lمنظور شما اینه که با یه کامپیوتر دو نفری بازی کرد ؟؟ یا با دوکامپیوتر مجزا شبکه شده ؟؟نقل قول:
Printable View
lمنظور شما اینه که با یه کامپیوتر دو نفری بازی کرد ؟؟ یا با دوکامپیوتر مجزا شبکه شده ؟؟نقل قول:
کلا EA دیگه تویه NFS مثله قدیم نیست!
مثلا از NFS1 ما فقط پیشرفت میدیدیم که به شاهکار هایه Underground 1 و 2 رسید و ابر شاهکارشم Most Wanted بود که تویه عمرم بازی ای به این جذابی نکرده بودم! بعدش همش نزول کرد و کرد و بدترین نسخه هم نسخه ی Pro Street بود از نظره من ( بسیار کند و مزخرف )
اونقدرا هم بد نبودنقل قول:
کلا EA دیگه تویه NFS مثله قدیم نیست!
مثلا از NFS1 ما فقط پیشرفت میدیدیم که به شاهکار هایه Underground 1 و 2 رسید و ابر شاهکارشم Most Wanted بود که تویه عمرم بازی ای به این جذابی نکرده بودم! بعدش همش نزول کرد و کرد و بدترین نسخه هم نسخه ی Pro Street بود از نظره من ( بسیار کند و مزخرف
بهترین بازی بود ....................بهترین بازی واسه تست اعصاب..............
دوستان به یک مساله هم توجه کنن که بازی های ریسینگ انچنان نو آوری نموتونن داشته باشند. یا باید simulation باشند و یا تفریحی. nfs هم که هرساله بیشتر به مساله تفریحی بودن بازی پرداخته و خوب باید قبول کرد که تو بازی های ریسینگ با ایده های محدود کاری نمیشه کرد. شما اگر دقت کنین ea در mw با اضافه کردن بخش داستان و تعقیب و گریز از دست پلیس باعث شاهکار شدن بازیش شد. دو نو آوری فوق العاده. ولی همون ایده رو خواست دو carbon اجرا کنه که با شکست مواجه شد. چون تکراری شده بود.
خیلی طول میکشه که تو این سبک بازی ها اتفاق جدیدی بیفته که باعث هیجان انگیز تر کردنش بشه.
نقل قول:
دوستان به یک مساله هم توجه کنن که بازی های ریسینگ انچنان نو آوری نموتونن داشته باشند. یا باید simulation باشند و یا تفریحی. nfs هم که هرساله بیشتر به مساله تفریحی بودن بازی پرداخته و خوب باید قبول کرد که تو بازی های ریسینگ با ایده های محدود کاری نمیشه کرد. شما اگر دقت کنین ea در mw با اضافه کردن بخش داستان و تعقیب و گریز از دست پلیس باعث شاهکار شدن بازیش شد. دو نو آوری فوق العاده. ولی همون ایده رو خواست دو carbon اجرا کنه که با شکست مواجه شد. چون تکراری شده بود.
خیلی طول میکشه که تو این سبک بازی ها اتفاق جدیدی بیفته که باعث هیجان انگیز تر کردنش بشه.
خب حرفات همش درست
ولی قدرت سازنده ی بازی تو نو آوری مشخص میشه............با توجه به این که تو گرافیک مشکلی ندارن پس نوآوری هستش که باعث موفقیت یک نسخه میشه.............
این گیم پد همیشه باید توی NFS یه مشکلی داشته باشه ها... منظورم استیر هاشه که واقعا مضخرفه یکمی مایل به بالا یا پایین میزنی دوربین رو می چرخونه به بغل آدم قاطی می کنه نمی دونم مشکل از منه یا برا شما هم همینطوریه
اتفاقا به نظر من یکی از بهترین NFS های اخیره ، یه نیدفوراسپید کلاسیک به همون سبک قدیمی .دقیقا به همون سبک NFS 3 :Hot persuit که اولین سی دی بازی ای بود که خریدم . اونایی که به تیونینگ علاقه دارند باید صبر کنند شماره بعدی بیاد.
