آقا من از پودرای چاقی فروشگاه shop.behface.com استفاده کردم حدود 10 کیلو اومدم بالا
اشتهام خیلی خوب شده جوری که هر چی می خورم بازم گشنمه ..
اسم پودرشم افلاطونه ولی حواست باشه هیچ دارویی بی عوارض نیست .
Printable View
آقا من از پودرای چاقی فروشگاه shop.behface.com استفاده کردم حدود 10 کیلو اومدم بالا
اشتهام خیلی خوب شده جوری که هر چی می خورم بازم گشنمه ..
اسم پودرشم افلاطونه ولی حواست باشه هیچ دارویی بی عوارض نیست .
یه تجربه هم من دارم اگه پر خوری کنید و زوری غذا بخورید بعده چند وقت معدتون جا باز میکنه اشتهاتون زیاد میشه در نتیجه کم کم چاق میشید من نتیجه گرفتم
پودر افلاطون هم من چند سال پیش یه مدت میخوردم عالی بود ولی بعد از قطع مصرف دوباره یکم وزن کم کردم
سلام.
من نمیدونم چرا یه عده دوست دارن چاق بشن ، بخدا من یکی از چاق شدن متنفرم.. تا وقتی که لاغر هستی و چابکتر هستی و 100% این ثابت شده که افراده لاغر نسبت به افراده چاق از سلامتی بیشتری برخوردار هستن ، آخه چرا ...
آدمایی رو میشناسم که واسه اینکه یک کیلو وزن کم کنن دارن خودشونو به آبو آتیش میزنن ، اونوقت شما اینقدر تلاش میکنین تا چاق بشین ، البته من نمیگم که لاغر بدقواره بمونین ، ولی وقتی میگین چاق شدن ، من به یک آدمی فکر میکنم که 90 کیلو وزن داره !! درسته آدم باید یکم تپل مپل باشه فقط در اندازه ای که ترکیبو قواره اش به هم نریزه. اگه هم احیانا خواستین کمی خوش هیکل تر بشین ، حتما زیر نظر مربی زیبایی اندام اینکارو انجام بدین.. چون ممکنه به جای چاق شدن اشتباهی شکم در بیارین که خیلی خیلی زشته.
با آرزوی بهترینها..
این دوستانی که اینجا هستند میخوان به وزن نرمال و ایده ال برسن نه اینکه چاق بشن
البته من باشگاه زیبایی اندام رو هم پیشنهاد میکنم
هم ورزشه و باعث زیبایی بدنتون میشه و هم اشتهاتون رو افزایش میده
دکترجان والله من بعد از 25 سال که لاغر بودم (حدود 50 کیلو با قد 180 ) تنها چیزی که تونست کمکم کنه همین افلاطون بود! نه دکتر تغذیه نه رژیم نه سیپرو نه شیکوریدین نه .... ! با افلاطون 20-30 کیلو وزن اضافه کردم!نقل قول:
صد در صد یه چیزی این وسط هست که باعث میشه افلاطون این تاثیر رو داشته باشه ولی من تا حالا پزشکی رو ندیدم که بدونه چی داخله افلاطون هست و بگه به خاطر اون افلاطون خطرناکه! تنها چیزی که میشنوم اینه که گفته میشه مواردی بهشون مراجعه کردن به خاطر عوارض افلاطون! فقط همین! به نظرم اول باید بدونیم افلاطون داخلش چی داره بعد در مورد عوارض اون دارو (یا هر چیزی دیگه ای) بحث کنیم!
و یه مورد دیگه اینکه افلاطون یه اسم عمومی برای این جور پودرهای چاقی هست! 100 مدل داره! هر کی هرچی پودر داره میریزه توی یه قوطی و روش مینویسه افلاطون! شاید بعضی هاشون مشکل دارن که عوارضش فقط برای بعضی هاس و بقیه مشکلی ندارن!
بالاخره بخوریم یا نه؟...........
