من الآن می خواستم وارد کنم! پس نمی کنم!
Printable View
من الآن می خواستم وارد کنم! پس نمی کنم!
بچه ها
من انتخابا اشتباه زدم
امروز مثه اینکه سنجش یه فرصت داده بتونی اصلاح کنی شما هم اشتباه زدید برید سایتش امروز:داوطلبان گرامی برای حذف و اصلاح فرم انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1389 از ساعت 10 صبح روز چهارشنبه 20 مردادماه به همین سایت مراجعه نمایید
اصلاح یعنی چی ؟میتونیم جابه جا کنیم اولیتها رو ؟
داوطلبان كنكور براي انتخاب رشته دچار سردرگمي هستند
خبرگزاري فارس: يك مشاور تحصيلي، شغلي و سازماني گفت: بيشتر داوطلبان كنكور در خصوص انتخاب رشته براي ورود به دانشگاه دچار سردرگمي هستند.
فرشاد جابري در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: انتخاب رشته علمي و درست براي كنكور، انتخابي است كه به علاقه، استعداد، رغبت، هوش، توانمندي، ساختار فرهنگي و وضعيت شغلي مرتبط است.
وي با بيان اينكه در حال حاضر انتخاب رشتههايي كه در كشور انجام ميشود به شكل غير علمي است، ادامه داد: نوعاً دانشآموزان تحت تأثير شرايط اجتماعي و فشار خانواده كه داراي اهميت چنداني نيست، دست به انتخاب رشته نادرست ميزنند.
اين مشاور تحصيلي، شغلي و سازماني گفت: در حقيقت تأثير چنين انتخابهاي نادرستي به اين شكل است كه دانشآموزان امروز به دانشجوياني بيعلاقه در كلاسهاي دانشگاه فردا تبديل ميشوند.
* دانشجويان علاقه چنداني به رشته تحصيلي خود ندارند
جابري بيان كرد: چنانچه از اساتيد دانشگاهها در خصوص وضعيت علاقه دانشجويان، نظرسنجي صورت گيرد، آنها نظر چندان مثبتي نخواهند داشت؛ اين اساتيد مطرح ميكنند كه دانشجويان علاقه كافي به رشته خود در دانشگاهها ندارند و اينها دانشآموزان بسيار علاقهمند ديروز هستند كه با انتخاب رشته نادرست در حال حاضر بدون علاقه در دانشگاه تحصيل ميكنند.
وي در خصوص افرادي كه براي انتخاب رشته بايد مد نظر قرار گيرند، گفت: در حال حاضر در كشور ما معمولاً سازمان نظام روانشناسي و مشاوره، وضعيت اين مسئله را مشخص كرده است؛ در حقيقت در وهله نخست مشاوران تحصيلي و مدرسه كه از سازمان نظام روانشناسي و مشاوره داراي شماره و گواهي كار هستند، صلاحيت انتخاب رشته براي دانشآموزان را دارند و در وهله بعد براي انتخاب رشته، روانشناسان تربيتي كه داراي شماره نظام روانشناسي و مجوز از سازمان نظام روانشناسي و مشاوره جمهوري اسلامي هستند بايد مد نظر قرار گيرند.
اين مشاور تحصيلي، شغلي و سازماني افزود: چنانچه اين مشاوران داراي مدارك فوق نباشند راهنمايي آنها در خصوص انتخاب رشته دانشآموزان، كاري غير تخصصي است كه مبتني بر تجربه نبوده و در بسياري از موارد بر اساس منافع مالي دست به اين اقدام ميزنند.
* داوطلبان ورود به دانشگاه در هنگام مراجعه، گواهي مشاوران را مشاهده كنند
جابري ادامه داد: داوطلبان كنكور بايد توجه داشته باشند كه از افراد متخصص براي راهنمايي در انتخاب رشته، تقاضاي تخصص، مدرك و شماره نظام روانشناسي و مشاوره كنند؛ در غير اين صورت ممكن است داوطلبان آسيب ببينند.
وي در خصوص تقسيمبنديهايي كه از سوي سازمان سنجش به صورت ناحيهاي و قطبي مطرح شده است، اظهار داشت: در ارتباط با انتخاب رشته با تعدادي تقسيمبندي مواجه ميشويم كه شامل ناحيهاي، قطبي و كشوري است و در بررسي اين تقسيمبنديها نكاتي به چشم ميخورد كه بايد حتماً مد نظر قرار گيرد.
