اه اه اه چشمامون سیاهی رفت اینقدر توی تاریکی فیلم بازی کردن :13:. این قسمت همش تلویزیون سیاه بود :31:
Printable View
اه اه اه چشمامون سیاهی رفت اینقدر توی تاریکی فیلم بازی کردن :13:. این قسمت همش تلویزیون سیاه بود :31:
نه بابا
نه این نه امین تارخ
مگه اینا میمیرن!!!
اینا تا آخر فیلم تمپلن رو فلیم!
عزیزم شما اگه استامینیفون کدئین دار هم مدام مصرف کنی معتاد میشی .نقل قول:
یکی از اعضا پست داده بود که مورفین بیمارستانی معتاد نمیکنه... ولی من تو پرستاران هم یادمه که اون جراح گوشواره ایه به مورفین بیمارستان معتاد بود...
محمد عمرانی کدوم نقش رو ایفا می کنه؟نقل قول:
بابای هوشی
اونوقت علی عمرانی کدوم نقشه؟نقل قول:
داداش بزرگ:31:
حق با آقای Bleu2u4u هستنقل قول:
عزیزم شما اگه استامینیفون کدئین دار هم مدام مصرف کنی معتاد میشی
بیمارستان اصلا به این راحتیا که مورفین نمیزنه!
خیلی قویه!!
-----------------------------------------------------------
بچه ها فردا شب واقعا آخرین قسمتشه؟؟؟
چقدر اين قسمت شعاري و بي خود بود..
كمي دركش سخت بود براي بيننده..
اگه خدا بخواد آرهنقل قول:
فردا شب ديگه نه هوشي رو داريم... نه امير حافظ رو...!:41:
انشاالله:31:نقل قول:
این که مهم نیست محمد چی میشه نکنه اونم :41::41::41:نقل قول:
دوستان ماشین بزرگ چه مدلیه؟بنزش رو میدونم فقط مدل دقیقش رو نمی دونم
نقل قول:یعنی این دو تا با هم داداشن!؟نقل قول:
اصلا شبیه هم نیستن!
حالا از اینها گذشته، مرتیکه داشت سر پرستار داد میزن "مرفین!!"نقل قول:
نمی دونم راهتون بیمارستان خورده یا نه! ایشالا که نخوره ولی به پرستار جماعت بگ بالا چشمت ابروست!! آدمت می کنه... حالا داد بکشی سرش اونم با ترس و لرز بیاد!!!:31:
اصلا مرفیق زدن و اینها همگی برنامه داره و الکی نیس که بزنن!
اره دقیقانقل قول:
نمی دونم راهتون بیمارستان خورده یا نه! ایشالا که نخوره ولی به پرستار جماعت بگ بالا چشمت ابروست!! آدمت می کنه... حالا داد بکشی سرش اونم با ترس و لرز بیاد!!!
من خودم خدارو شکر تا حالا بستری نشدم ولی بجاش همراه کلی بیمار تو بیمارستان موندم
اولا که اصلا پرستار رو بکشی هم سه بار بیشتر نمیاد بالا سر مریض در صورتی که اینجا همیشه یه نفر بالا سر اسماعیل بود
دوما من همراه بیماری بودم که چند روز بعدش متاسفانه فوت کرد (تصادف)
ولی حتی به اون هم با اون وضعش 3 دفعه بیشتر مورفین نزدن
اونم نه اینکه ما بگیم و اونا برن امپول رو بیارن
وقتی صبح میگفتیم برای شب تاییدیه میگرفتن
سلام.دوستان من ديشب رو نديدم.ميشه تعريف كنيد؟كامل.
ممنون.
خونه نيستم كه تكرار ببينم
نقل قول:
همون بهتر كه نديدي..! ماملا شعاري بود... مامان لطيفه ! هم نمرده زندست..
این حس بشر دوستی مامان لطیفه منو کشته ....
وقتی ثریا قاسمی دارو تجوریز میکنهنقل قول:
حالا از اینها گذشته، مرتیکه داشت سر پرستار داد میزن "مرفین!!"
نمی دونم راهتون بیمارستان خورده یا نه! ایشالا که نخوره ولی به پرستار جماعت بگ بالا چشمت ابروست!! آدمت می کنه... حالا داد بکشی سرش اونم با ترس و لرز بیاد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرفین به قد کافی
همین میشه!
با اجراي فرزاد حسني؛
بازيگران «جراحت» جمعه مهمان جشن شبكه سه ميشوند
خبرگزاري فارس: بازيگران و عوامل مجموعه تلويزيوني «جراحت» روز جمعه در جشن شبكه سه سيما حضور مييابند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، شبكه سه سيما روز جمعه مصادف با عيد سعيد فطر برنامه جنگ ويژهاي را روانه آنتن خواهد كرد.
بنابراين گزارش، اين برنامه كه از بخشهاي متنوع و شادي برخوردار است، با اجراي فرزاد حسني روي آنتن ميرود و بناست جمعي از بازيگران و عوامل مجموعه تلويزيوني «جراحت» در آن حضور يابند.
