به شرط ادج بودن سرعت من به 18 میرسه ولی جی پی آر اسش 7 تا 9نقل قول:
Printable View
به شرط ادج بودن سرعت من به 18 میرسه ولی جی پی آر اسش 7 تا 9نقل قول:
نقل قول:
خیلی سرعتت کمه من توی یه جا که EDGE رو ساپورت میکرد امتحان کردم سرعت روی 28 بود و با GPRS سرعت روی 12 بود
پیج هم خوب باز میکرد
پس چرا جی پی ار اس من رو 6 هست سرعتش؟ چی کار کنم بشه 12؟ کلاس جی پی گوشیم هم 10 هست
نقل قول:
دوست عزیز بستگی به منطقه هم داره توی بیشتر مناطق سرعت روی همون 6 تا 8 هست ولی توی بعضی مناطق سرعت تا 12 هم هست:46:
کاریش نمیشه کرد یه جورایی همینه که هست :31:نقل قول:
اما از شوخی که بگذریم دوستمون ice man درست میگه بستگی به منطقه ای که هستید داره و در کل سرعت متغیره ...
سلام دوستان بنده یک مودم یو اس بی دارم میخوام ببرمش بالای خونه بذارم که انتش خوب بشه منطقه ما توی خونه
انتش جالب نیستش برای سرعت بهتر اینترنت --- حالا سوالم اینجاست : : :
: : : سیمی که به usb میخوره میشه از دو طرفش قطع کنم ؟!!! و یک سیم به طول 10 یا 15 متر بهش اضافه کنم ؟؟؟
: : : و مجدد دو سر بریده شده را به سیم وصل کنم ؟ ؟ ؟
آیا امکانش هستش ؟ میشه :
اگه میشه میشه بگید چه نوع سیمی باید بخرم ؟ توی کبلهای یو اس بی معمولب معموعلا چند تا سیم ازش رد شده ؟
و ایا با طول زیاد کیفیت افتی نداره ؟ ممنون میشم
شما کابل اکستنش یو اس بی نیاز دارید بلندترین که دیدم کار می تونه حدود 9 متر است 5 متریش در بازار زیاد است.
ایا سایتی هستش نو بفروشه ؟ به صورت اینترنتی بخرم ؟
نقل قول:
سایت که زیاده ولی اگه از فروشگاه ها توی شهر خودتون بخرید خیلی بهتر و مطمئن تره:46:
راستی اینم یه سایت که مودم میفروشه یادم رفت برات بزارم:31:
کد:http://www.ir0098.com/EDGE_MODEMS.html
ولی بازم میگم اگه خواستی بخری از فروشگاه ها بخری بهتر از این سایت های اینترنتی هست
من ساکن تهرانم وقتی سیم کارت همراه اول رو توی گوشیم میندازم هیچکدام از حروف g یا e بالای صفحه نمایش ظاهر نیمشود در صورتی که با ایرانسل حرف e ظاهر میشود علتش چیست؟
آنتن های ایرانسل با همراه اول فرق دارن. ممکنه تو یه منطقه ایرانسل آنتن بده همراه اول آنتن نده( واسه اینترنت) این سیستم روی همه یBTS ها اعمال نشده واسه همین امکانش هست که نشه استفاده کنی
توی منطقه ای که شما ساکن هستی همراه اول ساپورت اینترنت موبایل نداره ! ولی شما میتونی به نزدیکترین دفتر خدمات پستی مراجعه و موضوع رو مطرح کنید تا موضوع روشن بشه ! چون بعیده ، همراه اول حداقل جی پی آر اسش در اکثر مناطق فعاله (برعکس سرویس ادج)نقل قول:
ربطی به آنتن نداره.
یکجا تو تنظیمات گوشی گزینه های When Needed و When Available داره که پیش فرض سیمکارت همراه اول گزینه When needed هسته و فقط وقتی از اینترنت استفاده میکنید آیکن E یا G بالای گوشی ظاهر میشه.میشه تغییرش داد.
الان فهمیدم چرا همراه اول بسته های نا محدود میده با این سرعت مزخرفش 24 ساعت هم اگر به اینترنت متصل باشی بیشتر از 1 مگ نمیتونی دانلود کنی
سلام
بالاخره همراه اول هم توی شهر ما اینترنتشو راه انداخت. سرعتش زیاد خوب نیست اما کار آدمو راه میندازه
اما من یه مشکل دارم. وقتی که وصلش میکنم به کامپیوتر صفحه ها رو خوب باز میکنه اگر چه پینگش زیاد خوب نیست. اما وقتی که با خود گوشی میخوام یک صفحه رو باز کنم خیلی که زور بزنه بعد از 5 دقیقه یه قسمت از نوشته ها رو نشون میده و آخرش هم خودم قطعش میکنم!
