاردهای اکسترنال درایوری (منظور نرم افزاره ) دارند به محض اینکه برای اولین بار به سیستم وصل میشه این نرم افزار نصب میشه
اما ممکنه هارد هیچ گونه درایوری نداشته باشه پس کاریش نمیشه کرد
دوست عزیز اگه مدل هاردتو دقیق بگی برات درایورش رو میذارم.نقل قول:
StoreJet 25M2 ترنسندنقل قول:
خوش یک برنامه 10 مگی داره، اما برای رمز گذاری و بک آپ گرفتنه، واسه خاموش کردنش گزینه ای نیست، خودشم می گه جدید ترین ورژنش ه !
دوست عزیز شما همونو نصب کنین بعد از نصب کامل system tray رو نگاه کنیننقل قول:
سپس روی آیکن راست کلیک کنید باید گزینه ای مشابه سیو ریمو داشته باشه!!!
ضمنا اون آواتارت نوسفراتو آلوکارده درسته !!! توی انیمه هلسینگ هست خیلی قشنگه درسته؟؟
برای وسترن که همونجوریه که دوستمون میگه.ولی برای ترنسند نمیدونم.فقط جدیدترین ورژنش رو اگه میخوای بگو.نقل قول:
سلام...
هارد 2.5اینچ 1ترابایت...
لطفا از همه برندها یه مدل با عکس و قیمت معرفی کنید...
ممنون!:10:
من هم که گفتم باید قبل از خرید یه تحقیق می کردی ببینی بازار چه خبره. حالا که خریدی دیگه حالشو ببر.نقل قول:
البته این سرعت بستگی به خیلی چیزا داره. سرعت هاردی که روی خود سیستم هست و میزان درگیریش توی همون لحظه که داری کپی می کنی. کیفیت و وضعیت کلی مادر بورد و پینهای usb2 که روی اون نصب شده و ...
power saving پیش فرض فعاله (معمولا) . باید ببینی زمان ست شده هاردت چقدر هست برای رفتن روی حالت power saving؟! و توی اون مدت زمان نباید هیچ سیگنالی بره بیاد. یعنی مثلا یه فیلم از روش داری می بینی paus نکرده باشی یا آنتی ویروست با هاردت کار نکنه. کلا هیچ سیگنالی نره بیاد.
اون چراغ آبی هم مربوط به پاوری هست که از پورت usb به دستگاه می رسه. ممکنه safe remove هم بکنی و روشن بمونه.
usb دو حالت ارتباطی داره یه حال دیتا رو cash می کنه و روی دستگاهس که وصله پاور قویتری می ده این باعث می شه که یه نمه سرعت بالاتر بره ولی اگر safe remove نکنی احتمال سوختن فاش یا هارد هست. یه حالت هم cash نمی کنه و safe remove بکنی یا نکنی فرقی نمی کنه چون اون پاور قوی و cash کردن دیگه وجود نداره.
شما اول مدت زمان power saving رو پیدا کن تو مشخصات هاردت و بزار به همون اندازه یا بیشتر هیچ کاری انجام نشه روش. اونوقت هارد خاموش می شه خود به خود. و وقتی دوباره می خوای از روش دیتا بخونی خودش روشن می شه.
موفق باشی
عزیزم یه گشتی تو همین تاپیک بزنی همه چیز دستگیرت می شه. تقریبا از همه مدلهایی که ارزش خرید داشته باشند صحبت شده مفصل.نقل قول:
موفق باشی
شاید این سوال ربطی به اینجا نداشته باشه
اما حالا اگه کسی می دونه ممنون می شم جواب بده
یک سیستم قدیمی بود بارم 512 که سرعت کپی دیتا توش ماکس 15 مگ بود
من یک 512 دیگه هم تنگش انداختم و شد رم 1گیگ، ولی سرعت کپی همون 15 بود و زیاد نشد، کسی می دونه چرا ؟ (کپی اطلاعات از خود هارد به خودش)
اما الآن هم دل 1520 با 4 گیگ رم دارن، ولی بازم ماکس سرعت 30-35 هست نه 40 !
اما اینکه چطور من توی خود هار سیستم همچین سرعتی دارم و شما تو usb2 سرعت 45 در عجبم !
