ایول بابا دوباره پیش بینیش درست بود
Printable View
ایول بابا دوباره پیش بینیش درست بود
میگم الان نون تو هشت پاه:31:
کلی میشه باهاش کلاه برداری کرد.
جون میده برا ایران
عجب موجود خفنیه این 8 پا ..دمش گرم
بچه ها این چیه تو تصویر ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همه عکس ها نگاه کنید !
تو هر کدوم که این هست هشت پا نرفته !
حتمآ همون غذایی هست که باید بخوره دیگه :دی توی ظرفهایی که غذا رو خورده اون چیزه (!) دیگه نیست.نقل قول:
فکر کنم صدف باشهنقل قول:
اقا چطوری میشه پل رو دزدید
کلی به درد میخوره برای پیش بینی جنگ برای پیش بینی خشگ سالی برای مرگ افراد ...!
--------------------------
اگر فردا اسپانیا قهرمان بشود باید یک جام هم بدن پل قدیس
صدفشه، همون که میخوره. خود غذاشه. فکر کنم تو این عکس، اون یکی صدفه رو خورده.نقل قول:
بچه ها این چیه تو تصویر ؟!
به همه عکس ها نگاه کنید !
تو هر کدوم که این هست هشت پا نرفته !
البته من یه جایی شنیدم که اینا همه ش کشکه و فوتبال کاملا قابل پیش بینیه، چون توافقی بازی میکنن. بعدم این هشت پا رو کسی اورده که به کسایی که خرافاتی نیستن این موضوع رو بگه!
فقط در حد شنیدنه ها! اینم نظریه.
او مای گادنقل قول:
چون توافقی بازی میکنن
این پل آخرای عمرشه.بچه ای چیزی نداره راه پدرش رو ادامه بده؟
پ.ن:
اقدامات امنیتی واسه نگهداری پل افزایش پیدا کرده!
بت اختاپوس بخرید:31:
همونطور که قبلا گفتم، به جای پرنده هایی که فالگیری میکردن، از این به بعد حتما توی خیابون هشت پاهاشو میبینین! : دی
فردا که هلند اول شد می فهمید که این هشت پا هم حرفاش کشکه
این آلمان هم برد بازم درست گفت که
اگه اسپانیا ببره دیگه براش مقبره میزنند :دی
این اختاپوس با هشت پا این قدر خوب پیش بینی میکنه:31: من به دوستان اهل کار پیشنهاد هزار پا رو میدم:21::27::18:
جدی دمش گرم:40:
با جناب پل اینجور حرف نزن(شوخی).میدونی الان چقدر طرفدار داره؟؟؟میلیون ها نفر:10::40:نقل قول:
فردا که هلند اول شد می فهمید که این هشت پا هم حرفاش کشکه
تازه جناب پل اعصاب نداره و گرنه اگه ولش کنی با پاهاش مثل باقلوا دونه دونه نتایج دقیقو میگه.:18::27:
اقا اینو بدزدیم برای جام ملتها لازم میشه حداقل از قبل نتیجه را میدونیم حرص نمیخوریم:31::31:
به نظر من كه تلقينه....هشت پا ميگه فلان تيم برندس.....بازيكن هاي اون تيم مطمئن هستن كه شانس با اوناس و بازي رو ميبرن...و چون به اون هشت پا اعتقاد دارن به خودشون تلقين ميكنن كه برنده هستن...و برنده ميشن..اين بر اسا قانون جاذبه تاييد شدس...
آخه اوایل که معروف نبود.نقل قول:
بعد اون بازی آلمان مقابل استرالیا کی فکر می کرد از صربستان ببازه؟
اگه انقدر راحت بود و این قانون جاذبه و این حرفا به این سادگی جواب میداد که الآن دنیا از هم پاشیده بود :دی پس خاک بر سر تیمها که یه هشت پا میتونه اونها رو تحت تآثیر قرار بده !نقل قول:
به نظر من كه تلقينه....هشت پا ميگه فلان تيم برندس.....بازيكن هاي اون تيم مطمئن هستن كه شانس با اوناس و بازي رو ميبرن...و چون به اون هشت پا اعتقاد دارن به خودشون تلقين ميكنن كه برنده هستن...و برنده ميشن..اين بر اسا قانون جاذبه تاييد شدس...
این هشت پا روی هلند تاثیری نخواهد گذاشت . هلندیها خرافاتی نیستن . اگرم ببازیم بخاطر بازی بدمون خواهد بود نه به خاطر چیزی دیگر .
یحتمل پیشگوییها زیر سر اون پیشگوئه بید...فقط طبق پیش بینیاش موقعیت ظرفا یا غذاهارو طوری تغییر میده که هشت پا بره سمت برنده :31:
نقل قول:
مگه نشنیدی هلندی ها از شتر کمک گرفتن که پیش بینی کنه هلند میبره:31::21::19:
پل از زاویه ای دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
اگه امشب هلند ببره هیچ مشکلی توی پیشبینی های هشت پا نیستش زیاد
توی یورو 2008 هم فینال رو اشتباه پیشبینی کرده بوده
اگرم اسپین ببره یعنی ضعف اون موقعشو جبران کرده:دی
من نگران اوقات فراغت هشت پام!! مي ترسم توي تعطيلات بهش استراحت بدن، پيشگويي يادش بره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه نگاه متکبرانه ای هم داره:)
درود بر اختاپوس قدیس
با وجود اين كه خودم نمي تونم باور كنم؛ ولي به نظر مياد تنها دليلي كه توي دقيقه 116 بايد اسپانيا قهرمان بشه ، اراده قوي هشت پاست!!!
من رو حساب پل پیشبینی کردم اسپانیا با اختلاف 1گل میبره درستم درومد ولی خب وقت اضافش باعث شد از دستم بره امتیاز
کسی امضایی از پل نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي كساني كه ايمان آورديد. قسم به اختاپوس كه جام از آن اسپانيا است. و ما اراده فرموده بوديم.:27::31:
دمـــــت گرم هشــــت پــــا اگه اونجـــا بودم لپتو میکشیدم و بـــوس :31:
پیشنهاد میکنم بریم اختاپوس پرست بشیم ، دمش گرم واقعا حال کردم فکر میکردم دیگه فینال رو نتونه بگه :31:
توبه اختاپوس بزرگ توبه ! :42::42::42:
به نظر من بهتره دیگه اینهمه هزینه و وقت صرف برگذاری بازیها نشه و همه رو بسپرن به پل یه دفعه از تیم اول تا آخر رو بگه خلاص کنه همه رو !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این هشت پا رو میدزدنش الان :دی:دی
میگم همه هشت پا ها اینطورین ؟ ولی مشکوک میزنه همش میره سمت راست . خب بگیم به اونور عادت کرده اما این نمیشه همش شانس باشه که تیم سمت راستی میبره
دوستان اینقدر زود اسیر خرافات نشین : دی
همش چرنده!
باز اين فردوسي پور يه چيز گفت .واسه هشت پاي مردم حرف در نياريد.كارش درسته .:27:نقل قول:
میگم همه هشت پا ها اینطورین ؟ ولی مشکوک میزنه همش میره سمت راست . خب بگیم به اونور عادت کرده اما این نمیشه همش شانس باشه که تیم سمت راستی میبره
آخه اونم نگفته باشه چرا همش میره سمت راست
:دی
جالب اینه سمت راستم میبره . فکر کنم دو سه تا کارشناس بزرگ میارن میگن مثلا فلان تیم میبره اونو میذارن سمت راست لول:))