قبلاً با ایرانسل اینجوری نبود و توی گوشی راحت صفحه باز میکرد
کسی میدونه دلیلش چیه؟
چند روزی که سرعت اینترنت 0912 بالا رفته و رسیده به ایرانسل البته بیشتر شبا اینجوریه روزا به خصوص دم غروب سرعتش میاد پایین ولی کلا بهتر شده
با سلام
من یه مودم edge خریدم هر کار میکنم باش سیم کارت همراه اول رو کانکت کنم نمیشه اما ایرانسلو که میندازم روش از توی پروفایل mtn رو میزنم و بعد auto set apn رو تیک میزنم وصل میشه اما mci توی لیست پروفایل های مودم نیست که بخوام انتخابش کنم دیفالت رو میزنم mtn رو میزنم ودافون رو میزنم و.... اما هیچ کدوم جواب نمیده
من باید چی کار کنم ؟
سوال دومم اینکه مثل نرم افزاره تو سیمبین نمیشه خودم انتخاب کنم که از کدوم آنتن اینترنت بگیره ؟چون این داره وصل میشه به قوی ترین آنتن اما من میخوام به یه آنتن دورتر که edge هم داره و سرعتش بیشتره وصل شم
دوست عزیز شما خودتون به صورت دستی mci رو وارد کنیدنقل قول:
با تشکر از iCe m@n بهتر ذکر میکردیمنقل قول:
access point:mcinet
اگه از gprs روی کامپیوتر استفاده کنیم باید اون ------ و پورت رو وارد کنیم یا نه؟ تو خود گوشی باید بزنیم یا تو مرورگر کامپیوتر؟
نقل قول:
خوب وارد میکنم اما بازم کانکت نمیشه
واسه دایل *99# رو میزنم و apn رو هم mcinet چیز دیگه ای باید وارد کنم ؟بعد هم سیو رو میزنم و mci رو انتخاب میکنم اما.....
با سلام
دوستانی که مشهد هستن و استفاده میکنن - راضی هستن آیا یا خیر؟
سلـام
ببخشيد من 2 روز پيش سرويس gprs بسته يك روزه ـي همراه اول رو فعال كردم و با سرعت 24kb دانلود كردم ولي متاسفانه امروز به صورت حسابم ميان دوره ـي خودم نگاه كردم ديدم 42256 تومان پول اينترنت برام انداخته.
اين چه وضعشه به جاي هزار تومان 42 هزار تومان پول اينترنت برام انداخته . :18:
حالا من بايد چيكار كنم ؟ :41:
تو قسمت اینترنت قبض مبلغ میفته ولی توی جمع قبض حساب نمیشه.
اگر تو جمع قبض هم اضافه شده بود زنگ بزن 09990
اقا یه سوال.سرعت دانلود از طریق موبایل بهتره یا این فلاش مودمها؟؟
ایرانسل هنوز نامحدود داره مثل همراه اول؟؟کدوم بهتره؟؟
نقل قول:
ایرانسل دیگه نامحدود نمیده یه ماه ده تومن بدی 2.5 گیگ میتونی استفاده کنی
همراه اولم که سرعتش تعریفی نداره
در کل اگه دانلود زیاد داری و امکانش برات هست adsl بگیری خیلی بهتره و اعصابت کمتر داغون میشه
یکی از بزرگ ترین مشکل های gprs در ایران همینه یه وقت هایی ممکنه سوتی بده:31: gprs رو بهتره رو سیم کارت های اعتباری استفاده کنید(هم در همراه اول و هم در ایرانسل)نقل قول:
من تو 1 سال گذشته 3 بار رو دائمی همراه اول تست کردم همه چیز عالی بود سریع وصل شد به موقع قطع شد sms تاید پایان اعتبار به موقع امد.
ولی سرعت افتضاح اخرین بار سرعت دانلود با هر دانلود منیجری 4.2 بود:34:
اینطوری نیست یه وقت میبینی اینجا خوبه 500 متر اونورتر بده تو کل یه استان که یه جور نیستنقل قول:
دوستانی که میخوان edge همراه اول استفاده کنند متوجه باشن. با مودم D-Link مدل DWM-156 و سیم کارت اعتباری همراه اول در فضای شهری بین تهران نو تا پیروزی و میدان امام حسین تا اسبدوانی سرعت دانلود فعلا 10Kbps تا 15Kbps هستش. این اعداد رو تقسیم بر هشت کنید میشه KBps. برای ایرانسل اگه کسی تست کرده نتیجه اش رو بذاره.
