اینم لینک این برنامه:نقل قول:
منم قصد دارم یه مودم وایرلس سیسکو (لینک سیس) بگیرم...کد:http://goo.gl/Edfw
Printable View
اینم لینک این برنامه:نقل قول:
منم قصد دارم یه مودم وایرلس سیسکو (لینک سیس) بگیرم...کد:http://goo.gl/Edfw
خیلی ممنون دوست عزیز مودم من هم linksys هست و این برنامه را داشت
وقتی که مودم را گرفته بودم از یکی از دوستان درباره ی cdش پرسیده بودم اون گفت که هیچی نیست و برای کانفیگ کردن افراد مبتدیه
حوب شد نداختمش دور
بعضی مواقع میگه این تریاله و یک کد میخواد کدوم کد را باید بزنم
سلام
عمل Global hook که گاهی کمودو در موردش اخطار می ده و اجازه می خواد یعنی چی ؟
اوامر شما انجام شد ولي بازم برنامه باز نمي شه نمي دونم چكار كنم تا بحال چنين مشكلي نداشتم الانم چندين بار با اين برنامه در روز كار دارمنقل قول:
سلام مهران جان
داداش خلاصه با کومودو کنار اومدیم بخاطر امنیت بالاش من کوتاه اومدم. :31:
فقط زیادی به دی وی دی رایترم گیر میده و همچنین رم گوشی و رم ریدر ها چیکارش کنیم دادا؟ خیلی دیر میاد بالا وقتی با این 2 تا کار دارم.
این عمل رو بعد از خوندن پست زیر متوجه میشید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5540685&postcount=479
اما توجه داشته باشید که Global Hook همیشه از طرف مخربها درخواست نمیشه بلکه گاهی نرم افزار هایی مانند Yahoo Messenger و یا Babylon برای اینکه Hotkey هاشون کار کنه نیاز به نصب درایوشون دارند. پس اگر نرم افزاری که میخواد همچین کاری رو بکنه ازدید شما و بعد از تحقیق دقیق سالم بود این اجازه رو بهش بدید در غیر اینصورت اون فایل و یا برنامه خواسته از سیستم شما جاسوسی بکنه و اطلاعات سیستم شما رو بدست بیاره.
موفق باشید.
نقل قول:
لطفا عکسی چیزی از پیغامی که میگید بذارید تا ببینم میشه فهمید مربوط به کدوم قسمته .. :46:
چون با انجام مراحل بالا شما نباید مشکلی داشته باشید. و اینکه باز هم مشکل باز نشدن برنامه رو دارید عجیبه.
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
به دی وی دی رایتر گیر میده؟ میشه پیغامش رو بذاری؟ همچین چیزی اولین باره دارم میشنوم.:31:نقل قول:
نصب Super Internet TV
فایل ستاپ این برنامه امضای دیجیتالی نداره. اگر دوستان بحث های قبلی را خوانده باشند متوجه میشند که چه برنامه و چه فایل هایی ممکنه امضای دیجیتالی نداشته باشند و چرا اونهایی که امضای دیجیتالی ندارند و یا در لیست سفید کمودو نیستند اتوماتیک داخل سند باکس باز میشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اجرای فایل ستاپ این برنامه متوجه میشید داخل سند باکس باز میشه..
در نتیجه شما یا با کلیک کردن بر روی Don't isolate it again و یا با روشهایی که در پست دوم تاپیک صفحۀ اول گفته شده اول فایل ستاپ را از سند باکس در میارید تا بدون محدودیت بتونه اجرا بشه و برنامه هم نصب بشه.
بعد از در آوردن فایل ستاپ از سندباکس و یک کلیک بر روی Don't isolate it again فایل ستاپ را cancel کرده و دوباره اجرا میکنید و مراحل نصب تا آخر بدون دریافت پیغامی از کمودو با موفقیت انجام میشه.
بعد super internet TV را باز کنید. چون این برنامه باید به Hotkey ها و همچنین کیبورد شما دسترسی داشته باشه بنابراین کمودو بهتون خبر میده که این برنامه میخواد همچین اقدامی رو بکنه. آیا شما اجازۀ این کار را میدهید یا خیر؟
و چون ما در گوشۀ بالا سمت چپ اسم برنامه را میبینیم و همین الان هم خواستیم اجراش کنیم و میدونیم که یک برنامۀ سالمی ممکنه باشه بنابراین با کلیک کردن بر روی Remember my answer و Allow کردن این اجازه رو بهش میدیم.