رحمت برپدرومادرت. حرف دل منو زدی. منم میخواستم یهجورایی این مطلب رو بگم ولی شما کامل توضیح دادیننقل قول:
خوب که نداره و همین باعث تکراری شدن بازی های سبک ریسینگ شده.شما حتی دقت کنی انفجار ها و تخریب های بازی split second هم باعث فروشش نشد. چون جالب نبود.نقل قول:
آی دمت گرم.نمیدونستم چطور این مساله رو بررسی کنم!نقل قول:
دوستان اونایی که بازی کردن وقتی در نقش پلیس از هلیکوپتر استفاده میکنی چی میشه؟:31:
عکس مکلارن زیر رو که یکی از دوستان رو سایت گذاشت رو دیدم یاد ps1 افتادم وبازی need for speed 4 که ترکونده بود. اون تیونینگ نداشت ولی خوبی داشت رکورد بازی رو توصفحه میزد( مثل هات پرسویت که گویا چنین هست ). منو یکی از فامیلامون 3 ماه فقط رو یه رکورد جاده با هم رقابت میکردیم واختلافامون صدم ثانیه بود. بقیه جاده ها بماند اگه این بازی تو اون حد باشه برای من کافیه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
هیچی دنبال ماشین طرف میرهو ازش میزنه جلو در یک موقعیت مناسب یک دونه Spike Strip میندازه رو جاده که لاستیک های ماشین طرفو سرویس کنه. البته حواست نباشه خودت...../ جالبه مثل احمق ها هم بالاش وایمیسه و روش نور میندازه تا ماشین طرف بفهمه و به جای اینکه از رو اون رد شه مسیرشو عوش کنه! شما هم اگر نتونی مسیرتو عوض کنی...:46::31:
من این بازیو امشب گرفتم
کاملا مشخصه که ea چون دیگه چیزی تو چنته نداره فقط داره می پردازه به گرافیک
حالا کسایی که نسبت به NFS تعصب دارن....بگن بازی ریسینگ یعنی تکرار..............:27:
یه سوال ، این بخش آنلاینش رو که کاری نمیخواد بکنیم ؟؟ من همیشه کنسل میزنم
كم كم نظرم داره رو به مثبت ميره !
راستشو بخوايد حسي كه بازي ميده يه چيزي از تلفيق NFS HP2 و MW +گرافيك فوق العادست
من كه خيلي شباهتها با MW احساس ميكنم دوستان نميدونم چرا نظرشون اينطوريه... :31:
البته من به هيچ وجه منكر داستان فوق العاده MW نميشم كه واقعا تك بود مثل GF ات تو بازي :5:
يه سيو گيم كامل دانلود كردم چون حوصله ميشن نداشتم...با M6 يه مسير صاف و انتخاب كردم و شبم كه بود تزئينات تو راه و خيابونا منو ياد Underground 2 انداخت !
بایدم کنسلو بزنی نمی تونی آنلاین بازی کنی چون 60تومن تو گلوی آنلاینش گیر کردهنقل قول:
با یک کام 2 نفری که میشه split/Screenنقل قول:
2 کام مجزا هم میشه LAN
multi که من می گم با کل دنیا بازی می کنی مثلا یارو تو اونور دنیا پلیس میشه شما دزد یعنی هیجانش چند برابر میشه چون هوش مصنوعی خود بازی زیاد جالب نیس یعنی تکراریه ولی انلاینش خداست
نقل قول:
عزیزم آخه اصلا من کلا طرفدار این سبک نیست و آنچنان بازی هم نمیکنم.که بخوام روی بازی تعصب داشته باشم. واقعیت رو گفتم. شما هم جای ایراد گرفتن سعی کن لذت ببر. در بیابان لنگه کفش هم نعمت است!:46:
هر nfs که خوار آید یک روز به کار آید :27:
وقتی nfs رسما بازی هاشو منفجر کرد که دیگه قابل نگاه کردن هم نبود اون موقع قدر این بازی رو میدونید:27:
ولی من واقعا نمیدونم چرا ...
این سازنده های بازی که خنگ نیستند ... خودشون فهمیدن ماست وانتد خیلی خوب شده...پس چرا یکی دیگه مثل ماست وانتد و گرافیک و امکانات hot pursuit نمیسازن خیال شما رو راحت کنن:دی
باید یک فایل خاص بازی رو پیدا کرد وتنظیماتی داره که میشه با تغییرات ای پی توش دوکامپیوتر رو شبکه کرد ومالتی زد ولی دونفره واسپلیت کردن صفحه رو با یک کامیوتر رو نمیدونم. ماست وانتد رو ما اینجوری مالتی بازی کردیم.نقل قول:
Mclaren f1 هم هست مثل نسخه undercover ؟؟؟ خیلی عالیه که ، ماشین آرزوهام هست ...
دوستان یه لیست از ماشین هایی که استفاده شده دارن بزارن ؟
این چرا گرافیکش اینقدر آشغاله ؟! تنظیماتش خیلی محدوده مشکل کجاست ؟
من Gameplay هایی که دیدم گرافیکش خیلی خوب بود ولی این خیلی نسبت به اون افتضاحه !
