میگفتن سنماتیک ها را عوض کردن من که تریلر را ندیدم ولی مثل اینکه گرافیک بازی بسیار واقعی شده!
سنماتیک ها مگه چطور بودن حسین جان؟
Printable View
میگفتن سنماتیک ها را عوض کردن من که تریلر را ندیدم ولی مثل اینکه گرافیک بازی بسیار واقعی شده!
سنماتیک ها مگه چطور بودن حسین جان؟
سلام
من هم با دوستان موافقم گرافیک خیلی تغییر کرده
ولی از طبقه 2 به بالاتر ورزشگاه رو اگه خوب دل بدین انگار سوار برهم به نحو کاملا قائم که تو ذوق می زنه شاید من اینجور احساس کردم که تو یه جو کاملا بسته بازی صورت می گیره ( طبقه های ورزشگاه مثل دیوار راست دیده شد ) مخصوصا وقتی رونالدو ضربه ایستگاهی می زنه قشنگ معلومه
در مورد گیم پلی متاسفانه با حرکتی که از په په دیدم فکر کنم مثل PES یه حرکت لغزشی مانند که خیلی دیر دور میزنه رو شاهد باشیم
ولی انمیشنا انصافا عالی شدن
از اونجایی که این ویدئو هم خیلی کوتاهه و هم کیفیت بسیار پایینی داره چیزی زیادی از توش در نمیاد به احتمال زیاد تا آخر هفته از نمایشگاه گیم اسکام یک سری ویدئو بیرون میاد اونجا میشه دید که بخش گرافیک و جلوه های بصری و سینماتیک و همینطور اتمسفر بازی چه تغییراتی کرده .نقل قول:
لینک مستقیمنقل قول:
4 مگ flv
8 مگ flvکد:http://www.youtubesnips.com/download.php?url=http%3A%2F%2Fv4.lscache8.c.youtube.com%2Fvideoplayback%3Fip%3D173.0.0.0%26sparams%3Did%252Cexpire%252Cip%252Cipbits%252Citag%252Calgorithm%252Cburst%252Cfactor%26fexp%3D907114%252C904510%26algorithm%3Dthrottle-factor%26itag%3D34%26ipbits%3D8%26burst%3D40%26sver%3D3%26expire%3D1281826800%26key%3Dyt1%26signature%3D1D343F372BE3FAAB07E488FBB7CB483F092EE2CA.48E6B47C6E8EE836F483095F9F771FE88610958C%26factor%3D1.25%26id%3D60cd60b18ebdbcb5&v=YM1gsY69vLU
14مگ mp4کد:http://www.youtubesnips.com/download.php?url=http%3A%2F%2Fv3.lscache8.c.youtube.com%2Fvideoplayback%3Fip%3D173.0.0.0%26sparams%3Did%252Cexpire%252Cip%252Cipbits%252Citag%252Calgorithm%252Cburst%252Cfactor%26fexp%3D907114%252C904510%26algorithm%3Dthrottle-factor%26itag%3D35%26ipbits%3D8%26burst%3D40%26sver%3D3%26expire%3D1281826800%26key%3Dyt1%26signature%3D6A5FF954F17BD44DC4A150B4EDBCCB65BFA16D94.287F5EC2BEAEE2F03380DFAA528A64562041B7AF%26factor%3D1.25%26id%3D60cd60b18ebdbcb5&v=YM1gsY69vLU
.................................................. ....................................کد:http://www.youtubesnips.com/download.php?url=http%3A%2F%2Fv2.lscache3.c.youtube.com%2Fvideoplayback%3Fip%3D173.0.0.0%26sparams%3Did%252Cexpire%252Cip%252Cipbits%252Citag%252Cratebypass%26fexp%3D907114%252C904510%26itag%3D22%26ipbits%3D8%26sver%3D3%26ratebypass%3Dyes%26expire%3D1281826800%26key%3Dyt1%26signature%3D85E7509D865C8BA07D8C310BD08E475949763B88.BEAC03337CDCE91A84B648A686F81ED6434EEA66%26id%3D60cd60b18ebdbcb5&v=YM1gsY69vLU
تشویق تماشا گران هم خیلی جالبه ، تماشا گرانی که از روی نیمکت خودشون بلند میشن و مثل تماشاگران واقعی فریاد میزنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک که حرف نداشت و واقعا بازی طبیعی شده بود
ولی صحنه ورود بازیکنا به زمین یجوری بود...کلا بازیکنان یجوری راه میرفتن...مثل این جاهلا و قلدرها...دستاشون یک طوری بود
و یکی مسئله دیگه انگار بازیکنا لاغر بودن...مثل همین عکس!