اين برنامه از بخشهاي مختلفي تشكيل شده و قرار است در قالبي جديد و نو به روي آنتن برود.
جشن ويژه شبكه سه سيما روز جمعه پس از اقامه نماز عيد سعيد فطر آغاز شده و تا ساعت 11:30 ادامه خواهد داشت.
اوه اوه...دوباره مراسم آفرین صد آفرین شروع شد!!:31:نقل قول:
خبرگزاري فارس: بازيگران و عوامل مجموعه تلويزيوني «جراحت» روز جمعه در جشن شبكه سه سيما حضور مييابند.
فاضلي: «جراحت» به بازيابي اخلاق در خانواده اشاره ميكند
خبرگزاري فارس: «غلامعباس فاضلي» معتقد است كه سريال «جراحت» يكي از مهترين سريالها و و يك نقطه عطف جديد در سريال سازي سيما محسوب ميشود و به بازيابي اخلاق در خانواده اشاره دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«غلامعباس فاضلي» مدير مسئول سايت سينمايي پرده سينما در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «جراحت» ساخته محمد مهدي عسگرپور، اظهار داشت: به نظر من سريال «جراحت» يكي از مهترين سريالها و يك نقطه عطف جديد در سريال سازي سيما محسوب ميشود كه اين پيشرفت را در چهار محور ميتوان مورد ارزيابي قرار داد.
وي در ادامه تاكيد كرد: اولين مسئله اين است كه سريال «جراحت» در ده سال اخير به طبقه متوسط شهري ميپردازد، در صورتي كه اين طبقه سالها بود كه در تلويزيون به فراموشي سپرده شده بود و يا به نوعي ميتوان گفت كه فراموش شده بود و اگر اين طبقه در سريالي وجود داشت، خيلي جعلي به آن پرداخته ميشد. دومين مسئله اين است كه سريال «جراحت» ابعاد جامعه شناسانه دارد و اين نكته مهم است كه سريال «جراحت» دست روي بازيابي اخلاق در خانواده گذاشته است و به نوعي روابط و اخلاق را در جامعه يادآور ميشود تا اين نوع روابط به نوعي پالايش پيدا كند.
اين منتقد ادامه داد: در اين سريال زوج جواني راه را به اشتباه رفتهاند و مرتكب خطايي شدهاند اما رفتار والدينشان خيلي با كدورت همراه نيست و در كنار آن اين زوج هم نسبت به والدين احترام ميگذارند و در مواقعي كه اين جايگاه خدشهدار ميشود كه اين سريال آنرا يادآور ميشود و مرد نقد قرار ميدهد.
فاضلي در ادامه به فارس گفت: نكته سوم، سبك بصري كار است كه سريال «جراحت» در ساختار هم خوب درآمده و ما شاهد جوانان تين ايجري امروزي و مدل عروسكي نيستيم و دكوپاژ كار عالي درآمده است و سريال «جراحت» به نوعي در معرض جامپ كات با نورباران فراوان قرار نميگيرد و سبك بصري و چيدمان بازيگران نيز معقول است.
او گفت: مسئله چهارم كه در اين سريال رخ داده است، احترام به فرهنگ و زبان فارسي است كه اين نكته مدتها در سريالهاي مختلف ديده نميشد و با لحنهاي مختلف مخدوش شده بود اما اين سريال به زبان فارسي نيز احترام ميگذارد و لحن و گويش كار نيز منطقي است.
اين منتقد بازيهاي سريال «جراحت» را نيز مثبت ارزيابي كرد اما بازي «آنته فقيه نصيري» را يك استثناء در اين سريال دانست كه توانست به نقش منفي «انسي» يك اعتلاي دوباره بخشد و به نوعي كليشهها را نيز بشكند.
مدير مسول سايت پرده سينما در پايان اين گفتوگو در مورد اينكه آيا اين سريال در كارنامه «محمد مهدي عسگرپور» مثبت است يا منفي نيز خاطرنشان كرد: من دو فيلم سينمايي «محمد مهدي عسگرپور» را دوست نداشتم، اما سريال «جراحت» شايد باعث شود كه او آغاز تازهاي و دوران تازهاي در سينما و تلويزيون را با فيلمهاي بهتر بسازد ضمنا ديالوگ «سعيد نعمت الله» نيز در اين سريال خيلي خوب و گرم درآمده است.
اقا من كه خسته شدم اينقدر تصادف ميشه تو اين فيلم هر شب يكي زياد مسخره نيست
بابا این فیلم شده صحنه فوحش و بد و بیرا
یکی نیست بگه بچه ها هم این فیلم رو می بینن
اون از بزرگ و زنش که هی زنش رو نفهم خطاب می کنه.
اون از دختر و پسره که هی پدر مادرشون رو دزد صدا می کنند .
و....
بعدش با یه کولی همه چی حل میشه!!!!
اینم مجازات بعد دعوای دو برادر کوچیکه دیگه.