اين مشاور تحصيلي، شغلي و سازماني افزود: به طور مثال يكي از داوطلبان رشته رياضي قصد شركت در در رشته مشاوره صنعتي و سازماني دانشگاه را دارد كه اين رشته تنها در دانشگاههاي اهواز و اصفهان وجود دارد ولي داوطلب با مراجعه به دفترچه راهنماي كنكور متوجه ميشود كه اين دانشگاه در قسمت قطبي قرار ميگيرد؛ در حقيقت با شرايط قطبي، امكان قبولي اين فرد كاهش مييابد و چنانچه بخواهد اين رشته را در قطب خود كه مشهد و كرمان است، انتخاب كند، اين رشته در چنين دانشگاههايي وجود ندارد و به همين دليل، داوطلب سردرگم ميشود.
جابري گفت: اين موضوع در بلندمدت در دانشگاههايي مانند مشهد موجب ميشود تا اين دانشگاه با كمبود نيروي متخصص در زمينه صنعتي و سازماني مواجه شود چرا كه سازمان سنجش با تقسيمبندي كه انجام داده است ورود داوطلبان مختلف را در اين دانشگاه محدود كرده است و به همين دليل اين شهرها در بلندمدت با كمبود متخصص در اين رشتهها مواجه خواهند شد.
* برخي رشتههاي معرفيشده در دفترچه راهنماي كنكور، در دانشگاه وجود ندارد
وي در خصوص نبود برخي رشتهها در دفترچه كنكور اظهار داشت: چنانچه رشته تربيتبدني را در نظر بگيريم، گرايشهاي مختلفي نظير رفتار حركتي، تكنولوژي ورزش، ورزش معلولان و بيومكانيك ورزش در صفحه نخست دفترچه معرفي شده است ولي در دانشگاهها اين رشته را ملاحظه نميكنيم؛ در حقيقت رشته در دفترچه معرفي شده است ولي در دانشگاهها وجود ندارد و اين موضوع داوطلبان را با سردرگمي مواجه ميكند.
جابري در خصوص راههاي حل اين مشكلات گفت: مسئولان بايد در خصوص ناحيه، قطب و كشوري كردن رشتهها بررسيهاي دقيقتري داشته باشند چرا كه از زمان تنظيم اين بخشنامه، مدت زيادي ميگذرد و در اين مدت رشتهها به دانشگاهها اضافه شده است؛ روش دانشگاهها و ميزان دانشجوپذيري آنها متفاوت شده و اين تقسيمبندي همه چيز را به هم ريخته است.
* مدارس ساعاتي را به انتخاب رشته داوطلبان اختصاص دهند
وي با بيان اينكه در تقسيمبندي ناحيه و قطب حتماً به نوع رشته و دانشگاهها توجه شود، ادامه داد: در خصوص انتخاب رشته بايد توصيههاي لازم به داوطلبان داده شده و در مدارس ساعاتي به انتخاب رشته داوطلبان اختصاص يابد؛ در واقع دانشآموزان با روش انتخاب رشته به طور علمي آشنا شوند.
اين مشاور تحصيلي، شغلي و سازماني افزود: انتخاب رشته دقيق، فرآيندي طولانيمدت است و از زمان ورود دانشآموزان به مدرسه، انتخاب رشته بايد مورد مطالعه قرار گيرد و اين امر در چند روز، ممكن نيست.
جابري گفت: در خصوص انتخاب رشته و افراد داراي صلاحيت در اين امر، آگاهي لازم بايد به دانشآموزان و خانوادهها داده شود.
یعنی می تونیم از نو همه ی انتخابارو عوض کنیم؟؟؟؟
نقل قول:
نقل قول:
فقط میتونید حذف کنید ! اضافه و جابجایی امکان پذیر نیست ! منظور از اصلاح ، اصلاح معدل کتبی دیپلم یا شهر بومی هست.
بچه ها پلیز کمک !
مهندسی صنایع(ایمنی صنعتی) دانشکده سلامت تهران یا مکانیک و برق شبانه اراک؟
سلامنقل قول:
فکر میکنم مهمترین و اولین چیز بدون شک علاقه ی شماست ... ولی اگه واسه شما جفت این ها یه ارزش رو دارن پیشنهاد من برق هست .