پیغام بعدی از طرف فایروال کمودو هست. خب این برنامه برای اینکه بتونه به شبکه های آنلاین وصل بشه باید از اینترنت استفاده کنه یا خیر؟ شما چی فکر میکنید؟ خب مسلمه که باید اجازۀ دسترسی Super Internet TV را به اینترنت بدیم. پس ما هم اول با تیک زدن قسمت Remeber My Answer و بعد Allow کردن این اجازه رو بهش میدیم.
اما یادتون باشه که اگر از برنامه و یا فایلی مطمئن نیستید و نمیدونید که ممکنه سالم باشه یا نه هیچوقت Remeber را تیک نزنید تا موقتا بلاک یا آزاد بشه.
بعد از انجام کارهای بالا برنامه راحت اجرا میشه و بدون مشکلی هم کار خواهد کرد.
در ضمن دوست عزیز ezat451, شما اول برید به مسیر Defense Plus >> Computer Security Policy >> Defense Plus Rules اگر اونجا Super Internet TV وجود داشت Remove کنید و دوباره برنامه را باز کنید تا پیغام Global Hook به شما نشون داده بشه و شما هم طبق مراحلی که گفتم عمل میکنید و برنامه بدون مشکل اجرا خواهد شد.
موفق باشید.
در ضمن برنامه برای اضافه شدن به لیست سفید کمودو برای کمودو فرستاده شد. اگر برنامۀ مطمئنی باشه بزودی در لیست سفید قرار خواهد گرفت. :11:
سلام مهران عزيز:
واقعا از زحمات بي دريغت ممنونم ولي هر كاري كردم نشد اما وقتي كومودو را پاك كردم و انتي ويروس را عوض كردم درست شد با اين حال مجددا بايد چيكار كنم فكر مي كنيد مشكل از كجاست با يك فول اسكن و بدون هيچ اخطاري غير فعال شد
سلام:
يك مشكل ديگه پس از فول اسكن اين بو د كه مثلا بعضي از پوشه هاي كه داشتم مثلا به دو يا چند تا پوشه تبديل مي كرد و مي نوشت فرضا ناد32 -2 ناد32 -3 و غيرو اين مشكل چي مي تونه باشه چون اصلا چنين چيزي نداشتم
خواهش میکنم عزیز, بالاخره خواستیم این مشکل کوچک شما هم حل بشه. :11:نقل قول:
شما از یک آنتی ویروس دیگه کنار CIS استفاده میکنید؟
آگر آره , تصمیم با خودتونه و مختارید اما چه من و چه تمام برنامه نویسان کمودو تاکنید دارند بر اینکه اگر میخواهید اختلالی در CIS ایجاد نشه اون رو تنها و بدون هیچ نرم افزار امنیتی دیگری نصب کنید. حتی داشتن MalwareBytes AntiMalware هم با گارد فعال میتونه باعث بروز مشکلاتی بشه.
بطور نمونه یک فایل رو کمودو میفرسته به سند باکس و شما هم اون رو بلاک میکنی اما آنتی ویروس Avira میخواد اون رو پاک نه. هر دو نرم افزار شروع میکنند به انجام دادن کاری که باید انجام بدند و این وسط یکیشون موفق میشه اما اونیکی به مشکل بر میخوره. اما اگر از CIS بصورت تنها استفاده کنید اونوقت آنتی ویروسی که داخل این بسته وجود داره و بارها هم ثابت کرده که از خیلی از آنتی ویروسهای پولی تشخیصش بهتره با لایه های دیگر محافظتی بخوبی مچ میشه چون تمام اینها برنامه ریزی شدند و مشکلی بوجود نمیاد.
اگر هم فقط از CIS استفاده میکنید و آنتی ویروس دیگه ندارید اونوقت این راه رو من به شما پیشنهاد میکنم چون همونطور که در پست قبلی هم دیدید من به خاطر شما این برنامه رو دانلود و نصب کردم و مشکلی هم باهاش نداشتم.
CIS را کاملا پاک کنید... رجیستری و فولدر های باقی مونده ازش را هم بعد از ریستارت کردن سیستم پاک کنید.
