نوش جونت دادا....:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7:نقل قول:
Printable View
نوش جونت دادا....:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7:نقل قول:
حالا بر عکس میشه بره آرژانتین آرژانتینیا لخت میشن میدوان دنبالش :27:نقل قول:
مارادونا گفته بود اگه تیمم قهرمان شده لخت تو خیابونای(اسم پایتختشون چیه؟؟؟)میدوم
خاک بر سر دیگو مارادونا
واقعا مربی بی خودی هستش
s.w.a.t جان اون آهنگی که گذاشتی خفن داره حال میده :8:
تبریک به بروبکس جرمنی ...:11:
از همون اول من گفته بودم مارادونا یک بازیکن اسطوره بود و در مربی گری موفق نخواهد بود به دلایل مختلف...
خلاصه بروبکس جرمن تو نیمه نهایی با اسپانیا میرسیم خدمت
دیگو آرزوی اینکه به بکن باور برسه رو باید به گور ببره
فرانتس بزرگ تنها بازیکنی هست که هم به عنوان کاپیتان جام رو بالا برده هم به عنوان سرمربی
مارادونا باید به جزو بهترین بازیکنای فوتبال بودن قناعت بکنه:دی
ما کوچیکه شماییم...نقل قول:
برو بکس این آهنگو بدانلودین چون امشب تا صبح باید جشن بگیریم...
کلا میرین تو فااااااااااااااز....
هرکی بافور داره با خودش بیاره...کد:http://www.4shared.com/audio/NGHpRkdP/Skillet_-_Monster.htm
عزیزم اینا تو نیمه نهایی می خورن به هم...نه فینالنقل قول:
به !
از اولشم معلوم بود آرژانتین با سیستم علی اصغری خودش نمی تونه هیچ کاری کنه.
اگر این مرحله به عربستان می خورد مرحله بعدی به کره و فینالم به ایران ، بازم قهرمان نمی شد !
چون ایرانیا علی اصغری تر از آرژانتین بازی می کنن و یهو دیدین تو جو بودن زدن آرژانتینو هم بردن !
از اولشم معلوم بود اینا تیم نیستن...
حالا ما هی تو تاپیک فرانسه اینا رو گفتیم...گفتیم برزیل تیم نیس...آرژانتین تیم نیس...همه فکر کردن ما الکی حرف می زنیم.
بفرما.
حالا برید سراغ هشت پا و خرچنگ و این حیوونا...وقتی من اینجا هستم، اینا به چه درد می خورن؟!
عجب سوتی عظیمی:31:نقل قول:
شرمنده داداش فینال بروبکس هلند از ما قول گرفتن
عجب حال کردم ابن مارادونا ضایع شد.....:31:
برو بکس یه وانت از اینا سفارش دادم واسه امشب بیارن...
جا واسه دوستان آرژانتینی هم هستااااااا..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینه دیگه...جنبه برد ندارید:31:نقل قول:
ببین باز زود قضاوت کردی!!نقل قول:
من طرفدار برزیلم...:31:
راستی نیوه آ استفاده نکنی...بی کیفیته!:27:
گفتم آلمان می بره !
بیشترین لذت : حذف مارادونا با اون همه ادّعا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تیم خیلی خوبیه !
حیف که بازی بعد باید حذف بشه
آقا شما با جنبه...نقل قول:
دیگه همین مونده بود شما هم به ما حرف بزنی...
:دی
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
ببین داریم دوستانه باهم میگیم میخندیم توحین میکنیا....نقل قول:
ای بابا توهین چیه برادر من؟نقل قول:
مگه اون شکلک رو اون پایین نمیبینی؟
وگرنه شما از برادرای سبز بنده هستید...(درسته؟:دی)
منظورم این بود که شما که طرفدار اسپانیا هستی دیگه چرا؟؟؟؟
:10:
نقل قول:
نمی دونم چرا مردم ایران به خودشون اجازه می دن به هرچیزو هرکسی بی احترامی کنن؟؟؟ واقعا؟
ای بابا بس کنین دیگه!