عزیز یک برنامه 10 مگی به اسم SJelite3 توش بود، وقتی اون را اجرا می کنم هر 10 مین اگه کار نکنه خاموشش می کنهنقل قول:
power saving پیش فرض فعاله (معمولا) . باید ببینی زمان ست شده هاردت چقدر هست برای رفتن روی حالت power saving؟!
همونطوز که تو سایتش زده
سوالم اینه که آیا می شه زمانش را عوض کرد ؟ از کجا ؟ و اینکه حتما این برنامه باید ران بشه تا اینطور شه ؟
اینی که شما می گی از کدوم قسمت باسد ببینم ؟
شرمنده، ممکنه بفرمایین از کجا می شه فهمید هارد یا فلش کدوم یکی از این دو نوع می باشد ؟نقل قول:
usb دو حالت ارتباطی داره یه حال دیتا رو cash می کنه و روی دستگاهس که وصله پاور قویتری می ده این باعث می شه که یه نمه سرعت بالاتر بره ولی اگر safe remove نکنی احتمال سوختن فاش یا هارد هست. یه حالت هم cash نمی کنه و safe remove بکنی یا نکنی فرقی نمی کنه چون اون پاور قوی و cash کردن دیگه وجود نداره.
ممنون
مورد اول: سرعت کپی دیتا روی خود هارد هم بستگی به چند تا عامل داره عزیز. سرعت هارد که با rpm نشون داده می شه ، بافر هارد، پارتیشن بندی هارد.نقل قول:
بخوام ساده بگم هارد چند تا دیسک داره که هر دیسک یه لنز داره که روی اون دیتا رو رایت می کنه و می خونه.
زمانی که شما هارد رو پارتیشن بندی می کنی دیسکهای هارد تقسیم میشن به پارتیشن های مختلف. حالا ممکنه یه پارتیشن روی دو تا دیسک باشه یا برعکس چند تا پارتیشن روی یه دیسک باشن. هر دیسک سه لنز داره و اگر شما دیتا رو از روی یه پارتیشن روی یه دیسک روی پارتیشن دیگه روی همون دیسک بریزی لنز دیتارو رو می خونه ، می ریزه تو بافر، بعد منتقل می شه به موقعیت پارتیشن جدید و دیتا رو از بافر می خونه و رایت می کنه در موقعیت جدید. حالا اگر روی دو تا دیسک باشند پارتیشنهات دو تا لنز کار می کنند و سرعت بالاتر می ره . اگر بافرت بزرگتر باشه سرعت بالاتر می ره، اگر سرعت هاردت بالاتر باشه سرعت بالاتر می ره و .... البت اینها در مورد کپی دیتا روی خود هارد هست نه از یه هارد به هارد دیگه که اون کلا داستانش متفاوته.
هارد سیستم من hitachi 7200rpm 32m buffer هست. من روی همین هارد تا 60 مگ سرعت هم کپی دیتا داشتم. بالاترش هم ممکنه بشه ولی از دید من دور مونده! :27:
وقتی از usb دیتا منتقل میشه سرعت پایینتر میره چون مادر بورد و سرعت رید و رایت دستگاه usb هم این وسط مهم هست.
مورد دوم: هارد من بدون هیچ برنامه ای خودش می ره روی استند بای و وقتی ازش دیتا بخوام خودش دوباره ران می شه. رمانش رو نمی شه عوض کرد . من بلد نیستم شاید بشه! اگر جایی دیدی ما رو هم خبر کن بی زحمت. :20: توی کاتالوگ دشتگاهت می تونی ببینی یا تو اینترنت برو تو سایتش مشخصات دقیق ببین.
مورد سوم: توی device manager سیستم تو قسمت universal serial bus controllers روی هر کدوم که properties بگیری می تونی ببینی چه ستینگی داره رو چه سرعتی ست شده.
تو وین 7 روی هر کدوم از usb ها که دابل کلیک کنی و وارد وارد قسمت details بشی از منوی property قسمت safe remove required رو انتخاب کنی توی پنجره پایین می نویشه که safe remove می خواد یا نه. اگر false بود یعنی نمی خواد و اگر true یود یعنی safe remove می خواد.