Super Internet TV را کاملا پاک کنید و رجیستری سیستم را تمیز کنید و سیستم رو یکبار ریستارت کنید.
حالا CIS را نصب کنید و تنظیمات آنرا طبق پست دوم انجام بدید و 2 بار سیستم را ریستارت کنید. برای دتکت کردن برنامه ها, نتورک و غیره...
بعد از تمام شدن کارها با CIS اونوقت میتونید طبق پست قبلی من Super Internet TV را نصب کنید و مرحله به مرحله از روی عکس ها برید جلو.
همچین مشکلی من نداشتم و تا حالا هم ندیدم. فکر کنم من بیشتر از 5 بار در هفته به دلیل اینکه هر روز با ویروسها و تروجانها سر و کار دارم با آنتی ویروس کمودو فول اسکن میکنم. هاردم هم 1 ترابایت هست و نزدیک به 550 گیگ اطلاعات دارم اما هیچ وقت همچین مشکلی برای من بوجود نیومده.نقل قول:
شما سعی کنید با برنامۀ MalwareBytes AntiMalware بعد از آپدیت سیستم خودتون رو فول اسکن کنید شاید مشکل از آلودگی باشه و اون پوشه هایی که درست شدند پوشه هایی باشند که مخربها درست کردند اما چون کمودو مخرب رو یا پاک کرده و یا در سند باکس غیر فعالش کرده نتونستند پوشه ها رو مخفی نگه دارند. اما هر چی که هست من بعید میدونم مربوط به فول اسکن کردن با آنتی ویروس باشه چون تنها من نیستم که استفاده میکنم الان تمام این 570 پست قبلی رو که بخونی 1 نفر هم همچین مشکلی رو نگفته. :10:
موفق باشید.
دوست عزیز یک سوال
من الان comodo firewall را دارم با
MalwareBytes AntiMalware گارد غیر فعال
ویک آنتی ویروس با گارد فعال
تداخلی پیش میاد؟؟؟؟
نقل قول:
سلام مهران جان نمي دونم با چه زبوني بخاطر اين همه زحمت از شما تشكر كنم چون خيلي زحمت مي كشيد در پاسخ به اين نوشته بايد بگم كه كلا كومودو را انيستال كردم و الان يك انتي ويروس دارم و اونم سيمانتك مي باشد و وقتي كومودو را كاملا حذف كردم و سيمانتك را ريختم و اون برنامه را نصب كردم مشكل حل شد و الان فقط انتي ويروس سيمانتك دارم خواستم بدونم چكار كنم مجددا سيمانتك رو حذف كنم و از كومودو استفاده كنم ايا با اين كار باز مشكلي پيش نمياد.؟
آقا من تو اینترنت خوندم که آنتی ویروس کمودو خیلی قوی نیست. می خواستم بدونم واقعا قدرت آنتی ویروس کمودو در چه حدی هست؟ و اگه من CIS رو به تنهایی و بدون هیچ آنتی ویروس دیگه ای نصب کنم امنیت سیستم رو تامین می کنه؟
دوست خوبم،کومودو جز سوئیت های امنیتی نسل جدیده،اگه به تاپیک دانلود بدافزار مراجعه کنی به ان حقیقت عینی پی خواهی برد که دیگر دوران شناسایی مبتنی بر دیتابیس به پایان رسیده!!!نقل قول:
چون بدافزارهای جدیدو حتی قویترین آنتی ویروس ها هم نمیشناسه ولی لایه های هوشمند کومودو به راحتی اونارو می کشه!!!
به نظرم شما باید به لایه تشخیص از روی هوش مصنوعی و تکنولوژی سندباکس توجه بیشتری کنید!!!
با وجود این آنتی ویروس کومودو بسیار عالی عمل می کنه،اگه تکنولوژی کلاد پروسسینگ اونو هم فعال کنید....
===============
در انتخاب سوئیت حرفه ای فکر کنید،
یعنی بروید یک پک جدید از بد افزارهای مخربو دانلود کنید!!! سپس سوئیت های امنیتی مد نظرتونو ریکی یکی نصب کنید و مخرب ها رو با دابل کلیک اجرا کنید،اگر سوئیتی تونست تمامی اون حملات مخرب رو خنثی بکنه،همونو داشته باشید
که تا بحال تنها کومودو تونسته،ولی خودتون هم آزمایش کنید تا به یقین برسید....