چون من کلا" به نظرم رشته مهم تر از دانشکاه هست ... البته اینم بگم یکی دیگه از دلایلش اینه که ارشد صنایع واقعا ورودی کمی میگیره و بعدا" دچار مشکل می شید .
هر چند همونطور که گفتم مهم ترین مسئله علاقه ی شخصی شماست .
موفق باشید
بچه ها علاوه بر حذف می تونید اضافه و ویرایش کنید
من خودم الان رفتم جای دوتا رشته رو عوض کردم و 5 تا رشته اضافه کردم
نگران نباشین ;)
بچه ها عمران چطوره؟
میگن دیگه این رشته اشباع شده!
با تشکر
آقایون من یه بار ویرایش کردم ولی دوباره نیاز به ویرایش دارم!
هیچ راهی نیست؟؟!
میخوام جای دوتا رشته و عوض کنم...
راستی اگه رشته مثلا 10می رو قبول بشم (اولین قبولی) و 13می رو هم قبول بشم میتونم 13می رو برم؟
ممنون/:5:
اگه چند تا روزانه قبول شی حتما باید اولی اش رو برینقل قول:
نمی تونی انتخاب کنی
اما یک راه هست تا دومیش رو بری
باید یک ترم رشته اولی رو بخونی
بعد هم دانشگاه مبدا و هم دانشگاه مقصد باید موافقت کنه تا منتقل شی
تازه یک سری محدودیت هایی داره
مثلا من میدونم که اگه رشته ثابت باشه و شهر هم ثابت باشه و بخواهی دانشگاه را عوض کنی امکان نداره
بچه ها عمران بازار کارش چطوره؟
میگن اشباع شده!
با تشکر
این مهلت اصلاح تا کی هست؟
تا فردا شبنقل قول:
بابا یکی ما رو تحویل بگیره!
اینجوری دچار دوگانگی ارزشی میشم هاااا
بالاخره فقط ميشه تو اصلاح رشته ها رو حذف كرد يا جابه جايي و اضافه كردن رشته ها هم امكان پذيره؟؟
همه کار امکان پذیره!!!نگران نباشین
من چک کردم. هرکاری که موقع انتخاب رشته کردی الان میتونی تغییرش بدی. از تغییر اولویت و اضافه و حذف و جابه جایی بگیر تا تغییر معدل دیپلم و نو ع دیپلم:31:نقل قول:
نمیشه رتبمونو تغییر بدیم؟:21:نقل قول:
(از این اسپم معذرت میخوام گفتم تو ماه رمضون روحیه بچه ها عوض بشه:27:)
اگه رسید داشته باشی اونم می تونی:دینقل قول:
این انتخاب رشته منه !حالا که انتخاب کردم خیلی نگرانم که هیچکدومو قبول نشم :41:
با 8414 منطقه 2/قم احتمالش هست که هیچکدومو قبول نشم ؟؟
اولش خیلی رویاییه میدونم !!!
1047 مهندسي مكانيك || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان8
1041 مهندسي شيمي || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان
9 1152 مهندسي مكانيك || دانشگاه تربيت دبيرشهيدرجايي تهران || (روزانه) || تهران - تهران
10 1549 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي قم || (روزانه) || قم - قم11
1116 مهندسي مكانيك || دانشگاه بين المللي امام خميني /ره /-قزوين || (روزانه) || قزوين - قزوين
12 1557 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي همدان || (روزانه) || همدان - همدان
13 1009 مهندسي مكانيك || دانشگاه اراك || (روزانه) || مركزي - اراك14
1623 مهندسي شيمي || دانشگاه كاشان || (روزانه) || اصفهان - كاشان1
5 1628 مهندسي مكانيك || دانشگاه كاشان || (روزانه) || اصفهان - كاشان16
1006 مهندسي شيمي || دانشگاه اراك || (روزانه) || مركزي - اراك17 1
417 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان18 1266
مهندسي شيمي || دانشگاه زنجان || (روزانه) || زنجان - زنجان19 1273
مهندسي مكانيك || دانشگاه زنجان || (روزانه) || زنجان - زنجان20 139
8 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعت نفت || (روزانه) || خوزستان - ابادان21 139
9 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعت نفت || (روزانه) || خوزستان - اهواز22 1773
مهندسي مكانيك || دانشگاه يزد || (روزانه) || يزد - يزد23 1285
مهندسي شيمي || دانشگاه سمنان || (روزانه) || سمنان - سمنان24 1292
مهندسي مكانيك || دانشگاه سمنان || (روزانه) || سمنان - سمنان25 1792
مهندسي مكانيك || دانشكده فني ومهندسي گلپايگان || (روزانه) || اصفهان - گلپايگان
26 1185 مهندسي مكانيك || دانشگاه تفرش || (روزانه) || مركزي - تفرش27
1471 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي بابل || (روزانه) || مازندران - بابل28
1466 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي بابل || (روزانه) || مازندران - بابل29 167
