....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همه دعواها سر همینه....هر کسی سهمشو از این سفره پهن شده می خواد!
نون داره برای بعضیا!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همه دعواها سر همینه....هر کسی سهمشو از این سفره پهن شده می خواد!
نون داره برای بعضیا!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین، پرسپولیس تو خط حمله ضعف داره و تو فصل نقل و انتقالات علاف انصاری فرد و عماد رضا و خلعتبری شد و آخر هیچ کدومشون رو نتونست بگیره، هروه هم که وضعش اونجور بود که دیدیم، مسلما با این وضع باید بازیکن خارجی بگیره دیگه...نقل قول:
شما اگه راه دیگه ای برای رفع این نقطه ضعف میبینی بگو تا استفاده کنیم.
حضور مهاجم پرسپولیس درتیم اسرائیلی
مهاجم ساحلعاجی مدنظر پرسپولیس تجربه دو دوره حضور در یک تیم باشگاهی رژیم اشغالگر قدس را داشته است.
به گزارش فارس، "جورج با " برای حضور در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس به تهران آمده اما نکته مهم این است که وی در دو دوره، در یک تیم صهیونیستی بازی کرده است.
طبق نوشته دایرةالمعارف جهانی (ویکیپدیا)، "با " در سالهای 2007 الی ژانویه 2008 و 2008 تا ژانویه 2009 برای تیم مکابی رژیم صهیونیستی بازی کرده است.
مطابق نوشته ویکیپدیای انگلیسی، این بازیکن برخلاف آنچه قبلا اعلام شده به جای 29 سال، 31 سال سن داشته و در سال 1979 در شهر آبیجان به دنیا آمده است.
این مهاجم با یک متر و نود سانتی متر قد، آخرین بار در فصل 2010- 2009 پیراهن شماره 9 تیم آژاکسیو که اکنون در لیگ دسته دوم فرانسه (لوشامپیونه) حاضر است، را بر تن کرده و در مرتبه نخست حضور خود در مکابی رژیم صهیونیستی، 24 بازی انجام داده و 13گل زده است. "با " در مرتبه دوم نیز 23 بار برای این تیم صهیونیستی بازی کرده و 15 گل به ثمر رسانده است.
سایت فوتبال فرانسه نیز به این نکته به شکلی دیگر پرداخته و عنوان کرده است "با " در مجموع دوران حضور برای این تیم صهیونیستی، 1201 دقیقه بازی کرده و پنج کارت زرد نیز گرفته است.
این بازیکن در عین حال بازی در تیمهای بسانکون، نیس، مونپلیه، لومان، ترویه و گلینگام را تجربه کرده و تا قبل از حضور در ایران، به مدت 6 ماه در جستوجوی تیم بوده است. نکتهای که سایت اسپورتس فرانسه نیز در معرفی این بازیکن به آن اشاره کرده است.
بر اساس نسخه انگلیسی سایت ویکیپدیا، "جورج با " در هشت سال اخیر 17 مرتبه برای تیم کشورش بازی کرده است و 10 گل نیز زده است اما نسخه فرانسوی این سایت که به نظر میآید از دو، سه سال قبل "به روز " نشده، مدعی است این بازیکن آفریقایی تنها دو بار در تیم کشورش بازی کرده و فرصت گلزنی نیز پیدا نکرده است.
تازه فهمیدی؟نقل قول:
همون اول که صحبتش شد، رزومش هم منتشر شد.
حدس میزدم خبرگزاریهایی مثل فارس و رجا و ... اینجوری شلوغش کنن.
مصاحبه پیش بازی تیمهای پرسپولیس - ملوان انزلی
کارشناس تیم پرسپولیس : kurdistan2008
معمولا در طرفداری از استقلال و پرسپولیس ، تاثیر پذیری از خانواده ( به طور خاص پدر و برادر { ان } بزرگتر ) نقش به سزایی داره ، در مورد شما هم این مساله صدق می کرد ؟
سلام
بلی.بخاطر پدرم بود که پرسپولیسی شدم.
این عقیده رو که علی دایی یک پروین آپگرید شده هست رو قبول داری ؟ دایی می تواند پروین دیگری برای پرسپولیس باشد ؟ ( با فاکتور از لمپنیزم رفتاری - گفتاری پروین بزرگ )
دایی خیلی خیلی مونده که به پای پروین برسه.به نظر من باید اخلاقش رو بهتر کنه و همچنین تاکتیک پذیری تیمش رو بیشتر کنه.در اینصورت در عرصه مربیگری از پروین هم میتونه موفقتر بشه.
نسل جدید جامعه ایران رو چطور می بینی ؟ همین نسل بود که تابوی پروین بزرگ و سلطه اون بر پرسپولیس رو که نسلهای قبلی و پدرانشون بوجود آوردند شکست ، نسلی که شاید الگو پذیر باشه ولی اسطوره نمی سازه و به راحتی خطوط قرمز رو در می نورده . ( یک مقدار مصاحبه مون ورزشی - اجتماعی هم بشه بد نیست ، به هرحال دید مصاحبه گر تا حدودی با دیدگاه مانوک گره خورده)
به نظر من نسل جدید به اندازه نسل قدیم نمیتونه موفق بشه.نسل جام جهانی 2006 به نظر من تکرار نشدنی ترین نسل فوتبال ایران بود.
خرید بازیکنان جوان و آینده داری مثل نوری و فشنگچی و رضایی به جای ستاره های بعضا سوخته رو چطور می بینی ؟
خرید بازیکن جوان و جوانگرایی خیلی خیلی بیشتر میتونه به تیمی مثل پرسپولیس کمک کنه.اگه به جوانها میدون داده بشه میتونن خودشون رو نشون بدن و آینده تیم رو تضمین کنن .
گاهی وقتا فکر میکنم که پژمان نوری رو بی تعصب خطاب کنم یا با تعصب ( بی تعصب متعصب نما نسبت به پرسپولیس و متعصب به قوهای انزلی ) ، نظرت در باره این موضوع ( پارادوکس) چیه ؟
پژمان نوری یکی از بهترین بازیکنان پرسپولیس بود که فروش و از دست دادنش اشتباه بود.به هر حال فوتبال خودش رو مدیون ملوانه.به نظر من وقتی تو پرسپولیس بود کاملا به فکر پرسپولیس بود و متعصب هم بود.