دوست عزیز منی که هر روز با دهها و گاهی صدها نمونه ویروس و تروجان سرو کار دارم و اکثرشون رو هم اجرا میکنم فقط از Comodo Internet Security بعنوان تنها نرم افزار امنیتی فعال سیستمم استفاده میکنم. یک پست قبل از پست شما هم گفتم پیشنهاد میشه از CIS بصورت تنها استفاده کنید چون امکان تداخل وجود داره و تداخل هم چیزی نیست که من و شما به سادگی بتونیم متوجه بشیم.نقل قول:
نقل قول:
سلام.
مشکل شما هینجاست که حرف گوش نمیکنید :31:
اگر دوست داری سایمانتک داشته باشی بروی Norton Internet Security و یا Norton Antivus رو استفاده کن. نسخه های دیگۀ این شرکت مثل Endpoint بدرد لای .... هم نمیخوره. حالا چرا و اینهاشو بماند... :46:
اگر هم دوست داری کمودو داشته باشی CIS رو تنها و بدون نصب هیچ آنتی ویروسی استفاده کن چون این بسته خودش آنتی ویروس داره. در پست قبلی هم به شما این مطلب رو اشاره کردم. مشکلات شما هم از همینجا شروع میشه که CIS رو همراه یک آنتی ویروس دیگه استفاده میکنید.
موفق باشید.
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
تاپیک دانلود ویروس و تروجانها جدید در خدمت هستیم. :10:نقل قول:
سلام:
من گفتم از يك انتي ويروس استفاده مي كنم نه دو تا و اونم سيمانتك مي باشد و مي خواستم از شما بپرسم ايا سيمانتك رو حذف كنم و مجددا كومودو را نصب كنم ايا باز هم براي نرم افزار فوق مشكلي ايجاد نمي شه
دوست عزیز فکر کنم شما درست متوجه نشدید شما دارید از CIS استفاده میکنید یعنی COMODO Internet Security درسته ؟؟ این پک COMODO هست که Firewall + Antivirus هستش
ولی من فقط دارم از firewall کومودو استفاده میکنم
یعنی اینجوری هم تداخل داره؟؟؟ اگه داره که آنتی ویروسمو پاک کنم
نقل قول:
اگر خودتون مشکلی نمیبینید استفاده کنید. استفاده کردن Comodo Firewall+ Antivirus به شرطی میتونه تداخل ایجاد کنه که آنتی ویروس نامبرده دیتاهای رد و بدل شده رو از طریق HTTPS کنترل کنه. این کنترل هم برای HTTP Scanner استفاده میشه. مثلا آنتی ویروسهایی مانند Kaspersky و Nod32 نسخه های 3 و 4 از HTTPS استفاده میکنند. Avast WebShield هم یکی دیگر از همین نمونه هاست. اما اگر دیدید که شما مشکلی ندارید خب استفاده کنید.
اما پیشنهاد میشه از CIS استفاده کنید. یکی از دلایلش رو قبلا گفتم که باعث تداخل نمیشه و مثل این دوستمون که حتی با نصب Super Internet TV مشکل پیدا کرد میشه. :46:
نقل قول:
تصمیم با خودتونه عزیز من نمیتونم به شما بگم از چه چیزی استفاده کنید. فردا مشکلی بود یقۀ منو میگیرید. تصمیم خودتون رو بگیرید.
در مورد اون نرم افزار یعنی Super Internet TV در صفحۀ قبل دیدید که من نصب کردم و مشکلی نبود. اگر دوست داری فیلم برداری شده اش رو هم براتون بزارم. اگر شما مشکلی دارید برای اینه که بعد از پاک کردن آنتی ویروسهای دیگه درایو ها و یا رجیستر کی هاشون داخل سیستم شما باقی میمونه و همین باعث تداخل در درست کار کردن CIS میشه.
اگر سایمانتک را خواستید پاک کنید اول سعی کنید به تاپیک نورتون و از دوستان اونجا unistaller نورتون رو درخواست کنید تا موقع پاک کردنش همۀ فایل ها و رجیستر کی هاش پاک بشند.