انگشتام ترکید! :24::10:
تو که اینهمه وقت گذاشتی و تایپ کردی و انگشتاتو ترکوندی، تو تا مدل هم معرفی میکردی، مگه چی میشد!:19:نقل قول:
عزیزم یه گشتی تو همین تاپیک بزنی همه چیز دستگیرت می شه. تقریبا از همه مدلهایی که ارزش خرید داشته باشند صحبت شده مفصل.
موفق باشی
سلام
دوستان من قصد خرید یه هارد اکسترنال 500 گیگ seagate رو دارم که این هارد از USB 3 استفاده می کنه ولی مادربرد من از USB 2 پشتیبانی می کنه !
حالا سوال من این هست که آیا با خرید این هارد می تونم از این هارد استفاده کنم و با مادربردم سازگاری خواهد داشت ؟
ممنون
کدوم هارد؟نقل قول:
معمولا هارد های سیگیت دارای یه اداپتر هستند که باعث سازگاری با ورژن های مختلف یو اس بی میشه.
در هر صورت مشکلی نداره و با یو س بی 2 هم کار میکنه!
بعد چرا میخواید هاردی بخرید که تکنولوژیش از مادربوردتون بالاتره؟دارین پولتون رو هدر مدید(با عرض معذرت).
اگه مدل خاصی مد نظرتون نیست بگید تا مدل های دیگه رو بهتون معرفی کنم.
1-Seagate FreeAgent go 1TBنقل قول:
2-Seagate FreeAgent GoFlex ultra portable 1 TB
3-Seagate Expansion portable 1TB
4-WD my passport Essential 1T
واسه عکس هم توی ایمیج گوگل یه سرچ بکن عکساشون میاد.اگه بخوام عکسا رو بذارم تاپیک الکی شلوغ میشه!
وقتی شما که می خوای هزینه کنی حاضر نیستی وقت بزاری و یه دور بزنی تا اطلاعات کامل گیرت بیار نمی تونی از دیگران انتظار داشته باشی!نقل قول:
دو تا کافیه؟!
بیا این دو تایی که به نظر من بهترین بازارند:
seagate goflex
western passport
این مدل western دور پایینه ولی دور بالاش هم هست. مدل 7200rpm رو دو روز پیش یکی از دوستان خرید 185 تومان.
اساتید از بین این سه هارد کدوما رو پیشنهاد می کنید؟
Seagate 1TB Expansion External
WD 1TB My Book Essential
Seagate 1TB FreeAgent Desk
اگر میشه لطف کنید قیمت حدودی هر کدوم از اینارم بگید. با تشکر.
یه هارد StoreJet 25M3 دارم با ظرفیت 640 گیگ امروز داشتم داخل هارد اطلاعات سنگین 100 گیگ انتقال می دادم اون اوایل که کپی می شد سرعت تبادل از 50 شروع شد بعد کم کم اومد پایین آقا من از پای لپتاپ پا شدم یه یه ساعتی رفتم بیرون اومدم دیدم هنوز داره کپی میکنه سرعت انتقال نگاه کردم 15 ثابت مونده بود یعنی 100 گیگ و تقریبا 1 ساعت 40 دقیقه طول کشید از هارد لپ تاپ کپی کنه (البته اینم بگم لپ تاپ usb2 بود ) ولی میخواستم ببینم چرا سرعت انتقال بعد از چند دقیقه پایین می اد؟؟؟
بعد از اون 100 گیگ یه 30 گیگ دیگه گداشتم که اینبار سرعت باز از بالا شروع شد و اومد روی 17-18 موند
دوستان راهی نداره سرعت بره بالاتر؟؟؟
(مشخصات لپ تاپ هم اینه cpu i5 rap 4 gig vga 1 gig )
مدل دقیقش یادم نیستنقل قول:
در هر صورت این سخت افزار بروز هست و مطابق با جدیدترین متد ها ساخته شده.
دلیل دوم مادربردهای جدید از این usb استفاده می کنند که اگر در آینده خواستم مادربرد رو ارتقا بدم با مشکل مواجه نشم البته رنج قیمت ها تقریبا با هم برابری می کنند (قیمت این مدل 85 هزار تومان)
والا مدل خاصی مد نظرم نیست و این مدل رو از دو فروشنده پرسیده بودم که هر دو این مدل هارد رو پیشنهاد دادن!
حالا اگر شما مدل های بهتری سراغ دارید ممنون می شم بهم معرفی کنید.