ارزیابی ای نسبت به پرسپولیس این فصل داری ؟
پرسپولیس این فصل رو اصلا دوست ندارم.دایی با تاکتیک هایی که میچینه باعث شده تیم یه بازی یکنواخت ارائه بده و از فوتبال زیبا فاصله بگیره.مهاجم کم داره.تیمی که مربیش بهترین گلزن تاریخ تیمهای ملیه نباید اینگونه در گلزنی مشکل داشته باشه و با حداقل اختلاف ممکن بازیا رو ببره.
چه رتبه ای رو برای پرسپولیس در انتهای فصل پیش بینی می کنی ؟
رتبه ای بین رتبه دوم و سوم
نظرت راجع به بازی با ملوان ؟
بازی سختی میتونه باشه.اگر ملوان بسته بازی کنه در گلزنی دچار مشکل میشیم.اگر رضایی و نوروزی نباشن فکر نکنم بتونیم بیشتر از یک امتیاز بگیریم
ترکیب پیشنهادیت ؟
حقیقی-شیث-حیدری-محمد-اکبری-نوری-زارع-رضایی-نوروزی-باقری-فشنگچی
پیش بینی تو از نتیجه بازی ؟
پرسپولیس 2 - ملوان 1
در باره کلمات زیر اولین چیزی رو که به ذهنت خطور می کنه بنویس .
علی پروین : سلطان
احمدرضا عابد زاده : عقاب آسیا
کریم باقری : متعصب-پرسپولیسی به تمام معنا
علی کریمی : جادوگر
مهدی هاشمی نسب : یک مدافع عادی
افشین قطبی : 86/87
90+6 : 96
این مدتی که از فعالیت گروه Fan VS Fan گذشته رو چطور ارزیابی می کنی؟
خیلی خوب بوده.از مصاحبه ها لذت میبرم.امیدوارم ادامه پیدا کنه .
موفق باشید:11:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پی نوشت : البته فکر می کنم در سوال سوم نتونستم منظورم رو درست برسونم .
مصاحبه با کارشناس تیم سپاهان پیش از بازی سپاهان - استیل آذین
جناب (f.lampard) (سومین مصاحبه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- در خدمت رکود دار فعلی کارشناسان گروه Fan vs Fan هستیم! جناب امیر خان (f.lampard) کارشناسی که تا حالا و تو این مدت کم دو مصاحبه انجام داده و با این یکی میشه سه تا!:31: سلام امیر جان!
سلاااااااام....اقا خجالت ندین دیگه :31:....ما مخلصیم :31:
- خوب امشب برخلاف همیشه این بار، واسهی کارشناسیه پیش از بازی سپاهان - استیل آذین مزاحمت میشم! خیلی خلاصه بگو چی شد که طرفدار سپاهان شدی؟
خوب هرچی باشه من روی شهرم غیرت دارم :31:.....بخواطره همین هم باید طرفداره تیم شهرمون میشدم :31:....
- فصل گذشته تونستید بعد از 7 سال قهرمان ایران بشید! چه مواردی را جزء عوامل موثر در این قهرمانی میدونید؟
1.نظم و انضباط در تیم 2.کادر فنی 3.بازیکن ها
- بعد از لیگ چهارم، ما فصل گذشته شاهد این بودیم که دو تیم شهرستانه رده های اول و دوم لیگ رو در اختیار گرفتند! فکر می کنی پیشرفت تیم های شهرستانی چقدر میتونه به فوتبال باشگاهی مون کمک کنه؟
مصلما خیلی خیلی زیاد.....به این دلیل که رقابت زیاد میشه ، و در رقابت رشد وجود داره
- 10 سال از عمر لیگ حرفه ای کشور داره میگذره! تو این 10 سال کدوم مربی رو واقعا شایسته و درخور سپاهان دیدید؟ فرهاد، لوکا و یا امیر!
لوکا ، ولی در اصل ابراهیم زاده
- از سوالات کلی و تاریخی! یه خورده فاصله بگیریم! فصل جدید سپاهان رو تا به اینجا چطور دیدید؟! فصل نقل و انتقالات خوبی رو داشتید... درسته؟
افتضاه.....اصلا خوب نبودند....فصل نقل و انتقالات هم فقط دو بازیکن جانواریو و خسرو حیدری خوبن...ولی کاظمی و عنایتی :13:...اهان ، یانوش هم تا الان که خرید خوبی بوده
- به نظرت تو این چند هفته از دست دادن عماد رضا در خظ حمله سپاهان چقدر به چشم اومده؟ واقعا بازیکن خوبی رو از دست دادید!
خیلی خیلی زیاد....این توره که فقط بلده بزنه بیرون....عنایتی هم که به خودمون گل میزنه.....کاظمی هم که نمیدونه باید چیکار کنه...فقط این یانوش هست که خوب بازی کرده
-البته تو اون تیم مصریه که اتفاقا تو رقابت های باشگاهی مصر خیلی قدرتمنده هم علی الحساب ظاهر نشده و یه بازی هم واسه تیمش انجام نداده! به احتمال زیاد اونم الان داره حسرت میخوره که چرا تو سپاهان نیست!!بگذریم...:20:
»» تو شروع این فصل تقریبا نیمی از بازی هاتون رو مساوی کردید! دربی نقش جهان رو باختید و بازی مهم سپاهان - استقلال رو هم میشه گفت با بدشانسی محض واگذار کردید! فکر می کنی این عدم نتیجه گیری در نه هفته ای که برای سپاهان گذشته به چی بر میگرده؟
البته این رو هم باید بگم که هنوز تیم ، تیم نشده .....بازیکن ها با هم مچ نشدند...باید صبر کرد تا ببینیم در اینده چی میشه
- برسیم به بازی سپاهان - استیل! تقابل دو تیم پرمهره و البته پر حاشیهی این فصل! واسه شروع نظر کلیت راجع به این بازی چیه؟
به نظر من سپاهان میتونه ببره....چرا که به چشم من استیل اذین مثل تیم منسیتی میمونه ، و هنوز وقت لازم داره تا بتونه یک تیم بشه......در یک تیم فقط بازیکن مهم نیست....سبک و تاکتیک و کادر فنی و نظم هم دخیل هست...چیزی که ذوباهن اونو داره
- نقاط قوت هر دو تیم خصوصا سپاهان که طرفدارشی رو برای این بازی در چی میبینی؟
خوب ، خسرو با تاکتیک و سعتی که داره ، میتونه تیم رو به جریان بندازه ، و با سانت های خوبش بر روی سر مهاجمان قد بلند سپاهان (یعنی توره و یانوش و عنایتی) ایجاد موقیعت بکنه....و همینطور با پاس های خوب نویدکیا به مهاجمان ، میتونیم شاهد موقیعت های خوبی باشیم...........از استیل اذین اطلاعی ندارم
- نقاط ضعف هر دو تیم خصوصا استیل را چطور ارزیابی می کنی؟
نقطه ی ضعف سپاهان ، زد حمله است............و نقطه ی ضعف استیل پرسینگ
- فصل گذشته استیل واسه سپاهان ایجاد دردسر کرد و اگه اشتباه نکنم تونست سپاهان رو دابل کنه! فکر می کنی کدوم مهره های استیل آذین میتونن عاملی بشن برای تکرار اون خاطره بد؟!