نه من که تا حال تداخلی احساس نکردم
آنتی ویروس من هم microsoft security essntials هستش
من جدیدا cis رو نصب کردم
از زمانی که نصب کردم اینترنتم دچار مشکل شد
اول فکر میکردم مشکل از پرووایدر اینترنتم باشه(ولی نبود) ،بعد چند بار دیس شدن و کانکت شدن ترافیک رو صفر میموند و در واقع اینترنت قطع میشد، بعد که فایروال رو خاموش میکردم درست میشد
الان چند روزه فایروال کمودو رو به صورت آزمایشی خاموش کردم دیگه این مشکل برام پیش نیومده
سوالم اینه که چه تنظیماتی برای فایروال باید انجام بدم که اولا هر برنامه ای خواست کانکت شه از من سوال کنه و این که کاری به کار اینترنت نداشته باشه و باعث قطعی نت نشه
در مورد قطع شدن اینترنت احتمالا یا شما فایروال ویندوز رو غیر فعال نکردید و یا پروسه ای را در داخل فایروال کمودو به اشتباه بلاک کردید. دو سه صفحۀ قبل رو بخونید تا متوجه بشید چطور میشه فایلی را که بلاک شده پیدا کرد و پاکش کرد.نقل قول:
در مورد غیر فعال کردن فایروال ویندوز هم حتما پست های زیر را بخونید...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5532389&postcount=456
در مورد اینکه فایروال هم برای درخواست وصل شدن هر برنامه به اینترنت ازتون سوال بپرسه پست زیر رو بخونید. جواب گفته شده...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5455879&postcount=58
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447675&postcount=27
پست دوم تاپیک را هم برای رفع مشکلاتی که ممکنه در آینده براتون پیش بیاد بخونید تا از الان راه حل هاشو بدونید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5164973&postcount=2
در ضمن CIS باید تنها استفاده بشه. اگر همراه با یک آنتی ویروس و یا حتی آنتی اسپای ور دیگه استفاده میکنید دلیل مشکلتون میتونه این مورد هم باشه.
دوست عزيز طبق فرمايش شما يكبار ديگه سيمانتك رو كه واقعا ازش راضيم را پاك كردم و كومودو رانصب كردم و فعلا نيز با اون برنامه مشكلي ندارم اما بازم يك سئوال داشتم و اون اينه كه من در سال 2006 از اين برنامه استفاده مي كردم و اون موقع كد اكتيوش به ميل ما ارسال مي شد و انتي فعال مي شد ولي در كل چرا اثري از اين انتي ويروس در سايت بررسي انتي ويروسها نيست؟ و چرا در ازمايشات شركت نمي كنه وقتي 100 درصد به خودش مطمئن هست شركت كومودونقل قول:
بگذارید متخصصان Comodo Internet Security را برای شما نصب کنند.
- آیا مشکلی با CIS دارید و نتونستید راه حلی برای آن پیدا کنید؟
- آیا نمیدونید CIS را چطور باید نصب کرد و تنظیمات آنرا برای کارایی بهتر انجام داد؟
- آیا سیستمتون آلوده شده و نمیدونید چیکار کنید و از کجا باید شروع کنید؟
- آیا مخیواهید اکانت ایمیلتون رو وارد برنامه های Email-Client بکنید اما بلد نیستید؟
- آیا سرعت کامپیوتر شما پایین اومده و نمیدونید مشکل از کجاست؟
- و یا شاید مشکلات دیگه ای که مربطو به کمودو باشه را داشته باشید...
geekbuddy اسم سرویس و برنامه ای است که از طرف کمودو برای رفع اینگونه مشکلات ارائه شده. استفاده کردن از این سرویس به مدت 60 روز رایگان است و در طول مدت این 60 روز شما هر مشکلی داشته باشد geekbuddy از طرف کمودو جوابگوی شماست.
طرز کار geekbuddy چگونه است؟
برای استفاده کردن از سرویس geekbuddy شرط اول کمی آشنا بودن با زبان انگلیسی است تا بتونید مشکلات خودتون رو تا حد ممکن بخوبی برای متخصصان geekbuddy توضیح بدید و اگر آنها از شما درخواست و یا سوالی پرسیدند بتونید جوابگو باشید. پس اگر شما انگلیسیتون تا این حد خوب نیست این سرویس بسیار عالی را فراموش کنید و در انجمن های فارسی مثل همین تاپیک دنبال راه حل مشکلاتتون باشید.