حالا نمیدونم تصاویر اینطوری نشون میداد یا این که کلا اینطوری طراحی شده
درسته.منم الان داشتم ویدئو رو دوباره میدیدم.همون اول بازی که بازیکنا وارد زمین میشن مثل آدم آهنی میمونن ولی وقتی که شروع به نرم دویدن میکنن یا برای تماشاگرا دست تکون میدن همه چی درست میشه.نقل قول:
این نوع راه رفتن تو فیفا10 هم بود.
من همیشه گفتم طراحی مدل بازیکنا در فیفا افتضاحه! نمیدونم چرا نمیتونن مثل آدمی زاد بشینن تناسب اندام رو از روی واقعیت درست کنن.البته توی این سری از عکسها که برای فیفا 11 منتشر شده میشه پیشرفت رو در مدل بازیکنا دید ولی من بازم میگم تا گیم پلی بازی رو از نزدیک نبینیم نمیتونیم تشخیص بدیم که تا چه حد پیشرفت داشته.این عکسهای که از بازی میگیرن رو فکر کنم قبل از انتشار میرن تو استودیو روتوش و بازنگری میکنن یه چیزایی بهش اضافه میکنن بعد میدن بیرن.اصلا من به همین گرافیک و نورپردازی که توی چند تا عکس اخیر دیدم شک دارم که در بازی هم همینطور باشه.کلا EA گرافیست های خلاقی داره.نقل قول:
و یکی مسئله دیگه انگار بازیکنا لاغر بودن...مثل همین عکس!
حالا نمیدونم تصاویر اینطوری نشون میداد یا این که کلا اینطوری طراحی شده
ولی در PES اینطور نیست.عکسها کاملا بدون هیچ کمی کاستی نسبت به خود بازی منتشر میشه.
من تا الان صد بار نگفتم که استیل بدنی بازیکنان توی فیفا اصلا خوب نیست ؟
اولا یک کم لاغرن که البته توی این نسخه با توجه به تیپهای بدنی مختلف تا حد زیادی درستشون کردن اینو میشه از صحنه ورود به زمین توی همین ویدئو فهمید .
دوم اینکه به قول بهزاد دستاشون مثل قلدرا از هم بازه و همینطور متمایل به جلو هستش .
سوم اینکه بعضی از بازیکنا سراشون خیلی افتاده .
و چهارم اینکه بعضی از بازیکنا شونهاشون خیلی افتاده .
مورد سوم و چهارمو باید بازی بیاد ببینیم درستشون کردن یا نه .
البته یک چیز دیگه بهزاد تو چون تا الان بیشتر pes بازی میکردی به تیپ بدنی اون بازی عادت کردی منم اولش خیلی به لاغری بازیکنا حساس بودم اما کم کم برای آدم عادی میشه و آدم فراموش میکنه .
دوستان سلام !
با VGA 5770 میشه این بازی رو بالاترین تنظیمات بازی کرد ؟
سیستم پیشنهادی واسش چیه ؟
آقا به نظر من خيلي عالي شده وهرچي هست بهتر از اين pes در مياد
البته حسین جان یه چند ماهی هست که دیگه PES بازی نمیکنم
البته گیم پلی بازی و هوش مصنوعی اون برای من بیشتر اهمیت داره
ولی توی اون عکس شما پاهای رونالدو رو نگاه کن...میگی الانه که بشکنه :31:
اون موقع که فیفا 98 هم اومده بود بازیکنا اینطوری راه میرفتن و توی کل جریان بازی حرکتش اینطوری بود
امیدوارم این یکی فقط توی صحنه ورود به زمین اینطوری باشه
البته همونطور که گفتم اینا زیاد مهم نیست :20:
نقل قول:
خیلی خوبه که توی تاپیک این بحثها میشه اینجوری با جزئیات بازی بیشتر آشنا میشیم .
اون حالت دست قلدری ( :31: واقعا هم همون حالته ) توی بازی اصلا به چشم نمیاد چون دوربین از بالا نشون میده و بازیکنان در حال حرکتن که در حال حرکت یک مقدار دست آدم ناخودآگاه به این فرم در میاد از این بابت اصلا نگران نباش .