بزارین یه امشبرو خوش باشیم بعد باید بریم پی بدبختیمون....:41:
جون من کوتاه بیاین!
شما که از بعد از ظهر داری سنگ المانو به سینه میزنی 2 تا پست که بیشتر اونجا نداری؟؟!!نقل قول:
از امروز بعد از ظهر یادت اومده طرفدار یه تیمی بشی؟؟ یا کلا از امروز داری فوتبال می بینی؟
چشماتو باز کن ببین...نقل قول:
تاریخ پست رو ببین اصلا این موقع به دنیا اومده بودی؟؟؟؟:2:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5131661#post5131661
تو که هنوز پستات به 60 تا هم نرسیده...
از وقتی تیمت هم باخته اومدی اینجا همش داری به پروپای ما میپیچی...
:13:
مثل اینکه خیلی دوست داری بن بشی!
من دیگه جوابتو نمیدم چون حیفه بخوام به خاطره تو بن بشم....حتی 1 روز!
این مارادونا چرا ایگواین رو تعویض نمی کرد ؟:18: رید تو تیم . هر توپی که میومد آفساید میشد . کند هم که هست . کاش میلیتو جای اون بود:41:
سلام رفیق...نقل قول:
از دوستان ناراحت نشو...طبیعت فوتبال همینه...یه روز میبری یه روز هم....متاسفم.
انشاالله دوره بعدی...
بلاخره فرشته های مارادونا+(مسی) ازعقاب شکست خوردن.
دم آلمان گرم که این مارادنا رو شوت کرد پای منقلش
واقعا جیگرم حال اومد
ای ول
جدا از بحث و جدلهايي که بين طرفداران دو تيم معموله، دوست دارم با اطلاعات کم خود تحليلي از اين بازي داشته باشم.
آرژانتين برخلاف دور مقدماتياش نمايش خيرهکنندهاي را در اين جام داشت، با ستارههايي چون مسي و توز و پديدهاي مثل هيگواين. با همه اينها، بايد رک و پوستکنده بگويم آرژانتيني که از آلمان باخت، همان آرژانتيني بود که چهار بازي اول را قاطعانه برد، و حدودا همان آرژانتيني که بهسختي به جام 2010 صعود کرد. پس سهم مارادونا چه شد؟
چيزي که نبايد فراموش بکنيم، اينست که بازي کردن با مربيگري فرق ميکند. به قول هومن افاضلي: "براي اينکه يه سوارکار خوب باشي لزوما نبايد يه اسب خوب باشي." (که خب بين خوب و باشي، بايد "داشته" رو از قلم انداخت!!!)
درمورد مارادونا هم اين صدق ميکند. مارادونا بازيکن بسيار خوبي بود. اما اينکه بگوييم "پس مربي خوبي هم خواهد بود" دقيقا مثل اينست که بگوييم خلبان، شيميدان يا فروشندهي خوبي است.
هيچي نباشد خوزه پکرمن در سال 2006 هم اگر از آلمان شکست خورد، در پنالتي شکست خورد. حال آنکه مارادونا با سابقه بازيگري چند برابر پکرمن، چند برابر بدتر از او از همين آلمان ميبازد. تازه آلمان 2006 نه تنها ميزبان بود، بلکه ستارههايي چون بالاک و لمن را داشت و خدا ميداند اگر لمن درون دروازهشان نبود بر سر پنالتيها چه ميآمد. بازهم فقط خدا ميداند اگر کمک داور بازي آرژانتين و مکزيک کمي دقت بيشتر به خرج ميداد و گل اول آفسايد تيم مارادونا قبول نميشد، آيا اصلا تاپيکي که تويش مينويسم راه ميافتاد يا نه.
من طرفدار آرژانتين نيستم ولي اگر باشم باورش برايم خيلي سخت خواهد بود: اين واقعيت که ديگو مارادونا اصلا يک مربي طراز اول نبود و صرفا مقابل تيمهاي ضعيف و بيدفاع نتيجه گرفت.
گل اولشان به مکزيک آفسايد بود و باعث شد مکزيک - مثل خيلي ديگر از آمريکاي لاتينيها - جلو بکشد و دو گل بعدي را بخورد.