3 مهندسي مكانيك || دانشگاه گيلان -رشت || (روزانه) || گيلان - رشت30 16
68 مهندسي شيمي || دانشگاه گيلان -رشت || (روزانه) || گيلان - رشت31 16
92 مهندسي شيمي || دانشگاه مازندران -بابلسر || (روزانه) || مازندران - بابلسر32 1
653 مهندسي پليمر/صنايع پليمر || دانشگاه گلستان -گرگان || (روزانه) || گلستان - گرگان33
1385 مهندسي نفت || دانشگاه شيراز || (روزانه) || فارس - شيراز34 1490
مهندسي صنايع || دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران3
5 1522 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي شاهرود || (روزانه) || سمنان - شاهرود36 119
4 مهندسي شيمي || دانشگاه تهران || (روزانه) || گيلان - رضوانشهر37 91
51 مهندسي شيمي || دانشگاه تهران || (روزانه) || گيلان - فومن38
1379 مهندسي شيمي || دانشگاه شيراز || (روزانه) || فارس - شيراز39 1
446 مهندسي صنايع || دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران || (روزانه) || تهران - تهران40 15
42 مهندسي برق/كنترل || دانشگاه صنعتي قم || (روزانه) || قم - قم41 15
43 مهندسي برق/مخابرات || دانشگاه صنعتي قم || (روزانه) || قم - قم42 639
9 شيمي/كاربردي || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران43 2
050 مهندسي مكانيك || دانشگاه تربيت دبيرشهيدرجايي تهران || (شبانه) || تهران - تهران4
4 1968 مهندسي شيمي || دانشگاه اراك || (شبانه) || مركزي - اراك45
1971 مهندسي مكانيك || دانشگاه اراك || (شبانه) || مركزي - اراك4
6 1172 مهندسي شيمي || دانشگاه تربيت معلم سبزوار || (روزانه) || خراسان رضوي - سبزوار47 20
01 مهندسي مكانيك || دانشگاه بوعلي سيناهمدان || (شبانه) || همدان - همدان48 2276
مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي همدان || (شبانه) || همدان - همدان49
2116 مهندسي مكانيك || دانشگاه زنجان || (شبانه) || زنجان - زنجان50 21
28 مهندسي شيمي || دانشگاه سمنان || (شبانه) || سمنان - سمنان
51 2135 مهندسي مكانيك || دانشگاه سمنان || (شبانه) || سمنان - سمنان52 226
5 مهندسي برق/مخابرات || دانشگاه صنعتي قم || (شبانه) || قم - قم53
2293 مهندسي شيمي || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد54 22
99 مهندسي مكانيك || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد55
2409 مهندسي مكانيك || دانشگاه يزد || (شبانه) || يزد - يزد56
2423 مهندسي مكانيك || دانشكده فني ومهندسي گلپايگان || (شبانه) || اصفهان - گلپايگان57 20
73 مهندسي مكانيك || دانشگاه تفرش || (شبانه) || مركزي - تفرش58
2263 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي شاهرود || (شبانه) || سمنان - شاهرود59 2
226 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي بابل || (شبانه) || مازندران - بابل60 2
229 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي بابل || (شبانه) || مازندران - بابل61 178
2 مهندسي صنايع || دانشكده سلامت ايمني ومحيطزيست -وابسته به دانشگاه علوم پزشكي || (روزانه) || تهران - تهران62 647
6 شيمي/كاربردي || دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران6
3 6449 شيمي/كاربردي || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران
64 1353 فيزيك/هسته اي /حالت جامد/اتمي || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران65 2044
مهندسي برق/الكترونيك || دانشگاه تربيت دبيرشهيدرجايي تهران || (شبانه) || تهران - تهران66 2074
مهندسي شيمي || دانشگاه تهران || (شبانه) || گيلان - رضوانشهر67 21
89 مهندسي مكانيك || دانشگاه شهيدچمران اهواز || (شبانه) || خوزستان - اهواز68 148
2 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي جندي شاپوردزفول || (روزانه) || خوزستان - دزفول69 22
73 مهندسي برق/كنترل || دانشگاه صنعتي همدان || (شبانه) || همدان - همدان70
2266 مهندسي صنايع || دانشگاه صنعتي قم || (شبانه) || قم - قم
وقتي كه انتخاب رشته رو اصلاح كرديم بازم همون رسيد قبلي رو ميده ديگه؟؟
از طریق نامه نگاری نمیشه رشته اضافه کرد؟؟
از فرصت اصلاح استفاده کردم !!!