اما این لاغری بازیکنا منو خیلی اذیت میکرد حالا باز فیفا 10 خوبه اگه پیتر چکو توی فیفا 9 ببینی مطمئنم چند دقیقه یک ریز میخندی باور کن فقط استخون عکسهای مردم فقیر آفریقا مثل تانزانیا رو دیدی که حتما پیتر چک بدبختو اونجوری ساخته بودن بقیه بازیکنا هم به همین سبک لاغر و استخونی . خدا رو شکر امسال 10 تا تیپ بدنی متفاوت داریم الان مگه این تیپهای بدنی بازیکنان توی صحنه ورود به زمین بد بودن ؟ به نظر من که خیلی خوب طراحیشون کردن اصلا توی همین ویدئو توی بازی از روی همین تیپها و استیل بدنی خیلیاشون میشه تشخیص داد تازه گرافیک این ویدئو زیاد خوب نیست مطمئنا بازی که بیاد خیلی راحت تر میشه از همین تیپهای بدنی که امسال براشون طراحی کردن تشخیصشون داد .
نه من نمیگم تیپ های بدنشون بد بود
صحبت من اینه که رونالدو توی این عکس پاهای خیلی لاغری داره...
حالا شاید عکس حالت کشیده داشته باشه و اینطوری نشون داده میشه...
اون صحنه ورود به زمین میشد یک سری رو از پشت تشخیص داد که کدوم بازیکنه...هر چند خیلی کوتاه بود
البته من فیفا 10 رو بازی نکردم ولی فیفا 9 pc رو بازی کردم زیاد هم لاغر نبودن...حالا منظور شما نسخه نسکت بود یا کارنت؟!
یه نفر حاضر نیست جواب منو بده ؟؟!نقل قول:
نه من منظورم نسخه کنسولی بود من فیفا کارنت توی این چند ساله زیاد بازی نکردم .نقل قول:
من الان اون عکس رونالدو رو که میگی دیدم باید بگم توی این تصویر اینجوری دیده میشه توی فیفا 10 اینقدر لاغر نیست بهزاد مطمئن باش این مساله زیاد جای نگرانی نداره چون EA امسال روی تیپهای بدنی خیلی کار کرده بچه هایی که توی این چند وقت کدهای مقدماتی فیفا 11 رو بازی کردن همگی میگفتن روی تیپها و استیل بدنی بازیکنان واقعا خوب کار شده و استیل بدن بازیکنان کاملا خودشو توی بازی نشون میداده .
توی تاپیک چند بار مشخصات سیستم مورد نیازو بچه ها گذاشته بودن یادمه گرافیک پیشنهادی 8800 GEFORCE بود این گرافیک شما که خیلی بالاتر از این مدل پیشنهادی EA هستش . مدل کارت گرافیک شما ATI 5770 هستش دیگه درست میگم ؟نقل قول:
فیفا 10 یا فیفا 11؟!...مگه این تریلرها مربوط به نسخه 11 نیست؟!نقل قول:
من الان اون عکس رونالدو رو میگی دیدم باید بگم توی این تصویر اینجوری دیده میشه توی فیفا 10 اینقدر لاغر نیست
البته حسین جان قبلا هم گفتم که اصل مسئله برای من هوش مصنوعی و گیم پلی بازیه...نقل قول:
بهزاد مطمئن باش این مساله زیاد جای نگرانی نداره چون EA امسال روی تیپهای بدنی خیلی کار کرده
ولی اون لاغری توی اون عکس رو دیگه نمیشد تحمل کرد که شما گفتی مشکلی نیست و توی عکس اینطوریه
من هم امیدوارم همینطور باشه که این دوستان میگننقل قول:
بچه هایی که توی این چند وقت کدهای مقدماتی فیفا 11 رو بازی کردن همگی میگفتن روی تیپها و استیل بدنی بازیکنان واقعا خوب کار شده و استیل بدن بازیکنان کاملا خودشو توی بازی نشون میداده .
چون دیگه بعد این همه سال به شدت به تنوع احتیاج داشتم...اون یکی که پدر ما رو درآورد بس که اشکال داشت
نسخه 10 فیفا هم که برای pc درست و حسابی نبود که بشینیم بازی کنیم
ولی الان به شدت منتظر انتشار نسخه 2011 فیفا هستم...عکس و تریلر از اون هم خیلی کم منتشر شده همین باعث شده طاقتمون کمتر بشه:31:
ممنون از پاسختون .نقل قول:
بله . البته این ماله لپتاپی هست که میخوام بخرم اگر نه رو P.C یه GTX 275 دارم ..... .