جدا از همه اينها، جا دارد به هواداران آلمان بابت اين تيمشان که جوان است و از بهترين تيمها بهتر نتيجه ميگيرد، تبريک گفت. حتي اگر آلمان در نيمهنهايي حذف شود، مسلما نام يواخيم لو در تاريخ فوتبال خواهد ماند: قهرماني که جز مشتي بازيکن بيتجربه، چيزي براي زيبا بازي کردن نداشت...
:46:
4 تایی هاش
مارادونا قبل از آرژانتین مربی جای دیگه ایم بود؟؟؟
ببخشید از شما باید اجازه میگرفتم.من با اشک های باتی گل اشک ریختم با برد آرژانتین خوشحال شدم.با باختش غمگین و ناراحت.حالا هم که آلمان آرژانتین رو با این همه بازیکن توپ له کرد.به کی باید بد و بیراه بگم.دوست دارم به آقای مارادونا که خیلی هم ادعاشون میشد و آرژانتین رو اینطوری حقیر کرد بدو بیراه بدم اصلا جاش بود فحش های بدتری هم میدادم به شما هم هیچ ارتباطی نداره.والا...نقل قول:
یارو اومده میلیون ها نفر رو شخصیتشون رو خرد کرده اونوقت این آقا اومده اینجا به ما میگه توهین نکنید.:2:
نقل قول:
مربی که نه اما اوایل مواد فروش خرد تا همین آخرسریها هم سرقاچاقچی
:31:
متاسفم برای طرفداران آلمان.....نقل قول:
واقعا" که بی فرهنگین....
همین
اگر موادی نبوده بگین خوب؟!نقل قول:
اگر نبوده باشه ماهم بی فرهنگ....:31:
متاسفم....نقل قول:
فکر میکردم با دیدن این پست من یکم خجالت بکشی و دیگه از این پست ها ندی...ولی مثل اینکه فایده نداشت....:18:
شما مشغول باش.....
واقعیت تلخه...........
ولی بچه ها دیگه ول کنین مارادونا رو...
پیروزیمونو عشقه...
اصلا به سلامتی همه ی برو بکس p3world
:7::7::7::7::7:
چشم...نقل قول:
بزن به افتخارش:7::7:
نقل قول:تقدیم به شما دو دوست عزیز....نقل قول:
نوش جان..
آقا میگم چشن رو اینجا بگیریم تا تو تایپیک آلمان؟
یوسف جان دست درست تو خرج افتادی دادا!
نقل قول:
بابا اندکی فرهنگ داشتن چیز بدی نیست.
چند روز پیش یک کلام تو تاپیک المان به یواخیم لو که هیچ اسم و رسمی نداره بی احترامی شد. من از بچه ها خواستم که دیگه به لو بی احترامی نکنن و نکردن.
yuseph هم شاهد ماجرا بود. ولی الان هر کسی به خودش هر اجازه ای میده.راه های دیگه ای هم برای جلب توجه هست به خدا.
ایمن دوستمون S.W.A.T هم با دو تا پست تو تاپیک المان (اونم با تاریخ امروز) و 1 پست تو این تاپیک قبل از امروز می خواد جشتن تیمشون رو بگیره!! خب بگیر دوست عزیز ولی اگه به مارادونا تو چند تا پستی که امروز بی احترامی کردی ,نمی کردی کسی به پرو پات نمی پیچید.و 3 تا پستت هم به رخ ما نکش من فقط تو تاپیک ارژانتین بیش از 100 تا پست دارم.کسی ما رو هم بن نمی کنه.شما رو نمی دونم!!
منم تو 3 سالی که فرومم 53 تا پست بیشتر ندارم چون اهل اسپم دادن نیستم.
خواهش میکنم عزیزم قابلی نداشت نوش جون...:31:نقل قول:
بنظرم بریم تاپیک آلمان...اینجوری حرمتها هم شکسته نمیشه...:31:
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
راست میگه ایشون...نقل قول:
آقا من شرمندم...
دوستان خواهشن دیگه بسه...
به مارادونا گیر ندید دیگه بابا....