(یه چیزی تو مایه های من سیتی که واسه ی چلسی شده گربه ی سیاه ).......غلامی بهترین بازیکن استیل
- مصدوم و محرومی تیمتون داره؟
راستش خبر ندارم
- ترکیب مناسب برای سپاهان؟
رهمتی
عقیلی--حسینی--خسرو حیدری---بنگر
جعفری---حاج صفی---نوید کیا---جانواریو (نمیدونم هست یا نه )
توره---یانوش--
- و خوب پیش بینیت از نتیجه و احیانا گلزنان بازیه فردا؟
2-1 سپاهان
- یه چند تا سوال غیر لیگی هم اگه اجازه بدی ازت بپرسم! الان همشهریتون ذوب آهن در آستانه رسیدن به فینال CL آسیاست! این درحالیه که قلعه نوعی باز نتونست از مرحله گروهی بالاتر بره! خیلی ها معتقدند امیر مربی موفقی برای آسیا یا تورنومنت های بین المللی نیست؟ نظرت راجع به این دیدگاه چیه؟
خوب شاید قلعه نوعی به این دلیل که نمیتونه سبک های متفاوتی رو اجرا بکنه ، موفق نمیشه
- حرف ژنرال سابق آبی ها شد! میخوام نظرت رو راجع به حواشیه اخیره پیرامون قلعه نوعی بپرسم! نحوه برخوردش با کاظمیان و پس از اون برنامه نود...
به نظر من حاشیه رو خبرنگارا ایجاد کردند......ممکن واسه ی هر مربی و بازیکنی پیش بیاد.....(مثل یکام و فرگوسن)
- فکر می کنی ما شاهده موفقیت سپاهان مثل سال 2007 در لیگ قهرمانان به همراه قلعه نوعی باشیم؟
خیر :31:
- و سوال پایان! کدوم سوال از این مصاحبه شما رو به خودش جلب کرد و کدوم سوال باعث شد که از حس و حاله خوندن و جواب دادن بیفتید!؟!!!:31: باتشکر...:11:
همش خوبه داش حسین :11::40:
2.5 ميشه يا 2.75 :31:نقل قول:
چه رتبه ای رو برای پرسپولیس در انتهای فصل پیش بینی می کنی ؟
رتبه ای بین رتبه دوم و سوم
:13::41:نقل قول:
مصاحبه با کدوم آدم عاقلی !!!!! بود ؟
همش شر و ور گفته.
لطفا رعايت كنيد
ایول .......سپاهان لوله کردددددددددددددد:27::8::5:
هفته دهم ليگ برتر فوتبال/
ذوبآهن مقابل شاهين متوقف شد
خبرگزاري فارس: ذوبآهن در ديدار مقابل شاهين بوشهر متوقف شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار دو تيم شاهين بوشهر و ذوبآهن از ساعت 17 امروز در ورزشگاه شهيد بهشتي در حضور 5 هزار تماشاگر بوشهر آغاز شد كه با نتيجه تساوي يك بر يك به پايان رسيد.
مهدي رجب زاده در دقيقه 45+2 تك گل شاگردان ابراهيمزاده را به ثمر رساند، اما اين پايان كار نبود و در نيمه دوم و در دقيقه 70 ايمان حيدري كار را به تساوي كشاند.
شاهين حاجبابايي، قضاوت اين ديدار را بر عهده داشت. وي به محمد احمدپوري از شاهين بوشهر و قاسم حداديفر از ذوبآهن كارت زرد نشان داد.
ذوبآهن با اين تساوي 21 امتيازي شد و در صدر باقي ماند، اما در صورتي كه پرسپوليس با اختلاف 3 گل مقابل ملوان به برتري برسد، صدر جدول را از دست خواهد داد.
شاهين نيز با اين تساوي 9 امتيازي شد و با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به شهرداري تبريز در رده شانزدهم جدول قرار گرفت
هفته دهم ليگ برتر فوتبال
سپاهان، استيلآذين را گلباران كرد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال سپاهان با نتيجه 5 بر صفر برابر استيلآذين به برتري دست يافت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيمهاي سپاهان اصفهان و استيلآذين در هفته دهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 16 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان با حضور 2 هزار تماشاگر برگزار شد.
هر چند در نيمه اول دو تيم بازي جذابي به نمايش نگذاشتند و نتوانستند موقعيت خطرناكي را روي دروازهها خلق كنند، اما در نيمه دوم سپاهانيها بازي هجومي آغاز كردند و با 5 گل از سد حريف خود گذشتند.
محرم نويدكيا در دقيقه 49، رضا عنايتي در دقيقه 51، جواد كاظميان در دقيقه 63، احمد جمشيديان در دقيقه 70 و ميلوراد يانوش در دقيقه 85 گلهاي تيم اصفهاني را به ثمر رساندند تا شاگردان امير قلعهنويي چهارمين پيروزي خود در اين فصل را جشن بگيرند.
قضاوت اين ديدار بر عهده هدايت ممبيني بود. وي به امير شاپورزاده از استيلآذين و خسرو حيدري از سپاهان كارت زرد نشان داد.