هر وقت کامپیوتر شما در طول مدت این 60 روز دچار مشکلی شد شما میتونید با کلیک کردن بر روی آیکون geekbuddy اون رو باز کنید.
با باز شدن برنامه, شما به یکی از متخصصان اتوماتیک از طریق این برنامه وصل میشد.
بعد از طریق چت و گفتگو مشکلتون رو باهاش در میون میگذارید.
بعد از اینکه اونها فهمیدن مشکل شما چیه به کامپیوتر شما وصل میشند و از طریق Remote شروع میکنند به رفع مشکلاتی که در کامپیوتر شما وجود داره. در این میان شما میتونید عقب بشینید و نگاه کنید تا حداقل یاد بگیرید برای دفعات دیگه خودتون چکار کنید و یا میتونید برید یک قهوه برای خودتون بریزید و بخورید تا کار آنها تموم بشه.
در آخر مشکل شما حل میشه و میتونید برگردید پای کامپیوترتون و به کارتون ادامه بدید. سعی کنید کمتر خرابکاری کنید. :31:
جهت دانلود برنامۀ GeekBuddy میتونید به سایت زیر مراجعه کنید. اطلاعات بیشتر هم در همین سایت وجود داره.
اگر سرویس و ساپورت بسیار عالی GeekByddy را پسندید در آنصورت میتونید برای داشتن این سرویس بعد از 60 روز مبلغ 49.95 دلار را در سال بپردازید.کد:http://www.geekbuddy.com/index.php
موفق باشید. :11:
دوستان آپدیت اتوماتیک کمودو رو چطوری غیر فعال کنم ؟ آخه حجمش خیلی زیاده و نمیصرفه هی خودشو اپدیت کنه . از توی Preferences تیک آپدیت اتومات رو برداشتم ولی باز هم هر وقت ک ترافیک کم میشه شروع میکنه به آپدیت
نقل قول:
سلام عزیز,
در مورد این سوالتون شما اولین نفری نیستید که در این تاپیک این سوال رو میپرسید. پست های زیر رو بخونید اگر بعد از خوندن پست ها سوالی داشتید در خدمتم. :10:
صفحۀ زیر را اول بخونید تا در مورد آنتی ویروس کمودو اطلاعاتی بدست بیارید...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224&page=11
تست Norton Internet Security با Comodo Internet Security بصورت فیلم برداری شده در مقابل ویروسها و تروجانهای ناشناخته...
چرا کمودو با آنتی ویروسهای دیگه فرق میکنه؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22330&page=136
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5536461&postcount=470
تاپیک دانلود ویروسها و تروجانها هم خودش یک منبع تست واقعی است. :46:
در ضمن در پست دوم تاپیک صفحۀ اول نتایج چندین تست گذاشته شده اونها رو هم میتونید بخونید.
موفق باشید.
برداشتن آپدیت اتوماتیک ...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5547143&postcount=516
سلام دوست عزيز
شما كه نوشته محل اقامتتان سوئد هست پس لطفا بگيد در اونجا از چه بسته امنيتي بيشتر استفاده ميشه
در ضمن در بعضي مواقع ارتباط من با اينترنت قطع ميشه لطفا راهنمايي بفرماييد كه ديگه چنين مشكلي نداشته باشم چون قبلا مشكلي نداشتم من ازADSLبا پهناي باند256 استفاده مي كنم
کاملترین نسخه ی COMODO چیه و چجوری میتونم COMODO Firewallام را به اون نسخه آپگرید کنم؟؟؟؟
واقعن این پشتیباتیشون عالی هست چون من که نسخه کامل رو دارم هر وقت به مشکل بر میخورم خودشون راه میندازن
تو نسخه کامل علاوه بر مشکلاتی که از اثر ویروس هست به شما برای حل دیگر مشکلات کامپیوترتون کمک میکنن
نقل قول:
edi عزیز مرسی که تجربۀ خودتو در اختیارمون گذاشتی. این پشتیبانی که من معرفی کردم هم همین کار رو میکنه. یعنی اگر مشکلات دیگه ای هم داشته باشید براتون حل میکنند.