:11:
بین این 3 تا FreeAgent Desk پیشنهاد میشه.نقل قول:
قیمت سومی حدود100000 - دومی حدود هم حدود 100000 - اولی ی رو ندارم ولی همین حدوده!
منظورم از حدود 100 یعنی یه خورده بالاتر.
میتونی این دو مدل از سیگیت رو بگیری که هر وقت خواستی میتونی با تعویض اداپتر اونو به USB 3.0 ارتقا بدی.فعلا از ساتا و USB 2.0 میشه استفاده کرد ولی واسه یو اس بی 3 یه سخت افزار میخواد که به هارد وصل میشه و قیمتش هم 30-40 تومنه.نقل قول:
Seagate GoFlex ultra-portable
Seagate Goflex pro ultra portable
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
چون میدونستم این سوال که فرق بین مدل PRO با مدل معمولی چیه تو ذهنت پیش میاد اینو هم میذارم!:31:
زیاد فرق ندارن ولی:نقل قول:
GoFlex با GoFlex Pro فرق داره ؟ فرقش چيه؟
GoFlex Pro فقط رنگ مشکی با ظرفیت 500 و 750 GB داره.
GoFlex رنگ های مختلفی داره و 1 ترا هم بیشترین ظرفیتش.
و مدل پرو هم گارانتی و وارانتی بیشتری داره.
و فرق دیگشون اینه که مدل پرو فقط هارد پرتابل داره.(مدل دسکتاپی نداره)
دیگه چیزی نمیدونم و فک نکنم دیگه فرقی داشته باشن.
سلام
یه هارد دیسک اکسترنال 500 گیگ میخوام بخرم میخواستم با این مشخصات چه مارکی خوبه ؟
1- usb2
2- شناسایی توسط گیرنده های دیجیتال مثه xvison و ...
ممنون به خاطر راهنماییتون :11:نقل قول:
قیمت این دو مدلی که معرفی کردین در چه حدودی هست؟
سلام/این مدلی که معرفی کردی usb3 هست ولی مادربوردم usb2 هست!نقل قول:
western passport
این مدل western دور پایینه ولی دور بالاش هم هست. مدل 7200rpm رو دو روز پیش یکی از دوستان خرید 185 تومان.
یه سوال: اگه این هارد رو بخرم چه مشکلاتی واسم پیش میاد، یعنی سرعت انتقال داده ها کم نمیشه؟
خیلی ممنون!:11:
پایین اومدن سرعت توی دیتا با حجم بالا طبیعیه و بستگی به چطور نوشته شدن دیتا روی هارد مبدا و مقصد داره. وقتی شما دیتا روی یه هارد میریزی به ترتیب روی کلاسترهای خالی هارد نوشته می شه و آدرس اون کلاسترها برای دسترسی بعدی ذخیره می شه. حالا وقتی این کلاسترها خیلی با هم فاصله داشته باشند خوندن دیتا و انتقال دیتا کند تر می شه. برای بهتر شدن این حالت باید هارد رو DEFRAG کنید. تازه اینم معلوم نیست خیلی بالاتر بره چون بازم به عووامل دیگهای مثل درگیر بودن رم و مادر بورد و سی پی یو هم بستگی داره.نقل قول:
در ضمن لپتاپ خود من زمانی که باطری کم میشه سرعت انتقال دیتا رو میاره پایین تا پاور کمتری مصرف شه.
این مدل چون دور بالا هست ارزش خریدن داره و متاسفانه الان هیچ مدل دور بالای usb2 تو 2.5اینچی ها نداریم!نقل قول:
اگر حجم بالا نمی خواستی seagate goflex pro بهترین انتخاب بود ولی این تا 500 بیشتر نداره متاسفانه.
از نظر سرعت usb3 بالاتر usb2 هست و شما مشکلی ندار ی مطمئنا. سرعت انتقال داده ها به خیلی چیزا بستگی داره. مادر بورد هارد سی پی یو و اتصالات سیستم خودتون و در نهایت به هارد اکسترنال.
خواهش می کنم. حوشحال می شم کمکی بتونم بکنم.
موفق باشید
2.5 یا 3.5 ؟!نقل قول:
من seagate goflex pro رو پیشنهاد می کنم. ولی این که با اون دستگاهها همخوانی داشته باشه یا نه رو نمی دونم.