مظلومي: استقلال ثابت كرد تيم بزرگي است
اگر ده نفره نميشديم صددرصد برنده بوديم. به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، پرويز مظلومي پس از اتمام ديدار دو تيم استقلال و صبايقم در چارچوب هفته دهم ليگ برتر گفت: با تيم 10 نفره جانانه جنگيديم و نشان داديم چه تيم بزرگي هستيم. صبا با اينكه در زمين خود بازي ميكرد وليكن قادر نبود بر اساس كارهاي تاكتيكي به گل برسد. براي اين فوتبال تاسف ميخورم به خاطر يك گل بازي جوانمردانه زير سوال رفت. ما اگر 10 نفره نميشديم صد در صد برنده اين بازي بوديم. وي ادامه داد: بازي پر برخوردي بود كه باعث شد در نهايت براي بازي هفته آينده تيم را به صورت كامل در برابر رقيب سنتي در اختيار نداشته باشيم. در هر صورت به همه بازيكنانم خسته نباشيد ميگويم و باز هم تكرار ميكنم كه با احتساب اوقات تلف شده 90 دقيقه 10 نفره بوديم ضمن آنكه مجبور شدم از برخي از بازيكنان به علت كمبودهايي كه داشتيم در پستهاي غير تخصصي استفاده كنم.
----------
اين استاديوم قم هم عجب زمينش خرابه . فقط سبز بود اما دريغ از يك جا كه توپ روي زمين قل بخوره و نپره ....
شما لطف کنید وقتی از پستم نقل قول میگیری از همش نقل قول بگیر که همه متوجه بشن چی گفتم.نقل قول:
متاسفانه پستم هم حذف شد.
الان هم سر حرفم هستم، این مصاحبه fans vs fans هیچ چیز جالبی نیست که میگذارین.
نظر شخصي شما اينه كه fans vs fans خوب نيست؟....قبول ..ولي به نظرت درسته كه نظر ديگران رو شر و ور و شخصيت ادم اونجوري بيان كنيم؟گيرم كه طرف اصلا علي كريمي رو تو تركيب پرسپوليس گذاشت شما نبايد اونجوري بگي.بار فني حرفي هم كه زدي مياد پايين.نقل قول:
این مصاحبه fans vs fans هیچ چیز جالبی نیست که میگذارین.
مخلصم
دوست من!:20:نقل قول:
گروه نو پاست و عیب و نقص زیاد داره! (شکی توش نیست) مطمئنا امکان داره منه طراح سوال، خلاقیتی تو سوالام به کار نبرم.... یا منه کارشناس زیاد واسه جواب دادن وقت و انرژی صرف نکنم! این ها همه وجود داره و کسی کتمان نمی کنه!
اما هدف گروه، هدف مثبتیه! هدفیه که میتونه به احیا کردنه انجمن خبر ورزشی در راستای مثبت ولو به مقدار کم کمک کنه! اگه اینجور نبود طراحای سوال یا کارشناسا وقتشون رو واسه این گروه نمی گذاشتند!
نظر شما برای من کاملا محترمه که میگید این گروه یا مصاحبه هاش جالب نیستند! ولی کاش میگفتید که چرا همچین نظری دارید!
ضمن اینکه با صحبتای آقا مهدی تو پست آخرشون کاملا موافقم!:20:
یاعلی:11:
دوست عزیز شما بگین که این بحث چه فایده ای برای اینجا داره؟
اصلا هیچ ارتباطی به این تاپیک نداره. این تاپیک با توجه به عنوانش باید اخبار فوتبال باشگاهی ایران رو پوشش بده نه مصاحبه هوادارها با همدیگه رو.
یه نفر اومده سوال پرسیده، یکی هم جواب داده. اونم چه پاسخهایی!!!
کلا جوابهاشون خیلی مبتدیه. بالاخره بین یکی مثل من و اون کسی که شما مصاحبه ش رو گذاشتین که یه هوادار ساده هستیم و یه کارشناس واقعی فرق زیادی هست. یه وقت اینجا میایم بحث میکنیم و جواب همدیگه رو میدیم، قضیش خیلی فرق داره.
ولی اینجا مصاحبه با یه هوادار عادی قرار داده میشه.
اصلا مفید نیست.
حالا خطاب به آقا مهدی و کاربر محترم pcprofile که اسمتون رو نمیدونم،
لطف کنید و بگین که این مصاحبه ها با افراد عادی چه فایده ای برای خوانندگان این تاپیک داره؟؟؟؟
کسی که اسم خودشو میگذاره کارشناس یه تیم باید از آخرین اخبار اون باشگاه اطلاع داشته باشه.نقل قول:
گيرم كه طرف اصلا علي كريمي رو تو تركيب پرسپوليس گذاشت شما نبايد اونجوري بگي
اشکال نداره، این به اون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بار فني حرفي هم كه زدي مياد پايين.
من که تو این مصاحبه ها بار فنی ندیدم که بخوام فنی جواب بدم.
يعني نميشه با افراد عادي مصاحبه گذاشتنقل قول:
لطف کنید و بگین که این مصاحبه ها با افراد عادی چه فایده ای برای خوانندگان این تاپیک داره؟؟؟؟
بعد هم مگه اين گروه اومده اين كارو توي تلويزيون انجام داده
توي اين فروم تا جايي كه من ميدونم احتمالا به جز شما همه عادي هستن
پس در سطح خودمون خوبه
بعد هم دوستمون گفتن كه شروع كار اين گروهه
طبيعتا هنوز ايراد داره
مسئولين گروه هم آروم آروم با شناخت بيشتر كارشناساشون مطمئنن بهتر عمل ميكنن
و طبيعتا از اونجايي كه قرار نيست همه كارشناس باشن در آينده انتخابهاشون هم محدودتر ميشه
به نظر من كه اين گروه واقعا فضاي يك نواخت تاپيكها رو عوض كرده
بعد هم قرار نيست حتما اين مصاحبه ها بار فني داشته باشه
بيشتر بهانه ايست براي رشد خود افرادي كه باهاشون مصاحبه ميشه
خوب این چیزی که گفتی، جواب سوال من نبود.نقل قول:
اونجور که از اسم تاپیک برمیاد باید اخبار لیگ 89-90 رو پوشش بده.
ارتباط این تاپیک و مصاحبه با افراد عادی که اسم کارشناس به خودشون دادن رو بگو.
