:20: ببخشين نديدمنقل قول:
مدل dream box 500
بله عزيز 1.4 هم ساپرت ميکنه
ولی هنوز موفق به خريد کابل درجه يک ورجن 1.4 نشدم
:20: ببخشين نديدمنقل قول:
مدل dream box 500
بله عزيز 1.4 هم ساپرت ميکنه
ولی هنوز موفق به خريد کابل درجه يک ورجن 1.4 نشدم
سلام .
سبزجان کانال HD1 هم حتما یه نگاه کن . برنامه های سه بعدی جالبی میزاره .
مخلصیم .
سلام ممنون عزيزم , عجب پس کانال 3d زياد هست من خبر ندارم چشم دمت گرم
__________________________________________________ _________________________
بچه ها من با گوشی گلکسی هم که سيستم dlna داره رو tv c8000 تست کردم چيزی پيدا نکرد امروز باز رفتم نمايندگی بهش گفتم c8000 سيستم dlna داره يا نه گفت اتفاقاً يکی از مشتری ها 2 ساعت پيش امد همين مشکل رو داشت گفت شنبه بيا من به دفتر مرکزی زنگ بزنم ببينم داستان چيه
داره خودش يا بايد جداگونه بری دانگل بخری
بله دقیقا منظورم همینه:20:نقل قول:
نقل قول:
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
یعنی مدلهای مالزیایی گیرنده دیجیتالشون فعاله اما اونایی که made by samsung خورده نه؟نقل قول:
میشه یه لیستی از کانال های سه بعدی با فرکانس هاشون بگین؟!
نمیدونم سوالم هم اینه ان شا الله اساتید که آنلاین بشن جواب میدن:11:نقل قول:
سلام .نقل قول:
کدوم ماهواره ؟ Hotbird رو برات میزارم .
Canal + 3D
10719 V
27500 5/6
Redlight 3D-HD promo
11411 H
27500 5/6
Sky Sport 3D Italia
11785 H
----S2/8PSK 27500 2/3
LA 3D HD
12303 V
----S2/8PSK 27500 2/3
ماهواره بدر ( عربست ) :
HD 1 3D
11785 V
----S/MPEG-4 27500 3/4
ماهواره یوتلست ( ماهواره فارسی 1 )
3D by Panasonic
11823 R
----S2/8PSK
MPEG-4 27500 3/4
مخلصیم.
dlna که داره ! منتها شما اگه بخوای با گوشی به صورت وایرلس به dlna وصل شی حتما باید یه دانگل بی سیم جدا هم بخری ...نقل قول:
بچه ها من با گوشی گلکسی هم که سيستم dlna داره رو tv c8000 تست کردم چيزی پيدا نکرد امروز باز رفتم نمايندگی بهش گفتم c8000 سيستم dlna داره يا نه گفت اتفاقاً يکی از مشتری ها 2 ساعت پيش امد همين مشکل رو داشت گفت شنبه بيا من به دفتر مرکزی زنگ بزنم ببينم داستان چيه
داره خودش يا بايد جداگونه بری دانگل بخری
سلام
دوستان یه سری led samsung سری c6200 -c6900 دارم که منو فارسی ندارند فایل ابگرید یا منو فارسیشو می خواستم ممنون می شم راهنمایی کننید
ممنون
-در منوي مخفي قسمت local set اگر فعال هست روي ايران بگزارين و منوي فارسي اضافه ميشه براتوننقل قول:
ممنون از راهنماییتون مشکل من اینه که فعال نیست ولی یکی از تهران اومده بود اینجا من بانه هستم با یه یو اس بی به راحتی اون قسمتو فعال می کرد ازشون درخواست کردم ولی ندادن دوستان اگه می تونن کمک کنن
ممنون
سلام به همگی یه سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم نظرتون رو بگید: من میخوام 100درصد c6960یا همون c6900 رو با سایز 46 از سام تو تهران بخرم حالا موندم الان بخرم یا عید؟از نظر تخفیف و شایدم گرونتر شدن یا فرض محال ارزونتر شدن.کسایی که تجربه دارن لطفا بگن سام عید قیمت هارو پایین میاره؟یا میره بالاتر؟ امروز شنیدم ال جی ارزون کرده کسی خبری داره؟اگه کسی سایت قیمت هاش رو داره لطف کنه ممنون میشم اگه زود جواب بدین شاید همین امروز رفتم بخرمش
راستی سینما خانگی که روش نصف قیمت میده c555 هستش ارزش داره ؟خوبه ؟بلوری داره؟:11:
نقل قول:کد:http://www.samsungcenter.ir/shop/
خوب عزيز من متوجه نشدم آخه چرا نميشه شما ميگين اين tv اين سيستم dlna رو داره خوب از اون طرف گوشی من هم اين سيستم dlna رو داره قاعدتاً بايد با هم مچ بشن مگه اينکه بعضی از دوستان ميگفتن تلويزيونت اين سيستم رو نداره بايد با دانگل انجام بدی درست باشه باز بايد هزينه کنم 100 تومان دانگل خوب تو تهران :24:نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوستان کسی در مورد بالا نتونست کمکمون کنه؟