بی صبرانه منتظر این بازیم !!!
مخصوصا با این تغییراتی که دوستان نام بردن دیگه EA میخواد بترکونه !!!:31:
فیفا 11 رو که من از نزدیک بازی نکردم ببینم استیل رونالدو با این عکس که وضوح و کیفیتش پایینه چقدر تفاوت داره . علاوه بر اینها ممکنه این تیپهای بدنی که برای نسخه 11 کنسولی ساختن برای نسخه PC اعمال نکنن و دقیقا همون مدلهای نسخه 10 کنسولی رو برای نسخه 11 PC بکار بگیرن .نقل قول:
من چند نمونه از عکسهای این بازیکنو از روی مانیتورم گرفتم ببین استیلش چطوره ( البته مانیتور من واید نیست به همین خاطر بازیکنا رو لاغرتر از اندازه واقعیشون توی مانیتورهای واید نشون میده ) :
اینم اندازه بزرگ تصاویر :
کد:http://up.--------.com/Files2/80112b08518c43d69cf6.jpg
کد:http://up.--------.com/Files2/7bff1b7ea5f04b77a1a9.jpg
کد:http://up.--------.com/Files2/d42bb697f7e04f40aa78.jpg
حالا تا آخر هفته باید ویدئوهایی از نمایشگاه منتشر بشه اگه گیم پلی بازی همون گیم پلی نسخه 10 باشه مطمئن باش این همه صبر ارزششو داشته .نقل قول:
من هم امیدوارم همینطور باشه که این دوستان میگن
چون دیگه بعد این همه سال به شدت به تنوع احتیاج داشتم...اون یکی که پدر ما رو درآورد بس که اشکال داشت
نسخه 10 فیفا هم که برای pc درست و حسابی نبود که بشینیم بازی کنیم
ولی الان به شدت منتظر انتشار نسخه 2011 فیفا هستم...عکس و تریلر از اون هم خیلی کم منتشر شده همین باعث شده طاقتمون کمتر بشه:31:
فیفا ۱۱ در ویکیپدیا فارسی
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%DB%8C%D9%81%D8%A7_%DB%B1%DB%B1
ببخشید من تا به حال فقط خواننده مطالب شما بودم اما الآن برام یه سوال پیش اومده با این جمله ای که گفتیدنقل قول:
یعنی گیم پلی هیچ تغییری نمی کنه؟حتی برای کنسول ها مثل xbox؟
ببخشید من زیاد حرفه ای نیستم
ضعف دروازه بانها در تک به تک که به راحتی میشه به اونها چیپ زد ضعف در گیم پلی هست؟
متشکر
سلامنقل قول:
گیم پلی فیفا 11 نسخه کنسولی کلی نسبت به نسخه 10 کنسولی متفاوت خواهد بود مثلا ویژگی PRO PASSING اضافه شده که سبب میشه در شرایط مختلف مثلا در زوایای نا مناسب یا تحت فشار بودن و غیره دقت پاس پایین بیاد و یا ویژگی پرسنالدی پلاس که بر اساس این ویژگی بازیکنان از جنبه های مختلف با هم متمایز میشن مثلا در زمینه کنترل توپ یا در زمینه دقت پاس , دقت شوت , مهارتهای دفاعی و موارد دیگه . این دو ویژگی از موارد برجسته این نسخه خواهد بود در کنار این دو مورد موارد ریز و درشت دیگه ای هم برای این نسخه در نظر گرفته شده که با یک بررسی توی تاپیک میتونید بقیه موارد رو هم مشاهده کنید .
اما در مورد نسخه PC فیفا 11 , EA چند هفته پیش اعلام کرد این نسخه ترکیبی از نسخه 10 کنسولی و نسخه ورد کاپ خواهد بود که البته باگهای نسخه 10 رو هم برطرف میکنند و البته علاوه بر به روز کردن نقل و انتقالات , تغییراتی در بعضی از قسمتها هم داده خواهد شد .
به گفته مدیر بخش بازاریابی منطقه شرق اروپا علت این تفاوت در این پلتفرمها ( PC و کنسول ) سیاستهای فروش شرکته .