من که ادعای کارشناس بودن نکردم.نقل قول:
توي اين فروم تا جايي كه من ميدونم احتمالا به جز شما همه عادي هستن
:41:
بله، مخصوصا فضای این تاپیک رو. :46:نقل قول:
به نظر من كه اين گروه واقعا فضاي يك نواخت تاپيكها رو عوض كرده
پس قراره چی داشته باشه؟نقل قول:
قرار نيست حتما اين مصاحبه ها بار فني داشته باشه
سپاهانو حال کردین استیل اذینو نابود کرد
پایان پستم بهش پاسخ دادم.:20:نقل قول:
در عنوان تاپیک واژه ای به نام خبر وجود نداره! این نکته اول!نقل قول:
اما نکته دوم! من هم مثل شما و همه قبول دارم که ما در انجمن خبر ورزشی زیست می کنیم!! انجمن خبر ورزشی یعنی چی؟ یعنی اینکه من و شما و خلاصه همه کسایی که به اخبار علاقه دارن، بیان خبر بزارن و سایرین بخوننشون! درسته؟:20:
پس مسالتون! من و شما چرا داریم الان پستای کاملا غیر خبری میدیم؟! حتما دلیلش اینه که Fan vs Fan و مصاحبه هاش خبری نیستند و ما داریم راجع به اون می بحثیم! پس با این حساب من نتیجه میگیرم قبل از ایجاد Fan vs Fan ما اصلا پست غیر خبری نداشتیم نه؟! پستای دنباله داری نداشتیم که دو یا چند کاربر دارن به زور میخوان عقاید و دیدگاهاشون رو به هم تحمیل کنن تا نهایتش اگه شانس بیاریم یکیشون یا یه گروهیشون کوتاه بیان تا تاپیک فرت نشه!!؟!:18:
آیا همه پستای شما تو انجمن خبر ورزشی، پست خبری (کپی از خبرگزاری ها) بوده؟! اگه نبوده پس معنی این جمله چیه؟:20:
.نقل قول:
.
.
من وکیل وصی کسی نیستم! اون دوستی که اومده به عنوان کارشناس (واژه کارشناس فقط یه لفظه! نه در این معنا که اونی که پاسخ سوالات رو میده از همه بیشتر میفهمه! شما با کلمش مشکل داری، بخونش طرفدار یا هر چیزی که خوشت میاد) پاسخه سوالا رو داده، میتونه بیاد جواب شما رو بده!نقل قول:
صحبت من اینه که اگه هر طرفداری به عنوان کارشناس میاد پاسخه سوالات Fan vs Fan رو میده، حداقل اومده قبل از یه بازی نظراتش رو، بدون پراکنده حرف زدن، بدون بحث های از نوع جدل و بدون هیچ مشکلی راجع به تیمش میگه! کما اینکه حرفاش صحیح نباشه! کما اینکه حرفاش مبتدی باشه!
ضمن اینکه تمامی اعضای این گروه میتونن تو خود گروه بیان به کارشناس فلان مصاحبه نمره بدن که آقا خوب بوده یا ضعیف بوده!
یه لحظه!!! مگه اینجا فقط جای اخبار نبود؟!نقل قول:
بله فرق می کنه! 90 درصد بحثا کش پیدا می کنه! حوصله همه رو سر میبره! هیچ کدوم از طرفین بحث قانع نمیشن! قانع هم بشن نمیان اعتراف کنن که قانع شدیم حداقل بحث ثمری داشته باشه! نیمی از این 90 درصد بحث، تبدیل میشه به جدل! مدیرا و همکارا رو به دردسر میندازه! یه سری معلق! یه سری بن میشن! بعد با همه این رفتارامون میایم واسه تنوع پست میدیم چرا این انجمن شمارش پستش خاموشه! چرا دکمه تشکر وجود نداره! بچه های انجمن تی وی شاهدن! تو اونجا پست چهار کلمه ایه: تکرار سریال کی است؟ جزء پستا شمارش میشه، ازش هم تشکر میشه!:18: اما این پستای منو شما به خاطر همین بحثای چرت که شما میای طرفش رو میگیری و میگی "فرق می کنه" مساوی همون پیغامیه که شما میای تو پروفایل من میزاری!!!! ناچیز!نقل قول:
مفید از دید شما چیه؟:20:نقل قول:
حسین هستم با نام کاربریه pcforlife!!!:10:نقل قول:
فواید Fan vs Fan از دید من!
- نظر کارشناس (کاربر منتخب برای مصاحبه:31:) خیلی صریح قبل از بازیه تیمش در مصاحبه بیان میشه!
- چون سعی میشه تو طراحی سوال، بیشتر راجع به خوده تیم (گذشتش و شرایط فعلیش) + بازی پیشه روش صحبت بشه، پاسخ ها هم بیشتر حوله محوره همین موارده!
- این اعلام نظر کاملا متمرکزه بر سوالایی که مطرح میشه و مثل اکثر بحثایی که معمولا انجام میشه پراکنده گویی نیست!
- کاربر مطمئنه بعد از ارائهی نظرش طراح سوال نمیشینه به خاطره هر جواب و نظرش باهاش بحث کنه! میخوام بگم اعلام نظر یکجانبه و یه جورایی غیر مستقیمه!
- کسایی که مصاحبه رو میخونن، اگر عیبی به پاسخی بگیرن، مجبورن خودشون به نوعی پاسخ همون سوالی رو بدن که کارشناس بهش جواب صحیحی رو نداده! یعنی چی؟ یعنی حتی در صورت به وجود اومد بحث، پشت بند مصاحبه، اون بحث حول محور سوالای مصاحبه هستش!
- شخصا پیش بینی می کنم که این مصاحبه ها میتونه کمکی باشه (هر چند ناچیز) برای منطقی تر شدن هممون تو بحثا! میتونه کمکی باشه برای هممون که برای رسیدن به موضوعی واحد بحث کنیم نه برای رو کم کنی! و نهایتا کمکی باشه برای اینکه ما اعلام نظر کنیم نه اعمال نظر!:20:
اين خياباني ديگه شورو در آورده.. طرف كَر هم باشه ميتونه بفهمه طرفدار پرسپوليسه..!
مگه این افراد راجع به کهکشان آندرومدا یا لیگ جهانیه واترپولو حرف زدن؟!:18:نقل قول:
دادا !!!!:31:راجع به یه بازی از همین لیگ ایرانه خودمون صحبت کردن و پاسخه سوالاته مربوط به همین فوتبال باشگاهیه وطنیمون رو دادن!!
چقد جریان رو سخت میگیری!!:18: این واژه کارشناس رو هم کردی پیرهن عثمان!:31::46:
پاسخ:نقل قول:
.نقل قول:
.
.
والا من دقیقا نفهمیدم مشکل شما با گروه و مصاحبه هاش چیه؟!