کسی میدونه فرق بین دانشگاه های معمولی و بین المللی (منظورم دانشگاهه قزوینه) چیه ؟
کسی نمیدونه؟نقل قول:
از طریق نامه نگاری نمیشه رشته اضافه کرد؟؟
از فرصت اصلاح استفاده کردم !!!
آقایون خانوما یه سوال مهم داشتم!
سامان سنجش اعلام کرد که میشه انتقالی گرفت به شهر محل زندگی...
حالا اگه شهر محل زندگی اون رشته رو نداشت چی میشه؟؟؟
یا اگه مثلا دانشجوی شبانه بودیم و شهر محل زندگی اون رشته رو فقط روزانه داشت؟؟؟
پریا تو که 100% قبولی
دعا کن من مترجمی قبول شم. شخصا 7 شبانه روز شام و ناهار دعوتت می کنم پدر خوب :7:
من هم موقع زدن این دانشگاه خیلی شک داشتم! اما فهمیدم فقط اسنش بین المللیه و اتفاقا رتبه های خیلی خوبی توش قبول می شن!نقل قول:
گویا دانشجوی خارجی هم توی بعضی رشته ها مثل ادبیات داره!!!:31:
به نظرم برق قدرت شبانه ی قم رو حتما میاری!نقل قول:
بلینقل قول:
اما شما برا اطمینان یه پرینت دوباره بگیر:46:
به نظرم مهندسی شیمی شبانه صنعتی همدان رو قبول میشی چون بالاتر از همه شبانه ها زدیشنقل قول:
این انتخاب رشته منه !حالا که انتخاب کردم خیلی نگرانم که هیچکدومو قبول نشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 8414 منطقه 2/قم احتمالش هست که هیچکدومو قبول نشم ؟؟
اولش خیلی رویاییه میدونم !!!
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
راستی بچه ها با رتبه 6093 منطقه 2 / اهواز احتمال قبولی روزانه آی تی همدان یا ارومیه هست؟
با 10099 چی؟واسه ارومیه و همدان!
آی تی صنعتی همدان منظورته؟ اگه آره احتمالش خیلی خیلی زیاده.نقل قول:
آره عزیز صنعتی همدان...
واسه 10099 چی؟
ارومیه چطور؟
یه جایی که فکر کنم سی دی قلم چی بود دیدم یکی با 14000 آی تی صنعتی همدان قبولیده پارسال! البته نمی دونم پارسال این رشته سهمیه مناطق محروم داشته و اون ازش استفاده کرده یا نه!نقل قول:
این که هرکی میتونه به شهر محل زندگیش انتقالی بگیره هنوز در حد طرحه. تاکید کردن که به امید این طرح انتخاب رشته نکنید!!!نقل قول:
سلام به همهي دوستان عزيز ... ايشلا همتون پذيرفته شيد ...
يه سوالي از دوستان اهل فن دارم ...
ميشه دوستان ، ليست رشتههاي فارغالتحصيلان رشتهي رياضي و فيزيک رو که از لحاظ علمي برتري دارند ( نسبت به ساير رشتهها ) رو به ترتيب برام ليست کنيد ! ؟ ...
براي مثال : مهندسي برق ، بعدش مکانيک تا آخر .... به ترتيب از برترين سطح تا پايين ...
ممنون ميشم که جواب بدين ...
با تشکر : قاهر .
مثه اینکه بالاخره سنجش راضی شد این ص انتخاب رشته رو از رو سایتش برداره ..... !!
سلام به همگی دوستان و تازه عضو سایت شدم میشه راهنماییم کنید
راهنمایی !!!!
خوب بود ؟؟؟ :دی
خوب شما اول بگید در چه زمینه ای راهنمایی میخواید تا دوستان کمکتون کنند .
موفق باشید