دوست گرامی دقیقا به همین علت که نمی دانیم داخل آن چی هست توصیه نمی شود . هر وقت از محتویات آن آگاه شدیم می توانیم آن را تائید کنیمنقل قول:
به نظر بنده خیر :41:نقل قول:
به نظرم اینکه یه عده (احتمالا کم سواد) توی زیرزمینها این پودر رو درست میکنن و جامعه ی پزشکی نمیتونه تشخیص بده داخلش چیه یه مقداری ناجوره
کار جامعه پزشکی تشخیص و بررسی چیزهایی که هر کسی می سازه نیست . بلکه کارش تائید و تجویز داروها شناخته شده و تائید شده می باشدنقل قول:
واقعيتش من يه مدت مصرف كردم حدودا 2 ماه . خيلي وزنم خوب شده بود . از 60 به 73 رسيدم . وقتي گذاشتمش كنار وزنم كم نشد تـــــا ماه رمضون . ديگه ماه رمضون همرو روزه گرفتم دوباره وزنم اومد پايين .
از مصرفش خيلي راضي بودم يعني تو اون مدتي كه مصرف كردم مشكلي واسم پيش نيومد . صورتو خيلي خوب چاق ميكنه . من خوشم اومد ازش اما فعلا دارم با بدنسازي وزنمو ميارم بالا .
بچه ها من یدونه خریدم 6تومن ایا این قلابیه؟؟
من که میخورم این افلاطونو فقط میخاستم اصل تر هم هست اخه قیمتش پایینه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب هر چی میگن بده بچه ها بیشتر طرفش میرن
نه عزیز شکل و قوطیش همینه این چیه که اصل و تقلبی داشته باشه
من مصرف کردم البته بگم تو بدنهای مختلف اثرات مختلف داره
اولین دلیل مصرف نکردن خصوصا برای افراد متاهل که در پست 7 هم توضیح داده شد
دوم خواب آور بودن شدید این محصول هست حتما اگه گوش نمی کنید و می خواید مصرف کنید زمانی که تو خونه هستید و نمی خواید کار مهم و یا رانندگی کنید تست کنیدنقل قول:
با توجه به اثراتي كه پودر افلاطون روي بدن دارد مي توان گفت داراي تركيبات استروئيدي است چون فعاليت جنسي را بعد از 2-3 روز از شروع درمان كاملا متوقف مي كند و علايم ديگر آن مانند افزايش سريع حجم عضلات و كاهش تستوسترون و بعضا گر گرفتگي از نشانه هاي مواد ممنوعه استروئيد هاست.
توصيه شديد مي كنم استفاده نكنيد ممكن است عواقب وخيمي مانند سرطان پروستات، عقيم شدن، نارسايي كبد و كليه و ... ايجاد كند.
من خودم تا 4 کیلو زیاد کردم ولی به خاطر همین موارد نصفه نشده بود انداختمش بیرون
توصیه من اینه اصلا نه به این روشهای سریع چاق شدن و لاغر شدن توجه نکنید واقعا اگه مناسب می بود و تایید شده سالیانه میلیاردها دلار در سرتاسر جهان صرف چاقی و لاغری نمی شد
دوستان نظرتون راجع به این چیه؟
پودر چاقي اهورا
متشكل از34گياه دارويي
بدون حتي 1ميلي گرم ماده شيمياي مثل كورتون و...
طي2دوره مصرف(1:بارگيري،2:تثبيت)به منظور عدم بازگشت
ويژه بانوان،آقايان
بدون نياز به ورزش حرفه اي
بدون هيچگونه عوارض جانبي
افزايش وزن حداقل kg5 دريك دوره
به ازاي خريدهر4بسته 1بسته به رايگان دريافت نماييد.
بهمراه برنامه غذايي(وروش مصرف معجون)رايگان متناسب با وزن،سن وقدشما
درمان لاغري**رفع گودي صورت**اشتهاآور**فرم دهنده اندام**نيروزا
و50 خاصيت ديگر
براي اخذ نمايندگي با شرايط ويژه با ماتماس بگيريد
اين معجون متشكل از34گياه دارويي ميباشدكه مقدارهريك حساب شده است وبرپايه خاصيت اشتهاآوري _نيروزايي_افزايش وزن ساخته شده است.اما بدليل كثرت گياهان دارويي موجوددرآن داراي50خاصيت ديگرمي باشد كه درزير به تعدادي از آنها اشاره مي نماييم:
1. سرشار ازانواع ويتامينهاوموادمعدني موردنيازبدن منجمله:ويتامينهايA,C,D,Eو خانواده Bوموادمعدني مانند آهن،فسفر،روي،فلورايد،كلسي م،پتاسيم،فيبر،پروتئين مي باشد.