اگه مصاحبهی مذکور ضعیف بوده یا مفید نبوده، من شرمنده چشاتونم که خوندنش! خوبه؟:20:
والا همین Fan vs Fan تو یکی از بزرگترین فروم های ورزشیه فارسی زبانه اینترنت، یه انجمن مخصوص داره با همین نام و کم و زیاد ازش استقبال میشه! بعد اینجا نمیدونم چرا ما...!!!
كأنَ لم يكن شيئاً مذكوراً
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من كه داشتم از گروه دفاع ميكردم:18:
نسبت به جوابي كه به من داديد مطمئنيد؟
نه عزیز! اون جوابه مربوط به شما نبود!:31: ای دادبیداد!:31:نقل قول:
اون نقل قول شما فقط پاسخ سوال آقا مجتبی (mojtaba-civil) از شما بودش که تو همون پست قبلیتون جواب دادید! ادامه صحبتم هم مربوط میشد به آقا مجتبی که مثل اینکه سوء تفاهم پیش اومد!:20:
خلاصه مخلصیم!:10:
خیابانی..واقعا مزخرف ترین گزارشگری هست که در تموم عمرم دیدم.حتی علیفر رو بهش ترجیح میدمنقل قول:
سرهنگ که سلطانه!:21::31:نقل قول:
علیفر رو بهش ترجیح میدم
میانگین تماشاگر هفته دهم؛8600 نفر
سایت گل- در هفته دهم لیگ برتر در مجموع 78 هزار نفر تماشاگر 9 بازی بودند که میانگین 8600 نفر برای هر بازی را داشت که این آمار نسبت به هفته گذشته افزایش داشت. در این هفته بازی تراکتورسازی و نفت تهران با 30 هزار و نفت آبادان با پاس با 20 هزار نفر پرتماشاگرترین بازی ها بودند و در بازی پیکان و مس نیز کمتر از 500 نفر در ورزشگاه حاضر شدند که کمترین تعداد تماشاگر در یک بازی از این فصل است. بازی های پرسپولیس و استقلال نیز نتوانست تماشاگر زیادی را به ورزشگاه بکشاند و تراکتورسازی همچنان رکورد تماشاگر را در اختیار دارد.
طرف توپ زده بیرون داره افسوس می خور هنقل قول:
خیابانی..واقعا مزخرف ترین گزارشگری هست که در تموم عمرم دیدم.حتی علیفر رو بهش ترجیح میدم
میگه : این بازیکن هر بار که توپ شوت می کنه با خدای خودش راز نیاز می کنه :39:
طرفدار ملوان در راه انزلی خوشحالی میبرند :39:
خدایش دلتون میاد ادم به این خوبی هر چقدر هم فوتبال کسل کننده باش بازم با وجود خیابانی خیلی جذاب میشه
گزارش خیابانی :
مربی تیم بازنده اینجاست ، سلام اقای مربی بازنده ، حالا که شما بختید چه احساسی دارید ؟ با این باخت مقابل استقلال چی کار میکنید ؟ ایا به این باخت فکر میکنید ؟
خب میخایم با مربی ملوان که تونست علی دایی رو بازنده کنه صحبت کنیم
اقای مربی شما که پیروزی رو بازنده کردید ....
خداییش دگمه mute روی همه کنترل ها رو برای ایشون ساختند
جانم ،به این میگن تیرباران تاریخ:27:نقل قول:
مهدی هاشمی نسب : یک مدافع عادی
یه دفعه میگفتی بازیکن محلاتی:31:
بيشتر از اينكه بازي پرسپوليس رو اعصابم بود گزارش اين خياباني رفته بود رو اعصابم.....:13:
من که قانع نشدم.نقل قول:
این پیشنهاد من بود، نظر من اینه که اصلا جالب نیست.
حالا خود دانی...
اگه فکر میکنی به درد بخوره بگذار. پیشنهاد من واسه بهتر بودن تاپیک بود، متاسفانه بقیه کاربرا نظر ندادن. طرف حساب من فقط 3 نفر بودن اینجا، کاش همه کاربرا نظر میدادن.
اگه فکر میکنی به تاپیک کمک میکنه، این مصاحبه ها رو بگذار.
ولی باز خوبه که خودتون هم قبول دارین که نظرات اون کارشناسها (هوادارها) حرفه ای نیست.
موفق باشید
:31::31::31::31:نقل قول:
عشقست :46:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
من که تا این گزارش میکنه صدا رو قطع میکنم اهنگ میزارم :دینقل قول:
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
به نظر منم خیلی خیلی خوبه....حداقلش اینه که دعوا خیلی کم شدهنقل قول:
غیاثی: روی اولادی پنالتی نشد، افشاریان 2 پنالتی برای پرسپولیس نگرفت
رضا غیاثی کارشناس داوری و رئیس سابق کمیته داوران ، درباره صحنه های نیمه اول بازی پرسپولیس – ملوان چنین گفت:
وی در خصوص برخورد شیث با اولادی گفت:برخورد اولادی با مدافع پرسپولیس یک تمارض کامل بود و به نظر من به هیچ وجه نمی توانست پنالتی باشد.افشاریان روی این صحنه اشتباه کرد.
وی ادامه داد : در دقیقه 39 مدافع ملوان روی رضایی خطا کرد ولی داور نظر دیگری داشت . او از صحنه دور بود و به نظر من اشتباه دومش را هم مرتکب شد.
وی در مورد دیگر صحنه مشکوک این بازی گفت : قبل از سوت پایان نیمه اول هم بازیکن ملوان محمدنوری را هل داد که این هم می توانست پنالتی دیگری برای پرسپولیس باشد.
کد:http://perspolisnews.com/mosahebe/16180-%D8%BA%DB%8C%D8%A7%D8%AB%DB%8C-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D8%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86-2-%D9%BE%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA.html#comments
مسعود مرادي داور دربي 69
سايت گل ـ اگر اتفاق خاصي نيفتد مسعود مرادي داور با سابقه فوتبال ايران قضاوت ديدار حساس استقلال و پرسپوليس را برعهده خواهد داشت. كميته داوران براي اين مسابقه سه گزينه سرشناس يعني سعيد مظفريزاده، محسن تركي و مسعود مرادي را در فهرست خود قرار داد ولي يك منبع آگاه در فدراسيون فوتبال به خبرنگار سايت گل خبر داد كه انتخاب مرادي براي دربي 69 قطعي شده است.