ممنون
با سلامنقل قول:
من با یکی از نمایندگیهای ال جی که دوستم بود صحبت مکردم می گفت یه کنترل مادر دارن که این کارها رو با اون انجام می دن اما نمایندگی سامسونگ اجناس بدون گارانتی رو منو فارسی و تیونر دیجیتال رو فعال نمی کنه اگه کسی راه حلی داره بگه
ممنون
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
ولی من خودم دیدم با همون کنترل خودش منو فارسیش کردن البته با یه یو اس بی دوستان اگه کسی چیزی می دونه
لطفا راهنمایی کنه
ممنون
-مدل ارزشمندي هست توي سايز 40 تخفيف خورده نزديك 500 ولي در سايز 46 هنوز تخفيف نخورده امكان داره در جشنواره نوروزي كاهش قيمت داشته باشه و امكان هم داره تغييري نداشته باشهنقل قول:
-توصيه ميكنم سراغ اين مدل سينماي خونگي ها نرين اغلب صداي قابل قبولي نداردند -بلوري نداره
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
-مشكل ما هم همينه كه هنوز نتونستيم راهي پيدا كنيم واقعا اميدوارم به زودي اين هم حل بشهنقل قول:
ممنون از راهنمایی تون از چه نظر ضعف دارن؟نقل قول:
چه سینمایی بگیرم؟شما خودت از چی استفاده میکنی؟
:11:با تشکر
-كاش دقت ميگردين ببينيد فريمور رو عوض ميكنند يا كار خاص ديگه اي انجام ميدننقل قول:
98% مواقع روون و عادیه.گاهی یه لحظه گیر میکنه.انگار یه بازیرو با کارت گرافیک خوب ولی سی پی یو ضعیف اجرا میکنید که بازی بیشتر مواقع روونه اما گاهی یه گیر کوچیک میکنه.چون اگه کارت گرافیک ضعیف باشه باید تقریبا فریم ریت همیشه پایین باشه.بحث داره میره سمت کامپیوتر!مثلا بعضی از زیرنویس ها که دارن رد میشن(چون سرعت ها متفاوته) وسط راه ریپ میزنن گاهی.نمیدونم شاید مشکل از دلکو شون باشه:31:
نقل قول:
البته دوست عزیز موردی رو که گفتید سامسونگ برای اجناس بدون گاراتنی منو فارسی و تیونر دیجیتال فعال نمیکنه
پس اگر با گارانتی سام سرویس بگیریم یعنی این دو مورد فعال هستن یا فعال میکنن ؟؟!!
و این دو مورد آیا شامل مدل های led سری C یعنی C8000 هم میشه یا نه؟
دوستان خواهشا زود جواب بدین میخوام برم بخرمش.سینما c5550w خوبه؟یا همین c555 رو بخرم؟!:11:نقل قول:
-گاهي اين مسئله بر ميگرده به ستينگ و رابط و سورسي كه دارين به hdtv تون ميديننقل قول:
همين مسئله زير نويس شبكه هاي خبري رو گاهي با كابل hdmi همون حالتي كه شما ميگين داشتم و همون رو در همون لحظه با كابل كامپوزيت معمولي بدون مشكل داشتم و خروجي pc رو تنظيم كردم و مشكل حل شد البته در b650
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
-اگر با گارانتي بگيرين گويا ----t فعال هست منوي فارسي هم كه بايد وجود داشته باشه قطعانقل قول:
-بله شامل اين سري ها ميشه
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
-منظورم از ضعف اين نيست كه چون هديه ميدن اينطور هست منظورم اينه كه مدل بهتري هم البته با توجه به بودجتون ميتونيد تهيه كنيد وسراغ برند هاي حرفه اي صدا برين مثل مدل هاي نرمالي از pioneer سري هاي rs كه قطعا ديزاين و كارايي و خروجي بهتري بهتون ميدهنقل قول:
-من صدا باز هستم (موسيقي دو كاناله ) و اعتقادي به سينماي خونگي ندارم متاسفانه :46:
این سیستم ها اینترنت TV داره؛ کسی میدونه تو ایران چطور فعال می شه؟
امروز یه مطلبی رو در روزنامه کلیک جام جم نوشته بود که بی ربط به این تاپیک نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چیزی که اینجا گفته دوتا آداپتور داره که مثلا یکی به PC وصل میشه و اون یکی به TV
خوب اون دانگلی که سامسونگ میده هم آیا به همین شکل هست ؟!!!
یعنی با این روش میشه مثلا از هارد اکسترنال به TV فیلم فرستاد ؟!!!
در ضمن اگر TV رو C8000 فرض کنیم و مثلا ما به این روش فیلم رو به TV انتقال بدیم این فیلم کجا ذخیره میشه چون من قبلا تو همین تاپیک پرسیدم
و گفته شد که این TV فضای برای ذخیره سازی نداره پس یعنی عملا این روش غیر ممکن میشه !!