من دیگه نمیدونم دوستان از بیشتر چی میخوان. آنتی ویروس و سویت امنیتی که حتی تا 60 روز میتونه مشکلات شما رو رایگان حل کنه بهتره یا آنتی ویروسی که یک روز آپدیت نمیشه, یک روز کرکش مشکل داره, در به در باید دنبال سریال بگردی تا آپدیت بشه, از آپدیت هاش بک آپ میگیری اما روزی که میخوای استفاده کنی کار نمیکنه :31: یعنی همه اش سر کار بودی. تازه از همه مهمتر از سیستم در مقابل تروجانها و ویروسهای ناشناخته نمیتونه محافظت کنه چون همه چیش به دیتابیسش بستگی داره.
نقل قول:
دوست عزیز شما مطمئنی فایروال ویندوز را غیر فعال کردی؟ منظورم از طریق سرویسش هست و نه از طریق سکیوریتی سنتر. پست زیر رو بخونید...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5532389&postcount=456
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5455879&postcount=58
اگر سرویس Windows Firewall را غیر فعال کردید و این 2 پست بالایی هم کمکی نکرد لطفا در پست بعدیتون یک عکس از قسمت Properties در کانکشنی و یا کانکشن هایی که استفاده میکنید بذارید. دقیقا مثل عکس زیر...
سرویس GeekBuddy هم برای همچین روزهایی وجود داره.. :46:
نقل قول:
کاملترین نسخه در صفحۀ اول پست اول تاپیک وجود داره و توضیحاتش هم داده شده. خواستید برید مطالعه کنید.
فرق بین نسخه های مختلف Internet Security هم در پست دوم وجود داره.
اگر سوالی داشتید که جوابش در پست دوم تاپیک وجود نداشت. در خدمت هستیم. :10:
برای آپگرید هم شما اول باید آنتی ویروسی که استفاده میکنید را پاک کنید, بعد فایروال کمودو را پاک کنید و بعد نسخۀ Comodo Internet Security Premium را طبق توضیحات پست دوم نصب و استفاده کنید.
سلام.
دوستان من آنتی ویروس Avast رو سیستمم نصب هست حالا به دلایلی می خوام پاکش کنم.
حالا به نظر شما Comodo می تونه به خوبی از سیستم محافظت کنه؟
در ضمن طریقه ی کار کردن باش راحت هست یا نه؟
با تشکر
نقل قول:
Avast برای یک سیستم 32 بیتی آنتی ویروس خوبیه و اگر باهاش مشکلی ندارید به فکر عوض کردن اون نباشید.
اما من و تمام کسانی که در این تاپیک هستیم بخوبی مثل روز برامون روشنه که حتی اگر Avast Internet Security را بخوای با Comodo Internet Security مقایسه کنی اونوقت Avast خیلی آنتی ویروس پیش پا فتاده ای پیش کمودو خواهد بود و اصلا حرفی برای گفتن نداره.در ضمن Comodo Internet Security رایگانه اما Avast Internet Security پولی :10:
برای آشنا شدن با کمودو هم بهتره پست اول و پست دوم تاپیک را بخونید. در ضمن در صفحۀ قبل هم یکی سوال شما رو پرسیده بود که براشون جوابهایی گذاشته شد. در نتیجه مطالعۀ پست های قبلی میتونه برای خودتون مناسب باشه نه ما. :46:
بعد از خوندن پست ها وصفحاتی که گفتم اگر مایل به نصب کمودو بودید Comodo Internet Security را استفاده کنید. بدون نصب هیچ آنتی ویروس دیگری.
موفق باشید.
نقل قول:
Super Internet TV و همچنین Anti-Peeper Key که از برنامه های ahusoft هستند به لیست سفید کمودو اضافه شدند. این لیست سفید فعلا از طریق آنلاین چک میشه. پس در هنگام نصب یکی از این برنامه ها سعی کنید به اینترنت وصل باشید.
مخلصیم :11:
دوستان و آقا مهران عزیز سلام .