در دو فصل گذشته تركي و مظفريزاده اين بازي را قضاوت كردند ولي گويا حالا نوبت به مرادي رسيده است. اين داور كه در سالهاي اخير بارها با تصميمات جنجالي خود سروصدا زيادي به پا كرده است به احتمال فراوان ديدار استقلال و پرسپوليس را قضاوت خواهد كرد.
محتوای مخفی: منبع خبر
پژمان نوري: وقتي خوشحالم چرا نبايد خوشحالي كنم
سايت گل ـ خوشحالي بعد از گل پژمان نوري يكي از نكات قابل توجه ديدار پرسپوليس و ملوان بود. نوري كه چند سال در پرسپوليس بازي كرد و در ابتداي مسابقه هم توسط هواداران اين تيم تشويق شد، در دقايق پاياني كه گل برتري ملوان را به ثمر رساند خوشحالي كرد و گويا اين موضوع به مذاق پرسپوليسيها خوش نيامد.
نوري در گفتوگويي اختصاصي با سايت گل در خصوص اين موضوع ميگويد:«هر بازيكني كه بگويد بعد از گلزني خوشحال نيست دروغ گفته است و من هم بعد از گلي كه به ثمر رساندم طبيعي بود كه خوشحالي كنم.»
نوري در پاسخ به اين سوال كه قبول داري طرفداران پرسپوليس توقع نداشتن خوشحالي كني؟تأكيد ميكند:«آنها خودشان همه چيز را ميدانند و بيجهت نبود كه قبل از شروع بازي تشويقم كردند و گفتند پژمان باتعصب. من در سالهاي قبل تعصبم را به پرسپوليس نشان دادم و اين تيم را دوست دارم منتها وقتي گلزني كردم و وقتي خوشحال بودم چرا نبايد خوشحالي ميكردم من واقعا در آن لحظه بابت گلي كه زدم خوشحال شدم، چون ملوان را از صميم قلب دوست دارم و فوتبالم را مديون اين تيم هستم.»
ميگويند قرار بود نوري به پرسپوليس بيايد ولي علي دايي با اين موضوع مخالفت كرد و همين موضوع باعث شد تا پژمان قبل از شروع مسابقه به سمت دايي نرود. كاپيتان ملوان اين موضوع را رد كرده و ميگويد:«من در تونل دايي را ديدم و با او خوش و بش كردم در ضمن آقاي خوردبين را هم ديدم. وقتي دايي را در تونل ديدم ديگر دليلي نداشت به سمت نيمكت بروم و اين كارها نمايشي شده است.»
چهارشنبه مذاكرات عمادرضا و پرسپوليس جدي ميشود
سايت گل ـ بحث حضور عمادرضا مهاجم سابق سپاهان در پرسپوليس هر روز جديتر از روز گذشته دنبال ميشود. عمادرضا كه در حال حاضر بازيكن الزمالك مصر به حساب ميآيد از زندگي در اين كشور راضي نيست ضمن اينكه وضعيت خوبي در تيم فعلياش ندارد. عماد روز سهشنبه و در مسابقهاي دوستانه همراه با تيم ملي عراق مقابل تيم ملي قطر قرار ميگيرد و قرار است بعد از اين بازي به همراه حوارملامحمد به ايران بيايد.
عماد براي پيگير چند كار عقب افتاده و مالي به اصفهان خواهد رفت و گفته ميشود براي مذاكره با پرسپوليس به تهران خواهد آمد. هر چند اين مهاجم عراقي از نفت تهران و شاهين بوشهر نيز پيشنهاد دارد اما خودش اعلام كرده دوست دارد در پرسپوليس بازي كند ضمن اينكه به زندگي در ايران عادت كرده و حضور در تيمهاي ايراني را به بازي در ليگهاي قطر، امارات و مصر ترجيح ميدهد.
به احتمال فراوان مذاكرات عمادرضا و پرسپوليس از روز چهارشنبه آغاز خواهد شد، هر چند تاكنون از سوي باشگاه و كادرفني پرسپوليس هيچكس تمايل علي دايي براي به خدمت گرفتن اين بازيكن را تأييد نكرده است.
عمادرضا قراردادي 650 ميليون توماني با الزمالك مصر بسته ضمن اينكه قرار بود حدود 150 ميليون تومان هم به ازاي بازيهايش در اين تيم بگيرد در ضمن اگر او بخواهد از اين تيم جدا شود بايد مبلغي حدود 250 ميليون تومان نيز براي دريافت رضايتنامه بپردازد. وي در حال حاضر در شهر اربيل عراق به سر ميبرد و براي حضور در قطر ويزايش را نيز دريافت كرده است.
دایی 80 دقیقه آرفی را ندید!
مرجع خبری پرسپولیس : «آرفی ... اشپیتیم» این شعاری بود که از همان دقایق ابتدای بازی و پس از گل دوم ملوان روی سکوهای ورزشگاه آزادی شنیده می شد.
پرسپولیس پیش از داربی باخت، در حالی که شاید آنقدرها بد نبود تا مستحق شکست مقابل ملوان باشد اما برخی کج سلیقگی ها به یک شکست ناامید کننده قبل از داربی 69 دامن زد.
غلامرضا رضایی که گل اول تیمش را در دقایق ابتدایی به ثمر رساند از شرایط بدنی نامطلوبی رنج می برد و از دقیقا 30 به دلیل خستگی و افت بدنی از جریان بازی خارج شد! با این وجود علی دایی که اصرار عجیبی برای استفاده از سیستم 1-3--2-4 دارد این بار هم تا دقیقه 90 به مهاجم ناآماده تیمش دل بست تا چوب کج سلیقگی سرمربی ،شکست در آستانه دربی باشد.
اصرار دایی به استفاده از تک مهاجم ما را به یاد جملات کلودیو رانیری پس از نتایج ضعیف ابتدای فصل می اندازد. رانیری در اوج فشار انتقادات گفته بود من با 2-4-4 پیمان نبسته ام! سرمربی رم پس از اینکه به حرف خودش باور پیدا کرد با تغییر سیستم مقابل اینتر یک پیروزی دلچسب را به دست آورد و هم اکنون روی نوار موفقیت گام بر می دارد.
حقیقت اینست که پرسپولیس از کمبود تنوع تاکتیکی برای رسیدن به دروازه حریف رنج می برد. در حالی که اشپیتیم آرفی مهاجم کارنامه دار این تیم 80 دقیقه روی نیمکت نشست، استفاده از غلامرضا رضایی ناآماده و مصدوم به عنوان تک مهاجم و اصرار بر استفاده از عمق مقابل تیمی که با 10 بازیکن در مقابل پرسپولیس دفاع می کرد عملا شانس صدرنشینی را از سرخپوشان پایتخت گرفت.