2. تقويت كننده اكثراعضاي بدن منجمله:معده،لوزالمعده،koliye
، مثانه، كبد،روده كوچك،چشم،مثانه، دندان ولثه،استخوان،قلب،
اعصاب،متابوليسم بدن سيستم دفاعي بدن.
3. مفيددرجلوگيري ازانواع سرطانهاوجلوگيري ودرمان سنگ سازي كليه مثانه ولوزالمعده، پوكي استخوان،ميگرن،تشنج،تب وتصلب شرايين
4. تحريك غددترشح هورمون هاي رشد وكمك به افزايش قد.
5. اين معجون با تصفيه خون وكاهش كلسترول خون وتري گليسيريد آن از گرفتگي رگ ها وسكته قلبي جلوگيري كرده وباپاك سازي خون وكبدازايجاد لك وكك مك وسياهي پوست جلوگيري ودرمان ميكند.
6. لازم به ذكراست بعضي افرادباوجودخوراك عالي بازهم لاغر ميباشند،اين موضوع به اين دليل است كه تنهادليل لاغري كم اشتهايي وخوراك كم نيست بلكه عوامل ديگري همچون اعصاب اسپاس معده سيستم جذب مواد مغذي در روده هاو...مؤثراست كه اين معجون بر همه ي اين عوامل تأثير بسزايي دارد.
ما این پودر ها رو ( افلاطون و 007 ) رو آزمایش کردیم ، متاسفانه 2 تا ماده بیشتر توش نیست . یک ترکیب هورمونی کورتونایزر که خیلی شبیه ترکیب استروئید هست ( تقریبا میشه گفت ایزومرش هست ) و مخمر جو شیمیایی + پودر جوانه گندم .
قانونا مصرف این مواد به دلیل شیمیایی بودن خطرناک هست و ارگانیسم بدن رو بهم میزنه و توصیه نمیشه .
چاق شدن به عهده ترکیب کورتون هست که بیشتر با تشکیل چربی در اطراف شکم و صورت شکل میگیره و مخمر جو هم باعث پف کردن کل بدن ، گرسنگی شدید و تشنگی میشه .
اگر از دوستان کسی بخواد آزمایش دقیق انجام بده پ خ بزاره من بدم آزمایشگاه تخصصی داروسازی دانشگاه اصفهان تا دقیق تر بگن چی توش هست .
تشکرنقل قول:
اگه امکانش هست این اهورا را هم ازمایش کنید
حتما ، گیرم بیاد میدم آزمایشگاه .
مخمر جو؟ اگه منظور همین مخمرهایی هست که داروخونه ها در جعبه های 250 تایی یا 500 تایی (یا هر تعداد دیگه ای :دی) میفروشن روی جعبه اشون نوشته میشه روزی 8-9 تا خورد ولی من قول میدم روزی 30 تا هم خورده بشه (فکر نکنم دیگه بیشتر از 30 تا توی اون یه قاشق مربا خوری که از افلاطون که روزانه خورده میشه وجود داشته باشه) این اشتها و و پف کردن رو نمیارهنقل قول:
جسارت نباشه ولی لطفا مستندتر بحث کنید. منم الان میتونم بگم ازمایشگاه تخصصی داروسازی دانشگاه ساوجبلاغ افلاطون رو ازمایش کرده و داخلش شوید و شنبلیله است!!
همونجور که قبلا گفتم از اونجایی که من همه ی روشها رو امتحان کردم این اهورا رو هم خریده بودم! متاسفانه یا خوشبختانه جدی جدی علف و گیاهه :دی کلا یه قوطی پر از گیاهان خشک شده و اسیاب شده و بد مزه اس :دینقل قول:
نه اشتها نه افزایش وزن نه تاثیر دیگه ای نداره! گیاهه دیگه! اگه قرار بود با این گیاهها ادم اشتهاش زیاد شه یا وزن بگیره پس شرکتهای داروسازی باید میرفتن کشک میسابیدن :دی (توهین نشه به فعالان عرصه ی گیاهان دارویی :دی)
خیلی از داروهایی مه شما می خورید همین علفها هستند که البته فرآوری می شند. حتی توصبه شده که علف ها رو بد نظر پزشک نخورید چون که دوزشون مثل قرص و اینا انداره گیری نشده و ممکنه بالا پایین شه. البته داروهای سنتزی هم وجود دارند که بازهم خیلیاشون مواد گیاهی رو به صورت مصنوعی فرآوری می کنند. اینا رو گفتم که فکر نکنید علف چیز کمیهنقل قول:
ولی کلا برای دارو چاقی و لاغری من اعتقادی به این چیزای تبلیغاتی ندارم و فکر می کنم شاید خطر آفرینم باشند.