Ati 4870 1gb
خیلی عجیبه. هر کی از بازی ناراضی بوده از گرافیکش به وفور تمجید کرده.حتما یه مشکلی تو تنظیمات هست.نقل قول:
آقا همه جیز تا کله بالا بردم ! این لعنتی تنظیمات AA اش کجاست ؟
چرا اینقدر ابتداییه تنظیمات گرافیکش !
خیلی فرق داره با Gameplay هایی که utube گزاشته بودن
بله روشن هست ولی بازم ویبره نمیکنه!!نقل قول:
دوستان خواهشن تا دوباره پست من به تاریخ نپیوسته بگید چرا جوی پد من ویبره نمیکنه؟
FGP 660
چنتا از قشنگیاش :نقل قول:
گرافیک سبک ولی بسیار زیبا .
رقبای قدر و سمج تو مسابقه تا شما یکه تاز نباشید (هیجان میده)
نوآوری های زیاد تا جایی که اصلا حس اینکه نشستی پای NFS بهت دست نمیده انگار یه بازیه جدیده .
صحنه های تصادف و قبل از مسابقه بسیار عالی طراحی شده .(گرچه ازاینکه ماشین بعد از تصادف وای میسه بعد دوباره تو مسیر میبینیش خوشم نمیاد .
و ...
بدیاش : صدای کم و بیحال موتور ماشین... ک حسابی هالمو گرفته :13:
مولتی آنلاین فرق داره با مولتی LAN:9:نقل قول:
الان گیم نت ها بدون هیج فایل و تنظیم بهم متصل میکنن مفت هیچ پولی نمی خواد
split/screen که می گم یعنی صفحه یک کامپیوتر به 2 قسمت تقسیم میشه هر صفحه مال یه نفر !
آنلاین یعنی پول!!! باید پول بدی CD-Key اورجینال بگیری بعد تو لیست آنلاین اضافه میشی بعدشم با کل بروبچ دنیا حال میکنی یعنی با اینترنت پر سرعت:12:
کسی جواب سوال ما رو نمیدونست؟
سلام
یه سوال:
میگم یه خورده فرمون پذیری ماشین ها بد نشده؟؟خیلی باید دکمه رو بگیری تا به یه سمت بپیچه
اخه سری های قبلیش تا دکمه چپ یا راست رو میزدی راحت به همون سمت میپیچید ولی تو hot pursuit وقتی میخوای به یه سمت بپیچی به سختی انگار ماشین میپیچه
میخواستم بدونم شما هم این موضوع رو حس کردین؟؟
بازی چون از نسخهی کنسولی پورت شده AA نداره! چون کنسولها ظاهراً AA ندارن! کلاً کم بودن تنظیمات گرافیکیش واسه اینه که از روی کنسول پورت شدهنقل قول:
دوستان این بازی حالت 2 نفره ی افلاین داره ؟ مثله split/screen ؟
نمیدونم چرا اینقدر نظرات منفی هست!
درسته بازی بی در و پیکر هست و داستان نداره ولی به نظر من گرافیکش عالیه
من الان با آخرین رزولیشنش بازی میکنم و گرافیک عالی بوده
صحنه های جالبی داره و از همه بهتر هیجان داره
در کل از چند سری گذشته بهتر بوده
اینم 2 تا عکس از این بازی ( واسه کسانی که هنوز تو فکرن بازی رو بگیرن یا نه...البته اگر گرافیک بازی واستون مهمه!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iهمش رو میدونستم.اینارو که گفتینقل قول:
منظور من روش اسپلیت صفحه تو مولتی افلاین بود که نمیدونستم و تا حالا مولتی با کلمپیوتر بازی نکردم (یک کامپیوتر برای دونفر )
سلام دوستان ؛
با کارت geforce 220 gt، می تونم این بازی رو با گرافیک بالا راحت اجرا کنم ؟
ممنون:11:
فوق العاده هستش
سلام کارت من GT240 هست که زیاد تفاوتی با GT220 نداره با بالاترین تنظیمات (1680*1050) روان اجرا میشه. البته باید CPU تون هم قوی باشه.نقل قول:
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
مثل اینکه دوستان خیلی از بازی خوششون نیومده ولی به نظر من که بعد از MW بهترین NfS بود که بازی کردم.
نه بابا اینکه خوبه ولی مشکل جهت های مایل برام دردسر ساز شده یه ذره دستت به جهت مایل میخوره دوربین رو از پهلو نشون میده می چرخونه نمی دونم هدفش چیه از این کار... می بینی توی شرایط حساس یه لحظه مایل شد جهت دوربین رو چرخوند گند زد تو رانندگی
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
البته مطمئن نیستم که ویبره جوی پدم سالمه یا نه