اشپیتیم آرفی که در همان دقایق اندک حضورش مقابل شهرداری تبریز در ورزشگاه یادگار امام ستاره تیمش بود و در تمرینات روزهای گذشته عملکرد درخشانی داشت در حالی در 10 دقیقه پایانی و با فشار جو ورزشگاه به زمین رفت که در چند صحنه با عبور از مدافعین حریف خود را در موقعیت مسلم گلزنی قرار داد اما در همین معدود موقعیت ها نیز از سوی نفراتی چون علیرضا محمد و هادی نوروزی تغذیه نشد!
اینکه چطور دایی بروی مهاجمی با توانایی های آرفی چشم می بندد و هر روز یک بازیکن بی نشان خارجی به صورتی تستی در تمرینات این تیم شرکت می کند نکته قابل تاملی است.
سرمربی پرسپولیس 90 دقیقه بازی ضعیف امیرحسین فشنگچی در جناح چپ ندید تا تعادل جناحین تیمش به کلی از دست برود. وقتی این نکات را با بازی ضعیف مهدی شیری در خط میانی و نیمکت نشینی های نفراتی چون سامان آقازمانی که پدیده فصل گذشته پرسپولیس بود مقایسه می کنیم به نظر می رسد برخی لجبازی ها در ناکامی های اخیر سرخپوشان پایتخت تاثیرگذار است.
پرسپولیس پیش از برگزاری داربی پایتخت از 5 مسابقه اخیرش تنها 6 امتیاز گرفته که برای تیمی در قواره قهرمانی ناامید کننده است. اینکه چطور خط دفاعی این تیم پس از دو سال بازی در کنار هم هنوز به درک مشترک و بازیخوانی لازم نرسیده نیز همچنان سوالی بی جواب است.
علی دایی اگر پیروزی در دربی پایتخت را می خواهد باید از اصرارهای بی جهت و لجبازی هایش دست بردارد. پرسپولیس نفراتی چون اشپیتیم آرفی، محمد منصوری و سامان آقازمانی را دارد که می توانند در مواقع لازم گره گشای این تیم باشند اما...
و دست آخر اینکه حاصل این اصرارهای بی جهت شاید این بود که علی پروین دوباره در ورزشگاه آزادی تشویق شود!
کد:http://perspolisnews.com/football/16185-1-3-2-4-%D9%88-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D9%87%DB%8C%DA%86!.html
خدا رحم کنه. به جز بازی فینال جام حذفی پارسال، سالهای قبل هر وقت مرادی واسه پرسپولیس سوت زده، خیلی بد داوری کرده.نقل قول:
بازی پرسپولیس-پاس تهران تو سال 82 هیچ وقت از ذهن هوادارها پاک نمیشه، همچنین فینال جام حذفی سال 85 بین پرسپولیس-سپاهان تو اصفهان و بازی پرسپولیس-مس هم تو سال 87 از شاهکارهای این داور بود.
:41:
عماد رضا از سال 85 تا حالا هر سال همین جوری پرسپولیس رو سر کار گذاشته، حالا باید دید که امسال چه کار میکنه.نقل قول:
چهارشنبه مذاكرات عمادرضا و پرسپوليس جدي ميشود
هر چند اين مهاجم عراقي از نفت تهران و شاهين بوشهر نيز پيشنهاد دارد اما خودش اعلام كرده دوست دارد در پرسپوليس بازي كند ضمن اينكه به زندگي در ايران عادت كرده و حضور در تيمهاي ايراني را به بازي در ليگهاي قطر، امارات و مصر ترجيح ميدهد.
البته مدیر برنامه های عماد رضا گفته که باشگاه الزمالک گفته که عماد رضا تا پایان سال 2010 (یعنی تا اوایل دی ماه) نمیتونه به هیچ تیمی منتقل بشه
دمت گرم :10:نقل قول:
بالاخره اینجا یه سپاهانی پیدا شد :31:
من که داشتم دق می کردم
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
دمت گرم :10:نقل قول:
بالاخره اینجا یه سپاهانی پیدا شد :31:
من که داشتم دق می کردم
سه بار :31:نقل قول:
غیاثی: روی اولادی پنالتی نشد
فدای تو :46:نقل قول:
جورج با: رژيم صهيونيستي را به رسميت نميشناسم
جورج با بازيكن تستي و ساحل عاجي پرسپوليس گفت: از نظر تفکر اجتماعی رژيم صهيونيستي را به رسميت نميشناسم.
جورج با بازيكن تستي و ساحل عاجي پرسپوليس گفت: اگر به من بگويند من را از نظر فني قبول ندارند ناراحت نخواهم شد چرا كه من يك بازيكن حرفهاي هستم و سابقه و كارنامهام كاملا مشخص و واضح است اما اينكه سابقه حضور من در يكي از تيمهاي رژيم صهيونيستي امروز برايم مشكل ساز شده بسيار آزار دهنده است چرا كه من بازيكني هستم كه در تيم ملي ساحل عاج در كنار دروگبا فوتبال بازي كردهام.
از نظر تفكر اجتماعي هم رژيم صهيونيستي را به رسميت نميشناسم چرا كه من در خانوادهاي بزرگ شدهام كه قيم من يك مسلمان بوده و با توجه به اينكه خودم كاتوليك هستم اما بهترين دوستانم از كشورهاي مراكش هستند و همه آنها مسلمان اند.
جورج با در پايان گفت: قبل از اينكه به ايران بيايم فقط علي دايي را ميشناختم چرا كه وي يك بازيكن بزرگ است و در كل دنيا فوتبال ايران را با نام او ميشناسند. اگر او به من اعتماد كند و مورد تاييد كادر فني پرسپوليس قرار بگيرم قطعا تمام تلاش خود را براي شادي هواداران اين تيم انجام خواهم داد و حتما اين هواداران از من راضي خواهند بود.
کد:http://perspolisnews.com/mosahebe/16201-%D8%AC%D9%88%D8%B1%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DA%98%D9%8A%D9%85-%D8%B5%D9%87%D9%8A%D9%88%D9%86%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%8A-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%B3%D9%85%D9%8A%D8%AA-%D9%86%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%85-.html#comments