من دو ویندوز دارم
روی ویندوز ایکس پی نورتون اینترنت سیکرتی 2011 رو دارم و روی ویندوز 7 64 بیتی کاسپر اسکای اینترنت سیکرتی 2011
من صفخات اول رو روزنامه وار یه نگاه انداختم
چند تا سئوال ؟
تو صحفه دانلود واسه دانلود کومودو کامل پول میخواد ، فرق نسخه رایگان و نسخه پولی چیه ؟
نسخه رایگان چند روز کار میکنه ؟ سریال میخوره ؟ سریال هاش مثل نورتون و کاسپر راحت پیدا میشه ؟
حجم آپدیت اولیش چنده ؟
در مقایسه با نورتون و کاسپر سنگینه یا سبک برای رم و ..... ؟
کلا از ظاهر این آنتی ویروس خوشم اومده . میخوام با اطلاعات کافی دانلود و نصب کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید
در پایان لینک جدیدترین نسخه اینترنت سیکرتی رو بزارید که دانلود کنم
این سوالم نصف کومودوییه نصف مایکروسافتی
میخواستم ببینم COMODO Firewall و Microsoft Security Essentials
removal مخصوص دارند یا خیر؟؟؟
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
کومودو اینترنت سکوریتی رایگانه ولی نسخه ی پروفشنال چند تا قابلیت اضافه داره که بخاطره اون پولیه مثل رمزگذاری وایرلسنقل قول:
کلا رایگانه محدودیت نداره
حدود 100 مگ
بستگی به سیستم داره ولی کلا سبکتره
کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
شرمنده آقا مهران تو کارت دخالت کردم اگه قسمتی مشکل داشت اصلاح بفرمایید
نقل قول:
برای آنتی ویروس مایکروسافت سعی کنید از طریق Add&Remove و Uninstaller خودش اقدام کنید. بعد از پاک کردنش توسط برنامه های رجیستری کلینر مانند CCleaner سعی کنید رجیستری خودتون رو تمیز کنید. اما اگر Uninstaller خودش کار نمیکنه و Error میده, در این صورت از لینک زیر برای رفع مشکل استفاده کنید.
اما برای پاک کرن Comodo Firewall نسخۀ 5 پیشنهاد میکنم از طریق خودش اقدام کنید و بعد از پاک شدن حتما سیستم خودتون رو ریستارت کنید. بعد توسط CCleaner رجیستری خود را تمیز کنید و فولدر های باقی موندۀ احتمالی در مسیر Program Files و یا Appdata\User را از کمودو پاک کنید. بعد دوباره سیستم را ریستارت کنید و بعد از بالا اومدن سیستم دقت داشته باشید که حتما سرویس فایروال ویندوز غیر فعال باشه.کد:http://www.recipester.org/Recipe:Uninstall_Microsoft_Security_Essentials_34215992
اما اگر از طریق Uninstaller خودش نتونستید پاک کنید و Error داد اونوقت پست دوم همین تاپیک را بخونید. Remover گذاشته شده. این قسمت را فقط در صورتی استفاده کنید که مشکلی در پاک شدنش داشته باشید.
در ضمن خواهش میکنم عزیز, این تاپیک متعلق به همۀ دوستان است. من و شما نداریم. :11:
فرق بین نسخه های مختلف اینترنت سکوریتی Premium, Plus,Pro و Complete چیست؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5449419&postcount=37
مهران جان ممنون
فقط نگفتی که
نسخه رایگان چند روز کار میکنه ؟ سریال میخوره ؟ سریال هاش مثل نورتون و کاسپر راحت پیدا میشه ؟
حجم آپدیت اولیش چنده ؟ بصورت روزانه آپدیت میشه ؟
در مقایسه با نورتون و کاسپر سنگینه یا سبک برای رم و ..... ؟
رم 4 گیگ ddr3
e7500 cpu 2.93
مهران جان اگه بخوایم ورژن کامل رو به خاطر قابلیتنقل قول:
TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption
بگیرم،چیکار باید بکنم،
چون تو ایرانم و دسترسی به اکانت های کارت های اعتباری هم ندارم،و اگرم داشتم نمی شد!!
چون من به خاطر ترس هیچ وقت از شبکه های وایرلس استفاده نمی کنم! ، و روش های معمول رمزنگاریم به راحتی -- میشن!!!
من یه اینکریپشنی می خوام که هم ناشناخته باشه و هم پیشرفته!!!
چون وقتی من باه یه شبکه وایرلس متصل میشم به راحتی افراد می تونن با استفاده از سیستم سرور به کامپیوترم دسترسی داشته باشن!!!!
کلا یه راه حلی ندارید؟؟؟
+یا اگرم کومودو نشد یه نرم افزار رایگان خوب معرفی کنید!!!
ممنونم