من با گوشي w350 با edge 10 با همراه اول 24 كيلو بايت دانلود داشتم ولي رفتم يه مودم همراه at&t خريدم اما سرعتش روي 2 كيلوبايت ميچرخه يعني 75 هزار تومان پريد رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41: كسي نمي دونه مشكلم از كجاست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شش هفت ماه میشه که استفاده میکنم کلا سرعتش ثابت نیست و نوسان داره تو بعضی از روزها خوبه مثل همین الان که دارم استفاده میکنم اما بعضی روزها سرعتش میاد پایین مثل روزهای جمعه.نقل قول:
فکر نمیکنم ایراد از مودمی که خریدید باشه فردا هم امتحان کنید شاید سرعت فرق کنه مثلا میتونی صبح زود امتحان کنی اگه دیدی سرعت بازم تا این حد پایینه بدون مودمت ایراد داره در غیر اینصورت خیالت راحت باشه.
موفق باشی.
امروز تا الان که استفاده کردم نسبت به دیروز بهتر شده و سرعتم از 2 کیلوبایت رسیده به 5 کیلوبایت ولی بازم تا 24 کیلوبایتی که با موبایلم میرفتم خیلی فاصله داره. به هر حال ممنوننقل قول:
مودم شما چیه ؟ برای شما هم at&t هست ؟
برعکس سیمکارتای ایرانسل ،همراه اول با مودمای ادج زیاد مچ نمیشه دوستی میگفت بخاطر این میتونه باشه که همراه اول همه جا ادج ارایه نمیده و این مودما برپایه ادج بیشتر کارایی دارن!نقل قول:
سلام دوستان ، منم از سیم کارت اعتباری همراه اول با مودم DLINK-156 استفاده میکنم تا حدود یک ماهه بیش سرعتم بین 7 تا 17 کیلوبایت در نوسان بود ولی از وقتی که با گوگل مب موقعیت آنتنی که ازش سرویس میگیرم را مشاهده کردم نوت بوک را درست گذاشتم تو جهت انتن بعد از 5 دقیقه تحمل سرعت به صورت ثابت روی 20 تا 22 کیلوبایت مونده . من قبلا از 5233 سامسونگ استفاده میکردم و سرعت
هیچ تفاوتی با ا ج مودم نداشت به این دوستمون توصیه میکنم حتما با یک ا ج مودم دیگه امتحان کنند به احتمال زیاد مشکل از مودمشون هست . بنده الان در منطقه شکوفه جابری که حدود 2 تا خیابون از بیروزی بائینتره دارم استفاده میکنم ، ولی منزل بدرم واقع در خیابان بیروزی از این سرویسو استفاده کردم واقعا افتضاح بود چه همراه اول چه ایرانسل...
سلام
لطفا راهنمائی کنید
همراه اول دائمی را هر کاری میکنم اینترنتش فعال نمیشه بسته هزار تومانی را از سایتش خریداری کردم و بعد پیغام میده که قبلا فعال شده بعد میگه تا نیم ساعت باید منتظر بمانی و بعدش پیغام میده که برای شما فعال نیست البته پیغامی که میده دقیقا معلوم نیست منظورش چیه
حالا لطف کنید بگید دقیقا باید چکار کنم که فعال بشود اینترنت همراه اول
ممنون
خداحافظ
دوستان یه سوال همراه اول که مثل ایرانسل با چیز پی ان که مشکل نداره؟
شما ابتدا باید تو سایتش ثبت نام کنینقل قول:نقل قول:
کد:http://mci.ir/web/guest/gprs-activation
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
مشکل داره شدید ، برای من هر 2 دقیقه یک بار دیسی میشد...نقل قول:
من فقط با L 2 T P میتونم وصل بشم و مشکلی ندارمنقل قول:
دوستان یه سوال همراه اول که مثل ایرانسل با چیز پی ان که مشکل نداره؟
سلام
دوستانی که مسئله طرح رو فعال کردن ولی سیستم براشون اینترنت در حالت معمولی محاسبه کرده
می توانند برای شکایت به سازمان مخابرات رفته و از پرینت خطشون که نشانگر مکاتبه اس ام اسی با 8080 میبا شد بعنوان مدرک استفاده کنند
یا حق
سلام.از دوستان عزیز خواهش میکنم به تاپیک زیر برید و در انتخاب مناسب ترین اینترنت شبانه تاپیک رو یاری کنیدقوانین:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=493044
1.فقط افرادی که از سرویسهای محدود استفاده میکنند پست دهند
2.سرویسهای خود رابه صورت زیر معرفی کنید:
نام شرکت ارایه دهنده اینترنت شهر و نوع سرویس انتخابی(مثلا 2 گیگ 512)
سرعت روزانه
سرعت شبانه
مدت زمان شبانه رایگان(مثلا 5 ساعت)
با تشک