ممنون ولی 2.5 با 3.5 چه فرقی میکنه؟نقل قول:
اینم مشخصات سیستم من:نقل قول:
از نظر سرعت usb3 بالاتر usb2 هست و شما مشکلی نداری مطمئنا. سرعت انتقال داده ها به خیلی چیزا بستگی داره. مادر بورد هارد سی پی یو و اتصالات سیستم خودتون و در نهایت به هارد اکسترنال.
خواهش می کنم. حوشحال می شم کمکی بتونم بکنم.
موفق باشید
msi_770_c45
amd athlonII x4 635
geil 2gb 1333 cl9
ati sapphire hd5670 1gb
به نظرت چطوره؟:46:
هاردهای 2.5 اینچ کوچکترند (اندازه یه کف دست یا کوچیکتر) و با یه پورت usb2 یا usb3 به سیستم وصل می شند. نیازی به آداپتور برق ندارند و از پورت usb برق می گیرند. قیمتشون تقریبا دو برابر هست.نقل قول:
هاردهای 3.5 اینچ بزرگند تقریبا دو یا سه برابر هاردهای 2.5 اینچ و به آداپتور برق نیاز دارند.
حالا شما اگر می خوای مثلا یکی دو بار در ماه جابجاش کنی 3.5 اینچ بگیر ولی اگر می خوای همش همراهت باشه و جابجایی زیاد داری 2.5 اینچ بخر.
خوبه :31:نقل قول:
ولی همونطور که گفتم باید عملی دید چه یرعتی می تونی از usb2 بخونی یا بنویسی. تو سیستم خود من سرعت usb2 در بهترین حالت بالاتر از 50 یا 55 مگ نمی ره. هر چی از این سرعت پایینتر باشه یعنی یه چیزی اون وسط باعث میشه سرعت انتقال دیتا بیاد پایین. حالا یا همون چیزی که تو پستای قبلی گفتم در مورد fragmentation که باید defrag کنی تا بهتر بشه ، یا پورتها و کابلهایی که به مادر بورد وصله یا چیپستها و خود برد مادربورد که دیگه نمی شه کاریش کرد باید باش ساخت. :10:
به نظر من اگه میخوای به دستگاه های دیگه هاردتو وصل کنی حتما اداپتور دار بخر که یه وقت هاردت نسوزه.(بحث جریان برق و..)نقل قول:
سلام بین این سه کدوم پیشنهاد می شود
Seagate External FreeAgent Desk 1TB حدود 100
Western Digital External My Book Elite 1TB حدود 130
A-DATA Portable SH93 500GB حدود 95
من زیاد حمل و نقل نمی کنم ولی خب شاید بعضی وقت ها نیاز باشه تا حملش کنم.به نظر شما اینها مشکلی ندارند؟
کلا اگه یک توضیح نسبت به نقاط ضعف و قوتشون بدید ممنون میشم.
بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
1- Silicon Power Armor A80
2- Trancend Store Jet 25M3
میشه علتشم بگین؟ راستی بافر A80 چند مگ هست؟
بحث ای دیتا با اونای دیگه فرق داره.ای دیتا پرتابل است یعنی برای حمل و نقله ولی اونای دیگه دسکتاپ هستند.نقل قول:
از نظر من وسترن بهتره(مدل الیت) ولی سیگیت هم خیلی خوبه.اگه اینده نگری سیگیت بگیر اگر هم نه به نظرم این وسترنه خیلی عالیه.یکی از دوستان هم داره (آقای صابر) و راضیه.
منظورتون از اینکه فرمودید اینده نگرید سیگیت را بخر چی بود؟نقل قول:
چون میشه با عوض کردن اداپتر ،هارد های FreeAgent سیگیت رو با USB 3.0 سازگار کرد ولی بطور پیشفرض و فابریک USB 3.0 نداره و قیمت این اداپتر ها (خوانده شود Edapter) بین 30-40 تومنه.نقل قول:
پس اگه قصد دارید در ایندهخ مادربوردتون رو USB 3.0 کنین این نوع هارد هم مناسبند.
نقل قول:سلامنقل قول:
Seagate GoFlex ultra-portable
Seagate Goflex pro ultra portable
قیمت هارد های 500 و 750 GB مدل (2.5 اینچ) چند هست؟