شما خدای نکرده زبونم لال اگه مریض شدید (خدا نکنه! سرما خوردگی رو مثلا مثال میزنم!) داروی گیاهی بخورید من شیمیایی میخورم :دینقل قول:
مثل این میمونه که ماست رو جدا بخوریم اب رو جدا بعد بگیم داخل بدن با هم دیگه ترکیب میشن و تشکیل دوغ میدن! همونجور که گفتید ممکنه ترکیبات داروهای شیمیایی منشا طبیعی داشته باشه ولی محض کاری ساخته میشن!
دوستان از اینها کدوم پیشنهاد میشه؟ چون ادعا شده بدون عوارض هستند
1. کپسول بمبا
2. پودر سمین
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينيد من رشتم داروسازي نيست و مهندسي شيمي خوندم . مخمر جو طبيعي و شيمياييش موجود هست . شما طبيعيش رو روزي ٣ تا مصرف كنيد . احتمالاً از گرستگي آجر خونه رو هم ميل ميكنيد . چهرتون پف آلود و ورم كرده ميشه و بعد از مدتي معدتون كش مياد و بزرگ ميشه . نياز به آزمايشگاه و مستندات هم نداره ، از هر دكتري بپرسيد شمارو راهنمايي ميكنه .
كساني كه افلاطون مصرف كردن گفتن پف كردن ، پس ما اشتباه ماده ايي رو در آزمايشگاه پيدا نكرديم .
پس مخمر جو طبیعیش را میشه مصرف کرد. از کجا میشه تهیش کرد؟نقل قول:
منم مدتی بود به خاطر لاغر بودنم (قد 178-وزن57)میخواستم افلاطون بگیرم و مصرف کنم .اما دیروز قبل از اینکه اینکارو بکنم با دوستم که تو دانشگاه تهران دانشجوی سال آخر داروسازی هستش و یکی دو سال هم هست که تو داروخونه ها کار میکنه صحبت کردم و نظرشو خواستم که به شدت منو از خرید این پودر منع کرد و گفتش که ترکیبات شیمیایی مضری داره که تو دراز مدت عوارض میده 100%.در عوض گفت پودری هست به اسم gain up اصلشو پیدا کنم چیز مطمئنیه.کسی تا حالا این پودرو مصرف کرده؟چجوریاس؟
پس مخمر جو طبیعیش را میشه مصرف کرد. از کجا میشه تهیش کرد؟
داروخانه ها دارن ، عطاری ها هم فکر کنم داشته باشن . در مصرفش خیلی مواظب باشید چون تاثیرش مثل آدمایی میمونه که آبجو و الکل مصرف میکنن . معده کش میاد و گشاد میشه .