من که تا قسمت چهارشب پیشش رو می پسندم ولی داره ادامش رو الکی تموم می کنه.
جدیدا انسی ماکارون هم در اومده:31:
چه قدر این دو قسمت اخر مزخرف و ابگوشتی و حال به هم زن بودش:27:
سریال خوبی بود!
عجب! بزرگ پشت پا انداخته بود! انصافا اون تیکش منم خندم گرفت!
پايان نخ نما و كليشه اي به سبك ديگر سريالهاي صدا وسيما !
همه آخرش در هر شرايط و موقعيتي كه هستن با هم دوست و رفيق ميشن و در نهايت هم سرسجده فرود ميارن بخاطر اعمال بدي كه
قبلا انجام دادن ! دليل تغيير ناگهاني و تحول هم اين بود كه پس فردا عيد فطره و سريال بايد زودتر بسته شه !
اصولا سريال هاي ايراني فقط هدفشون پر كردن وقت مخاطب هست ! هيچ فكر و تامل خاصي روي هدف اصلي سريال سازي انجام نميشه !
...... زدن به اخرش رفتن
سريال خوبي بود..
بيشتر از همه بازي خوبه بازيگرا به چشم اومد.. البته به جز امير حافظه..!
من که اصلا این 2-3 قسمت آخرو درست نگاه نکردم
همش گذرا نگاه کردم!!
بد شروع نشد ولی بد تمام شد!
خب خدارو شكر كه همه ي مشكلاتشون حل شد.خيلي خوب شد كه همه به خوبي كنار همديگه برگشتن.
خدا خوبي و خوشي رو از هيچ خانواده اي نگيره.واقعآ نعمته.قدر همديگه رو بدونيد و خدا رو شكر كنيد.
التماس دعا
خیلی بد تموم شد.
ملکوت شروع بد پایان خوب
جراحت شروع خوب پایان بد
به نظر من آخرش خیلی هم بد نبود حداقل مثل سریالای دیگه هندی تموم نشد.
برای من که قابل قبول بود..در کل سریالی بود که یه سرو گردن از بقیه بالاتر بود
و فقط برای من دم به دقیقه گریه کردن بازیگرای مرد سریال مسخره بود
ولی جدا خوشم اومد صحنه هایی که نشون بدن کسایی که با هم قهرن به دست و پای هم می افتن
یا که مثلا بچه ها یهو دست مامانشون رو ببوسن رو نداشت...
بازی تارخ رو خیلی دوست داشتم شخصیتش رو هم تو سریال خیلی دوست داشتم
تنها چیزی که حالمو بهم زد گریه کردنش با دماغش بود! هی صدای ضایعی از دماغش در میومد!:27:
بازم وحشتناک کلیشه ای تموم شد ! این دفعه کس خاصی به اون صورت قربانی هم نشد تا بقیه با هم کنار بیان !
برگشتن ملیحه پیش داوود هم از اون چیزا بود ! آخه کدوم دکتری چنین شوهری می گیره بعد طلاق غیابی می گیره و بعد بازم برمیگرده پیشش !
اصلا نفهمیدم چی شد دختره برگشت راضی پیش امیرحافظ !! ملت همه قاطی دارن ! همین جوری الکی با کمترین دلیلی با هم آشتی می کنن !!
رکورد پیام بازرگانی قبل سریال های ماه رمضان صدا و سیما هم زده زده شد !! از 8:05 تا 8:37 به وقت ساعت من !! مشخص شد که صدا و سیما روی پر بیننده بودن این برنامه اطمینان داره.
سلام دوستان
3 سریال ماه رمضانی که من دیدم (جراحت،ملکوت،نون و ریحون) سریال های خوبی بودن
اگر بخوام رتبه بهشون بدم
(به ترتیب)
1-ملکوت
2-جراحت
3-نون ریحون
در کل سریال های خوبی بودن ،بخصوص ملکوت و جراحت .
باتشکر:11::20:
کلا عادت کردند ته فیلمو اینجوری تموم کنن!
یعنی انگار حوصله ندارن آشتی ماشتی هاشونو بسازن!
هرچند با کینه ی انسی به نظرم خوب تموم شدن این قضایا تقریبا ممکن نبود!
خلاصه که حودشون رو از ساختن تهش خلاص کردن، مث همه فیلمایی که جدیدا مد شده:31:
البته از نظر منم این قسمت خیلی عجیب بود..ولی میدونید من فکرمیکنم که کلا به صورت حاشیه ای توی این فیلمنقل قول:
برگشتن ملیحه پیش داوود هم از اون چیزا بود ! آخه کدوم دکتری چنین شوهری می گیره بعد طلاق غیابی می گیره و بعد بازم برمیگرده پیشش !
نویسنده قصد داشته پیغام بده که مردم جامعه ما باید برای
معتاد هایی که ترک کردند بستر برگشت و رشد رو فراهم کنن.
دید که کامیار هم بهش کار داد...
البته بازم حق باشماست چون هدف نویسنده دور از باور به تصویر کشده شد