در مورد ضعف دروازه بانها در چیپها همونطوریکه حتما خودتون هم در جریان هستین این ایراد توی نسخه جام جهانی بر طرف شد و این نسخه هم در این زمینه مثل نسخه جام جهانی خواهد بود .
سلام
مشخص نیست دموی PC کی میاد ؟
نقل قول:
اینو راتر توی تویترش نوشته :
So, looks like we'll have a "different" stamina system. Also, in reply yo my question about the chants, apparently they'll be post-processed a bit, so hopefully they will sound even better than youtube [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] also demo date announcement is coming on Tuesday. From Rutter's Twitter.
یعنی همین سه شنبه ایی که داره میاد؟(یعنی 17 آگوست؟)نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید آیا زمین تمیرن امسال FIFA 11 اینجوریه یعنی میشه با یه بازیکن تنها تمرین کرد
ممنون
فکر کنم همین سه شنبه میاد میگه دمو کی میاد(البته اگه اشتباه نکرده باشم):46:نقل قول:
نسخه ی کنسولی دموش کی میاد ؟
آمدن نسخه ي دمو مساوي است با بدبختي!دمو كه بياد ميكننش دو تا دي وي دي ميفروشن به عنوان نسخه ي كامل!اون موقعست كه يكي نيست به ملت بگه اين دمو هستش نه كامل!
سلام؛
معمولا دمو رو سه هفته قبل بازی ریلیز میکنن، به همین خاطر احتمالا نهم یا دهم سپتامبر روز انتشار دمو خواهد بود (این فقط یه احتماله).
حا لا اين دمو چي هست من اصلا نمي دونم؟
سلام؛نقل قول:
یعنی قسمتی از بازی که قبل از انتشار روی وب برای دانلود قرار میگیره که شما ببینید بازی در چه سطحی هست.
مثلا تو بازی فیفا معمولا 5 یا 6 تیم تو دمو موجوده به همراه یک ورزشگاه و شما فقط میتونید بازی دوستانه برگزار کنید.
آقا چه جالب بعد وقتي براي دانلود بياد حجمش خيلي بالاست؟
بلهنقل قول:
نوشته شده توسط gta6767;[SIZE=2
فکر کنم پارسال 1 گیگ بود البته فکر کنم بیشتر بود
بله منم کاملا با شما موافقم البته تواین وقتا اونایی که اطلاعی از زمان انتشار بازی ندارن باید به فروشگاه های با اعتماد مراجعه کنننقل قول:
سلام؛نقل قول:
معمولا حجمش نباید بالا باشه، اما متاسفانه سال پیش چون زبان های گزارشگری جدید به دموی PC افزوده شد. حجم اون تا 2.16 گیگابایت افزایش یافت. ولی دموی نسخه کنسولی حدود 600 مگ بود.
اصلیش حدود یه گیگهنقل قول:
اما میشه حجمشو کم کرد
پارسال دمویی که من دانلود کردم فکر کنم 200-300 مگ بود
چند تا تیمم بیشتر نداشت
رئال و ....
رئال دیگه چیه؟ :31: تیماش اینا بودن:نقل قول:
Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille and Chicago Fire
یه سوال دیگه:
اون 300 مگیه که دان کردی چی رو نداشت؟
آره فردا اعلام میکنن دمو کی منتشر میشه .نقل قول:
نقل قول:
بله الان سوال کردم گفتن Ian کارگردان نسخه pc گفته دقیقا مثل نسخه کنسولیه :
yeah it was listed in the features list and Ian commented that it looks exactly the same like the console [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زیاد باید با هم بیان به هر حال فردا خیلی چیزا معلوم میشه .نقل قول:
..................
در ضمن دیروز آدام میگفت یک سری خبرهای خوب و غیر منتظره از بازی توی نمایشگاه گیم اسکام قراره منتشر بشه . با توجه به اینکه فردا EA کنفرانس داره باید ببینیم این اخبار چی میتونه باشه .
نسخه کنسولی چطوری قابل اجرا خواهد بود ؟
فردا ساعت 4 تا 7 عصر به وقت آلمان کنفراس EA
جای ما خالی!
بر اساس خبری که امروز FSB گذاشت قراره فردا EA اولین تریلر رسمی خودشو از بازی منتشر کنه .
متن خبر :
کد:http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-11-gameplay-trailer-coming-tomorrow/