نظرتون راجع به این چیه؟
در ضمن تو این سایت هم محصولاتی هست که فکر کنم مورد تایید هست و کرجی ها میتونند حضوری چک کنند
من از همون روز اول که به دنیا اومدم تا همین امروز همیشه 10 کیلو وزن کم داشتم. البته یه مدت کارم سنگین بود و باعث شد یکم بدنم قوی تر بشه
این پودر افلاطون جریانش دقیقا چیه ؟ یعنی فقط یه مدل داره ؟ بریم عطاری بگیم افلاطون بدید ؟ قیمتش چقدره ؟ بسته اش چه شکلیه ؟
مثل اینکه نی قلیون تو فروم زیاده ، خدایا شکر تنها نیستیم :31: یه مدت تقریبا یه ماه از یه پودری استفاده کردم که نمیدونم اسمش چی بود! ولی عجب تاثیری داشت شیکم زده بودم در حد لالیگا راحت میتونم بگم تو یه ماه یه 10 کیلویی اومده بود رو وزنم!!! هر چیزی که فکرشو بکنید میخوردم ، روزی راحت 6 وعده غذا میخوردم :18: خلاصه یه مدت چاقی رو امتحان کردیم خیلی باحال بود هم آدم قیافش یه 50 درصدی تغییر میکنه هم کلا هیکل ادم توپ میشه! من که قدم تقریبا یه 185 سانتی میشه با این چاقی یه هیکلی داشتم که بیا و ببین :31: ولی از وقتی گذاشتمش کنار اشتهام برگشته به همون دوران سابق وزنمم همینطور! الان موندم که برگردم همینو دوباره استفاده کنم یا نه! طرف میگفت یه ماه از این رنگ آبیش مصرف میکنی روزی یدونه بعدش که ماه بعد از رنگ زردش استفاده کردی این تاثیر روت میمونه و اشتهات سرجاشه ولی من امتحان کردم ببینم چی به چیه ، بنظرتون ادامه بدم اینو؟
خب اینی که مصرف کردی چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟/
اسمی نداشت فقط عکس یه بدنساز روش بود و یه نوشته هم داشت که هر ماه 10 کیلو!!! البته من از عرق ترخون پیش از غذا هم استفاده میکردم تاثیر خوبی داشتنقل قول:
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
من هم خیلی لاغرم 25 سالمه 176 سانت قدم 55 کیلو هم وزنم ...البته تو این 3 ماه 10 کیلو وزن زیاد کردم دیگه خودتون تصور کنید چی بودم از این مکملهایی که تایید وزارت بهداشت رو ندارن استفاده نکنید چون این طور که شنیدم توشو کورتون هستش و اینکه شکم اوردن خالی بدرد نمیخوره چون فقط توده چربی هستش...
من استفاده کردم توش کربوهیدرات و پروتیین داره ایرانیش بهتره خارجیش هم هستش البته نباید انتظار داشته باشی ماهی 8 کیلو بهت وزن بده با ورزش و بهبود تغذیه شما میتونید هفته نیم تا یک کیلو رو وزن بیارید (تجربه خودم) gain up دو مدل داره یکی مخصوص بچه ها طراحی شده کالری کمتری داره یکی مخصوص بزرگسالان که کالریش زیاده شما باید دومیش رو بگیرید.نقل قول:
لاغری 1-چه غذاهایی باعث لاغری می شود :اب انگور -ابغوره-الو-اش سرکه-گیلاس-توت-هندوانه-اسفناج 2-چه غذاهایی باعث چاقی می شوند:ماکارونی-برنج-گوشت-مربای بادام-مواد نشاسته ای مثل سیب زمینی-موز-خرما-پسته-نان خامه ای-پنیر با مرزه-انبه-کنجد-خوردن جوانه گندم 10 دقیقه بعد از غذا 3-اب انار شیرین-اب زردالو چاق کننده هستند
من قدم 180 وزنم 62 ... غذام زیاد میخورم ولی همه سوت میشه میره :31: معدم مث نیروگاه هسته ای کار میکنه :31:
یکی دوبار آزمایش تیرویید دادم نداشتم ولی شک دارم نتیجه آزمایش درست باشه ...
دلیل لاغریم دیگه چی میتونه باشه ... تپش قبلم یکم دارم . :40::13:
دوستان توجه داشته باشند که برای لاغری باید از دکتر رژیم بگیرید و تا آخر ادامه بدید !
من از دکتر رژیم گرفتم 4 کیلو هم لاغر کردم ولی ول کردم و بعد سنگ کلیه گرفتم
تجربه تلخی بود ولی شما مواظب باشید
واقعا هیچ مکمل چاقی نیست که مورد تایید بهداشت باشه.؟
سلام بچه ها
من خلی لاغرم خیلی زیاد
پشت سیستم زیاد میشینم(تا اونجایی که شنیدیم پای کامپیوتر نشستن آدمو چاق میکنه)
غذا هم زیاد میخورم تا حدی که مهمونی میریم همه 4 چشمی منو نگاه میکنن.چون نسبت به وزن و هیکلم خیلی میخورم
ولی نمیدونم چرا بازم انقدر لاغرم
بعضی ها میگن ممکنه تو رودم گلاب به روتون انگل وجود داشته باشه
اصلا وجود انگل باعث چنین عوارضی میشه؟؟؟