-دانگلي كه مربوط به HDTV هست همونطور كه در صفحات قبل گذاشته شد تصويرش مثل يك فلش هست و برق خودش رو از USB تي وي ميگيره وبي نياز هست از اداپتورنقل قول:
-منظورتون رو نميفهمم از اينكه ميشه فرستاد از هارد اكسترنال به TV وقتي خود HDTV ورودي uSB مجزا براي اتصال هارد داره
-در مورد انتقال فيلم بحث استريم هست يعني در عين حالي كه با PC ويا هر سورس ديگري كه اين قابليت WI-FI رو داره فايلي رو اجرا ميكنيد همزمان روي HDTV ببينيد نه اينكه ذخيره بشه در HDTV
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی تون:11:نقل قول:
خوب این دانگلی که سامسونگ میده دو جفت هست دیگه ?!!
یکی که به خود TV وصل میشه که شما گفتید نیازی به آداپتور هم نداره و اون یکی هم به PC درسته ؟!!
درسته ورودی مجزا USB برای اتصال هارد داره ،
ولی من منظورم این بود که مثلا دیگه هارد اکسترنالم رو که آداپتور هم میخوره من از اتاقم نیارم بیرون و به جای این که هارد رو جابه جا کنم و بیام سیم USB هارد رو (البته Mini USB ) رو وصل کنم به TV و سیم آداپتورشم بیارم و به برق بزنم و این همه دردسر
(البته میدونم الان چی بهم میگید احتمالا:31:)خوب بدون جابه جای هارد و وصل کردن سیم ها ، از طریق USB بی سیم بین هارد و TV ارتباط برقرار کنم
-اين دانگل مربوط ميشه به اتصال به HDTV تون به تنها يي ويكي هستنقل قول:
- شما ميتونيد از طريق USB وايرلس مجزا با هر ماركي براي PC ويا هر سورس ديگه اي كه اين قابليت وايرلس رو داشته باشه مثل اپل تي وي و ...استفاده كنيد
-كاش يك هارد پاسپورتي بدون سيم تهيه ميكردين كه ديگه مشكل اداپتور هم نداشتين :46:
ای بابا خدا خیرشون بده خوب به جای 1 دانگل دوتا دانگل میدادن دیگهنقل قول:
البته تو این تاپیک که خودتونم هم تو بحثش شرکت کردید گفته شد که بهتره مارک دانگل سامسونگ باشه
البته حالا این که اون دانگلی که به TV میخوره حتما دانگل خود سامسونگ باشه شاید مهمهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5249038&highlight=%D8%AF%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84+%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF#post5249038
و اونی که به PC میخوره میتونه هر مارکی باشه
راستش من الان یه هارد 1 ترابایت اکسترنال دارم یه هارد 1 ترابایت اینترنال رو هم جدیدا خریدم یه 60 اینترنالم کنار دارم
دیگه بعید میدونم تو این شرایط یه هارد پاسپورتی دیگه هم نیاز داشته باشم :31:
- شاهين جان در همه برند ها همينطوره و مارك خود همون برند بايد باشهنقل قول:
-اره در مورد دانگل مربوط به pc هر ماركي ميتونيد استفاده كنيد
سلامنقل قول:
دقت کردم تو این مورد اونی که فارسیش کردن و با اونی که فارسی نبود فریمورشون یکی بود:T-VAL6XDAAC-1011.1
تو هیچ قسمتیش فرق نمی کرد به جز قسمت لوکال سیت که فعال شده بود
-همين چون من هم دو تا مالزيايي گرفتم يكيش در منو زبان فارسي وجود داره و در يكي ديگه زبان فارسي وجود نداره هر دو مالزيايي بودندنقل قول:
سلام به همگی بالاخره رفتم c7000 رو گرفتم با کابل نوری و سینماc555
کابل نوری رو داد29تومن گفت بدون نویزه!گرون نداد؟؟
-به به مبارك باشه دوست عزيز مدل خيلي خوشگلي هست اين كليد هاي زير پنل روشن ميشه خيلي برام جالب هست همينطور صداي اين پنل نسبت به مدل هاي ديگهنقل قول:
-منظورتون كابل اپتيكال صدا هست ؟
خیلی ممنون
بله کابل اپتیکال صداست گفت29 تومن ولی گفت بدون نویزه!گرون نداد؟
راستی یه سوال دیگه سینما c555کابل hdmi تو جعبه ش داره؟
سلام من يک سوال داشتم دانگل برای ارتباط wifi همون سيستم dlna ميشه يا اين 2 با هم فرق دارن?:46:
سلامنقل قول:
مبارکت باشه
ولی به نظر من بهتر بود 20 روز دیگر صبر می کردی تا فروش نوروزی شرکتها شروع بشه و احتمالا با شرایط بهتری خرید بشه کرد
فروش نوروزی از بهمن ماه شروع می شود
چند اینچ گرفتی و چند خریدی
آیا از کیفیت آن راضی هستی
بلوری DVD 3D PLAYER 6900 هدیه بهت دادن؟ باید یک عینک اضافه در آن باشد
ممنون:10: